Pages

31 Ekim 2010 Pazar

WWE Bragging Rights Maç Sonuçları

Layla def. Natalya
Goldust def.Ted DiBiase
Daniel Bryan def. Dolph Ziggler
John Cena&David Otunga def. Drew&Cody
Wade Barret Def.Randy Orton via DQ
Team Smackdown def. Team RAW
Kane Def.The Undertaker

Layla kazandı
Goldust kazandı
Daniel Bryan kazandı
Cena,Otunga kazandı
Team Smackdown kazandı
Kane kazandı
Randy Orton Dq

TNA Turning Point 2010 Maçları

1- Tara vs Mickie James


2- Jay Lethal © vs Robbie E. [TNA X-Division Championship]


3- MCMG © vs Team 3D [TNA World Tag Team Championship]


4- Fortune vs Extreme Violence 2.0


5- Jeff Hardy © vs Mr. Anderson

2010/09/30 - TNA Impact



Abyss ve RVD’nin arasında geçenlere göz attıktan sonra şov başlıyor.

Arka alanda Kurt Angle Hulk Hogan ile telefonda konuşuyor. Hogan’ın desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu ve kesinlikle TNA World Title’ı kazanacağını söylüyor. Bu gece Abyss ile olacak olan maçından bahsediyor. Ve Angle’a şovun başlandığı haberi geliyor. Angle, Hogan’a birkaç kez kapatması gerektiğini söylüyor. Bu gereksiz bilgiyi neden verdim? Hulk Hogan’ın neden Kurt Angle’la sevgiliyle konuşur gibi konuştuğunu merak ediyorum çünkü.

Kurt Angle Ringde


Angle Hulk Hogan’ın çabuk iyileşmesini temenni ediyor. Ayrıca Hogan’ın kendisine olan güveni de kendisi için çok önemliymiş. 10 gün içinde kemerini kazanacakmış. Kendisi ve kemeri arasında sadece iki kişi varmış. Jeff Hardy ve Mr Anderson. İkisi de çok iyi rakiplermiş ama Bound For Glory Angle’ın parlama gecesi olacakmış. Ayrıca Hogan’a verdiği diğer sözü de tutacakmış. Abyss TNA’e çok fazla şeye mal olmuş. İlk önce TNA Şampiyonu RVD’ye zarar vermiş. Ardından da Jeff Hardy’e. Ve herkesi 10.10.10 hakkında uyarıyormuş. Ama Angle Abyss’i bu gece hakkında uyarıyormuş. Bu gece Hulk Hogan tarafından bir maç ayarlanmış. Kurt Angle vs Abyss Kafes Maçı. Abyss’in müziği çalıyor. Abyss ringe gelemeden Angle ona saldırıyor. İkili kapışarak arka alana gidiyorlar. Bir odada Abyss duvara çarpıyor Angle’ı. Odadaki merdiveni alıp Angle’ın kafasına çakıyor. Angle eline bir sandalye geçirip Abyss’i pataklıyor. Yumruklar atarken, Abyss’den low blow geliyor. Dolaplara çarptırıyor Abyss Angle’ı. Bu sefer Angle low blow yapıyor. Sonunda görevliler zor da olsa ikiliyi ayırıyor.

Beer Money Inc vs Tommy Dreamer&Rhino
LumberJack Match

Fortune ve EV2.0’nun kalan üyeleri LumberJack’leri oluşturuyor.

Dört adam daha hakem başlama düdüğünü çalmadan birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Rhino James Storm’a clothsline yapıp ring dışına atıyor. Dreamer’dan da Robert Roode’a cross body geliyor. Sonunda ringde sadece Dreamer ve Roode kalıyor. Rhino tag alıyor. Dreamer ve Rhino beraber Roode’u iplere atıp yere yıkıyorlar. Rhino köşeye atıyor Roode’u. Back body drop yapıyor. Rhino Gore arayışında, Roode ring dışına kaçıyor. Ring dışında Sabu ona bir yumruk atıp tekrar ringe yolluyor. Roode diz atıyor. Köşeye yolluyor Rhino’yu. Üstüne koşuyor ama suratına tekme atıyor. Storm ring dışından enzuigiri yapıyor. Ardından tag alıp knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Roode tag alıyor tekrar. Diz darbeleri vuruyor. Back suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, o da başarısız. James Storm tag alıyor. Beer Money’den double suplex geliyor. Storm tuşa geçiyor, Rhino kurtuluyor.

Rhino ring dışına yollanıyor. Fortune Rhino’ya dalıyorlar. Ama EV2 gelince Rhino’yu ringe yollamak zorunda kalıyorlar. Storm tuşa geçiyor, Rhino ayağını iplere koyuyor. Roode tag alıyor. Bir iki darbe vurup bear hug bağlıyor. Rhino kurtuluyor ve belly to belly suplex yapıyor. Dreamer ve Storm tag alıyor. Dramer omuzlarına alıyor Storm’u. Storm kurtulup super kick çekmek istiyor, Dreamer yakalayıp cross face bağlıyor. Roode bozuyor. Rhino gelip hem kendisini hem Roode’u ring dışına yolluyor. LumberJackler birbirlerine giriyor. Hakem onlara bakınırken AJ Styles bir şeyi yudumlayıp(Ne olduğunun önemi var mı?) ringdeki Dreamer’ın suratına püskürtüyor. Storm’dan back stabber geliyor. Tuş denemesi, Dreamer kurtuluyor! Storm ring dışından bira şişesi alıyor. Dreamer’a çakma düşüncesinde, Dreamer altından geçiyor. Dreamer Driver başarılı! Tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Tommy Dreamer&Rhino

Maçtan sonra kavga bitmiyor elbette. Dışarıda ortalık 56 olmuşken. Sabu ringe girip, Fortune’du EV2’ydu diye ayırt etmeden hepsinin üstüne atlıyor. Herkes yerdeyken Mick Foley bir mikrofon alıp daha fazla ring dışı kavgası görmek istemediğini söylüyor. Kendisi sadece iki adamı ringde istiyormuş. Ric Flair’ı ringe davet ediyor Foley. Reklamlara gidiyoruz.


Ric Flair ve Mick Foley Ringde


Döndüğümüzde ringde sadece Foley ve Flair var. Flair, Foley’e kendisiyle konuşmak mı istediğini soruyor. Ne hakkında konuşmak istiyormuş Foley. Flair küfür de ediyor. Ass hole diyor. Ayıp. Foley Bound For Glory’nin büyüklüğünden falan bahsediyor. Herkesin 10.10.10 konusunda heyecanlı olduğunu söylüyor. Ama kendisi ve Flair başka bir zamanı düşünmeliymiş. Bundan bir hafta sonra canlı Impact’de Foley, Flair’a maç teklif ediyor. Flair seyircilerin birinden Foley’nin kitabını alıyor. Foley’nin kitabının başarılarıyla dalga geçip kendisiyle, güreş tanrısıyla mı güreşmek istediğini soruyor. Ardından kitabı yere atıp tekme atıyor. Elbow drop geliyor! Ardından iplerden sekiyor Flair ve knee drop! Aman Tanrım, bu adam çıldırmış olmalı. Flair maçı kabul ediyor. Foley kendisinin içindeki en iyi çıkarmak için Flair’la karşılaşmalıymış. Flair kendisine vurarak alnını kanatıyor. Foley geri kalmayıp gözüne gözüne çakıyor. Ve onun da kaşı falan açılıyor. Kendi gözüne çaktı bu arada. İkili uzun süre boş muhabbetlerdeler. Sonunda Foley haftaya yapacakları maçın Last Man Standing olmasını istiyor. Flair de kabul ediyor. Ve eğer Flair kaybederse Foley’nin kıçını öpecekmiş.

Arka alanda Mr Anderson ve Eric Bischoff var. Anderson’ın telefonu elinde. Kendi telefonunda Hulk Hogan’dan bir arama göremiyormuş. Ama Hogan Angle’ı arıyormuş. Angle durumun ne olduğunu soruyor Bischoff’a. Bischoff Anderson’a bu duruma çok takılmamasını öğütlüyor. Hogan’ın Angle’ı araması Anderson’a güvenmediği anlamına gelmiyormuş. Hogan ona güveniyormuş. Daha da önemlisi kendisi Anderson’a güveniyormuş. Bu yüzden bu gece onu Samoa Joe ile maça sokmuş. Anderson’ın bu gece çıkıp Hulk Hogan dahil tüm dünyaya kemeri taşıyabileceğini göstermesi için. Miş.

Ink Inc vs Generation Me


Jeremy ve Shannon Moore başlıyorlar. Karşılıklı üstünlüğü ele alma çabalarından sonra Jeremy köşeye yolluyor Moore’u. Moore onun üstünden atlayıp arm drag yapıyor. Bir daha arm drag geliyor. Inverted atomic drop ve leg drop ardından tuş denemesi başarısız. Jeremy bir tekme atıp Max’e tag veriyor. Ama o da arm drag yiyor. Jesse Neal tag alıyor. Moore Neal’ı Max’in üstüne atıyor. Neal’dan drop kick ve tuş denemesi, başarısız. Neal köşeye atıyor Max’i. Üstüne koşuyor, suratına tekme yiyor. Max iplere çıkıyor. Moonsault geliyor, Neal çekiliyor. Max ayağı sakatlanmış gibi yapıp ring dışına çıkıyor. Hakem ona bakarken Jeremy gelip yere çarptırıyor Neal’ı. Max ringe girip tekmeler atıyor. Numaracı, ucuz adam. Ağzı da yamuk. Jeremy tag alıyor. Neal’ı köşeye götürüp ayağıyla boğuyor. Hakem ayırıyor. Max tekrar tag alıyor. Jeremy Max’i üstünden atıyor Max’den Neal’a drop kick geliyor. Tuşa gidiyor Max. Neal ikide kurtuluyor.

Max head lock bağlıyor. Neal dirsek darbeleriyle kurtuluyor. Yine drop kick’e maruz kalıyor. Jeremy tag alıp tuşa geçiyor. Başarısız. Yine Max tag alıyor. Jeremy Neal’ı tutuyor. Max iplerden sekiyor ama Neal Jeremy’den kurtulunca Jeremy Max’den clothsline yiyor. Shannon Moore tag alıyor sonunda. İplere çıkıp cross body yapıyor. Drop kick geliyor, ardından leg lariat. Max onu iplere yolluyor. Moore tekme atıyor. Tuşa geçiyor, Jeremy bozuyor. GenMe beraberce iplere yolluyorlar Moore’u. Moore ikisinin altından geçip diğer iplerden sekiyor ve ikisine aynı anda hurracanrana yapıyor! Jeremy’i ring dışına atıyor. Ardından Max’e moonsault geliyor. Tuş denemesi, Jeremy bozuyor. Neal da ringe giriyor. Jeremy’e spear yapmak istiyor. Jeremy çekilince köşeye kötü bir şekilde çarpıp ring dışına uçuyor. Hakem onlarla uğraşırken Max Moore’a low blow vuruyor. Ardından roll-up Moore omuzlarını kaldıramıyor. Max maçı takımına kazandırıyor. 

Kazanan: Generation Me

Maçtan sonra GenMe Neal’a iplerden DDT yapmak istiyorlar. Motor City Machine Guns’ın müziği çalıyor! Alex Shelley ve Chris Sabin, gayet sağlıklı bir şekilde ringe koşuyorlar. Max ve Jeremy topukluyorlar. The Guns’ın müziği çalarken arka alana gidiyoruz.

Arka alanda Samoa Joe var. Joe Hogan ve Bischoff’un kendisine verdiği fırsatlardan memnunmuş. Bu gece Anderson’ı yenecekmiş. Sonunda da TNA World şampiyonu olacakmış. Ayrıca Anderson tek bir şeyde haklıymış. Anderson gerçekten de Ass Hole’muş.

Yine arka alanda Motor City Machine Guns’ın yanındayız. Shelley şampiyon olmak için dört sene beklediklerini ve kemerlerini Generation Me’ye kaptırmayacaklarını falan söylüyor. GenMe kemer şansını kazanmışlar. Bound For Glory’de kendileriyle maç yapacaklarmış. Ama Guns’ın intikamı haftaya canlı Impact’de başlayacakmış. Ben anlamadım Magnus ve Wolfe’a n’oldu? Vay anasını.


Mr Anderson vs Samoa Joe

Maçtan önce The Pope, Kevin Nash ve Sting spikerlerin arasına katılıyorlar.

Maç Joe’nun seri yumruklarıyla başlıyor. Anderson head lock bağlıyor. Joe onu iplere atıyor. Anderson arkadan yakalıyor Joe’yu. Joe onu köşeye götürüyor. Enzuigiri geliyor. Joe birkaç tekme daha vurup, diğer köşeye götürüyor Anderson’ı. Chop vuruyor. Ayağıyla boğuyor Anderson’ı. Hakem ayırınca Anderson yumruklar atıyor. Bu sefer kendisi Joe’yu köşeye götürüp ayağıyla boğuyor. Pis hakem yine ayırıyor. Anderson iplerden sekiyor shoulder block yiyor. Joe yine Anderson’ı köşeye götürüyor. Kafasını tekmeliyor. İplerden sekip kafasına daha sert bir tekme atıyor. Joe Anderson’ı kaldırırken, Anderson yumruklar atıyor. Joe etkilenmeyip köşeye çarptırmaya çalışıyor Anderson’ı. Anderson engelleyip dirsek atıyor. Clothsline geliyor. Bir daha dirsek atıyor. Drop kick geliyor. Tuş denemesi, başarısız. İkili ayağa kalkıyor. Joe Kakuna Clutch bağlıyor! Anderson jaw breaker ile kurtuluyor. Ardından Mic-Check başarılı! Anderson hemen tuşa geçip maçı kazanıyor.

Kazanan: Mr Anderson

Maçtan sonra Kevin Nash Samoa Joe’nun yanına gidip kendilerine katılmasını söylüyor.  Reklamlar.

Döndüğümüzde Kevin Nash, Sting ve The Pope D’Angelo Dinero ringdeler. Nash’in elinde bir mikrofon var. Nash kötü insanlara kötü şeyler olur diye bir inanış olduğunu söylüyor. Ve ne kadar ilginçmiş ki, Hulk Hogan şu anda bir hastanede ameliyatlı bir şekilde yatıyormuş. 7 aydır Sting bize TNA’de neler döndüğünü anlatıyormuş. Soyunma odasının geri kalanı Hogan ve Bischoff tarafından kandırılmış olsa da ringdeki üç zat-ı muhterem neler döndüğünü gayet iyi biliyormuş. Pope mikrofonu alıyor. Bischoff’u yalancı ucuz kötü bir adam olarak niteliyor. Bu bir savaşmış ve Hogan ve Bischoff sonuna gelmişler. Sting mikrofonu alıyor. Sting, Hogan’a bunun kendisi ve Hogan arasında olup olmadığını soruyor. Bu olay bu yılın başında başlamamış. Bu olay yıllar önce ikil WCW’dayken başlamış. Bu klasik iyi kötü hikayesiymiş. Sting taraftarlara iyi adamı mı görmeye geldiklerini soruyor. Taraftarlarda tık yok. Sting kötü adamları mı görmeye geldiklerini soruyor. Taraftarlar süper reaksiyon veriyor. Söylemem lazım, taraftarlar üçlüye süper destek veriyor. Sting kimin iyi kötü kimin iyi olduğunu soruyor. Bu herkesin merak ettiği soruymuş. Ve Bound For Glory’de cevaplanacakmış. Bound For Glory’de, Sting&Kevin Nash vs Jeff Jarett&Samoa Joe maçını alıp 6 Man Tag Team maçına çevirmelilermiş. Nash ve Sting Pope’u alıyorlarmış. Ve Hogan da JJ ve Joe’ya katılmalıymış. Eric Bischoff’un kolpa müziği çalıyor. Bischoff yanında Miss Tessmacher ile geliyor. Ve Miss Tessmacher’a hitap ederek, yılın en büyük PPV’ine bu kadar az kalmışken ringdeki üç adam gerçek renklerini gösteriyormuş. Nash ve Sting’in kariyerlerinin sonuymuş. Daha iyi günleri geride kalmış ve Bischoff bunu anlıyormuş. Bu hayatın bir getirisiymiş. Ama Pope gençmiş ve daha öğrenecek çok şeyi varmış. Bu 15 sene önce WCW’da Bischoff daha genç yeteneklerle çalışmak istediğinde başlamış. Hay WCW’unuza lan. Bischoff Nash’in hiç değişmediğini ve hep kendisiyle ilgilendiğini söylüyor. Sting, Pope ve Nash üçlüsü arasında en çok Pope Bischoff’u hayal kırıklığına uğratmış. Pope World Title için yapılan turnuvada kaybetmiş. Ama Bischoff ona bir şans daha vermiş. Pope onu da kaybetmiş. Hulk Hogan gelecek hafta canlı Impact’de olacakmış. Ve maç teklifine kendisi cevap verecekmiş. Bischoff sadece umuyormuş ki cevap hoşlarına gidermiş. Bischoff’un müziği çalarken arka alana gidiyoruz yine.

AJ Styles ve Ric Flair’ın yanındayız. Styles Brian Kendrick’e ölmek mi istediğini soruyor. EV2’cularla dolaşmasını sorguluyor. Bu gece Kendrick’le maç yapacakmış ve TNA TV Title da ortada olacakmış. Ardından yine Ric Flair’a geçen hafta verdikleri içkiden veriyor. Flair yine tek dizi üstünde fondip yapıyor.

TNA House Showlar’ında Amazing Red’in Jay Lethal’i yenip X-Division kemerini alışını, sonra başka bir House Show’da kaybedip kemeri kaybedişini izliyoruz. TNA Wrestling Live, Anything can happen.

Madison Rayne ve Tara Miss Tessmacher ile beraberler. Miss Tessmacher ikiliden en iyi tavırlarını takınmalarını istiyor. Çünkü kendisi hepsini kovacak güce sahipmiş. Bulundukları ofise Angelina Love, Lacey Von Erich ve Velvet Sky geliyor. İki tarafın birbirlerine bağırmaları falan çığlıklar iğrenç. Miss Tessmacher hepsini susturup, isterse alayını kovabileceğini yineliyor. Tara’ya tekrar TNA kontratosu imzalatıyorlar. İki tarafın atışmaları oluyor bu sırada. Eric Bischoff Bound For Glory’de bir 4 Way maçı ayarlamış. Madison Rayne vs Lacey Von Erich vs Velvet Sky vs Angelina Love! Love bu maçın olmayacağını Beautiful Love ile yeniden beraber olduklarını falan söylüyor. Yine bağrışmalar, iğrenç ince kadın sesleri, pis. 9-11 Kadın programları kuşağı gibi. Sonunda Miss Tessmacher hepsini odasından şutluyor. Biz de sıradaki maça geçiyoruz. Sonunda güreş izlemek istiyoruz.


AJ Styles© w/Ric Flair&Matt Morgan vs Brian Kendrick
TNA TV Title

Maçtan önce Ric Flair spikerlerin yanına gelip haftaya Mick Foley’i yeneceğini falan söylüyor. Maç verin artık.

Lock-up. Kendrick köşeye götürüyor Styles’ı. Hakem ayırıyor. Styles tekme atıyor. Head lock bağlıyor. Kendrick irish whip yapıyor. Eğiliyor, Styles üstünden atlıyor. Styles Kendrick’i kaldırıyor. Kendrick kurtulup drop kick yapıyor, Styles çekiliyor hareket boşa gidiyor. Köşede chop vuruyor. Diğer köşeye atıyor, üstüne koşuyor. Kendrick çekiliyor. Drop kick başarılı bu sefer. Forearm geliyor. Styles arkadan yakalıyor Kendrick’i. Kendrick kurtulup kendisi Styles’ı arkadan yakalıyor. Roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Styles’dan back suplex geliyor. Styles iplerde sıkıştırıyor Kendrick’in kafasını. Hakem ayırıyor. Ring dışından Matt Morgan hareketi devam ettiriyor. Styles’dan tuş denemesi başarısız. Styles tekmeler atıyor. Kendrick darbelerden birini yakalayıp geriye itiyor Styles’ı. Drop kick geliyor iki tane. İplerden sekiyor. Ama Styles omuz atıyor. Styles irish whip yapmak istiyor. Kendrick çevirip kafaya bir tekme atıyor. Ardından Tornado DDT geliyor. İplere çıkıyor. Ring dışındaki Matt Morgan’ın üzerine atlıyor! Styles suicide dive ile Kendrick’in üstüne atlamak istiyor. Kendrick tekme atıyor ona da! İplere çıkıyor tekrar. Ric Flair ringe girmeye çalışıyor. Hakem onunla uğraşırken, Morgan Kendrick’in ayağını çekiyor. Styles da Kendrick’i iplerden alıp Styles Clash’i vuruyor. Ve tuşa geçip kemerini koruyor.

Kazanan: AJ Styles


Arka alanda Abyss ile beraberiz. Abyss Kurt Angle’ın Bound For Glory’de olamayacağını, çünkü kendisinin onu halledeceğini söylüyor. RVD’ye geliyor söz. Bound For Glory’de kendisini istemiş ve kendisini de alacakmış. Ama Abyss olayı ilginçleştirmek istiyormuş. Maça Monster’s Ball kuralları eklemek istiyor Abyss. Gelecek haftaki canlı Impact’de olacak olan Battle Royal’e katılacağını da söylüyor Abyss.

Brian Kendrick ile ilgili bir video izliyoruz.

Günün erken saatlerinde RVD ile yapılmış bir röportajdan görüntüler izliyoruz. RVD belki bu şekilde ringlere dönmenin akıllıca olmadığını söylüyor. Sağlığını ortaya koyuyormuş. Ama c’mon diyor. Kendisi her zaman bedenini ortaya koymuş. Kendi sağlığı doktorların elindeymiş. Tam olarak bir tedaviye girecekmiş. Ve 10.10.10’de Abyss ile karşılaşacakmış.


Kurt Angle vs Abyss
Cage Match


Angle maçın başında seri yumruk ve tekmeler vuruyor. Abyss’i kafese çarptırıyor. İplerden sekiyor Abyss’den shoulder block. Abyss’den yumruklar geliyor. Köşeye atıyor Angle’ı. Üstüne koşuyor ama Angle dirsek atıyor ona. İplere çıkıyor clothsline yapıyor. Angle yine kafese çarptırıyor Abyss’i. Angle Janice’i dışarı atıyor. Reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Angle yumruklar atıyor. İplerden sekiyor ama big boot yiyor. Bu sefer Abyss kafese çarptırıyor Angle’ı. İki kere hem de. Angle’ın kafası kanıyor. Abyss kanayan yere yumruklar atıyor. Yine kafese çarptırıyor. Slam denemesi, Angle kurtuluyor. Abyss’in ayağına bir darbe vuruyor. Kafaya yumruklar geliyor. Ardından iplere çıkıp frog splash yapıyor! Tuş denemesi, Abyss ikide kurtuluyor. İki adam da ayağa kalkıyorlar. Abyss’den choke slam denemesi, Angle kurtulup, Abyss’i düşürüyor. Ankle Lock! Abyss kurtuluyor. Yine coke slam deniyor, bu sefer başarılı. Tuşa geçiyor, Angle ikide kurtuluyor.

Abyss köşeye atıyor Angle’ı. Üstüne koşuyor Angle çekilyor. Angle Slam denemesi, Abyss engelliyor. Abyss Angle’ı omuzlarına alıyor bu sefer. Shock Treatment! Tuş denemesi, Angle son anda kurtuluyor. Abyss iplere çıkıyor. Splash yapıyor, Angle çekiliyor. Angle Slam geliyor! Angle tuşa geçiyor, Abyss kurtuluyor. Angle iplere çıkıyor önce. Sonra kafesin tepesine çıkıyor. Hoop Impact bitti. Ama ben bitmedim. Reaction’ı da izledim. Reaction’dan devam.

Abyss ayağa kalkıp hakem Brian Hebner’a choke slam yapıyor. Angle tekrar iplere inip Abyss’in üzerine cross body yapıyor. Abyss onu yakalayıp Black Hole Slam yapıyor. Abyss bir de Angle’ı kafese çarptırıp bir daha choke slam vuruyor. Abyss durmayacak gibi gözükürken Mr Anderson’ın müziği çalıyor! Anderson kafesi tırmanarak geçiyor. Yumruklar atıyor Abyss’e. Ama sonunda o da diz darbesi yiyor. Kafese çarptırılıyor. Ve Black Hole Slam. Abyss kapıyı yıkıp ring dışından Janice’i alıyor. Ringe girmeye çalışırken Angle ayağa kalkıp yumruklar atıyor Abyss’e. Reaction açılış video’sunu görüyoruz. Maç da bitmiş olsa gerek.

2010/09/23 - TNA Impact



Geçen hafta double pin ile biten Jeff Hardy vs Kurt Angle maçından görüntüler izliyoruz. Eric Bischoff’un nasıl Dixie Carter’ın ayarladığı maçı değiştirip Bound For Glory’de Three Way maçı ayarladığını izliyoruz. Bir karar verdiğini söylüyor Bischoff. Eğer Dixie’nin hoşuna gitmişse iyiymiş ama eğer gitmediyse üzgünmüş. Dixie onu kararlar alması için tutmuş ve Bischoff’un geçen hafta yaptığı da buymuş.

Arenaya dönüyoruz. İnanılmaz! Impact maç ile başlıyor.

Rob Terry vs Abyss


Rob Terry ringe gelirken arka alanda Rob Van Dam’i görevlilerle tartışırken görüyoruz.

Maç daha başlamadan Abyss köşede pataklıyor Terry’i. Diğer köşeye fırlatıyor, Terry clothsline vuruyor. Terry irish whip yapıyor. Abyss kafasına tekme atıyor. Terry clothsline’ın altından kaçıp tekme atıyor. Abyss köşede kendine gelirken, Terry onu ezme peşinde. Abyss big boot yapıyor. Ardından clothsline geliyor. Köşeye götürüp eziyor Terry’i. Abyss’den choke slam denemesi, Terry engelliyor. Abyss iplerden sekiyor, Terry onu yakalayıp slam ediyor. Arkasına power slam de geliyor! Tuş denemesi, Abyss ikide kurtuluyor. Terry choke slam deniyor. O da başaramıyor, Abyss’den side slam geliyor. Tuşa geçiyor. Sonuç yok. Abyss yine choke slam deniyor. Başarısız bu sefer. Tuşa geçiyor, Terry kurtuluyor. Abyss clothsline ile ring dışına yolluyor Terry’i. Ekranda Rob Van Dam ve Jeff Hardy’i görüyoruz. Hardy RVD’nin ringe gelmesine izin veriyor sanırım. Abyss taraftarların önündeki bariyeri söküyor ve Terry’e onunla vuruyor. Ve DQ oluyor.

Maçtan sonra Abyss Terry’e saldırısına devam ediyor. RVD elinde sandalye ile ringe geliyor. Görevliler RVD’ye ringe gitmemesini söylüyorlar. Abyss de arka alana gidiyor bu arada. RVD ringe giriyor.

Mikrofon alıp taraftarlara teşekkür ediyor. Bu gece burada olmasının sebeplerinden birisi de taraftarlara hiçbir yere gitmediğini göstermekmiş. RVD Eric Bischoff’u ringe çağırıyor. Bischoff’un müziği çalıyor ve kendisi ringe geliyor. RVD Bischoff’un TNA title için hazırladığı turnuva konusunda üzgünmüş. Çünkü kendisine kemerinin koruma şansı verilmemiş. RVD Bound For Glory’de Main Event’e çıkacak olan 3 güreşçiye de iyi şanslar diliyor. Ve hangisi kemeri kazanırsa kemerde kendisi de bir şans istiyor. Ama burada olmasının sebebi bu değilmiş. RVD böyle sakat bir şekilde dolaşmaktan nefret ediyormuş. İnsanların kendisine umarım daha iyi olursun demesinden bıkmış. Kesinlikle daha iyi olacakmış ve hatta doktorlar ona bir gün bile vermiş. RVD 10.10.10’de hazır olacakmış. Yani Bound For Glory’de. Bound For Glory’de Abyss ile maç istiyor RVD. Bischoff da bu maçı ayarlıyor.

RVD’nin müziği çalıyor. Kendisi terk ediyor ringi. The Pope D’Angelo Dinero ringe geliyor. Pope bir mikrofon alıp, Bischoff’a burada nelerin döndüğünü kendisine açıklamasını istiyor. Pope oyuna yeni değilmiş. Kendisi dışkı kokusunu çok uzaklardan alabilirmiş. Ve Bischoff bunlarla doluymuş. Pope birkaç haftadır başardıklarından bahsediyor. Matt Morgan’ı yenmesi, Kazarian’ı ve Kurt Angle’ı tuş etmesi falan. Pope No Surrender konusunda şikayet etmeyecekmiş. Nasıl RVD’nin kendisinden önce kemer maçı alacağını sorguluyor Pope. Ardından da hem Jeff Hardy hem de Kurt Angle’ın maçlarını kazanamamışken nasıl Bound For Glory Main Event’ine çıkacaklarını soruyor. Bischoff umuyormuş ki, Pope onu düşündüğü şeyle suçlamıyormuş. Bischoff, Pope’un ve kendisinin arka alanda bir konuşma yapması gerektiğini söylüyor. Burada değil, şimdi değil diyor. Sonra da arka alanın yolunu tutuyor.

Arka alanda Angelina Love, Velvet Sky ve Lacey Von Erich var. Lacey üzgün gözüküyor. İkili ona iyi olup olmadığını soruyorlar. Lacey çok sinirli olduğunu söylüyor. Madison Rayne ve Tara’ya laf atıyor. O kadar çok fuck dedi ki olayın akışını kaçırdım ben.

Arka alanda Eric Bischoff ve Pope ile beraberiz. Pope hala esip gürlüyor. Hardy ve Angle’ın da maçlarını kazanmadan Kemer şansı elde ettiklerini söylüyor. Bischoff da eğer bu geceki maçını kazanırsa onu Main Event’e alacağını söylüyor. Samoa Joe vs The Pope D’Angelo Dinero bu akşam!

Shannon Moore ile ilgili uzun bir video izliyoruz.


Jeremy w/Max vs Chris Sabin

Jeremy ringe gelirken yanında Max’in ağzı yine garip bir şekilde yamuk. Dikkat çekmek istedim.

Sabin head lock bağlıyor. Jeremy irish whip yapıyor. Max ring dışından ayağını çekiyor, Sabin’in. Hakem ring dışından men ediyor Max’i! Jeremy de dikkatini o yöne çevirmişken Sabin roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Jeremy iplerden sekiyor. Sabin üstünden atlıyor. Jeremy tekrar sekiyor. Arm drag geliyor. Shoulder block geliyor. Tuş denemesi başarısız. Sabin arm lock yapıyor. Jeremy iplere tutunuyor. Ardından bir yumruk atıp apron’a çıkıyor ve face buster yapıyor. Tuşa geçiyor, Sabin kurtuluyor. Jeremy head lock bağlıyor. Sabin kurtulacak gibi olunca bir yumruk atıp neckbreaker yapıyor. Tuşa geçiyor, Sabin kurtuluyor. Köşeye itiyor Jeremy Sabin’i. Geriye çekilip üstüne koşuyor. Kafasına tekme yiyor. Sabin apron’a çıkıyor. Apron’dan ring dışına suplex etme peşinde Jeremy’i. Jeremy de apron’a geliyor. Arkasına apron’da neckbreaker’ı vuruyor! Ringe atıp tuşa geçiyor. Sabin kurtuluyor. Köşeye götürüyor Jeremy’i. Jeremy kurtulup reverse jaw breaker yapıyor. İplerden tornado DDT deniyor, Sabin engelleyip enzuigiri vuruyor. Roll-up yapıyor ardından. Ve Jeremy tuş oluyor.

Kazanan: Chris Sabin

Maçtan sonra Max ringe dalıyor. GenMe beraber Sabin’i dövüyorlar. Ardından iplerden bir DDT geliyor.

Taylor Wilde&Hamada© vs Beautiful People
TNA Knock-Outs Tag Team Titles

Taylor Wilde ile Lacey Von Erich ringdeler. Lacey arm drag yapıyor. Yahu bu Lacey güreşemiyor cidden bak. Wilde drop toe hold yapıyor. Head lock bağlıyor. Snap mare yapıp tuş gidiyor. Lacey kurtuluyor. Wilde head lock’u bozmuyor. Bir daha snap mare. Lacey irish whip yapıyor. Arm drag geliyor. Hamada tag alıyor. Ona da arm drag yapıyor. Bir hareket öğrenmiş sürtük, yapıyor herkese. Hamada’nın kolunu çeviriyor. Velvet Sky iplere çıkıyor. Tag alıp Hamada’nın kolunun üzerine atlıyor. Bu arada söylemezsem ölürüm yine. Sky tag aldığında ringin içindeydi. Sky da Hamada’nın kolunu çeviriyor. Hamada bir takla atıp iplerden sekiyor. Big boot geliyor. Taraftarları coşturuyor. Slam ediyor Sky’ı. Ardından iplere çıkıp moonsault yapıyor. Nobody home! Sky iplerden sekip low drop kick yapıyor. Sky’deki vücut anneannemde olsa dedem mezarından kalkar.

Her neyse, Wilde tag alıyor tekrar. Roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Small pack-age yapıyor. Yine sonuçsuz. Ayağa kalkıyorlar. Sky back slide pin deniyor. O da ne? Yine hüsran. Elbow drop yapıyor utanmadan. Lacey tag alıyor. Wilde onu yere yıkıp iplerden sekiyor. O esnada Hamada blind tag alıyor. Wilde drop kick yapıyor. Şampiyonlar double suplex yapıyor Lacey’e. Hamada heme tuşa geçiyor. Başarısız. Fisherman suplex yapıyor.(Taz burada fisherwoman suplex diyor. İlahi Taz) Yine tuşa geçiyor, yine başarısız. Wilde Lacey’nin bacağına tekme atıp iplerden sekiyor ve clothsline vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Wilde köşeye atmak istiyor Lacey’i. Lacey çevirip kendisi atıyor köşeye. Köşede ilk iplere çıkma teşebbüsünde başarısız oluyor. Dengesini kaybediyor beceriksiz kadın. Sonra çıkıp yumruklar atıyor ve hayatımda gördüğüm en iğrenç, en berbat hurracanrana’yı bile yapamıyor. Wilde’ın kendisi balıklama ringe atlıyor adeta. Tuşa geçiyor. Hamada bozuyor.

Sky girip Hamada’ya bulldog yapıyor. Wilde Sky’ı ring dışına yolluyor. Amma uzadı be maç. Ardından Lacey de Hamada’yı yolluyor. Hakem ring dışındakilerle ilgilenirken Madison Rayne ringe dalıp motorsiklet başlığıyla Lacey’e çakıyor. Lacey yere düşmeyi bile beceremiyor. Wilde bir enzuigiri yapıyor. Ve tuşa geçip takımına maçı kazandırıyor. TNA Knockouts Wrestle, WWE Divas Pose.

Kazanan: Taylor Wilde&Hamada

Samoa Joe vs The Pope D’Angelo Dinero


Maç Joe’nun köşede seri yumruklarıyla başlıyor. Irish whip geliyor. Leg lariat arkasına. Joe yumruklar atıyor. Pope bir tekme atıp STO yapıyor. Dirsek atıp iplerden sekiyor, Joe shoulder block yapıyor. Köşeye atıyor Pope’u. Orada ezip hayvansı enzuigiri’sini vuruyor. Tuşa geçiyor, Pope kurtuluyor. Joe head lock bağlıyor. Pope yumruklarla kurtuluyor. İplerden sekiyor. Joe’dan clothsline. Yine head lock. Pope kurtuluyor choplar vurup Inverted atomic drop yapıyor. İplerden flying forearm vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Pope yine iplerden sekiyor. Joe power slam yapıyor. (Yazar Notu: Bir analiz size, Pope maçın başından beri üç kere iplerden sekti. Üçünde de lehine bir hareketle bitti olay. Teşekkürler.) Tuşa geçiyor başarısız. Joe köşede yumruklar atıyor yine. Diğer köşeye atmak istiyor, Pope engelleyip Joe’yu yolluyor. Üstüne koşuyor, Joe ayaklarını kaldırıyor. Pope onu yakalayıp iplerden dışarı atıyor ve neckbreaker koyuyor. Jeff Jarett ring kenarına geliyor, Joe’yu desteklemek maksadıyla. Pope köşede tekmeler atıyor. O esnada Sting ve Kevin Nash de gelip Jeff Jarret’a dalıyorlar. Joe ringde, sanki istediği zaman yapabilirmişçesine rahat bir şekilde Kokina Clutch bağlıyor Pope’a. Pope bayılıyor, hakem de maçı Joe’ya veriyor.

Kazanan: Samoa Joe

Maçtan sonra Joe da ring dışına iniyor. Sting, Nash, JJ ve Joe kapışıyorlar. Görevliler ayırıyor.

Mr Anderson Ringde


Anderson mikrofonu alıp, ringe Kurt Angle’ı davet ediyor. Angle ringe geliyor. Anderson’ın ne olduğu büyük bir sır değilmiş. Ne olduğu da t-shirt’ünde yazıyormuş. Ayrıca t-shirt’ü de TNA’in internet sitesinden satın alabilirmişiz. Ve Anderson’ın ne olduğu Bound For Glory’e kadar değişmeyecekmiş. Ama en azından bunu Angle’ın suratına karşı söyleyebiliyormuş. Anderson’ın ve Angle’ın ortak noktası ikisi de şu anda oldukları yere torpille gelmemiş olmalarıymış. Burada bir-iki espri yapıyor ama çevirmiyorum. Espriler güzel kalsın. Ve Anderson’a göre hiç şüphe yokmuş ki, Angle bu işte en iyiymiş. Angle mikrofonu alıyor. Angle Anderson’ın bunu yüzüne karşı söylemesine saygı duyuyormuş. Angle bu işe başladığında en iyi olmak istemiş. En iyiden az olan her şey başarısızlıkmış. Kendisi, Hogan’dan, Flair’dan, Sting’den daha iyi olmak istemiş. Aradan on sene geçmiş ve Angle yapacağını söylediği her şeyi yapmış. Angle eğer Bound For Glory’de kaybederse emekli olacağını söylemiş önceden. Ama söylemesi gereken bir şey varmış. Kendisi ringdeyken, kendisi oluyormuş. Her şeyden fedakarlık etmiş bugüne kadar. Angle Anderson’a bir atlet olarak saygı duyuyormuş. Bir insan olarak da saygı duyuyormuş. Ama Bound For Glory’de kaybetmeyecekmiş. Çünkü bu ring, bu ipler, bu taraftarlar olmadan kendisinin hiçbir şey yokmuş. Anderson ve Angle el sıkışıyorlar. Anderson Angle’ın elini kaldırıyor.

Arka alanda Fortune’un yanındayız. Ric Flair, Bound For Glory’nin büyük bir gece olacağını söylüyor. Lethal Lockdown maçında dünyanın en iyi güreşçileri(Fortune) EV2.0’yu yenecekmiş ve EV2.0’yu TNA’den yollayacaklarmış. Ardından konu AJ Styles’ın bu gece Sabu’yla olacak olan Ladder maçına geliyor. Maçın kazananı Lethal Lockdown maçında kafesin anahtarına sahip olacak. Flar, Styles’ı gaza getiriyor. Ardından Fortune Flair’a bir içkiyi fondip yaptırıyorlar.

Yine arka alanda The Pope, Kevin Nash ve Sting’in yanındayız. Nash, Pope’a kendilerinin kullanabileceği bir bilgisi var mı diye soruyor. Eric Bischoff’un asistanından konuşuyorlar falan. Anlamsız, gereksiz bir promo. Sonunda Pope Nash ve Sting’le fist bomb yapıyor.

Fortune ve EV2.0 arasında geçenleri anlatan bir video izliyoruz. Ve sonunda Main Event!


Sabu vs AJ Styles w/Matt Morgan&Ric Flair
Ladder Match


AJ Styles’ın müziği değişmiş. Eskisi daha güzeldi.

Maçın başı, ikilinin üstünlük alma çabaları ve birbirlerini yumruklamalarıyla geçiyor. Styles chop vuruyor. Irish whip yapıyor. Sabu altından geçip, iplerden sekiyor ve hurracanrana yapıyor. Köşeye atıyor Styles’ı. Üstüne koşuyor, suratına tekme yiyor. Sabu toparlanıp, Styles’ı sertçe köşeye çarptırıyor arkasından da iplerden sekip clothsline vuruyor. Ring dışına inip bir merdiven alıyor. Styles da ring dışında onu takip, merdiveni Sabu’nun elinden düşürüyor. Sabu onu bariyerlere çarptırıyor. Tekrar merdiveni alıp ringe atıyor. Kendisi de ringe girerken Styles merdiveni ring dışına çekiyor tekrar. Sabu’yu iplere çekiyor. Styles’ın kendisi merdiveni alıyor. Ringe girerken Sabu iplerden sekip merdivene drop kick çekiyor. Merdiven de Styles’a çarpıyor dolayısıyla. Sabu ring dışına iniyor tekrar. Tekrar Styles’ı bariyerlere çarptırıyor. Bir sandalye alıp ringe atıyor. Ardından da merdiveni alıyor. Onu da ringe yolluyor. Ringe gelen Styles’ı yumruklayıp merdiveni kuruyor ve tırmanıyor. Styles onu ringe düşürüyor.

Köşeye atıyor Sabu’yu. Sabu Styles’ın darbesinden kaçınıp Styles’ın kafasını köşeye çarptırıyor. Merdiveni alıp Styles’a fırlatıyor. Arkasından Styles’ın kalkmasını bekliyor ve yine atıyor merdiveni ama bu sefer Styles çekiliyor merdiven ring dışında. Styles yine merdiveni alıp ringe girmek istiyor. Sabu yine masaya drop kick çekme peşinde ama bu sefer Styles çekiliyor. Sabu ring dışına uçuyor, Styles ringe girerken. Mick Foley ring kenarına geliyor. O gelirken biz de reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Sabu sandalyeyi Styles’ın kafasına çarptırıyor. Ardından sandalyeyi kurup, sandalyeden destek alarak atlıyor ve köşede eziyor Styles’ı. Ardından sandalyenin üstüne face buster geliyor. Styles iplere tutunarak kalkmaya çalışırken Sabu cross body yapıyor. İki adam da ring dışında. Ric Flair Sabu’ya saldırmaya gidiyor. Mick Foley onu engelliyor. Matt Morgan, Foley’e arkadan saldırıyor. Tommy Dreamer yardıma geliyor. Kazarian, Dreamer ringe doğru koşarken başka bir yerden çıkıp Dreamer’a saldırıyor. Ringde Sabu sandalyeyi ring dışına atlamasına yardımcı olacak şekilde kuruyor. Styles ona chop vuruyor. Raven, Stevie Richards, Rhino ve Beer Money de ring dışındaki kavgaya katılıyorlar.

Ringde Styles merdiveni kuruyor. Anahtarı almaya çıkıyor. Sabu merdiveni deviriyor. Ardından iplerden sekiyor ve dışarıdaki kavgayı ayırmaya çalışan görevlilerin üstüne atlıyor. Ringde Sabu merdiveni kuruyor ve anahtarı alacak gibi. Robert Roode ringe girip onu aşağı indiriyor ve clothsline vuruyor. Rhino da ringe giriyor. Roode’a Gore yapıyor. James Storm ringe girip Rhino’ya super kick çekiyor. Hem Sabu hem de Styles merdivene çıkıyorlar. Sabu Styles’ı düşürmeyi başarıyor. Ama James Storm tekrar gelip Sabu’yu da indiriyor ve elindeki içi dolu bira şişesini Sabu’nun kafasında patlatıyor. Ardından Styles’a merdivene çıkmasında yardımcı oluyor. Styles anahtarı alıyor.

Kazanan: AJ Styles

Arka alanda Jeff Hardy ve RVD’nin yanındayız. Hardy Bound For Glory’den sonra RVD’nin kemer şansı bulan ilk kişi olacağını söylüyor. Çünkü RVD bunu hak ediyormuş. İkili el sıkışıyorlar. RVD, Hardy’den hiç şüphe duymadığını söylüyor. Ve Hardy’e sarılıyor. RVD odayı terk ediyor. Abyss gelip Hardy’e saldırıyor.

Abyss Ringde

Ringe dönüyoruz. Abyss omzunda Hardy’i taşıyor. Kendisi ringe giriyor. Ve Hardy’i de ringin ortasına bırakıyor. Abyss RVD’nin neden en iyi arkadaşı Jeff Hardy’nin Abyss’in yanında olduğunu merak ettiğine eminmiş. RVD’yi bu gece tekrar görmek tıpkı bir hayaleti görmek gibiymiş. RVD asla geri dönememeliymiş. Ve geri dönmesi sadece şu anlama geliyormuş. RVD Abyss’in sandığı kadar zavallıymış. “Onlar” Abyss’e RVD’yi TNA’den defetmesi için açık bir emir vermişler. Ve kendisi tek hata yapmış. O da RVD’yi nefes alarak bırakmasıymış. Ama 10.10.10’de hatasını düzeltecekmiş. Çünkü Bound For Glory’de “onlar” kendilerinin kim olduklarını açıklayacaklarmış ve TNA’i ele geçirmeye başlayacaklarmış. 10.10.10’de Abyss ve sevgili Janice, başladıkları işi bitireceklermiş. Janice ve kendisi RVD’yi incitmeyeceklermiş, onu sakatlamayacaklarmış. RVD’yi yok edeceklermiş. Ama Janice’le arka alanda konuşmuş ve Janice 10.10.10’i beklemek istemiyormuş. Janice RVD’den bir parça bu gece istiyormuş. Ardından RVD’yi ringe davet ediyor Abyss. RVD’nin müziği çalıyor. Elinde bir sandalye ile geliyor RVD. Daha ringe girmeden sandalyeyi Abyss’in kafasına çarptırıyor. Ardından bir kez daha çarptırıyor. Ama sandalyeyi kaldırdığında Abyss big boot yapıyor. Yumruklar atıyor, köşede eziyor Abyss RVD’yi. Ardından Janice’i eline alıyor. Ink Inc’in müziği çalıyor. Shannon Moore ringin arka tarafından ringe giriyor. Jesse Neal direk iplere çıkıyor. Abyss dikkatini Moore’a çeviriyor. Ama Neal ona missile drop kick yapıyor. Ardından Shannon Moore iplere çıkıp aynı hareketi yapıyor. Abyss ring dışına iniyor. Ve şov da sona eriyor.

2010/09/16 - TNA Impact



Şov Kurt Angle ve Jeff Hardy maçının hatırlatmasıyla başlıyor.

Ringde

Ringe döndüğümüzde de Angle ve Hardy ringde. Eric Bischoff’un müziği çalıyor. Bischoff ringe girdiği gibi ilk önce, Mr Anderson’ın maçını kazandığını ve TNA World Title için maça çıkacağını açıklıyor. Ve Anderson’ın rakibinin kim olacağı konusuna açıklık getirmek için bu gece Angle ve Hardy’i ringe davet etmiş. Bischoff güreş işinde 24 senedir bulunduğunu ama Angle ve Hardy’nin yaptığı maçtan gururlandığı kadar hiçbir maçtan gururlanmadığını söylüyor. Bischoff Angle ve Hardy’le ringde olmaktan onur duyuyormuş. Ardından Bound For Glory’de Kurt Angle vs Jeff Hardy vs Mr Anderson maçı olacağını açıklıyor. Biz de rahatlıyoruz. Dixie Carter rampada gözüküyor. Dixie Kurt Angle ve Jeff Hardy’i maçını izlemekten büyük zevk aldığını falan söylüyor. Ama maçın sonundan kimse hoşlanmamış. Carter, Bischoff’un kararını değiştiriyormuş. Bound For Glory’de bir Three Way maçı yerine bu gece Kurt Angle vs Jeff Hardy maçı olacakmış. Kazanan Bound For Glory’de Mr Anderson’la karşılaşacakmış. O yukarıda bahsettiğim rahatlık var ya, artık yok.

Geçen hafta Tommy Dreamer’la yapılmış kısa bir röportajdan bir kesit izliyoruz. Kamerayı tutan zat, Dreamer’a No Surrender’dan sonra EV2.0’nun nereye gittiğini soruyor. Dreamer da belki eve döneriz diyor.

Kevin Nash w/Sting vs Samoa Joe w/Jeff Jarett

Nash hemen Joe’yu köşeye götürüp diz darbeleri vuruyor. Irısh whip yapıyor, Joe iki kere Nash’in altından geçip misilse drop kick vuruyor. Clothsline geliyor. Köşeye atıp sırtıyla eziyor. Enzuigiri vuruyor. Nash ring dışına inip Joe’yu da dışarı çekiyor. Apron’a kafasını çarptırıyor. İkili kapışarak diğer tarafa gidiyorlar. Joe Nash’i demir merdivene çarptırmak istiyor ama o esnada Sting ona saldırıyor. Ardından Jeff Jarett da Nash’e saldırıyor. Hakem de ona kadar sayıyor ve maç double count-out ile bitiyor.

Maçtan sonra dörtlü kapışmaya devam ediyor. Görevliler onları ayırıyor.

Arka alanda Tara ve Madison Rayne, Lacey Von Erich’in yanına gidiyorlar. Rayne 5 dakika içinde tag maçlar olduklarını ve Erich’in giyinmesini söylüyor. Erich ilk başta mırın kırın etse de Rayne onu zorluyor.


Douglas Williams© vs Jay Lethal
X-Division Title Match


İkilinin karşılıklı yumruklaşmalarıyla maç başlıyor. Williams diz atıp slam ediyor Lethal’ı. Ardından knee drop yapıyor. Hemen tuş denemesi başarısız. Köşeye atıyor Lethal’ı. Köşede Lethal bir chop vurup üstünlüğü ele geçirmeye çalışsa da, Williams guthwrench suplex yapıyor. Tuş denemesinde sonuç yok.Chin lock bağlıyor. Sonrasında hareketi bırakıp yumruklar atıyor. Yine tuş denemesi, yine başarısızlık. Sert bir şekilde köşeye çarptırıyor. Ve yine tuşa geçiyor. Yine hüsranla sonuçlanıyor tuş denemesi. Abdominal stretch bağlıyor. Lethal kurtuluyor ama Williams omuz atıp snap suplex yapıyor. Yine tuş gelmiyor. Sıkıldık lan. Williams, Lethal’in ayağına drop kick vurup bow and arrow bağlıyor. Ardından sırtına knee drop yapıp, Chaos Theory deniyor. Lathal kurtuluyor. Williams köşeye yolluyor Lethal’ı. Lethal back body drop ile apron’a yolluyor Williams’ı. Williams omuz atıp iplere çıkıyor. Lethal’ın üstüne atlıyor, Lethal’dan drop kick! İki adam da aynı anda kalkıyorlar. Lethal bir tane chop vurup irish whip yapmak istiyor. Irish whip’i yapan Williams oluyor. Lethal iplerden sekip, sırtıyla vurmak istiyor Williams’a. Williams onu yakalayıp Chaos Theory vurmak istiyor. Lethal engelleyip Lethal Combination yapıyor! Tuşa geçiyor Williams son anda kurtuluyor.  Lethal iplerden elbow drop yapıyor, Williams çekiliyor. Williams iplerden Tornado DDT deniyor, Lethal da onu çevirip Lethal Injection vuruyor. Devamında tuşa geçip maçı ve kemeri kazanıyor.

Arka alanda Kurt Angle ile beraberiz. Angle, Hardy’nin çok iyi bir güreşçi olduğunu kendisine kanıtladığını söylüyor. Ama kendisi şampiyonmuş. Kendisi en iyiymiş. Kendisi TNA’miş. Ve kendisi Bound For Glory’de kemer için maça çıkıp, kazanacakmış. And it’s real, it’s damn real.

Taylor Wilde&Hamada© vs Madison Rayne&Lacey Von Erich
Knock-Outs Tag Team Title Match

Lacey ve Wilde ringde. Wilde hammerlock bağlıyor. Lacey head lock’a çeviriyor. Wilde tekrar kendisi head lock’a çeviriyor. Lacey köşeye yolluyor Wilde’ı. Ama big boot yiyor. Hamada tag alıyor. Sunset flip yapıyor Hamada. Tuş gelmiyor. Lacey, Madison Rayne’e tag veriyor. Rayne Hamada’ya diz atıp tekrar Lacey’e tag veriyor. Lacey de backflip elbow vuruyor. Aynı hareketi bir daha deniyor Lacey. Hamada çekilip slam ediyor Lacey’i. Arkasına iplerden moonsault yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız. Wilde tag alıyor tekrar. Cross body yapıyor yine tuş gelmiyor. Wilde side head lock bağlıyor. Lacey iplere yolluyor onu. Rayne apron’dan Wilde’ın saçlarını çekip yere düşürüyor onu. Rayne tag alıyor. Head lock bağlıyor. Kafasına diz atıyor. İplerden sekip clothsline vuruyor. Lacey tag alıyor tekrar. Alabildiğine kötü bir double team suplex geliyor. Rayne tuşa geçiyor başarısız. Lacey chin lock bağlıyor. Wilde kurtulup Hamada’ya tag veriyor. Hamada üç kere iplerden sekip tekme atıyor. Head butt vuruyor. Wilde tag alıyor tekrar. Girdiği gibi köşedeki Rayne’e vurup onu ring dışına atıyor. Hamada Lacey’i omzuna alıyor. Double team Rolling neckbreaker yapıyorlar. Wilde tuşa geçiyor. Şampiyonlar kemerlerini koruyor.

Maçtan sonra malubiyetten ötürü Madison Rayne, Lacey’i suçluyor. Lacey ona makadını gösteriyor. Tara arkadan motorsiklet başlığıyla Lacey’e çakıyor. Beautiful People’ın müziği çalıyor. Velvet Sky ve Angelina Love Lacey’i kurtarıyorlar.

Arka alanda Jeff Hardy’le beraberiz. Hardy Three Way fikrinden hoşlandığını ama şimdi Bound For Glory’e gitmek için Kurt Angle’ı yenmesi gerektiğini söylüyor. Ama eğer patron Hardy’e çalışmasını söylüyorsa Hardy çalışacakmış.


Ringde

Tommy Dreamer ringe geliyor. Biz de AJ Styles vs Tommy Dreamer maçından görüntüler izliyoruz. Dreamer’ın I Quit deyişini görüyoruz. Dreamer takım elbiseyle gelmiş bu arada. Dreamer EV2.0’nun bu gece burada olmadığını söylüyor. Ardından Fortune’u ringe davet ediyor. Ric Flair, AJ Styles, Matt Morgan, Kaz, Beer Money ve Ric Flair ringe geliyor. Dreamer Fortune’a geldikleri için teşekkür ediyor. Kendisi arkadaşlarının incindiğini görmekten bıkmış. Dreamer TNA’in çok özel olduğunu söylüyor. Dreamer’ın ringdeki herkesle bir geçmişi varmış ve Fortune gerçekten de TNA’in geleceğiymiş. Burası gerçekten de AJ Styles’ın yarattığı evmiş. Dreamer sadece evim diyebileceği bir yer arıyormuş.

Dreamer tüm Fortune üyelerini teker teker övüyor. Dreamer Storm’un başarılarından bahsediyor. Sonra Kaz’in WWE’de ilk işini kendisi sayesinde aldığını söylüyor. Ama Kaz WWE’deki işini bırakmış. Çünkü WWE’de mutlu değilmiş ve bu WWE için çok kötü TNA içinse çok iyiymiş. Matt Morgan’a geçiyor. Dreamer, Morgan’ın bir gece kulübünde fedai olduğu günleri hatırlıyormuş. Ve Morgan ilk kez WWE’ye geldiğinde herkes onun yeni Undertaker veyahut Kane olabileceğini söylemiş. Ama Morgan TNA’e gelip herkese yeni büyük birisi çıktığında onun yeni Matt Morgan olmak isteyeceğini kanıtlamış. Türkçe böyle bir dil nereye çekersen oraya gidiyor. Robert Roode’a geçiyor ardından. Roode’un WWE’deki try-out maçı kendisiyleymiş ve Dreamer’ın kendisi ona WWE kontratı önermiş ama Roode onu geri çevirmiş. Çünkü Roode TNA’e inanıyormuş ve TNA’in büyümesine yardım etmiş.

Ric Flair’a dönüyor Dreamer. Eğer Ric Flair ile aynı ringde olacağını bilseymiş ona tek söyleyeceği şey teşekkürler olurmuş. Dreamer Ric Flair’ın Ricky Steamboat ile 60 dakikadan fazla güreştiği maçı hatırlıyormuş. Ric Flair her zaman kendisinin endüstrisindeki en kirli adam olduğunu söylüyormuş. Dreamer’a göre Flair endüstrinin kendisiymiş ve Ric Flair’ın güreşi bıraktığı gün endüstrideki en acıklı günmüş. Son olarak AJ Styles’a dönüyor. Styles No Surrender’da şu ana kadar kimsenin yapamadığını yapmış ve kendisine I Quit dedirtmiş. Ve Dreamer’ın dizi ağrıdığı için değil, hile yaptığı için değil, Dreamer’dan daha iyi olduğu için yapmış. Dreamer Styles’ın elini sıkmak istediğini söylüyor.

Styles mikrofonu alıyor. Dreamer’ın hepsi için söylediklerine minnettar olduğunu söylüyor. Dreamer inançla doluymuş Styles’a göre. Dreamer Philadelphia’dan bir şirketi alıp bir efsaneye dönüştürmüş. Dreamer hiçbir zaman saygı istememiş ama her zaman saygı görmüş. Ve Styles kesinlikle Dreamer’a saygı duyuyormuş ve Dreamer’ın elini sıkacakmış. Styles TV Title’ı yere bırakıyor ve Dreamer ile el sıkışıyor. İkili sarılıyorlar. Styles ardından mikrofonu tekrar alıyor ve son bir şey daha olduğunu söylüyor. Kendisi Dreamer’ın 20 senelik kariyerinde Dreamer’a I Quit dedirten tek kişiymiş. Styles’ın Dreamer’ın onayına ihtiyacı yokmuş, Dreamer’ın övgüsüne ihtiyacı yokmuş. Styles’dan yumruk geliyor Dreamer’a. Bütün Fortune ardından Dreamer’a dalıyor.

Fortune Dreamer’ı pataklarken Brian Kendrick yardıma geliyor. Ama o da dayak yiyor. Styles onu ring dışına atıyor ama deli yürek Kendrick tekrar ringe giriyor. Sonunda görevliler ayırıyor. Eğer Dreamer bir ateşkes istiyorsa şimdi alabilirmiş. Styles öyle diyor yani. Fortun ringi terk edince Brian Kendrick ringe giriyor tekrar. Kendrick Fortune’a meydan okuyor. Ve aralarında hangisinin Kendrick ile yüzleşecek kadar erkek olduğunu sorguluyor. Reklamlara gidiyoruz.

Brian Kendrick vs Matt Morgan

Reklamlardan döndüğümüzde maç başlamış bile. Morgan clothsline vuruyor. Big boot geliyor ardından. Yumruklar atıp köşeye vuruyor. Kendine has omuz darbelerini vuruyor köşede. Köşede ezip, fallaway slam yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız. Kendrick’i köşeye atıyor. Ama taraftarları coşturmakla çok zaman kaybediyor ve arkasını döndüğünde Kendrick’den running big boot geliyor. Kendrick hemen tuşa geçip maçı kazanıyor.

Matt Morgan maçtan sonra bir mikrofon alıp bu maçın sayılmayacağını çünkü kendisinin hazır olmadığını söylüyor. Kendrick’i tekrar ringe çağırıyor ama Kendrick gelmiyor.

Arka alanda The Pope Eric Bischoff’un odasına giriyor ama Bischoff orada değil. Bischoff’un asistanıyla arasında saçma bir muhabbet geçiyor.

Yine arka alanda Abyss’in iki tane adamcağızı yakalamış. Birisi bir masaya bağlı. Birisi de demirlerle. Abyss yine Bound For Glory’de “onların” geleceğinden falan bahsediyor. Masada yatan adamın t-shirt’ünü yırtıyor. Ve Janice’in kendisini asla aldatmayacağını söylüyor. Her başarılı kadının arkasında bir erkek varmış ve Janice’e aşk olmadan sahip olamazmışız. Aaa kafayı sıyırdı herif. Sevgilisi Janice ile cinsel münasebetlerini düşünüyorum tüylerim ürperiyor. Abyss ucunu yaktığı bir demiri masada yatan zata yapıştırıyor. İkisi de çığlık atarken bu iğrenç promo da bitiyor.

Telefonla RVD’ye bağlanıyoruz. Mike Tenay iyileşme sürecinin nasıl gittiğini soruyor. RVD eskiden olduğu yere gelmesi için çok çalışması gerektiğini söylüyor. Taz TNA World Title RVD’nin elinden alındığı için RVD’nin nasıl hissettiğini soruyor. RVD bu konuda mutlu değilmiş ama TNA yapılması gerekeni yapmış. RVD’ye göre şampiyon hala kendisiymiş. Tenay Impact’e ne zaman döneceğini soruyor RVD’nin. RVD kendisini iyi hissediyormuş. Haftaya Impact’de olacakmış.


Ringde

Generation Me ringe geliyor. Jeremy RVD’ye olanları görüp görmediğimizi soruyor. Eğer bir şampiyon sakatlanırsa ve kemerini 30 gün koruyamazsa o kemerler boş kalırmış. Max mikrofonu alıyor. Ne yazık ki Alex Shelley’e olanlardan sonra uzun bir süre onu ekranlarda göremeyebilirmişiz. Herifin ağzı yamuluyor konuşurken. İnsanlar onların Generation Me olduğunu anlamalıymış. Her şey kendileri içinmiş. Ağzı çok komik lan izlerken gülüyorum bir yandan. Motor City Machine Guns için sonunda takım kemerlerini kazanmaları 5 yıllarını almış. Max bir şey açıklığa kavuşturmak istiyormuş. Onlar ne istediklerini biliyorlarmış. Ve her zaman da istediklerini alırlarmış. Ve istedikleri de Chris Sabin’in ringe gelip kendi takım kemerlerini onlara vermesiymiş. The Guns’ın müziği çalıyor. Chris Sabin takım kemerlerinin birisiyle ringe geliyor. Gen Me’ye tek başına dalıyor. İlk başta üstün gibi gözükse de Gen Me sayısal üstünlüğü kullanıp Sabin’i pataklıyorlar. Ardından iplerden bir double team DDT vuruyorlar.

Kurt Angle vs Jeff Hardy

Angle ilk başta Hardy’i arkadan yakalayıp köşeye sürüklüyor. Hakem ayırıyor. Ardından Hardy kolundan yakalıyor Angle’ın. Angle’dan arm drag geliyor. Arkasından arm bar bağlıyor. Angle ayaklarıyla ipleri yakalıyor. İkili yine ayrılıyor. Lock-up. Angle side head lock bağlıyor. Hardy irish whip yapıyor. Angle’dan shoulder block geliyor. Ardından yine head lock bağlıyor. Hardy köşeye sürüklüyor Angle’ı. Hakem onları ayırıyor. Hardy tekmeler atıyor. Devamında Angle’ı köşedeki demire çarptırıyor. Ardından drop kick yapıyor. Angle ring dışına düşüyor. Hardy de ring dışına çıkıyor. Orada bir darbe vurup ringe atıyor Angle’ı. Ardından kendisi de ringe giriyor. Ringde front suplex yapıyor. İlk tuş denemesi. Angle ikide kalkıyor. Hardy chin lock bağlıyor. Angle dirseklerle kurtuluyor. Yumruklar atıp irish yapmak istiyor, Hardy çevirip kendisi irish whip yapıyor. Angle iplere tutunuyor. Hardy üstüne koşunca Angle çekiliyor Hardy ring dışına uçuyor. Ardından Angle’dan cross body geliyor! Mr Anderson spikerlerin arasına katılırken reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde iki adam da iplerden sekip clothsline vurup yerde kalıyorlar. Önce kalkan Angle oluyor. İki tane clothsline vurup, irish whip yapıyor. Back body drop geliyor. Angle köşeye atıyor Hardy’i. Üstüne koşuyor. Hardy bir tekm atıyor ama Angle pek etkilenmeyip belly to belly suplex yapıyor. Angle’dan Angle Slam denemesi var. Hardy kurtulup Twist Of Fate yapıyor! Tuş denemesi, Angle ikide kurtuluyor. Hardy iplere çıkıyor, Angle da onu takip edince Hardy aşağı iniyor tekrar ama Angle’dan moonsault geliyor! Tuşa geçiyor, Hardy ikide kalkıyor. Angle, Ankle Lock bağlıyor! Hardy ilk kurtulma çabasında başarılı olamasa da, ikincisinde başarıyor. Hardy tekme atıp iplere çıkıyor ve Swanton Bomb geliyor. Hardy tekrar iplere çıkıyor. Whisper In The Wind geliyor. Ama Angle çekiline darbeyi hakem Brian Hebner alıyor! Angle bu sefer Angle Slam’i vuruyor! Earl Hebner gelip tuşu sayıyor. Hardy ikide kurtuluyor yine de. Angle bir Angle slam daha vuruyor! Yine tuşa geçiyor, yine başarısız!

Angle köşeye atıyor Hardy’i. Lanet olası Impact burada bitiyor. Maç Reaction’da devam edecek. Lan var ya sizi çok seviyorum yoksa incelemem maçın kalanını. Impact bitti, çekilin gidin derim. Ama demiyorum. 

Angle snap suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Angle body scissors bağlıyor. Angle dirsek atarak kurtuluyor. Angle bir diz atıp tekrar yere düşürüyor Hardy’i. Head lock bağlıyor. Hardy dirsekler atıyor. Forearm vuruyor iki kez. Köşeye atıp kendine has tekmesini vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. İkili ring dışına çıkıyor. Hardy ringe çarptırıyor Angle’ı. Ardından demir merdivene vuruyor. Ringe dönüyoruz. Angle Hardy’i arkasından yakalayıp beşli German suplex kombosunu yapıyor. Tuşa geçiyor. Hardy kurtuluyor. Angle iplere çıkıp frog splash yapıyor. Hardy çekiliyor. Hardy’den Twist Of Fate arayışı Angle onu engelleyip yere düşürüyor ve Ankle Lock bağlıyor! Hardy bir süre kurtulmaya çalışıyor. Tam yüzünü Angle’a döndüğünde Angle hareketi bir leg hook’a çeviriyor! O esnada Brian Hebner da ringe giriyor. Angle’ın leg hook’una karşılık Hardy de aynı hareketi bağlıyor. İki adamın da omuzları yerdeyken iki hakem aynı anda üçü sayıyor! Ne saçma, ne aşağılık bir sondur bu. O değil TNA yine baba oğlu birbirine düşürecek.

Maçın sonunun defalarca tekrarını izliyoruz. Hardy Angle ve Earl Hebner ve oğluşu Brian Hebner tartışırlarken, Eric Bischoff’un müziği çalıyor. Kendisi de maçın sonunun tekrarını izlemek istiyor. Dolayısıyla biz de izliyoruz. Bischoff taraftarların arasındaki Dixie Carter’la konuşuyor. Bischoff bir mikrofon alıp ringe giriyor. Daha önce hiç Angle ve Hardy gibi her şeylerini ortaya koyan iki adam görmediğini söylüyor Bischoff. İkilinin kanıtlayacak daha fazla şeyi olmadığını söylüyor. İki adam da BOund For Glory’nin Main Event’inde olmayı hak ettiklerini kanıtlamışlar. Ve Bischoff da bu maçı ayarlıyormuş. Bu esnada Dixie Carter’a kaçamak bakışlar atıyor. Bound For Glory’de Kurt Angle vs Jeff Hardy vs Mr Anderson maçı olacak! Eric Bischoff iki güreşçiyle de el sıkışıyor. Ardından Angle ve Hardy de el sıkışıp sarılıyorlar. Herkesin kardeş olduğu bu şov da böylece bitmiş oluyor.

2010/09/05 - No Surrender 2010



TNA No Surrender 2010 - Orlando, FL - 5 Eylül 2010

Turnuva yarı finalistlerinin gün içinde arenaya gelmeleri gösteriliyor ve ilk maç başlıyor.

TNA Tag Team Championship
The Motor City Machine Guns (c) vs. Generation Me


Aslında MCMG'nin rakipleri Desmond Wolfe ile Brutus Magnus olacaktı ancak 1 gün önce sebebi belli olmadan Generation Me olarak değiştirildi. Maçın başında Alex Shelley ve Jeremy ringde. İkilinin üstünlüğü alma çabalarından sonra karşılıklı tuş denemelerinden de sonuç çıkmıyor. Max tag alıyor. Shelley’den drop toe hold geliyor, Sabin tag alıyor. Shoulder block vuruyor iki kere. Jeremy ve Shelley tag alıyorlar tekrardan. Jeremy omuz atıp springboard armdrag yapıyor. Max tag alıp, Shelley’nin koluna moonsault yapıyor. Jeremy tag alıyor tekrar. Shelley’nin koluna double stomp yapıyor. Ardından jawbreaker da geliyor. Devamında Shelley sonunda bir drop kick bulup Sabin’e tag verebiliyor. Guns Jeremy’e üst üste double team hareketlerini vuruyor. Sabin elbow drop yapıp tuşa geçiyor, başarısız. Shelley tekrar tag alıyor. Spine buster vurup, Rocking Horse bağlıyor. Max hareketi bozuyor. Sabin tag alıyor, aynı anda Jeremy de kaçıp Max’e tag vermeyi başarabiliyor. Max drop kickler vuruyor üst üste. Bulldog geliyor. Köşedeki Shelley’e de tekme atıp düşürüyor. Ardından modified stunner geliyor. Ama tuş denemesinde sonuç yok.

Gen Me bir hareket için hazırlanırken, Shelley blind tag alıyor. Sabin’den Jeremy’i bir tekmeyle ring dışına yolluyor. Shelley de Max’e tekme atıp iplere çıkıyor. Jeremy onu durdurup apron’da neckbreaker vuruyor. Jeremy tag alıyor. Suplex deniyor, Shelley engelleyince Gen Me Shelley’i yere yıkıp aynı anda drop kick vuruyorlar. Tuş denemesinde yine sonuç yok. Jeremy’den full Nelson denemesi, Shelley omuz atarak kurtuluyor. Ardından Sabin tag alıyor. Sabin seri dabeler vuruyor Max’e. Ardından köşedeki Jeremy’e omuz atıp, iplere çıkıyor ve Max’e tornado DDT yapıyor. Tuşu Jeremy bozuyor. Jeremy’den drop kick geliyor. Shelley onu ring dışına yolluyor tekrar. Sabin’den yine DDT denemesi, Max kurtuluyor. Jeremy tag alıyor. Max Sabin’e reverse DDT vuruyor. Shelley tuşu bozuyor. Gen Me’den Sabin’e drop kick ve headscissor vuruyorlar. Shelley super kick yiyor. Ama Sabin Jeremy’nin kendisine vurmak istediği super kick’i yakalıyor. Shelley Jeremy’e super kick vuruyor. Sabin de Jeremy’nin ayağını Max’e çarptırıyor. Max ring dışında. Ardından Guns splash-neckbreaker kombosunu da vuruyorlar. Sabin tuşa geçiyor, Guns kemerlerini koruyor. (12:53) Generation Me maçın ardından MCMG'ye saldırıyor ve Shelley'ye ring dışında double DDT yapıyorlar. Shelley arka alana görevlilerin yardımıyla gidebiliyor.

TNA X-Division Championship
Douglas Williams vs. Sabu


İki güreşçi maça çeşitli submission hareketleriyle başlıyor ve Williams kafa atarak üstün çıkıyor. Sabu clothesline vurup somersault slingshot leg drop yapıyor ve modified camel clutch bağlıyor. Williams iplere ulaşarak kurtuluyor ve ring dışına iniyor. Sabu baseball slide dropkick vurup somersault plancha yapıyor ve iki güreşçi de yerde kalıyor. Sabu ringin altından masa alıp kuruyor ama Williams ona arkadan saldırıp ringe gönderiyor ve köşeye çıkıp Flashpoint vuruyor (diving European uppercut). Sabu tuş olmayınca Williams onu köşeye gönderip high knee vuruyor. Williams köşeye çıktığında Sabu zıplayıp Frankensteiner yapıyor (aslında tam yapamadı ama neyse). Sabu sandalye alıp ringe girse de hakem onu uyarınca Sabu vurmaktan vazgeçip sandalyeyi kuruyor. Sabu koşup sandalyenin üzerine basarak zıplıyor ve triple jump moonsault yapıyor! Sabu iplerden gerilip koştuğunda Williams birden Sabu'yu sandalyenin üzerine düşürüp üstünlük sağlıyor ve knee drop yapıyor. Williams Sabu'yu köşeye gönderip üzerine koştuğunda Sabu tekme atmak istese de Williams onun ayağını yakalayıp bacak arasına tekme atıyor ama hakem onu diskalifiye etmiyor. Williams clothesline ve knee drop vuruyor ancak Sabu tuş olmuyor. Williams Sabu'yu iplere gönderdiğinde Sabu tekme atıp springboard DDT vuruyor ve Williams tuş olmayınca iplerden zıplayıp dirsek atıyor. Williams yine tuş olmuyor ve Sabu sandalyeyi kurup üzerinden zıplayarak Williams'a tekme atıyor. Sabu aynı hareketi tekrar yapmak isterken Williams sandalyeye tekme atıyor ve sandalye Sabu'nun iki bacağının arasına geliyor! Williams hemen uppercut vurup gutwrench suplex yapsa da Sabu tuş olmuyor. Williams German suplex denerken Sabu dirsek atarak kurtulup clothesline vurunca Williams ring dışına kaçıyor. Sabu sandalyeyi kurup koşacakken hakem onu durdurmak istese de Sabu hakemi dinlemeyip ring dışındaki Williams'a plancha yapıyor. Sabu Williams'ı masanın üzerine koyup somersault slingshot senton yapacakken Williams çekiliyor ve Sabu masaya gömülüyor! Ringde Williams sandalyeyi alıp vurmaya hazırlandığında hakem sandalyeyi çekiyor ama bu sırada Williams hemen X-Division kemerini alıp Sabu'nun suratına geçiriyor ve tuş edip maçı kazanıyor! (11:18)

Mr. Anderson buraya maçı kazanmak için geldiğini söylüyor.

Velvet Sky (w. Angelina Love) vs. Madison Rayne (w. Tara)

Maçın başında Tara Sky’ın dikkatini dağıtıyor ve Rayne üstünüğü alıp Sky’ı köşeye götürüyor. Rayne ringin ortasında biraz fazla şov yapınca taraftarlara, Sky ofansa geçiyor ama Rayne’in Sky’ı yere yıkması uzun sürmüyor. Rayne, Sky’ın üstüne çıkıp yumrukluyor, hakem ayırıyor bu sefer boğmaya başlıyor yine hakem ayırıyor. Rayne’den camel clutch geliyor. Sky, yine kurtuluyor üstünlüğü ele alıyor ve büyük bir tokat atıyor. Tara hakemin dikkatini dağdırken Sky roll-up ile tuşa gidiyor, hakem ringe geç girmesiyle Rayne kurtulup yine üstünlüğü alıyor.

Rayne ardından iki kere tuş deniyor fakat en fazla 2’ye kadar sayıyor hakem. Headscissors deniyor Rayne, fakat Sky onu yere çarpıyor. Sky iki clothesline buluyor ve dirsek darbesi gömüyor Rayne’e. Arkasından spear’la yere indiriyor Rayne’i ve üst üste kafasını yere vuruyor. Sky’dan facebuster geliyor, tuş deniyor; ama Tara onu ringin dışına çekiyor. Tara kaskını alıp kafasına vuracakmış gibi oluyor ama arkadan Angelina Love gelip tekmeyi vuruyor Tara’ya. Ringe giriyor Sky, Rayne tekmeyle üstünlüğü alacakmış gibi alıyor fakat Sky hareketi çevirip DDT buluyor ve tuş denemesi başarılı! (4:46)

Jeff Hardy turnuvayı RVD için kazanacağını söylüyor.

Falls Count Anywhere
Rhino vs. Abyss


Rhino maç başlamadan önce Abyss'e saldırıp onu bariyerlere çarptırıyor. Ringe girdiklerinde Rhino yanında kendo stick ve çöp kutusu getirip çöp kutusunu köşeye yerleştiriyor. Abyss ring dışına indiğinde Rhino suicide dive yapıyor! Abyss yumruklarla üstünlük sağlıyor ve Rhino'yu arka alana götürüyor. Rhino Abyss'i bir kafesin duvarına çarptırdıktan sonra Abyss birden onu bir çöp kutusuna yapıştırıyor. Yumruklaşarak ringe kadar geldiklerinde Rhino clothesline vurarak üstün çıkıyor ama Abyss birden Rhino'yu köşedeki çöp kutusuna Irish whip yapıyor! Rhino ring dışına iniyor ve Abyss arkasından gidip onu bariyerlere çarptırıyor. Rhino tuş olmuyor ve Abyss'in whip denemesini engelleyip tekme atıyor. Rhino Abyss'i bir kutuya fırlatıyor ve Abyss kutuyu delip içinde kalıyor. Rhino ile hakem de arkasından gidiyor ve ikili giriş rampasının altında dövüşüyor. Abyss kameramana vuruyor ve kameraman yerde kalıyor. Bir süre Tazz ile Mike Tenay'i izliyoruz çünkü güreşçileri gösterecek kamera yok ama birden Rhino uçarak dışarı çıkıyor! Elbette bunu Abyss yapmadı ama Abyss tuş deniyor, Rhino kurtuluyor.

Abyss Rhino'yu ringe gönderip seyirci bariyerlerinden birini söküyor ve ringe girip bariyeri köşeye yerleştiriyor. Abyss bariyerlere doğru Irish whip yapmak isterken Rhino engelleyip uçarak clothesline vuruyor ve yerden aldığı tepsiyi üç kez Abyss'in kafasına geçiriyor. Rhino köşedeki Abyss'e running shoulder charge ve belly-to-belly suplex yapıp Gore için işaret veriyor. Rhino koştuğunda Abyss onu boğazından yakalayıp yerdeki çöp kutusunun üzerine Chokeslam yapıyor! Abyss maçtan önce yanında getirdiği Janice'i alıyor ve kendisine durmasını söyleyen hakemi Janice'le vurmakla tehdit ediyor. Bu sırada Rhino toparlanıyor ve GORE! GORE! GORE! Abyss tuş olmayınca Rhino Abyss'i köşeye gönderip üzerine koştuğunda Abyss big boot vurup Black Hole Slam yapsa da Rhino tuş olmuyor! Seyircilerin "Rhino! Rhino! Rhino!" tezahüratlarının ardından Abyss ringe getirdiği bariyerin üzerine powerbomb yapmak istese de Rhino kurtulup clothesline vuruyor. Rhino Gore için koşarken Abyss çekilip Rhino'nun bariyere çarpmasına sebep oluyor ve BLACK HOLE SLAM! Abyss hemen tuş edip Falls Count Anywhere maçının özelliklerinin kullanılmadığı bu maçı kazanıyor! (12:47) Maçın ardından Abyss 10-10-10 diye bağırıp (10 Ekim 2010 = Bound for Glory) "onların" geleceğini söylüyor.

Sting & Kevin Nash vs. Jeff Jarrett & Samoa Joe

Sting ve Nash Wolfpac müziğiyle ringe geliyorlar. Joe ve Sting ringdeler. Joe Sting üstün. Sting’i yumruklayıp köşedeki Nash’e drop kick yapıyor. Sting’i iplere atıp enzuigiri vuruyor. JJ tag alıyor. Köşede Sting’in kafasını yumrukluyor. Ardından clothsline geliyor. Tuş denemesinde sonuç yok. JJ irish whip yapıyor. Sting çeviriyor hareketi. Nash arkadan JJ’e vuruyor. Ardından tag alıyor. Nash yumruklar atıyor. JJ toparlanacak gibi olunca Nash’den diz darbesi geliyor. Ardından snake eyes ve side slam. Tuşa geçiyor. Yine sonuç yok. Sting tag alıyor. Sting JJ’in omzuna çalışıp köşeye atıp Stinger Splash yapıyor. Sting iplere çıkıyor. JJ onu düşürüp Joe’ya tag veriyor. Ama Kevin Nash ile uğraşan hakem bunu görmüyor. Sting ve JJ aynı anda clothsline vuruyorlar. İki adam da yerde. Joe tag alıyor. Joe girdiği gibi hem Sting’e hem Nash’e clothsline vuruyor. Ardından Sting’e big boot ve back splash. Joe irish wihp yapıyor, Sting çeviriyor. Joe ring dışındaki Nash’e suicide dive yapıyor! Hakem onlarla uğraşırken JJ Sting’in beyzbol sopasını alıyor ve Sting’i dövüyor onunla. Joe tekrar ringe girip Sting’e Kokina Clutch bağlıyor. Sting bayılıyor. Hakem maçı bitiriyor. (6:05)

AJ sıradaki maç için ringe giriyor, arkasında Tommy’nin müziğini de duyuyoruz ve AJ Dreamer daha ringe gelmeden saldırıyor ama Dreamer kemer darbesini yemekten eğilerek kurtuluyor. Dreamer yumruklarla AJ’i ringe sokup kendisi de giriyor ve maç başlıyor.

I Quit Match
AJ Styles vs. Tommy Dreamer


Maçın başında  Dreamer back body drop’la ring dışına yolluyor AJ’i. Dreamer ring demirlerini kullanarak rear chin lock bağlıyor ama AJ’in pes etmesi için çok erken daha. Dreamer’dan yumruklar AJ’den choplar geliyor sırayla. Dreamer üstün ve AJ’i ringe sokuyor. Dreamer full nelson camel clutch bağlıyor AJ yine “I Quit” demiyor. AJ Dreamer arkasındayken ayağa kalkıyor ve kurtuluyor hareketten. AJ fish hook yapıyor Dreamer’ın ağzına Dreamer kurtuluyor. AJ köşeye yolluyor Dreamer’ı. AJ köşedeki Dreamer’In üstüne koşuyor, ama Dreamer çekilince omzuyla demir direğe giriyor. AJ dışarı çıkıyor Dreamer da aprondan koşup clothesline vuruyor. Dreamer dışarıda suplex deniyor, fakat AJ engelleyip kendi suplex’ini buluyor. AJ figure 4 deniyor ama Dreamer yerden sahne ışıklarından birini alıp AJ’in kafasına gömüyor. Arkasından da AJ’in boğazına kabloyu bağlıyor. AJ dirsek darbeleriyle kurtuluyor. AJ yerdeki korumaları çıkartıp Styles Clash yapmaya çalışıyor fakat Dreamer kurtulup AJ’in omzunu demir köşe direğine gömüyor arkasından da shoulderbreaker buluyor. Dreamer bir taraftardan sandalye istiyor, taraftar da gayet iyi niyetli hemen veriyor. Dreamer ringe atıyor sandalyeyi, AJ’i de ringe yolluyor sonra kendisi de giriyor. Dreamer ringe AJ’in kol bölgesine çalışmaya devam ediyor. Arkasından sandalyenin de yardımıyla garip bir wrist lock bağlıyor ancak AJ kurtuluyor. Dreamer’dan flying arm bar geliyor ardından crossface deniyor ama AJ ring dışına çıkarak kurtuluyor. Dreamer da arkasından gidiyor ve koluna çalışmaya devam ediyor. AJ sonunda ofans buluyor ve Dreamer kaldırıp demir barikatlara oturtuyor. AJ tekmeden sonra Dreamer’In ayağını barikat yardımıyla kilitliyor.  Dreamer o iki kelimeyi söylemiyor.

Yine ringe dönüyor ikili. AJ figure 4 deniyor ama Dreamer kurtuluyor. AJ tekmeyle yere indiriyor Dreamer’ı ve bacaklarından çekip kasıklarını köşe demirine gömüyor. AJ köşe demirinden de yardım alarak figure 4 bağlıyor ama Dreamer kurtuluyor. AJ, sandalyeyi de kullanarak Dreamer’ın ayağına çalışıyor. AJ’den bir figure 4  daha geliyor, Dreamer pes etmiyor ve hareketi tersine çevirip baskıyı AJ’e uygulamayı başarıyor. AJ hareketi bırakmak zorunda kalıyor. Tam Dreamer ofansa geçecekken, AJ onun suratını sandalyeye gömüyor. AJ, Dreamer’ın kafasını sandalyeye yerleştiriyor ve tekme deniyor ama Dreamer geri çekilince AJ’in ayağı sandalyede sıkışıyor. Dreamer sandalyeyi de kullanarak elleriyle bir submission bağlıyor AJ yine kurtuluyor. Dreamer taraftarların “Use that fork” çağrısına kulak veriyor ve köşede yerde duran çatalı alıyor. AJ’e saldırıyor ama AJ eğilip Pele Kick buluyor. Dreamer, ring dışına çıkıyor. AJ suicide dive yapacak gibi oluyor fakat atladığı anda Dreamer kendo sopasıyla ağzının ortasına gömüyor AJ’in. Dreamer kendo sopası yardımıyla pump handle arkasından da kendo sopası yardımıyla crossface yapıyor, ama AJ pes etmeden sopa kırılıyor. AJ yerdeyken diz korumalarının içinden bi tane daha çatal çıkarıyor ve Dreamer’ın gözüne sokuyor. Dreamer’ın alnının açıldığını görüyoruz. AJ’den dropkick geliyor ve çatalı Dreamer’ın gözüne sokuyor, Dreamer çığlıklar arasında “I Quit” diyor. (16:30)

Kurt Angle, Jeff Hardy'nin iyi bir güreşçi olduğunu ama kendisinin daha iyi olduğunu söylüyor. Bu arada şovun bitmesine daha 1 saat var ve sadece iki maç kaldı.

TNA World Heavyweight Championship Turnuvası Yarı Finali
Kurt Angle vs. Jeff Hardy


Lock-uplar maç başlıyor. Angle yumruklar atıp vertical suplex deniyor. Hardy engelleyip gourdbuster’ı vuruyor. Ardından Angle’ın kasıklarına leg drop geliyor. Hardy clothsline yapmak istiyor, Angle kurtulup power bomb vuruyor. Head lock bağlıyor. Hardy yumruklarla kurtuluyor ama Angle shoulder block vuruyor. Tuş gelmiyor. Hardy forearmlarla Angle’ı köşeye düşürüyor. Kendine has tekmesini vuruyor. Devamında Hardy iplere çıkıyor ama Angle belly to belly suplex yapıyor. Ardından chin lock bağlıyor, Hardy jawbreaker yapıyor. Hardy yine iplerin üstüne çıkıyor. Angle da arkasından gidip iplerin üzerinden belly to belly suplex yapıyor. Angle’dan Angle Slam denemesi, Hardy arm drag yapıyor. Hardy’den Twist Of Fate geliyor. Tuşa geçiyor, Angle ikide kurtuluyor. Hardy’den Swanton denemesi Angle çekiliyor. Angle’dan Angle Slam geliyor bu sefer. Ama tuştan sonuç çıkmıyor. Ankle lock bağlıyor, Hardy kurtuluyor. Angle german suplex kombosu yapıyor. Tuş gelmiyor yine. İplere çıkıp moonsault yapma peşinde ama Hardy çekiliyor. Ardından Hardy iplere çıkıp Whisper In The Wind yapıyor. Tuş denemesi, Angle ikide kalkıyor. Angle ring dışına düşüyor. Hardy iplere çıkıp ring dışındaki Angle’a Swanton Bomb vuruyor!

İki adam da yavaş yavaş ringe gidiyorlar. Hardy’den yine Twist Of Fate denemesi, Angle kurtulup german suplex vuruyor. Angle iplere çıkıp frog splash vuruyor. Hardy tuştan yine ikide kurtuluyor. Angle drop kick deniyor, Hardy back drop yapıyor. Ardından Twist Of Fate geliyor. İplere çıkıp Swanton Bomb’u vuruyor! Tuşa geçiyor, Angle kurtuluyor. Hardy tekrar çıkıp tekrar vuruyor hareketi, Angle yine kurtuluyor! Hardy tekrar iplere çıkıp yapıyor hareketi ama Angle ayaklarını kaldırmayı başarıyor bu sefer. Angle’dan Angle Slam geliyor. Tuşa geçiyor, Hardy ikide kurtuluyor. Angle Ankle lock bağlıyor, Hardy onu ring dışına yollayarak kurtuluyor. Ringe dönüyoruz tekrar. Angle yine Ankle Lock bağlıyor. Hardy iplere tutunmayı başarıyor. Angle iplerden çekse de Hardy hareketten kurtuluyor. Angle’dan clothsline geliyor. Tuş denemesi başarısız. Yine Ankle lock bağlıyor. Hardy iplere tutunuyor yine. Angle bu sefer onu çekip yere yatıyor. Hardy pes edecek gibi gözükürken zil çalıyor. 20 dakikalık zamanın dolduğunu öğreniyoruz. Ne saçma lan. (20:00) Eric Bischoff ringe geliyor. Taraftarların arasındaki Dixie Carter ile bir şey konuşuyor. Ve maçın 5 dakika daha süreceğini öğreniyoruz.

Angle hemen ofansa geçip Hardy’nin bileğine çalışıyor. Ardından bir daha Ankle Lock bağlıyor. Hardy onu ring dışına yolluyor, Angle tekrardan ringe girmeye çalışsa da Hardy tekme atıyor. Ringe dönüyoruz, Hardy iplere çıkıyor. Angle onu takip edip iplerin üzerinden Angle Slam vuruyor! Tuşa geçiyor, Hardy yine kurtuluyor! Angle iplere atıyor Hardy’i. Üstüne koşuyor, Hardy’den back drop geliyor ve Angle ring dışına uçuyor. Ringe dönüyoruz, ikili birbirlerine aynı anda clothesline vuruyorlar. 5 dakikanın sonuna geliyoruz ve hala sonuç yok. (25:00) Eric Bischoff maçın 5 dakika daha uzayacağını söylüyor.

Angle köşede Hardy’i ayağıyla boğuyor. Ardından omuz atıp köşeye yolluyor. Üstüne koşuyor ama Hardy çekiliyor. Angle köşe demirlerine çarpıyor. Hardy ring dışında Angle’ın kafasını demir merdivene çarptırıyor iki kez. Angle’ın çok kötü kafasının kanadığını görüyoruz. Ringe dönüyoruz, Hardy Boston crab bağlıyor. Angle kurtulup yine Ankle Lock bağlıyor! Hardy yine ipleri yakalıyor ama Angle onu geriye çekip yene yere yatıp hareketi daha da sağlamlaştırıyor. Hardy 30 saniye dayanıyor harekete. Yine pes edecek gibiyken zaman doluyor.  (30:00) Eric Bischoff ringe girip sağlık görevlisi çağırıyor ringe. Sağlık görevlileri Angle’ın kafasındaki yaraya bakıyorlar. Sonra Eric Bischoff görevlilerle konuşuyor. Ardından da bize görevlilerin kendisine Angle’ın devam edemeyeceğini söylediğini söylüyor, maç da no contest olarak bitiyor.

Pope bu geceki maçı kazanarak Bound for Glory'ye gideceğini söylüyor.

TNA World Heavyweight Championship Turnuvası Yarı Finali
Mr. Anderson vs. D'Angelo Dinero


Karşılıklı üstünlüğü alma çabalarından sonra Anderson Pope’u köşeye atıyor. Yumruklar atıp geri çekiliyor ve köşede ezmeyi deniyor. Pope ayağını kaldırıyor. Pope armbreaker yapıp tekme atıyor. Back suplex yapıyor. Ardından knee drop geliyor. Ve tekmeler atıyor. Hammer lock slam deniyor ama Anderson kurtulup enzuigiri yapıyor. Back drop denior Anderson. Pope tekme atıyor. Anderson hammerlock yapıp Pope’u omuzu demirlere çarpacak şekilde köşeye atıyor. Tuşa geçiyor ardından. Ama başarısız. Anderson Pope’un omzuna çalışıyor bir süre. Ardından shoulder block ve sonrasında da back suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarılı olamıyor. Anderson irish whip yapıyor, Pope engelliyor. İkili aynı anda birbirlerine clotshline vuruyorlar. Kalktıklarında Pope shoulder block yapıyor. Ardından chop vuruyor. Anderson iplerin arasına düşüyor. Pope Anderson’ın kafasını iplerde eziyor.

Pope iplere çıkıyor, Anderson onu takip ediyor. Superplex çekme düşüncesinde ama Pope onu iplere düşürüyor. Ardından Anderson ring dışına düşüyor. Pope’dan cross body geliyor. Ardından ringe atıp tuşa geçiyor, Anderson ikide kurtuluyor. Pope codebreaker deniyor, Anderson engelleyip Mic-Check deniyor,  Pope engelliyor. Ama Anderson’dan fire man’s carry slam geliyor. Tuşa geçiyor, Pope ikide kurtuluyor. Pope tekme atıp code breaker yapıyor. Tuş gelmiyor. Kendisi bir Mic-Check deniyor, Anderson kurtulup aynı hareketi kendisi deniyor, Pope arm drag yapıyor. Pope iplere atmak istiyor Anderson’ı ama Anderson kurtulup sonunda Mic-Check’i vuruyor ama tuş denemesinde sonuç yok. Pope köşede Anderson’a tekmeler vuruyor. Double jmping knee deniyor, Anderson kurtulup maçı bitirecek olan Mic-Check’i vuruyor. Tuşa geçip maçı da kazanıyor ve finale çıkan ilk isim oluyor. (17:26)

2010/09/02 - TNA Impact



Bu gecenin Main Event’inin reklamı ile şov başlıyor. Jeff Hardy&Kurt Angle vs The Pope D'Angelo Dinero&Mr Anderson

Ringde

Ringe dönüyoruz. Eric Bischoff ve Hulk Hogan ringe geliyor. Hogan her gün işe gelmekten çok hoşlanıyormuş. Çünkü arka alanda güreş endüstrisindeki en yetenekli insanlar varmış. TNA World Title için yapılan turnuvada yarı finallere geldiklerini söylüyor. Ve yarı finalistler ringe davet ediliyor. Sırayla Anderson, Pope, Hardy veAngle ringe geliyor. Hogan RVD’ye yapılanları herkesin bildiğini söylüyor. Dörtlünün içinde kim şampiyon olursa olsun çıtayı daha da yükseltmek zorundaymış. Yeni bir RVD vakası istemiyormuş Hogan. Bischoff bu gecenin Main Event’inden bahsediyor. Dörtlünün takım olması tartışmalı bir kararmış. Ama kimin şampiyon olmaya değer olduğunu anlamamızda bize yardımcı olacakmış. Bischoff Hogan’ın söylediklerinin aynısını söylerken Abyss ringe geliyor. Elinde bir mikrofon var onun da.

Hogan Abyss’e kimsenin onu çağırmadığını söylüyor. Abyss “onlardan” haberler getirmiş Hogan’a. Hogan “onların” kim olduğunu bildiğini söylüyor. Abyss’i yöneten Ric Flair ve tayfasıymış. Abyss “onların” hiçbir zaman EV2.0 ya da Fortune olmadığını söylüyor. “Onlar” TNA’deki devrimlerinin gününü bile söylemişler Abyss’e. 10.10.10 diyor Abyss. Yani Ekim’in 10’u. Yani Bound For Glory! Ekim’in 10’unda “onlar” geldiğinde sadece TNA’i ele geçirmeyeceklermiş, Dixie Carter’dan başlayarak tüm TNA’i alaşağı edeceklermiş. Abyss sırayla ringdeki herkese laf atarken reklamlara gidiyoruz.

Arka alanda Velvet Sky ve Angelina Love’ın yanındayız. Sky No Surrender’da Madison Rayne ile yapacağı maçtan bahsediyor. Love da bu gece yapacakları tag maçından. Kısa… Gereksiz

Madisn Rayne, Angelina Love, Velvet Sky ve motosikletli abla arasında geçen olaylara göz atıyoruz.


The Original Beautiful People(Angelina Love&Velvet Sky) vs Madison Rayne&Motosikletli İsimsiz Abla
Maç başlamadan Beautiful People ring dışında saldırıya geçiyor. Önce Love, Rayne’i demirlere çarptırıp ringe yolluyor. Ardından Sky ve Love ortak çalışıp motosikletli hatun kişiyi demirlere çarpıyorlar. Beautiful Love ringe giriyor. Tokatlıyorlar sırayla Rayne’i. Ardından Love yakalıyor ve Sky da kırbaç alıp Rayne’in makatına şaplak atma düşüncesinde. Motosikletli göğüsleri güzel kadın ringe girip Love’a arkadan geçiriyor ve Sky’a da clothsline vuruyor. Sonunda zil çalıyor ve maç gerçekten başlıyor.

Love ve Rayne içeride. Love rakibinin ayaklarından kaldırıp kasıklarına bir tekme atıyor. Tuşa geçiyor başarısız. Sky tag alıyor, iki tane clothsline vurup, Rayne’in kafasını ringe çarptırıyor, o da tuşa geçiyor. Yine başarısız. Love tag alıyor. Front slam vurup tekrar Sky’a tag veriyor. Sky ve Love aynı anda apron’daki motosikletli isimsiz taş dişiye vuruyorlar. Ardından Rayne’e double team suplex yapıyorlar. Sky tuşa geçiyor. Motosikletli afet tuşu bozuyor. Love ringe girip, motosikletli hanım kızımıza spear çekiyor. Ring dışına atıyor. Hakem Love ile uğraşırken, motosikletli kadın kaskını eline geçiriyor ve Sky’a arkadan çakıyor. Hakem onlara döndüğünde Rayne tuşa geçiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Madison Rayne&Motosikletli İsimsiz Abla

Maçtan sonra Rayne ve Motosikletli Abla Beautiful People’a saldırıyorlar. Ardından motosikletli kadın maskesini çıkarıyor. Kimmiş dersiniz? Tara! Tara ve Rayne sarılırken arka alana Stevie Richards’ın yanına gidiyoruz.

Stevie Abyss’le karşılaşmaktan korkmadığını söylüyor. Bugüne kadar yaşadığı kötü olaylardan falan bahsediyor.

Abyss’in RVD’ye yaptıklarıyla ilgili bir video izliyoruz.


Abyss vs Stevie Richards

Abyss daha ringe girmeden Richards onun üstüne koşuyor ama big boot yiyor. Ringe dönüyoruz. Abyss Richards’ı köşede ezme peşinde, Richards çekilip iplere çıkıyor ve Abyss’in kafasını yumrukluyor. Ardından super kick denemesi, Abyss Richards’ın ayağını yakalayıp clothsline yapıyor. Köşede eziyor bu sefer. Front slam yapıyor. Ring dışına inip bir sandalye alıyor. Tekrar ringe dönüyoruz, hakem Brian Hebner sandalyeyi Abyss’in elinden almaya çalışıyor Abyss onu yana itiyor ama Richards Shawn Michaels edasıyla ani bir super kick çıkarıyor ve tuşa geçip maçı kazanıyor! Şaştık.

Kazanan: Stevie Richards

Maçtan sonra Abyss, Richards’a arkadan saldırıyor ve Shock Treatment yapıyor. Arka alanda Fortune ve EV2’nun birbirine girmiş olduğunu görüyoruz. Foley bileğini tutarak yerde yatıyor. Richards’a yardım edecek kimse yok. Ardından Black Hole Slam de geliyor. Abyss Janice’i almak için ring dışına iniyor. Brian Kendrick geliyor ve Abyss’e drop kick çekiyor. Richards ile ikisi arka alana kaçıyorlar. Saçmalık.

Arka alanda Mr. Anderson var. Anderson, Pope ile arasında iyi bir ilişkinin olmadığını söylüyor. Ve Pope’un neden kendisinden hoşlanmadığını bilmiyormuş. Pope’u kaç kez başkasının elinden kurtardığını söylüyor. En az on kezmiş. Şu anda Pope’un en iyi arkadaşı olmalıymış. Komik adam lan. Pope arkasından geliyor. Anderson’dan hoşlanmadığını ve Anderson’a güvenmediğini söylüyor. Bu gece takım olacaklarından bahsediyor ve Anderson’a kendisini kazıklamamasını söylüyor. Anderson da eğer onu kazıklarsa kendisini de kazıklamış olacağını söylüyor. Bu gece farklılıklarını bir kenara koymaları gerekmiş.


Jesse Neal ile ilgili bir video izliyoruz.


Ringde

Ringe dönüyoruz. Tommy Dreamer, Sabu, Mick Foley ve Rhino ringde. Dreamer’ın elinde bir mikrofon var. Dreamer Fortune’a sesleniyor ve arka alanda Fortune’un onları incitmeye çalıştığından bahsediyor. Ve Fortune’u ringe çağırıyor. Fazlasıyla modifiye edilmiş Ric Flair müziğiyle Fortune ringe geliyor. AJ Styles’ın elinde bir mikrofon var. Styles TNA’in kendi evi olduğunu tekrarlıyor yine. Dreamer’ın kendilerini çağıramayacağını söylüyor. Kendisi insanları ayağına çağırabilirmiş. Dreamer çenesini kapatacakmış. Dreamer’a No Surrender’da bir şansının olduğunu düşünüp düşünmediğini soruyor. Ya da Sabu Doug Williams’a karşı X-Division kemeri maçında bir şansı olduğunu düşünüyor muymuş? (Sabu X-Division title’ı alırsa çok süper olur lan) Doug katledecekmiş Sabu’yu, Styles’a göre. Aynı şekilde Abyss de Rhino’yu. Styles kendisi veDreamer arasında olacak olan I Quit maçına getiriyor lafı. Dreamer’a o iki kelimeyi söyletmekten çok zevk alacakmış. Dreamer’ı  kendi evinde utandıracakmış. Dreamer PPV’ye kadar beklemek zorunda olmadıklarını söylüyor. Tekrar Styles’a meydan okuyor. Dreamer’a göre de burası Styles’ın eviymiş. Ama Styles’ın evinde herkes Styles’ın berbat olduğunu düşünüyorlarmış. Dreamer yine ringe davet ediyor Fortune’u. Bu gece Fortune ve EV2.O arasında 4’e 4 tag maçı olacakmış.

Arka alanda Jeff Jarett ve Samoa Joe var. JJ yine Joe’nun kendisinin yanında olmasını istiyor. Bu gece ringe sadece kendisi için çıkmıyormuş. TNA için çıkıyormuş. Samoa Joe için ve onun arka alandaki dostları için çıkıyormuş. Doğru şeyi yapmak Joe’nun elindeymiş. Joe yine reddediyor JJ’i.

Arka alanda Sting’i ve Kevin Nash’i ringe doğru yürürlerken görüyoruz.

Tekrar JJ’in yanındayız. JJ bunu neden mi yapıyormuş? Çünkü eğer yapmazsa Sting ve Nash son 8 yıldır inşa ettikleri her şey yıkacaklarmış. Ve bunu yalnız yapmayacakmış. Bu gece birisinin kendisinden yana olmasını umuyormuş.


Jeff Jarett vs Sting w/Kevin Nash


Lock-up’la maç başlıyor. JJ head lock bağlıyor. Sting irish whip yapıyor, eğiliyor JJ Sting’in üstünden atlıyor. JJ bir daha iplerden sekecekken ring dışından Nash JJ’in ayağını çekiyor. Sting yumruklar atmaya başlıyor. Ardından JJ’in kendisi de yumruklar atıp üstünlüğü ele geçirecek gibi oluyor ama  Nash yine dışarıdan JJ’e müdahale edip onu yıkıyor. Sting yine yumruklar atıp irish whip yapıyor. JJ Sting’in suratına tekme atıyor. İplerden sekip clothsline yapıyor. Ring dışına inip Nash’e yumruklar atıyor. Sting ona arkadan saldırıyor. Parmak atıyor JJ’in gözüne. Ring dışında demirlere çarpıyor, clothsline vurup ringe atıyor. Kendisi apron’dayken JJ ayaklanıp Sting’e omuz atıp köşe yastıklarına çarptırıyor. İçeri doğru suplex yapacakken Nash, JJ’in ayaklarını yakalıyor ve Sting bir çeşit cross body şeklinde JJ’in üstüne düşüyor. Hakem üçü sayıyor. Sting maçı kazanıyor.

Kazanan: Sting

Maçtan sonra Sting beyzbol sopasıyla JJ’i boğuyor. Hulk Hogan’ın müziğini duyuyoruz. Sting JJ ile birlikte ring dışına iniyor. Hogan’ın üzerine yürüyor. Taraftarların arasından Samoa Joe gelip ringdeki Nash’i pataklamaya başlıyor! Ardından ring dışına inip Sting’e saldırıyor. Sting JJ’i bırakıyor.


Ringde

Desmond Wolf, Magnus ve Chelsea ringdeler. Chelsea’yi yerim söylemeden geçemeyeceğim. Wolf Magnus ve kendisinin TNA’deki en iyi takım olduklarını söylüyor. No Surrender’da da bunu kanıtlayacaklarmış. Magnus mikrofonu alıyor. Magnus tüm insanları görebiliyormuş. Hepsi The Guns onların tag şampiyonları olduğu için utanıyormuş. Ama Wolf ve kendisi günü kurtaracaklarmış. Tag Team kemerleri gerçek erkeklere gelecekmiş. Motor City Machine Guns’ın müziği çalıyor! Alex Shelley, 5 maçta kendilerini öldürmediklerini söylüyor. Taraftarlar o maçlara minnettarmış. Eğer bir saniye bile Guns’ı yenebileceklerini düşünmüşlerse yeterince dikkatli düşünmemişler demekmiş. Çünkü Guns dünyadaki en iyi takımmış ve eğer onlara inanmıyorlarsa taraftarlara sorabilirlermiş. Taraftarlardan Guns’a büyük destek var.

Chris Sabin mikrofonu alıyor. Wolf ve Magnus no 1 contenderlar olabilirmiş. Ama onlar daha kimseyi yenmemişler. Sabin de Guns’ın dünyadaki en iyi takım olduğunu söylüyor. Magnus ve Wolf’un yaptığı tek tag atraksiyonu birbirleriyle yaptıklarıymış. Bel altı espri yapıyor çakal. Wolf kendilerinin ringde bir kızla olan taraf olduğunu hatırlatıyor. Magnus mikrofonu alıp Guns’ın aptal şakalar yapmayı bırakıp biraz büyümeleri gerektiğini söylüyor. Shelley Magnus’dan 4 yaş büyük olduğunu hatırlatıyor. Sabin ve Shelley Chelsea’ye laf atıyorlar bir süre. Wolf da Chelsea’ya nasıl onun dünyasını sarstığını söylemesini istiyor. Chelsea eğer bu ringde bir kılıç savaşı olsa Wolfe’un silahının kısa kalacağını söylüyor. Nasıl bir muhabbet dönüyor lan burada? Wolf sinirlenip Chelsea’ye bağırıyor. Ardından Magnus o iksini ayırmaya çalışıyor. Guns kahkahalarla gülerken, Magnus Sabin’e, Wolf da Shelley’e yumruk atıyor. Sabin’i ring dışına atıyorlar. Shelley’e de side slam ve high knee vuruyorlar.

Arka alanda EV2.0nun yanındayız. Bir doktor Foley’nin bileğiyle ilgilenrken, Dreamer her şeyi kaybettiklerini söylüyor. İlk önce FBI’ı kaybettiklerini şimdi de Foley’i kaybettiklerini söylüyor. Brian Kendrick yanlarına geliyor. EV2.0’ya dahil olmak istediğini söylüyor. Foley’nin yokluğunda kendisine ihtiyaçları olduğunu aynı zamanda kendisinin de onlara ihtiyacı olduğunu söylüyor. Dreamer ilk başta kabul etmese de Foley’nin ısrarıyla bu Kendrick de gruba dahil oluyor.

Yine arka alanda Kurt Angle ve Jeff Hardy’nin yanındayız. Hardy bu geceki tag maçına konsantre olamıyormuş çünkü kendisinin ilk kez TNA şampiyonu olma şansı varmış. Ama Angle’ın üzerindeki baskı daha fazla olmalıymış çünkü eğer Angle kaybederse kariyeri bitebilirmiş. Angle bu geceki maça kendisinin konsantre olduğunu çünkü bu gece TNA’in en iyi güreşçilerinden ikisiyle karşılaşacaklarını söylüyor. Eğer konsantre olmazsa bir No Surrender’a katılmasını engelleyecek bir sakatlık çıkabilirmiş. Ayrıca No Surrender’da da kesinlikle kaybetmeyi planlamıyormuş. İkili el sıkışıyorlar.


Fortune(Kazarian, AJ Styles&Beer Money w/Ric Flair, Douglas Williams&Matt Morgan) vs EV2.0(Tommy Dreamer, Rhino, Sabu&Brian Kendrick w/Mick Foley)

James Storm ve Rhino ringdeler. Rhino head lock bağlıyor. Storm irish whip yapıyor. Storm’dan arm drag denemesi Rhino güç kullanıp hareketi engelliyor. Clothsline denemesi, Storm altından geçip yumruklar atıyor ve kendi köşesine götürüyor Rhino’yu. Kaz tag alıyor. Köşede yumrukluyor. Rhino yumruklarla kendine gelecek gibi olunca Kaz diz atıp,  iplerden sekiyor, Rhino’dan drop kick. Sabu tag alıyor. Sabu clothsline yapyor, köşedeki Styles’a çakıyor. İplerden sekip bir daha clothsline yapıyor ve yine köşeye gidip James Storm’u da düşürüyor. Sabu Kaz’i köşeye atma düşüncesinde, Kaz onu köşeye atıyor. Sabu’dan bir tekme ardından da iplerden zıplayıp tornado DDT yapıyor! Tuş denemesi, başarısız. AJ Styles ringe girip Sabu’ya saldırıyor. Sabu low drop kick yapıyor. Kaz’e yine iplerden bir hareket yapma düşüncesinde ama ring dışından Douglas Williams müdahale ediyor. Sabu ringe kapaklanıyor. Kaz roll-up yapıyor, Sabu tuş olmaktan kurtulamıyor.

-Sabu elendi

Sabu gitmeden Kaz’e bir yumruk atıyor ve ring dışındaki Douglas Williams’a suicide dive yapıyor! Dreamer ringe giriyor. Boston crab bağlıyor. Styles ringe girip arkadan saldırıyor Dreamer’a. Kendrick tag alıyor. Kendrick’den drop kick geliyor. Ardından heel kick vurup tuşa geçiyor. Başarısız. Kaz köşeye atıyor Kendrick’i. Kendrick iplerden havalanıp cross body yapıyor ama Kaz dizini kaldırıyor. Robert Rodeo tag alıyor. Storm iki tane diz darbesi vurup back suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Kaz tag alıyor. Guthwrench suplex yapıyor. Tuş denemesinden yine sonuç çıkmıyor. İkili arasında karşılıklı roll-uplar oluyor. Kaz Kendrick’i sırtından yakalayıyor. Kendrick ipleri yakalayıp kurtuluyor ve Kaz dönünce de high kick vurup tuşa geçiyor ve Kaz’i eliyor.

-Kaz elendi

AJ Styles ringe giriyor. Kendrick onu da yere yatırıp boğuyor. Hakem Brian Hebner sert bir şekilde Kendrick’i Styles’ın üstünden çekince Kendrick dayanamıyor ve hakeme tekme atıp ring dışına yolluyor. Hakem yokluğunda herkes herkese dalmışken reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde Beer Money Dreamer’a back body drop yapıyor. Kendrick DQ olmuş bu arada. Robert Rodeo James Storm’a tag veriyor. İkili köşeye fırlatıyorlar Dreamer’ı. Storm Dreamer’a tekmeler atıyor. Roode tag alıyor tekrar. İplere çıkıyor knee drop yapma peşinde ama Dreamer ayağını kaldırıyor. Rhino ve Storm aynı anda tag alıyorlar. Rhino, Storm’a clothsline vuruyor. Köşedeki Styles’a omuz atıp Roode’u paketliyor. Ardından Storm’a belly to belly suplex yapıyor. Ve Gore geliyor! Tuş denemesi Roode bozuyor! Rhino’dan Roode’a da belly to belly geliyor. O da Gore yiyecekken Abyss geliyor. Rhino ring dışına inip ona saldırıyor. İki hayvanat yumruklaşarak taraftarların arasına gidiyorlar. Hakem 10’u sayıp Rihno’yu count-out ile maçın dışına itiyor.

-Rhino elendi

Dreamer üçe tek kalıyor. Roode clothsline yapıyor. Fortune bir süre tagleşerek Dreamer’ı hırpalıyorlar. Ardından Beer Money double team suplex deniyor. Dreamer onları engelleyip Roode’u DDT pozisyonunda yakalıyor. Styles iplere çıkıp Dreamer’ın üstüne atlıyor ama Dreamer DDT’yi vuruyor ve hareket de Dreamer’ın arkasındaki Storm’a geliyor. Dreamer tuşa geçip Roode’u eliyor. Ardından roll-up ile Storm’u da eliyor.

-Robert Roode ve James Storm elendi

Styles ringe giriyor. İkili yumruklaşıyorlar. Styles köşeye atıyor, Dreamer’ı. Köşede ezme peşinde Dreamer ayağını kaldırıyor. Styles ayağı yakalayıp indiriyor ve bir chop vuruyor. Ardından Styles Clash deniyor. Dreamer engelleyip cross face bağlıyor! Styles ayağıyla iplere yetişiyor. Dreamer, Styles’ı omzuna alıyor. Styles kurtulup drop kick vuruyor. Ardından knee drop yapıyor ama Dreamer çekiliyor. Dreamer’dan DDT denemesi, Styles kurtulup hareketi harika bir şekilde arm breaker’a çeviriyor. Dreamer iplere koyuyor ayağını. Styles’dan slam geliyor. İplere çıkıyor ama Dreamer da kalkıp Styles’ın dengesini bozuyor. Kendisi de iplere çıkıp superplex yapıyor! Ardından Flair’a bakıyor ve figure 4 leg lock bağlama teşebbüsüne girişiyor. Flair ringe girmeye çalışıyor, Foley onu indirip pataklamaya başlıyor. Matt Morgan ringe girmeye çalışıyor onunla da Dreamer ilgileniyor. Dreamer dikkatini tekrar Styles’a çeviriyor. Styles Dreamer’ın gözlerine parmak atıp Pele vuruyor ve tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Fortune
Eric Bischoff ve Hulk Hogan Abyss hakkında konuşuyorlar ve sonunda Main Event’imize geçiyoruz.

Mr. Anderson&The Pope D’Angelo Dinero vs Kurt Angle&Jeff Hardy

Angle ve Pope içeride. Pope arkasını dönükken Angle saldırıp back to belly suplex yapıyor. Köşede biraz dövüp Hardy’e tag veriyor. Diğer köşeye atıp eğiliyor. Hardy Angle’ın üstünden havalanıp Pope’u eziyor. Hardy köşede ünlü tekmesini atıp irish whip yapıyor. Pope tekme atıyor. Ve eğilip bir de yumruk atıyor. Anderson tag alıyor. Hardy ona inverted atomic drop yapıp yere düşürüyor. Ardından kasıklarına double leg leg drop yapıp bir de low drop kick yapıyor. Pope Hardy’e saldırıyor ama o da tekme yiyor. Anderson’dan clothsline geliyor Hardy’e. Tuşa geçiyor, başarısız. Pope blind tag alıyor. Snap mare yapıyor. Knee drop geliyor, tuş denemesi başarısız. Pope tekrar zorla Anderson’a tag veriyor. Anderson soğukkanlılığını koruyup ringe giriyor. Anderson’dan slam geliyor. Tuş denemesinden sonuç çıkmıyor.

Anderson head lock bağlıyor. Hardy yumruklarla kurtuluyor. Anderson’dan Mic-Check denemesi başarısız. Hardy’den ani bir Twist of Fate geliyor. Pope ve Angle tag alıyorlar. Angle clothsline vuruyor iki tane. Köşeye atıyor Pope’u, üstüne koşuyor ama tekme yiyor. Pek etkilenmeyip belly to belly suplex yapıyor. Anderson ona saldırıyor ona da back to belly yapıyor. Ardından Pope’a Angle Slam’i vuruyor! Tuş denemesi, Anderson bozuyor. Hardy ve Anderson aynı anda clothsline vuruyorlar birbirlerine. İkisi de aynı anda ayağa kalkıyorlar. Angle arkadan yakalıyor Anderson’ı. Hardy iplere çıkıp Anderson’a bir Whisper In The Wind çekme düşüncesinde ama Anderson çekilince hareketi yiyen isim Angle oluyor. Ardından da Anderson, Angle’a Mic-Check’i vuruyor. Pope tuşa geçiyor, Anderson ve Pope maçı kazanıyorlar.

Kazanan: Mr. Anderson&The Pope D’Angelo Dinero

Maçtan sonra Pope ve Anderson yumruklaşmaya başlıyorlar. O ikisi ring dışına çıkıyor. Angle ve Hardy kalıyorlar. O ikisi de yumruklaşmaya başlıyor. Görevliler onları ayırırken, No Surrender’dan önceki son Impact de sona eriyor.

2010/08/26 - TNA Impact

Şov geçen haftalarda Fortune ve EV2.0 arasında geçenlerin bir video’su ile açılıyor.
 
Dixie Carter ve Eric Bischoff’u arka alanda konuşurlarken görüyoruz. Bischoff, Dixie’ye yardım etmek istediğini falan söylüyor. Dixie Bischoff’un desteğine minnettae olduğunu söylüyor. Ama bu Dixie’nin kendi verdiği bir kararmış. Ve bununla kendisi ilgilenecekmiş.
 
Dixie Carter Ringde
 
Dixie Carter ringe davet ediliyor. Dixie şirketin başkanı olduğundan beri birçok güzel şey yaşadıklarını söylüyor. Aynı zamanda birçok da kötü şey yaşamışlar. Ve bu kötü şeyler başarıyı daha da tatlılaştırmış. Kötü zamanlar, TNA’i daha da güçlü yapmış, daha da birleştirmiş ve bir aile haline getirmiş. Sayısız insan TNA bugün olduğu yere gelebilsin diye fedakârlık yapmış. Ve Dixie hiçbir şeyin ya da hiç kimsenin bu şirketi incitmesine izin vermeyecekmiş. Ardından Ric Flair’ı ringe çağırıyor. Flair ringe geliyor.
 
Flair ilk olarak Dixie’ye asılıyor biraz. Otele gidip kişisel sorunlarımızı iki yetişkin gibi çözelim falan diyor. Dixie onu pek takmayıp Flair’ın ilk TNA’e geldiğinde nasıl mutlu olduğunu söylüyor. Ric Flair’ın gençlere hocalık yapacağından söz ediyor. Arka alanda lider olacağından falan bahsediyor. Sonra da Flair’ın fena halde başarısız olduğunu söylüyor. Bischoff ve Hogan sürekli Dixie’ye Ric Flair’ın sadece kendini düşündüğünü söylemişler. Ama Dixie onlara inanmamış. Ama Flair Dixie’ye kendisinin haksız olduğunu kanıtlamış. Dixie duygulu konuşmasına biraz daha devam edip Ric Flair’ın 90 günlük ödemesiz ceza aldığını söylüyor! Taraftarlar yuhalıyorlar bu kararı. Flair kendisiyle beraber Fortune’un da cezalandırılıp cezalandırılmadığını soruyor. Dixie sadece Flair’ın cezalandırıldığını söylüyor. Flair da Fortune ve kendisinin bir olduğunu söyleyip Fortune’u ringe davet ediyor. Flair gelenleri gösterip bunun TNA olduğunu söylüyor. Flair ringdeki güreşçilerin hayatında gördüğü en yetenekli profesyonel güreşçilerden olduklarını söylüyor. Dixie katıldığını ama bu güreşçilerin hepsinin Flair’la tanışmadan önce kendisiyle olduklarını söylüyor. Flair evde otururken bu güreşçiler TNA için harika işler yapmaya devam edeceklermiş. Flair sinirlenip ceketini çıkarıyor ki Dixie’nin kocası ringe dalıyor. Fortune onu etkisizleştiriyor. Tam Flair onu pataklayacakken Hulk Hogan’ın müziği çalıyor.
 
Hogan arkasında Kurt Angle, Jeff Hardy, Mr. Anderson ve The Pope ile geliyor. Ve Flair’a onları bırakmasını söylüyor. Dixie ve kocası ringi terk ederkene Hogan ve fedaileri ringe giriyor. Hogan bu şirkete geldiği ilk günden beri Dixie ile işleri bölüşmüş. Ama bu geceden sonra her şeyi kendi üstüne alıyormuş. Geçen hafta Hogan’ı ve tayfasını patakladıktan sonra Flair’ı kovmak çok hafif olurmuş. Hogan Flair’ın cezasını kaldırıyor. Eğer Flair Hogan’ı sinirlendirmek istemişse bunda çok başarılı olmuş. Hogan yanında dörtlünün gerçek TNA olduğunu söylüyor. (Hadi len ordan) Ve bu gece Kazarian, AJ Styles, Douglas Williams&Matt Morgan vs Jeff Hardy, Kurt Angle, Mr.Anderson&The Pope maçı ayarlıyor. Beer Money’nin başka işleri varmış. Hulk Hogan’ın müziği çalarken Fortune ringi terk ediyor. Onlar arka alanın yolunu tutarken arkadan EV2.0 insanları gelip Fortune’a saldırıyor! Onlar kapışırken biz reklamlara gidiyoruz.
 
Arka alanda Kurt Angle, Jeff Hardy, Anderson ve Pope var. Angle TNA World title’ın dördü için de en önemli şey olduğunu ama bu gece daha büyük bir şey için savaşacaklarını söylüyor. TNA için savaşacaklarmış. Fortune’cuların kıçlarını tekmeleyeceklermiş.
 
Orlando Jordan vs Samoa Joe
 
Joe hemen bir yumruk atıyor. Sleeper bağlıyor. Jordan onu köşeye götürüp hareketi bırakmak zorunda bıraktırıyor. Köşede yumruklar, tekmeler vuruyor. Irish whip yapıp shoulder block geçiriyor. Köşeye atıp iplere çıkıyor ve yumruklar atıyor. Joe inverted atomic drop yapıp iplerden sekiyor big boot vuruyor. Back splash yapıyor! Clothsline vurup suplex yapıyor ve köşeye çıkarıp Muscle Buster’ı da vuruyor. Tuşa geçip maçı kazanıyor.
 
Kazanan: Samoa Joe
 
Maçtan sonra Jeff Jarett’ın müziği çalıyor ve kendisi ringe geliyor. Reklamlara gidiyoruz.
 
Döndüğümüzde JJ ve Joe hala ringde. JJ Joe’nun TNA geldiğinde beri 5 sene geçtiğini söylüyor. Joe o zamandan bu zamana kadar çok gelişmiş JJ’e göre. JJ bu gece Kevin Nash ile olan maçında Joe’nun kendi köşesinde olmasını istiyor. Kevin Nash ve Sting’den bahsediyor biraz. Şirketin en tepedeki adamları olmadıkları için kızgın olduklarını söylüyor. JJ maç esnasında Nash’in icabına bakacağını söylüyor ve Joe’dan da Sting gelirse aynı şeyi yapmasını istiyor. Joe mikrofon alıyor. Kendisinin taraf seçmediğini çünkü ihtiyacı olmadığını söylüyor. Sonra da JJ’in kendisi hakkında bilmesi gereken bir şey olduğunu söylüyor. O da Joe sadece tek bir takım için varmış. O da kendisininkiymiş.
 
Kevin Nash vs Jeff Jarret
 
Nash hemen ring dışına çekiyor JJ’i. Ardından apron’a kafasını çarptırıyor. Taraftarların arasına yolluyor. Ring dışında biraz daha hırpalayıp ringe atıyor. Ringde yumruklarla yere düşürüyor. Köşeye götürüp diz darbeleri vuruyor. Diğer köşenin yastıklarını çıkarıp JJ’i oraya fırlatma düşüncesinde ama JJ kurtulup Nash’i itiyor köşeye. Devamında yumruklar atıyor. İplere yerleştirip kafasına oturuyor. İplere çıkıp axe handle yapıyor. Nash yerdeyken bir başka köşeye çıkıp aynı hareketi yapma düşüncesinde ama Nash onu boğazından yakalıyor. Yastığı çıkmış köşeye çarptırıp choke slam vuruyor. Tuşa geçiyor, JJ son anda omzunu kaldırıyor. Nash irish whip yapıyor. JJ Nash’in kolunun altından geçip sleeper bağlıyor. Nash JJ’i köşeye çarptırıyor ama arkalarında hakem olduğu için büyük hasarı hakem alıyor. Nash yine köşeye çarptırma düşüncesinde, JJ kurtuluyor Nash’in kafasını köşeye vuruyor. Ardından da Stroke’u vurup tuşa geçiyor. Ama tuşu sayacak bir hakem yok. Sting ringe geliyor. JJ’i beyzbol sopasıyla pataklıyor. Suratında da önceki haftalarda gördüğümüz kırmızı Wolfpac makyajı var. Sting ringi terk ediyor. Nash ağır ağır tuşa geçiyor. Brian Hebner zor da olsa tuşu sayıyor ve Kevin Nash maçı kazanıyor.
 
Kazanan: Kevin Nash
 
Maçtan sonra Sting ringe gelip JJ’e saldırısına devam ediyor. Eric Bischoff geliyor. Sting Hulk Hogan’ı istediğini söylüyor. Bischoff Sting’i lafa tutarken Hulk Hogan bir sandalye ile Sting’in arkasından yaklaşıyor ve Sting’e çakıyor.
 
Arka alanda Tommy Dreamer ve Hulk Hogan var. Hogan Dreamer’dan Abyss’in icabına bakmasını istiyor. Dreamer da kabul ediyor.
 
Beer Money Inc vs The F.B.I (Little Guido vs Tony Luke)
 
Beer Money ringe girdiği gibi pataklamaya başlıyor FBI’ı. Luke’u slam edip, Guido’ya backcracker geliyor. Ardından clothsline. Storm t-shirt’ünü çıkarıp boğmaya başlıyor Guido’yu. Rodeo tag alıyor. Guido’yu köşeye yollayıp Storm köşede ezme peşinde. Guido onu köşeye apron’a atıyor. Storm enzuigiri yapıyor. Rodeo big boot vuruyor. Guido yumruklarla geri gelecek gibi ama Roode full Nelson slam yapıyor. Guido small pack age yapıyor. Tuş gelmiyor. Luke tag alıyor iplerden Roode’un üstüne atlıyor. Roode yakalayıp spine buster vuruyor. Storm’a tag veriyor. DWI geliyor. Storm tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.
 
Kazanan: Beer Money Inc
 
Arka alanda Tommy Dreamer, Stevie Richards, Mick Foley, Sabu ve Rhino ile konuşuyor. Hogan’ın bu gece Abyss’in kellesini istediğini söylüyor. RVD’ye yaptıklarını hatırlatıyor. Stevie Richards gaza gelip Abyss’le ilgileneceğini söylüyor.
 
Velvet Sky ve Angelina Love ringe geliyor. Angelina konuşmaya başlıyor. Velvet ile arasındaki dostluğa önem verdiğinden bahsediyor. Velvet’in de aynı şekilde düşündüğünden eminmiş. İkili aralarında yaşananları unutup, affedip hayatlarına devam edebilirmiş. Velvet mikrofon alıp ikilinin tekrar KO Division’ı domine edeceğinden bahsediyor. Madison Rayne ve motosikletli kadın ringe geliyor. geliyor. (Motorsikletli kız diye bir şarkı vardı. Teoman’ın. “Motorsikletli kız yıllardır seni bulmak için buralardayım, sen yoksun” Güzel şarkı.) Rayne mikrofon alıp Love ve Sky’ın kendilerine asla Beautiful People diyemeyeceğini söylüyor. Ringdeki tek güzel insan Rayne’miş. Ve Rayne tamamen doğalmış, Sky ve Love’ın aksine. Vücütlardan bahsediyor yani. Love’ın kendisini TNA’e getirdiğinden bahsediyor ve Sky’ın sadece kendisinin küçük fahişesi olduğunu söylüyor. Tabi Sky bu lafın altında kalır mı? Kalmıyor ve yere düşürüyor Rayne’i. Motorsikletli ablaya da Love saldırıyor. Görevliler gelip 4’lüyü ayırıyor.
 
Arka alanda Motor City Machine Guns’ın yanındayız. İkili Rock Band oynuyorlar. İlk olarak şampiyon olmanın getirdiği yararlardan bahsediyorlar. Sonra Generation Me ile olan maçlarından bahsediyorlar. Generation Me’nin nasıl onların izini takip ettiğini söylüyorlar. No Surrender’da Magnus&Desmon Wolf ikilisiyle yapacakları maçtan da bahsedip Rock Band oynamaya devam ediyorlar.
 
Motor City Machine Guns vs Generation Me
 
Jeremy ve Sabin ringde. Jeremy ani bir roll-up deniyor hemen tuş gelmiyor. Irısh whip yapıyor, shoulder block vuruyor ama Sabin etkilenmeyip iplerden bir daha sekiyor ve kendisi yapıyor hareketi. İplerden sekiyor, Jeremy altından geçip drop toe hold yapıyor. Jeremy head lock bağlıyor, Sabin irish whip yapmak için iplere fazla yaklaşınca Max blind tag alıyor. Bucks irish whip yapıp Sabin’i düşürüyorlar ve takla atıp aynı anda low drop kickler’i vuruyorlar. Max tuşa geçiyor, Shelley bozuyor. Shelley tag alıyor. Guns inverted atomic drop-drop kick-camel clutch ve boyuna drop kick kombosunu yapıyorlar. Shelley half Boston crab bağlamaya çalışıyor. Yaparken Max’in suratına bastırınca hakem ikiliyi ayırıyor. Sabin tag alıyor. Snap mare yapıp fist drop yapıyor. Tuşa geçiyor, Max kurtuluyor. Shelley tag alıyor tekrar. Knee drop yapıp tuşa geçiyor. Başarısız.
 
Shelley side head lock bağlıyor. Sabin tag alıp iplerden double axe handle yapıyor. Guns köşeye atıyorlar Max’i. Max Sabin’e omuz atıp, Shelley’i ring dışına attırıveriyor. Ardından Jeremy’e tag veriyor. Jeremy clothsline ile Sabin’i yıkıp, köşedeki Shelley’e omuz atıyor. Sabin’e de drop kick geliyor. Ardından Shelley’i ring dışına atıyor ve iplere çıkıp Sabin’e face buster yapıyor! Tuşa geçiyor, Sabin ikide kurtuluyor. Guns ring dışında. Max ringe girip içeri girmeye çalışan Guns’a drop kick yapıp Jeremy’i bir mancılık edasıyla iplerin üzerine çıkarıyor. İplerin üzerinden moonsault geliyor! Sabin tekrar ringe yollanıyor. Max ona spear çakıyor, ardından Jeremy splash yapıyor, aynı anda Max de standing moonsault yapıyor! Tuşa denemesi Sabin son anda kurtuluyor!
 
Shelley’i müdahale etmek isterken bir drop kick daha yiyor. Jeremy iplere çıkarken Max de Sabin’i köşeye fire man’s carry slam ediyor. Jeremy’den 450 Splash geliyor! Ama Sabin ayaklarını kaldırıyor ve Jeremy’i öyle tutuyor. Shelley iplere çıkıp Jeremy’nin üstüne basıyor. Ardından Max’e slicede bread yapıyor! Sabin Jeremy’i yakalıyor. Splash+neckbreaker kombosu da geliyor ve Sabin tuşa geçiyor ve bu tadı damağımızda kalan maç da sona eriyor.
 
Kazanan: Motor City Machine Guns
 
Maçtan sonra The Guns, Generation Me’nin ellerini kaldırıyor.
 
Generation Me ile ilgili bir video izliyoruz.
 
Arka alanda Ric Flair’ı konuşurken görüyoruz. Flair Hogan kadar kendilerinin de kızgın olduğunu söylüyor. Arkasında 6 adamı varmış ve onlar TNA’in kendisiymiş. Bu geceki maçtan da bahsederken, arkadan Sting geliyor ve Ric Flair’ın boğazını beyzbol sopasıyla sıkıyor. Sting Fortune’dan intikam alacaklarını falan söylüyor. Nash ve kendisi büyük işleri hallettikten sonra onlar için de gelecekmiş.
 
No Surrender’da olacak maçlar tanıtılıyor. MCMG vs London Brawling(Desmond Wolf ve Magnus) ve Kurt Angle vs Jeff Hardy.
 
Arka alanda Stevie Richards’ın Abyss’e saldırdığını görüyoruz. İkili birbirlerine üstün çıkamazken, Richards Abyss’in sevgilisi Janice’ı eline geçiriyor. Ama Abyss onu boğazından yakalayıp choke slam ediyor.
 
Ringe dönüyoruz. Ringde Rhino var, Abyss’i çağırıyor. Abyss geliyor. Rhino direk saldırıya geçip sert darbeler vuruyor. Demir merdivene çarptırıyor. Tam Gore yapacakken suratına big boot yiyor. İkili vuruşarak spiker masasına kadar gidiyorlar. Abyss’den choke slam denemesi yine Rhino engelleyip Abyss’in kafasını kameralara çarptırıyor. Ardından çok sert bir Gore vuruyor. Rhino mutluluktan mest olmuş bir şekilde ellerini kaldırırken biz de arka alana Fortune’un yanına gidiyoruz.
 
AJ Styles, Douglas Williams, Matt Morgan, Kazarian ve Ric Flair var. Styles bu şirketi kendisinin kurduğunu söylüyor. En baştan beri o varmış. Yanındakileri misafirleri olarak niteliyor Styles.  Şirketi kendisinin yarattığını ve mecbur kalırsa yarattığı şeyi tekrar yıkabileceğini söylüyor Styles kardeşimiz. Ve Main Event’imize geçiyoruz sonunda.
 
The Fortune vs Kurt Angle, Jeff Hardy, The Pope D’angelo Dinero&Mr Anderson
 
Kazarian ve Mr Anderson ringde. Bir süre üstünlüğü alma çabalarından sonra Kazarian bir tokat atıyor. Head lock bağlıyor, Anderson irish whip yapıyor. Kaz shoulder block yapıyor. İplerden sekiyor, Anderson altından geçiyor ardından da arm drag yapıyor. Slam edip, bir tokat da kendisi atıyor. Pope tag alıyor. Kaz de Styles’a tag veriyor. Styles hemen bir shoulder block ile yıkıyor Pope’u. Devamında Pope kalkıp dirsek darbeleri vuruyor. Tuş denemesi başarısız. Styles köşesine götürüyor Pope’u. Fortune bir süre tag’leşerek hırpalıyorlar. En son tekrar Styles tag alıyor ve choplar vuruyor. Snap mare yapıp sırtına bir tekme atıyor. Matt Morgan ve Jeff Hardy tag alıyorlar. Hardy hemen Morgan’ın arkasına geçiyor ama sert bir dirsek darbesi yiyip rahatlıyor. Morgan köşeye atıyor Hardy’i. Üstüne koşuyor Hardy altından geçip üst üste yumruk ve tekme darbeleriyle dağıtıyor Morgan’ı. Göğsüne tekme atıyor. İplerden sekecekken Styles ring dışından ayaklarını yakalıyor. Styles apron’daki Fortune üyeleriyle uğraşırken Morgan kendine gelip clothsline vuruyor Hardy’e. Styles tag alıyor tekrar. Knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız.
 
Tekrar Morgan tag alıyor. Hardy’i köşeye götürüp kendine has dirsek darbelerini geçiriyor. Arkasından suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Douglas Williams tag alıyor. Williams Hardy’nin kafasını iplere çarptırıyor. Flair çaktırmadan Hardy’i yere düşürüp, ring dışına çıkıyor. O sırada Pope bunu engellemek için ringe girince hakem onunla ilgileniyor ve Flair low blow vuruyor Hardy’e. Tekrar ringe dönüyoruz. Williams knee drop yapıp tuşa geçiyor, başarısız. Williams, Styles ile tag’leşerek bir süre daha hırpalıyor Hardy’i. Sonunda irish whip yapıyor ve Hardy clothsline vuruyor. Aynı anda Kurt Angle ve Kazarian tag alıyor. Angle üstün. Clothsline vuruyor. Köşedeki Morgan’ı yıkıp, irish whip yapıyor Kaz’e. Back body drop geliyor. Styles iplerden sekip Angle’a saldırıyor ama Angle ona da belly to belly suplex hediye ediyor. Kaz’e back to belly suplex yapıp, Angle Lock bağlıyor. Styles iplere çıkıp cross body yapıyor Angle’a. Pope bir clothsline ile yıkıyor Styles’ı. Williams girip T-Bone yapıyor Pope’a. Anderson’dan Williams’a Green Bay Plunge geliyor.  Morgan ona clothsline vuruyor. Hardy Whisper In The Wind ile Morgan’ı paketliyor. Kaz Hardy’e Wave of the Future geliyor. Angle ona Angle Slam yaparken Pope blind tag alıyor ve Angle Slam yemiş yerle yeksan Kaz üzerinde tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.
 
Kazanan: Kurt Angle, Jeff Hardy, Mr Anderson&The Pope D’Angelo Dinero
 
Maçtan sonra Angle Pope’a kızıyor. İkili kapışacakken Mr. Anderson aralarına giriyor. Kargaşadan yararlanan Fortune hemen onlara dalıyorlar. Fortune kontrolü ele geçirmişken EV2.0cular gelip Fortune’a saldırıyor. Herkes herkese dalarken şov da sona eriyor.