Pages

15 Eylül 2010 Çarşamba

WWE Fatal 4 Way 2010 HQ - İzle,İndir,Oku,İncelemesi

WWE Fatal 4 Way 2010 HQ - İzle,İndir,Oku,İncelemesi...

-İyi Seyirler


Highlights: Undertaker vs Shawn Michaels Wrestlemania 26 ,İzle,Oku,İncelemesi

Sitemizde zaten WrestleMania'nın tamamı bulunuyordu ama kotalı olan arkadaşlarımızın sitemizin iletişim bölümünden yazdıklarına göre kotalı oldukları için izleyememişler ve özellikle HBK .vs. UNDERTAKER maçını istiyorlardı alın kotalı olanlar izlesin 10dk'lık maçın özeti ... Gerçekten mükemmel bir maçtı ama bana sorucak olursanız iki tarafta kazanmayı haketti ....

WWE Summerslam 2010 Highlights [HQ] - İzle,İndir,Oku,İncelemesi

Öncelikle hepinizden özür dilerim Nedenmi? SummerSlam'in videosunu koymakta geç kalındığı için... Gerçekten güzel bir SummerSlam olmuş
-İyi Seyirler

Royal Rumble Nedir ?

Royal Rumble bir Amerikan güreşi Pay Per View'udur. WWE tarafından her yıl Ocak ayında düzenlenir. WWE'nin 4 büyük PPV'sinden biridir. Royal Rumble maçı 30 kişiliktir. Maça önce iki kişi başlar. Geriye kalan 28 güreşçi önceden belirlenen zaman aralıklarıyla ringe girerler. Güreşçinin elenmesi için güreşçinin üst iplerden dışarı atılması gerekir. Güreşçiler orta veya alt iplerden düştüyse maça devam edebilirler. Ringde en son kalan güreşçi maçı kazanır. Maçı kazanan güreşçiler Wrestlemania'da ana kemer maçına katılmaya hak kazanırlar.

  • En az güreşçi eleyen Rumble kazananı 1 kişiyi eleyen Vince McMahon'dir.




  • En uzun süre ringde kalan güreşçi 1 Saat 12 dakika 52 Saniye ile Rey Mysterio'dur.




  • En kısa süre ringde kalan güreşçi 1 saniye ile Santino Marella'dır.




  • Steve Austin en çok Rumble kazanan güreşçidir (3 kere)




  • Chyna ve Beth Phoenix Royal Rumble'a katılan 2 kadın güreşçidir.




  • Kane bir Rumble'da en çok güreşçiyi eleyen kişidir (11 kişi).




  • Royal Rumble'de en çok finala kalan güreşçi Triple H'dir.
  • WrestleMania Nedir ?

    WrestleMania bir Amerikan Güreşi pay per view'udur. WWE tarafından 1985'ten beri yapılır. WWE'nin en önemli ppv'sidir. Royal Rumble ve Survivor Series ve ile birlikte WWE'nin en eski 3 ppv'sinden biridir.Royal Rumble'ı kazanan güreşçi bu PPV'de ana kemer için yarışmaya hak kazanır. 2004-2006 arası Raw ve Smackdown brand'larının ortak PPV'si olmuştur. 2007'de ECW'nin geri gelmesiyle birlikte 3 brand'ın da güreşçileri WrestleMania'da yer almıştır. Ayrıca WrestleMania da hiç yenilmeyip 18-0 serisini yapan Undertaker'dır..

    Randy Orton'un Silah Koleksiyonu

    Randy Orton'ın Onceki Günlerde Twitter'ında Yapdığı Açıklamaya Göre Bir Silah Koleksiyonu Varmış.Ve Randy Bu Silah Koleksiyonunun Fotoğraflarını Yayınladı !







    The Undertaker'in SmackDown! Dönüşü,Alberto Del Rio Push'u ve Daha Fazlası


    -Son Smackdown'da Undertaker gözükmedi ama gelecek hafta Smackdown'da olacağı açıklandı.

    -Alberto Del Rio debut maçında Rey Mysterio'yu temiz bir şekilde pes ettirerek maçı aldı. Del Rio ringe Rolls Royce ile girdi ve kendi özel ring anonsçusunu da yanında getirdi. Önümüzdeki haftalarda Del Rio'ya verilecek büyük bir push'a şahit olabiliriz.

    -WWE web sitesi elemanları yine büyük bir hata yaptı. Alberto Del Rio'nun profilini siteye eklemeden önce birbirlerine yazdıkları notları silmeden profili siteye geçirdiler.

    Undertaker'in 18-0'lık Wrestlemania Serisi

    Undertaker’ın 18-0’lık WM galibiyet serisini bilmeyen yoktur. O yüzden bir şey yazmıyorum, dağılabilirsiniz. Şaka bir yana Taker’ın tüm WM maçlarını tek tek işleyeceğim. Hikayeleri falan. Anlatamadım ama okudukça anlarsınız.

    1: Jimmy “Superfly” Snuka – Wrestlemania VII (1991)

    Snuka daha o zamanlar bile legend olarak kabul ediliyordu. Sanırım kimse Taker’ın aldığı şekilde dominant bir galibiyet almasını beklemiyordu. Ama ne oldu? Taker, Snuka’nın işini 4 küsür dakikada bitirip, belki de gelecekteki serinin bizlere mesajını veriyordu. Bilemeyiz tabi o zamanlardan bir seri fikri var mıydı?

    2: Jake “The Snake” Roberts – Wrestlemania VIII (1992)

    Şubat 92’de Taker’ın akıl hocası ve dostu Jake “The Snake” Roberts Randy Savage’in karısı Miss Elizabeth’e saldırıp sandalye ile çakmaya çalışır. Ama Taker beklenmedik bir şekilde onu engeller. Bu Taker’ın ilk face-turn’ü olarak kabul edilir. İkilinin arasındaki çekişme WM VIII’de Taker’ın  Roberts’ı yenmesiyle son bulur. 2-0

    3: Giant Gonzalez – Wrestlemania IX (1993)

    93’teki Royal Rumble’da Gonzales Undertaker’ı eler. Ama elemekle kalmayıp aynı gece bir de Taker’a saldırır. İkilinin WM IX’te yaptığı tatsız tuzsuz maçta, Gonzales yabancı bir maddeyle Taker’ı bayıltır. Gonzales DQ olur. Taker’ın tek DQ galibiyeti. Daha sonra Summerslam’de de Gonzales’i bir Rest In Peace maçında yener.

    4: King Kong Bundy – Wrestlemania XI (1995)

    95’te Undertaker’ın sahtesini ortaya çıkaran Ted Dibiase’nin Ted Million Dollar Corporation’uyla bir feud’a girer. Onlardan biri olan King Kong Bundy’i de Wrestlemania XI’da yener.

    5: Diesel – Wrestlemania XII (1996)


    95 Royal Rumble’da Bret Hart vs Undertaker arasında olan WWF title maçına Diesel karışır ve maçı Bret Hart’ın kazanmasını sağlar. Bir ay sonra yapılan In Your House Rage In The Cage PPV’sinde ise Bret Hart ve Diesel arasındaki maçta Taker ringin altından çıkıp maçı Hart’ın kazanmasını sağlar. İkili Wrestlemania XII’da karşılaşırlar. Taker yine galip gelir.

    6: Psycho Sid -Wrestlemania XIIV (1997)
    Taker o zamanlardaki Mankind ile olan çekişmesinden sonra dikkatini tekrar WWF title’a yönlendirir. O zamanki şampiyon Psycho Sid’dir böylelikle Taker’ın da yeni kurbanı belli olmuş olur. İkili WM 13’te karşı karşıya gelirler. Bret Hart’ın da karıştığı maçı Taker tombstone ile kazanır. Bu sevgili Taker’ın ikinci kez WWF title’ı kazanışıdır.

    7: Kane – Wrestlemania XIV (1998)

    Daha sonra Taker’ın o zamanlar kavgalı olduğu menajeri Paul Bearer tarafından kullanılmaya başlanır. Bearer’ın mazereti de Taker’ın çok önemli bir sırrını biliyor olmasıdır. Bearer Taker’ın bir katil olduğunu, annesi, babası ve üvey kardeşinin olduğu evi ateşe verdiğini söyler. Hikayede üvey kardeş hala sağdır nazar değmesin. Taker savunmasında Kane’in bir kundakçı olduğunu ve evi onun ateşe verdiğini söyler. Ve Taker’a göre Kane’in hayatta olmasının imkanı yoktur. Taker WWF title için Bret Hart ile Shawn Michaels’ın hakem olduğu bir maçta karşılaşır. HBK maç esnasında yanlışlıkla sandalye ile Taker’a çakıp kemeri Hart’ın kazanmasını sağlar. Taker daha sonra HBK’e tarihin ilk Hell In A Cell maçında meydan okur. Maç esnasında Kane debut’sunu yapar. Kafesin kapısını kırıp Taker’a Tombstone Pile-driver hediye eder. Haftalarca Paul Bearer ve Kane Taker’a meydan okurlar ama Taker kardeşiyle savaşmayı her defasında reddeder. Taker D-GenerationX grubuyla kapışırken Kane gelip Taker’a yardım eder ve DX’i paketler ama ardından Taker’a da ihanet edip onu tabuta koyar. Taker iki ay boyunca ortada kaybolur. WM zamanı geri dönüp Kane ile maç yapar. Kane Taker’ı maç esnasında çok zorlamasına rağmen 3. tombstone sonrasında tuş olur.

    8: Big Boss Man – Wrestlemania XV (1999)


    İkilinin yaptığı Hell In A Cell maçında Taker acı bir galibiyet alır. Belki de bu şovun tek önemi WM 7’den beri Taker ilk kez heel olarak bir WM’da bulunmuş olmasıdır. Maçtan sonra Big Boss Man’i kafese asar. Boss Man de geberir.

    9: Triple H – Wrestlemania X-Seven

    O zamanlar Big Evil tipinde takılan sevgili Taker. No Way Out PPV’sinden sonra Triple H’e meydan okur. İkilinin yaptığı yemeyip de yanında yatılası maçı Taker yeni finisher’ı Last Ride ile kazanır.

    10: Ric Flair – Wrestlemania X8


    No Way Out’da Undertaker ve The Rock arasındaki maça Ric Flair karışıp Undertaker’ın maçı kaybetmesini sağlar. Taker Flair’a meydan okur. Flair artık güreşmediğini bahane ederek ilk başta teklifi reddeder ama Taker Flair’ın oğluna falan saldırarak Flair’a zorla maçı kabul ettirir. No DQ olan bu güzel maçı da Taker kazanır.


    Arada Roma rakamları arada Latin alfabesi kullandım nedenini bende bilmiyorum :)

    11: Big Show and A-Train (handicap match) – Wrestlemania XIX (2003)


    2003’te Big Show ile feud’da olan Taker, bir şovda Big Show tarafından rampanın yanından aşağı fırlatır. Taker 2003 RR’da geri döner. No Way Out’da Big Show’u yener. Ama ikilinin arasındaki feud bitmez. Hatta A-Train Big Show’a yardım etmeye başlar. Nathan Jones adlı cehennem kaçkını da Taker’a yardım eder. İlk başta düşünülen Taker’ın Jones’u eğitmesi ve ikilinin bir tag maçında A-Train ve Show ile karşılaşmasıdır ama Jones A-Train ve Show’un saldırısına uğrayarak sakatlanır ve maçtan çıkarılır. Maç da bir handicap maçına dönüşür. Maçın sonlarında Jones’tan yardım alan Taker maçı kazanır.

    12: Kane (again) – Wrestlemania XX (2004)

    Vince McMahon ve Undertaker arasındaki bir Buried Alive maçına Kane karışıp kardeşini gömer. Taker aylarca ortadan yok olup, Kane’e envai çeşit mind-games uygular. WM XX’de eski Dead Man haliyle dönüp Kane’i zorlanmadan yener.

    13: Randy Orton – Wrestlemania 21 (2005)

    2005’te Randy Orton WM’da Taker’a bir meydan okur. Hikayede Legend Killer lakaplı Randy Orton Taker’ın WM serisini bitirmek istiyordur. Maça babasının karışmasına rağmen Randy başarısız olur ve Taker maçı kazanıp serisini 13-0’a çıkarır.

    14: Mark Henry -Wrestlemania 22 (2006)
    2006 No Way Out’da Taker’ın Kurt Angle ile WWE title maçı vardır. Mark Henry maça karışıp Taker’ın kemeri kazanmasına engel olur. Taker WM 22’de Henry’e bir tabut maçında meydan okur. Henry de tıpkı Randy gibi Taker’ın serisini bitiren adam olmak ister. Ama o da başarısız olur ve geceyi tabutun içinde sonlandırır.

    15: Batista -Wrestlemania 23 (2007)


    2007’de Taker Royal Rumble’ı kazanır. Haftalarca Taker tüm şampiyonlara göz dağı verir ve sonunda rakibi olarak Batista’yı seçer. WM’da yaptıkları harika maçta Taker maçı ve kemeri kazanır.

    16: Edge – Wrestlemania XXIV

    Taker yaklaşık bir senedir düşman olduğu Edge ile karşılaşmak için No Way Out PPV’sinde Elemination Chamber PPV’sini kazanır. O zaman ana kemer sahibi olan Edge, Undertaker ile WM 24’te karşılaşmak zorunda kalır. Maçta Taker Edge’i o zamanlar ismi konmamış Hell’s Gate hareketiyle pes ettirir.

    17: Shawn Michaels -Wrestlemania XXV (2009)

    2009’da No Way Out PPV’sinden sonra JBL ve Shawn Micheals bir iddiaya tutuşup aralarındaki maçın kazananının Undertaker ile WM’da maç yapacağını söyler. Maçı HBK kazanır. SD GM’i Vickie Guerrero Taker’ın serisini bitirecek kişinin SD kadrosundan olacağını söyleyip Kozlov’u HBK ile kapıştırır ama HBK onu da kazanır. Haftalar süren karşılıklı çekişmeden ve karşılıklı mind-gamesler’den sonra ikili WM 25’te karşılaşır. Yaptıkları harika maçın sonunda HBK ikinci tombstone sonrasında tuş olur.

    18: Shawn Michaels – Wrestlemania XXVI (2010)


    Aradan 1 seneye yakın bir süre geçtikten sonra HBK Taker’a tekrar meydan okur ve bu isteğini sürekli yeniler. O zaman Taker World Title’ı tutuyordur. Taker HBK’in isteğini geri çevirir. HBK Royal Rumble’ı kazanıp Taker’la o şekilde karşılaşmak ister ama bunu da yapamaz. En sonunda Elemination Chamber PPV’sinde Taker’a SCM vurup Taker’ın kemerini Chris Jericho’ya kaybetmesini sağlar. Taker, HBK’e onunla maç yapmayı tek şartla kabul edeceğini söyler. Eğer HBK kariyerini ortaya koyarsa onunla maç yapacaktır. HBK kabul eder. Yine haftalarca süren çekişmeden sonra bir sene öncesini hatırlatmayacak güzellikteki maçta Taker yine tombstone ile galip gelir. Maçtan sonra ikili el sıkışır. 18-0

    Arada roma rakamları arada latin alfabaesi kullandım nedenini bende bilmiyorum bu cümledede imla kuralları imha ettim romanın ''r'' sini felan küçük yazdım

    R-Truth Yeni Şarkısı Right Time - R-Truth New Theme Song Right Time

    R-Truth'un yeni şarkısı Right Time Bakalım beğendinizmi R-Truth söylüyor Eve dans ediyor... Beğenip beğenmediğinizi yorum olarak bırakabilirsiniz

    -İyi Seyirler


    WWE Elimination Chamber 2010 Highlights (HQ)

    Elimination Chamber'in özeti :) kesinlikle izleyin

    -İyi Seyirler

    WWE Over the Limit 2010 Highlights - İzle,İndir,Oku,İncelemesi

    WWE Over the Limit 2010 Highlights - İzle,İndir,Oku,İncelemesi Over the limit'de mükemmel maçlar var kesinlikle izlemelisiniz
    -İyi Seyirler


    Over The Limit 2010

    Royal Rumble Tarihi

    Royal Rumble 1988Royal rumble ilk olarak 1988 yılında karşımıza çıkmıştır. 20 güreşçi, 2 dakika arayla ringe gelecek ve birbirlerini üst iperden atmaya çalışacak. Tarihteki ik Royal Rumble maçı olduğu için çoğu kural oturmamış. Yani güreşçiyi üst iplerden atarsanız elenmiş sayılıyor. Adamın ayaklarının yere basıp, basmamasının önemi yok. Üst ipten tutunup alt ipten içeri girmek gibi bir şansı yok güreşçinin... Ve ilk Rumble Maçını kazanan Hacksaw Jim Duggan oluyor.

    Royal Rumble 1989
    Royal Rumbe 1989'da tek fark ringte 30 WWF yıldızının bulunması. Bu maçtan da Big John Stuud galip çıkıyor.

    Royal Rumble 1990
    Royal Rumble 1990 tüm güreş severler için ilginç bir gece olacaktı. Çünkü bu gece 30 güreşçinin içinde WWF şampiyonu Hulk Hugan ve Intercontinental Şampiyonu Ultimate Warrior'da yer alacak... Herkesin sonucunu beklediği bu gece Hulk Hugan galip çıkıyor ve Ana kemer şampiyonu iken Royal Rumble'ı kazanan ilk ve tek güreşçi oluyor...

    Royal Rumble 1991
    1991 Royal Rumble'a damgasını vuran olay, Hogan'ın 2. kez R.R'ı kazanması oluyor...

    Royal Rumble 1992
    Royal Rumble 1992 çok olaylı bir gece olacak. Çünkü 30 Man R.R'ın galibi aynı zamanda WWF şampiyonu olma ünvanını elde edecek. Böyle bir olay tarihinde ilk kez gerçekleşecek. Ve maçın sonunda Ric Flair hem R.R.'ı kazanıyor, hem de yeni WWF şampiyonu oluyor...

    Royal Rumble 1993
    R.R 1993'te kazanan WrestleMania'da WWF Şampiyonu ile maç yapmaya hak kazanacak. Bu muhteşem gecede Yokozuna galip çıkıyor ve Bret Hart ile WM'da maç yapmaya hak kazanıyor.

    Royal Rumble 1994
    R.R 1994'e geldiğimizde kurallarda bir farklılık oluyor. Güreşçiler ringe 1.5 dakikada bir girecekler... Gecenin sonunda son ikiye Lex Luger ve Bret Hart kalıyor. Ringten aynı anda, birbirerine kenetlenmiş bir şekilde düşüyorlar. Hakemler hemen oraya koşuyor. Birisi Hart'ın, birisi de Luger'ın kazandığını söylüyor. Hakem Luger'ın müziğini çaldırtıyor. Öbür hakem sinirlenip Luger'ın müziğini kestirtiyor, Hart'ın müziğini çaldırıyor. Ortalık iyice geriliyor ve WWF patronu gelip açıklama yapıyor... İki isminde bu maçı kazandığını söylüyor...

    Royal Rumble 1995
    R.R 1995'te güreşçiler ringe 1 dakika arayla girecek. Gecenin sonunda Shawn Michaels galip geliyor. Peki bu maçı nasıl kazandı ? İplere asılıp kalan Michaels'ın sadece 1 ayağı yere değdiği için elenmiş sayılmamıştı ve toparlanır toparlanmaz galibiyetini kutlayan Bulldog'u köşeden ringin dışına atmıştı... Ayrıca bu gece bir kural daha anlaşılmıştı...

    Royal Rumble 1996
    R.R 1996'da, sakatlıktan yeni dönen Shawn Michaels bir kez daha galip gelen isim oluyor...

    Royal Rumble 1997
    R.R 1997'de tekrar girişler 1.5 dakika arayla olacak. Gecenin sonunda ''Stone Cold'' Steve Austin galip geliyor. Aslında Bret Hart tarafından elenmişti Austin. Ama hakemlerin başka bir olayla ilgilendiği sırada ringe tekrar döndü. Hakemlerin onun elendiğinden haberi yokken Austin kurnazlığıyla ilk R.R maçını kazandı.

    Royal Rumble 1998
    R.R 1998'de tekrar Steve Austin kazanmıştır.

    Royal Rumbe 1999
    R.R 1999'da Vince McMahon kazanmıştır. Son ikiye Austin ile birlikte kalmıştır. The Rock'ın Austin'i oyalaması, Vince'in galibiyetini sağladı...

    Royal Rumble 2000
    R.R 2000'de son ikiye Big Show ve The Rock kalıyor. Big Show, Rock'ı omuzlarına alıyor. Rock'ı atmaya hazırlanırken Rock iplere tutunuyor ve Big Show kendisini dışarıda buluyor...

    Royal Rumble 2001
    R.R 2001'de Steve Austin kazanıyor ve en çok R.R galibi ünvanının sahibi oluyor...

    Royal Rumble 2002
    R.R 2002'de Triple H ve Kurt Angle son ikiye kalıyorlar. Angle, Triple H'i tuttuğu gibi ringin dışına yolluyor. Angle onu elediğini zannediyor fakat arkasını döndüğünde HHH'nin iplere tutunduğunu görüyor. Triple H ringe girdikten sonra Angle'a ilk önce facebuster, daha sonra closetline yaparak eliyor. Böylece R.R 2002'yi HHH kazanıyor.

    Royal Rumble 2003
    R.R 2003'te son üçte Batista, Brock Lesnar ve Undertaker var. Undertaker Batista'yı eledikten sonra uzunca bir süre bakıyor. Lesnar bu durumdan faydalanıp Undertaker'ı hemen eliyor ve R.R'ı kazanan isim oluyor.

    Royal Rumble 2004
    R.R 2004'te son ikiye Chris Benoit ve Big Show kalıyor. Show, Benoit'i havaya kaldırıyor ve ringin dışına atmaya çalışıyor. Benoit tam düşecekken Show'a headlock bağlıyor. Ringin kenarından Show'un kafasını iyice çekerek onu eliyor ve R.R 2004'ün galibi oluyor.

    Royal Rumble 2005
    R.R 2005'te Batista ve Cena son ikiye kalan isimler oldu. ilk başta birbirerini aynı anda elediler. McMahon maçın devam etmesini istedi. ikiside Ringe girdikten sonra Batista Cena'yı eledi ve R.R'ı kazandı.

    Royal Rumble 2006
    R.R 2006'da Rey Mysterio 2. sırada ringe giriyor ve maçı kazanıyor. R.R tarihine en uzun süre ringte kalıp kazanan güreşçi olarak geçiyor.

    Royal Rumble 2007
    R.R 2007'de öldü sanılan Undertaker 30. sırada sürpriz bir şekilde geri dönüyor ve maçı kazanan isim oluyor.

    Royal Rumble 2008
    R.R 2008'de John Cena 30. sırada sürpriz bir dönüş yapıyor. Giriş müziği çaldığında ayaktaki bütük güreşçiler ona kilitleniyor ve şaşırıyorlar. Son ikiyede Triple H ile kalıyor. O an taraftarlar kimi destekleyeceklerini bilmiyorlardı gerçekten. Tabi sonuç belliydi. Döneceği çok iyi saklanan John Cena bu maçı kazanıyordu...

    Royal Rumble 2009
    R.R 2009'da Randy Orton, Legacy (Cody Rhodes, Ted DiBiase)'nin biraz yardımıyla bu maçı kazanıyordu. Triple H, Legacy'i eler elemez Randy'de HHH'i eliyordu ve R.R 2009'u kazanıyordu.

    Royal Rumble 2010
    R.R 2010'da 29. sırada sakatlıktan dönen Edge kazanıyordu. Ringe girdiği anda bütün güreşçileri Spear ile yere sermişti. İlk elediği isim ise, sakatlandıktan sonra ona hakaretler savuran Chris Jericho idi...

    SüperStar Profilleri

  • Wade Barrett

  • The Undertaker

  • The Miz

  • Ted DiBiase Jr.

  • Sheamus

  • Rob Van Dam

  • Rey Mysterio

  • Randy Orton

  • Mr. Anderson

  • Mistico

  • Matt Morgan

  • Maria Kanellis

  • Kane

  • Jeff Hardy

  • Jack Swagger

  • Evan Bourne

  • Edge

  • Desmond Wolfe (Nigel McGuinness)

  • Daniel Bryan

  • Cody Rhodes

  • CM Punk

  • Christopher Daniels

  • Chris Jericho

  • Austin Aries

  • AJ Styles

  • Abyss
  • Wade Barrett

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıStu Bennett
    Doğum tarihi10 Ağustos 1980
    Boyu2.01m
    Kilosu120 kg
    Geldiği ŞehirManchester, İngiltere
    Bitirici HareketiThe Wasteland

     Nexus'un lideri.

    The Undertaker

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıMark Calaway
    LakabıThe Phenom
    Doğum tarihi24 Mart 1965
    Boyu2.11 m
    Kilosu136 kg
    Geldiği ŞehirDeath Valley
    Bitirici Hareketleri-Chokeslam
    -Tombstone

    The Miz

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıMike Mizanin
    LakabıThe Awesome One
    Doğum tarihi8 Ekim 1980
    Boyu1.85m
    Kilosu105 kg
    Geldiği ŞehirCleveland, OH
    Bitirici HareketiSkull Crushing Finale

    WWE United States Şampiyonu.
    Money in the Bank çantası sahibi.

    Ted DiBiase Jr.


    FederasyonWWE
    Gerçek AdıTheodore Marvin DiBiase Jr.
    Doğum tarihi8 Kasım 1982
    Boyu1.91 m
    Kilosu107 kg
    Geldiği ŞehirTampa, FL
    Bitirici HareketiDream Street


    Sheamus

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıStephen Farrelly
    Lakabı       The Celtic Warrior 
    Doğum tarihi


    28 Haziran 1978
    Boyu1.98 m
    Kilosu123 kg
    Geldiği ŞehirDublin, İrlanda
    Bitirici Hareketi-Celtic Cross
    -Brogue Kick
            WWE Şampiyonu.






    Rob Van Dam

    FederasyonTNA
    Gerçek AdıRobert Alexander Szatkowski
    LakabıThe Whole F*N Show
    Doğum tarihi18 Aralık 1970
    Boyu1.83 m
    Kilosu108 kg
    Geldiği ŞehirLos Angeles, CA
    Bitirici Hareketleri-Five Star Frog Splash
    -Van Daminator
    -Van Terminator

    Rey Mysterio

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıOscar Gutierrez
    LakabıThe Biggest Little Man
    Doğum tarihi11 Aralık 1974
    Boyu1.68 m
    Kilosu79 kg
    Geldiği ŞehirSan Diego, CA
    Bitirici Hareketi619

    Randy Orton

    FederasyonWWE
    LakabıThe Viper
    Doğum tarihi1 Nisan 1980
    Boyu1.93 m
    Kilosu111 kg
    Geldiği ŞehirSt. Louis, MO
    Bitirici HareketiRKO

    Mr. Anderson

    FederasyonTNA
    Gerçek AdıKen Anderson
    LakabıThe Asshole
    Doğum tarihi6 Mart 1976
    Boyu1.88 m
    Kilosu110 kg
    Geldiği ŞehirGreen Bay, WI
    Bitirici Hareketleri-The Mic Drop
    -Kenton Bomb
    -Green Bay Plunge

    Mistico

    FederasyonCMLL
    Gerçek AdıBilinmiyor
    LakabıThe Prince of Silver and Gold
    Doğum tarihi22 Aralık 1982
    Boyu1.70 m
    Kilosu75 kg
    Geldiği ŞehirGreen Bay, WI
    Bitirici HareketiLa Mistica

    Matt Morgan

    FederasyonTNA
    Gerçek AdıMatthew Thomas Morgan
    LakabıThe Blueprint
    Doğum tarihi10 Kasım 1976
    Boyu2.13 m
    Kilosu140 kg
    Bitirici HareketiCarbon Footprint


    Maria Kanellis

    Federasyon26 Şubat 2010'da WWE tarafından serbest bırakıldı.
    Gerçek AdıMaria Louise Kanellis
    Doğum tarihi25 Şubat 1982
    Boyu1.70 m
    Kilosu52 kg
    Geldiği ŞehirChicago, IL
    Bitirici HareketiBeautiful Bulldog


    Kane

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıGlenn Thomas Jacobs
    LakabıThe Big Red Monster
    Doğum tarihi26 Nisan 1976
    Boyu2.04 m
    Kilosu147 kg 
    Bitirici Hareketleri-Chokeslam
    -Tombstone

    Jeff Hardy

    FederasyonTNA
    LakabıThe Charismatic Enigma
    Doğum tarihi31 Ağustos 1977
    Boyu1.85 m
    Kilosu98 kg
    Geldiği ŞehirCameron, NC
    Bitirici Hareketleri-The Swanton Bomb
    -Twist of Fate

    Jack Swagger

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıJake Hager
    LakabıThe All-American American
    Doğum tarihi24 Mart 1982
    Boyu1.98 m
    Kilosu119 kg
    Geldiği ŞehirPerry, OK
    Bitirici Hareketleri-Gutwrench Powerbomb
    -Ankle Lock


    Evan Bourne

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıMatthew Joseph Korklan
    LakabıAir Bourne
    Doğum tarihi19 Mart 1983
    Boyu1.75 m
    Kilosu83 kg
    Geldiği ŞehirSt. Louis, Missouri
    Bitirici HareketiAir Bourne

    Edge

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıAdam Copeland
    LakabıThe Rated R Superstar
    Doğum tarihi30 Ekim 1973
    Boyu1.96 m
    Kilosu109 kg
    Geldiği ŞehirToronto, Ontario, Kanada
    Bitirici HareketiSpear

    Desmond Wolfe (Nigel McGuinness)

    FederasyonTNA
    Gerçek AdıSteven Haworth
    Doğum tarihi23 Ocak 1978
    Boyu1.91 m
    Kilosu102 kg
    Geldiği ŞehirLondra, İngiltere
    Bitirici HareketiTower of London

    Daniel Bryan

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıBryan Danielson
    LakabıThe American Dragon
    Doğum tarihi22 Mayıs 1981
    Boyu178 m
    Kilosu86 kg
    Geldiği ŞehirAberdeen, WA
    Bitirici HareketiLeBell Lock


    Cody Rhodes

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıCody Runnels
    LakabıDashing
    Doğum tarihi30 Haziran 1985
    Boyu1.85 m
    Kilosu101 kg
    Geldiği ŞehirCharlotte, North Carolina
    Bitirici HareketiCross Rhodes

    CM Punk

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıPhil Brooks
    LakabıThe Straight Edge Savior
    Doğum tarihi26 Ekim 1978
    Boyu1.85 m
    Kilosu102 kg
    Geldiği ŞehirChicago, IL
    Bitirici HareketiGo To Sleep
     Straight Edge Society'nin lideri.

    Christopher Daniels

    FederasyonROH
    LakabıThe Fallen Angel
    Gerçek adıDaniel Christopher Covell
    Doğum tarihi24 Mart 1971
    Boyu1.83 m
    Kilosu102 kg
    Bitirici HareketiBest Moonsault Ever

    Chris Jericho

    FederasyonWWE
    Gerçek AdıChristopher Irvine
    LakabıThe Mental Mastermind
    Doğum tarihi9 Kasım 1970
    Boyu1.83 m
    Kilosu103 kg
    Geldiği ŞehirCalgary, Alberta, Kanada
    Bitirici Hareketleri-Codebreaker
    -Walls of Jericho

    Austin Aries

    FederasyonROH
    Gerçek AdıDan Solwold
    LakabıThe Greatest Man That Ever Lived
    Doğum tarihi15 Nisan 1978
    Boyu1.75 m
    Kilosu92 kg
    Geldiği ŞehirMilwaukee, WI
    Bitirici Hareketleri-450 Splash
    -Horns of Aries

    AJ Styles

    FederasyonTNA
    Gerçek AdıAllen Lloyd Jones
    LakabıThe Phenomenal One
    Doğum tarihi2 Haziran 1978
    Boyu1.80 m
    Kilosu98 kg
    Geldiği ŞehirGainesville, GA
    Bitirici HareketiStyles Clash

    TNA Television kemerinin sahibi.
    Fourtune üyesi.

    Abyss

             



    Federasyon TNA


    Lakabı The Monster


    Gerçek adı Chris Parks


    Doğum tarihi 4 Ekim 1973


    Boyu 2.03m


    Kilosu 160 kg


    Bitirici Hareketi Black Hole Slam


    2010/09/13 - RAW - Bu Hafta RAW

    Şovun başında arka alanda Randy Orton, John Cena ve Josh Matthews ile beraberiz. Bu gece John Cena vs Randy Orton maçı var! Ayrıca yine bu gece RAW Roulette de dönüyor! Cena, Orton ve Matthews ikilinin maçını belirlemek için çarkı çevirecekler. Matthews bize bu gecenin Main Event’inin bir Falls Count Anywhere maçı olabilieceğini söylüyor. Ya da Steel Cage maçı da olabilirmiş. Hatta bir yastık savaşı bile olabilirmiş. Eve gelip çarkı çeviriyor. Gecenin Main Event’i bir Tables maçı! Matthews Cena’ya, Cena’nın en son yaptığı Tables maçında WWE title’ı Sheamus’a kaybettiğini söylüyor. Cena bu gece şanslı hissediyormuş falan.

    Chad Ochocino Ringde

    Açılış video’sundan sonra ringe dönüyoruz. Guest Star Chad Ochocino ringe geliyor. Ochocino(soy ismine kurban olduğum) bu gecenin heyecanlı ve unutulmaz bir gece olacağını söylüyor. RAW Roulette geri dönmüş derken The Miz’in müziği çalıyor. Miz RAW’ın kendi şovu olduğundan bahsediyor. Sonunda RAW’a kendisinin iletişim kurabileceği bir guest star gelmiş. Miz Ochocino ve kendisinin başarılarından bahsediyor. Miz sonra lafı değiştirip Ochocino ve kendisinin hiç benzemediğini söylüyor. Kendisi bir şampiyonmuş. Ve kemerini Night Of Champions’da koruyacakmış ama Ochocino bu tecrübeyi asla yaşayamayacakmış. Ochocino takımının başarılarından bahsediyor. Miz Ochocino’nun takımına laf atmaya devam ediyor. GM’imiz mail atıyor o esnada. GM’imiz yeter konuştuğunuz diyor. Şimdi Miz’in maçının şeklini belirleme zamanıymış. Alicia Fox çarkı çeviriyor. 50 puan değerinde bir sessiz harf değil bir submission maçı çıkıyor. GM’imiz Miz’in rakibini seçme şansını Ochocino’nun eline bırakıyor. Ochocino da Daniel Bryan vs The Miz maçı ayarlıyor!

    Daniel Bryan vs The Miz
    Submission Match


    Maçın başında reklamlara gidiyoruz.

    Döndüğümüzde Bryan köşede tekmeler vuruyor Miz’e. Diğer köşeye atıyor. Misilse drop kick yapıyor, Miz çekiliyor. Miz, Bryan’ın bacağını iplere sıkıştırıp bir süre bacağına çalışıyor. Alex Riley ring kenarına gelmiş bu arada. Miz figure four leg lock bağlıyor. Bryan hemen tersine çeviriyor hareketi. Ardından LeBellock bağlıyor. Miz ring dışına kaçıyor.

    Mikrofonu alıp Riley’i uzaklaştırıyor ve fıtığının attığını söylüyor. Pazar gecesi kemerini koruyabilmesi için bu maçtan çekilmesi gerekmiş. Ama kendisi yerine Alex Riley’i güreştirecekmiş.

    Daniel Bryan vs Alex Riley


    Riley hemen tekmeler atıyor. Bir çeşit leg lock bağlıyor. Bryan hareketi LeBellock’a çeviriyor. Riley pes ediyor.

    Kazanan: Daniel Bryan

    Miz maçtan sonra hemen ringe dalıp Daniel Bryan’a yumruklar atmaya başlıyor. İplerden sekip big boot vuruyor. Ardından kemeri ringe serip kemerin üstüne Skull Crushing Finale yapma peşinde ama Bryan çevirip ona da LeBellock bağlıyor! Hakem Bryan’ı Miz’den ayırıyor. Miz yerle yeksan olmuş görünürken Bryan’ın güldüğünü görüyoruz.

    Edge ve Jillian Edge’in bu geceki maçının şeklini belirlemek için çarkı döndürüyorlar. Reklamlara gidiyoruz.

    Döndüğümüzde Edge ringe geliyor. Edge’in rakibi Evan Bourne olacakmış. Maçın şekli de Body Slam Challange.


    Evan Bourne vs Edge
    Body Slam Challenge


    Bourne tekmeler atıp köşeye atmaya çalışıyor Edge’i. Edge engelleyip onu yolluyor. Bourne iplerden yükseliyor ama Edge onu yakalıyor. Bourne kurtulup Edge’in kafasına çok sert bir tekme atıyor. Ardından slam deniyor, Edge kurtulup reverse face buster yapıyor. Arkasına da slam geliyor. Edge maçı kazanıyor.

    Kazanan: Edge

    Maçtan sonra Edge’den bir de spear geliyor.

    GM’imiz mail atıp Edge için bir maç daha ayarlıyor. Yine Body Slam Challenge olacakmış. Mark Henry’nin müziğini duyuyoruz.

    Mark Henry vs Edge
    Body Slam Challange


    Henry hemen köşedeki Edge’e saldırıyor, Edge hızını kullanıp çekiliyor. Yumruklar atıyor. Henry diğer köşeye atıyor Edge’i. Üstüne koşuyor Edge çekiliyor. Edge’den slam denemesi Henry’nin cross body’sine dönüşüyor. Ardından World Strongest Slam de geliyor. Mark Henry maçı kazanıyor.

    Kazanan: Mark Henry

    Maryse&Ted Dibiase vs R-Truth&Eve
    Song&Dance contest


    Maçın şekli şöyle: Takımlardan biri şarkı söyleyecek biri dans edecek. Budur, budur RAW.

    R-Truth bir şarkı söylüyor. Eve dans ediyor.  Sonra Dibiase bir mikrofon alıp bu işin çok saçma olduğunu ve yapması gerekenin bu yarışmadan çekilmek olduğunu söylüyor. Ama çekilmeyecekmiş. Çünkü kendisi sürprizlerle doluymuş. Dibiase de bir şarkı söylüyor berbat sesiyle. Maryse de dans edemiyor. Dibiase ve Maryse saldırıya geçiyorlar. Dibiase köşede dövüyor R-Truth’u. Eve Maryse’i paketliyor. Dibiase Dream Street’de başarısız oluyor. Eve yumruk atıyor Dibiase’ye. R-Truth da drop kick yapıyor. Dibiase ring dışına çıkıyor. R-Trtuh yine şarkı söylemeye başlıyor. Bu saçmalık da böyle bitiyor.

    Arka alanda William Regal’in maçını belirlemek için çarkı döndürüyoruz. Tradeing places maçı çıkıyor. Yani Regal rakibi gibi giyinecek. Aynı şekilde rakibi de Regal gibi. Regal rakibinin kim olduğunu soruyor. Goldust gelip peruğunu Regal’e veriyor ve Regal’in buna ihtiyacı olacağını söylüyor. Goldust vs William Regal bu gece!

    Bella Twins Chad Ochocino ile beraberler. Sheamus yanlarına geliyor. Chad Sheamus eğer bu gece John Morrison ile olan maçını kaybederse John Morrison Pazar gecesi Chris Jericho’nun yerine 6 pac challenge maçına katılacakmış. Yine çarkımızı çeviriyoruz. İFLAS çıkıyor. Yok yok, Falls Count Anywhere çıkıyor. Sheamus Chad’in ismiyle dalga geçiyor. Dün gece Pats’in Bengals’i yendiği gibi Sheamus da Morrison’ı yenecekmiş. Reklamlara gidiyoruz.

    Döndüğümüzde arka alanda Edge ile birlikteyiz. Zack Ryder yanına geliyor. Ryder GM’in Edge ile probleminin ne olduğunu soruyor. Edge’e GM’in sevgilisini mi çaldığını soruyor. Edge daha GM’in kim olduğunu bile bilmediğini söylüyor. Edge Pazar günü kemeri kazanacağından bahsediyor. Sheamus geliyor. Edge’den birazdan John Morrison’a yapacaklarını izlemesini istiyor.

    John Morrison’ı antrenman yaparken görüyoruz.


    John Morrison vs Sheamus
    Falls Count Anywhere


    Sheamus yumruk atıyor ve köşeye çarptırıyor Morrison’ı. Morrison clothsline’ın altından geçip roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Sheamus irish whip yapıyor. Morrison altından geçip drop kick yapıyor. Tuş denemesi başarısız yine. Sheamus diz atıyor. Ardından ring dışına atıyor Morrison’ı. Kendisi de ring dışına iniyor, Morrison geri ringe giriyor ve bir tekme atıyor Sheamus’a. Sheamus Morrison’ı ayaklarından yakalıyor. Morrison ring dışında hurracanrana yapıyor. Sert bit tekme atıp tuşa geçiyor. Başarısız. Sheamus Morrison’ı bariyerlere çarptırıyor. Ardından üstüne koşuyor ama Morrison onu taraftarların arasına yolluyor. Ardından üstüne atlayıp yumruklar atıyor. Tuşa geçiyor, Sheamus ikide kurtuluyor. Morrison bir iki yumruk daha atıyor. Sheamus backbreaker vuruyor.  Demirlere çarptırıyor Morrison’ı. Tuş denemesi başarısız.

    Sheamus yumruklar atıyor. İkili kapışarak rampanın sonuna kadar geliyorlar. Sheamus Morrison’ın kafasını yere çarptırıyor. Tuşa geçiyor, Morrison kurtuluyor. Sheamus Morrison’ı Night Of Champions neon’una çarptırıyor. Ardından rampadan aşağı yolluyor ama Morrison iki ayağının üzerine düşüyor. Morrison’dan flash kick geliyor! Tuş denemesi başarısız. Sheamus tekrar rampaya çarptırıyor Morrison’ı. Tuş denemesi başarısız yine. Sheamus bir sandalye alıyor. Morrison Night Of Champion yazan yerin üstüne çıkıp oradan cross body yapıyor! Tuşa geçiyor, Sheamus yine son anda kurtuluyor. Chris Jericho gelip sandalye ile John Morrison’a çakıyor. Sheamus tuşa geçip maçı kazanıyor.

    Kazanan: Sheamus


    Chris Jericho Ringde

    Chris Jericho ringe girip, bir sandalyeye oturuyor ve istediği şeyi alana dek ringden ayrılmayacağını söylüyor. Jericho eğer mecbur kalırsa o sandalyede bütün gece oturabilirmiş. Jericho GM’den kendisini tekrar Pazar günkü 6 pac maçına dahil eden bir mail gelene kadar oturacakmış. Kendisini maçtan çıkarmak aptallıkmış. Morrison’dan kendisinin yerini almasını beklemek delilikmiş. Kendisi adalet istiyormuş, adalet talep ediyormuş ve bu gece adaleti alacakmış. Ve eğer istediğini alamazsa istifa edermiş. Eve gidip WWE’ye yanarken izlermiş. Eğer Jericho’ya inanmıyorsak onu deneyebilirmişiz. GM’den ses seda çıkmayınca Jericho gitmeden önce de GM’i takip edip kimliğini ortaya çıkarırmış. Ve GM’den mail geliyor. Michael Cole ayağa kalkınca Jericho direk onu kesiyor ve hemen mail’i okumasını istiyor. GM’imiz ultimatomlardan hoşlanmıyormuş. Bunun işe yarama şansı yokmuş. No Chance In Hell. Jericho GM’in Vince McMahon olduğuna inanmıyor. McMahon bir bilgisayarın arkasına saklanmazmış. Eğer söyleyeceği bir şey varsa çıkıp kendisi söylermiş. Ayrıca Vince en değerli güreşçisinin bu hafta PPV’de olması gerektiğini de bilirmiş.

    GM’den bir mail daha geliyor. Jericho yine Cole’dan direk mail’i okumasını istiyor. GM’imiz 5 Pac maçını tekrar 6 Pac elemination maçına çeviriyormuş tekrar. Maç 6 kişiyle başlayacakmış ve sadece bir kişi kalana dek devam edecekmiş. Jericho Cole’un sözünü kesip. Şovun devam etmesine izin vereceğini söylüyor. Tekrar 6 Pac maçında olduğuna göre Pazar gecesi arenayı WWE şampiyonu olarak terk edeceğine dair de söz veriyor. GM’den bir mail daha geliyor. GM Jericho’ya bir daha asla sözünü kesmemesini söylüyor. Devamında Jericho’yu 6 Pac’ına koyacakmış eğer bu geceki maçını kazanırsa. Bu arada Jericho’nun üzerinde takım elbise var. Ve Jericho yaptığı işte en iyi olduğuna göre bu bir handicap maçı olacakmış. Chris Jericho vs The Hart Dynasty. Ve bu maç bir Steel Cage maçı olacak!

    Chris Jericho vs The Hart Dynasty
    2 on 1 Handicap Steel Cage Match

    Maçtan önce reklamlara gidiyoruz yine.

    Döndüğümüzde Hart Dynasty Jericho’nun kafesten çıkmasını engelliyor. Ardından Tyson Kidd low drop kick vuruyor. Kidd, Jericho’yu David Hart Smith’in üzerine atıyor. Smith scoop slam yapıyor. Ardından Hart Attack geliyor. Hart Dynasty kafesten çıkmaya çalışıyorlar. David Hart Smith başarıyor ama Kidd’i Jericho durduruyor. Kidd Jericho’yu düşürüp cross body yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Jericho’dan clotshline geliyor. Ardından kafese çarptırıyor Kidd’i. Kidd aniden ring dışına kaçmaya çalışıyor. Jericho engelleiyp back suplex yapıyor. Head lock bağlıyor. Kidd kurtulup arm drag yapıyor. Drop kick vuruyor. Ardından bir tekme atıyor. Kidd köşeye atıyor Jericho’yu. Jericho kafesten kaçmaya çalışıyor. Kidd onu ringe düşürüp üstüne atlıyor ama Jericho ayaklarından yakalıyor. Walls Of Jericho denemesi, Kidd small package yapıyor. Tuş gelmiyor. Kidd Sharp Shooter bağlıyor. Jericho iplerden güç alıp hareketten kurtuluyor. Kidd Jericho’nun üstüne atlıyor. Jericho onu kafese çarptırma peşinde, Kidd kafesten kaçmaya çalışıyor. Jericho onu yakalıyor. İkili köşeye geliyorlar. Kidd Hurracanrana deniyor ama Jericho Walls Of Jericho’ya çeviriyor hareketi. Kidd pes ediyor.

    Kazanan: Chris Jericho

    William Regal vs Goldust

    Goldust William Regal gibi giyinmiş. Regal de Goldust gibi. İkisi de yakışıksız. Eskiden bir tanesi i.ne gibiydi. Şimdi ikisi de öyle. Neyse maçın başında Regal Goldust’ın taklidini yapıyor. O esnada Goldust cebinden bir knuckle çıkarıyor ve Regal’e çakıyor. Tuşa geçip bu kısa, keyifsiz, gereksiz maçı bitiriyor.

    Kazanan: Goldust


    Randy Orton vs John Cena
    Tables Match


    Lock-up’tan sonra Cena head lock bağlıyor. Orton irish whip yapıyor. Shoulder block yiyor. Taraftarlardan iki adama da büyük tezahürat var. Orton head lock bağlıyor. Cena irish whip yapıyor. Orton shoulder block vuruyor bu sefer. İkili bir süre bakışıyorlar. Cena Orton’ı arkasından yakalayıp back to belly suplex yapmıyor. Çünkü Orton dirsek atıyor. Ama atmasa kesin Cena yapardı. Orton bir süre hırpalıyor Cena’yı. Ardından ring dışındaki masalardan birine suplex etmek istiyor. Cena kurtulup ring dışına itiyor Orton’ı. Reklamlara gidiyoruz.

    Döndüğümüzde ikili yumruklaşıyor. Cena irish whip yapmak istiyor ama Orton çevirip kendine has back breaker’ını vuruyor. Cena apron’a çıkıyor. Orton orada yumrukluyor Cena’yı. Ring dışında kurulu masaya çarptırma peşinde. Cena bir yumruk atıp ringe giriyor. Yumruklar atıp köşeye yolluyor. Fisherman suplex geliyor. İki adam da aynı anda ayağa kalkıyorlar ve karşılıklı clothslinelar ile yerde kalıyorlar. İki adam da aynı anda ayağa kalkıyorlar. Cena Attitude Adjusment deniyor. Orton kurtulup DDT vuruyor! Orton ring dışından bir masa alıp ringin köşesine yerleştiriyor. Ama tekrar dikkatini Cena’ya çevirdiğinde Cena’dan shoulder blocklar geliyor. Blue Thunder Bomb ve Five Knuckle Shuffle da cabası. Attitude Adjusment deniyor. Orton kurtulup iki tane clothsline vuruyor. Ardından scoop salm geliyor. RKO denemesi, Cena iplere itip drop toe hold yapıyor ve STF! Nexus ringe dalıyorlar. 

    Beşli ilk önce Cena’yı pataklıyor. Michael Tarver dikkatini Orton’a çeviriyor ve günün ilk talihlisi olarak RKO yiyor. Heath Slater, Wade Barrett ve Justin Gabriel Orton’a saldırırken Otunga Cena’yla tek başına kalıyor ve Attitude Adjusment yiyor. Heath Slater Cena’nın üstüne koşuyor. Cena çekilip, Slater’ı ring dışındaki masanın üstüne fırlatıyor! Barrett’dan Cena’ya Wasteland yapıyor. Barrett bir masa alıp kuruyor. Cena’yı oraya yerleştirme peşinde. Gabriel da çıkıp köşeden 450 Splash vuracak. Orton köşeye çıkıp Gabriel’ı bir başka masanın üzerine fırlatıyor. Heath Slater ve Justin Gabriel çok pis düştü yalnız. Orton ringe giriyor. Barrett’tan big boot yiyor. Barrett Orton’ı ring dışındaki başka bir masanın üzerine Wasteland etmek istiyor. Orton engelleyip Barrett’ı oraya yolluyor! Kırılan 3. masa. Orton ringdeki kurulu olan masanın üzerine RKO çekmek istiyor Cena’ya. Edge ve Chris Jericho ringe geliyorlar.

    İkili Orton’a girişiyor. Orton ikisini de yumruklamaya başlıyor. Edge’i köşeye götürüyor. Arkasını dönünce Jericho Code Breaker deniyor. Orton onu yakalayıp üstünden atıyor. Edge’den spear denemesi Orton çekiliyor. Darbeyi Jericho alıyor, iki güreşçi de köşedeki masaya çarpıyorlar. Sheamus ringe dalıyor. Orton’a vurup, Cena’yı ring dışına atıyor. Ring dışında Cena’ya diz atıyor. Köşedeki merdivene çarptırmaya çalışıyor ama Cena engelleyip ring dışında Attitude Adjusment yapıyor! Ringe girerken Orton tekme atıyor. Apron’dan DDT vurmak istiyor. Cena Attitude Adjusment şeklinde yakalıyor Oton’ı. Masanın üstüne doğru yapmak istiyor hareketi ama Orton harika bir şekilde RKO’ya çeviriyor. Ve masa da kırılıyor. Orton maçı kazanıyor. 

    Kazanan: Randy Orton

    Maçtan sonra Randy Orton çılgın gibi mutluyken maçın tekrarını izliyoruz ve şovumuz da bitiyor.

    2010/09/10 - SmackDown! - Bu Hafta SmackDown

    Bu hafta SmackDown'da The Undertaker dövüşmeye sonunda başlıyor. CM Punk ile yapacağı maç gecenin Main Event maçı. Ayrıca Drew McIntyre vs. Kaval ve Alberto Del Rio vs. Matt Hardy gecenin maçları arasında.


    Şov Kane ile The Undertaker arasında geçenlerin bir tekrarının gösterimi ile açılıyor. Giriş videosu sonrası The Undertaker’ın bu gece CM Punk ile karşılaşacağını öğreniyoruz. Sonrasında ringde beliriyor.

    Ringde

    The Undertaker mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor. Kardeşi Kane’in her zaman bir hilkat garibesi olduğunu söylüyor. Onu kendinden ve başkalarından koruduğu çok zaman olduğunu ve Night Of Champions’da yapması gerektiği şeyden endişe duymadığını söylüyor. Kane salakça bir davranış yaparak ona saldırmış. Kane’in karanlığın gücünün kendi tarafında olduğunu düşündüğünü ama o güç Taker’ın yanındaymış ve hala kontrol kendisindeymiş. NoC’da Kane’e geçmişi hatırlatacağını ve her zaman daha kötü ve güçlü kardeşinin onun kemerini alacağını hatırlayacağını söylüyor. Burada olmasının nedeni ise zaman geldiğinde ve yüz yüze geldiklerinde cehennemin kapılarını açacaklarını, o zamanı heyecanla beklediğini söylüyor.

    Onları durdurabilecek bir kural olmadığını ve bu yüzden NoC’da bu maçın No Holds Barred olması gerektiğini söylüyor. Küçük kardeşine cevabını soruyor, CM Punk’ın müziği çalıyor ve Punk alkış tutuyor. Herkesin ayağa kalkmasını ve efsanevi Deadman’e gereken saygıyı göstermelerini söylüyor. Eğer The Phenom’u seviyorlarsa onlardan bunu duymak istediklerini söylüyor, taraftarlar bağırıyor. The Undertaker’a bunun onun zamanı olduğunu ve bunu elde ettiğini ama herkesin Night Of Champions’dan sonra The Undertaker’ın görünmeyeceğini bildiğini söylüyor.

    Kardeşler arasında geçen olayı izlemenin güzel olduğunu ve kardeşiyle geçen olayların onu güldürdüğünü söylüyor. Bu olayda efsanevi bir şey görmediğini, sadece çok dövüşmüş yaşlı bir adamın dayak yediğini gördüğünü söylüyor. Oturan seyircilere bencil diyor, yuhalama geliyor. Taker onu gördüğünde yeni kurbanını gördüğünü söylüyor, Punk bunun olmayacağını ve onu bu gece yendiğinde The Big Show, The Undertaker ve seyircilere uzun canavarların ve karanlık tarafın Straight Edge’in gücünü yenemeyeceği mesajını vereceğini belirtiyor. Taker gelmesini ve denemesini istiyor, başaramayacağını ekliyor. Punk Taker’ı pes ettirdiğini hatırladığını ve SmackDown’daki en tehlikeli adam olduğunu söylüyor. Taker onun sonunu bildiğini ve bu sonun huzur içinde yatmak olduğunu söylüyor.

    Ringe doğru gelen Jack Swagger’ı destekliyoruz. Hadi Jack! “Get down on your knees MVP!” Geçen haftaki VIP Lounge’u izliyoruz, komik geçmemiş. MVP geldikten sonra maç başlıyor.

    Jack Swagger vs. MVP

    Swagger MVP’yi arkadan yakalayıp yere fırlatıyor. Yumruklar vurmaya başlıyor, köşeye Irish Whip yapıp koşuyor ama MVP köşe korumalarından arkasına zıplayıp Clothesline vurup yumruklarla devam ediyor. Swagger’ı itip tekmeyle ring dışına fırlatıyor, ringe getirerek German Suplex vurmaya başlıyor ve aynı Chris Benoit gibi üçüncüye gidiyor! Swagger dirsek atarak izin vermeyip iplerden sekiyor ama MVP Drop Toe Hold yapıp iplerden sekip diz atıyor! Swagger’ın üstüne koşuyor ama Swagger Clothesline vuruyor! Köşeye Irish Whip yapıp Clothesline vuruyor, tuşa gidiyor ve olmayınca Armbar bağlıyor.

    Reklama gidip dönüyoruz, MVP yumruk vurup iplerden sekiyor ama Swagger Big Boot vuruyor. Koşarak köşeden Vader Bomb ile atlıyor ama MVP dizini kaldırıyor! Belly-To-Belly Suplex yapıp Player’s Boot ile tuşa gidiyor ama olmuyor! Yumruklar vurup Irish Whip yapıp Flapjack ile devam edip Clothesline vurmaya başlayıp itip Facebuster yapıp basketini atıp iplerden sekip Elbow Drop vuruyor. 305 deniyor ama Swagger ring dışına gidiyor. MVP basamakların yanına inince Swagger basamaklara Dropkick yapıp MVP’ye çarptırıyor! MVP ringe girince ayağını köşe demirine çarptırıyor, ringe girerek ayağına yumruk atıp Ankle Lock bağlayıp onu pes ettiriyor!

    Arka alanda LayCool Teddy Long’un yanlış kararlar verdiğini söyleyip Melina ile hangisinin karşılaşacağını tartışıyor. Yanlarındaki Kaval onların çok konuştuğunu söyleyip taklitlerini yapıyor. LayCool da onu taklit ediyor ve Kaval bu gecenin ilk SmackDown’daki gecesi olduğunu, maçına hazırlanması gerektiğini söyleyip gidiyor. LayCool yine Melina ile kimin karşılaşacağını tartışmaya başlıyor.

    Kane ile The Undertaker’ın geçmişi, az sonra! İkili hakkında dört dakikalık uzun bir video gösteriliyor. The Undertaker vs. CM Punk, bu gece!

    Tony Chimel bize Ricardo Rodriguez’i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio’yu anons ediyor.


    Alberto Del Rio vs. Matt Hardy

    Del Rio gelirken geçen haftaki kutlamayı hatırlıyoruz, hiçbir şekilde yılmayan, pes etmeyen ve ölmeyen Matt Hardy ringe geldikten sonra maç başlıyor. Hardy’nin zayıfladığı belli oluyor. Lock-Up sonrası ikili birbirini köşede sıkıştırıyor, Del Rio Matt’in sakat ayağına saldırıp sırtına tekme atıyor. Matt Del Rio’ya köşede Clothesline yapıp Bulldog ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Yumruklar atıp Irish Whip deniyor, Del Rio yapınca Matt iplerde tutunuyor ve Del Rio üstüne koşunca Matt onu ring dışına fırlatıp Baseball Slide yapıyor! Rio’yu ringe atıp apron’a çıkıyor ama Del Rio mükemmel bir Enzuigri ile onu ring dışına fırlatıyor!

    Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Headlock Matt Hardy’e karşı bağlanmış durumda. Del Rio hareketi bırakarak Matt’i iplerde sıkıştırıyor, Irish Whip sonrası Spinebuster ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Headlock bağlıyor, Matt yumruklarla kurtulup iplerden sekip Sunset Flip ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Del Rio tekme atıyor, iplerde sıkıştırıp Slam yapıyor. Headlock bağlıyor, Matt kalkarak yumruklar atıp kurtularak koşmak istiyor. Del Rio onu tutunca yumruklar atıyor, Del Rio tekmeyle karşılık verip iplerden sekiyor ama Matt Clothesline vurmaya başlıyor!

    Side Effect yapıp tuşa gidiyor ama olmuyor! Del Rio köşeye dayanarak kalkınca Matt ona üç kere Clothesline yapıp Bulldog deniyor. Del Rio onu iterek tekme atıyor. Slam deniyor ama Matt onu arkasından yakalayarak Elbow Drop yapıyor! Bodyslam yaparak Moonsault deniyor ve yapıyor!! Tuşa gidiyor ama Del Rio kurtuluyor!! Matt köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Del Rio köşeden arkasına zıplayınca tekme atıp Twist Of Fate deniyor ama Del Rio onu köşeye itip çarptırarak köşeye çıkıyor. Matt onu yakalıyor ve köşede dövüyor ama Del Rio ring dışına atlayarak Matt’i köşeye çarptırıp ringe girip omzunu köşe demirine çarptırıp Cross Armbar’ı bağlıyor! Matt pes ediyor ve Del Rio maçı kazanıyor!

    Maçtan sonra koluna çalışıyor ancak Christian ringe geliyor ve Del Rio’yu kovalıyor! Legendary filmiyle ilgili bir tanıtım izliyoruz.

    Drew McIntyre vs. Kaval

    McIntyre sonrasında fareli köyün Kaval adlı güreşçisi geliyor ve maç başlıyor. Lock-Up bağlanıyor, McIntyre Kaval’ı köşede sıkıştırıyor. Bırakınca Kaval tekme vuruyor ama Drew yeniden onu köşeye sıkıştırıyor. Köşeye Irish Whip yapıyor, Kaval köşeye tutunarak zıplayıp tekme vuruyor ve Spinning Heel Kick yapıyor! Tuşa gidiyor, olmuyor. Drew Kaval’ı fırlatıyor, Kaval apron’a zıplayarak tekme atıp apron’dan atlamak istiyor ama Drew onu ring dışına fırlatıyor.

    Yanına giderek onu Suplex ile ringe çarptırıyor, ringe atarak tuşa gidiyor ama olmuyor. Headlock bağlıyor, bırakınca Suplex deniyor ama Kaval inerek tekmeler atmaya başlıyor! Koşuyor, Drew onu fırlatınca Kaval köşeye zıplayıp Spinning Heel Kick yapıyor! Köşeye çıkıyor, atlamak istiyor ama Drew ring dışına çıkınca Kaval tekme atıp üstüne atlıyor, Drew onu tutarak bariyerlere Powerbomb ile yolluyor! Ringe atarak Future Shock yapıp tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

    Maçtan sonra LayCool Kaval’ın yanına geliyor, reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde “Dashing” Cody Rhodes’dan komik bir Grooming Tips promosu daha geliyor. Bize avokado maskesi yapmayı öğretiyor, hayalete döndü resmen. Yazıktır çocuğa, yüzünü yıkayın.

    “Excuse me!” Vickie Guerrero yanında çaylağı ile geliyor. Adını bir türlü ezberleyemedim. Vickie’yi tanıtmak istiyor, Vickie onu iyi takdim edemediğini söyleyip mikrofonu geri alıyor ve herkesin kalkmasını istiyor. Yuhalama geliyor, Vickie Dolph Ziggler’ı anons ediyor. Ziggler ile Chavo Guerrero geliyor, bu Vickie Guerrero haininin Chavo’ya tag team maçından başka yerde ihtiyacı olmaz zaten, kahpe kadın!


    Dolph Ziggler & Chavo Guerrero w/Vickie Guerrero & Kaitlyn vs. Kofi Kingston & Chris Masters

    İki hafta boyunca olan Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler maçlarını görüyoruz, sonrasında Night Of Champions’da yine maç yapacaklarını öğreniyoruz. Count-Out ve DQ durumunda Dolph Ziggler kemeri kaybedecekmiş. NXT incelemeyi düşünüyordum ama bu Kaitlyn denen adı yazamadığım için vazgeçtim, neyse. Umarım buralarda çok gözükmez, yoksa SD yazmayı da bırakırım. Kingston ile Masters geliyor ve maça Masters ile Ziggler başlıyor. Masters Ziggler’ı fırlatıp Clothesline yapıyor, kaldırarak Military Press Slam ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Chavo tag alınca Masters Masterlock bağlamak istiyor, Ziggler engellemek isteyince Masters onu ring dışına fırlatıyor.

    Chavo arkasından gelerek ayağına saldırıyor, Ziggler tag alarak ayağına saldırmaya devam ediyor. Her Chavo Guerrero maçında Guerrero’nun ailesini gündeme getiren Matt Striker yine bunu yaparken Masters tag vermeye çalışıyor. Ziggler engelleyemiyor ve Kofi tag alıyor! Springboard Clothesline yapıp Back Chop vurmaya başlıyor. Dropkick yapıp köşede yumruk vurmaya başlıyor, Ziggler ani bir tekme atıyor ve ikili birbirini Clothesline ile düşürüyor. Chavo tag alıyor ama hakem görmediğini söyleyerek Chavo’yu yolluyor! Bu sırada Kofi kalkarak Dolph Ziggler’a Trouble In Paradise vurup tuşa gidip maçı kazanıyor!!

    Chris Masters Chavo Guerrero’yu ring dışına yollarken sonunda bir maç kazanabildiği için seviniyor, bu sevincin çok fazla sürmeyecek Masters, haftaya olacak Superstars şovunu bekle. Bu arada Chavo Guerrero değil de Ziggler tuş olduğu için sevindim.

    CM Punk vs. The Undertaker, bu gece!

    Matt Striker ile Todd Grisham aralarında konuştuktan sonra Night Of Champions maçlarını hatırlıyoruz. Josh Matthews’a gideceğimiz söyleniyor, onun yerine onun taklidini yapan Big Show çıkıyor. Show ikilinin konuşmasını birden yapıyor, Show Mercury ile Gallows’u dövdüğünü ve Punk’ın sonunda teke tek maçta olduğunu söylüyor. Josh Show’u övüyor, Show ise SES’in büyük bir problemi olduğunu söylüyor. Bu sırada Kelly Kelly gelerek onunla alay ediyor ve Show Josh Matthews’ı görünce mikrofonu koltuk altına saklıyor. Josh gelerek mikrofonunu soruyor, Show onu en sonunda veriyor ve bu garip promo da bitiyor.


    CM Punk vs. The Undertaker

    Punk Straight Edge Society ile gelirken onlara sinir olup ikisini de yolluyor ve tek başına ringe geliyor. 2.5 dakika sonunda The Undertaker anca ringe girebiliyor ve maç başlıyor. Punk Taker’ın yumruklarından kaçıyor, tekmesinden de Undertaker kaçıyor. Punk sonunda bir tekme vuruyor, devam edince Taker yumruk atıp onu köşede dövüyor. Tekmeler vurup koluna çalışıyor, Shoulder Block yapıyor. Koluna atlayıp tuşa gidiyor, olmayınca onu köşeye çarptırıyor. Old School’a gidiyor, Punk onu köşeden indirince tekme atıp tekrar deniyor ama Punk onu çekerek iplere düşürüyor!!

    Punk iplerden sekiyor, Dropkick ile Taker’ı ring dışına düşürüyor. Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Punk Taker’ın koluna çalışarak Shoulder Block yapmakta. Reklamda Taker’ın koluna tekmeler atıp kafasını basamaklara çarptırmış. Leg Scissors bağlıyor, Taker kurtulunca ring dışına çıkıyor. Punk onu takip ederek bariyerlere çarptırıyor. Ayağıyla kafasını sıkıştırıp ringe doğru götürüyor, Taker yumruklar atınca Punk ringe girip geri çıkıyor. Taker dirsek vuruyor, Punk’ı ringe atıp kafasını dışarı çıkararak apron’dan Legdrop yapıyor. Ringe girerek köşeye doğru koşuyor, Punk çekilip Enzuigri yapıyor!!

    Armbar bağlıyor. Bırakıp Headlock bağlıyor, Taker Back Suplex ile kurtuluyor. İplerden sekerek Elbow Drop ile atlıyor, Punk çekiliyor. Taker köşeye dayanınca ona Shining Wizard yapıp Bulldog ile tuşa gidiyor ama olmuyor! Punk yumruklar atmaya başlıyor, Taker karşılık veriyor. Punk tekme atıyor, Taker yumruklar karşılık veriyor. Taker üstün çıkıp köşede Headbutt vuruyor, köşeye Irish Whip yapıp Snake Eyes sonrası iplerden sekiyor ama Punk tekme atıyor! Punk apron’a giderek atlıyor ama Taker Chokeslam vurup tuşa gidiyor, son anda olmuyor! Tombstone’a gidiyor ama Punk inerek Taker’ı yakalayıp Go To Sleep yapıyor!! Tuşa gitmek istiyor ama Taker Hell’s Gate bağlayarak Punk’ı pes ettiriyor!

    Maçtan sonra Taker’ın müziği çalarken araya Kane’in müziği giriyor ve Kane yine Tony Atlas’dan aldığı gülüş dersleri sonucu gülmeye başlıyor. Taker etrafına bakınırken şov sona eriyor.