Pages

6 Ekim 2010 Çarşamba

Evan Bourne Sakatlandı

Söylenenlere göre Evan Bourne son RAW çekimlerinde sakatlanmış ancak ameliyatı ertelenebilir durumda olduğu ve Bourne büyük bir push beklediği için ameliyatını erteliyormuş. Ameliyat durumunda en az 3 ay boyunca uzak kalacak olan Bourne'un yerini kaybetmek istememesinin sonucunda ne kazanacağı ise merak konusu.

WWE'den Notlar, Emeklilik Söylentisi

-Söylentilere WWE'den çok önemli bir yıldız, yakında emekli olacakmış. İsmi açıklanmamış fakat kesinlikle Chris Jericho olmadığı söyleniyor. Ayrıca bu güreşçi hala kontratlı olarak WWE'de güreşiyor.

-Kimsenin umrunda değil ama hazır görmüşken söyleyeyim; Jillian Hall Twitter'ında bir süre ekranlarda gözükmeyip dinleneceğini söyledi.

-Matt Hardy 6 ay içerisinde OMEGA'yı yeniden başlatacağını söyledi. Ayrıca bir de OMEGA Güreş Okulu'nu açacağını da ekledi.(OMEGA, Matt ve Jeff'in yakın arkadaşlarıyla kurduğu ufak bir federasyon. Hurricane Helms ve Shannon Moore gibi güreşçiler de bu organizasyonda yer almışlardı.)

-Dün gece HIAC öncesinde Kofi Kingston, R-Truth, Goldust ve Drew McIntyre, Cody Rhodes, Dolph Ziggler arasında bir tag maçı yapıldı. Maçı Goldust'ın takımı yendi.

-Jericho kendi rock grubu Fozzy ile Avrupa turuna çıkacağından dolayı bir süre ekranlarda gözükmeyecek. Japonya ve Malezya gibi ülkelerde de konser verecekler. Ayrıca 3. kitabını yazacağı da söyleniyor.

Hell In A Cell 2010 - İnceleme


Hell In A Cell 2010

Ana kemerlerin Hell In A Cell maçlarında korunduğu bu PPV'de Randy Orton WWE kemerini Sheamus'a karşı, Kane de World Heavyweight kemerini kardeşi The Undertaker'a karşı koruyor. Eğer John Cena bu gece kaybederse Nexus'a katılacak. Eğer Wade Barrett kaybederse Nexus dağılacak. John Cena vs Wade Barrett! Daniel Bryan US kemerini hem John Morrison'a hem Miz'e karşı bir Submissions Count Anywhere maçında koruyor. Ayrıca Alberto Del Rio'nun PPV debu'su ve Michelle McCool'un kemerini Natalya'ya karşı koruduğu maç da bu PPV'de!



Tüm maçları tanıtan bir video’dan sonra havai fişek gösterisiyle şov başlıyor.

Daniel Bryan© vs The Miz vs John Morrison
US Title Submission Count Anywhere Match

İlk önce John Morrison ringe geliyor. Ardından Star Wars müziğiyle Bryan Danielson. En sonunda da elinde bir mikrofonla Miz geliyor. Miz bunun bir saçmalık olduğunu söylüyor. Miz ringdeki iki kişinin de akıl hocalığını yaptığını söylüyor. Eğer Miz olmasaymış kimse ne Morrison’ın ne de Bryan’ın kim olduğunu bilemezmiş. Ama ikisi olmadan Miz yine de büyük bir yıldızmış. Kendisinde yıldız olma yeteneği varmış ve bu geceden sonra kendisi US şampiyonu olacakmış. Ve kendisi asla pes etmezmiş. Çünkü O Miz’miş ve o awesome’muş. Sonunda maça geçiyoruz.

Miz Morrison’a tekme atmak istiyor. Morrison engelliyor. Bryan Miz’in bacağına tekme atıp yere düşürüyor. Bryan ve Morrison birbirlerine dönecek gibi olunca Miz ikisine birden saldırıyor shoulder block yiyor. Miz ring dışına kaçıyor. Üç adam bir süre kovalamaca oynuyorlar. En sonunda ringde Morrison Miz’in ayağından yakalıyor. Bryan da low drop kick yapıyor. Miz yine ring dışına düşüyor. Bryan Morrison’a arkadan yakalıyor. Morrison çeviriyor. Kolundan yakalıyor Bryan’ı. Bryan çevirip hammerlock bağlıyor. Morrison kurtulup snap mare yapıyor. Sonunda Bryan bir heel hook bağlıyor. Morrison ipleri yakalıyor ama faydasız. İkili ring dışına düşüyor. Bryan hareketi yine de bırakmıyor! Sonunda Miz gelip önce Bryan’ın sonra da Morrison’ın kafasına tekme atıyor. Miz, Morrison’ı ringe, Bryan’ı da bariyerlere çarptırıyor. Sonra Morrison’ı ringe atıyor.

Ringde Miz iplerde sıkıştırıyor Morrison’ı. Köşeye atıyor, üstüne koşuyor ama Morrison zıplıyor. İpleri kullanarak Tarantula bağlıyor. Bryan ringe girip ikisine de drop kick yapıyor! Morrison ring dışına uçuyor. Ringdeki Miz’e de Cattle Mutilation bağlıyor! Miz kurtuluyor. Bryan sert tekmeler atıyor. Ardından Miz’e de heel hook bağlıyor. Miz Bryan’ın kafasını tekmeliyor. Bryan da Miz’in kafasını tekmeliyor. İkili böyle devam ederken Morrison iplere çıkıp Star Ship Pain yapıyor! Miz ring dışına düşüyor. Morrison Bryan’a bir çeşit leg lock bağlıyor. Miz bozuyor. Morrison Miz’i ring dışına yolluyor. Corkscrew plancha geliyor ring dışına, Miz’in üstüne. Ring dışına Morrison Miz’in üstüne koşuyor. Miz onu taraftarların arasına şutluyor. Bariyerlere çarptırıyor ve arm bar bağlıyor. Morrison yumruk atarak kurtuluyor.

Miz demirleri kullanarak dragon seleeper bağlıyor. Bryan bozmak için geliyor. Tekme yiyor. Miz Morrison’ı bırakıp dikkatini Bryan’a çeviriyor. Bryan’ın kafasını çöp kutusuna çarptırıyor. Ardından çöp kutusunu alıp Bryan’a çarptırıyor. Miz Bryan’ın kolunu yakalıyor. Bryan arm bar bağlıyor. Miz bariyerlere çarptırıyor Bryan’ı. Morrison Miz’e saldırıyor ama Miz onu da bariyerlere çarptırıyor. Bryan’ı alıp taraftarlarla titantron ekranına yakın olan yeri ayıran bariyerlere çarptırıyor. Bariyer yıkılıyor. Morrison arkadan Miz’e saldırıp onu göremediğimiz bir yere yolluyor. Morrison Bryan’ı bariyerlere çarptırıp flash kick yapıyor. Miz gittiği yerden hayvanat gibi bir tekerlekli kasayı alıp, Morrison’a çarptırıyor. Bryan’ı da alıp kasanın üstüne atıyor. Ardından kasayı rampaya çarptırıyor. Bryan sert bir şekilde rampaya uçuyor.

Miz kasayla Morrison’ı da ezmek istiyor. Morrison ayağıyla karşı koyup, kasadan güç alarak Miz’e drop kick yapıyor. Ardından triangle choke bağlıyor! Bryan bozuyor. Bryan gelip LeBellock bağlamak istiyor. Miz engelleyip onu bariyerlere çarptırıyor. Morrison yine Miz’e saldırıyor ama Miz kurtulup Skull Crushing Finale yapıyor! Miz rampadaki Bryan’a çeviriyor dikkatini. Bryan Miz’in darbesinden sakınıp LeBellock bağlamak istiyor. Miz kurtulup Skull Crushing Finale yapmak istiyor. Bryan üstünden atıyor Miz’i. İki adam da aynı anda clothslinelar’la yerde kalıyorlar. Morrison Hell In A Cell’i simgeleyen sembolik demir kafesin üstüne çıkıyor ve hem Bryan’ın hem de Miz’in üstüne atlıyor! Ardından Miz’e Texas Cloverleaf bağlıyor! Miz pes edecek gibi. Ama Miz’in yardakçısı Alex Riley gelip hareketi bozuyor. Bryan Alex Riley’i paketliyor. Miz Bryan’ın ayağına tekme atıyor. Bryan da yerde. Miz Bryan’ı yakalamak istiyor ama Bryan LeBellock bağlıyor! Miz bir süre dayansa da sonunda pes ediyor. Daniel Bryan kemerini koruyor!

Kazanan: Daniel Bryan

Randy Orton© vs Sheamus
WWE Title Hell In A Cell Match

Lock-up ile maç başlıyor. İplere gidiyor ikili. Hakem ayırıyor. Bir kez daha lock-up yine iki taraf da avantajı alamıyor. Orton bir tekme atıyor. Slam etmek istiyor. Sheamus engelleyip köşede çalışıyor Orton’a. Sheamus irish whip yapıyor. Orton clothsline ile ring dışına yolluyor Sheamus’u. Orton da Sheamus’ın peşinden iniyor. Sheamus’u kafese çarptırmak istiyor. Sheamus engelleyip tekrar ringe giriyor. Orton ringde tekmeler atıp knee drop yapıyor. Sheamus apron’da dirsek darbesi vurup slingshot shoulder block yapıyor. Sheamus yumruk ve dirsek darbeleri vurup ring dışına atıyor Orton’ı. Ring dışında kafese çarptırıp clothsline vuruyor. Sheamus demir merdivenin yarısını alıp Orton’a çarptırmak istiyor. Orton çekiliyor. Sheamus’u kafese çarptırıp demir merdiveni de Sheamus’a çarptırıyor. Ardından ringe dönüyoruz. Orton merdiveni alıp Sheamus’ı oraya suplex etmek istiyor. Sheamus engelleyip Orton’ı apron’a yolluyor. Ardından bir omuz atıyor ve Orton’ın kafese çarpıp ring dışına düşmesini sağlıyor. Ardından ringe atıp tuşa geçiyor. Başarısız.

Sheamus köşede tekmeler atıyor. Ardından kaldırıp Orton’ın karnını tekmeliyor. Kafasının arkasına dirsek atıp tuşa geçiyor. Başarısız. Sheamus köşe yastığını çıkarıp. Orton’ın kafasını oraya çarptırma peşinde. Orton engelleyip yumruklar atıyor. Sheamus iplerden sekip bir darbeyle Orton’ı yere düşürüyor tekrar. Sheamus Orton’ı ring dışına çıkarıp kafese çarptırıyor. Ardından demir merdiveni yan çevirip Orton’ı oraya çarptırıyor. Ringe dönüyoruz. Sheamus tuşa geçiyor, Orton ikide kurtuluyor. Sheamus body scissors bağlıyor. Orton back suplex yapıp kurtuluyor. Sheamus köşeye atıyor Orton’ı. Orton çevirip Sheamus’u köşeye yolluyor. Sheamus yastığını çıkardığı köşeye çarpıyor. İki adam da aynı anda ayağa kalkıyor. Sheamus slam deniyor. Orton kurtulup clothsline ve scoop slam yapıyor. Köşeye atıyor Sheamus’u. Sheamus ona dirsek atıyor. Orton suplex yapıyor. Tuşa geçiyor. Sheamus ikide omzunu kaldırmayı başarıyor.

Orton Sheamus’u kaldırıyor. Bir anlık mücadeleden sonra Orton back breaker da vuruyor. RKO deniyor. Sheamus engelleyip Orton’ın karnına diz atıyor. Sheamus demir merdiveni ringe alıyor. Orton yumruklar atıyor ama diz darbesiyle durduruyor onu Sheamus. Sheamus Orton’ı demir merdivene slam etme peşinde, Orton kurtuluyor. Sheamus iplerden sekiyor. Orton demir merdivenin üstüne scoop slam yapıyor! Orton tuşa geçiyor, Sheamus son anda kurtuluyor. Orton apron’dan DDT çekmek istiyor. Sheamus kurtuluyor. Orton apron’a çıkıp Sheamus’un kafasını iplere çekiyor. Ardından ring dışına doğru bir DDT yapıyor! Orton’dan ring dışında RKO denemesi. Sheamus engelleyip demirlere çarptırıyor onu. Ringe dönüyoruz. Sheamus back breaker yapıyor. Ardından Brogue Kick geliyor! Tuş denemesi, Orton son anda omzunu kaldırmayı başarıyor! Sheamus ringin altından bir sandalye alıp Orton’a defalarca çakıyor. Tuşa geçiyor, yine başaramıyor. Sheamus Orotn’ın kalkmasını bekliyor. Sandalye elinde hazır. Orton darbenin altından geçip RKO vuruyor! Sheamus ring dışına düşüyor.

Orton ring dışında Punt Kick deniyor. Ama ıskalıyor. Sheamus bir daha Borgue Kick vuruyor! Rine atıyor Orton’ı. Yine tuş denemesi, yine başarısız. Sheamus demir merdivende High Cross yapmaya çalışıyor. Orton Sheamus’ın ayaklarından tutup çekiyor. Sheamus demir merdivenin üstüne düşüyor. Sheamus yine de önce ayaklanan oluyor. Yine Orton’ı kaldırma peşinde ama Orton engelleyip RKO geçiriyor! Tuşa geçiyor ve kemerini koruyor.

Kazanan: Randy Orton

Maçtan sonra Orton kafesin tepesine çıkıp kutlama yapıyor.

Arka alanda Josh Matthews’ın yanında NXT rookieler’i var. Matthews rookiler’e içlerinden birinin Salı günü eleneceğini söylüyor. Kaitlin’e endişeli olup olmadığını soruyor ama daha cevap alamadan Nexus oraya gelip kızları kovuyorlar. Matthews Barrett’a RAW GM’inin Nexus’ın maça karışması şeklinde maçı Cena’nın kazanacağı kuralı hakkında ne düşündüğünü soruyor. Barrett Cena’yı tek başına da yenebilirmiş. Ve yarın gece Cena Nexus’a katıldığında ona bir hediyeleri olacakmış. Nexus pazı bandı görüyoruz.

Alberto Del Rio Ringde

Alberto bu gecenin kendisinin PPV debut gecesi olduğunu söylüyor. Ve bu geceyi özel kılmak istiyormuş kendisi. Ve Rio burada bize yardım etmek için varmış. Ama bunun için taraftarlardan kendisine tezahürat yapmamasını istiyor Rio. Kendisine teşekkür etsinlermiş. Rio ilk önce Rey Mysterio’yu halletmiş. Sonra da Christian’ı. Rio’nun sorusu şuymuş: Kim kendisiyle yüzleşecekmiş? Rio bir süre kendisini övüyor. Amerikalılar kendilerinin herkesden iyi olduğunu düşünürlermiş. Haklılarmış. Onlar herkesten iyiymiş. Ama Rio da onlardan iyiymiş. Edge’in müziği çalıyor. Edge buraya Rey Mysterio’yu veya Christian’ı korumak için gelmemiş. Edge buraya gelmiş çünkü kendisi tek bir şeye karşıymış. Aptallık. Rio’nun bazı kısımları çok aptalmış. Rio Smackdown’a bir köpek getirip buna Rey Mysterio demiş. Ve bu aptalcaymış. Battaniyeye benzeyen atkısı aptalcaymış. Rio Edge’e ne demek istediğini soruyor ve kelimelerini çok dikkatli seçmesini öğütlüyor. Edge tekrar Rio’nun aptal olduğunu söylüyor. Rio da kendisinin aptal olmadığını kendisinin Edge’i incitecek adam olduğunu söylüyor. Rio gülüyor. Edge bunun da aptalca olduğunu söylüyor. Rio’nun yanındaki özel anonsçusu o adamın orada oluşu da aptalcaymış. Rio ve Edge birbirlerine girecek gibiyken Jack Swagger’ın müziği çalıyor. Swagger’a göre aptalca olan bir Meksikalı ve bir Kanadalı ringde tartışırken kendisinin bu gece bir maçı olmamasıymış. Ayrıca Edge Swagger’ın özel maskotuna spear yapmış. O adam gerçek bir kartal değilmiş. İlaçlara ihtiyaç duyan gerçek bir adammış. Ve o ilaçları da Edge ödeyecekmiş. Edge bunu kabul ediyor ve hazır ödemişken Swagger’ın ve Rio’nunkileri de ödermiş. Edge Swagger’a dalıyor. Rio ona arkadan saldırıyor. Swagger Edge’i tartaklarken RAW GM’inden e-mail geliyor. GM’imiz yarın gece RAW’da Edge’in kendisinden özür dileyeceğini söylüyor. Ve bu gece de Edge’in bir maçı varmış. Hem de Jack Swagger ile!

Edge vs Jack Swagger

Maç Swagger’ın tekmesiyle başlıyor. Edge Irish Whip’i çevirip drop toe hold buluyor ve arkasından Swagger’ın ense köküne gömüyor. Swagger Edge’i köşeye yollayıp karnına tekme atıyor. Swagger’dan yumruk geliyor, Edge karşılık vermeye çalışsa da Swagger’dan modified gutbuster geliyor, tuş denemesi ama başarısız.

Edge yine karşılık vermeye çalışıyor ama çok sert bir clothesline ve bir tuş denemesi daha geliyor bu da başarısız. Swagger’dan waistlock gelioyr, Edge kurtuluyor ve atağa geçiyor, Swagger’ı ikinci iplere koyuyor üstüne atlıyor ama Swagger çekilince köşeye gömüyor omzunu. Yine tuş denemesi Swagger’dan yine başarısız. Swagger apron’dan yere German Suplex deniyor ama Edge iplere tutunuyor. Swagger iplerden de yardım alarak abdominal Stretch yapıyor ve hakem 5 saniye olmadan ayırıyor ikiliyi. Swagger ringe giriyor ama big boot geliyor Edge’den.

Swagger yine alıyor üstünlüğü ve ankle lock bağlamak istiyor Edge kurtulup modified necbreaker buluyor, bu sefer Edge tuş deniyor Swagger kurtulup direk ankle lock’a gidiyor ama Edge ipleri yakalıyor. Edge kurtuluyor fakat Swagger Edge’in sakat ayağına çalışmaya devam ediyor. Edge saldırıya geçip missile dropkick buluyor, tuşa gidiyor ama yine başarısız.

Edge üst iplere gidiyor yine; ama Swagger koşuyor ve super belly to belly suplex buluyor! Swagger yine tuşa gidiyor, yine kurtuluyor Edge! Swagger bu sefer de belly to back suplex buluyor. Arkasından Vader bomb deniyor ama Edge dizlerini kaldırınca darbeyi Swagger’In kaburgaları alıyor. Edge köşeye gidiyor ve Spear için bekliyor, Swagger kalkıyor ve Edge koşuyor GUT-WRENCH POWERBOMB!!! Tuş geliyor, ama Edge yine kurtuluyor! Swagger Edge’in bacağını tutuyor, Edge enzugiri deniyor, Swagger eğiliyor ve ankle lock bağlıyor.

Edge iplere yetişiyor ama Swagger onu ringin ortasına çekiyor, Edge dönerek kurtuluyor ve SPEAR!!! Tuş geliyor ve hakem 3’ü sayıyor!

Kazanan: Edge

Arka alanda The Nexus’ı görüyoruz. Hepsi bu geceki maç konusunda endişeli. David Otunga bir planının olduğunu söylüyor.

John Cena vs Wade Barrett

Barrett head lock bağlıyor. Cena snap mare yapıp tuşa geçiyor başarısız. İkili bir süre bakışıyorlar. Cena Barrett’ı yere düşürüp tuşa geçiyor. Yine başarısız. Yine lock-up. Barrett head lock bağlıyor. Cena kurtulup irish whip yapıyor. Yere yatıyor, Barrett iplerden sekiyor. Cena Barrett’ın üstünden atlıyor. Hiptoss ve ardından drop kick! Hemen tuşa geçiyor, başarısız. Cena yumruklarla üstünlüğünü koruyor. Nexus’ın geri kalanının ring kenarına geldiğini görüyoruz. Cena onlara dönmüşken Barrett on arkadan saldırıyor. Ardından ring dışına inip grubun geri kalanına gitmelerini söylüyor. Otunga ona bir planı olduğunu ve planının işe yarayacağını söylüyor.

Cena da ring dışında. Barrett onu bariyerlere çarptırıyor. Ringe atıp tuşa geçiyor, başarısız. Barrett’dan back breaker geliyor. Yumrukların ardından elbow drop yapıyor. Tuş gelmiyor. Barrett yine birkaç yumruktan sonra köşeye atmak istiyor Cena’yı. Cena çeviriyor. Barrett’ın üstüne koşuyor ama dirsek yiyor. Barrett’dan necknreaker geliyor. Yine tuş gelmiyor. Barrett bir süre Cena’nın karnına çalışıyor. Cena sonunda shoulder blocklar vuruyor. Ardından suplex yapıyor ve Five Knuckle Shuffle geliyor. Nexus ring kenarına çıkıyor. Big Show ve bir sürü RAW ve SD yıldızı gelip Nexus’ı pataklıyorlar. Cena gülümserken hakem de Nexus’ı dövenleri arka alana yolluyor. Şimdi tekrar bire bir.

Cena STF deniyor Barrett kurtulup Cena’nın sırtına ve karnına çalışmaya devam ediyor. Cena toparlanıp Attitutde Adjusment deniyor. Barrett kurtulup iplere gönderiyor Cena’yı ve ardından suplex yapıyor. Cena köşede ayağa kalkarken Barrett üstüne koşuyor ama suratına tekme yiyor. Cena Barrett’ın üstüne koşuyor bu sefer de kendisi side slam yiyor. Barrett iplere çıkıp elbow drop yapıyor. Cena çekiliyor. Cena iplere çıkıyor. Barrett onu takip ediyor. Superplex yapma düşüncesinde. Cena onu düşürüp iplerden leg drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız.

Cena Attitude Adjusment deniyor, Barrett kurtuluyor. Barrett Wasteland deniyor ve başarılı! Tuşa geçiyor Cena son anda kurtuluyor. Barrett tekrar Cena’yı kaldırıyor. Cena kendine gelip Attitude Adjusment yapıyor! Tuşa geçiyor Barrett da kurtuluyor! Cena Barrett’ın yumruğunun altından geçiyor ve STF bağlıyor. Bir tane densiz taraftar (Michael McGuillicuty) ringe girmeye çalışıyor. Hakem ve görevliler onunla uğraşırken başka bir kendini bilmez taraftar (Husky Haris) hakem bakmıyorken Cena’ya çakıyor. Barrett hemen tuşa geçiyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Wade Barrett

Maçtan sonra Nexuscılar gelip ringde kutlama yapıyor.

Arka alanda Paul Bearer ile röportaj var. Matthews Bearer’a altı yıllık kayboluşundan sonra neden şimdi döndüğünü soruyor. Bearer sadece Kane’in bir planı olmadığını, altı uzun yıldır kendi planını yaptığını söylüyor. Kane belki de şeytanın favori iblisi olabilirmiş ama asla Father’s Of Destruction’ın favori oğlu olamayacakmış.

Michelle McCool w/Layla© vs Natalya
Divas Title

Natalya üstün gibi maçın başında. McCool ring dışına kaçıyor. Layla Natalya’nın önüne geçiyor. Natalya, Layla’dan kurtuluyor ama McCool’dan clothsline yiyor. Ringe dönüyoruz. McCool tekmeler atıp body scissors bağlıyor. Natalya kurtulup clothsline yapıyor. Layla apron’a çıkıyor. Natalya onunla uğraşırken McCool Natalya’ya tekme atmak istiyor. Natalya çekilince darbeyi alan Layla oluyor. Natalya’dan roll-up, McCool kurtuluyor. McCool Styles Clash deniyor. Natalya Sharp Shooter’a çeviriyor. McCool hareketi heel hook’a çeviriyor. Ama Natalya tekrar Sharp Shooter’a çeviriyor. McCool pes edecekken ring dışında Layla Natalya’ya ayakkabılarını fırlatıyor. McCool DQ oluyor. Maçı Natalya kazanıyor. Kemer el değiştirmedi elbette.

The Undertaker w/Paul Bearer vs Kane
World Heavyweight Title

Maç başlamadan önce Undertaker Bearer’a kafesin dışında kalmasını söylüyor. İkili konuşurken Kane Taker’a saldırıyor. Bearer dışarı çıkıyor bu arada. Kafes de kilitleniyor. Kane bir sandalye alıyor ama Taker big boot vuruyor. Ringe dönüyoruz. Taker birkaç kez köşede eziyor Kane’i. Ardından snake eyes ve big boot. Arkasından da leg drop geliyor. Kane yine bir sandalye alıyor ve Taker’a çakıyor. Ardından yumruklar geliyor. Taker apron’dayken bir tekme yiyor. İkili ring dışına çıkıyorlar. Ring dışında Taker üstün yumruklar atıp kafese çarptırıyor Kane’i. Ardından demir merdivene çarptırmak istiyor. Kane engelleyip kendisi Taker’ı yolluyor. Kane yine bir sandalye alıp Taker’ın bacağına vuruyor. Kane bir süre Taker’ın bacağına çalışıyor. Taker ayağa kalkmaya çalışırken Kane üstüne koşuyor. Taker çekiliyor, Kane kafesin tadına bakıyor.

Taker apron’da leg drop vuruyor. Ringe dönüyoruz. Kane, Taker’ın bacağına çalışmaya devam ediyor. Bu arada Kane’in kelle-i şerifi kanıyor. Taker sonunda ayağa kalkmayı başarıyor. Yumrukların ardından Kane’in kolunu çevirip Old School yapmak istiyor. Kane engelliyor. Ardından iplere çıkıp superplex yapıyor! Ardından iplere çıkıp iplerden clothsline vuruyor. Tuşa gidecekken Taker Hell’s Gate bağlıyor! Kane ring dışına kaçıyor. Tekrar ringe giriyor. İki adamdan da aynı anda big bootlar geliyor. İki adam da yerde. İkili yumruklaşarak kalkıyorlar. Kane irish whip yapıyor. Taker DDT vuruyor! Tuşa geçiyor başarısız. Taker choke slam deniyor ve başarıyor. Tuşa geçiyor, Kane kurtuluyor.

Taker Last Ride deniyor. Kane kurtulup kendisi choke slam vuruyor! Tuş denemesinde yine sonuç yok. Kane Taker’ı köşeye atıp orada eziyor. İplere çıkıp Taker’ın kafasını tekmeliyor. Taker’dan Last Ride geliyor! Ardından Tombstone deniyor Taker. Kane çevirip kendisi vuruyor hareketi! Tuşa geçiyor, Taker kurtuluyor! Kane çok sinirlenip hakeme yumruk atıyor. Görevliler ringe başka bir hakem getirmek için kafesin kapısını açıyorlar. O esnada Paul Bearer da kafese giriyor. Kane onu ringe kadar takip edip geri dönmemeliydin diyor. Taker dead man kalkışı yapıyor. Ve Kane’e choke slam geliyor! Ardından Tombstone için kaldırıyor yine. Işıklar sönüyor. Paul Bearer’ın elindeki Urn’den bir ışık çıkıyor ve Bearer bu ışığı Taker’ın gözüne tutuyor. Taker bir an kör oluyor ve Kane’i bırakmak zorunda kalıyor. Işıklar geri geldiğinde Bearer Urn’u Kane’e veriyor ve Kane de Urn ile Taker’a çakıyor! Ardından choke slam geliyor. Kane tuşa geçip maçı kazanıyor! Paul Bearer yine Undertaker’ı satıyor!

Kazanan: Kane

Kane’in psikopat yüzünü ve Taker’ın yerle yeksan olmuş halini görürken şov da sona eriyor.

2010/09/30 - TNA Impact

Abyss ve RVD’nin arasında geçenlere göz attıktan sonra şov başlıyor.

Arka alanda Kurt Angle Hulk Hogan ile telefonda konuşuyor. Hogan’ın desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu ve kesinlikle TNA World Title’ı kazanacağını söylüyor. Bu gece Abyss ile olacak olan maçından bahsediyor. Ve Angle’a şovun başlandığı haberi geliyor. Angle, Hogan’a birkaç kez kapatması gerektiğini söylüyor. Bu gereksiz bilgiyi neden verdim? Hulk Hogan’ın neden Kurt Angle’la sevgiliyle konuşur gibi konuştuğunu merak ediyorum çünkü.


Kurt Angle Ringde


Angle Hulk Hogan’ın çabuk iyileşmesini temenni ediyor. Ayrıca Hogan’ın kendisine olan güveni de kendisi için çok önemliymiş. 10 gün içinde kemerini kazanacakmış. Kendisi ve kemeri arasında sadece iki kişi varmış. Jeff Hardy ve Mr Anderson. İkisi de çok iyi rakiplermiş ama Bound For Glory Angle’ın parlama gecesi olacakmış. Ayrıca Hogan’a verdiği diğer sözü de tutacakmış. Abyss TNA’e çok fazla şeye mal olmuş. İlk önce TNA Şampiyonu RVD’ye zarar vermiş. Ardından da Jeff Hardy’e. Ve herkesi 10.10.10 hakkında uyarıyormuş. Ama Angle Abyss’i bu gece hakkında uyarıyormuş. Bu gece Hulk Hogan tarafından bir maç ayarlanmış. Kurt Angle vs Abyss Kafes Maçı. Abyss’in müziği çalıyor. Abyss ringe gelemeden Angle ona saldırıyor. İkili kapışarak arka alana gidiyorlar. Bir odada Abyss duvara çarpıyor Angle’ı. Odadaki merdiveni alıp Angle’ın kafasına çakıyor. Angle eline bir sandalye geçirip Abyss’i pataklıyor. Yumruklar atarken, Abyss’den low blow geliyor. Dolaplara çarptırıyor Abyss Angle’ı. Bu sefer Angle low blow yapıyor. Sonunda görevliler zor da olsa ikiliyi ayırıyor.

Beer Money Inc vs Tommy Dreamer&Rhino
LumberJack Match

Fortune ve EV2.0’nun kalan üyeleri LumberJack’leri oluşturuyor.

Dört adam daha hakem başlama düdüğünü çalmadan birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Rhino James Storm’a clothsline yapıp ring dışına atıyor. Dreamer’dan da Robert Roode’a cross body geliyor. Sonunda ringde sadece Dreamer ve Roode kalıyor. Rhino tag alıyor. Dreamer ve Rhino beraber Roode’u iplere atıp yere yıkıyorlar. Rhino köşeye atıyor Roode’u. Back body drop yapıyor. Rhino Gore arayışında, Roode ring dışına kaçıyor. Ring dışında Sabu ona bir yumruk atıp tekrar ringe yolluyor. Roode diz atıyor. Köşeye yolluyor Rhino’yu. Üstüne koşuyor ama suratına tekme atıyor. Storm ring dışından enzuigiri yapıyor. Ardından tag alıp knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Roode tag alıyor tekrar. Diz darbeleri vuruyor. Back suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, o da başarısız. James Storm tag alıyor. Beer Money’den double suplex geliyor. Storm tuşa geçiyor, Rhino kurtuluyor.

Rhino ring dışına yollanıyor. Fortune Rhino’ya dalıyorlar. Ama EV2 gelince Rhino’yu ringe yollamak zorunda kalıyorlar. Storm tuşa geçiyor, Rhino ayağını iplere koyuyor. Roode tag alıyor. Bir iki darbe vurup bear hug bağlıyor. Rhino kurtuluyor ve belly to belly suplex yapıyor. Dreamer ve Storm tag alıyor. Dramer omuzlarına alıyor Storm’u. Storm kurtulup super kick çekmek istiyor, Dreamer yakalayıp cross face bağlıyor. Roode bozuyor. Rhino gelip hem kendisini hem Roode’u ring dışına yolluyor. LumberJackler birbirlerine giriyor. Hakem onlara bakınırken AJ Styles bir şeyi yudumlayıp(Ne olduğunun önemi var mı?) ringdeki Dreamer’ın suratına püskürtüyor. Storm’dan back stabber geliyor. Tuş denemesi, Dreamer kurtuluyor! Storm ring dışından bira şişesi alıyor. Dreamer’a çakma düşüncesinde, Dreamer altından geçiyor. Dreamer Driver başarılı! Tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Tommy Dreamer&Rhino

Maçtan sonra kavga bitmiyor elbette. Dışarıda ortalık 56 olmuşken. Sabu ringe girip, Fortune’du EV2’ydu diye ayırt etmeden hepsinin üstüne atlıyor. Herkes yerdeyken Mick Foley bir mikrofon alıp daha fazla ring dışı kavgası görmek istemediğini söylüyor. Kendisi sadece iki adamı ringde istiyormuş. Ric Flair’ı ringe davet ediyor Foley. Reklamlara gidiyoruz.


Ric Flair ve Mick Foley Ringde


Döndüğümüzde ringde sadece Foley ve Flair var. Flair, Foley’e kendisiyle konuşmak mı istediğini soruyor. Ne hakkında konuşmak istiyormuş Foley. Flair küfür de ediyor. Ass hole diyor. Ayıp. Foley Bound For Glory’nin büyüklüğünden falan bahsediyor. Herkesin 10.10.10 konusunda heyecanlı olduğunu söylüyor. Ama kendisi ve Flair başka bir zamanı düşünmeliymiş. Bundan bir hafta sonra canlı Impact’de Foley, Flair’a maç teklif ediyor. Flair seyircilerin birinden Foley’nin kitabını alıyor. Foley’nin kitabının başarılarıyla dalga geçip kendisiyle, güreş tanrısıyla mı güreşmek istediğini soruyor. Ardından kitabı yere atıp tekme atıyor. Elbow drop geliyor! Ardından iplerden sekiyor Flair ve knee drop! Aman Tanrım, bu adam çıldırmış olmalı. Flair maçı kabul ediyor. Foley kendisinin içindeki en iyi çıkarmak için Flair’la karşılaşmalıymış. Flair kendisine vurarak alnını kanatıyor. Foley geri kalmayıp gözüne gözüne çakıyor. Ve onun da kaşı falan açılıyor. Kendi gözüne çaktı bu arada. İkili uzun süre boş muhabbetlerdeler. Sonunda Foley haftaya yapacakları maçın Last Man Standing olmasını istiyor. Flair de kabul ediyor. Ve eğer Flair kaybederse Foley’nin kıçını öpecekmiş.

Arka alanda Mr Anderson ve Eric Bischoff var. Anderson’ın telefonu elinde. Kendi telefonunda Hulk Hogan’dan bir arama göremiyormuş. Ama Hogan Angle’ı arıyormuş. Angle durumun ne olduğunu soruyor Bischoff’a. Bischoff Anderson’a bu duruma çok takılmamasını öğütlüyor. Hogan’ın Angle’ı araması Anderson’a güvenmediği anlamına gelmiyormuş. Hogan ona güveniyormuş. Daha da önemlisi kendisi Anderson’a güveniyormuş. Bu yüzden bu gece onu Samoa Joe ile maça sokmuş. Anderson’ın bu gece çıkıp Hulk Hogan dahil tüm dünyaya kemeri taşıyabileceğini göstermesi için. Miş.

Ink Inc vs Generation Me


Jeremy ve Shannon Moore başlıyorlar. Karşılıklı üstünlüğü ele alma çabalarından sonra Jeremy köşeye yolluyor Moore’u. Moore onun üstünden atlayıp arm drag yapıyor. Bir daha arm drag geliyor. Inverted atomic drop ve leg drop ardından tuş denemesi başarısız. Jeremy bir tekme atıp Max’e tag veriyor. Ama o da arm drag yiyor. Jesse Neal tag alıyor. Moore Neal’ı Max’in üstüne atıyor. Neal’dan drop kick ve tuş denemesi, başarısız. Neal köşeye atıyor Max’i. Üstüne koşuyor, suratına tekme yiyor. Max iplere çıkıyor. Moonsault geliyor, Neal çekiliyor. Max ayağı sakatlanmış gibi yapıp ring dışına çıkıyor. Hakem ona bakarken Jeremy gelip yere çarptırıyor Neal’ı. Max ringe girip tekmeler atıyor. Numaracı, ucuz adam. Ağzı da yamuk. Jeremy tag alıyor. Neal’ı köşeye götürüp ayağıyla boğuyor. Hakem ayırıyor. Max tekrar tag alıyor. Jeremy Max’i üstünden atıyor Max’den Neal’a drop kick geliyor. Tuşa gidiyor Max. Neal ikide kurtuluyor.

Max head lock bağlıyor. Neal dirsek darbeleriyle kurtuluyor. Yine drop kick’e maruz kalıyor. Jeremy tag alıp tuşa geçiyor. Başarısız. Yine Max tag alıyor. Jeremy Neal’ı tutuyor. Max iplerden sekiyor ama Neal Jeremy’den kurtulunca Jeremy Max’den clothsline yiyor. Shannon Moore tag alıyor sonunda. İplere çıkıp cross body yapıyor. Drop kick geliyor, ardından leg lariat. Max onu iplere yolluyor. Moore tekme atıyor. Tuşa geçiyor, Jeremy bozuyor. GenMe beraberce iplere yolluyorlar Moore’u. Moore ikisinin altından geçip diğer iplerden sekiyor ve ikisine aynı anda hurracanrana yapıyor! Jeremy’i ring dışına atıyor. Ardından Max’e moonsault geliyor. Tuş denemesi, Jeremy bozuyor. Neal da ringe giriyor. Jeremy’e spear yapmak istiyor. Jeremy çekilince köşeye kötü bir şekilde çarpıp ring dışına uçuyor. Hakem onlarla uğraşırken Max Moore’a low blow vuruyor. Ardından roll-up Moore omuzlarını kaldıramıyor. Max maçı takımına kazandırıyor. 

Kazanan: Generation Me

Maçtan sonra GenMe Neal’a iplerden DDT yapmak istiyorlar. Motor City Machine Guns’ın müziği çalıyor! Alex Shelley ve Chris Sabin, gayet sağlıklı bir şekilde ringe koşuyorlar. Max ve Jeremy topukluyorlar. The Guns’ın müziği çalarken arka alana gidiyoruz.

Arka alanda Samoa Joe var. Joe Hogan ve Bischoff’un kendisine verdiği fırsatlardan memnunmuş. Bu gece Anderson’ı yenecekmiş. Sonunda da TNA World şampiyonu olacakmış. Ayrıca Anderson tek bir şeyde haklıymış. Anderson gerçekten de Ass Hole’muş.

Yine arka alanda Motor City Machine Guns’ın yanındayız. Shelley şampiyon olmak için dört sene beklediklerini ve kemerlerini Generation Me’ye kaptırmayacaklarını falan söylüyor. GenMe kemer şansını kazanmışlar. Bound For Glory’de kendileriyle maç yapacaklarmış. Ama Guns’ın intikamı haftaya canlı Impact’de başlayacakmış. Ben anlamadım Magnus ve Wolfe’a n’oldu? Vay anasını.


Mr Anderson vs Samoa Joe

Maçtan önce The Pope, Kevin Nash ve Sting spikerlerin arasına katılıyorlar.

Maç Joe’nun seri yumruklarıyla başlıyor. Anderson head lock bağlıyor. Joe onu iplere atıyor. Anderson arkadan yakalıyor Joe’yu. Joe onu köşeye götürüyor. Enzuigiri geliyor. Joe birkaç tekme daha vurup, diğer köşeye götürüyor Anderson’ı. Chop vuruyor. Ayağıyla boğuyor Anderson’ı. Hakem ayırınca Anderson yumruklar atıyor. Bu sefer kendisi Joe’yu köşeye götürüp ayağıyla boğuyor. Pis hakem yine ayırıyor. Anderson iplerden sekiyor shoulder block yiyor. Joe yine Anderson’ı köşeye götürüyor. Kafasını tekmeliyor. İplerden sekip kafasına daha sert bir tekme atıyor. Joe Anderson’ı kaldırırken, Anderson yumruklar atıyor. Joe etkilenmeyip köşeye çarptırmaya çalışıyor Anderson’ı. Anderson engelleyip dirsek atıyor. Clothsline geliyor. Bir daha dirsek atıyor. Drop kick geliyor. Tuş denemesi, başarısız. İkili ayağa kalkıyor. Joe Kakuna Clutch bağlıyor! Anderson jaw breaker ile kurtuluyor. Ardından Mic-Check başarılı! Anderson hemen tuşa geçip maçı kazanıyor.

Kazanan: Mr Anderson

Maçtan sonra Kevin Nash Samoa Joe’nun yanına gidip kendilerine katılmasını söylüyor.  Reklamlar.

Döndüğümüzde Kevin Nash, Sting ve The Pope D’Angelo Dinero ringdeler. Nash’in elinde bir mikrofon var. Nash kötü insanlara kötü şeyler olur diye bir inanış olduğunu söylüyor. Ve ne kadar ilginçmiş ki, Hulk Hogan şu anda bir hastanede ameliyatlı bir şekilde yatıyormuş. 7 aydır Sting bize TNA’de neler döndüğünü anlatıyormuş. Soyunma odasının geri kalanı Hogan ve Bischoff tarafından kandırılmış olsa da ringdeki üç zat-ı muhterem neler döndüğünü gayet iyi biliyormuş. Pope mikrofonu alıyor. Bischoff’u yalancı ucuz kötü bir adam olarak niteliyor. Bu bir savaşmış ve Hogan ve Bischoff sonuna gelmişler. Sting mikrofonu alıyor. Sting, Hogan’a bunun kendisi ve Hogan arasında olup olmadığını soruyor. Bu olay bu yılın başında başlamamış. Bu olay yıllar önce ikil WCW’dayken başlamış. Bu klasik iyi kötü hikayesiymiş. Sting taraftarlara iyi adamı mı görmeye geldiklerini soruyor. Taraftarlarda tık yok. Sting kötü adamları mı görmeye geldiklerini soruyor. Taraftarlar süper reaksiyon veriyor. Söylemem lazım, taraftarlar üçlüye süper destek veriyor. Sting kimin iyi kötü kimin iyi olduğunu soruyor. Bu herkesin merak ettiği soruymuş. Ve Bound For Glory’de cevaplanacakmış. Bound For Glory’de, Sting&Kevin Nash vs Jeff Jarett&Samoa Joe maçını alıp 6 Man Tag Team maçına çevirmelilermiş. Nash ve Sting Pope’u alıyorlarmış. Ve Hogan da JJ ve Joe’ya katılmalıymış. Eric Bischoff’un kolpa müziği çalıyor. Bischoff yanında Miss Tessmacher ile geliyor. Ve Miss Tessmacher’a hitap ederek, yılın en büyük PPV’ine bu kadar az kalmışken ringdeki üç adam gerçek renklerini gösteriyormuş. Nash ve Sting’in kariyerlerinin sonuymuş. Daha iyi günleri geride kalmış ve Bischoff bunu anlıyormuş. Bu hayatın bir getirisiymiş. Ama Pope gençmiş ve daha öğrenecek çok şeyi varmış. Bu 15 sene önce WCW’da Bischoff daha genç yeteneklerle çalışmak istediğinde başlamış. Hay WCW’unuza lan. Bischoff Nash’in hiç değişmediğini ve hep kendisiyle ilgilendiğini söylüyor. Sting, Pope ve Nash üçlüsü arasında en çok Pope Bischoff’u hayal kırıklığına uğratmış. Pope World Title için yapılan turnuvada kaybetmiş. Ama Bischoff ona bir şans daha vermiş. Pope onu da kaybetmiş. Hulk Hogan gelecek hafta canlı Impact’de olacakmış. Ve maç teklifine kendisi cevap verecekmiş. Bischoff sadece umuyormuş ki cevap hoşlarına gidermiş. Bischoff’un müziği çalarken arka alana gidiyoruz yine.

AJ Styles ve Ric Flair’ın yanındayız. Styles Brian Kendrick’e ölmek mi istediğini soruyor. EV2’cularla dolaşmasını sorguluyor. Bu gece Kendrick’le maç yapacakmış ve TNA TV Title da ortada olacakmış. Ardından yine Ric Flair’a geçen hafta verdikleri içkiden veriyor. Flair yine tek dizi üstünde fondip yapıyor.

TNA House Showlar’ında Amazing Red’in Jay Lethal’i yenip X-Division kemerini alışını, sonra başka bir House Show’da kaybedip kemeri kaybedişini izliyoruz. TNA Wrestling Live, Anything can happen.

Madison Rayne ve Tara Miss Tessmacher ile beraberler. Miss Tessmacher ikiliden en iyi tavırlarını takınmalarını istiyor. Çünkü kendisi hepsini kovacak güce sahipmiş. Bulundukları ofise Angelina Love, Lacey Von Erich ve Velvet Sky geliyor. İki tarafın birbirlerine bağırmaları falan çığlıklar iğrenç. Miss Tessmacher hepsini susturup, isterse alayını kovabileceğini yineliyor. Tara’ya tekrar TNA kontratosu imzalatıyorlar. İki tarafın atışmaları oluyor bu sırada. Eric Bischoff Bound For Glory’de bir 4 Way maçı ayarlamış. Madison Rayne vs Lacey Von Erich vs Velvet Sky vs Angelina Love! Love bu maçın olmayacağını Beautiful Love ile yeniden beraber olduklarını falan söylüyor. Yine bağrışmalar, iğrenç ince kadın sesleri, pis. 9-11 Kadın programları kuşağı gibi. Sonunda Miss Tessmacher hepsini odasından şutluyor. Biz de sıradaki maça geçiyoruz. Sonunda güreş izlemek istiyoruz.


AJ Styles© w/Ric Flair&Matt Morgan vs Brian Kendrick
TNA TV Title

Maçtan önce Ric Flair spikerlerin yanına gelip haftaya Mick Foley’i yeneceğini falan söylüyor. Maç verin artık.

Lock-up. Kendrick köşeye götürüyor Styles’ı. Hakem ayırıyor. Styles tekme atıyor. Head lock bağlıyor. Kendrick irish whip yapıyor. Eğiliyor, Styles üstünden atlıyor. Styles Kendrick’i kaldırıyor. Kendrick kurtulup drop kick yapıyor, Styles çekiliyor hareket boşa gidiyor. Köşede chop vuruyor. Diğer köşeye atıyor, üstüne koşuyor. Kendrick çekiliyor. Drop kick başarılı bu sefer. Forearm geliyor. Styles arkadan yakalıyor Kendrick’i. Kendrick kurtulup kendisi Styles’ı arkadan yakalıyor. Roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Styles’dan back suplex geliyor. Styles iplerde sıkıştırıyor Kendrick’in kafasını. Hakem ayırıyor. Ring dışından Matt Morgan hareketi devam ettiriyor. Styles’dan tuş denemesi başarısız. Styles tekmeler atıyor. Kendrick darbelerden birini yakalayıp geriye itiyor Styles’ı. Drop kick geliyor iki tane. İplerden sekiyor. Ama Styles omuz atıyor. Styles irish whip yapmak istiyor. Kendrick çevirip kafaya bir tekme atıyor. Ardından Tornado DDT geliyor. İplere çıkıyor. Ring dışındaki Matt Morgan’ın üzerine atlıyor! Styles suicide dive ile Kendrick’in üstüne atlamak istiyor. Kendrick tekme atıyor ona da! İplere çıkıyor tekrar. Ric Flair ringe girmeye çalışıyor. Hakem onunla uğraşırken, Morgan Kendrick’in ayağını çekiyor. Styles da Kendrick’i iplerden alıp Styles Clash’i vuruyor. Ve tuşa geçip kemerini koruyor.

Kazanan: AJ Styles


Arka alanda Abyss ile beraberiz. Abyss Kurt Angle’ın Bound For Glory’de olamayacağını, çünkü kendisinin onu halledeceğini söylüyor. RVD’ye geliyor söz. Bound For Glory’de kendisini istemiş ve kendisini de alacakmış. Ama Abyss olayı ilginçleştirmek istiyormuş. Maça Monster’s Ball kuralları eklemek istiyor Abyss. Gelecek haftaki canlı Impact’de olacak olan Battle Royal’e katılacağını da söylüyor Abyss.

Brian Kendrick ile ilgili bir video izliyoruz.

Günün erken saatlerinde RVD ile yapılmış bir röportajdan görüntüler izliyoruz. RVD belki bu şekilde ringlere dönmenin akıllıca olmadığını söylüyor. Sağlığını ortaya koyuyormuş. Ama c’mon diyor. Kendisi her zaman bedenini ortaya koymuş. Kendi sağlığı doktorların elindeymiş. Tam olarak bir tedaviye girecekmiş. Ve 10.10.10’de Abyss ile karşılaşacakmış.


Kurt Angle vs Abyss
Cage Match


Angle maçın başında seri yumruk ve tekmeler vuruyor. Abyss’i kafese çarptırıyor. İplerden sekiyor Abyss’den shoulder block. Abyss’den yumruklar geliyor. Köşeye atıyor Angle’ı. Üstüne koşuyor ama Angle dirsek atıyor ona. İplere çıkıyor clothsline yapıyor. Angle yine kafese çarptırıyor Abyss’i. Angle Janice’i dışarı atıyor. Reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Angle yumruklar atıyor. İplerden sekiyor ama big boot yiyor. Bu sefer Abyss kafese çarptırıyor Angle’ı. İki kere hem de. Angle’ın kafası kanıyor. Abyss kanayan yere yumruklar atıyor. Yine kafese çarptırıyor. Slam denemesi, Angle kurtuluyor. Abyss’in ayağına bir darbe vuruyor. Kafaya yumruklar geliyor. Ardından iplere çıkıp frog splash yapıyor! Tuş denemesi, Abyss ikide kurtuluyor. İki adam da ayağa kalkıyorlar. Abyss’den choke slam denemesi, Angle kurtulup, Abyss’i düşürüyor. Ankle Lock! Abyss kurtuluyor. Yine coke slam deniyor, bu sefer başarılı. Tuşa geçiyor, Angle ikide kurtuluyor.

Abyss köşeye atıyor Angle’ı. Üstüne koşuyor Angle çekilyor. Angle Slam denemesi, Abyss engelliyor. Abyss Angle’ı omuzlarına alıyor bu sefer. Shock Treatment! Tuş denemesi, Angle son anda kurtuluyor. Abyss iplere çıkıyor. Splash yapıyor, Angle çekiliyor. Angle Slam geliyor! Angle tuşa geçiyor, Abyss kurtuluyor. Angle iplere çıkıyor önce. Sonra kafesin tepesine çıkıyor. Hoop Impact bitti. Ama ben bitmedim. Reaction’ı da izledim. Reaction’dan devam.

Abyss ayağa kalkıp hakem Brian Hebner’a choke slam yapıyor. Angle tekrar iplere inip Abyss’in üzerine cross body yapıyor. Abyss onu yakalayıp Black Hole Slam yapıyor. Abyss bir de Angle’ı kafese çarptırıp bir daha choke slam vuruyor. Abyss durmayacak gibi gözükürken Mr Anderson’ın müziği çalıyor! Anderson kafesi tırmanarak geçiyor. Yumruklar atıyor Abyss’e. Ama sonunda o da diz darbesi yiyor. Kafese çarptırılıyor. Ve Black Hole Slam. Abyss kapıyı yıkıp ring dışından Janice’i alıyor. Ringe girmeye çalışırken Angle ayağa kalkıp yumruklar atıyor Abyss’e. Reaction açılış video’sunu görüyoruz. Maç da bitmiş olsa gerek.

No Contest