Pages

21 Eylül 2010 Salı

Night Of Champions 2010 - Undertaker vs Kane İzle Full

Night Of Champions 2010 - Undertaker vs Kane  İzle Full





Night Of Champions 2010 İnceleme

Maçın özetini buradan izleyebilirsiniz .


Bütün kemerlerin ortada olduğu bu PPV'de, Sheamus WWE kemerini WWE'nin en büyük beş yıldızına karşı koruyor. World Heavyweight kemeri için şampiyon Kane kardeşi Undertaker ile karşılaşıyor. Intercontinental kemeri için Dolph Ziggler vs Kofi Kingston ve US kemeri için Daniel Bryan vs The Miz maçları da bu PPV'de. Hepsine ek olarak da Melina ve Michele McCool Divas ve Womens kemerlerini birleştirme maçında karşı karşıyalar. Tag Team Turmiol ve CM Punk vs Big Show maçları da yine bu gece!

Bu gece bütün kemerlerin ortada olduğunu anlatan bir video izliyoruz. Ardından ana kemer maçlarının reklamlarını izliyoruz ve sonunda arenaya geçiyoruz.
Dolph Ziggler© w/Vickie Guerrero vs Kofi Kingston
Intercontinental Championship

Hatırlatayım, Kingston kemeri DQ veya Count-Out’la da kazanabilir.

Lock-up’tan sonra ikilinin karşılıklı üstünlüğü ele alma çabaları var. Kingston erken bir Trouble In Paradise deniyor. Ziggler geriye çekiliyor. Ziggler tekme atıp, ring dışına atamaya çalışıyor Kingston’ı. Kingston iplere dayanıp düşmüyor ve geri dönüp bir clothsline ile kendisi Ziggler’i ring dışına atıyor. Ringe dönüyoruz tekrar. Kingston roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. İki tane chop vurup drop kick yapıyor. Köşeye gidiyor Ziggler. Kingston’dan köşede ezme çabası, Ziggler çekiliyor. Ziggler bir de low drop kick yapıp Kingston’ı ringin ortasına çekiyor ve tuşa geçiyor. Kingston kurtuluyor. Neckbreaker geliyor. Tuş denemesinde yine sonuç yok. Camel clutch bağlıyor. Kingston kurtulunca Ziggler tekme atıyor. Irish whip yapıyor. Kingston shoulder block vuruyor. İplerden sekiyor tekrar iplerden sekiyor. Ziggler’den big boot. Tuş denemesi başarısız.

Ziggler head lock bağlıyor. Kingston kurtulacak gibi olunca Ziggler onu tekrar ringe çarptırıyor. Yine tuş denemesi, yine başarısızlık. Ziggler’den neck snap geliyor. Tuş gelmiyor yine. Ziggler, Kingston’ın kafasının arkasına darbeler vurup elbow drop yapıyor. Tuşa geçiyor, bıkmıyor usanmıyor tuşa geçiyor. Yine başarısız. Camel clutch bağlıyor Ziggler. Kingston yumruklarla kurtuluyor. Ziggler onu köşeye atıyor, Kingston bir tekem atıp iplere çıkıyor ve cross body yapıyor. Tuşa geçiyor, Ziggler son anda kurtuluyor. Kingston sonunda üstünlüğü alıp iki tane darbe vuruyor. Drop kick yapıyor. Irish whip yapıyor. Ziggler neckbreaker yapacak gibi oluyor. Kingston onu iplere atıp Stone Cold tarzı yere yıkıyor. Ardından boom drop. Kingston Trouble In Paradise için bekliyor, Ziggler altından geçip sleeper bağlamak istiyor. Kingston sleeper’ı çevirip SOS yapıyor! Tuşa geçiyor, Ziggler ayağını iplere koyuyor.

Ziggler ring dışına kaçıyor. Kingston onun üstüne atlıyor. Ring dışında slam ediyor. Ringe atıp tuşa geçiyor, başarısız. Kingston bir SOS daha deniyor ama Ziggler kurtulup sleeper bağlıyor! Kingston uzun bir süre sonra gücünü kullanıp Ziggler’in ellerini açıyor ve kendisi sleeper bağlıyor! Ziggler hemen iplere atlayıp hareketi bozuyor. Hakem Ziggler ile ilgilenirken, Vickie Kingston’a saldıracak gibi oluyor. Ziggler yanlarına gidip Vickie’ye bunu yapmamasını söylüyor. Kingston kalkıp Trouble In Paradise deniyor. Ziggler çekilip Zig-Zag’i vuruyor ve tuşa geçip kemerini koruyor!

Kazanan: Dolph Ziggler

Maçtan sonra Vickie, Ziggler’in elini kaldırıyor.

Arka alanda Edge ile beraberiz. Todd Grisham Edge’e bu geceki stratejisini soruyor. Edge bu soruyu neden kendisine sorduğunu soruyor Grisham’a. Asıl diğer beş kişiye kendisine karşı olan stratejisini sormalıymış Grisham. Çünkü Edge böyle gecelerde insanları şaşırtırmış. O yüzden kendisi Ultimate Oportunist’miş. Bu gece de herkesi şaşırtıp yeni WWE şampiyonu olacakmış.

CM Punk’ın müziği çalıyor. Şu anda CM Punk’ın memleketi Chicago Illinois’te olduğumuz için Punk’a büyük tezahürat var. CM Punk’ın elinde beklendiği gibi bir mikrofon var. Punk Chicago’yu sevdiğini söylüyor. Gökdelenleri, parkları, müzeleri, tarihi her şeyiyle seviyormuş Chicago’yu. Ama insanlardan nefret ediyormuş Punk. Tembel orta sınıf insanlar Punk’ın güzel şehrini mahvetmiş. Berbat politikacıları, işe yaramaz polisleri ve berbatın da ötesi Chicago White Sox, Chicago’nun insanları Punk’ı hasta ediyormuş. Punk Chicago’da yaşamaktan, Chicago’lu olmaktan gurur duyuyormuş ama bu insanların yanında olmaktan gurur duymuyormuş. Big Show’un geçen hafta CM Punk’ı KO Punch ile devirişini hepimiz görmüşüz. Ama CM Punk kaçmamış ve burada iki ayağının üstündeymiş. Gücünü straight edge’den alıyormuş falan.


CM Punk vs Big Show

Punk maçın başında tekmeler atıyor. Show onu iplere atıyor. Punk clothsline’ın altından geçip drop kick vuruyor. Ardından köşede boğuyor ve ring dışına yolluyor. Kendisi de ringin dışına inip Punk’ı içeri alıyor. İçeri girecekken Punk ona big boot yapıyor. Ardından apron’a çıkıp üst üste tekmeler vuruyor. Show yerde yatarken Punk’tan somersault senton geliyor! Shwo hakem 9’u saydığında ringe girebiliyor ancak. Punk tekmelerle Show’u yerde tutmak istiyor. İplere çıkıp elbow drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Punk yine tekmeler atıyor. Kafaya sert bir tekmeden sonra yine tuşa geçiyor. Başarısız. Punk apron’a çıkıyor. Big Show’un kalkmasını bekliyor. Kalkınca da iplerden bir hareket yapıyor ama Show’dan spear! Ardından da KO Punch geliyor. Tuş denemesi başarılı, Punk kendi memleketinde yeniliyor. Hüsranlardayız. 

Kazanan: Big Show
Arka alanda Chris Jericho ile beraberiz. Josh Matthews Jericho’ya bu geceki şansını soruyor. Jericho GM’in kendisini bu maça sokmasının bir sebebi olduğunu söylüyor. Jericho aynı gecede hem The Rock’ı hem de Steve Austin’i yenip Undisputed şampiyonu olduğunu hatırlatıyor. 2 sene önce bir Scramble maçında WWE’nin en büyük 4 güreşçisini yenip World Heavyweight şampiyonu oluşunu hatırlatıyor. Ve sekiz ay önce Elemination Chamber’da Undertaker dahil en iyilerden 5 güreşçiyi yenip yine World Title’ı ele geçirmiş. Bu çeşit maçlar Jericho’nun maçlarıymış. Bu gece kesin olarak arenayı WWE şampiyonu olarak terk edecekmiş. Ve bunun sebebi şans değil yaptığı işte en iyisi olmasıymış.

The Miz© w/Alex Riley vs Daniel Bryan
US Title


Söylemezsem ölürüm. Bryan gelirken taraftarların birinin bir posterdine “I paid to see Daniel Bryan” yazıyor.

Maçın başında Bryan Miz’in ayağından yakalamaya çalışıyor. Miz iplere gidiyor. Lock-up. Miz tekme atıyor. Ardından head lock bağlıyor. Bryan irish whip yapıyor. Miz’den shoulder block geliyor. Miz iplerden sekiyor. Bryan altından geçiyor. Miz’den arm drag denemesi, Bryan engelleyip kendisi arm drag deniyor. Miz de engelliyor. Bryan LeBell Lovk deniyor, Miz ring dışına kaçıyor. Geri girdiğinde Bryan bu sefer arm drag’ı yapabiliyor. Ardından arm bar bağlıyor. Miz irish whip yapıyor. Bryan single leg drop kick yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Bryan yine kolundan yakalıyor Miz’i. Ama Miz apron’a çıkıp Bryan’ın omzunu iplerden çekiyor. Ringe girip köşeye çarptırıyor Bryan’ı. Ardından diğer köşeye çarptırıyor. Back suplex yapıyor. Kendisi tuşa geçiyor bu sefer de. Ama Bryan ikide omzunu kaldırmayı başarıyor.

Miz, Bryan’ın kollarından çekiyor. Yere yatıp dizleriyle de Bryan’ın beline bastırıyor. Bryan back slide’a çeviriyor. Miz tuş olmuyor. İki adam da aynı anda kalkıyorlar. Miz’den big boot. Miz Bryan’ın kolunu iplerde sıkıştırıyor. Hakem onu uzaklaştırınca, Alex Riley ring dışından hareketi devam ettiriyor. Miz hammerlock bağlıyor. Bryan kurtulup dirsek darbeleri vuruyor. Miz diz atıp shoulder breaker yapıyor. Bryan’ın kolu kötü durumda. Miz tuşa geçiyor, başarısız. Miz yine Bryan’ın kolunu iplerde sıkıştırıyor. Tuşa geçiyor yine, yine başarısız oluyor. Miz Bryan’ın koluna çalışmaya devam ediyor. Bryan sonunda kurtulup yumruklar atıyor. Miz’den bir tekem geliyor Bryan’ın sakat olan koluna. Ardınan Bryan’ın üstüne koşuyor ama Bryan çekiliyor Miz ring dışında! Bryan iplerden sekiyor ve suicide dive geliyor! İki adam da ring dışında.

Bryan Miz’i ringe atıp, kendisi iplere çıkıyor. Missile drop kick! Tuş denemesi, Miz ikide kurtuluyor. Bryan iplerden sekip Miz’in suratına sert bir tekme atıyor. Yine tuşa geçiyor, Miz kurtuluyor. Bryan Miz’i bacağından yakalıyor. Miz tekme atıyor. Bryan köşede. Miz üstüne koşuyor ama kafasına tekme yiyor. Bryan yine koşarak çok sert bir tekme daha atıyor. Yine tuş denemesi, yine başarısız. Şu dakikada taraftarlardan Let’s Go Dragon seslerini duyuyoruz. Cidden duyuyoruz ama. İkili aynı anda ayağa kalkıp yumruklaşıyorlar. Miz clothsline yapmak istiyor Bryan altından geçiyor. Tekme atıyor Miz köşeye gidiyor. Bryan seri tekmelerini vuruyor ardından köşedeki missile drop kick geliyor bir daha. Miz dizlerinin üstüne çöküyor. Bryan pis pis bakıp ardından Miz’in kafasına çok sert bir tekme geçiriyor. Ardından tuşa geçiyor, Miz yine ikide kurtuluyor.

Bryan iplere çıkarıyor Miz’i. Miz onu iplere düşürüyor. İp Bryan’ın iki bacağının arasındayken Miz köşeden clothsline yapıyor! Oha! Nigel McGuiness vs Bryan Danielson maçında amma görmüştüm bu hareketi. Miz tuşa geçiyor. Bryan ikide kurtuluyor. Miz yine arm lock bağlıyor. Bryan ayağını iplere koyuyor. Miz Skull Crushing Finale deniyor, Bryan roll-up deniyor. Bryan LeBell Lock bağlamaya çalışıyor. Alex Riley iplere çıkıyor. Bryan ona dönükken Miz arkadan saldırıyor Bryan çekilince darbeyi Alex Riley alıyor! Bryan tekrar Miz’e dönüyor ama Miz onu ring dışına yolluyor. Ring dışında Alex Riley tekrar Bryan’a saldırıyor. Bryan onu demirlere çarptırıyor! Bryan apron’dayken Miz onu small-pack age ile içeri alıyor. Tuş gelmiyor. Miz Bryan’ın üstüne çıkıp yumruklar atıyor. Bryan çevirip LeBell Lock’u bağlamayı başarıyor bu sefer! Miz bir süre dayansa da sonunda pes ediyor. Bryan Danielson yeni US şampiyonu!

Kazanan: Daniel Bryan


Hell In A Cell reklamını izliyoruz.

Arka alanda John Cena ile beraberiz. John Cena taraftarların yarısından iyi taraftarların yarısından da kötü reaksiyon alıyor. Söylemek istedim. Josh Matthews John Cena’ya bu geceki Main Event’i kazanma şansını soruyor. Cena’ya göre %90 bu gece yeni bir şampiyon görecekmişiz. %60 yeni şampiyon kendisi olacakmış. %0 Edge hala Rated R Superstar olacak kalacakmış. TV PG. %85 bu gece bir RKO görecekmişiz. %99 Nexus’ı görecekmişiz. %2 bu gece Sheamus’un %2’sinin sütten olduğunu öğrenecekmişiz. Kimin kazanacağını kimse bilemezmiş. Ama John Cena’nın bildiği tek şey ise kendisini unutamazmışız.

Melina vs Michelle McCool
Divas&Womens Titles Unification LumberJill Match


Melina ringe girmeye çalışırken McCool drop kick yapma düşüncesinde. Melina çekilip ring dışında dövüyor McCool’u. Ringe dönüyoruz. İkili saçlarından yakalıyorlar birbirlerini. Ring dışına çıkıyorlar. Üstünlüğü alma çabalarından yine üstünlük çıkmıyor. Ringe dönüyorlar. Melina bulldog yapıyor. Bir süre daha hırpalıyor. Köşeye götürüp iplerin arasına yerleştiriyor. Kendisi de iplere çıkıyor. McCool Melina’yı saçlarından tutup ring dışına atıyor. Melina ringe girerken McCool neckbreaker yapıyor. İplerden uzaklaştırıp tuşa geçiyor. Başarısız. McCool triangle choke bağlıyor. Ama iplerden destek alınca hakem ayırıyor. McCool Styles Clash(faithbreaker) deniyor. Melina kurtulup face buster yapıyor. İkili ayağa kalkıyorlar, Melina irish whip yapmak istiyor. McCool belly to belly yapıyor. Tuş gelmiyor. Ring dışından Natalya McCool’un ayağını yakalıyor. Melina roll-up yapıyor. McCool tuş olmuyor. McCool’dan clothsline. Ardından ring dışına iniyor ve Natalya’ya dalıyor. Ama bütün LumberJill’ler ona saldırınca dayağı yiyen kendisi oluyor tabi. Ringe dönüyoruz. Melina yine face buster yapıyor. Bir tekme atıp McCool’un sırtına drop kick vuruyor. Ardından iplerde sıkıştırıyor. Taraftarları coşturuyor. McCool big boot deniyor, Melina esnekliğiyle kurtuluyor ama McCool onu çok kötü ringe çarptırıyor. Ardından McCool iplere çıkarıyor Melina’yı. İkisinin de dengesi bozuluyor. İkisi de ring dışına uçuyorlar. Melina ringe dönebilse de, McCool biraz hırpalanıyor. Layla ringe dalıp Melina’ya dalıyor. Melina ondan kurtuluyor ama McCool ringe girip big boot vuruyor ve tuşa geçip kemerleri kendisinde birleştiriyor.

Kazanan: Michelle McCool


Maçtan sonra arka alanda Wade Barrett ile röportajdayız. Ona da bu gece maçındaki şansı soruluyor. Barrett bu geceki rakiplerinin bazılarını dinlemiş. Edge, Jericho, Cena, hiç kuşku yokmuş ki bu adamların hepsi harikalığı temsil ediyormuş. Barrett çok önceden bize WWE’de değişim rüzgarlarının estiğini söylemiş. Bu gece bu lafını kanıtlayacakmış. Kendisi WWE’nin geleceğiymiş ve yeni WWE şampiyonu olacakmış.
The Undertaker vs Kane©
World Heavyweight Championship
No Holds Barred


Undertaker kırk saatte ringe geliyor. Sona Kane’in müziği çalınca rampanın başına koşup Kane’i dövüyor. Boşuna ringe kadar yoruldu yani. Taker rampanın başında yumruklamaya başlıyor Kane’i. Sütunlara fırlatıyor ardından. Kane bir ara Taker’ın bacağına tekme atıp üstünlüğü ele alacak gibi olsa da, Taker Kane’i boğazından yakalayıp yine yumruklamaya başlıyor. Ringin yanına kadar sürüyor böyle. Ardından demir merdivene çarptırmak istiyor kardeşini. Kane çevirip Undertaker’ı çarptırıyor merdivene. Taker’ın kafasını merdivene çarptırıyor ardından. Yumruklar geliyor yine. Kemerini alıyor Kane. Taker’a çakıyor kemerle. Ardından ringe dönüyoruz. Kane iplere çıkıp clothsline vuruyor. Ardından leg drop. İlk tuş denemesi, başarısız. Kane üç kere köşede eziyor Taker’ı. Tuşa geçiyor, başarısız. Kane iplerden sekip low drop kick yapıyor. Ring dışına çıkıp Taker’ı da çekiyor.

Kane Taker’ı spiker masasına çarptırıyor. Ardından spiker masasının üstünü çıkarıp Taker’a çarptırıyor. Kane Undertaker’ı merdivene çarptırmak istiyor. Ama bu sefer de Taker çevirip Kane’i merdivene çarptırıyor. Taker, Kane’i apron’a yerleştirip apron’da leg drop vuruyor. Taker bir clothsline ile Kane’i Justin Roberts’ın üstüne yolluyor. Ardından gerilip üstüne atlıyor! Ardından yumruklar atıyor. Kane çaktırmadan sandalye alıp Taker’a çakıyor. İkili taraftarların arasına gidiyorlar. Taker bir-iki yumruk atsa da yine üstünlük Kane’de. Taker’ı bariyerlere yaslayacak şekilde oturtup kafasına diz atıyor. Taker’ın kafası tost oluyor dolayısıyla. Kane yumruklarla ringe alıyor Taker’ı. Ringe dönüyoruz. Birkaç dakika boyunca sadece Kane Taker’ı yumrukluyor. Taker sonunda kendisi de yumruk atıyor. Kane diz atıp irish whip yapıyor Taker altından geçip clothsline vuruyor. Köşeye atıp eziyor Kane’i. Diğer köşeye fırlatıyor ardından. Snake eyes geliyor. Big boot ardından da leg drop. Tuş denemesi, Kane ikide kurtuluyor. Taker choke slam için bekliyor ve vuruyor hareketi ardından Tombstone deniyor Kane hareketi çevirip kendisi Tombstone vuruyor ve tuşa geçip kemerini koruyor.

Kazanan: Kane

Arka alanda Todd Grisham Randy Orton’a bu gecenin Main Event’i ile ilgili düşünceleri olup olmadığını soruyor. Orton hayır diyor. Kısa, açık ve net.

Tag Tean Turmoil Match
The Hart Dynasty© vs The Usos vs Cody Rhodes&Drew McIntyre vs Kozlov&Santino Marella vs Mark Henry&Evan Bourne


Maçın kuralları şöyle: İki takım ringde olacak, bir takım elendikçe başka bir takım gelecek. Son kalan takım kemerleri kazanacak.

Kidd ve Jay ringde. Jay irish whip yapıyor. Kidd üstünden atıyor. Kidd iplerden sekiyor, roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Kidd yine iplerden sekiyor, Jay yakalıyor. Jimmy’e tag veriyor. Jaimmy iplere çıkıyor. Jay back breaker yaparken Jimmy de iplerden elbow drop yapıyor. Tuş denemesi başarısız. Jimmy köşede darbeler vuruyor Kidd’e. Ardından üstüne koşuyor Kidd drop toe hold yapıyor. David Hart Smith tag alıyor. Smith clothsline vuruyor. İki kardeşe de. Ardından Jimmy’e irish whip yapıyor. Jimmy tekme atıyor. İplerden sekiyor ama belly to belly suplex yiyor. Smith SharpShooter bağlamak istiyor. Jay ring dışından kardeşini çekiyor. Tysen Kidd tag alıyor. Tag iplerden Usos’un üzerine moonsault yapıyor. Jimmy’i ringe atıp tuşa geçiyor. Başarısız. Kidd SharpShooter bağlıyor. Jay ringe girip hareketi bozma peşinde, David Hart Smith onu engellemek istiyor. Jay eğilip Smith’i ring dışına gönderiyor. Ardından Kidd’in kafasına tekme geçiriyor. Jimmy tuşa geçip Hart Dynasty’i eliyor.

-The Hart Dynasty Elendi


Santino Marella ve Kozlov geliyorlar. Marella yumruklar atıyor, iplerden sekip diving head butt yapıyor. Tuşu Jay bozuyor. Kozlov onu ring dışına atıyor. Santino ringde Cobra yapmak istiyor. Tamina apron’a çıkıp Santino’nun dikkatini dağıtıyor. Samoan drop ve tuş, Santino ve Kozlov da eleniyor.

-Santino Marella&Kozlov Elendi

Evan Bourne ve Mark Henry ringe geliyorlar. Bourne ringe. Tekmeler atıyor. Hurracanrana yapıyor. İplerden sekiyor ama omuz darbesini yiyor. Mark Henry tag alıyor. Mark Henry Usolar’a clothslinelar vuruyor. Ardından ringdeki Uso’ya World Strongest Slam vuruyor. İsimlerini karıştırdım artık. Bourne’a tag veriyor. Bourne iplere çıkıp Shooting Star Press’i vuruyor. Ve tuş.

-The Usos Elendi


Son takım Drew McIntyre ve Cody Rhodes ringdeler. McIntyre Bourne’u pataklamaya başlıyor. Köşeye götürüyor orada yumrukluyor. Bourne’un kafasına bir de tekme atıp, Rhodes’a tag veriyor. Rhodes’tan suplex geliyor. Tekrar McIntyre tag alıyor. McIntyre’dan clothsline geliyor. Tuş denemesi başarısız. McIntyre arm bar bağlıyor. Bourne arm drag yapıyor. Rhodes tag alıp köşedeki Mark Henry’e vuruyor. Rhodes biraz Bourne’u biraz hırpalayıp tekrar tag veriyor. McIntyre’dan gutbuster geliyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Chin lock bağlıyor McIntyre. Bourne yumruk ve tekmelerle kurtuluyor. Rhodes tag alıp ring dışında dövüyor Bourne’u ardından ringe dönüyoruz. Yine McIntyre tag alıyor. McIntyre chin lock bağlıyor. Bourne kurtuluyor. McIntyre suplex deniyor, Bourne ondan da kurtulup çok sert bir diz darbesi vuruyor. Rhodes ve Mark Henry aynı anda tag alıyorlar. Henry yumruklar atıyor. Köşedeki McIntyre’a head butt vurup, Rhodes’u köşede eziyor. Ardından havaya kaldırıp çok sert bir şekilde yere fırlatıyor. Ardından Bourne tag alıyor. Mark’ın üzerine çıkıp Shooting Star Pres yapma peşinde ama McIntyre ringe girip big boot vuruyor Henry’e. Bourne ona yine diz atıyor. Rhodes da hemen araya girip Bourne’a Cross Rhodes’u vuruyor ve tuşa geçip maçı ve kemerleri takımına kazandırıyor!

Kazananlar: Cody Rhodes&Drew McIntyre

Gıcık bir Albero Del Rio reklamı izliyoruz. Gıcık oluyorum bu adama da. God knows why.

Arka alanda Sheamus ile beraberiz. Josh Matthews Sheamus’a endişeli olup olmadığını falan soruyor. Sheamus sözünü kesiyor. Bu adamların sürekli sözleri kesiliyor ve sözleri kesildiğinde falan suratlarında oluşan ifade çok komik. Neyse… Sheamus endişeli değilmiş. O şampiyonmuş çünkü hep kazanıyormuş. Kazandığı FF4W, Tables ve Steel Cage maçlarından bahsediyor. Bu gece de diğer geceler gibi bitecekmiş. Sheamus’un yüzünde bir gülümseme, omzunda da WWE title. Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim, yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver. Böyle bir şarkı vardı eskiden.

Sheamus© vs John Cena vs Randy Orton vs Chris Jericho vs Edge vs Wade Barrett
6 Pac Challenge
WWE Championship


Maçın başında Jericho ve Edge, John Cena’ya dalıyorlar. Barret da Randy Orton’a girişiyor. Sheamus ring dışına kaçıyor. Barrett Orton’a yumruklar atıp köşede ezmeye çalışıyor. Orton çekiliyor. Sheamus Orton’ı ring dışına çekiyor. Orton, Sheamus’u bariyerlere çarptırıyor. Diğer tarafta Edge de ring dışına uçuyor. Orton ringe giriyor ama Cena’dan clothsline yiyor. Jericho da Cena’yı ring dışına itip Orton üzerinde tuşa geçiyor. Orton kurtuluyor. Jericho yumruk ve tekmelerle Orton’ı hırpalıyor. Cena arkasında onu bekliyor. İkili yumruklaşıyorlar. Cena onu köşeye atıp bulldog yapıyor. Orton’dan da RKO geliyor Jericho’ya! Tuş başarılı Chris Jericho 5 dakikadan kısa sürede eleniyor!

-1. Elenen Chris Jericho

Herkes şaşkın bir şekilde Jericho’nun gidişini seyrediyor. Maça dönüyoruz tekrar. Cena, Edge, Orton ve Sheamus Barrett’ı ortalarına alıp pataklıyorlar. Ardından ring dışına yolluyorlar. Orton ve Cena da Edge ve Sheamus’u ring dışına yolluyor. Ringde Cena ve Orton yalnız kalmışken, Barrett dalıyor. Orton’a saldırıyor. Edge ve Sheamus da ringe dalıyor. Barrett, Sheamus ve Edge’e emirler veriyor. Sheamus ve Edge de bunu yediremeyip Barrett’ı paketliyorlar. Orton ve Cena kalkıyor. İkisinden de drop kick geliyor! John Cena drop kick yaptı! Orton ve Cena kalıyorlar yine. Orton RKO deniyor. Cena engelleyip drop toe hold yapıyor. Ardından STF bağlamaya çalışıyor, Orton tekme atıyor. Cena apron’a çıkıyor. Orton DDT vurmak istiyor. Cena Attitude Adjusment arıyor. Orton apron’da bu sefer. Suplex yapmak istiyor Cena’ya. Cena engelliyor, Edge yardıma geliyor. Wade Barrett ring dışından ikilinin ayaklarını çekip tüm hareket denemelerini bozuyor. Sheamus da Barrett’a vuruyor. Ve ringe dalıp Cena’nın üzerinde tuşa geçiyor. Başarısız.

Sheamus ring dışına inip teker teker herkese tekme atıyor. Orton’ı bariyerlere çarptırıyor. Ardından tekrar ringe girip Cena’ya diz atıyor. Bir diz daha atıyor. Biraz yumrukluyor. Cena onu köşeye fırlatıp üstüne koşuyor ama Sheamus dirsek atıyor. Sheamus iplere çıkarıyor Cena’yı. High Cross yapmak istiyor. Cena engelliyor. Arkasına back superplex yapmak istiyor o da başarılı olamıyor. Cena yumruklar atıp Sheamus’u ringe düşürüyor. Edge gelip Cena’nın ayağını çekiyor. Edge ve Sheamus iplere çıkarıyorlar Cena’yı. Double superplex geliyor! Edge tuşa geçiyor. Cena kurtulup ring dışına çıkıyor. Edge ve Sheamus ortak çalışıyorlar bir süre. Ring dışında Barrett’ı bariyerlere çarptırıyorlar. Ardından Randy Orton’ı ringe alıyorlar. Sheamus üst üste darbeler vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Sheamus Orton’ı apron’a yerleştiriyor. Üst üste dirsekler vuruyor. Edge de ring dışına çıkıp Barrett ve Cena’ya tekmeler atıyor. Sheamus ardından Orton üzerinde tuşa geçiyor ama Orton ikide kolunu kaldırmayı başarıyor.

Sheamus ve Edge beraberce köşeye atıyorlar Orton’ı. Ardından Sheamus Edge’i Orton’ın üzerine fırlatıyor. Bu sefer de diğer köşeye fırlatıyor. Sheamus yine Edge’i Orton’a fırlatıyor ama Orton’dan clothsline. Sheamus’a da clothsline. Ardından Edge’e scoop slam geliyor. Ama Sheamus’tan axe handle geliyor Orton’a. Wade Barrett ringe girmeye çalışıyor. Sheamus ona yumruk atıyor. Edge’den Sheamus’a clothsline geliyor iki tane. Ardından reverse face buster. Spear için bekliyor. Sheamus çekilip, back breaker yapıyor. Ardından Brogue Kick için bekliyor, Edge altından geçip ona bir spear vuruyor! Orton’dan Edge’e RKO denemesi, Edge kurtulup onu Cena’ya doğru itiyor. Cena ona Attitude Adjusment yapmak istiyor. Orton kurtuluyor, Edge’den Cena’ya spear ama Cena çekilince Orton yiyor hareketi. Ardından Cena Edge’e Attitude Adjusment yapmak istiyor, Edge kurtuluyor. Edgecation denemesi ondan da Cena kurtuluyor. Bu kez Attitude Adjusment başarılı. Cena tuşa geçip Edge’i de maçın dışına itiyor.

-2. Elenen Edge

Barrett ringe dalıp Cena’ya saldırıyor. Wasteland deniyor, Cena Attitude Adjusment’e çevirmek istiyor. Barrett kurtulup DDT yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Barrett ring dışına inip Sheamus ve Orton’a tekmeler atıyor. Ringe girip Cena’ya yumruk atıyor. Ama Cena bir yumruğun altından geçip iplerden sekiyor. Shoulder block geliyor iki tane. Blue Thunder Bomb ve Five Knuckle Shuffle! Cena’dan Barrett’a AA gelecekken, Sheamus ringe dalıyor. Cena’ya vurmak istiyor. Cena çekilince Barrett darbeyi alıyor. Cena’dan Sheamus’a drop toe hold ve STF! Sheamus iplere tutunuyor. Justin Gabriel, Michael Tarver, Heath Slater ve David Otunga ringe geliyorlar. Cena ilgisini Nexus’a çevirmişken, Barrett arkasından gelip Cena’yı yakalıyor ve Wasteland geliyor! Tuşa geçiyor, Cena da eleniyor.

-3. Elenen John Cena

Nexus ring dışındaki Randy Orton’ı da pataklayıp ringe atıyorlar. Ringde Randy Orton ayağa kalkarken Nexus apron’a çıkıyor. John Cena sandalyeyle gelip David Otunga ve Michael Tarver’ı dövüyor! Orton da Slater ve Gabriel’a RKO çekiyor. Barret ringe girip Wasteland yapmak istiyor Orton kurtulup back breaker yapıyor! RKO için bekliyor ardından ve RKO geliyor Barrett’a da. Bu gece 4 tane RKO gördük! Tuşa geçip Barrett’ı da eliyor Orton.

-4. Elenen Wade Barrett


Sheamus ringe girip Orton’ın arkasında, Orton’ın kalkmasını bekliyor. Brogue Kick geliyor! Tuş denemesi Orton 2.99’da kurtuluyor! Sheamus’dan High Cross denemesi, Orton kurtuluyor! RKO! RKO! Orton Sheamus üzerinde de tuşa geçiyor ve onu da eleyip ana kemeri 7. kez kazanıyor. Tebrikler genç adam!

Kazanan: Randy Orton

Maçtan sonra Orton uzunca bir kutlama yapıyor. Ve şov da sona eriyor.