Pages

11 Eylül 2010 Cumartesi

Güreş Hataları Yazı Dizisi - Bölüm 3

3. Bölümümüzde kameramanın yapmış olduğu hatayı görücez... Hakem Chris Jericho'ya jilet veriyor yüzünü kesmesi için ama o sırada Kameramanımız yanlışlıkla orayı çekiyor ve görüyoruz işin tadı kaçıyor ... Bakınız videosu

Royal Rumble 2010 - İzle,Highlights

Royal Rumble 2010 - İzle,Highlights

O Herzamanki mükemmel Royal Rumble'lerden Royal Rumble 2010'u mutlaka izlemenizi öneririm
-İyi Seyirler

WWE Extreme Rules 2010 -İzle,Highlights

WWE Extreme Rules 2010 Highlights ...

Extreme Rules'lar süper geçer Extreme Rules 2010'da süper maçlar var kesinlikle izlemeniz gerekir...
-İyi Seyirler


Extreme Rules 2010 İzle

Extreme Güreşin En Extreme Anları - Yazı Dizisi


Son yıllarda WWE'de değerini yitirmiş fakat güreş tarihinde önemli bir yeri olan extreme güreşin hafızalara kazanan en önemli anlarını anlatacağımız bu yazı dizisinde WWE/F, TNA, WCW ve extreme güreşde önemli bir yeri olan ECW federasyonundan tutun diğer federasyonlara kadar bir çok extreme anı burada tekrar yaşayacağız.

WWE Meşhur Nesneler - Yazı Serisi Bölüm 1

Aklımızda nesneleriyle yer almış güreşçiler elbet vardır, işte bu yazımızda bunları inceleyeceğiz. Bakalım hangi efsanelerin hangi nesneleri ünlüymüş ?
Al Snow'un "Kafa"sı


Al Snow oldukça uzun bir kariyere sahiptir. Gerek kişisel, gerekse takım olarak yeri geldiği zaman başarılara imza atmıştır. Leif Cassidy, Shibobi ve hatta Superhero Avatar gibi gimmickler içine bile girmiştir.

The Undertakerin Wrestlemania Serisi

Undertaker’ın 18-0’lık WM galibiyet serisini bilmeyen yoktur. O yüzden bir şey yazmıyorum, dağılabilirsiniz. Şaka bir yana Taker’ın tüm WM maçlarını tek tek işleyeceğim. Hikayeleri falan. Anlatamadım ama okudukça anlarsınız.

1: Jimmy “Superfly” Snuka – Wrestlemania VII (1991)

Snuka daha o zamanlar bile legend olarak kabul ediliyordu. Sanırım kimse Taker’ın aldığı şekilde dominant bir galibiyet almasını beklemiyordu. Ama ne oldu? Taker, Snuka’nın işini 4 küsür dakikada bitirip, belki de gelecekteki serinin bizlere mesajını veriyordu. Bilemeyiz tabi o zamanlardan bir seri fikri var mıydı?



2: Jake “The Snake” Roberts – Wrestlemania VIII (1992)

Şubat 92’de Taker’ın akıl hocası ve dostu Jake “The Snake” Roberts Randy Savage’in karısı Miss Elizabeth’e saldırıp sandalye ile çakmaya çalışır. Ama Taker beklenmedik bir şekilde onu engeller. Bu Taker’ın ilk face-turn’ü olarak kabul edilir. İkilinin arasındaki çekişme WM VIII’de Taker’ın Roberts’ı yenmesiyle son bulur. 2-0



3: Giant Gonzalez – Wrestlemania IX (1993)

93’teki Royal Rumble’da Gonzales Undertaker’ı eler. Ama elemekle kalmayıp aynı gece bir de Taker’a saldırır. İkilinin WM IX’te yaptığı tatsız tuzsuz maçta, Gonzales yabancı bir maddeyle Taker’ı bayıltır. Gonzales DQ olur. Taker’ın tek DQ galibiyeti. Daha sonra Summerslam’de de Gonzales’i bir Rest In Peace maçında yener.



4: King Kong Bundy – Wrestlemania XI (1995)

95’te Undertaker’ın sahtesini ortaya çıkaran Ted Dibiase’nin Ted Million Dollar Corporation’uyla bir feud’a girer. Onlardan biri olan King Kong Bundy’i de Wrestlemania XI’da yener.



5: Diesel – Wrestlemania XII (1996)

95 Royal Rumble’da Bret Hart vs Undertaker arasında olan WWF title maçına Diesel karışır ve maçı Bret Hart’ın kazanmasını sağlar. Bir ay sonra yapılan In Your House Rage In The Cage PPV’sinde ise Bret Hart ve Diesel arasındaki maçta Taker ringin altından çıkıp maçı Hart’ın kazanmasını sağlar. İkili Wrestlemania XII’da karşılaşırlar. Taker yine galip gelir.



6: Psycho Sid -Wrestlemania XIIV (1997)

Taker o zamanlardaki Mankind ile olan çekişmesinden sonra dikkatini tekrar WWF title’a yönlendirir. O zamanki şampiyon Psycho Sid’dir böylelikle Taker’ın da yeni kurbanı belli olmuş olur. İkili WM 13’te karşı karşıya gelirler. Bret Hart’ın da karıştığı maçı Taker tombstone ile kazanır. Bu sevgili Taker’ın ikinci kez WWF title’ı kazanışıdır.



7: Kane – Wrestlemania XIV (1998)

Daha sonra Taker’ın o zamanlar kavgalı olduğu menajeri Paul Bearer tarafından kullanılmaya başlanır. Bearer’ın mazereti de Taker’ın çok önemli bir sırrını biliyor olmasıdır. Bearer Taker’ın bir katil olduğunu, annesi, babası ve üvey kardeşinin olduğu evi ateşe verdiğini söyler. Hikayede üvey kardeş hala sağdır nazar değmesin. Taker savunmasında Kane’in bir kundakçı olduğunu ve evi onun ateşe verdiğini söyler. Ve Taker’a göre Kane’in hayatta olmasının imkanı yoktur. Taker WWF title için Bret Hart ile Shawn Michaels’ın hakem olduğu bir maçta karşılaşır. HBK maç esnasında yanlışlıkla sandalye ile Taker’a çakıp kemeri Hart’ın kazanmasını sağlar. Taker daha sonra HBK’e tarihin ilk Hell In A Cell maçında meydan okur. Maç esnasında Kane debut’sunu yapar. Kafesin kapısını kırıp Taker’a Tombstone Pile-driver hediye eder. Haftalarca Paul Bearer ve Kane Taker’a meydan okurlar ama Taker kardeşiyle savaşmayı her defasında reddeder. Taker D-GenerationX grubuyla kapışırken Kane gelip Taker’a yardım eder ve DX’i paketler ama ardından Taker’a da ihanet edip onu tabuta koyar. Taker iki ay boyunca ortada kaybolur. WM zamanı geri dönüp Kane ile maç yapar. Kane Taker’ı maç esnasında çok zorlamasına rağmen 3. tombstone sonrasında tuş olur.



8: Big Boss Man – Wrestlemania XV (1999)

İkilinin yaptığı Hell In A Cell maçında Taker acı bir galibiyet alır. Belki de bu şovun tek önemi WM 7’den beri Taker ilk kez heel olarak bir WM’da bulunmuş olmasıdır. Maçtan sonra Big Boss Man’i kafese asar. Boss Man de geberir.



9: Triple H – Wrestlemania X-Seven

O zamanlar Big Evil tipinde takılan sevgili Taker. No Way Out PPV’sinden sonra Triple H’e meydan okur. İkilinin yaptığı yemeyip de yanında yatılası maçı Taker yeni finisher’ı Last Ride ile kazanır.



10: Ric Flair – Wrestlemania X8 (Bu maçların sırasını başka bir yerden yazıyorum ve aldığım yer bu sefer eight yazmaya üşenmiş olsa gerek)

No Way Out’da Undertaker ve The Rock arasındaki maça Ric Flair karışıp Undertaker’ın maçı kaybetmesini sağlar. Taker Flair’a meydan okur. Flair artık güreşmediğini bahane ederek ilk başta teklifi reddeder ama Taker Flair’ın oğluna falan saldırarak Flair’a zorla maçı kabul ettirir. No DQ olan bu güzel maçı da Taker kazanır.



11: Big Show and A-Train (handicap match) – Wrestlemania XIX (2003)

2003’te Big Show ile feud’da olan Taker, bir şovda Big Show tarafından rampanın yanından aşağı fırlatır. Taker 2003 RR’da geri döner. No Way Out’da Big Show’u yener. Ama ikilinin arasındaki feud bitmez. Hatta A-Train Big Show’a yardım etmeye başlar. Nathan Jones adlı cehennem kaçkını da Taker’a yardım eder. İlk başta düşünülen Taker’ın Jones’u eğitmesi ve ikilinin bir tag maçında A-Train ve Show ile karşılaşmasıdır ama Jones A-Train ve Show’un saldırısına uğrayarak sakatlanır ve maçtan çıkarılır. Maç da bir handicap maçına dönüşür. Maçın sonlarında Jones’tan yardım alan Taker maçı kazanır.



12: Kane (again) – Wrestlemania XX (2004)

Vince McMahon ve Undertaker arasındaki bir Buried Alive maçına Kane karışıp kardeşini gömer. Taker aylarca ortadan yok olup, Kane’e envai çeşit mind-games uygular. WM XX’de eski Dead Man haliyle dönüp Kane’i zorlanmadan yener.



13: Randy Orton – Wrestlemania 21 (2005)

2005’te Randy Orton WM’da Taker’a bir meydan okur. Hikayede Legend Killer lakaplı Randy Orton Taker’ın WM serisini bitirmek istiyordur. Maça babasının karışmasına rağmen Randy başarısız olur ve Taker maçı kazanıp serisini 13-0’a çıkarır.



14: Mark Henry -Wrestlemania 22 (2006)

2006 No Way Out’da Taker’ın Kurt Angle ile WWE title maçı vardır. Mark Henry maça karışıp Taker’ın kemeri kazanmasına engel olur. Taker WM 22’de Henry’e bir tabut maçında meydan okur. Henry de tıpkı Randy gibi Taker’ın serisini bitiren adam olmak ister. Ama o da başarısız olur ve geceyi tabutun içinde sonlandırır.



15: Batista -Wrestlemania 23 (2007)

2007’de Taker Royal Rumble’ı kazanır. Haftalarca Taker tüm şampiyonlara göz dağı verir ve sonunda rakibi olarak Batista’yı seçer. WM’da yaptıkları harika maçta Taker maçı ve kemeri kazanır.



16: Edge – Wrestlemania XXIV (Tekrar Roma rakamları)

Taker yaklaşık bir senedir düşman olduğu Edge ile karşılaşmak için No Way Out PPV’sinde Elemination Chamber PPV’sini kazanır. O zaman ana kemer sahibi olan Edge, Undertaker ile WM 24’te karşılaşmak zorunda kalır. Maçta Taker Edge’i o zamanlar ismi konmamış Hell’s Gate hareketiyle pes ettirir.



17: Shawn Michaels -Wrestlemania XXV (2009)

2009’da No Way Out PPV’sinden sonra JBL ve Shawn Micheals bir iddiaya tutuşup aralarındaki maçın kazananının Undertaker ile WM’da maç yapacağını söyler. Maçı HBK kazanır. SD GM’i Vickie Guerrero Taker’ın serisini bitirecek kişinin SD kadrosundan olacağını söyleyip Kozlov’u HBK ile kapıştırır ama HBK onu da kazanır. Haftalar süren karşılıklı çekişmeden ve karşılıklı mind-gamesler’den sonra ikili WM 25’te karşılaşır. Yaptıkları harika maçın sonunda HBK ikinci tombstone sonrasında tuş olur.



18: Shawn Michaels – Wrestlemania XXVI (2010)

Aradan 1 seneye yakın bir süre geçtikten sonra HBK Taker’a tekrar meydan okur ve bu isteğini sürekli yeniler. O zaman Taker World Title’ı tutuyordur. Taker HBK’in isteğini geri çevirir. HBK Royal Rumble’ı kazanıp Taker’la o şekilde karşılaşmak ister ama bunu da yapamaz. En sonunda Elemination Chamber PPV’sinde Taker’a SCM vurup Taker’ın kemerini Chris Jericho’ya kaybetmesini sağlar. Taker, HBK’e onunla maç yapmayı tek şartla kabul edeceğini söyler. Eğer HBK kariyerini ortaya koyarsa onunla maç yapacaktır. HBK kabul eder. Yine haftalarca süren çekişmeden sonra bir sene öncesini hatırlatmayacak güzellikteki maçta Taker yine tombstone ile galip gelir. Maçtan sonra ikili el sıkışır. 18-0

WWE Yıldızları Trene Binerse - Royal Rumble 2008

Bu video Royal Rumble 2008 Tanıtım Videosu ama yoğun istek ve meraklarınız üzerine koyuyorum :)

HardCORE Justice 2010



Eski ECW'cuların tekrar bir araya geldiği bu TNA PPV'inde hardcore'un sınırları eskisi gibi zorlanacak. PPV'de birçok süpriz maçın yanında Raven vs Tommy Dreamer ve Rob Van Dam vs Sabu maçları da bulunuyor.

Şov ECW’cuların bir videosu ile açılıyor. Eski ECW zamanının fotoğraflarını falan görüyoruz. Cool bir video. Arenaya dönüyoruz. Tazz davet ediliyor.

Güreş Hataları Yazı Dizisi - Bölüm 2

Yıl : 2006 Federasyon : TNA
Şov : TNA Impact

Güzeller güzeli (!) bir Impact programı ile yeniden karşınızdayız. Evet bugün menümüzde Sting ve Abyss var. Aslında bunu demek doğru olmaz, çünkü asıl olay Don West ve Mike Tenay arasında. Sting NWA şampiyonluğunu eline geçireli çok olmamışken, Abyss ile feudu hala devam ediyordu. İşte tam bu günlerde de gelen Impact programında bir kemer maçı yapmak çok kolaydı. Sting kemerini Abyss’e karşı korumak zorundaydı fakat Abyss gerçekten de kemeri almaya çok yakındı.

İkili ring dışına indiklerinde biraz orada dövüştükten sonra rampa ve entrance kısmından içeriye doğru yol aldılar. Abyss sürekli yumruklar atıyor, Sting ise ondan kaçıyordu. Fakat canı sıkılan bir kameramanımız görüntüyü bir anda devraldı. Bu kameraman o geceki spikerlerimizi gösteriyordu. WCW ekibinin de bir dönem bir parçası olan Mike Tenay ve Don West tabiî ki bu ikili.Aslında kameraman, profosyonel güreşin arka alanındaki ilginç bir olayı belki de su yüzüne çıkarttı. Görüntü geldikten sonraki ilk saniyelerde Don West ve Tenay karşımızdaydı ve durum normaldi.

Fakat bütün olay burada başladı, çünkü maç arka alanda devam ederken ve seyirciler bunu ana dev ekrandan izlerken, bir anda dev ekrana iki spikerimiz yansıdı. Maçı çok coşkulu anlatıyorlardı, fakat bir sorun vardı. Spikerlerimiz anlattıkları maç yerine önlerindeki kağıtlara bakıyordu. Bu saniyeden sonrası oldukça komikti herkes açısından. Çünkü Tenay ve West önlerindeki kağıtlardan okudukları şeyden milletin artık farkında olduğunu bilmeden deli gibi vurgu yapıyor, çıldırıyorlardı. Gece bittiğinde evine güler yüzle dönen bir seyirci ve bir Sting kemerini koruyan vardı. Sorumuz ise şu ;

Bu spikerler maçı izlemeden nasıl anlatabildi ?

Güreş Hataları Yazı Dizisi - Bölüm 1

Bu yazı dizisi yeri geldiğinde eğleneceğiniz, yeri geldiğinde şaşıracağınız bir yazı dizisi olacak. Konumuz başlıkta da yazdığı gibi "Güreş Hataları". Yani maç içinde veya arka alanda, gerek güreşçiler gerekse diğerleri tarafından yapılmış hatalardan oluşacak bu yazı dizisi gerçekten sizi oldukça etkileyecek. Her birey hata yapar ama hata yapmamaları için senelerce eğitilen insanların yaptıkları çok bariz hataları görünce sizler de şaşıracaksınız. Sırf bunun için açılmış siteler var fakat yabancı dilde. Ben size bunları Türkçe ve en detayına kadar sunacağım. Fazla söze gerek yok, okudukça kavrayacaksınız.


O halde ilk "Fail"imize geçebiliriz.

Tarih : 6 Haziran 2010

Federasyon : WCW

Program : WCW Monday Nitro

Tarihlerden 6 Haziran. Reytinglerde can çekişen bir WCW Monday Nitro programına hepiniz H0şgeldiniz. Bugün menümüzde Nash var. Evet, reytinglerin can çekiştiği ve yeni bir oluşumun yani bir kahramanın arandığı böylesine dönemde, Nash main event'ta fazlaca ağırlığını koymuş durumda. Tarihlerden 6 Haziran. Bu bize neyi hatırlatıyor peki ? O Pazar günü WCW'nun en büyük PPV'lerinden biri olan Great American Bash'i tabiki.

Nash için bu gece çok zorlu olacak. Çünkü karşısında bir kişi değil, koca bir ekip var. The New Blood yani Türkçesiyle Yeni Kan adındaki bu grup her ne kadar WCW'ya katkı sağlayamamışsa da main event'ı yeterince işgal etmekte. Fakat şimdiki hedefleri ringdeki Nash'ten başkası değil. Kurucuları söz alıyor ve konuyu G.A.B'e getiriyor. Eğer Nash bu gece onlardan herhangi birine tuş olursa, G.A.B'deki kemer maçı şansını kaybedecek.

Bu da Gauntlet Match demek oluyor. Nash, Disco Inferno'yu Side Slam ile tuş ediyor. Ardından ringe Chris Candido ve Johnny the Bull giriyor. Nash ikisine de güzel birer Jacknife Powerbomb hediye ediyor. Fakat sorun burada başlıyor. Çünkü Nash hiçbir uzvuyla rakibine müdahale etmediği, yani tuş pozisyonuna getirmediği halde hakemimiz yere yatıyor ve iki güreşçiye de tuşu sayarak eliyor. Bu dakikadan sonra bütün New Blood üyeleri ringe giriyor ve Nash'i bir güzel benzetiyorlar. Derken Goldberg geri dönerek Nash'e yardım ediyor ve onu tuştan kurtarıyor. Gece ikilinin sarılmasıyla sona eriyor ama seyircinin aklında hala bir soru var;

"Bu hakem neyi saydı ?"

Wwe Layla vs. Eve Torres Dance Off Maçı

Önce güzel,sexy kızlarımız ringe geliyorlar dans etmeye başlıyorlar dansdan sonra tribünler Eve Torres'i seçiyor Layla'da sinirinden Eve'e bir tokat yapıştırıyor sonra başlıyorlar kapışmaya biraz kapıştıktan sonra Cryme Tyme ayırıyor onları :)
Sonuç: Eve Kazandı Layla kaybetti ... Eve Mutlu Layla Mutsuz
-Videoyu Burdan İzleyebilirsiniz İyi Seyirler

Wwe Ecw Divas Dance Off - Layla,Maryse,Eve Torres,Lena Yada,Kelly Kelly

Divalar şarkılarıyla Tazz'in çağırmasıyla ringe geliyorlar sırasıyla Layla,Maryse,Eve Torres,Lena Yada,Kelly Kelly  dans ediyor ve seçilen Kelly Kelly oluyor :) Aslında Eve Torres'de güzel dans etti ama halkın Kelly Kelly sevgisi sayesinde çok az bir farkla kelly seçildi :)
-Videoyu İzleyebilirsiniz
-İyi Seyirler

Wwe Ecw Divas Dance Off - Layla,Maryse,Eve Torres,Lena Yada,Kelly Kelly

John Cena vs. Mark Henry Bilek Güreşi - Arm Wrestling

Bu videomuzda John Cena vs. Mark Henry bilek güreşi yapıcaklar Mark önce çekiniyor sonra Cena'nın koluna bir darbe veriyor ben hazırım diyor Cenada geliyor başlıyorlar bilek güreşine.Mark Henry önde giderken Cena toparlıyor tam Mark'ın bileğini bükecekken Randy Orton ringi basıyor ve Cenaya saldırıyor Cena tam Randy Orton'a FU- Attitude Adjustment yapıcakken Randy kurtuluyor ve ringden kaçıyor tam bu sırada Mark Henry Cenaya Saldırıyor ve Adjustment ile payını alıyor....
-Videoyu İzleyebilirsiniz
-İyi Seyirler

Triple H vs The Great Khali Bilek Güreşi - Arm Wrestling

Bu videoda HHH ile Khali bilek güreşi maçı yapıcaklar maça başlayınca Khali önde gidiyor sonra Triple H durumu toparlayınca bakıyorki Khali yenilecek HHH'ye Head Box'u çakıyor ve başlıyorlar kapışmaya HHH'de karşılık veriyor ama ringden ayakta ayrılan kişi Khali oluyor
-Videoyu izleyebilirsiniz
-İyi Seyirler

Wwe Komik SummerSlam - Sosis

WWE FUNNY COMMERCİAL - HOT DOG...
Komik bir summerslam videosu ile karşı karşıyayız 1 tane sosis kalıyor ve olanları izleyin :)
-İyi Seyirler

WWE Kazalar,Hatalar ve Komik Anlar

Bu videoda Wwe kazaları,komik anlarını izleyebilirsiniz :) CM Punk konuşurken  ses mikrofonu düşmesi,hakemin tuş için 4 kere sayması, Batistanın ringe çıkarken kayıp düşmesi, Japonyada yapılan bir wrestlinde adamın sırt üstü düşmesi gerekirken adam düşmüyor ve suratının üstünde sürünüyor :) ne çok acımıştır kim bilir,yapılamayan hareketler,kayıp düşenler,hatalı yapılan hareketler,kameranın üstüne düşenleri bu videoda izleyebilirsiniz :D Bence izlemelisiniz
-İyi Seyirler


Wrestlemania 26 - İzle,Maç Sonuçları,Anlatımı


Wrestlemania'da neler oldu? ;Kimler kazandı kimler kaybetti? Undertaker ile Shawn Michaels arasındaki kapışma nasıl bitti? Sonuçlar ve maçların videosu bir tık ötede... 
MONEY IN THE BANK MAÇI

Money It The Bank çantasını tepeden koparıp alan ve maçı kazanan Jack Swagger oldu. Finalde Christian'ın 4 metrelik merdivcenden aşağıya atan Swagger çantanın sahibi oldu. Kofi Kingston da çantayı almak için iki merdiveni birden kullandı ancak başarılı olamadı. Bu zaferle birlikte Swagger Çanta final maçını yapmaya hak kazandı ve sözleşme imzalama hakkını elinde bulunduruyor.

Rey Mysterio Cm Punk maçı sonuçlandı. Maç kıran kırana bitti. Rey ve Cm Punk sürek birbirlerinin hareketlerini engellediler. Ama sonuçta 2 kez Go To Sleep denemesi yapan Cm Punk, 619 hareketiyle yere yıkılırken Rey Mysterio karşılaşmayı kazanıp Cm Punk'ın grubuna girmekten kurtuldu.

Royal Rumble galibi Edge ve Chris Jericho gerçekten müthiş mücadele verdiler. Karşılaşmada gerçekten heyecanlı dakikalar vardı. İlk olarak maça Jericho başladı. Sonra Edge arada küçük hareketler yaparak Chris Jerichoyu alt etti. Maç genellikle sürekli sert hareketlerle geçti. Mücadelede jericho 3 tane Walls Of Jericho denemesinden sadece birinde başarılı oldu.

Edge Spear denemelerinin  hiçbirinde başarılı olamadı. Jericho 2 Codebreaker ile Edge'i mağlup etmeyi başardı.


John Cena yine en iyi maçlarından birini çıkardı. Maç o kadar zorluydu ki 6 tane bitirici denemesi yaşandı. Batista 2 Batista Bomb yapmasına karşın Cena'yı yinede yenmeyi başaramadı. Daha önce 2008 yazında Batista, Cena köşeden atlarken Batista Bomb yaparak boynundan sakatlamıştı. Aynı demeyi yine yaptı. Ama Cena yılmadı 3.Batista Bomba giderken ani bir şekilde Batistayı kavradı. Batista yerinden bile kıpırdayamadı. Batista en sonunda pes etti ve kemer John Cena'nın eline geçti. Bu şekilde patron MC Mahon ile yapılan maçta Batista'nın yaptıklarını da ona ödetmiş oldu.

Shawn Michaels ile Undertaker arasındaki çekişme gerçekten çok heyecanlıydı. Maça Shawn Michaels kombine hareketleriyle damgasını vurdu. Undertaker tam 4 kez mezarcı, Shawn ise tam 3 kere Sweet Chin Music yaptı. Maçta iki güreşçi de birbirlerini yerden yere vurdu. Maçın Ortalarında Undertaker sersemledi. HBK Shawn sürekli hareketler yapıyordu. Deneyebileceği herşeyi denedi ama kazanmak için bu yeterli olmadı. Shawn Michaels kariyerine veda etti. Hayranlarına geçmiş olsun dileğiyle....


BÖLÜM 1


BÖLÜM 2


BÖLÜM 3


BÖLÜM 4


BÖLÜM 5


BÖLÜM 6


BÖLÜM 7


BÖLÜM 8


BÖLÜM 9


BÖLÜM 10


BÖLÜM 11


BÖLÜM 12


BÖLÜM 13


BÖLÜM 14


BÖLÜM 15

Wrestlemania'da neler oldu? ;Kimler kazandı kimler kaybetti? Undertaker ile Shawn Michaels arasındaki kapışma nasıl bitti? Sonuçlar ve maçların videosu bir tık ötede... 
MONEY IN THE BANK MAÇI

Money It The Bank çantasını tepeden koparıp alan ve maçı kazanan Jack Swagger oldu. Finalde Christian'ın 4 metrelik merdivcenden aşağıya atan Swagger çantanın sahibi oldu. Kofi Kingston da çantayı almak için iki merdiveni birden kullandı ancak başarılı olamadı. Bu zaferle birlikte Swagger Çanta final maçını yapmaya hak kazandı ve sözleşme imzalama hakkını elinde bulunduruyor.

Rey Mysterio Cm Punk maçı sonuçlandı. Maç kıran kırana bitti. Rey ve Cm Punk sürek birbirlerinin hareketlerini engellediler. Ama sonuçta 2 kez Go To Sleep denemesi yapan Cm Punk, 619 hareketiyle yere yıkılırken Rey Mysterio karşılaşmayı kazanıp Cm Punk'ın grubuna girmekten kurtuldu.

Royal Rumble galibi Edge ve Chris Jericho gerçekten müthiş mücadele verdiler. Karşılaşmada gerçekten heyecanlı dakikalar vardı. İlk olarak maça Jericho başladı. Sonra Edge arada küçük hareketler yaparak Chris Jerichoyu alt etti. Maç genellikle sürekli sert hareketlerle geçti. Mücadelede jericho 3 tane Walls Of Jericho denemesinden sadece birinde başarılı oldu.

Edge Spear denemelerinin  hiçbirinde başarılı olamadı. Jericho 2 Codebreaker ile Edge'i mağlup etmeyi başardı.


John Cena yine en iyi maçlarından birini çıkardı. Maç o kadar zorluydu ki 6 tane bitirici denemesi yaşandı. Batista 2 Batista Bomb yapmasına karşın Cena'yı yinede yenmeyi başaramadı. Daha önce 2008 yazında Batista, Cena köşeden atlarken Batista Bomb yaparak boynundan sakatlamıştı. Aynı demeyi yine yaptı. Ama Cena yılmadı 3.Batista Bomba giderken ani bir şekilde Batistayı kavradı. Batista yerinden bile kıpırdayamadı. Batista en sonunda pes etti ve kemer John Cena'nın eline geçti. Bu şekilde patron MC Mahon ile yapılan maçta Batista'nın yaptıklarını da ona ödetmiş oldu.

Shawn Michaels ile Undertaker arasındaki çekişme gerçekten çok heyecanlıydı. Maça Shawn Michaels kombine hareketleriyle damgasını vurdu. Undertaker tam 4 kez mezarcı, Shawn ise tam 3 kere Sweet Chin Music yaptı. Maçta iki güreşçi de birbirlerini yerden yere vurdu. Maçın Ortalarında Undertaker sersemledi. HBK Shawn sürekli hareketler yapıyordu. Deneyebileceği herşeyi denedi ama kazanmak için bu yeterli olmadı. Shawn Michaels kariyerine veda etti. Hayranlarına geçmiş olsun dileğiyle....


BÖLÜM 1


BÖLÜM 2


BÖLÜM 3


BÖLÜM 4


BÖLÜM 5


BÖLÜM 6


BÖLÜM 7


BÖLÜM 8


BÖLÜM 9


BÖLÜM 10


BÖLÜM 11


BÖLÜM 12


BÖLÜM 13


BÖLÜM 14


BÖLÜM 15

WWEci Forum - WWE Forumu - Amerikan Güreşi Forumu

WWEci Forum - WWE Forumu - Amerikan Güreşi Forumu - SmackDown Forumu - Raw Forumu - NXT Forumu - TNA Forumu - Ecw Forumu - Güreş Forumu - Forum

Site Haritası - Sitemap

Yazılara Burdan Ulaşabilirsiniz - Tüm Yazılar - Abone Olabilirsiniz

Yorumlara Burdan Ulaşabilirsiniz - Tüm Yorumlar - Abone Olabilirsiniz

WWEci Hakkımızda

Hakkımızda mı ? Hakkımda mı ?
-Şimdilik tek başıma yazdığım için Hakkımda oluyor ilerleyen zamanda benimle birlikte yazmak isteyen olursa Hakkımızda diyebiliriz ...


Bu Siteyi Açmamdaki Amaç
-Şimdi zevk için keyif için açtım aslında.Ama böyle dediğim için siz memnun olmayacaksınız ve bu siteyi açmamın asıl amacı sizler için güzel bir WWE Platformu oluşturmak...aslında sadece WWE değil  WWE,TNA,ROH,WCW gibi federasyonların