Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2010/08/26 - TNA Impact

Şov geçen haftalarda Fortune ve EV2.0 arasında geçenlerin bir video’su ile açılıyor.
 
Dixie Carter ve Eric Bischoff’u arka alanda konuşurlarken görüyoruz. Bischoff, Dixie’ye yardım etmek istediğini falan söylüyor. Dixie Bischoff’un desteğine minnettae olduğunu söylüyor. Ama bu Dixie’nin kendi verdiği bir kararmış. Ve bununla kendisi ilgilenecekmiş.
 
Dixie Carter Ringde
 
Dixie Carter ringe davet ediliyor. Dixie şirketin başkanı olduğundan beri birçok güzel şey yaşadıklarını söylüyor. Aynı zamanda birçok da kötü şey yaşamışlar. Ve bu kötü şeyler başarıyı daha da tatlılaştırmış. Kötü zamanlar, TNA’i daha da güçlü yapmış, daha da birleştirmiş ve bir aile haline getirmiş. Sayısız insan TNA bugün olduğu yere gelebilsin diye fedakârlık yapmış. Ve Dixie hiçbir şeyin ya da hiç kimsenin bu şirketi incitmesine izin vermeyecekmiş. Ardından Ric Flair’ı ringe çağırıyor. Flair ringe geliyor.
 
Flair ilk olarak Dixie’ye asılıyor biraz. Otele gidip kişisel sorunlarımızı iki yetişkin gibi çözelim falan diyor. Dixie onu pek takmayıp Flair’ın ilk TNA’e geldiğinde nasıl mutlu olduğunu söylüyor. Ric Flair’ın gençlere hocalık yapacağından söz ediyor. Arka alanda lider olacağından falan bahsediyor. Sonra da Flair’ın fena halde başarısız olduğunu söylüyor. Bischoff ve Hogan sürekli Dixie’ye Ric Flair’ın sadece kendini düşündüğünü söylemişler. Ama Dixie onlara inanmamış. Ama Flair Dixie’ye kendisinin haksız olduğunu kanıtlamış. Dixie duygulu konuşmasına biraz daha devam edip Ric Flair’ın 90 günlük ödemesiz ceza aldığını söylüyor! Taraftarlar yuhalıyorlar bu kararı. Flair kendisiyle beraber Fortune’un da cezalandırılıp cezalandırılmadığını soruyor. Dixie sadece Flair’ın cezalandırıldığını söylüyor. Flair da Fortune ve kendisinin bir olduğunu söyleyip Fortune’u ringe davet ediyor. Flair gelenleri gösterip bunun TNA olduğunu söylüyor. Flair ringdeki güreşçilerin hayatında gördüğü en yetenekli profesyonel güreşçilerden olduklarını söylüyor. Dixie katıldığını ama bu güreşçilerin hepsinin Flair’la tanışmadan önce kendisiyle olduklarını söylüyor. Flair evde otururken bu güreşçiler TNA için harika işler yapmaya devam edeceklermiş. Flair sinirlenip ceketini çıkarıyor ki Dixie’nin kocası ringe dalıyor. Fortune onu etkisizleştiriyor. Tam Flair onu pataklayacakken Hulk Hogan’ın müziği çalıyor.
 
Hogan arkasında Kurt Angle, Jeff Hardy, Mr. Anderson ve The Pope ile geliyor. Ve Flair’a onları bırakmasını söylüyor. Dixie ve kocası ringi terk ederkene Hogan ve fedaileri ringe giriyor. Hogan bu şirkete geldiği ilk günden beri Dixie ile işleri bölüşmüş. Ama bu geceden sonra her şeyi kendi üstüne alıyormuş. Geçen hafta Hogan’ı ve tayfasını patakladıktan sonra Flair’ı kovmak çok hafif olurmuş. Hogan Flair’ın cezasını kaldırıyor. Eğer Flair Hogan’ı sinirlendirmek istemişse bunda çok başarılı olmuş. Hogan yanında dörtlünün gerçek TNA olduğunu söylüyor. (Hadi len ordan) Ve bu gece Kazarian, AJ Styles, Douglas Williams&Matt Morgan vs Jeff Hardy, Kurt Angle, Mr.Anderson&The Pope maçı ayarlıyor. Beer Money’nin başka işleri varmış. Hulk Hogan’ın müziği çalarken Fortune ringi terk ediyor. Onlar arka alanın yolunu tutarken arkadan EV2.0 insanları gelip Fortune’a saldırıyor! Onlar kapışırken biz reklamlara gidiyoruz.
 
Arka alanda Kurt Angle, Jeff Hardy, Anderson ve Pope var. Angle TNA World title’ın dördü için de en önemli şey olduğunu ama bu gece daha büyük bir şey için savaşacaklarını söylüyor. TNA için savaşacaklarmış. Fortune’cuların kıçlarını tekmeleyeceklermiş.
 
Orlando Jordan vs Samoa Joe
 
Joe hemen bir yumruk atıyor. Sleeper bağlıyor. Jordan onu köşeye götürüp hareketi bırakmak zorunda bıraktırıyor. Köşede yumruklar, tekmeler vuruyor. Irish whip yapıp shoulder block geçiriyor. Köşeye atıp iplere çıkıyor ve yumruklar atıyor. Joe inverted atomic drop yapıp iplerden sekiyor big boot vuruyor. Back splash yapıyor! Clothsline vurup suplex yapıyor ve köşeye çıkarıp Muscle Buster’ı da vuruyor. Tuşa geçip maçı kazanıyor.
 
Kazanan: Samoa Joe
 
Maçtan sonra Jeff Jarett’ın müziği çalıyor ve kendisi ringe geliyor. Reklamlara gidiyoruz.
 
Döndüğümüzde JJ ve Joe hala ringde. JJ Joe’nun TNA geldiğinde beri 5 sene geçtiğini söylüyor. Joe o zamandan bu zamana kadar çok gelişmiş JJ’e göre. JJ bu gece Kevin Nash ile olan maçında Joe’nun kendi köşesinde olmasını istiyor. Kevin Nash ve Sting’den bahsediyor biraz. Şirketin en tepedeki adamları olmadıkları için kızgın olduklarını söylüyor. JJ maç esnasında Nash’in icabına bakacağını söylüyor ve Joe’dan da Sting gelirse aynı şeyi yapmasını istiyor. Joe mikrofon alıyor. Kendisinin taraf seçmediğini çünkü ihtiyacı olmadığını söylüyor. Sonra da JJ’in kendisi hakkında bilmesi gereken bir şey olduğunu söylüyor. O da Joe sadece tek bir takım için varmış. O da kendisininkiymiş.
 
Kevin Nash vs Jeff Jarret
 
Nash hemen ring dışına çekiyor JJ’i. Ardından apron’a kafasını çarptırıyor. Taraftarların arasına yolluyor. Ring dışında biraz daha hırpalayıp ringe atıyor. Ringde yumruklarla yere düşürüyor. Köşeye götürüp diz darbeleri vuruyor. Diğer köşenin yastıklarını çıkarıp JJ’i oraya fırlatma düşüncesinde ama JJ kurtulup Nash’i itiyor köşeye. Devamında yumruklar atıyor. İplere yerleştirip kafasına oturuyor. İplere çıkıp axe handle yapıyor. Nash yerdeyken bir başka köşeye çıkıp aynı hareketi yapma düşüncesinde ama Nash onu boğazından yakalıyor. Yastığı çıkmış köşeye çarptırıp choke slam vuruyor. Tuşa geçiyor, JJ son anda omzunu kaldırıyor. Nash irish whip yapıyor. JJ Nash’in kolunun altından geçip sleeper bağlıyor. Nash JJ’i köşeye çarptırıyor ama arkalarında hakem olduğu için büyük hasarı hakem alıyor. Nash yine köşeye çarptırma düşüncesinde, JJ kurtuluyor Nash’in kafasını köşeye vuruyor. Ardından da Stroke’u vurup tuşa geçiyor. Ama tuşu sayacak bir hakem yok. Sting ringe geliyor. JJ’i beyzbol sopasıyla pataklıyor. Suratında da önceki haftalarda gördüğümüz kırmızı Wolfpac makyajı var. Sting ringi terk ediyor. Nash ağır ağır tuşa geçiyor. Brian Hebner zor da olsa tuşu sayıyor ve Kevin Nash maçı kazanıyor.
 
Kazanan: Kevin Nash
 
Maçtan sonra Sting ringe gelip JJ’e saldırısına devam ediyor. Eric Bischoff geliyor. Sting Hulk Hogan’ı istediğini söylüyor. Bischoff Sting’i lafa tutarken Hulk Hogan bir sandalye ile Sting’in arkasından yaklaşıyor ve Sting’e çakıyor.
 
Arka alanda Tommy Dreamer ve Hulk Hogan var. Hogan Dreamer’dan Abyss’in icabına bakmasını istiyor. Dreamer da kabul ediyor.
 
Beer Money Inc vs The F.B.I (Little Guido vs Tony Luke)
 
Beer Money ringe girdiği gibi pataklamaya başlıyor FBI’ı. Luke’u slam edip, Guido’ya backcracker geliyor. Ardından clothsline. Storm t-shirt’ünü çıkarıp boğmaya başlıyor Guido’yu. Rodeo tag alıyor. Guido’yu köşeye yollayıp Storm köşede ezme peşinde. Guido onu köşeye apron’a atıyor. Storm enzuigiri yapıyor. Rodeo big boot vuruyor. Guido yumruklarla geri gelecek gibi ama Roode full Nelson slam yapıyor. Guido small pack age yapıyor. Tuş gelmiyor. Luke tag alıyor iplerden Roode’un üstüne atlıyor. Roode yakalayıp spine buster vuruyor. Storm’a tag veriyor. DWI geliyor. Storm tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.
 
Kazanan: Beer Money Inc
 
Arka alanda Tommy Dreamer, Stevie Richards, Mick Foley, Sabu ve Rhino ile konuşuyor. Hogan’ın bu gece Abyss’in kellesini istediğini söylüyor. RVD’ye yaptıklarını hatırlatıyor. Stevie Richards gaza gelip Abyss’le ilgileneceğini söylüyor.
 
Velvet Sky ve Angelina Love ringe geliyor. Angelina konuşmaya başlıyor. Velvet ile arasındaki dostluğa önem verdiğinden bahsediyor. Velvet’in de aynı şekilde düşündüğünden eminmiş. İkili aralarında yaşananları unutup, affedip hayatlarına devam edebilirmiş. Velvet mikrofon alıp ikilinin tekrar KO Division’ı domine edeceğinden bahsediyor. Madison Rayne ve motosikletli kadın ringe geliyor. geliyor. (Motorsikletli kız diye bir şarkı vardı. Teoman’ın. “Motorsikletli kız yıllardır seni bulmak için buralardayım, sen yoksun” Güzel şarkı.) Rayne mikrofon alıp Love ve Sky’ın kendilerine asla Beautiful People diyemeyeceğini söylüyor. Ringdeki tek güzel insan Rayne’miş. Ve Rayne tamamen doğalmış, Sky ve Love’ın aksine. Vücütlardan bahsediyor yani. Love’ın kendisini TNA’e getirdiğinden bahsediyor ve Sky’ın sadece kendisinin küçük fahişesi olduğunu söylüyor. Tabi Sky bu lafın altında kalır mı? Kalmıyor ve yere düşürüyor Rayne’i. Motorsikletli ablaya da Love saldırıyor. Görevliler gelip 4’lüyü ayırıyor.
 
Arka alanda Motor City Machine Guns’ın yanındayız. İkili Rock Band oynuyorlar. İlk olarak şampiyon olmanın getirdiği yararlardan bahsediyorlar. Sonra Generation Me ile olan maçlarından bahsediyorlar. Generation Me’nin nasıl onların izini takip ettiğini söylüyorlar. No Surrender’da Magnus&Desmon Wolf ikilisiyle yapacakları maçtan da bahsedip Rock Band oynamaya devam ediyorlar.
 
Motor City Machine Guns vs Generation Me
 
Jeremy ve Sabin ringde. Jeremy ani bir roll-up deniyor hemen tuş gelmiyor. Irısh whip yapıyor, shoulder block vuruyor ama Sabin etkilenmeyip iplerden bir daha sekiyor ve kendisi yapıyor hareketi. İplerden sekiyor, Jeremy altından geçip drop toe hold yapıyor. Jeremy head lock bağlıyor, Sabin irish whip yapmak için iplere fazla yaklaşınca Max blind tag alıyor. Bucks irish whip yapıp Sabin’i düşürüyorlar ve takla atıp aynı anda low drop kickler’i vuruyorlar. Max tuşa geçiyor, Shelley bozuyor. Shelley tag alıyor. Guns inverted atomic drop-drop kick-camel clutch ve boyuna drop kick kombosunu yapıyorlar. Shelley half Boston crab bağlamaya çalışıyor. Yaparken Max’in suratına bastırınca hakem ikiliyi ayırıyor. Sabin tag alıyor. Snap mare yapıp fist drop yapıyor. Tuşa geçiyor, Max kurtuluyor. Shelley tag alıyor tekrar. Knee drop yapıp tuşa geçiyor. Başarısız.
 
Shelley side head lock bağlıyor. Sabin tag alıp iplerden double axe handle yapıyor. Guns köşeye atıyorlar Max’i. Max Sabin’e omuz atıp, Shelley’i ring dışına attırıveriyor. Ardından Jeremy’e tag veriyor. Jeremy clothsline ile Sabin’i yıkıp, köşedeki Shelley’e omuz atıyor. Sabin’e de drop kick geliyor. Ardından Shelley’i ring dışına atıyor ve iplere çıkıp Sabin’e face buster yapıyor! Tuşa geçiyor, Sabin ikide kurtuluyor. Guns ring dışında. Max ringe girip içeri girmeye çalışan Guns’a drop kick yapıp Jeremy’i bir mancılık edasıyla iplerin üzerine çıkarıyor. İplerin üzerinden moonsault geliyor! Sabin tekrar ringe yollanıyor. Max ona spear çakıyor, ardından Jeremy splash yapıyor, aynı anda Max de standing moonsault yapıyor! Tuşa denemesi Sabin son anda kurtuluyor!
 
Shelley’i müdahale etmek isterken bir drop kick daha yiyor. Jeremy iplere çıkarken Max de Sabin’i köşeye fire man’s carry slam ediyor. Jeremy’den 450 Splash geliyor! Ama Sabin ayaklarını kaldırıyor ve Jeremy’i öyle tutuyor. Shelley iplere çıkıp Jeremy’nin üstüne basıyor. Ardından Max’e slicede bread yapıyor! Sabin Jeremy’i yakalıyor. Splash+neckbreaker kombosu da geliyor ve Sabin tuşa geçiyor ve bu tadı damağımızda kalan maç da sona eriyor.
 
Kazanan: Motor City Machine Guns
 
Maçtan sonra The Guns, Generation Me’nin ellerini kaldırıyor.
 
Generation Me ile ilgili bir video izliyoruz.
 
Arka alanda Ric Flair’ı konuşurken görüyoruz. Flair Hogan kadar kendilerinin de kızgın olduğunu söylüyor. Arkasında 6 adamı varmış ve onlar TNA’in kendisiymiş. Bu geceki maçtan da bahsederken, arkadan Sting geliyor ve Ric Flair’ın boğazını beyzbol sopasıyla sıkıyor. Sting Fortune’dan intikam alacaklarını falan söylüyor. Nash ve kendisi büyük işleri hallettikten sonra onlar için de gelecekmiş.
 
No Surrender’da olacak maçlar tanıtılıyor. MCMG vs London Brawling(Desmond Wolf ve Magnus) ve Kurt Angle vs Jeff Hardy.
 
Arka alanda Stevie Richards’ın Abyss’e saldırdığını görüyoruz. İkili birbirlerine üstün çıkamazken, Richards Abyss’in sevgilisi Janice’ı eline geçiriyor. Ama Abyss onu boğazından yakalayıp choke slam ediyor.
 
Ringe dönüyoruz. Ringde Rhino var, Abyss’i çağırıyor. Abyss geliyor. Rhino direk saldırıya geçip sert darbeler vuruyor. Demir merdivene çarptırıyor. Tam Gore yapacakken suratına big boot yiyor. İkili vuruşarak spiker masasına kadar gidiyorlar. Abyss’den choke slam denemesi yine Rhino engelleyip Abyss’in kafasını kameralara çarptırıyor. Ardından çok sert bir Gore vuruyor. Rhino mutluluktan mest olmuş bir şekilde ellerini kaldırırken biz de arka alana Fortune’un yanına gidiyoruz.
 
AJ Styles, Douglas Williams, Matt Morgan, Kazarian ve Ric Flair var. Styles bu şirketi kendisinin kurduğunu söylüyor. En baştan beri o varmış. Yanındakileri misafirleri olarak niteliyor Styles.  Şirketi kendisinin yarattığını ve mecbur kalırsa yarattığı şeyi tekrar yıkabileceğini söylüyor Styles kardeşimiz. Ve Main Event’imize geçiyoruz sonunda.
 
The Fortune vs Kurt Angle, Jeff Hardy, The Pope D’angelo Dinero&Mr Anderson
 
Kazarian ve Mr Anderson ringde. Bir süre üstünlüğü alma çabalarından sonra Kazarian bir tokat atıyor. Head lock bağlıyor, Anderson irish whip yapıyor. Kaz shoulder block yapıyor. İplerden sekiyor, Anderson altından geçiyor ardından da arm drag yapıyor. Slam edip, bir tokat da kendisi atıyor. Pope tag alıyor. Kaz de Styles’a tag veriyor. Styles hemen bir shoulder block ile yıkıyor Pope’u. Devamında Pope kalkıp dirsek darbeleri vuruyor. Tuş denemesi başarısız. Styles köşesine götürüyor Pope’u. Fortune bir süre tag’leşerek hırpalıyorlar. En son tekrar Styles tag alıyor ve choplar vuruyor. Snap mare yapıp sırtına bir tekme atıyor. Matt Morgan ve Jeff Hardy tag alıyorlar. Hardy hemen Morgan’ın arkasına geçiyor ama sert bir dirsek darbesi yiyip rahatlıyor. Morgan köşeye atıyor Hardy’i. Üstüne koşuyor Hardy altından geçip üst üste yumruk ve tekme darbeleriyle dağıtıyor Morgan’ı. Göğsüne tekme atıyor. İplerden sekecekken Styles ring dışından ayaklarını yakalıyor. Styles apron’daki Fortune üyeleriyle uğraşırken Morgan kendine gelip clothsline vuruyor Hardy’e. Styles tag alıyor tekrar. Knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız.
 
Tekrar Morgan tag alıyor. Hardy’i köşeye götürüp kendine has dirsek darbelerini geçiriyor. Arkasından suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Douglas Williams tag alıyor. Williams Hardy’nin kafasını iplere çarptırıyor. Flair çaktırmadan Hardy’i yere düşürüp, ring dışına çıkıyor. O sırada Pope bunu engellemek için ringe girince hakem onunla ilgileniyor ve Flair low blow vuruyor Hardy’e. Tekrar ringe dönüyoruz. Williams knee drop yapıp tuşa geçiyor, başarısız. Williams, Styles ile tag’leşerek bir süre daha hırpalıyor Hardy’i. Sonunda irish whip yapıyor ve Hardy clothsline vuruyor. Aynı anda Kurt Angle ve Kazarian tag alıyor. Angle üstün. Clothsline vuruyor. Köşedeki Morgan’ı yıkıp, irish whip yapıyor Kaz’e. Back body drop geliyor. Styles iplerden sekip Angle’a saldırıyor ama Angle ona da belly to belly suplex hediye ediyor. Kaz’e back to belly suplex yapıp, Angle Lock bağlıyor. Styles iplere çıkıp cross body yapıyor Angle’a. Pope bir clothsline ile yıkıyor Styles’ı. Williams girip T-Bone yapıyor Pope’a. Anderson’dan Williams’a Green Bay Plunge geliyor.  Morgan ona clothsline vuruyor. Hardy Whisper In The Wind ile Morgan’ı paketliyor. Kaz Hardy’e Wave of the Future geliyor. Angle ona Angle Slam yaparken Pope blind tag alıyor ve Angle Slam yemiş yerle yeksan Kaz üzerinde tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.
 
Kazanan: Kurt Angle, Jeff Hardy, Mr Anderson&The Pope D’Angelo Dinero
 
Maçtan sonra Angle Pope’a kızıyor. İkili kapışacakken Mr. Anderson aralarına giriyor. Kargaşadan yararlanan Fortune hemen onlara dalıyorlar. Fortune kontrolü ele geçirmişken EV2.0cular gelip Fortune’a saldırıyor. Herkes herkese dalarken şov da sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci