Pages

1 Ekim 2010 Cuma

2010/09/25 - Madison Square Garden House Show


Madison Square Garden House Show - 25 Eylül 2010

WWE'nin düzenlediği bu SmackDown house show'unda 13 yılın ardından MSG'ye dönen Bret Hart ve Raw güreşçileri de bulunuyor. Dolph Ziggler elinde mikrofonla ringe gelirken şov başlıyor.

Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler

Dolph Ziggler kemerini daha yeni koruduğunu söyleyerek bu gece kemer maçına çıkmayı reddediyor, böylece kemer ortaya konulmuyor. Ziggler shoulder block yaparak başlayıp Sleeper bağlıyor. Kingston takla atarak kurtulunca Ziggler ring dışına iniyor. Ziggler döndüğünde Kingston yumruk atarak üstün çıksa da köşedeki Ziggler'ın üzerine uçtuğunda Ziggler çekiliyor ve Kingston köşeye çarpıyor. Ziggler rear chinlock bağladığında Kingston yuvarlanarak Ziggler'ı tuş pozisyonuna getiriyor ama Ziggler kurtulup snapmare vuruyor. Ziggler yerde body scissors bağladığında Kingston savaşarak kurtulup chop ve dropkick vuruyor. Kingston Trouble in Paradise denediğinde Ziggler engelleyince Kingston tekme atıp crossbody yapıyor. Kofi Kingston boom boom drop yaptıktan sonra Trouble in Paradise yapmak istese de Ziggler engelleyip inverted suplex vuruyor. Kingston tuş olmayınca Ziggler sleeper bağlıyor ve Kingston kurtularak kendisi sleeper bağlıyor. Bu fazla uzun sürmüyor ve Ziggler, Kingston'ı köşe yastıklarına çarptırarak kurtuluyor. Buna rağmen Kingston toparlanıyor ve TROUBLE IN PARADISE! Kingston Ziggler'ı tuş ederek maçı kazansa da kemer halen Ziggler'da kalıyor.

Ring anonsçusu Tony Chimel WWE Hall of Famer Howard Finkel'ı ringe davet ediyor. Finkel seyircilere "hoş geldiniz" deyip bu gece maçların arasında Bret Hart'ın çıktığı MSG şovlarından bazı kesitler gösterileceğini söylüyor.

WWE Tag Team Championship
Cody Rhodes & Drew McIntyre vs. Chris Masters & MVP


McIntyre MVP'ye köşede tekme atarak başlasa da MVP onun kafasına diz atınca McIntyre tag veriyor. Masters da tag alıyor ve göğüs kaslarını oynatıyor. Masters Rhodes'un kafasını köşeye çarptırıp chop vuruyor. Rhodes birden Masters'ın suratına tekme atıyor ve McIntyre'a tag veriyor. McIntyre ile Rhodes bir süre Masters karşısında üstünlük kurduktan sonra Masters sonunda tag veriyor ve MVP heel ikiliye saldırıyor. Rhodes ring dışına düşüyor, McIntyre da Ballin' Elbow'a maruz kalıyor. Rhodes ringe girdiğinde MVP onu yine ring dışına gönderiyor ama arkasını döndüğünde McIntyre onun suratına tekme atıyor. Masters tuşu bozuyor ve ardından tag alan Rhodes, MVP'ye gourdbuster vuruyor. McIntyre tekrar tag alıp MVP karşısında üstünlüğünü devam ettiriyor ve MVP kurtulup tag vermeye çalışıyor ancak McIntyre onu durdurup Rhodes'a tag veriyor. Rhodes rear chinlock bağladığında MVP electric chair yapıp sonunda Masters'a tag veriyor. Chris Masters back body drop yaparak başlayıp spinebuster vuruyor ve MASTERLOCK! Drew McIntyre ringe girince Masters hareketi bozup McIntyre'ı yakalıyor ve yine MASTERLOCK! Legal adam McIntyre olmadığı için Masters hareketi bırakıyor ve MVP clothesline vurarak McIntyre'ı dışarı gönderiyor. Bu sırada toparlanan Cody Rhodes birden Masters'ı yakalıyor ve CROSS RHODES! Rhodes hemen Masters'ı tuş ederek ortalamanın üzerinde güzellikte geçen bu maçı bitiriyor.

Bret Hart'ın Curt Hennig'i yenerek ilk kez Intercontinental kemerini kazanması gösteriliyor.

Alberto Del Rio vs. Chavo Guerrero

Alberto Del Rio içinde oldukları Madison Square Garden'ın tarihinden bahsedip kendisinin Muhammed Ali ve Rocky Marciano gibi isimlerle aynı düzeyde olduğunu söylüyor. Meksika'dan buraya gelip bir "sahte Meksikalı"yla güreşeceğine inanamadığını söylüyor ve Chavo Guerrero ring kenarına geliyor. Guerrero, Del Rio'nun atkısını alıp Tony Chimel'ın boynuna dolayarak Del Rio'yla dalga geçince Del Rio onu kovalamaya başlıyor. Anlaşılan Guerrero bu gece babyface. Guerrero dropkick vurarak başlayınca Del Rio onu ring dışına gönderiyor ama Guerrero geri döndüp double leg takedown yapıyor ve yumruk atmaya başlıyor. Rel Rio ring dışına inip 9'a kadar orada duruyor ve ringe döndüğünde Guerrero dropkick vuruyor. Guerrero clothesline vurduktan sonra Del Rio birden enzuigiri vurarak Guerrero'nun ofansını kesiyor ve Guerrero ring dışına düşüyor. Del Rio ring dışında Guerrero'nun elini bariyerlere yaslayıp tekme atıyor. Ringe döndüklerinde Del Rio armbar bağlıyor ve bir süre Guerrero'nun koluna çalışıyor. Guerrero sonunda yumruk atıp dropkick vuruyor ve hurricanrana yapıyor. Del Rio dropkick vurmak isterken Guerrero çekilince Del Rio ring dışına düşüyor. Guerrero hemen plancha yaptıktan sonra flying bodypress ve tornado DDT'yle devam etse de Del Rio tuş olmuyor. Del Rio birden DDT vurduktan sonra superplex denerken Guerrero onu yere düşürüyor ve FROG SPLASH! Del Rio iplere tutunarak tuştan kurtuluyor ve arkasından Guerrero'yu köşe demirine çarptırıyor! Hareketi tekrarladıktan sonra Guerrero'nun kolunu yakalıyor ve CROSS ARMBREAKER! Guerrero çaresizce pes ediyor ve Del Rio MSG'de çıktığı ilk maçını kazanıyor.

Bret Hart'ın Wrestlemania X'de Yokozuna'yı yenip WWF Champion oluşu gösteriliyor.

Kelly Kelly & Melina vs. Michelle McCool & Layla

Kelly maçın başında McCool'a sunset flip yapsa da Layla'yı apron'dan düşürdüğünde McCool Kelly'nin suratına tekme atarak üstünlük sağlıyor. Layla tag alıp head scissors yaptıktan sonra LayCool bir süre Kelly'nin karşısında üstünlüklerini sürdürse de Melina sonunda tag alıp Layla'yı etkisiz hale getiriyor. Melina iplerden zıpladığında McCool onu çekerek suratını yere çarptırıyor. Kelly yardım etmek için geldiğinde clothesline yiyor ve bu sırada Hornswoggle ringe geliyor. Hornswoggle McCool'u biraz kovaladıktan sonra Layla ona saldırıyor ve ringe gönderiyor. Ringde Hornswoggle (aynı Hulk Hogan'ın yaptığı Hulk-Up gibi) coşuyor ve ring iplerini (Ultimate Warrior gibi) sallıyor. Toparlanan Kelly Kelly ile Melina ringe giriyor ve heel ikiliye double clothesline vurarak tuş ediyorlar. Maçın ardından Hornswoggle Layla'yı ısırdıktan sonra McCool'un ayağına basıyor ve STUNNER! Büyük reaksiyon alan bu hareketin ardından Hornswoggle arka alana Kelly ve Melina'yla gidiyor.

Survivor Series 1996'da Bret Hart'ın Steve Austin'le çıktığı maçtan görüntüler gösteriliyor.

SmackDown! vs. Raw
Jack Swagger vs. Mark Henry


Swagger maçın başında Henry'yi havaya kaldırmaya çalışsa da başaramıyor ve ring dışına iniyor. Swagger ringe döndüğünde Henry onu yere düşürüp Earthquake Splash yapmak istese de Swagger çekiliyor ve Henry'nin dizine çalışıyor. Swagger bir kaç kez Vader Bomb yaptıktan sonra Henry'yi ring dışına düşüyor ancak arkasından gittiğinde Henry onu apron'a çarptırıyor. Buna rağmen Swagger Henry'nin bacağına vurarak onu yere düşürüyor ve step-over toehold bağlıyor. Henry tekme atarak kurtulunca Swagger tekrar onun ayağını yakalıyor ve ANKLE LOCK! Mark Henry pes etmeyip tekme atarak hareketten kurtuluyor ve slam yapıyor. Mark Henry running splash yaptıktan sonra World's Strongest Slam denerken dizi yüzünden hareketi gerçekleştiremiyor. Jack Swagger iplerden gerilip Henry'nin üzerine uçtuğunda Mark Henry onu yakalıyor ve WORLD'S STRONGEST SLAM!! Mark Henry hemen Swagger'ı tuş ederek kimsenin MOTYC olmasını beklemediği bu maçı kazanıyor.

Ashley Valence gelip WWE eşyalarını gösteriyor ve taraftarlara tişört dağıtıyor. Kısa bir aranın ardından Bret Hart anısına bir seramoni düzenleniyor. Howard Finkel, Jerry Lawler ve Hart Dynasty geliyorlar. Finkel, Bret Hart'ı takdim etmekten onur duyduğunu ve onun "Best there was, best there is and the best there ever will be" olduğunu söylüyor. Bret Hart'ın fotoğrafları gösteriliyor; annesiyle, Owen Hart'la ve Bret'in kardeşleriyle fotoğrafları var. Bu sırada arenada "OWEN-OWEN-OWEN" tezahüratları yükseliyor.

Bret Hart üzerinde New York Rangers formasıyla ve "Thank You Bret" tezahüratlarıyla gelip 13 yılın uzun bir süre olduğunu ve NYC'yi özlediğini söylüyor. Kendisi, yıllar önceden beri, bir gün taraftarlara teşekkür etmek için geri döneceğini biliyormuş, çünkü taraftarlar en iyi kişilermiş. Bu sırada Nexus üyeleri Michael Tarver, Justin Gabriel ve Heath Slater ringe geliyor. Tarver burada bir problem olduğunu söylüyor, kimse Nexus'ı davet etmemiş. "The best there ever will be"nin kendileri olduğunu söylüyor ve Bret'e bir şans veriyorlar; Nexus'a katılmak. Elbette Bret Hart bunu kabul etmeyince 6 kişilik tag maçı başlıyor.


Bret Hart & The Hart Dynasty vs. Nexus

Maçın özel hakemi Jerry Lawler.   Bu maç hem Bret Hart'ın MSG'ye dönüş maçı, hem de Nexus'ın ilk MSG maçı. Maçın başında Kidd ile Smith hızlı tag'lerle Slater'ı kontrol altında tutuyor. Gabriel tag aldığında powerslam yiyor ve Bret Hart tag alıp Gabriel'ın koluna çalışıyor. Hart bir süre armbar yaptıktan sonra Kidd'e tag veriyor. Gabriel iplerin yakınındayken Natalya ona tokat atarak maça karışıyor ama Lawler maçı devam ettiriyor. Kidd dropkick vurduktan bir süre sonra Gabriel spinkick denerken Kidd çekilse de Gabriel onu yakalayıp ring dışına gönderiyor. Slater tag alıp rear chinlock bağlıyor ve seyirciler "We Want Bret" diye bağırmaya başlıyor. Kidd hareketten kurtulup enzuigiri vursa da Bret'e ulaşamadan önce Tarver tag alıp Kidd'i köşede dövüyor. Kidd sonunda ona dropkick vurup Bret Hart'ı içeri sokuyor ve Hart tag alan Slater'ı yumruklamaya başlıyor. Slater'ı köşeye gönderip apron'daki Gabriel'i yere düşürüyor ve Slater'a inverted atomic drop yapıyor. Hitman dirsek atıp backbreaker vuruyor ve Slater'ın tekme denemesini boşa çıkarıp Sharpshooter pozisyonu alıyor. Slater onun gözüne parmak atarak hareketten kurtulsa da arkasından high knee vurmak isterken Bret çekilince darbe apron'da duran Tarver'a geliyor. Smith tag alıp ringi temizlerken Bret de iplere çıkan Gabriel'ın sırtına tekme atıyor. Dynasty üyeleri Gabriel'a Hart Attack yapmak istiyor ancak Slater ringe girince Kidd ona springboard dropkick vuruyor. Bret Hart tag alıyor ve SHARPSHOOTER! Gabriel pes ediyor ve Hart ailesi maçı kazanıyor.

Maçın ardından Hart'lar galibiyeti kutlarken Nexus arkadan saldırıp Dynasty üyelerini dışarı gönderiyor. Lawler gelip Bret Hart'ı kurtarıyor ve Slater'a fist drop yapıyor. Bret hemen Slater'a Sharpshooter bağlıyor ve Slater çaresizce elini yere vuruyor. Hart'lar galibiyeti kutlayarak arka alana gidiyorlar, seyircilerin reaksiyonu harika.

Big Show vs. CM Punk

Punk maçtan önce mikrofon alıp kendi memleketi Chicago'nun New York'tan çok daha iyi olduğunu söylüyor. "Second City" Chicago'yla ilgili bir şarkı söyleyince seyirciler yuhalamaya başlıyor. Big Show'un müziği şarkıyı bölüyor ve Big Show ringe gelirken Punk da seyircilere laf atıyor. Maçta Show chop vuracakken Punk eğilip tekme atmak istese de Show onun bacağını yakalıyor. Punk tokat atmak isteyince Show onu da engelleyip göğsüne chop vuruyor. Punk'ı köşede ezip stinkface yaptıktan sonra slam yapıp ayağıyla göğsüne bastırıyor. Big Show chop vurmaya devam ediyor ve back body drop'ın ardından Chokeslam yapmak istiyor ancak Punk onun gözüne parmak atıp engelliyor. Punk tekme ve yumruklarla devam edip Show'u yere yıksa da Show onu havaya fırlatarak tuşu engelliyor. Punk sleeper bağladığında Show pes etmiyor ve Punk'ı havada takla attırarak hareketten kurtulup clothesline vuruyor. Big Show koşup köşedeki Punk'a back splash yapıyor ama devam edemeden Punk onun bacağının arkasına vurarak yere düşürüyor. CM Punk springboard clothesline yapmak istediğinde Show onu havadayken yakalıyor ve CHOKESLAM! Punk ayağa kalktığında KO PUNCH! Show hemen Punk'ı tuş ederek onu bir hafta içinde ikinci kez yeniyor.

New York Street Fight - World Heavyweight Championship
The Undertaker vs. Kane


Paul Bearer ortalarda yok. Taker hemen Kane'e saldırıyor ve ring kenarında dövüşüyorlar. Taker sandalyeyle vurduktan sonra Kane'i köşe demirine yaslıyor ve bir kaç kez vuruyor. Ringe döndüklerinde Taker bir süre daha üstün götürse de Kane kaptığı bir mikrofonla Taker'a vuruyor ve tekmeyle ring dışına gönderiyor. Kane Taker'ı köşe demirine çarptırdıktan sonra karnına diz atarak üstünlüğünü sürdürüyor ancak Taker birden onu boğazından yakalıyor. Chokeslam denerken Kane hareketi engelliyor ve Taker'ın boğazına yapışıyor. CHOKESLAM! Kane tuş denemiyor ve Taker'ı köşeye gönderiyor. Taker clothesline vurarak Kane'i yere düşürüp apron'dan sarkıtıyor ve guillotine legdrop yapıyor. Giriş rampasında bir süre dövüşüyorlar ve Kane, Taker'ın whip denemesini engelleyerek onu ring basamaklarına çarptırıyor. Ringe döndüklerinde Kane yerdeki Taker'ı tekmeliyor ve Taker'ın bacağına elbow drop yapıyor. Kane Taker'ın bacağını köşe demirine çarptırdıktan sonra Taker'ın karşı atağını engelliyor ve ring kenarından gongu alıp Taker'ın bacaklarına geçiriyor. Kane flying clothesline vuruyor ve Taker tuş olmuyor. Taker birden Hell's Gate bağlamak istese de Kane sıyrılıyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyor. Taker Kane'in kolunun altından geçip big boot vuruyor ama devamını getiremeden önce dizleri yüzünden duraksıyor. Taker buna rağmen Kane'in boğazının altından geçip Chokeslam pozisyonu alıyor. Kane Taker'ın karnına tekme atarak kurtulup boğazına yapışıyor ve CHOKESLAM! Kane hemen Taker'ı tuş ederek kemerini koruyor.

Yeni nesil seyircilerin ilgi duyabildiği bu feud devam ederken bir MSG şovu daha bitiyor.

2010/09/23 - WWE Superstars


WWE Superstars bu hafta size mükemmel iki maç sunuyor. JTG ile Primo'nun mücadelesi göz doldururken Goldust ile William Regal WWE'nin olabilecek en teknik mücadelelerinden birisini size sunuyor.

WWE’nin en iyi şovu olma unvanını hiçbir yere kaptırmayan WWE Superstars her zamanki neşeli yüzlerimizi görüp bize güzel maçlar göstereceğinin, RAW ve SD’da kullanılmayan yetenekli güreşçilerin merkezi olacağının göstergesiyle başlıyor. Hadi hepimize hayırlı olsun. Gauntlet Match, RAW’ın tekrarını izleyeceksiniz yani. Kahretsin ki bu gece! Brooklyn! Brooklyn!

JTG vs. Primo w/A.J

Amerika’nın kalbinden gelen JTG sonrası “Superfantastico” Primo ile “Ultrafantastico” A.J taklalar atarak geliyor, maç başlıyor. Primo yine neşeden takla atıyor, JTG’nin koluna çalışıyor. Drop Toe Hold yapıp Headlock bağlıyor ama aklıma bir şey geliyor. JTG SmackDown’da ve Primo RAW’da değil miydi? Bu iki şov çekilmesi iyice olayları karıştırmış anlaşılan. Ben burada konuşurken maç bir klasik WWE maçı gibi devam ediyor. JTG Arm Drag yapıyor, ikili bakışıyor. JTG Headlock bağlıyor, Primo Irish Whip yapınca JTG Dropkick vuruyor. Arm Drag sonrası diz vurup iplerden sekerek Neckbreaker ile tuşa gidiyor ama olmuyor.

Hell In A Cell şovu da rövanş şovu gibi olacak. JTG köşede yumruklar atarken Primo onu itip ring dışına fırlatıp Baseball Slide deniyor. JTG çekilip Clothesline deneyince Primo eğiliyor ve JTG A.J’e vurmanın eşiğinden dönüyor. Primo yumruk atıp JTG’yi basamaklara fırlatırken reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde JTG Sunset Flip yapıyor, Primo taklayla kalkıp tekme atıyor. Dropkick vurup Snap Suplex yapıyor. Leg Scissors bağlıyor, bu arada Shad ortalıktan kayboldu iyice. Tekli kalınca güreş yeteneği anlaşıldı galiba. JTG Arm Drag yapıyor, Primo üstüne koşunca tekme atıyor.

Yine koşunca dirsek atıyor ama Primo Drop Toe Hold yapıp Splash ile atlıyor, JTG çekiliyor. JTG izleyicileri çıldırtarak yumruklar atmaya başlayıp Irish Whip yapıyor, Back Body Drop vurduktan sonra tuşa gidiyor ve olmuyor. JTG apron’a çıkıyor, Primo’nun sırtından taklayla kalkıp iplerden sekerek Primo’nun üstüne atlıyor. Köşede kalkan Primo’nun üstüne giderek Mugshot yapıyor. Shoot Out’a gidiyor ama Primo onu yakalayarak Backstabber yapıp tuşa gidip hayatında ilk kez bir maç kazanıyor!!

Primo çıldırıyor çünkü hayatında ilk kez bir maç kazandı. Milattan önce bir maç kazanmış olabilir ama Dünya’nın yazılı tarihinde Primo’nun kazandığı ilk maç oluyor! Kutlarız Primo! (A.J sayesinde kazandığını bilmiyor muyuz, çakal?)

NXT Rebound, küfür ettirmeyin bana. Müzikli sandalye saçmalığı yarışması ne ya! Michael Cole’un gidişiyle beraber ilk kez bir hareketine anlam verdim. Superstars’a az maç koydukları için RAW’dan bir bölümü uzunca verecekler, az sonra! WWE askerlere torpil çekiyormuş, hiç de hak etmiyorlar. Benim WWE’ye Amerikan askerlerinden daha fazla katkım var. Yürüyün gidin! Bana bedava bilet sağlayın! Cena yine önüne geleni devirmiş, umurumda değil. Hell In A Cell’de mükemmel bir maç var. John Cena vs. Wade Barrett, maçın özelliği maçı güzel yapan özellik. Eğer John Cena yenerse Nexus kapanacak ama eğer Wade Barrett yenerse John Cena Nexus üyesi olacak!


Goldust w/Aksana vs. William Regal

The Goldie One Twitter’ın başından zorla kaldırılıp ringe getirildikten sonra Twitter, Facebook veya o tür zırvalarla işi olmayan William Regal bütün ihtişamıyla ringe geliyor, burada size vermek istediğim mesajın William Regal’ın kazanmasını ve ana kemeri bu maçtan sonraki yaptığı maçta almasını istiyorum olduğunu anlamadıysanız bu incelemeyi bir daha okumayın. Haftaya olanı okuyabilirsiniz. William Regal’ın mükemmel giriş müziğinden sonra maç başlıyor. Lock-Up sonrası Regal mükemmel bir Arm Drag yapıp Goldust’ın koluna çalışıyor, Goldust aynı şekilde ama daha kötü bir halde bunu yapıyor, ikili bakışıyor.

WGN America bu sırada alttan reklam geçirip duruyor, ben maça konsantre olamıyorum ama! Regal Headlock bağlıyor, Goldust bağlayınca Regal onu itiyor ama Goldust Shoulder Block yapıyor. İkili bir süre birbirine Submission hareketleri bağlıyor. Regal Headlock bağlıyor, Irish Whip sonrası Goldust kalçasıyla vurup Regal’ı ring dışına yolluyor. Regal Aksana’yı takip ediyor, Goldust gelerek yumruk atıp demir basamaklara çıkıyor ama Regal onu düşürüyor!

Bacak arasına tekme atıyor, reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde Michael Cole bize Regal’ın reklam boyunca Goldust’ı dövdüğünü söylüyor. Şu anda da dövüyor zaten. Regal Goldust’ın sağ ayağına çalışıyor, Goldust yumruk atınca Regal Drop Toe Hold yapıp sağ ayağa çalışmaya devam ediyor. Goldust Monkey Flip yapıyor, Regal yine Goldust’ın sağ ayağına vuruyor. Regal yumruklar atarken Goldust aniden Final Cut vurup tuşa gidip maçı kazanıyor, yazıklar olsun.

Maçtan sonra iki efsane isme de haklarını veriyorum, WWE’yi WWE yapan adamlar bunlar. Goldust Aksana ile Twitter’a gideceğinin sevincini yaşarken şov sona eriyor. Şimdi hatırladım, Yoshi Tatsu, neredesin





2010/09/24 - SmackDown!


SmackDown'da bu hafta gerilim artıyor. Kane ile The Undertaker'ın geçmişinden birisi onlara sürpriz yaparken haftaya SyFy'a taşınma telaşı sürüyor.

Şov giriş videosu sonrası açılıyor. Kane ve Taker ile ilgili olaylar devam ediyor, bu gece!

Kane vs. Chris Masters

Chris Masters bu maçı kazansın istiyorum! Maç başlıyor, Kane Headlock bağlıyor. Irish Whip sonrası Shoulder Block vuruyor. Masters tekme atıp Shoulder Block yaptıktan sonra Masterlock bağlıyor!!! Hadi! Hadi! Hadi! Kane Masters’ı köşeye çarptırıyor ama Masters hareketi bozmuyor! Kane iki kere daha çarptırıyor, hareket bozuluyor. Masters yumruklar atıyor, Kane tekme vuruyor. Dropkick yapıyor, uzun süre maçı üstün götürüyor. Masters Back Chop vuruyor ama Kane tekmelerine devam ediyor. Dropkick ile tuşa gidiyor, olmayınca Masters’a saldırmaya devam ediyor. Masters Back Chop vurup dirsek atıp köşeden atlıyor ama Kane yumruk atıyor. Chokeslam ve Tombstone vurduktan sonra maçı kazanıyor. Haksız bir kazançtı, Chris Masters bu maçı daha çok hak ediyor!

Kane Konuşuyor

Maçtan sonra Kane mikrofonu alıp Chris Masters’dan özür dilediğini ve kemerini ona verdiğini söylemiyor. Karanlık tarafın Taker ile kaldığını ama gücün hala onda olduğunu ve kimsenin onu durduramayacağını söylüyor. Güçlü kardeş olduğunu tekrarlıyor, büyük kardeşinin kimin iyi olduğunu bildiğini söylüyor. Bu Dünya üzerinde bu şovu izleyen milyonlarca kişi arasından Kane’in daha iyi olduğunu onun da bildiğini söylüyor.

Seyircilerin arasına giderek herkesin Kane’den korktuğunu söylüyor. Çocuk bir izleyicinin dibine gidiyor, çocuk Kane’den uzak durmaya çalışıyor. Bu canavarın hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor ve kardeşine Pazar günü onun vücudunu dağıttığını ama yetmediğini belirtiyor. Onun efsanesini ve ruhunu dağıtacakmış.

“Dashing” Cody Rhodes girişe gelerek bize ortağı Drew McIntyre’ı takdim ediyor.

WWE Unified Tag Team Championship Match
“Dashing” Cody Rhodes & Drew McIntyre vs. The Hart Dynasty w/Natalya


Maça Drew ile Smith başlıyor. Drew Smith’i köşede sıkıştırıp tekme atıyor. Köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Smith çekiliyor ve Kidd’e tag veriyor. Irish Whip sonrası Drop Toe Hold yapıyor, Kidd Elbow Drop vuruyor. Drew ring dışına çıkınca Kidd Baseball Slide deniyor. Drew onu tutunca Hurracanrana yapıyor! Reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde Drew Smith’i dövmekte. Smith yumruk atıyor, Cody tag alarak yumruklar vurmaya başlıyor. Diz vuruyor, Smith kafa atarak karşılık veriyor. Smith Irish Whip yaparken Drew tag alıyor ama Smith ona Powerslam yapıyor.

Cody tag alarak Headlock bağlıyor, Smith onu kaldırarak arkasına fırlatıyor. Kidd ile Drew tag alıyor! Kidd iplerden sekerek Dropkick vurup tuşa gidiyor. Olmayınca tekmeler atıp köşeye Irish Whip deniyor. Drew yapıp koşunca tekme atıp Springboard Neckbreaker ile tuşa gidiyor ama Cody bozuyor! Tekmeler atıyor, Smith ringe girerek tekme atıp onu ring dışına fırlatıyor. Drew Smith’e Big Boot yapıp köşe korumasını çıkartıyor. Koşan Kidd’i oraya fırlatıp Future Shock vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor!!

The Undertaker arka alanda düşünmekte. Alberto Del Rio’nun yanına gidiyoruz ve Christian yerde yatmakta! Alberto başka bir zaman Christian ile karşılaşacağını söylediğini ve o zamanın şimdi olduğunu söylüyor. Christian’ın omzu kötü durumda. Hakemler gelerek Alberto’yu yolluyor.

RAW Rebound sonrası Hell In A Cell maçları tanıtılıyor.

Arka alanda Hornswoggle’ı gülerken görüyoruz. Karşısına Trent Baretta ile Caylen Croft çıkıyor. İkili ona DudeBusters dedirtmeye çalışıyor. Teddy Long gelerek ne olduğunu soruyor, ikisinin işçi kıyafetlerini soruyor. İkili şovun SyFy’a taşındığını ve onların taşımacılık yapacağını söylüyor. Kemer şansı elde etmeyi umuyorlar, Bragging Rights kupasını götürüyorlar. Hornswoggle onları takip ediyor.

Arka alanda CM Punk tek başına otururken Luke Gallows geliyor. Gallows’dan sadece gitmesini istiyor. Punk Gallows’un asla S.E.S’de olmadığını söyleyince Gallows Punk’ı duvarda sıkıştırıp herkesten iyi olduğunu düşündüğünü ama kafasına tekmeyi yediğinde gerçeği göreceğini söylüyor. Onu bu gece yendikten sonra kutlama yapacağını söylüyor, gittikten sonra Punk öksürüyor.


Chavo Guerrero vs. Kaval

Mexican Warrior ringde hazır, bakalım Chavo Kaval’ı öttürebilecek mi? Maç başlıyor. Chavo tekme atıyor. Köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Kaval köşe korumalarından zıplayıp tekme atıyor. Chavo yumruk atıp Kaval’ı ring dışına fırlatmak istiyor, Kaval geri dönerek tekme atıp tuşa gidiyor ama olmuyor. Tekmeler atıyor, Chavo’yu köşeye çarptırıp yumruklar atıyor. Chavo onu apron’a fırlatıyor. Kaval oradan tekmeler vurup Chavo’yu sıkıştırıyor. Chavo onu tekmeyle ring dışına yollayıp bariyerlere çarptırıyor. Uppercut yapıp ringe atıyor, Hilo ile atlıyor.

Submission hareketi bağlıyor, bırakınca Irish Whip yapıyor ve Kaval yumruklar vurmaya başlıyor. Tekme atıp son bir tekme daha vuruyor. Springboard Kick vuruyor, Chavo karşılık vererek Three Amigos vuruyor. Frog Splash ile atlıyor ama Kaval çekiliyor! Chavo takla atarak ayağa kalkıyor, Kaval Dropkick ile tuşa gidiyor ama Chavo ayağını iplere koyuyor. Kaval onu köşeye koyup Hurracanrana ile atmak istiyor ama Chavo onu iterek Frog Splash ile atlayıp tuşa gidip maçı kazanıyor!!!

Chavo sonunda bir maç daha kazandı! Ana kemere doğru giden yolunda başarılar dileriz Chavo!

Rey Mysterio hakkında bir gelişme var, az sonra. Smack Of The Night, Rey’in birkaç hafta önce Alberto tarafından saldırıya uğrayışını görüyoruz.


Update On Rey Mysterio – Ringde

Tony Chimel bize Ricardo Rodriguez’i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio’yu takdim ediyor. Duyduğuma göre JBL ringlere dönmeye hazırmış, eğer Alberto Del Rio ile maç yaparsa ne efsane bir maç olur ama! Alberto ringe gelerek konuşmaya başlıyor. Adı Alberto Del Rio, ama biz bunu biliyormuşuz. Haftalar boyunca bir maça hazır olduğu zaman çıkabileceğini ama Christian’ın onun hazır olduğu hafta olmadığını söylüyor. Christian’ın park alanında şu an ağlamakta olduğunu söylüyor. Bütün rakiplerinin sonunun hastanede bittiğini söylüyor, aynı Rey Mysterio gibi!

Rey Mysterio’yu dövüşünü bize tekrar izletiyor, şovu izleyenler için güzel bir haberi olduğunu söylüyor. Rey Mysterio’nun SmackDown’a haftaya döneceğini söylüyor! Alberto sevinirken Christian’ın müziği çalıyor! Christian omzunu tutarak ringe geliyor, Alberto’ya saldırıyor! Yumruklar atarken Ricardo Rodriguez ayağına tutunuyor ve Alberto tekme atıyor! Cross Armbar’ı bağlıyor ve Christian acılar içerisinde inleyerek ring dışına kadar sürünüyor. Sandalye alarak Christian’ın koluna sıkıştırıp onu köşe demirine çarptırıyor. Üzücü bir an oldu.

Arka alanda Undertaker hala düşünmekte. Ringe dönüyoruz, Vance Archer ve Curt Hawkins ringde.

Handicap Match
The Big Show vs. Vance Archer & Curt Hawkins


Maça Hawkins ile Show başlıyor. Show Hawkins’e tokat atıyor. Köşede üstüne koşuyor, Hawkins çekilip sonra üstüne koşuyor ama Show sadece bir tokatla Hawkins’i dağıtıyor. Archer tag alıyor, Show Shoulder Block yapıyor. Archer’ı arkasından yakalayıp yere fırlatarak Camel Clutch bağlıyor. Archer pes ediyor ve maç bitiyor.

Josh Mathews arka alanda, bu seferki konuğu Jack Swagger! Jack aylardır ilk kez gülümseyerek karşımıza çıkıyor. Mathews haftaya şovun onun evi Oklahoma’da olacağını söylüyor, Jack onun lafını bitirmesine izin vermeden evine geri döneceğini söylüyor. İki kıyafetini gösteriyor, konuşurken DudeBusters ile Hornswoggle kıyafetleri alıp gidiyor! SmackDown’a bol bol Swagger getireceğini söylerken röportaj bitmeden oradan ayrılıyoruz.

WWE askerlere torpil çekiyormuş, bunu biliyor muydunuz?


CM Punk vs. Luke Gallows

Joseph Mercury nerede? Maç başlıyor, Gallows Punk’a saldırıyor ama Punk çekiliyor. Tekme savuruyor, Gallows ayağını tutarak yumruklar vuruyor. İplerden sekerek Big Boot yapıyor, Flapjack yapıp Punk’ı fırlatıyor. Punk apron’a çıkarak Gallows’u iplere çarptırıp Springboard Clothesline yapıyor. Headlock bağlıyor, Gallows onu kaldırınca Sunset Flip deniyor. Gallows Punk’ın üzerine atlayınca Punk çekiliyor. Tekme atıp tuşa gidiyor, olmayınca Gallows yumruk atıyor. Punk tekmelerle karşılık veriyor. Gallows köşeden üstüne koşarak Clothesline vuruyor. İki kez daha vurup iplerden sekerek Splash yapıyor! Köşede üstüne koşuyor, Punk çekilerek Go To Sleep’i vurup tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Taker hala yerinde oturmakta. SyFy ile ilgili bir reklam veriliyor. SmackDown! haftaya orada! Matt Striker ve Todd Grisham bize SyFy’ı överken Vickie Guerrero ile Kaitlyn geliyor. Vickie “Excuse me!” diyerek bize Dolph Ziggler’ı takdim ediyor.

Dolph Ziggler w/Vickie Guerrero & Kaitlyn vs. MVP

Maç hızlı başlıyor, MVP Arm Drag yapıyor. Lock-Up sonrası MVP Headlock bağlıyor. Ziggler Irish Whip yapınca MVP Shoulder Block vurup iplerden sekiyor ve Arm Drag yapıyor. Ziggler ring dışına kaçıyor, ringe geri geliyor. Aniden tekme atıyor, Irish Whip yapıyor. MVP tekme atarak koşan Ziggler’ı Military Press Slam ile fırlatıyor. İplerden sekerek tekme atıyor, Ziggler ring dışına düşüyor. Kaitlyn onu kaldırınca Vickie onu kıskanıp onu uzaklaştırıyor. Kaitlyn Vickie’yi itiyor! İkisi sırayla giderken reklam araya giriyor. Geri dönüyoruz. Ziggler Roll-Up yapıyor, olmuyor.

Tekmeler atıyor, tuşa gidiyor ama olmuyor. Elbow Drop yapmaya başlıyor, bitirince Headlock bağlıyor. MVP kurtulunca Ziggler tekme atıyor. Köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, MVP çekilerek Belly-To-Belly Suplex yapıyor. Yumruklar atmaya başlayıp Irish Whip yapıp Back Body Drop ile Ziggler’ı yere vurup kalkmasını bekleyip Playmaker vurmak istiyor ama Ziggler kurtularak Roll-Up yapıyor! Sonuç gelmeyince MVP Exploder Suplex vuruyor, koşarak Player’s Boot yapıyor! Tuşa gidiyor, Ziggler ayağını ipe koyuyor. Apron’da MVP’yi iplere çarptırıp Zig-Zag deniyor ama MVP iplere tutunup iplerden sekip Elbow Drop deniyor! Ziggler ring dışına çıkıp kemerini alıyor. Count-Out ile maçı MVP’ye veriyor.

Arka alanda Rosa Mendes ip atlarken DudeBusters gelip onu kutuya atıyor. Hornswoggle’a veriyor ve o kutuyu getirirken Vickie Guerrero gelip Kaitlyn’i aramaya başlıyor. Hornswoggle’a soruyor, onu tehdit ediyor. Sesi oradan çıkınca arabaya giriyor, DudeBusters arabayı kilitleyerek ikisini arabayla beraber yolluyor!

Taker’a en sonunda sesler geliyor ve Taker şaşkınlıkla açılan kapıya bakıyor. Kimin olduğunu görmüyoruz.


Kane Has A Challenge For The Undertaker – Ringde

Kane ringe geliyor ve artık yeni bir kıyamet olduğunu söylüyor. The Undertaker’ın ona baktığını belirtiyor. Artık ringin kendi alanı olduğunu söylüyor, uzun uzun konuşup neden Pazar günü sona erdiğini onun merak ettiğini bildiğini söylüyor. Bitmediğini söyleyerek sadece başladığını söylüyor. The Undertaker’ın sonunun geldiğini ve bunun Hell In A Cell’de olacağını söylüyor! Şeytanın ona kısa bir süre öncesine kadar cevap verebileceğini ama şeytanın favori adamının artık kendisi olduğunu ve cevapların hepsinin artık ona geldiğini söylüyor. Taker’a huzur içinde yatmasını söyledikten sonra cehennemde yanmasını söylüyor.

Gong çalıyor ve Taker’ın karanlık adamları ring kenarına kırmızı bir tabut getiriyor. Tabutun içinden Urn ile Paul Bearer çıkıyor!!! Bearer kalkarak Urn’ü eline alıyor!! Urn’ü kaldırıyor ve gongun çalmasıyla The Undertaker Kane’in arkasında beliriyor! Yumruklaşma başlıyor, Clothesline sonrası Kane ringden kaçıyor ve Bearer’ın Urn’ü kaldırmasıyla Taker güçleniyor. Şov burada sona eriyor.





2010/09/23 - TNA Impact

Geçen hafta double pin ile biten Jeff Hardy vs Kurt Angle maçından görüntüler izliyoruz. Eric Bischoff’un nasıl Dixie Carter’ın ayarladığı maçı değiştirip Bound For Glory’de Three Way maçı ayarladığını izliyoruz. Bir karar verdiğini söylüyor Bischoff. Eğer Dixie’nin hoşuna gitmişse iyiymiş ama eğer gitmediyse üzgünmüş. Dixie onu kararlar alması için tutmuş ve Bischoff’un geçen hafta yaptığı da buymuş.

Arenaya dönüyoruz. İnanılmaz! Impact maç ile başlıyor.

Rob Terry vs Abyss


Rob Terry ringe gelirken arka alanda Rob Van Dam’i görevlilerle tartışırken görüyoruz.

Maç daha başlamadan Abyss köşede pataklıyor Terry’i. Diğer köşeye fırlatıyor, Terry clothsline vuruyor. Terry irish whip yapıyor. Abyss kafasına tekme atıyor. Terry clothsline’ın altından kaçıp tekme atıyor. Abyss köşede kendine gelirken, Terry onu ezme peşinde. Abyss big boot yapıyor. Ardından clothsline geliyor. Köşeye götürüp eziyor Terry’i. Abyss’den choke slam denemesi, Terry engelliyor. Abyss iplerden sekiyor, Terry onu yakalayıp slam ediyor. Arkasına power slam de geliyor! Tuş denemesi, Abyss ikide kurtuluyor. Terry choke slam deniyor. O da başaramıyor, Abyss’den side slam geliyor. Tuşa geçiyor. Sonuç yok. Abyss yine choke slam deniyor. Başarısız bu sefer. Tuşa geçiyor, Terry kurtuluyor. Abyss clothsline ile ring dışına yolluyor Terry’i. Ekranda Rob Van Dam ve Jeff Hardy’i görüyoruz. Hardy RVD’nin ringe gelmesine izin veriyor sanırım. Abyss taraftarların önündeki bariyeri söküyor ve Terry’e onunla vuruyor. Ve DQ oluyor.

Maçtan sonra Abyss Terry’e saldırısına devam ediyor. RVD elinde sandalye ile ringe geliyor. Görevliler RVD’ye ringe gitmemesini söylüyorlar. Abyss de arka alana gidiyor bu arada. RVD ringe giriyor.

Mikrofon alıp taraftarlara teşekkür ediyor. Bu gece burada olmasının sebeplerinden birisi de taraftarlara hiçbir yere gitmediğini göstermekmiş. RVD Eric Bischoff’u ringe çağırıyor. Bischoff’un müziği çalıyor ve kendisi ringe geliyor. RVD Bischoff’un TNA title için hazırladığı turnuva konusunda üzgünmüş. Çünkü kendisine kemerinin koruma şansı verilmemiş. RVD Bound For Glory’de Main Event’e çıkacak olan 3 güreşçiye de iyi şanslar diliyor. Ve hangisi kemeri kazanırsa kemerde kendisi de bir şans istiyor. Ama burada olmasının sebebi bu değilmiş. RVD böyle sakat bir şekilde dolaşmaktan nefret ediyormuş. İnsanların kendisine umarım daha iyi olursun demesinden bıkmış. Kesinlikle daha iyi olacakmış ve hatta doktorlar ona bir gün bile vermiş. RVD 10.10.10’de hazır olacakmış. Yani Bound For Glory’de. Bound For Glory’de Abyss ile maç istiyor RVD. Bischoff da bu maçı ayarlıyor.

RVD’nin müziği çalıyor. Kendisi terk ediyor ringi. The Pope D’Angelo Dinero ringe geliyor. Pope bir mikrofon alıp, Bischoff’a burada nelerin döndüğünü kendisine açıklamasını istiyor. Pope oyuna yeni değilmiş. Kendisi dışkı kokusunu çok uzaklardan alabilirmiş. Ve Bischoff bunlarla doluymuş. Pope birkaç haftadır başardıklarından bahsediyor. Matt Morgan’ı yenmesi, Kazarian’ı ve Kurt Angle’ı tuş etmesi falan. Pope No Surrender konusunda şikayet etmeyecekmiş. Nasıl RVD’nin kendisinden önce kemer maçı alacağını sorguluyor Pope. Ardından da hem Jeff Hardy hem de Kurt Angle’ın maçlarını kazanamamışken nasıl Bound For Glory Main Event’ine çıkacaklarını soruyor. Bischoff umuyormuş ki, Pope onu düşündüğü şeyle suçlamıyormuş. Bischoff, Pope’un ve kendisinin arka alanda bir konuşma yapması gerektiğini söylüyor. Burada değil, şimdi değil diyor. Sonra da arka alanın yolunu tutuyor.

Arka alanda Angelina Love, Velvet Sky ve Lacey Von Erich var. Lacey üzgün gözüküyor. İkili ona iyi olup olmadığını soruyorlar. Lacey çok sinirli olduğunu söylüyor. Madison Rayne ve Tara’ya laf atıyor. O kadar çok fuck dedi ki olayın akışını kaçırdım ben.

Arka alanda Eric Bischoff ve Pope ile beraberiz. Pope hala esip gürlüyor. Hardy ve Angle’ın da maçlarını kazanmadan Kemer şansı elde ettiklerini söylüyor. Bischoff da eğer bu geceki maçını kazanırsa onu Main Event’e alacağını söylüyor. Samoa Joe vs The Pope D’Angelo Dinero bu akşam!

Shannon Moore ile ilgili uzun bir video izliyoruz.


Jeremy w/Max vs Chris Sabin

Jeremy ringe gelirken yanında Max’in ağzı yine garip bir şekilde yamuk. Dikkat çekmek istedim.

Sabin head lock bağlıyor. Jeremy irish whip yapıyor. Max ring dışından ayağını çekiyor, Sabin’in. Hakem ring dışından men ediyor Max’i! Jeremy de dikkatini o yöne çevirmişken Sabin roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Jeremy iplerden sekiyor. Sabin üstünden atlıyor. Jeremy tekrar sekiyor. Arm drag geliyor. Shoulder block geliyor. Tuş denemesi başarısız. Sabin arm lock yapıyor. Jeremy iplere tutunuyor. Ardından bir yumruk atıp apron’a çıkıyor ve face buster yapıyor. Tuşa geçiyor, Sabin kurtuluyor. Jeremy head lock bağlıyor. Sabin kurtulacak gibi olunca bir yumruk atıp neckbreaker yapıyor. Tuşa geçiyor, Sabin kurtuluyor. Köşeye itiyor Jeremy Sabin’i. Geriye çekilip üstüne koşuyor. Kafasına tekme yiyor. Sabin apron’a çıkıyor. Apron’dan ring dışına suplex etme peşinde Jeremy’i. Jeremy de apron’a geliyor. Arkasına apron’da neckbreaker’ı vuruyor! Ringe atıp tuşa geçiyor. Sabin kurtuluyor. Köşeye götürüyor Jeremy’i. Jeremy kurtulup reverse jaw breaker yapıyor. İplerden tornado DDT deniyor, Sabin engelleyip enzuigiri vuruyor. Roll-up yapıyor ardından. Ve Jeremy tuş oluyor.

Kazanan: Chris Sabin

Maçtan sonra Max ringe dalıyor. GenMe beraber Sabin’i dövüyorlar. Ardından iplerden bir DDT geliyor.

Taylor Wilde&Hamada© vs Beautiful People
TNA Knock-Outs Tag Team Titles

Taylor Wilde ile Lacey Von Erich ringdeler. Lacey arm drag yapıyor. Yahu bu Lacey güreşemiyor cidden bak. Wilde drop toe hold yapıyor. Head lock bağlıyor. Snap mare yapıp tuş gidiyor. Lacey kurtuluyor. Wilde head lock’u bozmuyor. Bir daha snap mare. Lacey irish whip yapıyor. Arm drag geliyor. Hamada tag alıyor. Ona da arm drag yapıyor. Bir hareket öğrenmiş sürtük, yapıyor herkese. Hamada’nın kolunu çeviriyor. Velvet Sky iplere çıkıyor. Tag alıp Hamada’nın kolunun üzerine atlıyor. Bu arada söylemezsem ölürüm yine. Sky tag aldığında ringin içindeydi. Sky da Hamada’nın kolunu çeviriyor. Hamada bir takla atıp iplerden sekiyor. Big boot geliyor. Taraftarları coşturuyor. Slam ediyor Sky’ı. Ardından iplere çıkıp moonsault yapıyor. Nobody home! Sky iplerden sekip low drop kick yapıyor. Sky’deki vücut anneannemde olsa dedem mezarından kalkar.

Her neyse, Wilde tag alıyor tekrar. Roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Small pack-age yapıyor. Yine sonuçsuz. Ayağa kalkıyorlar. Sky back slide pin deniyor. O da ne? Yine hüsran. Elbow drop yapıyor utanmadan. Lacey tag alıyor. Wilde onu yere yıkıp iplerden sekiyor. O esnada Hamada blind tag alıyor. Wilde drop kick yapıyor. Şampiyonlar double suplex yapıyor Lacey’e. Hamada heme tuşa geçiyor. Başarısız. Fisherman suplex yapıyor.(Taz burada fisherwoman suplex diyor. İlahi Taz) Yine tuşa geçiyor, yine başarısız. Wilde Lacey’nin bacağına tekme atıp iplerden sekiyor ve clothsline vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Wilde köşeye atmak istiyor Lacey’i. Lacey çevirip kendisi atıyor köşeye. Köşede ilk iplere çıkma teşebbüsünde başarısız oluyor. Dengesini kaybediyor beceriksiz kadın. Sonra çıkıp yumruklar atıyor ve hayatımda gördüğüm en iğrenç, en berbat hurracanrana’yı bile yapamıyor. Wilde’ın kendisi balıklama ringe atlıyor adeta. Tuşa geçiyor. Hamada bozuyor.

Sky girip Hamada’ya bulldog yapıyor. Wilde Sky’ı ring dışına yolluyor. Amma uzadı be maç. Ardından Lacey de Hamada’yı yolluyor. Hakem ring dışındakilerle ilgilenirken Madison Rayne ringe dalıp motorsiklet başlığıyla Lacey’e çakıyor. Lacey yere düşmeyi bile beceremiyor. Wilde bir enzuigiri yapıyor. Ve tuşa geçip takımına maçı kazandırıyor. TNA Knockouts Wrestle, WWE Divas Pose.

Kazanan: Taylor Wilde&Hamada

Samoa Joe vs The Pope D’Angelo Dinero


Maç Joe’nun köşede seri yumruklarıyla başlıyor. Irish whip geliyor. Leg lariat arkasına. Joe yumruklar atıyor. Pope bir tekme atıp STO yapıyor. Dirsek atıp iplerden sekiyor, Joe shoulder block yapıyor. Köşeye atıyor Pope’u. Orada ezip hayvansı enzuigiri’sini vuruyor. Tuşa geçiyor, Pope kurtuluyor. Joe head lock bağlıyor. Pope yumruklarla kurtuluyor. İplerden sekiyor. Joe’dan clothsline. Yine head lock. Pope kurtuluyor choplar vurup Inverted atomic drop yapıyor. İplerden flying forearm vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Pope yine iplerden sekiyor. Joe power slam yapıyor. (Yazar Notu: Bir analiz size, Pope maçın başından beri üç kere iplerden sekti. Üçünde de lehine bir hareketle bitti olay. Teşekkürler.) Tuşa geçiyor başarısız. Joe köşede yumruklar atıyor yine. Diğer köşeye atmak istiyor, Pope engelleyip Joe’yu yolluyor. Üstüne koşuyor, Joe ayaklarını kaldırıyor. Pope onu yakalayıp iplerden dışarı atıyor ve neckbreaker koyuyor. Jeff Jarett ring kenarına geliyor, Joe’yu desteklemek maksadıyla. Pope köşede tekmeler atıyor. O esnada Sting ve Kevin Nash de gelip Jeff Jarret’a dalıyorlar. Joe ringde, sanki istediği zaman yapabilirmişçesine rahat bir şekilde Kokina Clutch bağlıyor Pope’a. Pope bayılıyor, hakem de maçı Joe’ya veriyor.

Kazanan: Samoa Joe

Maçtan sonra Joe da ring dışına iniyor. Sting, Nash, JJ ve Joe kapışıyorlar. Görevliler ayırıyor.

Mr Anderson Ringde


Anderson mikrofonu alıp, ringe Kurt Angle’ı davet ediyor. Angle ringe geliyor. Anderson’ın ne olduğu büyük bir sır değilmiş. Ne olduğu da t-shirt’ünde yazıyormuş. Ayrıca t-shirt’ü de TNA’in internet sitesinden satın alabilirmişiz. Ve Anderson’ın ne olduğu Bound For Glory’e kadar değişmeyecekmiş. Ama en azından bunu Angle’ın suratına karşı söyleyebiliyormuş. Anderson’ın ve Angle’ın ortak noktası ikisi de şu anda oldukları yere torpille gelmemiş olmalarıymış. Burada bir-iki espri yapıyor ama çevirmiyorum. Espriler güzel kalsın. Ve Anderson’a göre hiç şüphe yokmuş ki, Angle bu işte en iyiymiş. Angle mikrofonu alıyor. Angle Anderson’ın bunu yüzüne karşı söylemesine saygı duyuyormuş. Angle bu işe başladığında en iyi olmak istemiş. En iyiden az olan her şey başarısızlıkmış. Kendisi, Hogan’dan, Flair’dan, Sting’den daha iyi olmak istemiş. Aradan on sene geçmiş ve Angle yapacağını söylediği her şeyi yapmış. Angle eğer Bound For Glory’de kaybederse emekli olacağını söylemiş önceden. Ama söylemesi gereken bir şey varmış. Kendisi ringdeyken, kendisi oluyormuş. Her şeyden fedakarlık etmiş bugüne kadar. Angle Anderson’a bir atlet olarak saygı duyuyormuş. Bir insan olarak da saygı duyuyormuş. Ama Bound For Glory’de kaybetmeyecekmiş. Çünkü bu ring, bu ipler, bu taraftarlar olmadan kendisinin hiçbir şey yokmuş. Anderson ve Angle el sıkışıyorlar. Anderson Angle’ın elini kaldırıyor.

Arka alanda Fortune’un yanındayız. Ric Flair, Bound For Glory’nin büyük bir gece olacağını söylüyor. Lethal Lockdown maçında dünyanın en iyi güreşçileri(Fortune) EV2.0’yu yenecekmiş ve EV2.0’yu TNA’den yollayacaklarmış. Ardından konu AJ Styles’ın bu gece Sabu’yla olacak olan Ladder maçına geliyor. Maçın kazananı Lethal Lockdown maçında kafesin anahtarına sahip olacak. Flar, Styles’ı gaza getiriyor. Ardından Fortune Flair’a bir içkiyi fondip yaptırıyorlar.

Yine arka alanda The Pope, Kevin Nash ve Sting’in yanındayız. Nash, Pope’a kendilerinin kullanabileceği bir bilgisi var mı diye soruyor. Eric Bischoff’un asistanından konuşuyorlar falan. Anlamsız, gereksiz bir promo. Sonunda Pope Nash ve Sting’le fist bomb yapıyor.

Fortune ve EV2.0 arasında geçenleri anlatan bir video izliyoruz. Ve sonunda Main Event!


Sabu vs AJ Styles w/Matt Morgan&Ric Flair
Ladder Match


AJ Styles’ın müziği değişmiş. Eskisi daha güzeldi.

Maçın başı, ikilinin üstünlük alma çabaları ve birbirlerini yumruklamalarıyla geçiyor. Styles chop vuruyor. Irish whip yapıyor. Sabu altından geçip, iplerden sekiyor ve hurracanrana yapıyor. Köşeye atıyor Styles’ı. Üstüne koşuyor, suratına tekme yiyor. Sabu toparlanıp, Styles’ı sertçe köşeye çarptırıyor arkasından da iplerden sekip clothsline vuruyor. Ring dışına inip bir merdiven alıyor. Styles da ring dışında onu takip, merdiveni Sabu’nun elinden düşürüyor. Sabu onu bariyerlere çarptırıyor. Tekrar merdiveni alıp ringe atıyor. Kendisi de ringe girerken Styles merdiveni ring dışına çekiyor tekrar. Sabu’yu iplere çekiyor. Styles’ın kendisi merdiveni alıyor. Ringe girerken Sabu iplerden sekip merdivene drop kick çekiyor. Merdiven de Styles’a çarpıyor dolayısıyla. Sabu ring dışına iniyor tekrar. Tekrar Styles’ı bariyerlere çarptırıyor. Bir sandalye alıp ringe atıyor. Ardından da merdiveni alıyor. Onu da ringe yolluyor. Ringe gelen Styles’ı yumruklayıp merdiveni kuruyor ve tırmanıyor. Styles onu ringe düşürüyor.

Köşeye atıyor Sabu’yu. Sabu Styles’ın darbesinden kaçınıp Styles’ın kafasını köşeye çarptırıyor. Merdiveni alıp Styles’a fırlatıyor. Arkasından Styles’ın kalkmasını bekliyor ve yine atıyor merdiveni ama bu sefer Styles çekiliyor merdiven ring dışında. Styles yine merdiveni alıp ringe girmek istiyor. Sabu yine masaya drop kick çekme peşinde ama bu sefer Styles çekiliyor. Sabu ring dışına uçuyor, Styles ringe girerken. Mick Foley ring kenarına geliyor. O gelirken biz de reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Sabu sandalyeyi Styles’ın kafasına çarptırıyor. Ardından sandalyeyi kurup, sandalyeden destek alarak atlıyor ve köşede eziyor Styles’ı. Ardından sandalyenin üstüne face buster geliyor. Styles iplere tutunarak kalkmaya çalışırken Sabu cross body yapıyor. İki adam da ring dışında. Ric Flair Sabu’ya saldırmaya gidiyor. Mick Foley onu engelliyor. Matt Morgan, Foley’e arkadan saldırıyor. Tommy Dreamer yardıma geliyor. Kazarian, Dreamer ringe doğru koşarken başka bir yerden çıkıp Dreamer’a saldırıyor. Ringde Sabu sandalyeyi ring dışına atlamasına yardımcı olacak şekilde kuruyor. Styles ona chop vuruyor. Raven, Stevie Richards, Rhino ve Beer Money de ring dışındaki kavgaya katılıyorlar.

Ringde Styles merdiveni kuruyor. Anahtarı almaya çıkıyor. Sabu merdiveni deviriyor. Ardından iplerden sekiyor ve dışarıdaki kavgayı ayırmaya çalışan görevlilerin üstüne atlıyor. Ringde Sabu merdiveni kuruyor ve anahtarı alacak gibi. Robert Roode ringe girip onu aşağı indiriyor ve clothsline vuruyor. Rhino da ringe giriyor. Roode’a Gore yapıyor. James Storm ringe girip Rhino’ya super kick çekiyor. Hem Sabu hem de Styles merdivene çıkıyorlar. Sabu Styles’ı düşürmeyi başarıyor. Ama James Storm tekrar gelip Sabu’yu da indiriyor ve elindeki içi dolu bira şişesini Sabu’nun kafasında patlatıyor. Ardından Styles’a merdivene çıkmasında yardımcı oluyor. Styles anahtarı alıyor.

Kazanan: AJ Styles

Arka alanda Jeff Hardy ve RVD’nin yanındayız. Hardy Bound For Glory’den sonra RVD’nin kemer şansı bulan ilk kişi olacağını söylüyor. Çünkü RVD bunu hak ediyormuş. İkili el sıkışıyorlar. RVD, Hardy’den hiç şüphe duymadığını söylüyor. Ve Hardy’e sarılıyor. RVD odayı terk ediyor. Abyss gelip Hardy’e saldırıyor.

Abyss Ringde

Ringe dönüyoruz. Abyss omzunda Hardy’i taşıyor. Kendisi ringe giriyor. Ve Hardy’i de ringin ortasına bırakıyor. Abyss RVD’nin neden en iyi arkadaşı Jeff Hardy’nin Abyss’in yanında olduğunu merak ettiğine eminmiş. RVD’yi bu gece tekrar görmek tıpkı bir hayaleti görmek gibiymiş. RVD asla geri dönememeliymiş. Ve geri dönmesi sadece şu anlama geliyormuş. RVD Abyss’in sandığı kadar zavallıymış. “Onlar” Abyss’e RVD’yi TNA’den defetmesi için açık bir emir vermişler. Ve kendisi tek hata yapmış. O da RVD’yi nefes alarak bırakmasıymış. Ama 10.10.10’de hatasını düzeltecekmiş. Çünkü Bound For Glory’de “onlar” kendilerinin kim olduklarını açıklayacaklarmış ve TNA’i ele geçirmeye başlayacaklarmış. 10.10.10’de Abyss ve sevgili Janice, başladıkları işi bitireceklermiş. Janice ve kendisi RVD’yi incitmeyeceklermiş, onu sakatlamayacaklarmış. RVD’yi yok edeceklermiş. Ama Janice’le arka alanda konuşmuş ve Janice 10.10.10’i beklemek istemiyormuş. Janice RVD’den bir parça bu gece istiyormuş. Ardından RVD’yi ringe davet ediyor Abyss. RVD’nin müziği çalıyor. Elinde bir sandalye ile geliyor RVD. Daha ringe girmeden sandalyeyi Abyss’in kafasına çarptırıyor. Ardından bir kez daha çarptırıyor. Ama sandalyeyi kaldırdığında Abyss big boot yapıyor. Yumruklar atıyor, köşede eziyor Abyss RVD’yi. Ardından Janice’i eline alıyor. Ink Inc’in müziği çalıyor. Shannon Moore ringin arka tarafından ringe giriyor. Jesse Neal direk iplere çıkıyor. Abyss dikkatini Moore’a çeviriyor. Ama Neal ona missile drop kick yapıyor. Ardından Shannon Moore iplere çıkıp aynı hareketi yapıyor. Abyss ring dışına iniyor. Ve şov da sona eriyor.

2010/09/27 - RAW

The Miz ve Daniel Bryan arasında geçenleri hatırlatan bir video izliyoruz. Ve açılış video’sundan sonra ringe dönüyoruz.

The Miz ringe geliyor. Ringe gelirken elinde bir de mikrofon var. Daniel Bryan’ın kendisine ve Alex Riley’e bir tag team maçında meydan okuduğunu söylüyor Miz. Bryan geçen hafta dersini öğrenememiş. Her pazartesi Bryan Miz tarafından utanç verici bir duruma düşürülüyormuş. Çünkü o Miz’miş ve derken Daniel Bryan’ın dandik müziği çalıyor. Bryan ringe geliyor. Miz Bryan’ın ortağının kim olduğunu soruyor. Bryan anlamalıymış ki kendisi Miz’miş ve kendisi derken bu sefer de John Morrison’ın müziği çalıyor!


John Morrison&Daniel Bryan vs The Miz&Alex Riley

Bryan ve AR(İ Ray diye okuyunuz.) ringde. Bryan seri tekmeler atıyor. Irish whip yapmak istiyor, Riley çeviriyor. Bryan clothsline vuruyor. Ardından dizleri üstündeki rakibine bir tekme daha atıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Morrison tag alıyor. Riley ona tekme atıyor. Slam etmek istiyor, Morrison kurtulup drop kick yapıyor. Tuşa geçiyor. Başarısız. Köşeye çarptırıyor. Irish whip yapmak istiyor, AR çevirip kendisi yapıyor ama suratına tekme yiyor. Ardından Morrison üstüne koşuyor, AR onu iplere çarptırıyor. Köşeye götürüp Miz’e tag veriyor. Miz iplerde sıkıştırıyor Morrison’ı. Ardından slam etmek istiyor ama Morrison cross body tipi bir harekete çevirip tuşa geçiyor! Miz kurtuluyor. Üstünlük hala Miz’de. Tekmeler atıyor. Riley tag alıyor. Köşede darbeler vurup sonunda slam’i vurabiliyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Riley köşedeki Bryan’a vuruyor. Morrison’ı köşeye götürüp Miz’e tag veriyor.

Miz ringe girince taraftarlardan “You tapped out” tezahüratları yükseliyor. Miz, Morrison’a köşede clothsline vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Miz Morrison’ı kollarından yakalıyor. Morrison snap mare yapıyor. Bryan’a tag vermek istiyor. Miz onu havada yakalayıp itiyor. Morrison atletikliğini kullanıp Miz’in altından geçiyor. Miz yine de Morrison’ın ayağından yakalıyor. Ama sonunda kafaya tekme yiyor ve Bryan sonunda tag alıyor! Bryan köşedeki Riley’e drop kick vuruyor. Miz’e big boot yapıyor. Back to belly suplex geliyor. Köşede missile drop kick vurup tuşa geçiyor. Miz ikide kurtuluyor. Bryan köşede bir daha ezme peşinde Miz’i. Miz dirsek atıyor. Bryan LeBellock deniyor. Miz onu köşedeki Morrison’a çarptırıyor. Ardından Skull Crushing Finale de geliyor. Ve tuş. Miz maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Alex Riley&The Miz

Maçtan sonra Miz Daniel Bryan’a saldırıyor. Morrison ringe girip Miz’i ring dışına yolluyor. Kendisi de ring dışında. Miz ve Morrison kapışırlarken Bryan ikisinin üstüne suicide dive yapıyor. Ring dışında Miz, Morrison ve Bryan birbirlerine dalmışken GM’den Mail geliyor. GM’imiz bu Pazar günü Daniel Bryan’ın kemerini hem Miz’e hem de Morrison’a karşı koruyacağını söylüyor. Ve maç da submission count anywhere maçı olacakmış!

Divas Battle Royal
Kazanan Unified Divas Kemeri için Number One Contender Olacak(Türkçe İngilizce Mix)


Maçtan Önce Michelle McCool ve Layla spikerlerin arasına katılıyor.

Maçın başında Tamina Melina’yı ring dışına atıyor. Gail Kim Tamina’yı dışarı yollamak istiyor. Tamina iplere tutunuyor. Maryse drop kick yapıyor Gail Kim’e ama o da iplere tutunuyor. Gail Kim Tamina’ya head scissors yapıp onu elemek istiyor. Tamina onu ring dışına atıyor. Eve de Tamina’yı ring dışına atıyor. Bela Twins Alicia Fox ve Jillian’ı ring dışına yollamak istiyor, ikili apron’da kalınca baseball slide yapıyorlar. Ama Fox ve Jillian çekilince elenenler Bella kardeşler oluyor. Eve ayağa kalkmaya çalışırken Maryse onun üstüne koşuyor, Eve zamanında eğip Maryse’i ring dışına itiyor. Fox, Eve’i eliyor. Son üç kaldı. Natalya, Alicia Fox ve Jillian. Fox ve Jillian Natalya’ya double team suplex yapıyorlar. Ardından Natalya’yı ring dışına atıyorlar ama Natlya tutunuyor. Fox Jillian’ı paketliyor. Tekrar Natalya’ya dönüyor. Natalya apron’da, Fox’a back body drop yapıyor ve Fox’u eliyor. Number One Contender oluyor. Abimin rüyaları gerçek oldu.

Kazanan: Natalya

Bu gece Cutting Edge! Konuk da İsimsiz GM’imiz!

Arka alanda Maryse ve Ted DiBiase var. Maryse bu gece Eve’in kendisini elemesinden yakınıyor. Dibiase’nin ise hiç umrunda değilmiş bu durum. Geçen hafta Maryse ikisine maçlarını kaybettirmiş. Ergen çift gibi lan bunlar. Sürekli kavga. İkilinin bulundukları odanın kapısı çalıyor. Kapının altından bir not odaya atılıyor. Notta haftaya benim olacaksın yazıyor.


Sheamus ringe gelip İrlanda’da bir prensin kral olmak için yaptığı fedakarlıklardan bahsediyor. Kendi elini kesmiş falan. Ben de anlamadım şerefsizim ki. Sheamus bu hikayeyi Randy Orton için anlatmış. Kendisi de tekrar WWE şampiyonu olabilmek için elini kesebilirmiş. Orton hep kendisini küçümsemiş. Orton gidip Triple H ile konuşabilirmiş. HHH Hell In A Cell maçlarının ustasıymış ve Sheamus onun kariyerini bitirmiş. Ve bu Pazar da Hell In A Cell’in içinde çok iyi zaman geçirecekmiş. Sheamus ardından isteyen güreşçinin kendisiyle karşılaşabileceğini söylüyor. Reklamlara gidiyoruz. Geldiğimizde hala kimse Sheamus ile karşılaşmak için ringde değil. Sheamus kimsenin kendisiyle karşılaşmak istemediğini falan söylüyor. Ama arkasından The Great Khali’nin müziği çalıyor.


The Great Khali vs Sheamus

Maçın başında Khali Sheamus’u köşeye götürüp chop vuruyor. Ama Sheamus çıldırıp tekme atıyor. Yumruklar atıp ring dışına kovalıyor Khali’yi. Ring dışına spiker masasının üstünü çıkarıp Khali’ye çarptırıyor. Ondan sonra Spikerlerin koltuklarını alıp Khali’ye fırlatıyor. Sonunda da Brogue Kick geliyor iki tane. Sheamus DQ oldu tabi.

The Cutting Edge

Ringde GM’imizin bilgisayarı var. Edge bu gecenin konuğunun İsimsiz GM olduğunu söylüyor. Edge aralarındaki anlaşmazlıklara rağmen, GM’e şovuna konuk olmayı kabul ettiği için teşekkür ediyor. Ringdeki bilgisayar GM’in sesini değiştirecekmiş ve böylece GM’in kimliği yine ortaya çıkmayacakmış. Edge GM’e neden korkak biri olduğunu soruyor. Bilgisayar bir çeşit robot sesiyle Edge’e, Edge’in neden bir ahmak olduğunu soruyor. GM’imizin kim olduğu ortaya çıkarsa bu her şey değiştirirmiş. Bu yüzden kimliğini saklamak zorundaymış. Edge ilk önce bu sesin hayatında duyduğu en iğrenç ses olduğunu söylüyor. Edge GM kim olursa olsun onun büyük bir yalancı olduğunu söylüyor. GM’imiz Edge’in duygularını incittiğini söylüyor. İlahi GM. GM Edge ile bir barış yapmak istemiş ama Edge bunu istemiyormuş. Neden Edge kendisinden bu kadar nefret ediyormuş. Edge asıl GM’in neden kendisinden nefret ettiğini soruyor. Neden sürekli kendisini böldüğünü soruyor. Ve kendisine neden bilgisayarla tartıştığını soruyor. Komik lan. Stone Cold’un zamanında Vince McMahon’a Stunner yapmasından Edge’in bir bilgisayarla tartışmasına kadar düşmüşler. Edge şimdi gidip Chris Jericho’ya GM’in kim olduğunu soracakmış. GM, Jericho’nun blöf yaptığını ve onun hiçbir şey bilmediğini söylüyor. Ama kendisi birçok şey biliyormuş. Mesela Edge’in bu geceki rakibini biliyormuş. Edge bu gece bir rakibi olmadığını söylüyor. Edge konuşmaktan sıkılmış. Tam ringi terk edecekken, GM Edge için bu gece maç ayarladığını söylüyor. Edge’in rakibi de bu gelen adammış: John Cena’nın müziği çalıyor!

Edge vs John Cena


Edge köşeye götürüyor Cena’yı. Yumrukluyor. Cena drop toe hold yapıyor. STF deniyor. Edge onu ring dışına itiyor. Cena ringe girmeye çalışırken, Edge ona bir tekme daha koyuyor. Cena ringe giremiyor en nihayetinde. Edge de ring dışına iniyor. Cena’yı demir merdivene çarptırıyor. Ringe dönüyoruz, Edge tuşa geçiyor. Cena kurtuluyor. Cena ani bir Attitude Adjusment deniyor. Edge kurtulup reverse face buster yapıyor. Edge’den yumruklar geliyor. Cena altından geçip, shoulder block yapıyor. İplerden sekip bir daha shoulder block yapıyor. Cena çekilince hareket boşa gidiyor. Edge tuşa geçiyor, Cena kurtuluyor. Köşeye çarptırıyor Cena’yı. Arkasına suplex deniyor, Cena engelleiyp kendisi fisherman suplex yapıyor. Cena yine Attitude Adjusment deniyor, Edge kurtulup Edgeucation yapıyor. Tuş denemesi, başarısız. Edge kaldırıyor Cena’yı. Cena yumruklar atıyor. Bir de tekme vurup iplerden sekiyor ve bulldog geliyor. Cena Edge’i iplere çıkarıp AA deniyor. Edge engelliyor. Cena’yı indirip köşeye atma peşinde Cena çeviriyor. Edge köşede. Cena üstüne koşuyor Edge kurtulup çekilip iplerden sekiyor ve Spear! Tuşa geçiyor, Cena’nın ayağı iplerin altında olmasına rağmen hakem üçü sayıyor. Edge maçı kazanıyor!

Kazanan: Edge

Maçtan sonra GM’in dandik, robot sesini duyuyoruz yine. GM, Edge’e kurallara göre oynaması gerektiğini söylüyor. Çok açıkmış ki, Cena’nın ayağı iplerin altındaymış. Edge’e bir tekrar izletiyor GM. Ardından da maçın devam edeceğini ilan ediyor.

Edge vs John Cena
Edge yine Spear deniyor. Cena drop toe hold yapıp STF bağlıyor. Edge pes ediyor. Maçların bitip tekrar başlamasından hoşlanmıyorum.

Kazanan: John Cena

Maçtan sonra Edge GM’in bilgisayarının yanına gidiyor. GM’in robot sesi, Edge’e adil bir şekilde kaybettiğini ve kendisine o şekilde bakmamasını söylüyor. Neyse Edge sonunda kendisini kaybedip GM’in bilgisayarına saldırıyor. Bilgisayarı ikiye ayırıyor. Kafa falan atıyor. Kendi kafası kanıyor ama. Sandman gibi.

The Nexus(Justin Gabriel&Heath Slater) vs Evan Bourne&Mark Henry


Slater ve Bourne içeride. Slater hemen köşeye çarptırıyor Bourne’u. Gabriel tag alıyor. Gabriel tuşa geçiyor, başarısız. Slater tag alıyor. Gabriel, slam ediyor Bourne’u. Slater da iplerden sekip knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Slater chin lock bağlıyor. Bourne tekme darbeleriyle kurtuluyor. Slater onu köşeye atıyor. Üstüne koşuyor, Bourne çekiliyor. Gabriel’ın da darbesinden kaçınıp Slater’a diz atıyor. Mark Henry ve Justin Gabriel aynı anda tag alıyor. Mark clothsline yapıyor. İki tane head butt vuruyor. Yumruk atıp köşeye atıyor Gabriel’ı. Slater ringe giriyor ama o da clothsline yiyor. Gabriel’ı kaldırıp çok sert bir şekilde yere çarptırıyor. Gabriel’ı Shooting Star Press’i rahat yiyebileceği bir yere seriyor Mark. Ardından Bourne tag alıyor. Ama Slater o anda Mark’ı ring dışına atıyor. Gabriel da kalkıp köşeye çıkan Bourne’u yere ringe düşürüyor. Gabriel iplere çıkıyor. 450 Splash! Bourne çekiliyor! Gabriel boşa vuruyor hareketi. Bourne iplere çıkıyor. Shooting Star Pres geliyor. (Air Bourne demeyeceğim lan.) Tuşa geçiyor, Heath Slater ring dışından tuşa karışıp, tulu tersine çeviriyor. Bourne ne olduğunu anlamadan tuş oluyor.

Kazanan. The Nexus

Maçtan sonra Nexus’un diğer üyeleri Mark Henry’i demir merdivene çarptırıyorlar. Arkasından ringe girip, Bourne’u pataklıyorlar. David Otunga clothsline yapıyor. Slater finisher’ını vuruyor. Tarver yumruk atıyor. Wade Barrett Wasteland yapıyor. Gabriel da 450 Splash vuruyor. Barrett bir mikrofon alıyor. Bize tee başlangıçta söylemişler. Ya Nexus’ın yanındasınız ya da karşısında. Bu Pazar Barrett Cena’yı yendikten sonra Cena artık onlara karşı olamayacakmış. Çünkü Cena da onlardan biri olacakmış. Nexus’ın Cena’ya ihtiyacı yokmuş ama Cena onlara tüm WWE’yi domine etmelerinde yardımcı olacakmış. David Otunga mikrofonu alıyor. Bu Cuma Smackdown’a davetli olduklarını söylüyor. SD’daki tüm güreşçileri uyarıyorlarmış. Michael Tarver alıyor mikrofonu. Ve kötü haber şuymuş ki, kötü haber kendileriymiş. Hiç kimse kendilerini durduramazmış.

The Hart Dynasty vs Cody Rhodes&Drew McIntyre

Tyson Kidd ve Drew McIntyre ringdeler. Rhodes tekme atıp iplere itiyor Kidd’i. Kidd onun altından geçiyor. Rhodes onu apron’a yolluyor. Kidd roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Rhodes iplerden sekip tekme atıyor Kidd’e. McIntyre tag alıyor. İkili Kidd’i köşeye çarptırıyorlar. McIntyre tekme atıyor. Rhodes ve McIntyre bir süre tag’leşerek dövüyorlar Kidd’i. Sonunda McIntyre’ın clothsline’ı geliyor. Tuşa geçiyor, başarısız. McIntyre suplex deniyor. Kidd kurtulup tekme atıyor. Aynı anda David Hart Smith ve Cody Rhodes tag alıyorlar. Smith iki tane clothsline vuruyor. High knee yapıyor. Köşede eziyor Rhodes’u. Slam etmek istiyor, Rhodes kurtuluyor ama Smith back suplex yapıyor yine de. Tuşa geçiyor, başarısız. McIntyre ringe giriyor. Smith onu ring dışına atıyor. Hart Attack denemesi, McIntyre iplerdeki Kidd’i düşürüyor. Rhodes da hengamede Smith’den kurtulup Cross Rhodes’u vuruyor. Ve tuş geliyor.

Kazanan: Cody Rhodes&Drew McIntyre

Maçtan sonra Smith sinirli gözüküyor. Tyson Kidd’e kızıyor. Ve hışımla arka alana gidiyor.

Arka alanda John Cena’nın yanına R-Truth geliyor. R-Trtuh Pazar günü ne olursa olsun her zaman Cena’nın arkasını kollayacağını söylüyor. Cena’ya dikkatli olmasını söylüyor. Cena kendisinin her zaman dikkatli olduğunu söylüyor. Bu hafta Nexus’ın SD’da olacağına geliyor konu. Belki Cena da orada olacakmış. Reklam yapıyorlar yani.


Chris Jericho ringe geliyor. Elinde bir mikrofon var. Jericho bu gece Randy Orton’ı yenip number one contender olacakmış ve ardından da WWE title’ı kazanacakmış. Orton iyi bir rakipmiş ve tehlikeli bir adammış. Orton kesinlikle Viper’mış. Bir yılan gibi bakıyor, düşünüyor ve saldırıyormuş. Eskiden Orton kendisine Legend Killer dermiş. Jericho da kendisine Viper Killer diyecekmiş. Çünkü bu gecenin sonunda Orton da Jericho tarafından malubiyete uğratılan şampiyonlar listesine girecekmiş. Jericho utanmadan listeyi saymaya başlıyor. Stone Cold Steve Austin, The Rock, Triple H, Kane, Shawn Michaels, Eddie Guerrero, Rey Mysterio, JBL, The Big Show, Edge, The Undertaker, MVP, CM Punk, Invader I, Invader II, Villano I, Villano II, Villano III, Villano IV, Villano V, Juventud Guerrera, Apolo Dantes Ringo, Mendoza Jr., The Great Muta, Masahiro Chono, Funaki, Fuyuki, Jado Gedo Yoshi Tatsu, Perry Saturn, Dean Malenko, Lex Luger, Sting, Ric Flair, Bill Goldberg, Booker T, Stevie Ray, Scott Norton, Buff Bagwell, Flash Flanagan, Flash Funk, Kevin Nash, Diesel, Oz, Scott Hall, Razor Ramon, America's Starship, Eagle, Mr. X daha da saydı da bir ara reklama gittiği için duyamadık. Neyse sonunda Randy Orton’ın müziği çalıyor.

Randy Orton vs Chris Jericho

Jericho tekme atıyor. Köşeye fırlatıyor Orton’ı. Orton clothsline vuruyor. Bir süre yumruklar atıyor. Jericho kendisine gelip karşılık vermeye başlıyor. Orton tekme atıyor. Irish whip yapıyor. Jericho iplere tutunuyor. Orton clothsline ile ring dışına atıyor Jericho’yu. Kendisi de ring dışına iniyor. Bariyerlere çarptırmak istiyor Jericho’yu. Jericho engelleyip kendisi Orton’ı bariyerlere çarptırıyor. Reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Orton’dan clothsline geliyor. Yine. Sheamus’u rampada geliyoruz. Orton dikkatini ona çeviriyor. Jericho ona saldırınca, Orton çekiliyor ama arkasına enzuigiri yiyor. İplerden yardım alarak tuşa geçiyor, başarısız. İplere çarptırıyor Orton’ı. Ardından yine ipleri kullanarak boğuyor. Hakem ayırıyor. Jericho iplerde sıkıştırma peşinde yine, Orton çekiliyor. Orton köşeye atıyor Jericho’yu. RKO denemesi, Jericho back slide pin deniyor. Orton kurtuluyor.

Jericho’dan drop kick. Tuş denemesi, Orton ikide kurtuluyor. Jericho head lock bağlıyor. Orton yumruklarla kurtuluyor. İplerden sekiyor, Jericho’dan bir drop kick daha. Yine tuş denemesi, yine başarısız. Jericho’dan knee drop geliyor. Tuşa geçiyor, Orton ikide kurtuluyor. Jericho chin lock bağlıyor. Orton back suplex yapıyor. İki tane clothsline ve arkasından scoop slam geliyor. Orton köşeye atıyor Jericho’yu. Jericho Orton’ın kafasına tekme atıp bulldog yapıyor. Lionsault yapıyor, Orton çekiliyor. Ardından, Jericho’yu arkasından yakalayıp back breaker vuruyor. Ardından RKO geliyor ama Jericho engelleyip Orton’ı yere düşürüyor. Bu sefer Lionsault başarılı! Tuşa geçiyor, Orton son anda kurtuluyor. Jericho bir tekme atıyor. Orton apron’a çıkıyor. Jericho iplerden sekiyor, Orton’a tekme atmak istiyor Orton çekilince kendisi apron’da. Orton DDT yapmak istiyor. Jericho Walls Of Jericho’ya çeviriyor! Orton uzun uğraşlar sonucu ring dışına itmeyi başarıyor Jericho’yu.

Jericho ringe girerken apron’da Orton’a yakalanıyor. DDT geliyor. Orton RKO için beklerken, Sheamus ringe giriyor. Orton ondan kurtulup onu da apron’a yolluyor ve bir DDT de ona! Hakem maçı bitiriyor bu arada.

Maçtan sonra Orton Sheamus’a Punt vurmak istiyor. Jericho’dan Code Breaker’la kurtarıyor Sheamus’u! Ardından ring dışından bir sandalye alıyor. Orton’ın kalkmasını bekliyor ama Orton darbenin altından geçip Jericho’ya RKO hediye ediyor. Arkasına da Jericho’ya Punt geliyor!  Orton ve Sheamus bakışırken, Jericho'yu sedyeye yüklüyorlar ve şov da sona eriyor.

Chris Jericho'nun Kitabının Kapağı Gösterildi, Orton Face Olarak Mutlu Değil

Chris Jericho's Book

Chris Jericho'nun Undisputed: How to Become The World Champion in 1.372 Easy Steps adlı kitabının kapağı gösterime çıktı, üstte görebilirsiniz. 432 sayfalık kitap 16 Şubat 2011 günü satışa çıkacak.
Pro Wrestling Torch'a göre Randy Orton face karakteriyle mutlu değil. WWE şampiyonu kendisinin doğal bir heel olduğunu düşünüyormuş ve heel olmayı face olmaya tercih ediyormuş.

Eski WWF Güreşçisi Giant Gonzalez Öldü

Arjantin gazetelerinin geçtiği habere göre eski WWE güreşçisi Jorge González (Giant González) Çarşamba günü San Martin, Arjantin'de diyabet hastalığı yüzünden hayatını kaybetti.
Son yıllardaki sağlık durumu kötü olan Gonzalez tekerlekli sandalyeye bağımlı durumdaydı ve Mayıs 2010'da katılması beklenilen Legends Of The Ring organizasyonuna sağlık durumu yüzünden gelememişti.
Kısa bir NBA kariyeri ve 2 yıllık iyi bir WCW kariyerinden sonra WWF'de The Undertaker'ın Wrestlemania serisine katılmaktan başka bir iş görmeyen Gonzalez Wrestlemania IX şovunda The Undertaker'a yenilmişti. SummerSlam 1993 şovunda yapılan Rest In Peace maçında yenildikten sonra hızlıca WWE'den gönderilen Gonzalez 1995'e kadar Japonya'da güreşmeye devam etti. Sonrasında emekli olan Gonzalez 1998'den beri doğduğu yer olan Arjantin'de yaşıyordu.
Gonzalez Lance Cade, Luna Vachon ve Mike Shaw'ın (Bastion Booger) ölümleri sonrasında bu ay ölen 4. güreşçi oldu.