Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2010/09/30 - TNA Impact



Abyss ve RVD’nin arasında geçenlere göz attıktan sonra şov başlıyor.

Arka alanda Kurt Angle Hulk Hogan ile telefonda konuşuyor. Hogan’ın desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu ve kesinlikle TNA World Title’ı kazanacağını söylüyor. Bu gece Abyss ile olacak olan maçından bahsediyor. Ve Angle’a şovun başlandığı haberi geliyor. Angle, Hogan’a birkaç kez kapatması gerektiğini söylüyor. Bu gereksiz bilgiyi neden verdim? Hulk Hogan’ın neden Kurt Angle’la sevgiliyle konuşur gibi konuştuğunu merak ediyorum çünkü.

Kurt Angle Ringde


Angle Hulk Hogan’ın çabuk iyileşmesini temenni ediyor. Ayrıca Hogan’ın kendisine olan güveni de kendisi için çok önemliymiş. 10 gün içinde kemerini kazanacakmış. Kendisi ve kemeri arasında sadece iki kişi varmış. Jeff Hardy ve Mr Anderson. İkisi de çok iyi rakiplermiş ama Bound For Glory Angle’ın parlama gecesi olacakmış. Ayrıca Hogan’a verdiği diğer sözü de tutacakmış. Abyss TNA’e çok fazla şeye mal olmuş. İlk önce TNA Şampiyonu RVD’ye zarar vermiş. Ardından da Jeff Hardy’e. Ve herkesi 10.10.10 hakkında uyarıyormuş. Ama Angle Abyss’i bu gece hakkında uyarıyormuş. Bu gece Hulk Hogan tarafından bir maç ayarlanmış. Kurt Angle vs Abyss Kafes Maçı. Abyss’in müziği çalıyor. Abyss ringe gelemeden Angle ona saldırıyor. İkili kapışarak arka alana gidiyorlar. Bir odada Abyss duvara çarpıyor Angle’ı. Odadaki merdiveni alıp Angle’ın kafasına çakıyor. Angle eline bir sandalye geçirip Abyss’i pataklıyor. Yumruklar atarken, Abyss’den low blow geliyor. Dolaplara çarptırıyor Abyss Angle’ı. Bu sefer Angle low blow yapıyor. Sonunda görevliler zor da olsa ikiliyi ayırıyor.

Beer Money Inc vs Tommy Dreamer&Rhino
LumberJack Match

Fortune ve EV2.0’nun kalan üyeleri LumberJack’leri oluşturuyor.

Dört adam daha hakem başlama düdüğünü çalmadan birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Rhino James Storm’a clothsline yapıp ring dışına atıyor. Dreamer’dan da Robert Roode’a cross body geliyor. Sonunda ringde sadece Dreamer ve Roode kalıyor. Rhino tag alıyor. Dreamer ve Rhino beraber Roode’u iplere atıp yere yıkıyorlar. Rhino köşeye atıyor Roode’u. Back body drop yapıyor. Rhino Gore arayışında, Roode ring dışına kaçıyor. Ring dışında Sabu ona bir yumruk atıp tekrar ringe yolluyor. Roode diz atıyor. Köşeye yolluyor Rhino’yu. Üstüne koşuyor ama suratına tekme atıyor. Storm ring dışından enzuigiri yapıyor. Ardından tag alıp knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Roode tag alıyor tekrar. Diz darbeleri vuruyor. Back suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, o da başarısız. James Storm tag alıyor. Beer Money’den double suplex geliyor. Storm tuşa geçiyor, Rhino kurtuluyor.

Rhino ring dışına yollanıyor. Fortune Rhino’ya dalıyorlar. Ama EV2 gelince Rhino’yu ringe yollamak zorunda kalıyorlar. Storm tuşa geçiyor, Rhino ayağını iplere koyuyor. Roode tag alıyor. Bir iki darbe vurup bear hug bağlıyor. Rhino kurtuluyor ve belly to belly suplex yapıyor. Dreamer ve Storm tag alıyor. Dramer omuzlarına alıyor Storm’u. Storm kurtulup super kick çekmek istiyor, Dreamer yakalayıp cross face bağlıyor. Roode bozuyor. Rhino gelip hem kendisini hem Roode’u ring dışına yolluyor. LumberJackler birbirlerine giriyor. Hakem onlara bakınırken AJ Styles bir şeyi yudumlayıp(Ne olduğunun önemi var mı?) ringdeki Dreamer’ın suratına püskürtüyor. Storm’dan back stabber geliyor. Tuş denemesi, Dreamer kurtuluyor! Storm ring dışından bira şişesi alıyor. Dreamer’a çakma düşüncesinde, Dreamer altından geçiyor. Dreamer Driver başarılı! Tuşa geçip maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Tommy Dreamer&Rhino

Maçtan sonra kavga bitmiyor elbette. Dışarıda ortalık 56 olmuşken. Sabu ringe girip, Fortune’du EV2’ydu diye ayırt etmeden hepsinin üstüne atlıyor. Herkes yerdeyken Mick Foley bir mikrofon alıp daha fazla ring dışı kavgası görmek istemediğini söylüyor. Kendisi sadece iki adamı ringde istiyormuş. Ric Flair’ı ringe davet ediyor Foley. Reklamlara gidiyoruz.


Ric Flair ve Mick Foley Ringde


Döndüğümüzde ringde sadece Foley ve Flair var. Flair, Foley’e kendisiyle konuşmak mı istediğini soruyor. Ne hakkında konuşmak istiyormuş Foley. Flair küfür de ediyor. Ass hole diyor. Ayıp. Foley Bound For Glory’nin büyüklüğünden falan bahsediyor. Herkesin 10.10.10 konusunda heyecanlı olduğunu söylüyor. Ama kendisi ve Flair başka bir zamanı düşünmeliymiş. Bundan bir hafta sonra canlı Impact’de Foley, Flair’a maç teklif ediyor. Flair seyircilerin birinden Foley’nin kitabını alıyor. Foley’nin kitabının başarılarıyla dalga geçip kendisiyle, güreş tanrısıyla mı güreşmek istediğini soruyor. Ardından kitabı yere atıp tekme atıyor. Elbow drop geliyor! Ardından iplerden sekiyor Flair ve knee drop! Aman Tanrım, bu adam çıldırmış olmalı. Flair maçı kabul ediyor. Foley kendisinin içindeki en iyi çıkarmak için Flair’la karşılaşmalıymış. Flair kendisine vurarak alnını kanatıyor. Foley geri kalmayıp gözüne gözüne çakıyor. Ve onun da kaşı falan açılıyor. Kendi gözüne çaktı bu arada. İkili uzun süre boş muhabbetlerdeler. Sonunda Foley haftaya yapacakları maçın Last Man Standing olmasını istiyor. Flair de kabul ediyor. Ve eğer Flair kaybederse Foley’nin kıçını öpecekmiş.

Arka alanda Mr Anderson ve Eric Bischoff var. Anderson’ın telefonu elinde. Kendi telefonunda Hulk Hogan’dan bir arama göremiyormuş. Ama Hogan Angle’ı arıyormuş. Angle durumun ne olduğunu soruyor Bischoff’a. Bischoff Anderson’a bu duruma çok takılmamasını öğütlüyor. Hogan’ın Angle’ı araması Anderson’a güvenmediği anlamına gelmiyormuş. Hogan ona güveniyormuş. Daha da önemlisi kendisi Anderson’a güveniyormuş. Bu yüzden bu gece onu Samoa Joe ile maça sokmuş. Anderson’ın bu gece çıkıp Hulk Hogan dahil tüm dünyaya kemeri taşıyabileceğini göstermesi için. Miş.

Ink Inc vs Generation Me


Jeremy ve Shannon Moore başlıyorlar. Karşılıklı üstünlüğü ele alma çabalarından sonra Jeremy köşeye yolluyor Moore’u. Moore onun üstünden atlayıp arm drag yapıyor. Bir daha arm drag geliyor. Inverted atomic drop ve leg drop ardından tuş denemesi başarısız. Jeremy bir tekme atıp Max’e tag veriyor. Ama o da arm drag yiyor. Jesse Neal tag alıyor. Moore Neal’ı Max’in üstüne atıyor. Neal’dan drop kick ve tuş denemesi, başarısız. Neal köşeye atıyor Max’i. Üstüne koşuyor, suratına tekme yiyor. Max iplere çıkıyor. Moonsault geliyor, Neal çekiliyor. Max ayağı sakatlanmış gibi yapıp ring dışına çıkıyor. Hakem ona bakarken Jeremy gelip yere çarptırıyor Neal’ı. Max ringe girip tekmeler atıyor. Numaracı, ucuz adam. Ağzı da yamuk. Jeremy tag alıyor. Neal’ı köşeye götürüp ayağıyla boğuyor. Hakem ayırıyor. Max tekrar tag alıyor. Jeremy Max’i üstünden atıyor Max’den Neal’a drop kick geliyor. Tuşa gidiyor Max. Neal ikide kurtuluyor.

Max head lock bağlıyor. Neal dirsek darbeleriyle kurtuluyor. Yine drop kick’e maruz kalıyor. Jeremy tag alıp tuşa geçiyor. Başarısız. Yine Max tag alıyor. Jeremy Neal’ı tutuyor. Max iplerden sekiyor ama Neal Jeremy’den kurtulunca Jeremy Max’den clothsline yiyor. Shannon Moore tag alıyor sonunda. İplere çıkıp cross body yapıyor. Drop kick geliyor, ardından leg lariat. Max onu iplere yolluyor. Moore tekme atıyor. Tuşa geçiyor, Jeremy bozuyor. GenMe beraberce iplere yolluyorlar Moore’u. Moore ikisinin altından geçip diğer iplerden sekiyor ve ikisine aynı anda hurracanrana yapıyor! Jeremy’i ring dışına atıyor. Ardından Max’e moonsault geliyor. Tuş denemesi, Jeremy bozuyor. Neal da ringe giriyor. Jeremy’e spear yapmak istiyor. Jeremy çekilince köşeye kötü bir şekilde çarpıp ring dışına uçuyor. Hakem onlarla uğraşırken Max Moore’a low blow vuruyor. Ardından roll-up Moore omuzlarını kaldıramıyor. Max maçı takımına kazandırıyor. 

Kazanan: Generation Me

Maçtan sonra GenMe Neal’a iplerden DDT yapmak istiyorlar. Motor City Machine Guns’ın müziği çalıyor! Alex Shelley ve Chris Sabin, gayet sağlıklı bir şekilde ringe koşuyorlar. Max ve Jeremy topukluyorlar. The Guns’ın müziği çalarken arka alana gidiyoruz.

Arka alanda Samoa Joe var. Joe Hogan ve Bischoff’un kendisine verdiği fırsatlardan memnunmuş. Bu gece Anderson’ı yenecekmiş. Sonunda da TNA World şampiyonu olacakmış. Ayrıca Anderson tek bir şeyde haklıymış. Anderson gerçekten de Ass Hole’muş.

Yine arka alanda Motor City Machine Guns’ın yanındayız. Shelley şampiyon olmak için dört sene beklediklerini ve kemerlerini Generation Me’ye kaptırmayacaklarını falan söylüyor. GenMe kemer şansını kazanmışlar. Bound For Glory’de kendileriyle maç yapacaklarmış. Ama Guns’ın intikamı haftaya canlı Impact’de başlayacakmış. Ben anlamadım Magnus ve Wolfe’a n’oldu? Vay anasını.


Mr Anderson vs Samoa Joe

Maçtan önce The Pope, Kevin Nash ve Sting spikerlerin arasına katılıyorlar.

Maç Joe’nun seri yumruklarıyla başlıyor. Anderson head lock bağlıyor. Joe onu iplere atıyor. Anderson arkadan yakalıyor Joe’yu. Joe onu köşeye götürüyor. Enzuigiri geliyor. Joe birkaç tekme daha vurup, diğer köşeye götürüyor Anderson’ı. Chop vuruyor. Ayağıyla boğuyor Anderson’ı. Hakem ayırınca Anderson yumruklar atıyor. Bu sefer kendisi Joe’yu köşeye götürüp ayağıyla boğuyor. Pis hakem yine ayırıyor. Anderson iplerden sekiyor shoulder block yiyor. Joe yine Anderson’ı köşeye götürüyor. Kafasını tekmeliyor. İplerden sekip kafasına daha sert bir tekme atıyor. Joe Anderson’ı kaldırırken, Anderson yumruklar atıyor. Joe etkilenmeyip köşeye çarptırmaya çalışıyor Anderson’ı. Anderson engelleyip dirsek atıyor. Clothsline geliyor. Bir daha dirsek atıyor. Drop kick geliyor. Tuş denemesi, başarısız. İkili ayağa kalkıyor. Joe Kakuna Clutch bağlıyor! Anderson jaw breaker ile kurtuluyor. Ardından Mic-Check başarılı! Anderson hemen tuşa geçip maçı kazanıyor.

Kazanan: Mr Anderson

Maçtan sonra Kevin Nash Samoa Joe’nun yanına gidip kendilerine katılmasını söylüyor.  Reklamlar.

Döndüğümüzde Kevin Nash, Sting ve The Pope D’Angelo Dinero ringdeler. Nash’in elinde bir mikrofon var. Nash kötü insanlara kötü şeyler olur diye bir inanış olduğunu söylüyor. Ve ne kadar ilginçmiş ki, Hulk Hogan şu anda bir hastanede ameliyatlı bir şekilde yatıyormuş. 7 aydır Sting bize TNA’de neler döndüğünü anlatıyormuş. Soyunma odasının geri kalanı Hogan ve Bischoff tarafından kandırılmış olsa da ringdeki üç zat-ı muhterem neler döndüğünü gayet iyi biliyormuş. Pope mikrofonu alıyor. Bischoff’u yalancı ucuz kötü bir adam olarak niteliyor. Bu bir savaşmış ve Hogan ve Bischoff sonuna gelmişler. Sting mikrofonu alıyor. Sting, Hogan’a bunun kendisi ve Hogan arasında olup olmadığını soruyor. Bu olay bu yılın başında başlamamış. Bu olay yıllar önce ikil WCW’dayken başlamış. Bu klasik iyi kötü hikayesiymiş. Sting taraftarlara iyi adamı mı görmeye geldiklerini soruyor. Taraftarlarda tık yok. Sting kötü adamları mı görmeye geldiklerini soruyor. Taraftarlar süper reaksiyon veriyor. Söylemem lazım, taraftarlar üçlüye süper destek veriyor. Sting kimin iyi kötü kimin iyi olduğunu soruyor. Bu herkesin merak ettiği soruymuş. Ve Bound For Glory’de cevaplanacakmış. Bound For Glory’de, Sting&Kevin Nash vs Jeff Jarett&Samoa Joe maçını alıp 6 Man Tag Team maçına çevirmelilermiş. Nash ve Sting Pope’u alıyorlarmış. Ve Hogan da JJ ve Joe’ya katılmalıymış. Eric Bischoff’un kolpa müziği çalıyor. Bischoff yanında Miss Tessmacher ile geliyor. Ve Miss Tessmacher’a hitap ederek, yılın en büyük PPV’ine bu kadar az kalmışken ringdeki üç adam gerçek renklerini gösteriyormuş. Nash ve Sting’in kariyerlerinin sonuymuş. Daha iyi günleri geride kalmış ve Bischoff bunu anlıyormuş. Bu hayatın bir getirisiymiş. Ama Pope gençmiş ve daha öğrenecek çok şeyi varmış. Bu 15 sene önce WCW’da Bischoff daha genç yeteneklerle çalışmak istediğinde başlamış. Hay WCW’unuza lan. Bischoff Nash’in hiç değişmediğini ve hep kendisiyle ilgilendiğini söylüyor. Sting, Pope ve Nash üçlüsü arasında en çok Pope Bischoff’u hayal kırıklığına uğratmış. Pope World Title için yapılan turnuvada kaybetmiş. Ama Bischoff ona bir şans daha vermiş. Pope onu da kaybetmiş. Hulk Hogan gelecek hafta canlı Impact’de olacakmış. Ve maç teklifine kendisi cevap verecekmiş. Bischoff sadece umuyormuş ki cevap hoşlarına gidermiş. Bischoff’un müziği çalarken arka alana gidiyoruz yine.

AJ Styles ve Ric Flair’ın yanındayız. Styles Brian Kendrick’e ölmek mi istediğini soruyor. EV2’cularla dolaşmasını sorguluyor. Bu gece Kendrick’le maç yapacakmış ve TNA TV Title da ortada olacakmış. Ardından yine Ric Flair’a geçen hafta verdikleri içkiden veriyor. Flair yine tek dizi üstünde fondip yapıyor.

TNA House Showlar’ında Amazing Red’in Jay Lethal’i yenip X-Division kemerini alışını, sonra başka bir House Show’da kaybedip kemeri kaybedişini izliyoruz. TNA Wrestling Live, Anything can happen.

Madison Rayne ve Tara Miss Tessmacher ile beraberler. Miss Tessmacher ikiliden en iyi tavırlarını takınmalarını istiyor. Çünkü kendisi hepsini kovacak güce sahipmiş. Bulundukları ofise Angelina Love, Lacey Von Erich ve Velvet Sky geliyor. İki tarafın birbirlerine bağırmaları falan çığlıklar iğrenç. Miss Tessmacher hepsini susturup, isterse alayını kovabileceğini yineliyor. Tara’ya tekrar TNA kontratosu imzalatıyorlar. İki tarafın atışmaları oluyor bu sırada. Eric Bischoff Bound For Glory’de bir 4 Way maçı ayarlamış. Madison Rayne vs Lacey Von Erich vs Velvet Sky vs Angelina Love! Love bu maçın olmayacağını Beautiful Love ile yeniden beraber olduklarını falan söylüyor. Yine bağrışmalar, iğrenç ince kadın sesleri, pis. 9-11 Kadın programları kuşağı gibi. Sonunda Miss Tessmacher hepsini odasından şutluyor. Biz de sıradaki maça geçiyoruz. Sonunda güreş izlemek istiyoruz.


AJ Styles© w/Ric Flair&Matt Morgan vs Brian Kendrick
TNA TV Title

Maçtan önce Ric Flair spikerlerin yanına gelip haftaya Mick Foley’i yeneceğini falan söylüyor. Maç verin artık.

Lock-up. Kendrick köşeye götürüyor Styles’ı. Hakem ayırıyor. Styles tekme atıyor. Head lock bağlıyor. Kendrick irish whip yapıyor. Eğiliyor, Styles üstünden atlıyor. Styles Kendrick’i kaldırıyor. Kendrick kurtulup drop kick yapıyor, Styles çekiliyor hareket boşa gidiyor. Köşede chop vuruyor. Diğer köşeye atıyor, üstüne koşuyor. Kendrick çekiliyor. Drop kick başarılı bu sefer. Forearm geliyor. Styles arkadan yakalıyor Kendrick’i. Kendrick kurtulup kendisi Styles’ı arkadan yakalıyor. Roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Styles’dan back suplex geliyor. Styles iplerde sıkıştırıyor Kendrick’in kafasını. Hakem ayırıyor. Ring dışından Matt Morgan hareketi devam ettiriyor. Styles’dan tuş denemesi başarısız. Styles tekmeler atıyor. Kendrick darbelerden birini yakalayıp geriye itiyor Styles’ı. Drop kick geliyor iki tane. İplerden sekiyor. Ama Styles omuz atıyor. Styles irish whip yapmak istiyor. Kendrick çevirip kafaya bir tekme atıyor. Ardından Tornado DDT geliyor. İplere çıkıyor. Ring dışındaki Matt Morgan’ın üzerine atlıyor! Styles suicide dive ile Kendrick’in üstüne atlamak istiyor. Kendrick tekme atıyor ona da! İplere çıkıyor tekrar. Ric Flair ringe girmeye çalışıyor. Hakem onunla uğraşırken, Morgan Kendrick’in ayağını çekiyor. Styles da Kendrick’i iplerden alıp Styles Clash’i vuruyor. Ve tuşa geçip kemerini koruyor.

Kazanan: AJ Styles


Arka alanda Abyss ile beraberiz. Abyss Kurt Angle’ın Bound For Glory’de olamayacağını, çünkü kendisinin onu halledeceğini söylüyor. RVD’ye geliyor söz. Bound For Glory’de kendisini istemiş ve kendisini de alacakmış. Ama Abyss olayı ilginçleştirmek istiyormuş. Maça Monster’s Ball kuralları eklemek istiyor Abyss. Gelecek haftaki canlı Impact’de olacak olan Battle Royal’e katılacağını da söylüyor Abyss.

Brian Kendrick ile ilgili bir video izliyoruz.

Günün erken saatlerinde RVD ile yapılmış bir röportajdan görüntüler izliyoruz. RVD belki bu şekilde ringlere dönmenin akıllıca olmadığını söylüyor. Sağlığını ortaya koyuyormuş. Ama c’mon diyor. Kendisi her zaman bedenini ortaya koymuş. Kendi sağlığı doktorların elindeymiş. Tam olarak bir tedaviye girecekmiş. Ve 10.10.10’de Abyss ile karşılaşacakmış.


Kurt Angle vs Abyss
Cage Match


Angle maçın başında seri yumruk ve tekmeler vuruyor. Abyss’i kafese çarptırıyor. İplerden sekiyor Abyss’den shoulder block. Abyss’den yumruklar geliyor. Köşeye atıyor Angle’ı. Üstüne koşuyor ama Angle dirsek atıyor ona. İplere çıkıyor clothsline yapıyor. Angle yine kafese çarptırıyor Abyss’i. Angle Janice’i dışarı atıyor. Reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Angle yumruklar atıyor. İplerden sekiyor ama big boot yiyor. Bu sefer Abyss kafese çarptırıyor Angle’ı. İki kere hem de. Angle’ın kafası kanıyor. Abyss kanayan yere yumruklar atıyor. Yine kafese çarptırıyor. Slam denemesi, Angle kurtuluyor. Abyss’in ayağına bir darbe vuruyor. Kafaya yumruklar geliyor. Ardından iplere çıkıp frog splash yapıyor! Tuş denemesi, Abyss ikide kurtuluyor. İki adam da ayağa kalkıyorlar. Abyss’den choke slam denemesi, Angle kurtulup, Abyss’i düşürüyor. Ankle Lock! Abyss kurtuluyor. Yine coke slam deniyor, bu sefer başarılı. Tuşa geçiyor, Angle ikide kurtuluyor.

Abyss köşeye atıyor Angle’ı. Üstüne koşuyor Angle çekilyor. Angle Slam denemesi, Abyss engelliyor. Abyss Angle’ı omuzlarına alıyor bu sefer. Shock Treatment! Tuş denemesi, Angle son anda kurtuluyor. Abyss iplere çıkıyor. Splash yapıyor, Angle çekiliyor. Angle Slam geliyor! Angle tuşa geçiyor, Abyss kurtuluyor. Angle iplere çıkıyor önce. Sonra kafesin tepesine çıkıyor. Hoop Impact bitti. Ama ben bitmedim. Reaction’ı da izledim. Reaction’dan devam.

Abyss ayağa kalkıp hakem Brian Hebner’a choke slam yapıyor. Angle tekrar iplere inip Abyss’in üzerine cross body yapıyor. Abyss onu yakalayıp Black Hole Slam yapıyor. Abyss bir de Angle’ı kafese çarptırıp bir daha choke slam vuruyor. Abyss durmayacak gibi gözükürken Mr Anderson’ın müziği çalıyor! Anderson kafesi tırmanarak geçiyor. Yumruklar atıyor Abyss’e. Ama sonunda o da diz darbesi yiyor. Kafese çarptırılıyor. Ve Black Hole Slam. Abyss kapıyı yıkıp ring dışından Janice’i alıyor. Ringe girmeye çalışırken Angle ayağa kalkıp yumruklar atıyor Abyss’e. Reaction açılış video’sunu görüyoruz. Maç da bitmiş olsa gerek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci