Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2010/09/02 - TNA Impact



Bu gecenin Main Event’inin reklamı ile şov başlıyor. Jeff Hardy&Kurt Angle vs The Pope D'Angelo Dinero&Mr Anderson

Ringde

Ringe dönüyoruz. Eric Bischoff ve Hulk Hogan ringe geliyor. Hogan her gün işe gelmekten çok hoşlanıyormuş. Çünkü arka alanda güreş endüstrisindeki en yetenekli insanlar varmış. TNA World Title için yapılan turnuvada yarı finallere geldiklerini söylüyor. Ve yarı finalistler ringe davet ediliyor. Sırayla Anderson, Pope, Hardy veAngle ringe geliyor. Hogan RVD’ye yapılanları herkesin bildiğini söylüyor. Dörtlünün içinde kim şampiyon olursa olsun çıtayı daha da yükseltmek zorundaymış. Yeni bir RVD vakası istemiyormuş Hogan. Bischoff bu gecenin Main Event’inden bahsediyor. Dörtlünün takım olması tartışmalı bir kararmış. Ama kimin şampiyon olmaya değer olduğunu anlamamızda bize yardımcı olacakmış. Bischoff Hogan’ın söylediklerinin aynısını söylerken Abyss ringe geliyor. Elinde bir mikrofon var onun da.

Hogan Abyss’e kimsenin onu çağırmadığını söylüyor. Abyss “onlardan” haberler getirmiş Hogan’a. Hogan “onların” kim olduğunu bildiğini söylüyor. Abyss’i yöneten Ric Flair ve tayfasıymış. Abyss “onların” hiçbir zaman EV2.0 ya da Fortune olmadığını söylüyor. “Onlar” TNA’deki devrimlerinin gününü bile söylemişler Abyss’e. 10.10.10 diyor Abyss. Yani Ekim’in 10’u. Yani Bound For Glory! Ekim’in 10’unda “onlar” geldiğinde sadece TNA’i ele geçirmeyeceklermiş, Dixie Carter’dan başlayarak tüm TNA’i alaşağı edeceklermiş. Abyss sırayla ringdeki herkese laf atarken reklamlara gidiyoruz.

Arka alanda Velvet Sky ve Angelina Love’ın yanındayız. Sky No Surrender’da Madison Rayne ile yapacağı maçtan bahsediyor. Love da bu gece yapacakları tag maçından. Kısa… Gereksiz

Madisn Rayne, Angelina Love, Velvet Sky ve motosikletli abla arasında geçen olaylara göz atıyoruz.


The Original Beautiful People(Angelina Love&Velvet Sky) vs Madison Rayne&Motosikletli İsimsiz Abla
Maç başlamadan Beautiful People ring dışında saldırıya geçiyor. Önce Love, Rayne’i demirlere çarptırıp ringe yolluyor. Ardından Sky ve Love ortak çalışıp motosikletli hatun kişiyi demirlere çarpıyorlar. Beautiful Love ringe giriyor. Tokatlıyorlar sırayla Rayne’i. Ardından Love yakalıyor ve Sky da kırbaç alıp Rayne’in makatına şaplak atma düşüncesinde. Motosikletli göğüsleri güzel kadın ringe girip Love’a arkadan geçiriyor ve Sky’a da clothsline vuruyor. Sonunda zil çalıyor ve maç gerçekten başlıyor.

Love ve Rayne içeride. Love rakibinin ayaklarından kaldırıp kasıklarına bir tekme atıyor. Tuşa geçiyor başarısız. Sky tag alıyor, iki tane clothsline vurup, Rayne’in kafasını ringe çarptırıyor, o da tuşa geçiyor. Yine başarısız. Love tag alıyor. Front slam vurup tekrar Sky’a tag veriyor. Sky ve Love aynı anda apron’daki motosikletli isimsiz taş dişiye vuruyorlar. Ardından Rayne’e double team suplex yapıyorlar. Sky tuşa geçiyor. Motosikletli afet tuşu bozuyor. Love ringe girip, motosikletli hanım kızımıza spear çekiyor. Ring dışına atıyor. Hakem Love ile uğraşırken, motosikletli kadın kaskını eline geçiriyor ve Sky’a arkadan çakıyor. Hakem onlara döndüğünde Rayne tuşa geçiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Madison Rayne&Motosikletli İsimsiz Abla

Maçtan sonra Rayne ve Motosikletli Abla Beautiful People’a saldırıyorlar. Ardından motosikletli kadın maskesini çıkarıyor. Kimmiş dersiniz? Tara! Tara ve Rayne sarılırken arka alana Stevie Richards’ın yanına gidiyoruz.

Stevie Abyss’le karşılaşmaktan korkmadığını söylüyor. Bugüne kadar yaşadığı kötü olaylardan falan bahsediyor.

Abyss’in RVD’ye yaptıklarıyla ilgili bir video izliyoruz.


Abyss vs Stevie Richards

Abyss daha ringe girmeden Richards onun üstüne koşuyor ama big boot yiyor. Ringe dönüyoruz. Abyss Richards’ı köşede ezme peşinde, Richards çekilip iplere çıkıyor ve Abyss’in kafasını yumrukluyor. Ardından super kick denemesi, Abyss Richards’ın ayağını yakalayıp clothsline yapıyor. Köşede eziyor bu sefer. Front slam yapıyor. Ring dışına inip bir sandalye alıyor. Tekrar ringe dönüyoruz, hakem Brian Hebner sandalyeyi Abyss’in elinden almaya çalışıyor Abyss onu yana itiyor ama Richards Shawn Michaels edasıyla ani bir super kick çıkarıyor ve tuşa geçip maçı kazanıyor! Şaştık.

Kazanan: Stevie Richards

Maçtan sonra Abyss, Richards’a arkadan saldırıyor ve Shock Treatment yapıyor. Arka alanda Fortune ve EV2’nun birbirine girmiş olduğunu görüyoruz. Foley bileğini tutarak yerde yatıyor. Richards’a yardım edecek kimse yok. Ardından Black Hole Slam de geliyor. Abyss Janice’i almak için ring dışına iniyor. Brian Kendrick geliyor ve Abyss’e drop kick çekiyor. Richards ile ikisi arka alana kaçıyorlar. Saçmalık.

Arka alanda Mr. Anderson var. Anderson, Pope ile arasında iyi bir ilişkinin olmadığını söylüyor. Ve Pope’un neden kendisinden hoşlanmadığını bilmiyormuş. Pope’u kaç kez başkasının elinden kurtardığını söylüyor. En az on kezmiş. Şu anda Pope’un en iyi arkadaşı olmalıymış. Komik adam lan. Pope arkasından geliyor. Anderson’dan hoşlanmadığını ve Anderson’a güvenmediğini söylüyor. Bu gece takım olacaklarından bahsediyor ve Anderson’a kendisini kazıklamamasını söylüyor. Anderson da eğer onu kazıklarsa kendisini de kazıklamış olacağını söylüyor. Bu gece farklılıklarını bir kenara koymaları gerekmiş.


Jesse Neal ile ilgili bir video izliyoruz.


Ringde

Ringe dönüyoruz. Tommy Dreamer, Sabu, Mick Foley ve Rhino ringde. Dreamer’ın elinde bir mikrofon var. Dreamer Fortune’a sesleniyor ve arka alanda Fortune’un onları incitmeye çalıştığından bahsediyor. Ve Fortune’u ringe çağırıyor. Fazlasıyla modifiye edilmiş Ric Flair müziğiyle Fortune ringe geliyor. AJ Styles’ın elinde bir mikrofon var. Styles TNA’in kendi evi olduğunu tekrarlıyor yine. Dreamer’ın kendilerini çağıramayacağını söylüyor. Kendisi insanları ayağına çağırabilirmiş. Dreamer çenesini kapatacakmış. Dreamer’a No Surrender’da bir şansının olduğunu düşünüp düşünmediğini soruyor. Ya da Sabu Doug Williams’a karşı X-Division kemeri maçında bir şansı olduğunu düşünüyor muymuş? (Sabu X-Division title’ı alırsa çok süper olur lan) Doug katledecekmiş Sabu’yu, Styles’a göre. Aynı şekilde Abyss de Rhino’yu. Styles kendisi veDreamer arasında olacak olan I Quit maçına getiriyor lafı. Dreamer’a o iki kelimeyi söyletmekten çok zevk alacakmış. Dreamer’ı  kendi evinde utandıracakmış. Dreamer PPV’ye kadar beklemek zorunda olmadıklarını söylüyor. Tekrar Styles’a meydan okuyor. Dreamer’a göre de burası Styles’ın eviymiş. Ama Styles’ın evinde herkes Styles’ın berbat olduğunu düşünüyorlarmış. Dreamer yine ringe davet ediyor Fortune’u. Bu gece Fortune ve EV2.O arasında 4’e 4 tag maçı olacakmış.

Arka alanda Jeff Jarett ve Samoa Joe var. JJ yine Joe’nun kendisinin yanında olmasını istiyor. Bu gece ringe sadece kendisi için çıkmıyormuş. TNA için çıkıyormuş. Samoa Joe için ve onun arka alandaki dostları için çıkıyormuş. Doğru şeyi yapmak Joe’nun elindeymiş. Joe yine reddediyor JJ’i.

Arka alanda Sting’i ve Kevin Nash’i ringe doğru yürürlerken görüyoruz.

Tekrar JJ’in yanındayız. JJ bunu neden mi yapıyormuş? Çünkü eğer yapmazsa Sting ve Nash son 8 yıldır inşa ettikleri her şey yıkacaklarmış. Ve bunu yalnız yapmayacakmış. Bu gece birisinin kendisinden yana olmasını umuyormuş.


Jeff Jarett vs Sting w/Kevin Nash


Lock-up’la maç başlıyor. JJ head lock bağlıyor. Sting irish whip yapıyor, eğiliyor JJ Sting’in üstünden atlıyor. JJ bir daha iplerden sekecekken ring dışından Nash JJ’in ayağını çekiyor. Sting yumruklar atmaya başlıyor. Ardından JJ’in kendisi de yumruklar atıp üstünlüğü ele geçirecek gibi oluyor ama  Nash yine dışarıdan JJ’e müdahale edip onu yıkıyor. Sting yine yumruklar atıp irish whip yapıyor. JJ Sting’in suratına tekme atıyor. İplerden sekip clothsline yapıyor. Ring dışına inip Nash’e yumruklar atıyor. Sting ona arkadan saldırıyor. Parmak atıyor JJ’in gözüne. Ring dışında demirlere çarpıyor, clothsline vurup ringe atıyor. Kendisi apron’dayken JJ ayaklanıp Sting’e omuz atıp köşe yastıklarına çarptırıyor. İçeri doğru suplex yapacakken Nash, JJ’in ayaklarını yakalıyor ve Sting bir çeşit cross body şeklinde JJ’in üstüne düşüyor. Hakem üçü sayıyor. Sting maçı kazanıyor.

Kazanan: Sting

Maçtan sonra Sting beyzbol sopasıyla JJ’i boğuyor. Hulk Hogan’ın müziğini duyuyoruz. Sting JJ ile birlikte ring dışına iniyor. Hogan’ın üzerine yürüyor. Taraftarların arasından Samoa Joe gelip ringdeki Nash’i pataklamaya başlıyor! Ardından ring dışına inip Sting’e saldırıyor. Sting JJ’i bırakıyor.


Ringde

Desmond Wolf, Magnus ve Chelsea ringdeler. Chelsea’yi yerim söylemeden geçemeyeceğim. Wolf Magnus ve kendisinin TNA’deki en iyi takım olduklarını söylüyor. No Surrender’da da bunu kanıtlayacaklarmış. Magnus mikrofonu alıyor. Magnus tüm insanları görebiliyormuş. Hepsi The Guns onların tag şampiyonları olduğu için utanıyormuş. Ama Wolf ve kendisi günü kurtaracaklarmış. Tag Team kemerleri gerçek erkeklere gelecekmiş. Motor City Machine Guns’ın müziği çalıyor! Alex Shelley, 5 maçta kendilerini öldürmediklerini söylüyor. Taraftarlar o maçlara minnettarmış. Eğer bir saniye bile Guns’ı yenebileceklerini düşünmüşlerse yeterince dikkatli düşünmemişler demekmiş. Çünkü Guns dünyadaki en iyi takımmış ve eğer onlara inanmıyorlarsa taraftarlara sorabilirlermiş. Taraftarlardan Guns’a büyük destek var.

Chris Sabin mikrofonu alıyor. Wolf ve Magnus no 1 contenderlar olabilirmiş. Ama onlar daha kimseyi yenmemişler. Sabin de Guns’ın dünyadaki en iyi takım olduğunu söylüyor. Magnus ve Wolf’un yaptığı tek tag atraksiyonu birbirleriyle yaptıklarıymış. Bel altı espri yapıyor çakal. Wolf kendilerinin ringde bir kızla olan taraf olduğunu hatırlatıyor. Magnus mikrofonu alıp Guns’ın aptal şakalar yapmayı bırakıp biraz büyümeleri gerektiğini söylüyor. Shelley Magnus’dan 4 yaş büyük olduğunu hatırlatıyor. Sabin ve Shelley Chelsea’ye laf atıyorlar bir süre. Wolf da Chelsea’ya nasıl onun dünyasını sarstığını söylemesini istiyor. Chelsea eğer bu ringde bir kılıç savaşı olsa Wolfe’un silahının kısa kalacağını söylüyor. Nasıl bir muhabbet dönüyor lan burada? Wolf sinirlenip Chelsea’ye bağırıyor. Ardından Magnus o iksini ayırmaya çalışıyor. Guns kahkahalarla gülerken, Magnus Sabin’e, Wolf da Shelley’e yumruk atıyor. Sabin’i ring dışına atıyorlar. Shelley’e de side slam ve high knee vuruyorlar.

Arka alanda EV2.0nun yanındayız. Bir doktor Foley’nin bileğiyle ilgilenrken, Dreamer her şeyi kaybettiklerini söylüyor. İlk önce FBI’ı kaybettiklerini şimdi de Foley’i kaybettiklerini söylüyor. Brian Kendrick yanlarına geliyor. EV2.0’ya dahil olmak istediğini söylüyor. Foley’nin yokluğunda kendisine ihtiyaçları olduğunu aynı zamanda kendisinin de onlara ihtiyacı olduğunu söylüyor. Dreamer ilk başta kabul etmese de Foley’nin ısrarıyla bu Kendrick de gruba dahil oluyor.

Yine arka alanda Kurt Angle ve Jeff Hardy’nin yanındayız. Hardy bu geceki tag maçına konsantre olamıyormuş çünkü kendisinin ilk kez TNA şampiyonu olma şansı varmış. Ama Angle’ın üzerindeki baskı daha fazla olmalıymış çünkü eğer Angle kaybederse kariyeri bitebilirmiş. Angle bu geceki maça kendisinin konsantre olduğunu çünkü bu gece TNA’in en iyi güreşçilerinden ikisiyle karşılaşacaklarını söylüyor. Eğer konsantre olmazsa bir No Surrender’a katılmasını engelleyecek bir sakatlık çıkabilirmiş. Ayrıca No Surrender’da da kesinlikle kaybetmeyi planlamıyormuş. İkili el sıkışıyorlar.


Fortune(Kazarian, AJ Styles&Beer Money w/Ric Flair, Douglas Williams&Matt Morgan) vs EV2.0(Tommy Dreamer, Rhino, Sabu&Brian Kendrick w/Mick Foley)

James Storm ve Rhino ringdeler. Rhino head lock bağlıyor. Storm irish whip yapıyor. Storm’dan arm drag denemesi Rhino güç kullanıp hareketi engelliyor. Clothsline denemesi, Storm altından geçip yumruklar atıyor ve kendi köşesine götürüyor Rhino’yu. Kaz tag alıyor. Köşede yumrukluyor. Rhino yumruklarla kendine gelecek gibi olunca Kaz diz atıp,  iplerden sekiyor, Rhino’dan drop kick. Sabu tag alıyor. Sabu clothsline yapyor, köşedeki Styles’a çakıyor. İplerden sekip bir daha clothsline yapıyor ve yine köşeye gidip James Storm’u da düşürüyor. Sabu Kaz’i köşeye atma düşüncesinde, Kaz onu köşeye atıyor. Sabu’dan bir tekme ardından da iplerden zıplayıp tornado DDT yapıyor! Tuş denemesi, başarısız. AJ Styles ringe girip Sabu’ya saldırıyor. Sabu low drop kick yapıyor. Kaz’e yine iplerden bir hareket yapma düşüncesinde ama ring dışından Douglas Williams müdahale ediyor. Sabu ringe kapaklanıyor. Kaz roll-up yapıyor, Sabu tuş olmaktan kurtulamıyor.

-Sabu elendi

Sabu gitmeden Kaz’e bir yumruk atıyor ve ring dışındaki Douglas Williams’a suicide dive yapıyor! Dreamer ringe giriyor. Boston crab bağlıyor. Styles ringe girip arkadan saldırıyor Dreamer’a. Kendrick tag alıyor. Kendrick’den drop kick geliyor. Ardından heel kick vurup tuşa geçiyor. Başarısız. Kaz köşeye atıyor Kendrick’i. Kendrick iplerden havalanıp cross body yapıyor ama Kaz dizini kaldırıyor. Robert Rodeo tag alıyor. Storm iki tane diz darbesi vurup back suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Kaz tag alıyor. Guthwrench suplex yapıyor. Tuş denemesinden yine sonuç çıkmıyor. İkili arasında karşılıklı roll-uplar oluyor. Kaz Kendrick’i sırtından yakalayıyor. Kendrick ipleri yakalayıp kurtuluyor ve Kaz dönünce de high kick vurup tuşa geçiyor ve Kaz’i eliyor.

-Kaz elendi

AJ Styles ringe giriyor. Kendrick onu da yere yatırıp boğuyor. Hakem Brian Hebner sert bir şekilde Kendrick’i Styles’ın üstünden çekince Kendrick dayanamıyor ve hakeme tekme atıp ring dışına yolluyor. Hakem yokluğunda herkes herkese dalmışken reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde Beer Money Dreamer’a back body drop yapıyor. Kendrick DQ olmuş bu arada. Robert Rodeo James Storm’a tag veriyor. İkili köşeye fırlatıyorlar Dreamer’ı. Storm Dreamer’a tekmeler atıyor. Roode tag alıyor tekrar. İplere çıkıyor knee drop yapma peşinde ama Dreamer ayağını kaldırıyor. Rhino ve Storm aynı anda tag alıyorlar. Rhino, Storm’a clothsline vuruyor. Köşedeki Styles’a omuz atıp Roode’u paketliyor. Ardından Storm’a belly to belly suplex yapıyor. Ve Gore geliyor! Tuş denemesi Roode bozuyor! Rhino’dan Roode’a da belly to belly geliyor. O da Gore yiyecekken Abyss geliyor. Rhino ring dışına inip ona saldırıyor. İki hayvanat yumruklaşarak taraftarların arasına gidiyorlar. Hakem 10’u sayıp Rihno’yu count-out ile maçın dışına itiyor.

-Rhino elendi

Dreamer üçe tek kalıyor. Roode clothsline yapıyor. Fortune bir süre tagleşerek Dreamer’ı hırpalıyorlar. Ardından Beer Money double team suplex deniyor. Dreamer onları engelleyip Roode’u DDT pozisyonunda yakalıyor. Styles iplere çıkıp Dreamer’ın üstüne atlıyor ama Dreamer DDT’yi vuruyor ve hareket de Dreamer’ın arkasındaki Storm’a geliyor. Dreamer tuşa geçip Roode’u eliyor. Ardından roll-up ile Storm’u da eliyor.

-Robert Roode ve James Storm elendi

Styles ringe giriyor. İkili yumruklaşıyorlar. Styles köşeye atıyor, Dreamer’ı. Köşede ezme peşinde Dreamer ayağını kaldırıyor. Styles ayağı yakalayıp indiriyor ve bir chop vuruyor. Ardından Styles Clash deniyor. Dreamer engelleyip cross face bağlıyor! Styles ayağıyla iplere yetişiyor. Dreamer, Styles’ı omzuna alıyor. Styles kurtulup drop kick vuruyor. Ardından knee drop yapıyor ama Dreamer çekiliyor. Dreamer’dan DDT denemesi, Styles kurtulup hareketi harika bir şekilde arm breaker’a çeviriyor. Dreamer iplere koyuyor ayağını. Styles’dan slam geliyor. İplere çıkıyor ama Dreamer da kalkıp Styles’ın dengesini bozuyor. Kendisi de iplere çıkıp superplex yapıyor! Ardından Flair’a bakıyor ve figure 4 leg lock bağlama teşebbüsüne girişiyor. Flair ringe girmeye çalışıyor, Foley onu indirip pataklamaya başlıyor. Matt Morgan ringe girmeye çalışıyor onunla da Dreamer ilgileniyor. Dreamer dikkatini tekrar Styles’a çeviriyor. Styles Dreamer’ın gözlerine parmak atıp Pele vuruyor ve tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Fortune
Eric Bischoff ve Hulk Hogan Abyss hakkında konuşuyorlar ve sonunda Main Event’imize geçiyoruz.

Mr. Anderson&The Pope D’Angelo Dinero vs Kurt Angle&Jeff Hardy

Angle ve Pope içeride. Pope arkasını dönükken Angle saldırıp back to belly suplex yapıyor. Köşede biraz dövüp Hardy’e tag veriyor. Diğer köşeye atıp eğiliyor. Hardy Angle’ın üstünden havalanıp Pope’u eziyor. Hardy köşede ünlü tekmesini atıp irish whip yapıyor. Pope tekme atıyor. Ve eğilip bir de yumruk atıyor. Anderson tag alıyor. Hardy ona inverted atomic drop yapıp yere düşürüyor. Ardından kasıklarına double leg leg drop yapıp bir de low drop kick yapıyor. Pope Hardy’e saldırıyor ama o da tekme yiyor. Anderson’dan clothsline geliyor Hardy’e. Tuşa geçiyor, başarısız. Pope blind tag alıyor. Snap mare yapıyor. Knee drop geliyor, tuş denemesi başarısız. Pope tekrar zorla Anderson’a tag veriyor. Anderson soğukkanlılığını koruyup ringe giriyor. Anderson’dan slam geliyor. Tuş denemesinden sonuç çıkmıyor.

Anderson head lock bağlıyor. Hardy yumruklarla kurtuluyor. Anderson’dan Mic-Check denemesi başarısız. Hardy’den ani bir Twist of Fate geliyor. Pope ve Angle tag alıyorlar. Angle clothsline vuruyor iki tane. Köşeye atıyor Pope’u, üstüne koşuyor ama tekme yiyor. Pek etkilenmeyip belly to belly suplex yapıyor. Anderson ona saldırıyor ona da back to belly yapıyor. Ardından Pope’a Angle Slam’i vuruyor! Tuş denemesi, Anderson bozuyor. Hardy ve Anderson aynı anda clothsline vuruyorlar birbirlerine. İkisi de aynı anda ayağa kalkıyorlar. Angle arkadan yakalıyor Anderson’ı. Hardy iplere çıkıp Anderson’a bir Whisper In The Wind çekme düşüncesinde ama Anderson çekilince hareketi yiyen isim Angle oluyor. Ardından da Anderson, Angle’a Mic-Check’i vuruyor. Pope tuşa geçiyor, Anderson ve Pope maçı kazanıyorlar.

Kazanan: Mr. Anderson&The Pope D’Angelo Dinero

Maçtan sonra Pope ve Anderson yumruklaşmaya başlıyorlar. O ikisi ring dışına çıkıyor. Angle ve Hardy kalıyorlar. O ikisi de yumruklaşmaya başlıyor. Görevliler onları ayırırken, No Surrender’dan önceki son Impact de sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci