Pages

11 Ekim 2010 Pazartesi

TNA Artık PPV Yapmayacak mı ? Tna'da Son Durum

WWE'ye karşı "kazan ya da öl" temalı bir savaşa giren ve önce Pazartesi günkü yayını tekrar Perşembe'ye çekerek yenildiğini kabul eden TNA, bu savaşın "öl" kısmına git gide yaklaşıyor. Dixie Carter'ın sürekli değişiklik dediği olayın, TNA'in PPV sistemini kaldırması olabileceği konuşuluyor şu sıralarda.

PPV düzenlerken fazlasıyla para harcayan TNA, PPV satışlarının kar etmek bir yana, düzenleme masraflarını bile çıkaramaması nedeniyle TNA, aylık PPV sistemini kaldırmaya kadar gidebilir. Her ay düzenlenen PPV'lar yerine, belirli günlerde Spike TV'de özel şovların yapılabileceği konuşuluyor.

Hogan ve Bischoff önderliğinde başlayan değişim, TNA'de sadece ringi dört köşeli yapmadı, aynı zamanda büyük hasar verdi sanırım şirkete.

2010/10/04 - RAW

Açılış video’sundan sonra havai fişek gösterisiyle şov başlıyor.

The Nexus Ringde

Wade Barrett mikrofonu alıp dün gece John Cena ile olan maçını kazandığını söylüyor. Taraftarlardan büyük bir “You Suck” tezahüratı var. Nexus’ın en yeni üyesini ringe çağırmadan önce halletmesi gereken şeyler varmış. Dün gece maçına karışan iki kişinin kimliklerini belirlemiş. Husky Haris ve Michael McGuillicuty. Barrett iki adamdan da maça karışmasını istememiş ve iki adam da kesinlikle Nexus’ın parçası değillermiş. Kendisi tek başına John Cena’yı yenebilirmiş. Ve bu da onu ikinci sorununa getiriyormuş. Taraftarlar yine “You Suck” diye bağırmaya başlıyorlar. Barrett bunu daha önce de söylediklerini hatırlatıyor taraftarlara. İlahi Barrett. Barrett kendi maçını nasıl kazanacağını biliyor olmasına rağmen dün gece Nexus ring kenarına gelmiş. Ve Barrett diskalifiye olabilirmiş dün gece. Ama Barrett duymak istemiyormuş. Bu gece kutlama gecesiymiş. Bu gece Nexus’ın yeni üyesinin takdim edileceği geceymiş. Barrett herkesin ayağa kalkıp John Cena’yı çok sıcak bir şekilde karşılamalarını istiyor. John Cena müziksiz, sade, tatsız tuzsuz bir şekilde ringe geliyor.

Barrett, bu olayın John Cena’yı içten içe parçaladığını bildiğini ama Cena’nın lafının adamı olduğunu bildiğini ve eğer yenilirse Nexus’a katılmayı çoktan kabul ettiğini hatırlatıyor. Barrett, bunun Cena’nın başına gelen en güzel şey olduğunu söylüyor. Michael Tarver mikrofonu alıyor. Tarver, Cena’nın kendisini patakladığını, kendisiyle ilgili şakalar yaptığını falan söylüyor. Ama şu anda kimin gülüyormuş. Cena başarısız olmuş. Tarver grubun geri kalanının Cena’ya bir hediyesi olduğunu söylüyor. Nexus pazı bandı veriyor Cena’ya. Cena zorda olsa koluna takıyor bandı. Taraftarlardan Cena’ya büyük destek var. Heath Slater mikrofonu alıyor. Slater bu durumun Cena için zor olduğunu biliyormuş. Herkes durum hakkında Cena’nın görüşlerini merak ediyormuş. Bu yüzden Nexus Cena’nın okuması için bir metin hazırlamış. Slater içinde Cena’nın okuyacağı şeylerin yazılı olduğu bir kağıt veriyor. Cena okumayı reddediyor. Barrett onu zorluyor. Cena okumaya başlıyor. Artık kendisi Nexus’ın bir üyesiymiş. Nexus’ın düşmanları kendi düşmanıymış. Burada uzun bir süre duraksıyor. Ardından da okumaktan nefret ediyormuş gibi devam ediyor. Taraftarlarından kendi yanına olmasını istiyormuş Cena. Çünkü ya Nexus’ın yanındaymışız ya da karşısında. Cena çok iyi promo kesiyor lan.

Barrett Cena’ya gördüğün gibi çok da zor değilmiş diyor. Ve zaman geçtikçe daha da kolaylaşacakmış. Ve bu gece John Cena Nexus olarak ilk maçına çıkacakmış. Mark Henry ve Evan Bourne Nexus’tan intikam istiyormuş. Ve Cena da onlara bir ders vermesinde Nexus’a yardım edecekmiş. Barrett bir de Cena’ya güzellik yapıp Nexus’dan takım arkadaşını seçmesine izin veriyor. Cena Michael Tarver’ı seçiyor.

John Cena&Michael Tarver vs Evan Bourne&Mark Henry

Cena Bourne başlıyorlar. Cena Evan Bourne ile el sıkışıyor. Tarver ona kızıp, Nexus’ın bu şekilde işlemediğini söylüyor. Cena da Tarver’a tag verip kendisine Nexus’ın yolunu göstermesini söylüyor. Tarver ringe giriyor. Diz atıyor Bourne’a. Reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde Mark Henry ve Michael Tarver ringde. Mark Tarver’ın koluna çalışıyor. Kolunu çevirip Bourne’a tag veriyor. Bourne iplere çıkıp Tarver’ın koluna atlıyor. Cena’yı görüyoruz. Mutlu gözüküyor. Bourne tuşa geçiyor. Başaramıyor. Snap mare yapıp tekme atıyor. Ardından yine Mark Henry tag alıyor. Mark, Tarver’ın Cena’ya tag vermesine izin veriyor ama Cena normalde uzattığı elini Tarver kendisine yaklaştırdıkça çekiyor. Mark side head lock bağlıyor. Tarver yumruklar atınca Mark Tarver’ın sırtına vuruyor. Tekrar Bourne tag alıyor. Mark slam ediyor Tarver’ı. Bourne da standing moonsault yapıyor. Tuşa geçiyor, Tarver kurtuluyor. Bourne arm lock bağlıyor. Tarver yumruklarla kurtulup köşeye atıyor Bourne’u. Bourne Tarver’ın kafaya bir tekme atıyor. Tarver belly to belly suplex yapıyor. Tarver yine Cena’ya tag vermek istiyor. Cena cebinden bir kalem çıkarıp taraftarların posterlerini, resimlerini falan imzalamaya gidiyor. Tarver şok olmuşken Mark ona World Strongest Slam’i vuruyor. Tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Mark Henry&Evan Bourne

Cena maçtan sonra bir mikrofon alıyor. Cena Nexus’ın içinde olduğu süre boyunca Nexus’ı yok edeceğinden bahsediyor. Ardından mikrofonla yavaş yavaş ayağa kalkan Tarver’a sert bir şekilde çakıyor. Tarver ring dışına düşüyor. Cena da ring dışına iniyor. Bir clothsline vuruyor. Ardından demir merdivenin üstüne slam ediyor Tarver’ı. Taraftarlar bir kez daha isteyince Cena bir daha yapıyor. Ringe atıyor Tarver’ı. Bacağına bir darbe vurup STF bağlıyor. GM mail atıyor. GM’imiz John Cena’nın dün geceki maçını kaybettiğini ve artık Nexus’a katılmak zorunda olduğunu söylüyor. Ve Nexus liderleri Wade Barrett’dan emir alan bir grupmuş. Cena da Wade Barrett’dan emir almak zorundaymış. Eğer yapmazsa, GM her ne kadar bu yaptığından nefret etse de Cena’nın kontratını feshedermiş. Hiçbir WWE güreşçisinin popülaritesi WWE’ninkinden büyük olamazmış. Başka bir deyişle GM Cena’yı kovarmış. Cena bozulmuş bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor.

Smackdown SyFy’da! Evinde SyFy çeken varsa Cumayı cumartesiye bağlayan gece SD’ı kaçırmasın. Ya da sitemizden incelemesini okuyun. Alberto Del Rio vs Rey Mysterio bu hafta SD’da!


Natalya vs Alicia Fox]

Fox’un yumruklarıyla maç başlıyor. Natalya köşeye atıyor Fox’u. Fox bir tekme atiı iplere çıkıyor ve cross body yapıyor. Natalya havada yakalıyor onu. Power slam etmek istiyor. Fox köşeye itiyor onu. Natalya kendini dizginliyor ve clothsline vuruyor. Ardından da Sharpshooter bağlıyor. Fox pes ediyor.

Kazanan: Natalya

Arka alanda Johnny Knoxville Melina ve Gail Kim ile beraber. Yeni filmi Jackass 3’ün reklamını yapıyor. Bence ilk önce ilk ikisini izleyin. Sonra kızlarla high-five yapıyor. Zack Ryder geliyor, onunla da high five yapmak istiyor. Başka büyük bir el Ryder’a çakıyor. Ryder yerdeyken diğer zatlar kahkahalara boğuluyor.

Yine arka alanda John Cena ile beraberiz. Kendisi içli içli Nexus pazı bandına bakıyor. Josh Matthews gelip Cena’ya GM’in kararıyla ilgili ne yapacağını soruyor. Cena bilmiyormuş. O esnada arkalarından Husky Harris ve Michael McGuillicuty geçiyor. Cena onları kovalarken Nexus’ın odasına giriyor. Barrett babacan bir edayla Cena’nın omzuna kolunu atıp Tarver’a ne yaptığını gördüğünü söylüyor.


Daniel Bryan vs Sheamus

Sheamus hemen hayvanlığını kullanıp köşeye götürüyor Bryan’ı. Orada darbeler vuruyor. Bryan yere düşüyor. Sheamus iplere tutunarak defalarca Bryan’ın kafasına vuruyor. Hakem Sheamus’ı DQ ediyor.

Maçtan sonra Sheamus’tan bir de High Cross geliyor.

Michael Cole GM’in bilgisayarıyla beraber ringde. Geçen hafta Edge’in GM’in bilgisayarına saldırışını izliyoruz. GM’imiz bunun kabul edilemez olduğunu söylüyor. Edge ringe gelip GM’den özür dileyecekmiş ve ardından GM WWE title hakkında önemli bir anons yapacakmış. Edge ringe geliyor. Edge hiçbir şey için özür dilemeyecekmiş. 1 haftadır SD’da olan aptallıklarla ilgileniyormuş. Bu şovda da birçok aptallık varmış. E-mail yoluyla şovu yöneten bir GM’in olması aptallıkmış. Ayrıca 1997’den beri Michael Cole aptallaşıyormuş. Edge Cole’u canlı dinlemektense JR’ı kayıttan dinlemeyi tercih edermiş. Edge GM’e sesleniyor. WWE şampiyonu olunca Edge’in gerçek bakış açısını görecekmişiz. GM’den mail geliyor. Bu gece yeni Number One Contender’ı belirleyecekmişiz ve bunu bir 20 Man Top Rope Battle Royal maçıyla belirleyecekmişiz. Ve kazanan 3 hafta sonra Bragging Rights’da Randy Orton ile karşılaşacakmış. Ama Edge bu geceki maçta olmayacakmış. Çünkü GM Edge’i Smackdown’a yollamış! Edge buna çok mutlu olduğunu söylüyor. Bu kariyerinin en güzel gecelerinden biriymiş. Artık yüreksiz GM’le uğraşmak zorunda değilmiş. Veya Michael Cole’u dinlemek zorunda da değilmiş. Cole alevleniyor. Edge’deki ne cüretmiş? Kendisi WWE’nin resmi sesiymiş ve Edge ona biraz saygı göstermeliymiş. Edge saygı mı diye tekrarlıyor. Kendisi Cole’u bulunduğu yerden indirip ringin ortasında spear yapsa bu iyi olur muymuş?

The Miz’in müziği çalıyor. Miz ve Alex Riley ringe geliyor. Miz, Edge’e hiçbir şey yapmayacağını söylüyor. Cole ileriyi görebilen bir adammış. Herkesten önce kendisindeki ışığı görmüş. Miz, Cole’a spiker masasına dönmesini söylüyor. Edge Miz’in kendisine özendiğini söylüyor. Edge “awesome” kelimesini daha Miz lisedeyken kullanıyormuş. Miz ikisinin benzemediğini söylüyor. Edge de onun haklı olduğunu çünkü kendisinin WWE şampiyonu olduğunu söylüyor. Kendisi ringde canlı kutlamalar da yapmış. Ama Miz’i hiçbir kızla başarılı bir konuşma yaptığını bile görmemiş. Alex Riley hariç. Alex Riley mikrofonu alıyor. Edge hoşlansa da hoşlanmasa da Miz WWE’nin geleceğiymiş. Çünkü o Miz’miş ve harikaymış. Riley eğer Edge’in yerinde olsaymış Miz’le böyle konuşmazmış. Edge’in gerçekten de Daniel Bryan’a pes etmekte harika olduğunu söylüyor. Miz, Edge’in kendisini küçük düşürme çabalarının bir işe yaramayacağını söylüyor. Kendisi 3 hafta içinde ya WWE Title için maça çıkacakmış. Ya da RAW’ın lideri olup SD’a karşı olacakmış. Edge SyFy’a gidip SD’daki dostlarına kendisinin Miz olduğunu ve harika olduğunu söyleyebilirmiş. Edge tüm saygısıyla Miz’in gerçekten de Miz olduğunu ama harika değil, WWE’nin en büyük hıyarı olduğunu söylüyor. Ardından Alex Riley’e çakıyor ve Miz’i GM’in bilgisayarının bulunduğu yere çarptırıyor. Ardından Alex Riley’e spear geliyor. Ama Miz arkadan gelip Edge’ Skull Crushing Finale yapıyor. Miz’in müziği çalarken arka alana gidiyoruz.

Arka alanda John Cena ve Nexus var. Barrett, Cena’nın Tarver’a yaptıklarının akıllıca olduğunu düşünebileceğini söylüyor. Ama Barrett da bir süredir Tarver’dan kurtulmaya çalışıyormuş. Yani Cena Barrett’a bir iyilik yapmış. Ve bu gece de Cena Barrett’a Battle Royal’i kazanmasında yardımcı olacakmış. Cena eğer yardım etmezse ne olacağını soruyor. Barrett ya bana yardım edersin ya da şutlanırsın diyor.

Bella Twins vs LayCool

Belalardan bir tanesiyle McCool maça başlıyorlar. Bu arada Layla’da yaka mikrofonu var. Köşedeyken aynı anda konuşuyor. McCool Bella’yı iplere atıyor. Diğer Bella blind tag alıyor. Ringdeki Bella McCool’a tekme atıyor. Diğer ringe girip drop kick yapıyor. Köşedeki Layla’ya vuruyor. McCool’a da face buster yapıp tuşa geçiyor. Layla bozuyor. Big boot yapıyor Bella’ya. Hakem onunla uğraşırken Bellalar yer değiştiriyor. McCool tuşa geçiyor. Bella tuşu çevirip kendisi tuşa geçiyor ve maçı takımına kazandırıyor. Amma Bella dedim.

Kazanan: Bella Twins

Arka alanda Maryse Johnny Knoxville ile beraber. Maryse, geçen hafta olanları Johnny’nin yaptığını düşünüyor. Ted Dibiase geliyor. Ama Maryse’e yaklaşamadan büyük el kendisine vuruyor. Maryse Dibiase’nin durumuna bakmak için gidiyor o da, darbe yiyor.

Johnny Knoxville ringe geliyor. Herkese Jackass 3’yi izlemesini söyleyip ringi terk etmek istiyor. Ama Ted Dibiase’nin müziği çalıyor. Dibiase Maryse ile beraber ringe geliyor. Knoxville Dibiase ile ilgili bir-iki şaka yapıyor. Sonunda Dibiase ona saldırıyor. Maryse ve Dibiase ringi terk edecekken titantron ekranında “You will be mine” yazısını görüyoruz. Ted Dibiase’nin arkasından Goldust çıkıyor ve Dibiase’ye suplex yapıyor. Sonra mikrofon alıp Dibiase’yi istemediğini söylüyor. Ardından Maryse’in yanına gidip onu da istemediğini söylüyor. Dibiase’nin Million Dolar Belt’ini eline alıyor ve onu istediğini söylüyor.

Arka alanda John Cena’yı görüyoruz yine. Otunga yanına geliyor. Otunga Cena’nın üzgün olduğunu biliyormuş. Nexus Cena’nın düşündüğü gibi tamamen kötü değilmiş. Cena’nın bunu her şeyin sonu olarak gördüğünü biliyormuş. Ama işler yoluna girecekmiş. Cena ne zaman konuşmaya ihtiyaç duysa Otunga’nın yanına gelebilirmiş.

20 Man Battle Royal
Sheamus vs R-Truth vs Nexus(John Cena dahil) vs Mark Henry vs Sheamus vs John Morrison vs Kozlov vs Santino Marella vs Evan Bourne vs Tyson Kidd vs David Hart Smith vs William Regal vs The Miz vs Ted Dibiase vs Darren Young vs Zack Ryder vs Primo


John Cena’nın müziği çaldığında Cena ringe gelmiyor. Nexus’ın müziği çaldığında Nexus ile beraber geliyor.

Maçın başında herkes birbirini eliyor. Sheamus Evan Bourne’u apron’a yolluyor. Ardından Borgue Kick ile ring dışına atıyor. Ardından David Hart Smith’i de bir clothsline ile ring dışına atıyor.

-1. ve 2. Elenenler Evan Bourne, David Hart Smith

Heath Slater ve Heath Slater Darren Young’ı dövüyorlar. O esnada Cena William Regal’i ring dışına yolluyor.

-3. Elenen William Regal

Heath Slater ve Tyson Kidd birbirlerini elemeye çalışıyorlar. Kozlov ve John Morrison Miz’i ring dışına atmak istiyor. Santino Marella da onlara katılıyor ama sonunda Miz tarafından ring dışına yollanan Santino oluyor.

-4. Elenen Santino Marella
Mark Henry Zack Ryder’ı çuval gibi kaldırıp ring dışına atıyor. Ardından Primo Mark’a yumruklar atıyor ama o da ring dışına yollanıyor Mark tarafından.

-5. ve 6. Elenenler Zack Ryder ve Primo

Sheamus Miz’i ring dışına atmak istiyor. Aynı anda Mark Henry Wade Barrett’ı kaldırıp ring dışına atmak istiyor ama John Cena Barrett’ı kurtaran isim oluyor! Mark Henry Cena’ya söylenirken Slater, Otunga, Gabriel ve Barrett Mark Henry’i eliyorlar.

-7. Elenen Mark Henry

Nexus Cena’ya kendilerine yardım etmediği için kızıyor. Cena kendini kaybedip Otunga’yı ring dışına atıyor!

-8. Elenen David Otunga

Nexus Cena’ya kızarken reklamlara gidiyoruz.

Reklam arasında Wade Barrett Kozlov’u, Gabriel ve Slater da Darren Young’ı elemiş. 9 ve 10 numara Kozlov ve Darren Young yani.

Sheamus R-Truth’a saldırıyor. Morrison ona tekmeler atıyor. Morrison Cena’ya saldırıyor. Arkasından Barrett’ı dövüyor. Sheamus ona arkadan saldırıyor. Morrison tekrar Barrett’a saldırıyor. Cena onu savuşturuyor. Dibiase Barrett’a saldırıyor. Cena onu da köşeye götürüp yumrukluyor. Sheamus Slater’ı elemek istiyor. Slater kurtuluyor. Morrison’ı iplere atıyor. Üstüne koşuyor Morrison altından geçip clothsline ile Slater’ı ring dışına atıyor.

-11. Elenen Heath Slater

Ted Dibiase Cena’yı elemeye çalışırken, John Morrison ve R-Truth da Wade Barrett’ı elemeye çalışıyor. Cena bunu görünce hemen Dibiase’yi savuşturup Barrett’ı kurtarıyor. Tyson Kidd Morrison’ı köşeye götürüyor. Morrison onu apron’a atıyor. Ardından da flash kick geliyor. Kidd de ring dışına düşüyor.

-12 Elenen Tyson Kidd

Miz, Morrison’a arkadan saldırıyor. Köşeye atıyor onu. Aynı anda Sheamus Justin Gabriel’ı eleme peşinde. Miz köşede clothsline vuruyor Morrison’a. Ardından ring dışına atmak istiyor. Morrison apron’da kalıyor. Ardından atletikliğini kullanıp Miz’i ring dışına atıyor.

-13. Elenen The Miz

Sheamus ve Ted Dibiase ortak çalışıyorlar. Dibiase Cena’yı, Sheamus da Barrett’ı alıyor. Dibiase köşede dövüyor Cena’yı. Aynı anda Gabriel da köşede Morrison’ı dövüyor. Barrett Sheamus’u engelleyip kendisi tekmeler atıyor. Ring dışına atma peşinde Sheamus’u. Sheamus engelliyor. Barrett’ı ring dışına atmak istiyor. Cena yine Dibiase’yi savuşturup Barrett’ın imdadına yetişiyor. Aynı anda Gabriel R-Truth’u elemek istiyor. R-Truth onun altından geçiyor. Gabriel iplerde kalıyor. R-Truth heel kick vuruyor ve Gabriel’ı da eliyor. R-Truth, Dibiase’ye yumruklar atıyor. Dibase iplere yaklaşınca R-Truth üstüne koşuyor. Dibiase onu ring dışına yolluyor.

-14. ve 15. Elenenler Justin Gabriel ve R-Truth

Morrison ve Dibiase Barrett’a saldırıyorlar. Cena Morrison’ı alınca, Barrett Dibiase’ye bir tekme atıp ring dışına yolluyor onu.

-16. Elenen Ted Dibiase

Wade Barrett, John Cena, John Morrison ve Sheamus kaldı. John Morrison ve Sheamus beraberce Cena’ya dalıyorlar. Barrett Morrison’a saldırıyor. Sheamus köşede dövüyor Cena’yı. Morrison da Barrett’ı köşeye çarptırıyor. Barrett Morrison’ı sırtlıyor. Morrison apron’a düşüyor. Barrett’a omuz atıyor. Barrett gerilip yine Morrison’ın üstüne koşuyor. Morrison ona bir tekme atıyor ama o anda kendisi de dengesini kaybedip ring dışına düşüyor.

-17. Elenen John Morrison

Sheamus yine Cena’ya clothsline yapmak istiyor. Cena altından geçip shoulder block vuruyor. Bir kez daha iplerden sekip shoulder block ardından Blue Thunder Bomb ve Five Knuckle Shuffle! Attitude Adjusment da yapmak istiyor Cena ama Sheamus engelliyor ve Irish Curse yapıyor! Sheamus Borgue Kick için bekliyor. Cena kalkınca hareketi yapıyor. Ama Cena çekilince boşa yapmış oluyor. Sheamus apron’da. Cena ona vuruyor ve Sheamus da eleniyor.

-18. Elenen Sheamus

Wade Barrett ve John Cena kaldı! Barrett Cena’ya ringi terk etmesini söylüyor. Taraftarlardan Cena’ya büyük destek var yine. Cena uzun uzun düşünüyor ama sonunda ringi terk ediyor. Başka şansı yok adamcağızın. Barrett da maçı kazanıyor.

Kazanan: Wade Barrett

Maçtan sonra Randy Orton’ın müziği çalıyor. Kendisi ringe girip Barrett ile bakışıyor. Ve şov da sona eriyor.

Justin Bieber Wrestlemania'da mı? Önemli Güreşçi WWE'den Ayrılmanın Eşiğinde

SmackDown'a yeni gelen Alberto Del Rio Main Event bölgesine çıkamadan WWE'den ayrılmaya yakınlaşmış. Del Rio söylentilere göre çok para kazanmıyormuş ve iyi bir yeri olan Meksika'ya geri dönmeyi düşünüyormuş. Del Rio eğitimdeyken de kötü tepkiler almıştı.

WWE'nin Justin Bieber ile Wrestlemania 27'de birçok ünlü şarkıcının söylediği "America The Beatiful" marşını söylemesi için anlaşmaya çalıştığı açıklandı. Ayrıca The Miz'in kendisine bir gönderme yapmasıyla anlaşmak istedikleri kesinleşti.

Undertaker'ın Wrestlemania Rakibi, Bragging Rights Spoiler'ı ve fazlası

Undertaker'ın Wrestlemania 27'deki rakibi için ilk düşünülen isim Sheamus şu anda, ama John Cena vs Undertaker maçı da düşünülen maçlar arasında.

Bragging Rights'ın yapılacağı Target Center'ın resmi web sitesi Bragging Rights'da Kane ve Undertaker arasında bir Buried Alive maçının olacağı reklamını yapıyor.

Jim Ross blog'unda Undertaker'ın emekli olacağı ile ilgili söylentileri reddetti. JR'a göre Undertaker ancak Wrestlemania 30'dan sonra emekli olacakmış.