Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2010/09/16 - TNA Impact



Şov Kurt Angle ve Jeff Hardy maçının hatırlatmasıyla başlıyor.

Ringde

Ringe döndüğümüzde de Angle ve Hardy ringde. Eric Bischoff’un müziği çalıyor. Bischoff ringe girdiği gibi ilk önce, Mr Anderson’ın maçını kazandığını ve TNA World Title için maça çıkacağını açıklıyor. Ve Anderson’ın rakibinin kim olacağı konusuna açıklık getirmek için bu gece Angle ve Hardy’i ringe davet etmiş. Bischoff güreş işinde 24 senedir bulunduğunu ama Angle ve Hardy’nin yaptığı maçtan gururlandığı kadar hiçbir maçtan gururlanmadığını söylüyor. Bischoff Angle ve Hardy’le ringde olmaktan onur duyuyormuş. Ardından Bound For Glory’de Kurt Angle vs Jeff Hardy vs Mr Anderson maçı olacağını açıklıyor. Biz de rahatlıyoruz. Dixie Carter rampada gözüküyor. Dixie Kurt Angle ve Jeff Hardy’i maçını izlemekten büyük zevk aldığını falan söylüyor. Ama maçın sonundan kimse hoşlanmamış. Carter, Bischoff’un kararını değiştiriyormuş. Bound For Glory’de bir Three Way maçı yerine bu gece Kurt Angle vs Jeff Hardy maçı olacakmış. Kazanan Bound For Glory’de Mr Anderson’la karşılaşacakmış. O yukarıda bahsettiğim rahatlık var ya, artık yok.

Geçen hafta Tommy Dreamer’la yapılmış kısa bir röportajdan bir kesit izliyoruz. Kamerayı tutan zat, Dreamer’a No Surrender’dan sonra EV2.0’nun nereye gittiğini soruyor. Dreamer da belki eve döneriz diyor.

Kevin Nash w/Sting vs Samoa Joe w/Jeff Jarett

Nash hemen Joe’yu köşeye götürüp diz darbeleri vuruyor. Irısh whip yapıyor, Joe iki kere Nash’in altından geçip misilse drop kick vuruyor. Clothsline geliyor. Köşeye atıp sırtıyla eziyor. Enzuigiri vuruyor. Nash ring dışına inip Joe’yu da dışarı çekiyor. Apron’a kafasını çarptırıyor. İkili kapışarak diğer tarafa gidiyorlar. Joe Nash’i demir merdivene çarptırmak istiyor ama o esnada Sting ona saldırıyor. Ardından Jeff Jarett da Nash’e saldırıyor. Hakem de ona kadar sayıyor ve maç double count-out ile bitiyor.

Maçtan sonra dörtlü kapışmaya devam ediyor. Görevliler onları ayırıyor.

Arka alanda Tara ve Madison Rayne, Lacey Von Erich’in yanına gidiyorlar. Rayne 5 dakika içinde tag maçlar olduklarını ve Erich’in giyinmesini söylüyor. Erich ilk başta mırın kırın etse de Rayne onu zorluyor.


Douglas Williams© vs Jay Lethal
X-Division Title Match


İkilinin karşılıklı yumruklaşmalarıyla maç başlıyor. Williams diz atıp slam ediyor Lethal’ı. Ardından knee drop yapıyor. Hemen tuş denemesi başarısız. Köşeye atıyor Lethal’ı. Köşede Lethal bir chop vurup üstünlüğü ele geçirmeye çalışsa da, Williams guthwrench suplex yapıyor. Tuş denemesinde sonuç yok.Chin lock bağlıyor. Sonrasında hareketi bırakıp yumruklar atıyor. Yine tuş denemesi, yine başarısızlık. Sert bir şekilde köşeye çarptırıyor. Ve yine tuşa geçiyor. Yine hüsranla sonuçlanıyor tuş denemesi. Abdominal stretch bağlıyor. Lethal kurtuluyor ama Williams omuz atıp snap suplex yapıyor. Yine tuş gelmiyor. Sıkıldık lan. Williams, Lethal’in ayağına drop kick vurup bow and arrow bağlıyor. Ardından sırtına knee drop yapıp, Chaos Theory deniyor. Lathal kurtuluyor. Williams köşeye yolluyor Lethal’ı. Lethal back body drop ile apron’a yolluyor Williams’ı. Williams omuz atıp iplere çıkıyor. Lethal’ın üstüne atlıyor, Lethal’dan drop kick! İki adam da aynı anda kalkıyorlar. Lethal bir tane chop vurup irish whip yapmak istiyor. Irish whip’i yapan Williams oluyor. Lethal iplerden sekip, sırtıyla vurmak istiyor Williams’a. Williams onu yakalayıp Chaos Theory vurmak istiyor. Lethal engelleyip Lethal Combination yapıyor! Tuşa geçiyor Williams son anda kurtuluyor.  Lethal iplerden elbow drop yapıyor, Williams çekiliyor. Williams iplerden Tornado DDT deniyor, Lethal da onu çevirip Lethal Injection vuruyor. Devamında tuşa geçip maçı ve kemeri kazanıyor.

Arka alanda Kurt Angle ile beraberiz. Angle, Hardy’nin çok iyi bir güreşçi olduğunu kendisine kanıtladığını söylüyor. Ama kendisi şampiyonmuş. Kendisi en iyiymiş. Kendisi TNA’miş. Ve kendisi Bound For Glory’de kemer için maça çıkıp, kazanacakmış. And it’s real, it’s damn real.

Taylor Wilde&Hamada© vs Madison Rayne&Lacey Von Erich
Knock-Outs Tag Team Title Match

Lacey ve Wilde ringde. Wilde hammerlock bağlıyor. Lacey head lock’a çeviriyor. Wilde tekrar kendisi head lock’a çeviriyor. Lacey köşeye yolluyor Wilde’ı. Ama big boot yiyor. Hamada tag alıyor. Sunset flip yapıyor Hamada. Tuş gelmiyor. Lacey, Madison Rayne’e tag veriyor. Rayne Hamada’ya diz atıp tekrar Lacey’e tag veriyor. Lacey de backflip elbow vuruyor. Aynı hareketi bir daha deniyor Lacey. Hamada çekilip slam ediyor Lacey’i. Arkasına iplerden moonsault yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız. Wilde tag alıyor tekrar. Cross body yapıyor yine tuş gelmiyor. Wilde side head lock bağlıyor. Lacey iplere yolluyor onu. Rayne apron’dan Wilde’ın saçlarını çekip yere düşürüyor onu. Rayne tag alıyor. Head lock bağlıyor. Kafasına diz atıyor. İplerden sekip clothsline vuruyor. Lacey tag alıyor tekrar. Alabildiğine kötü bir double team suplex geliyor. Rayne tuşa geçiyor başarısız. Lacey chin lock bağlıyor. Wilde kurtulup Hamada’ya tag veriyor. Hamada üç kere iplerden sekip tekme atıyor. Head butt vuruyor. Wilde tag alıyor tekrar. Girdiği gibi köşedeki Rayne’e vurup onu ring dışına atıyor. Hamada Lacey’i omzuna alıyor. Double team Rolling neckbreaker yapıyorlar. Wilde tuşa geçiyor. Şampiyonlar kemerlerini koruyor.

Maçtan sonra malubiyetten ötürü Madison Rayne, Lacey’i suçluyor. Lacey ona makadını gösteriyor. Tara arkadan motorsiklet başlığıyla Lacey’e çakıyor. Beautiful People’ın müziği çalıyor. Velvet Sky ve Angelina Love Lacey’i kurtarıyorlar.

Arka alanda Jeff Hardy’le beraberiz. Hardy Three Way fikrinden hoşlandığını ama şimdi Bound For Glory’e gitmek için Kurt Angle’ı yenmesi gerektiğini söylüyor. Ama eğer patron Hardy’e çalışmasını söylüyorsa Hardy çalışacakmış.


Ringde

Tommy Dreamer ringe geliyor. Biz de AJ Styles vs Tommy Dreamer maçından görüntüler izliyoruz. Dreamer’ın I Quit deyişini görüyoruz. Dreamer takım elbiseyle gelmiş bu arada. Dreamer EV2.0’nun bu gece burada olmadığını söylüyor. Ardından Fortune’u ringe davet ediyor. Ric Flair, AJ Styles, Matt Morgan, Kaz, Beer Money ve Ric Flair ringe geliyor. Dreamer Fortune’a geldikleri için teşekkür ediyor. Kendisi arkadaşlarının incindiğini görmekten bıkmış. Dreamer TNA’in çok özel olduğunu söylüyor. Dreamer’ın ringdeki herkesle bir geçmişi varmış ve Fortune gerçekten de TNA’in geleceğiymiş. Burası gerçekten de AJ Styles’ın yarattığı evmiş. Dreamer sadece evim diyebileceği bir yer arıyormuş.

Dreamer tüm Fortune üyelerini teker teker övüyor. Dreamer Storm’un başarılarından bahsediyor. Sonra Kaz’in WWE’de ilk işini kendisi sayesinde aldığını söylüyor. Ama Kaz WWE’deki işini bırakmış. Çünkü WWE’de mutlu değilmiş ve bu WWE için çok kötü TNA içinse çok iyiymiş. Matt Morgan’a geçiyor. Dreamer, Morgan’ın bir gece kulübünde fedai olduğu günleri hatırlıyormuş. Ve Morgan ilk kez WWE’ye geldiğinde herkes onun yeni Undertaker veyahut Kane olabileceğini söylemiş. Ama Morgan TNA’e gelip herkese yeni büyük birisi çıktığında onun yeni Matt Morgan olmak isteyeceğini kanıtlamış. Türkçe böyle bir dil nereye çekersen oraya gidiyor. Robert Roode’a geçiyor ardından. Roode’un WWE’deki try-out maçı kendisiyleymiş ve Dreamer’ın kendisi ona WWE kontratı önermiş ama Roode onu geri çevirmiş. Çünkü Roode TNA’e inanıyormuş ve TNA’in büyümesine yardım etmiş.

Ric Flair’a dönüyor Dreamer. Eğer Ric Flair ile aynı ringde olacağını bilseymiş ona tek söyleyeceği şey teşekkürler olurmuş. Dreamer Ric Flair’ın Ricky Steamboat ile 60 dakikadan fazla güreştiği maçı hatırlıyormuş. Ric Flair her zaman kendisinin endüstrisindeki en kirli adam olduğunu söylüyormuş. Dreamer’a göre Flair endüstrinin kendisiymiş ve Ric Flair’ın güreşi bıraktığı gün endüstrideki en acıklı günmüş. Son olarak AJ Styles’a dönüyor. Styles No Surrender’da şu ana kadar kimsenin yapamadığını yapmış ve kendisine I Quit dedirtmiş. Ve Dreamer’ın dizi ağrıdığı için değil, hile yaptığı için değil, Dreamer’dan daha iyi olduğu için yapmış. Dreamer Styles’ın elini sıkmak istediğini söylüyor.

Styles mikrofonu alıyor. Dreamer’ın hepsi için söylediklerine minnettar olduğunu söylüyor. Dreamer inançla doluymuş Styles’a göre. Dreamer Philadelphia’dan bir şirketi alıp bir efsaneye dönüştürmüş. Dreamer hiçbir zaman saygı istememiş ama her zaman saygı görmüş. Ve Styles kesinlikle Dreamer’a saygı duyuyormuş ve Dreamer’ın elini sıkacakmış. Styles TV Title’ı yere bırakıyor ve Dreamer ile el sıkışıyor. İkili sarılıyorlar. Styles ardından mikrofonu tekrar alıyor ve son bir şey daha olduğunu söylüyor. Kendisi Dreamer’ın 20 senelik kariyerinde Dreamer’a I Quit dedirten tek kişiymiş. Styles’ın Dreamer’ın onayına ihtiyacı yokmuş, Dreamer’ın övgüsüne ihtiyacı yokmuş. Styles’dan yumruk geliyor Dreamer’a. Bütün Fortune ardından Dreamer’a dalıyor.

Fortune Dreamer’ı pataklarken Brian Kendrick yardıma geliyor. Ama o da dayak yiyor. Styles onu ring dışına atıyor ama deli yürek Kendrick tekrar ringe giriyor. Sonunda görevliler ayırıyor. Eğer Dreamer bir ateşkes istiyorsa şimdi alabilirmiş. Styles öyle diyor yani. Fortun ringi terk edince Brian Kendrick ringe giriyor tekrar. Kendrick Fortune’a meydan okuyor. Ve aralarında hangisinin Kendrick ile yüzleşecek kadar erkek olduğunu sorguluyor. Reklamlara gidiyoruz.

Brian Kendrick vs Matt Morgan

Reklamlardan döndüğümüzde maç başlamış bile. Morgan clothsline vuruyor. Big boot geliyor ardından. Yumruklar atıp köşeye vuruyor. Kendine has omuz darbelerini vuruyor köşede. Köşede ezip, fallaway slam yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız. Kendrick’i köşeye atıyor. Ama taraftarları coşturmakla çok zaman kaybediyor ve arkasını döndüğünde Kendrick’den running big boot geliyor. Kendrick hemen tuşa geçip maçı kazanıyor.

Matt Morgan maçtan sonra bir mikrofon alıp bu maçın sayılmayacağını çünkü kendisinin hazır olmadığını söylüyor. Kendrick’i tekrar ringe çağırıyor ama Kendrick gelmiyor.

Arka alanda The Pope Eric Bischoff’un odasına giriyor ama Bischoff orada değil. Bischoff’un asistanıyla arasında saçma bir muhabbet geçiyor.

Yine arka alanda Abyss’in iki tane adamcağızı yakalamış. Birisi bir masaya bağlı. Birisi de demirlerle. Abyss yine Bound For Glory’de “onların” geleceğinden falan bahsediyor. Masada yatan adamın t-shirt’ünü yırtıyor. Ve Janice’in kendisini asla aldatmayacağını söylüyor. Her başarılı kadının arkasında bir erkek varmış ve Janice’e aşk olmadan sahip olamazmışız. Aaa kafayı sıyırdı herif. Sevgilisi Janice ile cinsel münasebetlerini düşünüyorum tüylerim ürperiyor. Abyss ucunu yaktığı bir demiri masada yatan zata yapıştırıyor. İkisi de çığlık atarken bu iğrenç promo da bitiyor.

Telefonla RVD’ye bağlanıyoruz. Mike Tenay iyileşme sürecinin nasıl gittiğini soruyor. RVD eskiden olduğu yere gelmesi için çok çalışması gerektiğini söylüyor. Taz TNA World Title RVD’nin elinden alındığı için RVD’nin nasıl hissettiğini soruyor. RVD bu konuda mutlu değilmiş ama TNA yapılması gerekeni yapmış. RVD’ye göre şampiyon hala kendisiymiş. Tenay Impact’e ne zaman döneceğini soruyor RVD’nin. RVD kendisini iyi hissediyormuş. Haftaya Impact’de olacakmış.


Ringde

Generation Me ringe geliyor. Jeremy RVD’ye olanları görüp görmediğimizi soruyor. Eğer bir şampiyon sakatlanırsa ve kemerini 30 gün koruyamazsa o kemerler boş kalırmış. Max mikrofonu alıyor. Ne yazık ki Alex Shelley’e olanlardan sonra uzun bir süre onu ekranlarda göremeyebilirmişiz. Herifin ağzı yamuluyor konuşurken. İnsanlar onların Generation Me olduğunu anlamalıymış. Her şey kendileri içinmiş. Ağzı çok komik lan izlerken gülüyorum bir yandan. Motor City Machine Guns için sonunda takım kemerlerini kazanmaları 5 yıllarını almış. Max bir şey açıklığa kavuşturmak istiyormuş. Onlar ne istediklerini biliyorlarmış. Ve her zaman da istediklerini alırlarmış. Ve istedikleri de Chris Sabin’in ringe gelip kendi takım kemerlerini onlara vermesiymiş. The Guns’ın müziği çalıyor. Chris Sabin takım kemerlerinin birisiyle ringe geliyor. Gen Me’ye tek başına dalıyor. İlk başta üstün gibi gözükse de Gen Me sayısal üstünlüğü kullanıp Sabin’i pataklıyorlar. Ardından iplerden bir double team DDT vuruyorlar.

Kurt Angle vs Jeff Hardy

Angle ilk başta Hardy’i arkadan yakalayıp köşeye sürüklüyor. Hakem ayırıyor. Ardından Hardy kolundan yakalıyor Angle’ın. Angle’dan arm drag geliyor. Arkasından arm bar bağlıyor. Angle ayaklarıyla ipleri yakalıyor. İkili yine ayrılıyor. Lock-up. Angle side head lock bağlıyor. Hardy irish whip yapıyor. Angle’dan shoulder block geliyor. Ardından yine head lock bağlıyor. Hardy köşeye sürüklüyor Angle’ı. Hakem onları ayırıyor. Hardy tekmeler atıyor. Devamında Angle’ı köşedeki demire çarptırıyor. Ardından drop kick yapıyor. Angle ring dışına düşüyor. Hardy de ring dışına çıkıyor. Orada bir darbe vurup ringe atıyor Angle’ı. Ardından kendisi de ringe giriyor. Ringde front suplex yapıyor. İlk tuş denemesi. Angle ikide kalkıyor. Hardy chin lock bağlıyor. Angle dirseklerle kurtuluyor. Yumruklar atıp irish yapmak istiyor, Hardy çevirip kendisi irish whip yapıyor. Angle iplere tutunuyor. Hardy üstüne koşunca Angle çekiliyor Hardy ring dışına uçuyor. Ardından Angle’dan cross body geliyor! Mr Anderson spikerlerin arasına katılırken reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde iki adam da iplerden sekip clothsline vurup yerde kalıyorlar. Önce kalkan Angle oluyor. İki tane clothsline vurup, irish whip yapıyor. Back body drop geliyor. Angle köşeye atıyor Hardy’i. Üstüne koşuyor. Hardy bir tekm atıyor ama Angle pek etkilenmeyip belly to belly suplex yapıyor. Angle’dan Angle Slam denemesi var. Hardy kurtulup Twist Of Fate yapıyor! Tuş denemesi, Angle ikide kurtuluyor. Hardy iplere çıkıyor, Angle da onu takip edince Hardy aşağı iniyor tekrar ama Angle’dan moonsault geliyor! Tuşa geçiyor, Hardy ikide kalkıyor. Angle, Ankle Lock bağlıyor! Hardy ilk kurtulma çabasında başarılı olamasa da, ikincisinde başarıyor. Hardy tekme atıp iplere çıkıyor ve Swanton Bomb geliyor. Hardy tekrar iplere çıkıyor. Whisper In The Wind geliyor. Ama Angle çekiline darbeyi hakem Brian Hebner alıyor! Angle bu sefer Angle Slam’i vuruyor! Earl Hebner gelip tuşu sayıyor. Hardy ikide kurtuluyor yine de. Angle bir Angle slam daha vuruyor! Yine tuşa geçiyor, yine başarısız!

Angle köşeye atıyor Hardy’i. Lanet olası Impact burada bitiyor. Maç Reaction’da devam edecek. Lan var ya sizi çok seviyorum yoksa incelemem maçın kalanını. Impact bitti, çekilin gidin derim. Ama demiyorum. 

Angle snap suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Angle body scissors bağlıyor. Angle dirsek atarak kurtuluyor. Angle bir diz atıp tekrar yere düşürüyor Hardy’i. Head lock bağlıyor. Hardy dirsekler atıyor. Forearm vuruyor iki kez. Köşeye atıp kendine has tekmesini vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. İkili ring dışına çıkıyor. Hardy ringe çarptırıyor Angle’ı. Ardından demir merdivene vuruyor. Ringe dönüyoruz. Angle Hardy’i arkasından yakalayıp beşli German suplex kombosunu yapıyor. Tuşa geçiyor. Hardy kurtuluyor. Angle iplere çıkıp frog splash yapıyor. Hardy çekiliyor. Hardy’den Twist Of Fate arayışı Angle onu engelleyip yere düşürüyor ve Ankle Lock bağlıyor! Hardy bir süre kurtulmaya çalışıyor. Tam yüzünü Angle’a döndüğünde Angle hareketi bir leg hook’a çeviriyor! O esnada Brian Hebner da ringe giriyor. Angle’ın leg hook’una karşılık Hardy de aynı hareketi bağlıyor. İki adamın da omuzları yerdeyken iki hakem aynı anda üçü sayıyor! Ne saçma, ne aşağılık bir sondur bu. O değil TNA yine baba oğlu birbirine düşürecek.

Maçın sonunun defalarca tekrarını izliyoruz. Hardy Angle ve Earl Hebner ve oğluşu Brian Hebner tartışırlarken, Eric Bischoff’un müziği çalıyor. Kendisi de maçın sonunun tekrarını izlemek istiyor. Dolayısıyla biz de izliyoruz. Bischoff taraftarların arasındaki Dixie Carter’la konuşuyor. Bischoff bir mikrofon alıp ringe giriyor. Daha önce hiç Angle ve Hardy gibi her şeylerini ortaya koyan iki adam görmediğini söylüyor Bischoff. İkilinin kanıtlayacak daha fazla şeyi olmadığını söylüyor. İki adam da BOund For Glory’nin Main Event’inde olmayı hak ettiklerini kanıtlamışlar. Ve Bischoff da bu maçı ayarlıyormuş. Bu esnada Dixie Carter’a kaçamak bakışlar atıyor. Bound For Glory’de Kurt Angle vs Jeff Hardy vs Mr Anderson maçı olacak! Eric Bischoff iki güreşçiyle de el sıkışıyor. Ardından Angle ve Hardy de el sıkışıp sarılıyorlar. Herkesin kardeş olduğu bu şov da böylece bitmiş oluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci