Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2010/09/05 - No Surrender 2010



TNA No Surrender 2010 - Orlando, FL - 5 Eylül 2010

Turnuva yarı finalistlerinin gün içinde arenaya gelmeleri gösteriliyor ve ilk maç başlıyor.

TNA Tag Team Championship
The Motor City Machine Guns (c) vs. Generation Me


Aslında MCMG'nin rakipleri Desmond Wolfe ile Brutus Magnus olacaktı ancak 1 gün önce sebebi belli olmadan Generation Me olarak değiştirildi. Maçın başında Alex Shelley ve Jeremy ringde. İkilinin üstünlüğü alma çabalarından sonra karşılıklı tuş denemelerinden de sonuç çıkmıyor. Max tag alıyor. Shelley’den drop toe hold geliyor, Sabin tag alıyor. Shoulder block vuruyor iki kere. Jeremy ve Shelley tag alıyorlar tekrardan. Jeremy omuz atıp springboard armdrag yapıyor. Max tag alıp, Shelley’nin koluna moonsault yapıyor. Jeremy tag alıyor tekrar. Shelley’nin koluna double stomp yapıyor. Ardından jawbreaker da geliyor. Devamında Shelley sonunda bir drop kick bulup Sabin’e tag verebiliyor. Guns Jeremy’e üst üste double team hareketlerini vuruyor. Sabin elbow drop yapıp tuşa geçiyor, başarısız. Shelley tekrar tag alıyor. Spine buster vurup, Rocking Horse bağlıyor. Max hareketi bozuyor. Sabin tag alıyor, aynı anda Jeremy de kaçıp Max’e tag vermeyi başarabiliyor. Max drop kickler vuruyor üst üste. Bulldog geliyor. Köşedeki Shelley’e de tekme atıp düşürüyor. Ardından modified stunner geliyor. Ama tuş denemesinde sonuç yok.

Gen Me bir hareket için hazırlanırken, Shelley blind tag alıyor. Sabin’den Jeremy’i bir tekmeyle ring dışına yolluyor. Shelley de Max’e tekme atıp iplere çıkıyor. Jeremy onu durdurup apron’da neckbreaker vuruyor. Jeremy tag alıyor. Suplex deniyor, Shelley engelleyince Gen Me Shelley’i yere yıkıp aynı anda drop kick vuruyorlar. Tuş denemesinde yine sonuç yok. Jeremy’den full Nelson denemesi, Shelley omuz atarak kurtuluyor. Ardından Sabin tag alıyor. Sabin seri dabeler vuruyor Max’e. Ardından köşedeki Jeremy’e omuz atıp, iplere çıkıyor ve Max’e tornado DDT yapıyor. Tuşu Jeremy bozuyor. Jeremy’den drop kick geliyor. Shelley onu ring dışına yolluyor tekrar. Sabin’den yine DDT denemesi, Max kurtuluyor. Jeremy tag alıyor. Max Sabin’e reverse DDT vuruyor. Shelley tuşu bozuyor. Gen Me’den Sabin’e drop kick ve headscissor vuruyorlar. Shelley super kick yiyor. Ama Sabin Jeremy’nin kendisine vurmak istediği super kick’i yakalıyor. Shelley Jeremy’e super kick vuruyor. Sabin de Jeremy’nin ayağını Max’e çarptırıyor. Max ring dışında. Ardından Guns splash-neckbreaker kombosunu da vuruyorlar. Sabin tuşa geçiyor, Guns kemerlerini koruyor. (12:53) Generation Me maçın ardından MCMG'ye saldırıyor ve Shelley'ye ring dışında double DDT yapıyorlar. Shelley arka alana görevlilerin yardımıyla gidebiliyor.

TNA X-Division Championship
Douglas Williams vs. Sabu


İki güreşçi maça çeşitli submission hareketleriyle başlıyor ve Williams kafa atarak üstün çıkıyor. Sabu clothesline vurup somersault slingshot leg drop yapıyor ve modified camel clutch bağlıyor. Williams iplere ulaşarak kurtuluyor ve ring dışına iniyor. Sabu baseball slide dropkick vurup somersault plancha yapıyor ve iki güreşçi de yerde kalıyor. Sabu ringin altından masa alıp kuruyor ama Williams ona arkadan saldırıp ringe gönderiyor ve köşeye çıkıp Flashpoint vuruyor (diving European uppercut). Sabu tuş olmayınca Williams onu köşeye gönderip high knee vuruyor. Williams köşeye çıktığında Sabu zıplayıp Frankensteiner yapıyor (aslında tam yapamadı ama neyse). Sabu sandalye alıp ringe girse de hakem onu uyarınca Sabu vurmaktan vazgeçip sandalyeyi kuruyor. Sabu koşup sandalyenin üzerine basarak zıplıyor ve triple jump moonsault yapıyor! Sabu iplerden gerilip koştuğunda Williams birden Sabu'yu sandalyenin üzerine düşürüp üstünlük sağlıyor ve knee drop yapıyor. Williams Sabu'yu köşeye gönderip üzerine koştuğunda Sabu tekme atmak istese de Williams onun ayağını yakalayıp bacak arasına tekme atıyor ama hakem onu diskalifiye etmiyor. Williams clothesline ve knee drop vuruyor ancak Sabu tuş olmuyor. Williams Sabu'yu iplere gönderdiğinde Sabu tekme atıp springboard DDT vuruyor ve Williams tuş olmayınca iplerden zıplayıp dirsek atıyor. Williams yine tuş olmuyor ve Sabu sandalyeyi kurup üzerinden zıplayarak Williams'a tekme atıyor. Sabu aynı hareketi tekrar yapmak isterken Williams sandalyeye tekme atıyor ve sandalye Sabu'nun iki bacağının arasına geliyor! Williams hemen uppercut vurup gutwrench suplex yapsa da Sabu tuş olmuyor. Williams German suplex denerken Sabu dirsek atarak kurtulup clothesline vurunca Williams ring dışına kaçıyor. Sabu sandalyeyi kurup koşacakken hakem onu durdurmak istese de Sabu hakemi dinlemeyip ring dışındaki Williams'a plancha yapıyor. Sabu Williams'ı masanın üzerine koyup somersault slingshot senton yapacakken Williams çekiliyor ve Sabu masaya gömülüyor! Ringde Williams sandalyeyi alıp vurmaya hazırlandığında hakem sandalyeyi çekiyor ama bu sırada Williams hemen X-Division kemerini alıp Sabu'nun suratına geçiriyor ve tuş edip maçı kazanıyor! (11:18)

Mr. Anderson buraya maçı kazanmak için geldiğini söylüyor.

Velvet Sky (w. Angelina Love) vs. Madison Rayne (w. Tara)

Maçın başında Tara Sky’ın dikkatini dağıtıyor ve Rayne üstünüğü alıp Sky’ı köşeye götürüyor. Rayne ringin ortasında biraz fazla şov yapınca taraftarlara, Sky ofansa geçiyor ama Rayne’in Sky’ı yere yıkması uzun sürmüyor. Rayne, Sky’ın üstüne çıkıp yumrukluyor, hakem ayırıyor bu sefer boğmaya başlıyor yine hakem ayırıyor. Rayne’den camel clutch geliyor. Sky, yine kurtuluyor üstünlüğü ele alıyor ve büyük bir tokat atıyor. Tara hakemin dikkatini dağdırken Sky roll-up ile tuşa gidiyor, hakem ringe geç girmesiyle Rayne kurtulup yine üstünlüğü alıyor.

Rayne ardından iki kere tuş deniyor fakat en fazla 2’ye kadar sayıyor hakem. Headscissors deniyor Rayne, fakat Sky onu yere çarpıyor. Sky iki clothesline buluyor ve dirsek darbesi gömüyor Rayne’e. Arkasından spear’la yere indiriyor Rayne’i ve üst üste kafasını yere vuruyor. Sky’dan facebuster geliyor, tuş deniyor; ama Tara onu ringin dışına çekiyor. Tara kaskını alıp kafasına vuracakmış gibi oluyor ama arkadan Angelina Love gelip tekmeyi vuruyor Tara’ya. Ringe giriyor Sky, Rayne tekmeyle üstünlüğü alacakmış gibi alıyor fakat Sky hareketi çevirip DDT buluyor ve tuş denemesi başarılı! (4:46)

Jeff Hardy turnuvayı RVD için kazanacağını söylüyor.

Falls Count Anywhere
Rhino vs. Abyss


Rhino maç başlamadan önce Abyss'e saldırıp onu bariyerlere çarptırıyor. Ringe girdiklerinde Rhino yanında kendo stick ve çöp kutusu getirip çöp kutusunu köşeye yerleştiriyor. Abyss ring dışına indiğinde Rhino suicide dive yapıyor! Abyss yumruklarla üstünlük sağlıyor ve Rhino'yu arka alana götürüyor. Rhino Abyss'i bir kafesin duvarına çarptırdıktan sonra Abyss birden onu bir çöp kutusuna yapıştırıyor. Yumruklaşarak ringe kadar geldiklerinde Rhino clothesline vurarak üstün çıkıyor ama Abyss birden Rhino'yu köşedeki çöp kutusuna Irish whip yapıyor! Rhino ring dışına iniyor ve Abyss arkasından gidip onu bariyerlere çarptırıyor. Rhino tuş olmuyor ve Abyss'in whip denemesini engelleyip tekme atıyor. Rhino Abyss'i bir kutuya fırlatıyor ve Abyss kutuyu delip içinde kalıyor. Rhino ile hakem de arkasından gidiyor ve ikili giriş rampasının altında dövüşüyor. Abyss kameramana vuruyor ve kameraman yerde kalıyor. Bir süre Tazz ile Mike Tenay'i izliyoruz çünkü güreşçileri gösterecek kamera yok ama birden Rhino uçarak dışarı çıkıyor! Elbette bunu Abyss yapmadı ama Abyss tuş deniyor, Rhino kurtuluyor.

Abyss Rhino'yu ringe gönderip seyirci bariyerlerinden birini söküyor ve ringe girip bariyeri köşeye yerleştiriyor. Abyss bariyerlere doğru Irish whip yapmak isterken Rhino engelleyip uçarak clothesline vuruyor ve yerden aldığı tepsiyi üç kez Abyss'in kafasına geçiriyor. Rhino köşedeki Abyss'e running shoulder charge ve belly-to-belly suplex yapıp Gore için işaret veriyor. Rhino koştuğunda Abyss onu boğazından yakalayıp yerdeki çöp kutusunun üzerine Chokeslam yapıyor! Abyss maçtan önce yanında getirdiği Janice'i alıyor ve kendisine durmasını söyleyen hakemi Janice'le vurmakla tehdit ediyor. Bu sırada Rhino toparlanıyor ve GORE! GORE! GORE! Abyss tuş olmayınca Rhino Abyss'i köşeye gönderip üzerine koştuğunda Abyss big boot vurup Black Hole Slam yapsa da Rhino tuş olmuyor! Seyircilerin "Rhino! Rhino! Rhino!" tezahüratlarının ardından Abyss ringe getirdiği bariyerin üzerine powerbomb yapmak istese de Rhino kurtulup clothesline vuruyor. Rhino Gore için koşarken Abyss çekilip Rhino'nun bariyere çarpmasına sebep oluyor ve BLACK HOLE SLAM! Abyss hemen tuş edip Falls Count Anywhere maçının özelliklerinin kullanılmadığı bu maçı kazanıyor! (12:47) Maçın ardından Abyss 10-10-10 diye bağırıp (10 Ekim 2010 = Bound for Glory) "onların" geleceğini söylüyor.

Sting & Kevin Nash vs. Jeff Jarrett & Samoa Joe

Sting ve Nash Wolfpac müziğiyle ringe geliyorlar. Joe ve Sting ringdeler. Joe Sting üstün. Sting’i yumruklayıp köşedeki Nash’e drop kick yapıyor. Sting’i iplere atıp enzuigiri vuruyor. JJ tag alıyor. Köşede Sting’in kafasını yumrukluyor. Ardından clothsline geliyor. Tuş denemesinde sonuç yok. JJ irish whip yapıyor. Sting çeviriyor hareketi. Nash arkadan JJ’e vuruyor. Ardından tag alıyor. Nash yumruklar atıyor. JJ toparlanacak gibi olunca Nash’den diz darbesi geliyor. Ardından snake eyes ve side slam. Tuşa geçiyor. Yine sonuç yok. Sting tag alıyor. Sting JJ’in omzuna çalışıp köşeye atıp Stinger Splash yapıyor. Sting iplere çıkıyor. JJ onu düşürüp Joe’ya tag veriyor. Ama Kevin Nash ile uğraşan hakem bunu görmüyor. Sting ve JJ aynı anda clothsline vuruyorlar. İki adam da yerde. Joe tag alıyor. Joe girdiği gibi hem Sting’e hem Nash’e clothsline vuruyor. Ardından Sting’e big boot ve back splash. Joe irish wihp yapıyor, Sting çeviriyor. Joe ring dışındaki Nash’e suicide dive yapıyor! Hakem onlarla uğraşırken JJ Sting’in beyzbol sopasını alıyor ve Sting’i dövüyor onunla. Joe tekrar ringe girip Sting’e Kokina Clutch bağlıyor. Sting bayılıyor. Hakem maçı bitiriyor. (6:05)

AJ sıradaki maç için ringe giriyor, arkasında Tommy’nin müziğini de duyuyoruz ve AJ Dreamer daha ringe gelmeden saldırıyor ama Dreamer kemer darbesini yemekten eğilerek kurtuluyor. Dreamer yumruklarla AJ’i ringe sokup kendisi de giriyor ve maç başlıyor.

I Quit Match
AJ Styles vs. Tommy Dreamer


Maçın başında  Dreamer back body drop’la ring dışına yolluyor AJ’i. Dreamer ring demirlerini kullanarak rear chin lock bağlıyor ama AJ’in pes etmesi için çok erken daha. Dreamer’dan yumruklar AJ’den choplar geliyor sırayla. Dreamer üstün ve AJ’i ringe sokuyor. Dreamer full nelson camel clutch bağlıyor AJ yine “I Quit” demiyor. AJ Dreamer arkasındayken ayağa kalkıyor ve kurtuluyor hareketten. AJ fish hook yapıyor Dreamer’ın ağzına Dreamer kurtuluyor. AJ köşeye yolluyor Dreamer’ı. AJ köşedeki Dreamer’In üstüne koşuyor, ama Dreamer çekilince omzuyla demir direğe giriyor. AJ dışarı çıkıyor Dreamer da aprondan koşup clothesline vuruyor. Dreamer dışarıda suplex deniyor, fakat AJ engelleyip kendi suplex’ini buluyor. AJ figure 4 deniyor ama Dreamer yerden sahne ışıklarından birini alıp AJ’in kafasına gömüyor. Arkasından da AJ’in boğazına kabloyu bağlıyor. AJ dirsek darbeleriyle kurtuluyor. AJ yerdeki korumaları çıkartıp Styles Clash yapmaya çalışıyor fakat Dreamer kurtulup AJ’in omzunu demir köşe direğine gömüyor arkasından da shoulderbreaker buluyor. Dreamer bir taraftardan sandalye istiyor, taraftar da gayet iyi niyetli hemen veriyor. Dreamer ringe atıyor sandalyeyi, AJ’i de ringe yolluyor sonra kendisi de giriyor. Dreamer ringe AJ’in kol bölgesine çalışmaya devam ediyor. Arkasından sandalyenin de yardımıyla garip bir wrist lock bağlıyor ancak AJ kurtuluyor. Dreamer’dan flying arm bar geliyor ardından crossface deniyor ama AJ ring dışına çıkarak kurtuluyor. Dreamer da arkasından gidiyor ve koluna çalışmaya devam ediyor. AJ sonunda ofans buluyor ve Dreamer kaldırıp demir barikatlara oturtuyor. AJ tekmeden sonra Dreamer’In ayağını barikat yardımıyla kilitliyor.  Dreamer o iki kelimeyi söylemiyor.

Yine ringe dönüyor ikili. AJ figure 4 deniyor ama Dreamer kurtuluyor. AJ tekmeyle yere indiriyor Dreamer’ı ve bacaklarından çekip kasıklarını köşe demirine gömüyor. AJ köşe demirinden de yardım alarak figure 4 bağlıyor ama Dreamer kurtuluyor. AJ, sandalyeyi de kullanarak Dreamer’ın ayağına çalışıyor. AJ’den bir figure 4  daha geliyor, Dreamer pes etmiyor ve hareketi tersine çevirip baskıyı AJ’e uygulamayı başarıyor. AJ hareketi bırakmak zorunda kalıyor. Tam Dreamer ofansa geçecekken, AJ onun suratını sandalyeye gömüyor. AJ, Dreamer’ın kafasını sandalyeye yerleştiriyor ve tekme deniyor ama Dreamer geri çekilince AJ’in ayağı sandalyede sıkışıyor. Dreamer sandalyeyi de kullanarak elleriyle bir submission bağlıyor AJ yine kurtuluyor. Dreamer taraftarların “Use that fork” çağrısına kulak veriyor ve köşede yerde duran çatalı alıyor. AJ’e saldırıyor ama AJ eğilip Pele Kick buluyor. Dreamer, ring dışına çıkıyor. AJ suicide dive yapacak gibi oluyor fakat atladığı anda Dreamer kendo sopasıyla ağzının ortasına gömüyor AJ’in. Dreamer kendo sopası yardımıyla pump handle arkasından da kendo sopası yardımıyla crossface yapıyor, ama AJ pes etmeden sopa kırılıyor. AJ yerdeyken diz korumalarının içinden bi tane daha çatal çıkarıyor ve Dreamer’ın gözüne sokuyor. Dreamer’ın alnının açıldığını görüyoruz. AJ’den dropkick geliyor ve çatalı Dreamer’ın gözüne sokuyor, Dreamer çığlıklar arasında “I Quit” diyor. (16:30)

Kurt Angle, Jeff Hardy'nin iyi bir güreşçi olduğunu ama kendisinin daha iyi olduğunu söylüyor. Bu arada şovun bitmesine daha 1 saat var ve sadece iki maç kaldı.

TNA World Heavyweight Championship Turnuvası Yarı Finali
Kurt Angle vs. Jeff Hardy


Lock-uplar maç başlıyor. Angle yumruklar atıp vertical suplex deniyor. Hardy engelleyip gourdbuster’ı vuruyor. Ardından Angle’ın kasıklarına leg drop geliyor. Hardy clothsline yapmak istiyor, Angle kurtulup power bomb vuruyor. Head lock bağlıyor. Hardy yumruklarla kurtuluyor ama Angle shoulder block vuruyor. Tuş gelmiyor. Hardy forearmlarla Angle’ı köşeye düşürüyor. Kendine has tekmesini vuruyor. Devamında Hardy iplere çıkıyor ama Angle belly to belly suplex yapıyor. Ardından chin lock bağlıyor, Hardy jawbreaker yapıyor. Hardy yine iplerin üstüne çıkıyor. Angle da arkasından gidip iplerin üzerinden belly to belly suplex yapıyor. Angle’dan Angle Slam denemesi, Hardy arm drag yapıyor. Hardy’den Twist Of Fate geliyor. Tuşa geçiyor, Angle ikide kurtuluyor. Hardy’den Swanton denemesi Angle çekiliyor. Angle’dan Angle Slam geliyor bu sefer. Ama tuştan sonuç çıkmıyor. Ankle lock bağlıyor, Hardy kurtuluyor. Angle german suplex kombosu yapıyor. Tuş gelmiyor yine. İplere çıkıp moonsault yapma peşinde ama Hardy çekiliyor. Ardından Hardy iplere çıkıp Whisper In The Wind yapıyor. Tuş denemesi, Angle ikide kalkıyor. Angle ring dışına düşüyor. Hardy iplere çıkıp ring dışındaki Angle’a Swanton Bomb vuruyor!

İki adam da yavaş yavaş ringe gidiyorlar. Hardy’den yine Twist Of Fate denemesi, Angle kurtulup german suplex vuruyor. Angle iplere çıkıp frog splash vuruyor. Hardy tuştan yine ikide kurtuluyor. Angle drop kick deniyor, Hardy back drop yapıyor. Ardından Twist Of Fate geliyor. İplere çıkıp Swanton Bomb’u vuruyor! Tuşa geçiyor, Angle kurtuluyor. Hardy tekrar çıkıp tekrar vuruyor hareketi, Angle yine kurtuluyor! Hardy tekrar iplere çıkıp yapıyor hareketi ama Angle ayaklarını kaldırmayı başarıyor bu sefer. Angle’dan Angle Slam geliyor. Tuşa geçiyor, Hardy ikide kurtuluyor. Angle Ankle lock bağlıyor, Hardy onu ring dışına yollayarak kurtuluyor. Ringe dönüyoruz tekrar. Angle yine Ankle Lock bağlıyor. Hardy iplere tutunmayı başarıyor. Angle iplerden çekse de Hardy hareketten kurtuluyor. Angle’dan clothsline geliyor. Tuş denemesi başarısız. Yine Ankle lock bağlıyor. Hardy iplere tutunuyor yine. Angle bu sefer onu çekip yere yatıyor. Hardy pes edecek gibi gözükürken zil çalıyor. 20 dakikalık zamanın dolduğunu öğreniyoruz. Ne saçma lan. (20:00) Eric Bischoff ringe geliyor. Taraftarların arasındaki Dixie Carter ile bir şey konuşuyor. Ve maçın 5 dakika daha süreceğini öğreniyoruz.

Angle hemen ofansa geçip Hardy’nin bileğine çalışıyor. Ardından bir daha Ankle Lock bağlıyor. Hardy onu ring dışına yolluyor, Angle tekrardan ringe girmeye çalışsa da Hardy tekme atıyor. Ringe dönüyoruz, Hardy iplere çıkıyor. Angle onu takip edip iplerin üzerinden Angle Slam vuruyor! Tuşa geçiyor, Hardy yine kurtuluyor! Angle iplere atıyor Hardy’i. Üstüne koşuyor, Hardy’den back drop geliyor ve Angle ring dışına uçuyor. Ringe dönüyoruz, ikili birbirlerine aynı anda clothesline vuruyorlar. 5 dakikanın sonuna geliyoruz ve hala sonuç yok. (25:00) Eric Bischoff maçın 5 dakika daha uzayacağını söylüyor.

Angle köşede Hardy’i ayağıyla boğuyor. Ardından omuz atıp köşeye yolluyor. Üstüne koşuyor ama Hardy çekiliyor. Angle köşe demirlerine çarpıyor. Hardy ring dışında Angle’ın kafasını demir merdivene çarptırıyor iki kez. Angle’ın çok kötü kafasının kanadığını görüyoruz. Ringe dönüyoruz, Hardy Boston crab bağlıyor. Angle kurtulup yine Ankle Lock bağlıyor! Hardy yine ipleri yakalıyor ama Angle onu geriye çekip yene yere yatıp hareketi daha da sağlamlaştırıyor. Hardy 30 saniye dayanıyor harekete. Yine pes edecek gibiyken zaman doluyor.  (30:00) Eric Bischoff ringe girip sağlık görevlisi çağırıyor ringe. Sağlık görevlileri Angle’ın kafasındaki yaraya bakıyorlar. Sonra Eric Bischoff görevlilerle konuşuyor. Ardından da bize görevlilerin kendisine Angle’ın devam edemeyeceğini söylediğini söylüyor, maç da no contest olarak bitiyor.

Pope bu geceki maçı kazanarak Bound for Glory'ye gideceğini söylüyor.

TNA World Heavyweight Championship Turnuvası Yarı Finali
Mr. Anderson vs. D'Angelo Dinero


Karşılıklı üstünlüğü alma çabalarından sonra Anderson Pope’u köşeye atıyor. Yumruklar atıp geri çekiliyor ve köşede ezmeyi deniyor. Pope ayağını kaldırıyor. Pope armbreaker yapıp tekme atıyor. Back suplex yapıyor. Ardından knee drop geliyor. Ve tekmeler atıyor. Hammer lock slam deniyor ama Anderson kurtulup enzuigiri yapıyor. Back drop denior Anderson. Pope tekme atıyor. Anderson hammerlock yapıp Pope’u omuzu demirlere çarpacak şekilde köşeye atıyor. Tuşa geçiyor ardından. Ama başarısız. Anderson Pope’un omzuna çalışıyor bir süre. Ardından shoulder block ve sonrasında da back suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarılı olamıyor. Anderson irish whip yapıyor, Pope engelliyor. İkili aynı anda birbirlerine clotshline vuruyorlar. Kalktıklarında Pope shoulder block yapıyor. Ardından chop vuruyor. Anderson iplerin arasına düşüyor. Pope Anderson’ın kafasını iplerde eziyor.

Pope iplere çıkıyor, Anderson onu takip ediyor. Superplex çekme düşüncesinde ama Pope onu iplere düşürüyor. Ardından Anderson ring dışına düşüyor. Pope’dan cross body geliyor. Ardından ringe atıp tuşa geçiyor, Anderson ikide kurtuluyor. Pope codebreaker deniyor, Anderson engelleyip Mic-Check deniyor,  Pope engelliyor. Ama Anderson’dan fire man’s carry slam geliyor. Tuşa geçiyor, Pope ikide kurtuluyor. Pope tekme atıp code breaker yapıyor. Tuş gelmiyor. Kendisi bir Mic-Check deniyor, Anderson kurtulup aynı hareketi kendisi deniyor, Pope arm drag yapıyor. Pope iplere atmak istiyor Anderson’ı ama Anderson kurtulup sonunda Mic-Check’i vuruyor ama tuş denemesinde sonuç yok. Pope köşede Anderson’a tekmeler vuruyor. Double jmping knee deniyor, Anderson kurtulup maçı bitirecek olan Mic-Check’i vuruyor. Tuşa geçip maçı da kazanıyor ve finale çıkan ilk isim oluyor. (17:26)

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci