Pages

21 Ekim 2010 Perşembe

2010/10/14 - WWE Superstars


WWE Superstars tam gaz devam ediyor. Darren Young ile Primo bize mükemmel bir maç sunarken gecede bulunan iki Diva maçı göz dolduruyor.


WWE’nin bel kemiği Superstars başlıyor!

Kelly Kelly w/Natalya vs. Layla w/Michelle McCool

WWE’nin görüp görebileceği en sıkıcı maç olacak, WWE Superstars’ı utandıracak bir maç olacak! Maç başlıyor, Layla saçma ısınma hareketleri yapıyor. Kelly tokat alıyor, Lock-Up sonrası ikili birbirinin saçlarını yolarken hakem onları ayırıyor. Kelly Back Suplex sonrası tuşa gidiyor, tekmeyle yine tuşa gidiyor. İkisi de başarısız olunca tekmelerine devam ediyor, köşeye Irish Whip deniyor. Layla yapınca koşuyor ama Kelly tekme atarak köşeye çıkıp Crossbody ile atlıyor, Layla çekiliyor!

Tuşa gidiyor, olmuyor. Tekmeler atıp Leg Scissors bağlıyor, bırakınca tekme atıp saçından çekmeye başlıyor. Kelly tekme atıyor, yumrukla yere fırlatarak Clothesline vurmaya başlıyor. Irish Whip yapıyor, Layla Roll-Up’a çeviriyor ama olmuyor! Kelly Facebuster sonrası tuşa gidiyor, olmayınca Layla tekme atıp Sharpshooter bağlıyor! Kelly bunu Roll-Up’a çeviriyor. Olmayınca Layla ring dışına çıkıyor, içeri girecekken Kelly onu tutunca onu iplere çarptırıyor. Apron’a çıkıyor, Natalya gizlice onu yere düşürünce Kelly Roll-Up yapıyor ve bununla Layla’nın işini bitiriyor!

Diva rezaleti bitmiyor, Melina vs. Alicia Fox, bütün ihtişamıyla bu gece!

Curt Hawkins vs. Trent Baretta

Curt Hawkins EdgeHeads’in müziğiyle geliyor! Mükemmel bir müzik olduğunu söylemeliyim. Vance Archer ile ayrılmalarına ailecek çok üzüldük, çünkü biz manyak bir aileyiz. Bütün işim Curt Hawkins ile Vance Archer’ın dostluğuydu, onlar neşe kaynağımdı. İkisi kavga edince çok üzüldüm, bunalıma girdim. Trent Baretta arkasından hayali merdiveni çıkacak arkadaşı olmadan geliyor, adını şimdi unuttum. Neyse, maç başlıyor. Lock-Up sonrası Curt hareketi bırakıp Trent’e sataşıyor. Trent onu kaparak yere fırlatıp tekme atıyor, Arm Drag yapıp Headlock bağlıyor.

Irish Whip yaptıktan sonra Curt Shoulder Block vurup iplerden sekiyor ama Trent Shoulder Block yapıyor. Üstüne atlayıp tuşa gidiyor, olmayınca onu köşe demirine çarptırıyor. Curt apron’dayken Trent’i ringe çarptırıyor, reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde Trent iplerden sekiyor, Curt arkasından hızlıca koşarak ring dışına inip onu ayağından çekiyor. Snap Suplex yapıyor, tuş denemesi başarısız olunca Chinlock bağlıyor. Trent kurtularak iplerden sekiyor ve Curt yine koşarak ring dışına çıkıyor. Trent bu sefer uzaklaşarak Baseball Slide yapıp Plancha ile atlıyor!!

Ringe atarak koşup Clothesline vurmaya başlıyor, köşeye koşarak ona diz vurup apron’a gidiyor. Springboard Dropkick ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Hawkins’in kalkmasını bekleyip tekme atmak istiyor, Hawkins çekilerek Slam vurup tuşa gidiyor ama olmuyor. Hawkins Elbow Drop’a gidiyor, Trent gelerek yumruklar atıp köşeye çıkıyor ama Hawkins onu ringe fırlatarak Elbow Drop ile atlıyor ve tuşa giderek maçı kazanıyor.

EdgeHeads’in müziği çalıyor! Ama ben bunu söylemiştim, unuttum. Zack Ryder ile yeniden birleşse ikili şu anki halinden bile daha iyi olur, her şeyi rezil ettin WWE. Aferin sana WWE. Melina vs. Alicia Fox, bütün ihtişamıyla bu gece!

Primo w/A.J vs. Darren Young

“Superfantastico” Primo ile çaylağı “Ultrafantastico” A.J geliyor, arkasından müziği David Flair ile adını unuttuğum bir WCW jobber’ının müziğine benzeyen Darren Young geliyor ve maç başlıyor. Primo ani bir tekme vuruyor, yumruklar attıktan sonra Irish Whip yapıyor ve Clothesline vuruyor. Bu arada Darren Young saçlarını indirmiş. Primo iplerden sekiyor, Young yumruk vurarak Slam yapıp iplerden sekip Legdrop ile atlıyor. Tuşa gidiyor, olmayınca yumruk atıyor. Headlock bağlıyor, Clothesline sonrası tuşa gidiyor ama olmuyor. Köşeden köşeye Irish Whip deniyor.

Primo yaparak koşuyor ama Darren dirsek atıyor ve köşeye çıkıyor, Primo onu ayağından çekerek ringe fırlatıyor! Tuşa gidiyor, olmuyor. Onu köşeye çarptırıp Irish Whip yapıp Dropkick ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Chinlock bağlıyor, bırakınca yumruk atıp Slam deniyor. Darren Roll-Up yapıyor ve olmuyor. Primo sert bir Clothesline vuruyor, Legdrop yapıyor. Tuşa gidiyor, olmuyor. Young ona köşede sert bir yumruk vuruyor, birkaç tane daha vurarak Irish Whip deniyor. Primo yapınca Shoulder Block vuruyor. Tekme atıp European Uppercut vurmaya başlıyor, üç tane vuruyor. Primo kalkınca Backstabber’a gidiyor ama Darren Young Full Nelson Flipjack vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor.

Make-a-Wish promosu veriliyor, hep yalakasın WWE. Melina vs. Alicia Fox, aslında az sonra ama arada yığınla promo olduğu için bu gece diyorlar. The Miz promosu, zaten adamı aylardır yükseltiyorsunuz. Bu kadar promoya ne gerek var? RAW Rebound sonrası Wade Barrett vs. Randy Orton maçı hatırlatılıyor, WWE Superstars gibi mükemmel bir şov varken sizce umurumda mı?

Melina vs. Alicia Fox w/Maxine

Melina ringe geliyor, maç az sonra! Reklama gidip dönüyoruz, ben de o sırada tuvalete gitmiştim zaten. Jerry Lawler Diva maçlarını sevdiğini söylüyor, elbette seversin Lawler. “Puppies!” Maç başlıyor, Alicia yumruk atıyor. Armbar bağlıyor. Melina hareketi çevirip kendisi bağlayınca Alicia kurtulup Melina’nın saçlarını çekiyor. Melina ani bir tekme vurup onu iplerde sıkıştırıyor. Köşeye Irish Whip deniyor, Alicia yapıp koşunca apron’a çekilip köşeye çıkmaya çalışıyor.

Maxine ayağını tutunca tekme atıyor ama Alicia onu ring dışına fırlatıyor. Tekmeler atıyor ama Melina kalkınca Flapjack yapıyor. Yumruklar vurup Clothesline ile devam edip iplerden sekerek diz atıyor. Köşeye Irish Whip deniyor, Alicia yapıp gelince Melina aniden Sunset Split yapmaya çalışıyor ama Alicia Fox Gory Special’a çeviriyor! Alicia tekme atıp ilerden sekerek Scissors Kick deniyor.  Melina çekilip Backslide yaparak maçı kazanıyor!!

WWE’nin şovu böyle sona eriyor, haftaya bir kez daha Superstars’lanmak için görüşmek üzere. Kimselere vermeyin. Randevu yani.

2010/10/08 - SmackDown!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/SmackDownWWElogo.png
SmackDown! bu hafta sizi heyecana bir adım daha yaklaştırıyor. Rey Mysterio ile Alberto Del Rio sonunda rövanş maçına çıkarken Edge vs. Jack Swagger maçı da gerçekleşiyor.


Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio, bu gece! SmackDown! yeni giriş videosu ile açılıyor, daha güzel olmuş ama eski şarkı daha iyiydi.

Kane’in The Undertaker’a bir mesajı var, bu gece! Michael Cole anons takımında, üzüntüden ağlamak istiyorum.


Ringde

Teddy Long ring kenarına gelerek bize SmackDown’ın yeni güreşçisini sunuyor. Superstar diyorlar ama ben onlara güreşçi diyorum. “Rated-R Superstar” Edge! Edge ringe geldikten sonra Jack Swagger maskotu olan olağanüstü yetenekli ve gerçekten uçan Swagger Soaring Eagle ile ring kenarına geliyor. Mikrofonu alarak Edge’i tebrik ediyor ve şova geri dönmeden önce Jack Swagger’ın Oklahoma’daki hayranlarıyla buluşmasını bozduğunu söylüyor. Edge’in Swagger Soaring Eagle’a Spear vurduğunu söylüyor. Neden yaptığını soruyor, çünkü o uçuyormuş, çocukları seviyormuş ve gizli güçlere sahipmiş. Edge’in bunların aptal olduğunu düşündüğünü söylüyor. Edge üç saniyede Swagger’ı salak bir hale getirebileceğini söylüyor. Swagger ringe geliyor.

Edge vs. Jack Swagger w/Swagger Soaring Eagle

Maç başlıyor, Lock-Up sonrası Swagger Edge’in ayağını tutuyor. Bıraktıktan sonra Swagger Edge’in ayağına saldırmak istiyor. Edge iplere gidince bırakıyor. Swagger Edge’i arkadan yakalayıp yere fırlatarak Waistlock bağlıyor. Sırtına ellerini koyarak üç şınav çekiyor, sevinçten ring etrafında koşuyor. Edge ring dışına çıkıyor, Soaring Eagle apron’a çıkınca Swagger onunla sevincini yaşıyor ama Edge gelerek ona yeniden Spear vuruyor!! Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Edge Swagger’a Spinning Heel Kick vuruyor. Köşeye Irish Whip yapıyor, koştuğunda Swagger onu apron’a fırlatıp kolunu iplere çarptırarak ring dışına yolluyor.

Ringe atarak uzun süre koluna çalışıyor, Edge bir süre sonra yumruk vuruyor. Swagger tekme atıp iplerden sekince Edge de koşup Clothesline vurmaya başlıyor. Drop Toe Hold ile Swagger’ı iplere düşürüp üstüne atlıyor! Roll-Up ile tuşa gidiyor, olmuyor. Irish Whip deniyor, Swagger yaparak Edge’i kaldırıp Backbreaker yapıyor. Koşarak Vader Bomb için atlıyor, Edge çekilince ayakları üstüne iniyor ve Edge’i köşeye koyup fırlatmak istiyor ama Edge Tornado DDT yapıyor! Tuşa gidiyor, olmayınca köşeye çıkıp atlıyor ama Swagger onu tutarak Belly-To-Belly Suplex vuruyor!

Tuş olmayınca Irish Whip yapıyor, Edge ring dışına çıkıyor. Swagger üstüne koşunca ipleri ona çarptırıp Spear için taunt yapmaya başlıyor!! Swagger izin vermeyerek onu kaldırıyor ama Edge arkasından iniyor! Swagger Gutwrench Powerbomb deniyor ama Edge kurtularak Edge-O-Matic yapıyor! Swagger Ankle Lock deniyor, Edge kurtulunca onu kaldırıyor ama Edge onu köşeye çarptırarak iplerden sekip Spear’ı vurup tuşa giderek maçı kazanıyor!!

Maçtan sonra Edge mikrofonu alarak Swagger’a eğer onu duyuyorsa bir cevabı olduğunu söylüyor. Bunun PG bir şov olduğunu ama gerçekten kuşu uçurduğunu söylüyor!

Rey Mysterio ve Alberto Del Rio’nun ilk promosunu izliyoruz, maçları bu gece! “You’re always smoke and mirrors to me!” “Dashing” Cody Rhodes Grooming Tips zamanı geldi! Cody bize elektrikli diş fırçasıyla diş fırçalamayı öğretiyor. Zaten biz de dağdan dün inmiştik, sağol Cody.


Layla w/Michelle McCool vs. Kelly Kelly w/Natalya

Maç başlıyor, Layla Headlock bağlıyor. Kelly kurtularak onu fırlatıyor. Küçük bir tartışma yaşanıyor, Layla tekme atarak koşuyor ama Kelly onu arkasından yakalıyor. Layla tekme atarak Kelly’i ring dışına yolluyor. Hakem Layla’ya bakarken Michelle Kelly’nin ayağına tekme atıyor. Layla ringe atarak Kelly’nin ayağına tekme atıyor, tuştan sonuç gelmeyince ayağına çalışmaya devam ediyor. Kelly Drop Toe Hold yaparak yumruklar vuruyor. Layla Irish Whip yapıyor ama Kelly tekme vurarak Layla’nın üstüne atlayıp yumruklar atıyor. Köşeye yatan Layla’nın üzerine taklalarla gidiyor ama Layla ona tekme vurarak Lay-Out yapıp tuşa gidip maçı kazanıyor.

WWE Intercontinental Championship, MVP vs. Dolph Ziggler, bu gece!

The Big Show Ringde

Show ringe koşarak geliyor, şaşırtıcı. Kendimi bir an 15 tane Paul London ile 10 tane Brian Kendrick’i aynı anda ringe koşarken izlemiş gibi hissettim. Mikrofonu alarak bu ayın onun için çok büyük olduğunu söylüyor. Ayın 22’sinde Knucklehead filminin çıkacağını ve bu ay yine Bragging Rights şovunun olacağını söylüyor. SmackDown! takımının kendisi olacağını ve ilk olarak takımın maskotunu seçtiğini söylüyor. Bu maskotu bize takdim ediyor, ve bu maskot Hornswoggle! Hornswoggle ringe geliyor ve en iyi isimleri bularak en iyi takımı yaratacağını söylüyor. Bu sırada DudeBusters’ın müziği çalıyor ve ikili mükemmel bir şekilde ringe geliyor!

İkili SmackDown! takımına katılmak istediklerini söylüyor. Show onları tanımadığını söylüyor, ikili takıma katılmak istediklerini söyleyince Show Hornswoggle’ı almanın bile bugünü dolduracak kadar zor bir karar olduğunu söylüyor. İkili eğer böyle olacaksa Teddy Long’a giderek The Miz’in takımına katılmak için RAW’a geçebileceklerini söylüyor. SmackDown! tişörtlerini çıkarıyorlar ve altından RAW tişörtü çıkıyor! Show Hornswoggle’a fikrini soruyor, sonra ikiliye aynı anda Chokeslam vuruyor. Kırmızı tişörtü alarak Hornswoggle’a boğa muamelesi yapıyor, Matt Striker Tito Santana diyor. Gerizekalı...

Alberto Del Rio’nun Rey Mysterio’yu sakatlayışı gösteriyor, maçları bu gece!

“Dashing“ Cody Rhodes & Drew McIntyre vs. Kaval & Kofi Kingston

Dashing ile Sinister Scotsman sonrası World Warrior ile Kofi Kingston geliyor, maça Cody ile Kofi başlıyor. Cody tekmeler vuruyor, Drew tag alıyor. Yumruklar vuruyor, köşeye Irish Whip yapıp koşuyor ama Kofi çekilerek yumruklar vuruyor. Koşuyor, Drew çekiliyor. Hakem ona bakarken Cody Kofi’ye yumruk atıyor. Drew Armbar bağlıyor, Kofi kurtulunca tag vermek istiyor ama Drew onu kaldırıyor. Kofi Sunset Flip yapıyor ama öncesinde Cody tag alarak tekmeler atıyor. Kofi karşılık vererek yumruklar vurup Irish Whip yapıyor. Cody tekme atarak Kofi’yi kaldırıyor, Kaval tag alıyor!

Yumruklar vurarak Irish Whip deniyor, Cody yapınca iplerden takla atarak gelip üstüne zıplıyor! Tekmeler vurup iplerden sekiyor, Drew’a yumruk vurup Dashing’e tekmeler atıyor! İplerden sekiyor, Cody onu kaldırıyor ve Kaval Sleeper bağlıyor! Drew Big Boot yapıyor!! Kofi onu Clothesline ile ring dışına yolluyor, atlayacakken Cody onu ring dışına atıyor. Drew Kaval’a karışıyor ve Cody onu iplere çarptırıp sonrasında Cross Rhodes’u vurup tuşa giderek maçı kazanıyor.

Maç biraz aceleye mi getirildi sanki? Kane’in The Undertaker’a bir mesajı var, az sonra!

Ringde

Paul Bearer bize saygı duyulması ve korkulması gereken, The Undertaker’ı döven adamı takdim ediyor, Kane’i takdim ediyor. Kane gelerek yıllar önce planının kolay olmadığını bildiğini ve yıllar sonra kardeşi güçsüzken karanlık tarafı yanına çektiğini söylüyor. Onun tahmin edebileceğinden daha çok güçlü olduğunu söylüyor, Hell In A Cell’de Paul Bearer Urn’ü Kane’e verirken The Undertaker’ın yüzüne baktığını söylüyor. Herkesin o anı izlediğini söylüyor. The Undertaker ile beraber buradaki herkesin hayallerinin de suya düştüğünü ekliyor.

Phenom’ın sadece buradaki insanlar gibi zayıf ve yardıma muhtaç olduğunu söylüyor. The Undertaker gibi buradaki herkesin birisine cevap verdiğini söylüyor. Patronu veya ailesinin fark etmediğini, çünkü herkesin birisine cevap vermek zorunda olduğunu söylüyor. Ve şimdi Taker şeytanın en sevdiği adamına cevap vermek zorundaymış. Taker buradaki herkes gibi boş bir yaşama sahipmiş. Onun efsanesinin darbeye uğradığını söylüyor, ama endişelenmemesi gerektiğini çünkü yeni yeni ısınmaya başladıklarını söylüyor. Pyro’lar patlıyor ve promo sona eriyor.

Rey Mysterio ile alay edilişini izliyoruz, Alberto Del Rio ile maçları bu gece! Intercontinental Championship, MVP vs. Dolph Ziggler, bu gece!

WWE Intercontinental Championship
MVP vs. Dolph Ziggler w/Vickie Guerrero


NXT’de geçen hafta Kaitlyn’in Vickie Guerrero’yu yenerek Dolph Ziggler’ın üstüne zıplayışını tekrar izliyoruz. Maç başlıyor, Lock-Up sonrası MVP Ziggler’ı yere fırlatıyor, hareket bozulmuyor. Ziggler’ı köşede sıkıştırıp çapraz köşeye Irish Whip yapıp Drop Toe Hold sonrası iplerden sekerek tekme ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Sırtına yumruk atıp Back Suplex yapıyor, Ziggler kalkınca aniden tekme vurup MVP’yi iplerde sıkıştırıyor. Hakemle tartışıyor ama Vickie hiçbir şey yapmıyor. Ziggler ring dışına çıkıyor ve Vickie gidiyor. MVP Ziggler’a Baseball Slide yapıyor ve reklama gidiyoruz.

Döndüğümüzde Ziggler Headlock bağlamakta. Neckbreaker ile tuşa gidiyor, olmayınca Chinlock bağlıyor. MVP kalkarak kurtuluyor, yumruklar vururken Ziggler zıplayıp Sleeper bağlıyor ama MVP kurtularak iki kez Roll-Up yapıyor. Olmayınca Ziggler tekme vurup Fameasser yapıyor! Elbow Drop yapıp Headlock bağlıyor, MVP kurtulunca yumruklar vuruyor ama Ziggler tekmeyle karşılık verip iplerden sekiyor. MVP Belly-To-Belly Suplex yapıyor! Yumruklar vurup Clothesline ile devam edip Irish Whip yapıyor, Body Drop yaptıktan sonra tuşa gidiyor ama olmuyor. Exploder Suplex yapıyor, yumruklar vuruyor ama Ziggler ona karşılık veriyor.

İplere yolluyor ve MVP de onu yollayarak tekme vurup tuşa gidiyor ama olmuyor. Snap Suplex denerken Kaitlyn geliyor ve bu sırada Ziggler Sleeper bağlıyor! MVP onu köşeye çarptırarak kurtulup bir tane daha Exploder Suplex yapıyor. Basketini atıp iplerden sekip Elbow Drop yapacak derken Kaitlyn onu iplerde tutuyor ve Ziggler aniden Zig-Zag vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor!!

Vickie Guerrero maçtan sonra girişe gelerek sevinen Kaitlyn ile Ziggler’ı izliyoruz. Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio, bu gece! RAW Rebound’ı izliyoruz.

Arka alanda Alberto Del Rio Josh Mathews’a röportaj veriyor. Josh Alberto’nun sakatladığı adam olan Rey Mysterio ile karşılaşacağını ve endişelenip endişelenmediğini sorarken Alberto onun ısırığının çok küçük olduğunu söylüyor. Ondan korkmadığını söylemeye çalışıyor, Meksika’da çok abartıldığını söyledikten sonra İspanyolca konuşmaya başlıyor. Alberto Rey Mysterio’nun yapmadığını yaparak bizim bu sözleri anlamadığımızı anladığını ve bunu açıklayacağını söylüyor, tek düşündüğü şeyin onu nasıl döveceği konusuymuş.

Tony Chimel bize Ricardo Rodriguez’i, Ricardo Rodriguez ise bize Rolls Royce ile gelen Alberto Del Rio’yu takdim ediyor. Arada Rey Mysterio’ya İspanyolca birkaç laf atıyor ama anlayamıyoruz elbette.


Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio

Maç başlıyor, Del Rio Rey’i köşeye sıkıştırıp tekme atıyor. Yumruklar vurduktan sonra Rey aniden karşılık verip ona yapılan Irish Whip sonrası tekme atıp koşuyor ama Del Rio tekme atıp üstüne koşuyor. Rey çekilince Del Rio ring dışına fırlıyor! Rey apron’a çıkarak atlıyor, Alberto çekilip üstüne koşunca Rey ayakları üstüne indikten sonra üstüne koşan Del Rio’yu Drop Toe Hold ile köşe demirine yollayıp Dropkick ile kolunu demire yapıştırıyor! Tekme atıyor, elini ezip köşeye çıkıyor ve Crossbody ile atlıyor! Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Rey Irish Whip sonrası Del Rio’yu iplere düşürüyor.

619’a gidiyor ama Del Rio ring dışına kaçıyor, Ricardo Rodriguez yanına gidip durumuna bakıyor. Rey Del Rio’ya Baseball Slide yapıp tekme atıyor. Onu ringe atıp tekmeler atarak köşede üstüne koşup Low-Dropkick vuruyor! Rey köşeye çıkıyor, Alberto koşarak köşeye zıplayıp Enzuigri yapıp Rey’i ring dışına düşürüyor! Rey’i bariyerlere fırlatıp ringe atarak tuşa gidiyor, olmuyor. Armbar bağlıyor, bırakarak teme atıp kaldırıyor ama Rey arkasından inerek iplerden sekiyor. Alberto Enzuigri ile tuşa gidiyor, olmuyor. Rey’in kolunu onu fırlatarak köşeye çarptırıyor. Tuşa gidiyor, olmuyor. Rey aniden tekmeler vurmaya başlıyor, köşeye Irish Whip deniyor.

Alberto yaparak koşuyor ama Rey tekme atıyor! Alberto yine koşuyor, yine aynı şey oluyor. Rey köşeye çıkıyor, Alberto zıplayarak yumruk atıyor. Superplex deniyor ama Rey Sunset Flip Powerbomb ile tuşa gidiyor ve olmuyor! Tekmeler atıp tuşa gidiyor, olmayınca Springboard Seated Senton yapıyor ve iplerden sekiyor ama Alberto Powerslam yapıyor! Tuş olmuyor, Alberto Rey’i tutarak Back Suplex yapıyor. Köşede üstüne koşuyor, Rey çekiliyor. Köşeye çıkıyor, Hurracanrana ile Alberto’yu iplere düşürüyor! 619 için koşuyor ama Ricardo Rodriguez onu durduruyor!

Alberto yumruk atıyor, Rodriguez apron’a çıkıyor. Rey Alberto’ya Hurracanrana yaparak iplere düşürüp Rodriguez’e çarptırıp onu ring dışına düşürüp 619’ı vurduktan sonra köşeden Splash ile atlayarak tuşa gidip maçı kazanıyor!!!

Rey sevinirken şov sona eriyor.