Pages

9 Ekim 2010 Cumartesi

Şov İncelemeleri

Bu Sayfada Tüm Şov İncelemelerini Bulabilirsiniz.Wwe,Tna,Roh,Fcw... ve daha fazlası. Sizler İçin Haftalık Şovları ve PPV'leri inceliyoruz....Bazı maçları özel inceliyoruz tek maç incelemeleri başlığı altında bulabilirsiniz .




Tek Maç İncelemeleri
___________________________

AJ Styles vs. The Sandman – NWA-TNA #34

WWE.com Exclusive Match – 4 Ocak 2008

Batista vs. Rey Mysterio – 31 Ağustos 2007

JBL vs. Matt Hardy – Armageddon 2005

Batista vs. Kane – 21 Mart 2005 Raw

Edge vs. Batista vs. Chris Jericho – Summerslam 2004

Goldberg vs. DDP – Halloween Havoc 1998

The Rock vs. Rhino – 27 Ağustos 2001 Raw

Big Show vs. Kurt Angle – Backlash 2000

Jeff Hardy vs. Matt Hardy – 27 Nisan 2000 SmackDown!

Sayı 5 Wwe Resmi Dergisi Ekim-Kasım 2010 İncelemesi

Dergiyi elime alır almaz karşıma mâlumunuz Cena çıkıyor.Turuncu renklerden bu Eski bir Fotoğraf olmalı diyorum.Ayrıca Kapakta Güzel reklamlar yapılmış İleride belirteceğim.Ayrıca Derginin yanında Dev bir Randy posteri ile 2 A4 kağıdı birleşimi Rey Mystreio ve Bakugan kartı veriliyor.Yahu bu dergi yetişkinler için değil miydi ? Belliki Wwe'ye göre yetişkinler kesimi 13-14-15 yaşlarında.
Kapağı çeviriyorum.Karşıma Rey çıkıyor Bu hareketleri sakın denemeyin diyor.Aklım hala o soruda . Yahu bu dergi yetişkinler için değil miydi ? Kızıyorum Neyse Kafamı diğer tarafa çevirdiğimde Smackdown'ın Türkiye'deki House Showunu görüyorum reklamı yapılıyor yani.2 maç belirlemiş şimdiden Undertaker vs. Kane WHC Title Match, Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio Öylesine Match..Ayrıca Big Show, Cm Punk, Kofi Kingston, Dolph Ziggler, Drew McIntyre, MVP, Lay-Cool ve bir çok Wwe Yıldızı 1 günlük gösteri için 14 kasımda Türkiye'ye gelecekmiş.

ve ve ve ve Bret ' The Hit Man ' Hart İstanbul'da olacakmış bizim Bret işte mali sıkıntılar çektiğini biliyorum.Zor iş tabi.Yeni evlendi.

İçindekiler bölümüne bakmadan geçiyorum.3-4 sayfa atladım sanırsam Eve ile sıkıcı röpörtaj yapılmış Meşhur Sevenload'ın reklamı yapılmış son olarak Photoshop programı hakkında gereksiz bilgiler verilmiş.Off diye okurken Şampiyonlar Şampiyonu diye bir başlık görüyorum.Oh be sonunda ilgimi çekecek birşeyler buldum diyerek okumaya koyuluyorum.
Wwe Şimdiye kadar Wwe ve Whc şampiyonluklarını kazanan Wwe Superstarslarından en iyisini belirlemeye çalışmış.Cena ile HHH çekişmiş Haklı bir şekilde Triple H'i seçmişler sebebi ise HHH 210 Gün Wwe Şampiyonu 280 gün boyuncadada WHC Olarak kalmış.Cena ise 464 gün kemerle takılabilmiş.

Alicia Fox ve Layla Kızlar hakkında büyük tavsiyeler vermiş.Kız tavlama teknikleri yani.Köşede Kelly'nin Sakın böyle yapma diye birkaç öğütü vardı;


-İşinize yarayabilir belki yazıyım ben yinede :)

Bir erkek ilk defa dışarı çıkardığı bir kıza güzel olduğunu söylemeliymiş
Eğer o kızla çıkmak istiyorsan ilk randevunda çiçek vermeyi unutmamalıymışız
Sakın ola sakın Kız arkadaşının arkadaşlarına karışmayacakmışsın.Kızlar sevmezmiş

Legendary Filmi İle ilgili Röpörtajlar yapılmış Cena'ya değişik sorular yönetilmiş.Diğer sayfada ise WHC Testi diye bir test vardı.2 defa Jeff Hardy'den bahsedilmiş.Önemsemedim.Aaa Jeff mi lan o diyerek geçtim o sayfayı.

Tıpkısının aynısı bölümü...Wwe Superstarsları başkasına benziyormuş.Bunu keşfetmişler.Devamında çok benzeyen tipler var.Swagger = Jake Busey...gibi Cm Punk O meşhur köpek Giant Schauzer'a benzetilmiş.
Son olarak Dikkatimi çeken sayfa.Wwe dergisinin ödüllü yarışması.Yarışmayı kazanana orjinal lisanslı güzel tişörtler veriyorlar.Soru ise Soru işareti ile görülen Superstarsın kim olduğu ?

Ayrıca belirtmek isterim Wwe Kids dergisinde Wwe ile alakalı bellek oyunu veriyorlar.Almak isterseniz 4,25 Lira
Wwe Dergi İncelemesi'nin Sonunda Geldik . Kendinize İyi Bakın . Sanırım İlk Defa Dergi İnceleyen Site Burası ...

Fox Gençlik - Nedir,Nerelerde Takılır,Nelere İnanır,Neler Yaparlar

Bu yazıda çok değişik bir inceleme yaptık ve Fox Gençliği inceledik.

Not:Bu yazı kimseyi aşağılamak için yazılmamıştır
Not2:Tamamen eğlence yazısıdır
Not3:Kimse aşağılanmamış,küçük düşürülmemiştir. (yazı eğlence amaçlıdır)


İncelenen Grup : FOX Gençlik !
Konu 1 : En sevdikleri güreşçi ?

1-Jeff Hardy (Cef Hardi) :


-Bu gençler Cef Hardi için ölürler.Bunun en büyük sebebi kendisinin iyi bir face , rakibininde ona çok ama çok ters gelen bir heel olmasıydı. (Uyuşturucu - Straight Edge olayı.) Bu gençler ona karşı inanılmaz bir sevgi gösterirler. WWE'den ayrılmadan önceki en büyük rakibi olan CM Punk'tanda ölümüne nefret ederler onu sevdiğini söyleyen kişilerdende nefret ederler.Onun soyadını taşıdığı için Matt'i de severler.Onlar için kilit kelimeler , "dönmek , mahkeme , CM Punk'tır" kalp krizi geçiren güreşçi haberinin altına bile Jeff dönecekmi yazmak onlara mahsustur.


Yorumlar :(Tamamen internetten buldum.)...

Aşağıdaki Yazıları Tercüme Eden FOX GENÇLİK Ceff Hardi Sevenler Kolu Başkanına Teşekkürlerimi Sunarım :)

-jeff hardy sana bayılıyorum sen benim adamımsın ölümüne kankayık var yha senin yanına gelsem öpmekten bitirirdim heralde seni
(Türkçesi : Jeff Hardy sana bayılıyorum . Sen benim adamımsın , ölümüne kankayız , var ya senin yanına gelsem öpmekten bitirirdim herhalde seni.)

-ben jeffhardyim
(Ben Jeff Hardy'im. Bunu yazanlar genellikle birçok kişiye kendinin Jeff olduğunu yutturmaya çalışırlar ama başarısız olurlar genelde , Jeff'e körü körüne bağlı olanlar ona inanabilir.)

-merhaba jeff hardy öncelikle bende senin hayranınım ama sana birşey sormak istiyorum rey mysterio ile iyi anlaşıyormusunuz?
(Merhaba Jeff Hardy öncelikle bende senin hayranınım ama sana birşey sormak istiyorum Rey Mysterio ile iyi anlaşıyormusunuz? Klasik  örnek.)

-JeeF haRDy Sni Çhoqh SFioRm.. ReY MySTeRio yuda ^^ Snn YanınDa oLSm DövüŞRm SmacqDowna ßniDe qönDeRiRmSn DeRDm We SmacqDowna qiRmŞ oLaSayDm hP Sni qoRuRDm.. ((=
(Jeff Hardy seni çok seviyorum.Rey Mysterio'yu da . Senin yanında olsam dövüşürüm SmackDown'a benide gönderirmisin derdim ve Smackdown'a girmiş olsaydım hep seni görürdüm. Allah akıl fikir versin.)



2- Rey Mysterio (Rey Misterio)



Rey Mysterio onlar için güreşin tanrısıdır , ufak tefek boyuyla kendinden daha büyükleri dövmesiyle sempati kazanmıştır.Onuda çok seven vardır.Zaten Jeff ve Rey olayı Türkiye Ligindeki GS - BJK olayına dönmüştür.Nasıl GS'lilerin 2.takımı BJK ise veya tam tersi ise , Jeffçilerin 2.adamı Rey Mysterio.) 619 bir yaşam stilidir FOX'çular ona tapar.

Yorumlar :  (tamamen internetten buldum)

Aşağıdaki Yazıları Tercüme Eden FOX GENÇLİK Rey Misterio Sevenler Kolu Başkanına Teşekkürlerimi Sunarım :)

-Nick = sinan yani rey mysterio
ben jef hardy nin dönmesini isti yorum çönkü rey misterio ve jef hardy eğer yine takım olarak oynarlarsa onları kimse yenemez yani beni
(Ben Jeff Hardy'nin dönmesini istiyorum çünkü Rey Mysterio ve Jeff Hardy eğer yine takım olarak oynarlarsa beni yani onları kimse yenemez.)

-AşKım YéR!M SéN! YaRıN gél!yoRuM SéN! GÖrMéYé MéRAK éTMé !! ÇoK héyécAnLıYIm aŞkIM Ya SéN! GöRÜCég!M !ç!n kAlß!m yér!NDéN ÇıkIcAkmIş G!ß! YaA
(Aşkım yerim seni yarın geliyorum seni görmeye merak etme. Çok heyecanlıyım aşkım ya seni göreceğim için kalbim yerinden çıkacakmış gibi ya.)

-ben 1 ay önce türkiyeye geldim ve türkçe dersi aldım ve rey maysterio benim amcam inanmayan varsa beni bu msnden arasın rey . şakki.windovs live hatta rey maysterionun sevgilisi şakira bbb
(Ben bir ay önce Türkiyeye geldim ve Türkçe dersi aldım ve Rey Mysterio benim amcam inanmayan varsa beni bu msnden arasın.........Hatta Rey Mysterio'nun sevgilisi Shakira.)

3- John Cena (Jhon Cena)

Güreşin tanrısı , efendisi , efsanesi. FOX Gençlik için Cena odur. STF ve AA onlar için bir yaşam felsefesidir.Gelelim onun için yazılan yorumlara.

Aşağıdaki Yazıları Tercüme Eden FOX GENÇLİK Jhon Cena Sevenler Kolu Başkanına Teşekkürlerimi Sunarım :)

(Chris Jericho'nun gidip gitmemesi ile ilgili yazılan haberin altına yazılan yorum.)
Nick = Emir , (Yorum'a dikkat)
-gitsin yha hçi umrumda deil zaten bebeimin takımında huzursuzluk çıkartıodu.
(Gitsin ya hiç umrumda değil zaten bebeğimin takımında huzursuzluk çıkartıyordu.)
(Nick = Emir , Bebei = Jhon Cena)

(Tek yorum yeter.)


Bunun haricinde ; DX , HHH , Randy , Undertaker , Edge... gibi güreşçilerede bayılırlar , son zamanlarda Rendici sayısı arttı.


Konu 2 : Nerede takılırlar ?

-Bunlar genelde Bilgehan Demir'in sahip olduğu Altın Yumruklar sitesinde , Facebooktaki jhon cena , undertaker sevenler , alem buysa kral hardy gibi gruplarda takılırlar.
Konu 3 : Ne giyerler ?



-Bunlar genelde pazar "bazar"da 5 tl'ye satılan 0 kollu Mysterio tişörtlerini veya Cena tişörlerini veya Hardy tişörtlerini giyerler , ekstra olarak ise bunların kaprisini de alırlar.


Konu 4 : Bunları nerede görebiliriz ?

-Bunlar genelde sokakta çimlerin üzerinde birbirlerine STF bağlamaya çalışırken görünür.Eğer yakından incelemek istiyorsanız çimenliklere gidin.
Birde bedava bir halı saha varsa yarısında büyükler maç yapar taç çizgisinin dışında halının üstünde birbirlerine twist of fate yapan Fox Gençlik görünür.Yakından izlemek için bedava halı saha bulun ve taç çizgisinin dışında güreşenlere bakın



Konu 5 : Nelere inanırlar ?-Jeff'in evine Punk'ın uyuşturucu koyduğuna.
-Punk'ın esas olarak içki içtiğine.
-Jeff'in Tiyeney'de 30 maç kazandığında döneceğine.
-Cena'nın dünyadaki en güçlü adam olduğuna. (Sadece (Mark Henry) nin güçsüz olduğuna )
-Undertaker ve Kane'in bir araya gelip Umaga'yı öldürdüğüne.

-Rey Mysterionun İkizinin olduğuna ve Rey'in kaybettiği maçları ikizinin oynadığına
..Daha çok şey var.

Konu 6 : Bunlar hakkında ne düşünmeliyiz ?-Arkadaşlar bunları sevelim ve koruyalım , onlarda sonuçta birer insan.Biliyorum bunlar yüzünden Türkiyede güreş yayınından soğuyorsunuz , hatta bunları toplayıp sopalamak istiyorsunuz ama onlara biraz sevgi biraz şevkat göstersek eminimki bu yeter.Onlar yüzünden Cena'dan , Jeff'ten , Rey'den soğuyorsunuz biliyorum ama biraz sevgi ile yaklaşın ve sevdikleri güreşçilere küfür etmeyin onların düşmanlarını tutmayın yoksa sizi ısırırlar.

Fox Gençlik Soru Cevap : (Fox Gençliği Biraz Daha İnceledik)

1- Neden WWE'ye Simektan Diyor Bu Gençlik ?
- Fox'un Smackdown yayınını izleyip yattıkları için WWE'yi SmackDown'dan ibaret Sanıyor Olabilirler.

2- Fox Gençlik Neden Kendini Geliştirmiyor ?
-Kendini geliştiren gençlik var ... Önce simektan diye başlıyorlar ama sonra internetten araştırarak kendini geliştirenler var onları kutluyorum.

....Devamı gelebilir  .  yazı eğlence amaçlıdır

TNA Bound For Glory Maçları | BFG Heyecanı



Evet..TNA'in En büyük Showu olan BFG .. İşte bunu bekliyordum.Zevkli geçeceğine inandığım bir show ! Bound For Glory. Kanlı,Hardcore,Extreme ... Bunun için ekranı bile kırarım(o kadarda değil).


Peki Bizi Ne Bekliyor ?

Öncelikle TNA X Division Championship Maçı

Bana Kemerin ortada olduğu maçlar hep zevk verir.Gazozuna maçlar değil.Ben şahsen kemerin el değiştirmeyeceğini düşünüyorum Lethal Kaybetmez..


Velvet Sky'in bana göre şansı yok.Onu eliyorum OnsLaughT Madison'um alacak dedi.Kemerde yeteri kadar Angelina'da durdu.Kemer el değiştirecektir muhakkak.Ama 4'lü bir maç olduğu için tahmin yürütmek zor..

Bildiğimiz Üzere uzun süredir MCMG Takımı kemeri elinde bulunduruyor. No Surrender PPV'sunda iyi bir maç çıkardılar ve kemerini başarıyla korumasını bildiler.Motor City kaybetmez demek isterdim.Bu Show Heroluk yapıp acaba gelecek PPV mu kayıp edecekler kemeri ? Tahmin etmekte zorlandığım bir maç.Generation Me kaybederse hayranları tarafından tam bir hayal kırıklığı yaşanacaktır.Aylardır bu kemer peşindeler.Lakin MC kazanır gelecek PPv kaybeder diye düşünüyorum.Velhasıl Generation ME'ye kemer verilmez Beer Money'in önü açılır ?. Yada Generation ME 'ye kemer verilirmi desem ? .. Karıştı bu iş diğer maça geçelim

Bildiğimiz üzere Elimination Chamber eski adı ile No Way Out PPv'sunu icat etmiş olan Eric Bischolff'den bir değişik fikir ve PPv bile olmuş!!! Lethal Lockdown Bu Maçın ECW vs. TNA olmasını isterdim.Her neyse burada isteklerimi dile getirmiyeceğim.Ondan ziyade Maçı Fortune eze eze kazanır diye düşünüyorum.Ric'in ön plana çıkmasından sonra ? Ric sağlam bir stable kurmuşa benziyor.Bu Maçın Önü açık.AJ Styles tekli bir maça çıkabilirdi.Örn:Aj vs. Pope. Az maç demek süresi çok olacak demektir.Showun 3.5 saat olması düşünülürse ?

Moster's Ball Match ve Abyss mı dediğim ? Maç ... Heyecanla bekliyorum Geçen sene 2009'un Ocağında yapılan Monster's Ball Match olmadığı kadar zevkli idi.O zamandan beri bu maç türünde bi karşılaşma bekledim ? Sabırsızlanıyorum.Bence RVD yediği çivili sopanın intikamını alır.20bin kişinin önünde zor bir Show olacak

Geldik Mi ME maçına ? Karşınızda TNA World Heavweight Championship maçı !! Bir Tarafta Angle Diğer Tarafta Hardy ve Mr.Anderson ! Bildiğimiz üzere Anderson TNA ile 2 senelik sözleşmeye gözü kapalı imza attı.Ödüllendirileceğini düşünüyorum.Angle yaklaşık 3 senedir TNA'de ve yeterince ME oldu.Hardy'nin fazla kilolarından TNA'in rahatsız olduğunu duydum.Zaten Hardy kemeri alırsa TNA'den soğurum.Az yesin diyet yapsın.

Evet bir yazının daha sonuna geldik...Tna Bound For Glory gerçekten heyecanlı olucak :) ama Bana Göre TNA asla WWE nin yerini tutmaz,tutamaz

Goldberg vs. DDP – Halloween Havoc 1998

Goldberg vs. Diamond Dallas Page – 25/10/1998


WCW World Heavyweight Championship : Goldberg (c) vs. Diamond Dallas PageHalloween Havoc 1998
Bu maç sırasında PPV yayını (istenmeden) kesildi ve sonraki gün Nitro’da bu maç ücretsiz olarak yayınlandı. İkili lock-up’a girdiğinde Goldberg DDP’yi köşeye fırlatıyor ve bu üç kez yaşanıyor. DDP arm drag yaptıktan sonra Goldberg DDP’nin üzerine koşuyor ve ikisi de ring dışına düşüyor. Hakem onları ayırıyor ve ringe giriyorlar. DDP Goldberg’ün ayağından çekmek isterken Goldberg havada ters takla atarak kurtuluyor ama yere indiğinde DDP onun ayağını çekip yere düşürüyor. Goldberg ayağa kalktığında DDP’yi ittirip tekme atıyor ve fireman’s carry slam yapıyor. Goldberg yerde cross armbar bağlasa da DDP kurtulup jawbreaker yapıyor. DDP birden Diamond Cutter yapmak istiyor ama Goldberg onu ring dışına düşürüyor. DDP ringe döndüğünde drop toe-hol yapıp headlock bağlasa da Goldberg onu iplere gönderip shoulder block vuruyor ve DDP ring dışına yuvarlanıyor. Goldberg onu içeri sokmak isterken DDP onun kafasını iplere çarptırıp ringde spinning neckbreaker yapıyor. DDP Russian leg sweep yapsa da Goldberg tuş olmayınca DDP front headlock bağlıyor. Golderg diz atarak kurtulup swingning neckbreaker ve vertical suplex yapıyor. DDP’yi iplere gönderip sidewalk slam yapsa da DDP tuş olmuyor. Goldberg yerde armbar bağladığında DDP pes etmeyince onu iplere gönderip side slam yapmak istiyor ama DDP hurricanrana yapıyor. Goldberg birden side kick vurup köşedeki DDP’ye Spear vurmak istese de DDP çekilince Goldberg omzunu köşe demirine çarpıp ring dışına düşüyor. Page köşeden zıplayıp clothesline vuruyor ama Goldberg tuş olmuyor. Goldberg DDP’yi iplere gönderip hip toss yapmak isterken DDP engelleyip DDT vuruyor. DDP Diamond Cutter işareti verse de Goldberg birden Spear vuruyor! Goldberg bir kolu sakat olduğu için tek koluyla Jackhammer yapmak istiyor ama DDP engelleyip Diamond Cutter vuruyor! Page sürünerek tuş denese de Goldberg kurtulunca Page suplex  için Goldberg’ü havaya kaldırıyor. Goldberg ayaklarının üzerine düşüp Jackhammer yaparak DDP’yi tuş ediyor ve kemerini koruyor!

Jeff Hardy vs. Matt Hardy – 27 Nisan 2000 SmackDown!

Jeff Hardy vs. Matt Hardy – 27/4/2000


Hardcore Championship : Jeff Hardy vs. Matt HardyWWF SmackDown!27 Nisan 2000
Matt yanında getirdiği tepsi ve çöp kutusu kapağını Jeff’e uzatıyor ve Jeff tepsiyi alıp yere fırlatıyor. Bunun üzerine Matt çöp kutusunun kapağını Jeff’in kafasına geçiriyor! Matt bunu iki kez tekrarlayıp tepsiyi köşeye yerleştiriyor ve Irish whip yapmak istiyor ama Jeff hareketi tersine çevirip Matt’in kafasını tepsiye çarptırıyor. Jeff Hardy hemen çöp kutusu kapağıyla Matt’in kafasına vurup vertical suplex yapıyor ve köşeye çıkıp süpürgenin üzerine cadılar gibi oturarak diving leg drop yapıyor! Jeff ringing altından yangın söndürme cihazı çıkarırken Perry Saturn ring kenarına geliyor. Matt çöp kutusu kapağıyla Jeff’in kafasına vurup Jeff’in kafasını çöp kutusuna sokuyor ve tree-of-woe pozisyonuna getirip çöp kutusuna dropkick vuruyor! Jeff’in kafası halen çöp kutusunun içindeyken Matt onu ringin ortasına çekip köşeye çıkıyor ve Moonsault yapıyor! Hardcore Holly ring kenarına gelirken Jeff birden Matt’i ring dışına gönderiyor. Matt ile Jeff ringin altından merdivenler alıyor ve ikisi de ringe giriyorlar. Jeff elindeki merdiveni yere atıp Matt’in tuttuğu merdivene dropkick vuruyor! Tazz ring kenarına gelirken Jeff Hardy hemen Matt’e body slam yapıp merdiveni kuruyor ve üzerinden zıplayıp leg drop yapıyor! Jeff tekrar merdivene tırmandığında Matt yangın söndürme cihazını Jeff’in suratına sıkıp çöp kutusunu Jeff’e fırlatarak onu ring kenarındaki Tazz ile Perry Saturn’ün üzerine düşürüyor! Matt Hardy hemen köşeye çıkıp ring kenarındaki üçlünün üzerine zıplasa da hiçbirine değemeden yere çakılıyor. Ringde Matt tuş denerken Crosh Holly ringe gelip tuşu bozuyor ve Matt’e çöp kutusuyla vurup tuş ederek yeni Hardcore Champion oluyor!

Big Show vs. Kurt Angle – Backlash 2000

Big Show vs. Kurt Angle – 30/4/2000


The Big Show vs. Kurt Angle – Backlash – 30 Nisan 2000
Big Show ringe Hulk Hogan kılığında ve Real American müziğiyle gelip Hogan’ın konuşmasını taklit ederek “Whatcha gonna do when Showster runs wild on you!” diyor. Angle Showster’a arkadan saldırarak başlasa da Showster yumruklardan etkilenmeyip Hogan’ın “YOU!” işaretini yapıyor. Showster bir kaç yumruğun ardından big boot vurup iplerden geriliyor ve Atomic leg drop yapıyor! Kurt Angle tuş olmayınca Showster onu iplere gönderiyor ve Angle Showster’ın bacağına dropkick vuruyor. Angle bir süre daha rakibinin bacağına çalışıyor ancak Showster sonunda ciddileşip Angle’ı köşeye gönderiyor ve chop vuruyor. Showster sert bir clothesline vurduktan sonra Angle’ı havaya kaldırıp Chokeslam yapıyor ve maçı kazanıyor

The Rock vs. Rhino – 27 Ağustos 2001 Raw

The Rock vs. Rhino – 27/8/2001

WCW Championship : The Rock (c) vs. RhinoWWF Raw – 27 Ağustos 2001
Rock maç başlamadan önce Rhino’yu ring basamaklarına çarptırıyor ama bariyerlere Irish whip yapmak isterken Rhino hareketi tersine çevirip Gore vuruyor! Ringe girdiklerinde Rhino tuş denese de başarısız. Rhino powerslam yaptıktan sonra Rock’ı ayağa kaldırdığında Rock iki kez yumruk atıyor. Rhino ona tekme atıp iplerden gerildiğinde Rock çekilip Rhino’yu ring dışına gönderiyor. Rhino ringe girdiğinde Rock clothesline vuruyor ancak Irish whip yapmak isterken Rhino birden Bear hug bağlıyor. Rock yumruk atarak kurtulsa da Rhino onun kolunun altından geçip tekrar Ber hug bağlıyor. Rock uzun süre dayanıp yumruk atarak kurtuluyor ve Samoan drop yapıyor. Rock yumruk attıktan sonra Irish whip yapsa da Rhino hareketi tersine çevirip köşedeki Rock’a spear vuruyor. Rhino snap suplex yaptıktan sonra bir kaç kez yumruk atıp Irish whip yapmak istiyor ancak Rock engelleyip belly-to-belly overhead throw yapıyor. Rock defalarca yumruk attıktan sonra clothesline ve DDT vursa da Rhino tuş olmuyor. Rhino birden clothesline vuruyor ama Rock kip-up yapıp spinebuster vuruyor! Bu sırada Shane McMahon ring kenarına gelip Rock’ı oyalarken hakem de ona bakıyor ve Rhino Rock’ın bacak arasına yumruk atıyor! Acolytes ring kenarına gelip Shane McMahon’ı kovalarken Rhino da Rock’a Gore yapmak için koşuyor ancak Rock çekilince Rhino köşeye çarpıyor ve Rock hemen Rock Bottom yaparak maçı kazanıyor!

AJ Styles vs. The Sandman – NWA-TNA #34

AJ Styles vs. The Sandman – 26/2/2003


No Disqualification Match : AJ Styles vs. The SandmanNWA TNA #34 – 26 Şubat 2003
Sandman’in girişi çok uzun sürünce AJ Styles ring kenarındaki Sandman’e Suicide Dive yapıyor! AJ ringde Sandman’i headlock ve armbar gibi hareketlerle yerde tutuyor ve çöp kutusu alıp Sandman’e fırlatıyor. Sandman yumruklarla üstün çıkıyor ve AJ’in drop toe-hold denemesini boşa çıkarıp çöp kutusunu onun kafasına geçiriyor. Sandman hemen ring kenarına bir masa kurarken AJ baseball slide yapıp Sandman’i masanın üzerine yerleştiriyor. AJ Styles top-rope splash yapmak istiyor ama Sandman çekilince AJ masaya gömülüyor! Sandman ringe sandalye atıp AJ’i ringe gönderiyor ve Kendo stick’le vurmak istiyor ancak AJ eğilip Superkick vuruyor. AJ Styles sandalyeyi köşeye yerleştirip Styles Clash pozisyonu alsa da Sandman yerden Kendo stick’i kapıp AJ’in kafasına geçiriyor! Sandman powerbomb yapacakken AJ engelleyince Sandman catapult yaparak AJ’in kafasını sandalyeye geçiriyor! Bu sırada AJ hakeme çarpıp onu yerde bırakınca Sandman tuş yapamıyor ve AJ’i köşeye oturtup Heineken-Rana pozisyonu alıyor. Bu sırada Raven ringe gelip Sandman’e sandalyeyle çakıyor ve AJ hemen Super Styles Clash yapıp Sandman’i tuş ediyor!

Edge vs. Batista vs. Chris Jericho – Summerslam 2004

Edge vs. Chris Jericho vs. Batista – 15/8/2004


Intercontinental Championship: Edge (c) vs. Batista vs. Chris JerichoSummerslam 2004
Maçın başlarında Batista Edge’i ring dışına gönderiyor ve Jericho’yla yalnız kalıyor. Batista Jericho’yu köşede biraz dövüp shoulder block yapıyor. Jericho savaşıp Crossbody yapmak istiyor ama Batista onu yakalayıp powerslam’le ringe gömüyor. Batista Bomb denemesini Edge bozuyor ve köşeden zıplıyor ancak Batista Edge havadayken ona tekme atıyor. Batista clothesline vurmak isterken Jericho onu ring dışına çekiyor ve Edge Batista’yı ring basamaklarına çarptırıyor. Jericho Batista’ya dropkick vurduktan sonra Edge’e yumruk atıp onu köşeye götürüyor. Edge üstün çıksa da Jericho Walls of Jericho pozisyonu alıyor. Edge onu yuvarlayarak tuş pozisyonuna getiriyor ama Jericho kurtulup Crossbody yapıyor. Edge tuş olmayınca Jericho onun gözüne parmak atıp WoJ bağlıyor! Batista ringe girip Jericho’ya clothesline vuruyor ve onu köşe demirine çarptırıyor. Batista Edge’e dönüp clothesline vurmak isterken Edge onun kolunun altından geçip Edgecution vuruyor. Batista tuş olmayınca Edge spear pozisyonu alıyor ama hareket için koşarken Jericho ringe girip Edge’e clothesline vuruyor. Jericho yerdeki Edge’i bir süre tekmeledikten sonra arkasını döndüğünde Batista ona Spinebuster yapıyor. Edge tuş denemesini bozunca Batista onun üzerine koşuyor ve Edge eğilip üst ipleri çekerek Batista’nın ring dışına düşmesine sebep oluyor. Jericho Edge’e schoolboy yapsa da Edge tuş olmuyor ve Jericho’yu köşeye gönderip üzerine koşuyor. Jericho big boot vurup bulldog yapıyor ve apron’a çıkan Batista’ya springboard dropkick vuruyor. Bu sırada toparlanan Edge de Jericho’ya Spear vurup maçı kazanıyor!

Batista vs. Kane – 21 Mart 2005 Raw

Batista vs. Kane – 21/5/2005


Lumberjack Match : Kane vs. BatistaWWE Raw – 21 Mart 2005
Lumberjack’ler La Résistance, Viscera, Simon Dean, Jonathan Coachman, Viscera, Christian, Gene Snitsky, Maven, Muhammad Hassan, Khosrow Daivari, Chris Masters ve Edge. Maçın başında Kane tekme ve yumruk atsa da Batista onu köşeye gönderip powerslam yapıyor. Batista ring dışına indiğinde Muhammad Hassan ona arkadan vurunca Batista ona yöneliyor ve Kane gelip Batista’ya uppercut vuruyor. Batista Kane’i bariyerlere çarptırıp onu ringe gönderiyor ama kendisi giderken Chris Masters ona yumruk atıp ringe gönderiyor ve Kane big boot vuruyor. Kane elbow drop yaptıktan sonra iplerden gerilip koşarken Batista clothesline vurup köşede tekmeliyor. Kane Batista’yı iplere gönderip üzerine koştuğunda Batista ona dirsek attıktan sonra La Résistance üyeleri Batista’nın bacaklarını yakalayıp bacak arasını köşe demirine çarptırmak istese de Batista ikisine de tekme atıyor. Kane hemen DDT vurduktan sonra Batista’yı iplerde boğup köşede clothesline vuruyor. Batista bir kaç kez yumruk atınca Kane uppercut vurup yerdeki Batista’ya dropkick vuruyor. Köşedeki yumruklaşmadan Batista üstün çıkıp Kane’i iplere göndermek istediğinde Kane engelleyip sidewalk slam yapıyor. Kane flying clothesline yapmak isterken üzerine koşan Snitsky’ye big boot vuruyor ve köşeye çıkıyor ama Batista bu sırada toparlanıp onu yere düşürüyor ve clothesline vuruyor. Batsita suplex yaptıktan sonra koşarak clothesline vursa da Kane tuş olmuyor ve Batista’nın boğazına yapışıyor! Batista dirsek atarak kurtulup Batista Bomb pozisyonu alıyor ancak Kane onu köşeye göndererek kurtulup shoulder block yapıyor. Kane ring dışına indiğinde Snitsky yine Kane’e saldırmak istiyor ama Kane onu bariyerlerin üzerinden seyircilerin arasına gönderiyor. Kane üzerine gelen Simon Dean’e big boot vurup Viscera’yı köşe demirine çarpıyor. La Resistance, Chris Masters, Jonathan Coachman gibi isimler ring kenarındaki Batista’yı döverken Tomko, Edge ve Christian ringe girip Kane’e saldırıyor! Bu sırada Batista Conway’e clothesline vurup Grenier’ı köşe demirine, Maven’ı ring basamaklarına, Coach’u da bariyerlere çarptırıyor. Batista hemen ringe girip Edge ile Christian’a da spinebuster yapıyor ve Tomko’ya clothesline vuruyor ancak arkasını döndüğünde Kane chokeslam yapıyor! Batista tuş olmayınca Kane Tombstone yapmak istese de Batista onun omzundan sıyrılıp spinebuster yapıyor ve Batista Bomb’la işini bitirip maçı kazanıyor!

JBL vs. Matt Hardy – Armageddon 2005

JBL vs. Matt Hardy – 18/12/2005


JBL (w. Jillian Hall) vs. Matt HardyArmageddon 2005
Hardy giriş rampası yerine seyircilerin arasından gelip JBL’e arkadan saldırıyor. Hardy JBL’i ring dışına indirip biraz dövüyor ama ringe döndüklerinde JBL yumruklarla üstün çıkıp Hardy’yi ring dışına gönderiyor. Bu sırada Hardy’nin kafası orta ve üst iplerin arasına sıkışıyor ve JBL yumruk atmaya devam ediyor. Hakem sonunda Hardy’yi çözüyor ve JBL dışarıda sert bir clothesline vuruyor. Ringe dönüyorlar ve JBL defalarca elbow drop yapıyor. JBL Hardy’yi slam pozisyonuna aldığında Hardy kurtulup DDT vursa da JBL tuş olmayıp shoulder block yaparak üstünlüğünü devam ettiriyor. Hardy bir kaç kez yumruk atınca JBL onun gözüne parmak atıp kafasını köşeye çarptırıyor ve köşede yumruklamaya devam ediyor. JBL Hardy’yi köşeye oturtup super back suplex denerken Hardy onu yere düşürüp Moonsault yapıyor! JBL tuş olmuyor ve ayağa kalkarken köşe yastığını söküyor. Hardy ayağa kalktığında JBL onun yakalayıp yastığını çıkarttığı köşeye çarptırıyor ve Clothesline from Hell vurup maçı kazanıyor!

Batista vs. Rey Mysterio – 31 Ağustos 2007

Rey Mysterio vs. Batista – 31/8/2007

World Heavyweight Championship Mini-Tournament
Batista vs. Rey Mysterio - 31 Ağustos 2007 SmackDown! 

Dost güreşçiler Mysterio ve Batista maça el sıkışarak ve kucaklaşarak başlıyor. Mysterio Batista’nın bacaklarına tekme attıktan sonra hurricanrana yapıyor. Mysterio iplerden gerilip Batista’nın üzerine koşuyor ancak Batista sert bir clothesline vuruyor. Batista Mysterio’yu ring dışına atıyor ve hakem countout için saymaya başlıyor ancak Mysterio 6′da dönüyor. Mysterio ringe girdiğinde dropkick vurup springboard crossbody için zıplasa da Batista çekilince Mysterio yere yapışıyor. Batista body scissors bağlıyor, Mysterio dirsek atarak kurtuluyor. Batista Mysterio’yu köşeye gönderip üzerine koşunca Mysterio çekilip low dropkick vuruyor.
Mysterio ring dışına çıkınca Batista onu takip ediyor ancak Mysterio hemen ringe girip dışarıdaki Batista’ya dropkick vuruyor. Batista countout olmadan ringe dönüp sert bir big boot vuruyor ve Batista Bomb pozisyonu alıyor ancak Mysterio ipleri yakalayıp kurtuluyor ve Batista’nın kafasını iplere çarptırıyor. Mysterio hemen Seated Senton yapsa da Batista tuş olmuyor. Mysterio Batista’ya dropkick vurup 619 pozisyonuna sokuyor ve 619 için koşuyor ancak Batista onu yakalayıp spinebuster yapıyor! Batista ipleri sallayıp Batista Bomb işareti verirken Finlay elinde sandalyeyle ringe giriyor! Batista ondan sandalyeyi kapınca hakem sandalyeyi almak istiyor ancak Batista hakemi itince hakem Batista’yı diskalifiye ediyor! Mysterio böylece Unforgiven’da kemer maçı için yapılan mini turnuvanın finaline yükseliyor.

WWE.com Exclusive Match – 4 Ocak 2008

WWE.com Exclusive Match – 04/1/2008

WWE.com Exclusive Match
Yayınlanma Tarihi: 4 Ocak 2008

ECW çekimlerinden hemen önce kayda alınan bu maç, WWE.com üzerinden yayınlandı. Justin Roberts’ın anonsuyla başlayan maçta commentator koltuğunda Todd Grisham ile Jack Korpela oturuyor.
The Great Khali (w. Ranjin Singh) vs. Tommy Dreamer
İkili lock-up’a giriyor ama Khali rakibini yere savuruyor. Dreamer tekme ve yumruk attıktan sonra iplerden koşuyor ama Khali clothesline vuruyor. Khali Dreamer’ı köşede dirsekledikten sonra chop vuruyor. The Great Khali bodyslam yapıp Dreamer’ı yere düşürdükten sonra shoulder claw bağlıyor. Dreamer uzun süre direnip yumruk atarak kurtuluyor. Dreamer bodyslam yapmak isteyince Khali onu savuşturup Brain Champ vuruyor. Khali rakibinin ayağa kalkmasını bekledikten sonra double-handed chokeslam yapıyor ama tuş denemiyor. Khali Vice Grip yapıyor ve Dreamer pes etmese de hakem Dreamer’ın devam edemeyeceğine karar verip Khali’yi kazanan ilan ediyor

Mr. Kennedy vs. Shawn Michaels – Raw 21 Ocak 2008

Mr. Kennedy vs. Shawn Michaels – 11/1/2008


Mr. Kennedy vs. Shawn MichaelsMonday Night Raw – 21 Ocak 2008
Kennedy shoulder block, hip toss ve arm drag yaparak başlıyor. Michaels shoulder block yaptıktan sonra iplerden gerilip koşarken Kennedy onun üzerinden zıplamak istiyor ama Michaels birden durup Kennedy’nin bacağını çekerek onu yere düşürüyor. Kennedy üzerine gelen Michaels’a dirsek atıp defalarca neckbreaker yapıyor. Michaels tuş olmayınca Kennedy clothesline vurup Michaels’ı köşede yumrukluyor. Michaels bir kaç kez chop vurup Kennedy’nin suplex denemesini boşa çıkartarak swinging neckbreaker yapıyor. Ayağa kalktıklarında Michaels bir kaç kez chop vurup iplerden koşuyor ve flying forearm vuruyor. Heartbreak Kid hemen inverted atomic drop, body slam ve diving elbow drop yapıyor ve Sweet Chin Music için işaret veriyor. Kennedy ring dışına kaçarak hareketten kurtulunca Michaels plancha yapıyor! Reklamların ardından Kennedy köşedeki Michaels’a Facewash yapsa da Michaels tuş olmuyor. Ayağa kalktıklarında Michaels chop vurarak üstün çıkıp sert bir clothesline vuruyor. Michaels Kennedy’yi ayağa kaldırdığında Kennedy jawbreaker yapıp Mic Check deniyor ama Michaels kurtulunca Kennedy superplex pozisyonu alıyor. Michaels onu yumruklarla yere düşürüp elbow drop yapmak istese de Kennedy dizlerini kaldırarak engelleyip Rolling Hills yapıyor. Ayağa kalktıklarında Michaels birden Sweet Chin Music yapmak isteyince Kennedy korkup geri çekiliyor. Michaels hemen Figure-4 leg lock pozisyonu alsa da Kennedy onu ittirip yere düşürünce Michaels kip-up yaparak ayağa kalkıp Sweet Chin Music vurarak maçı kazanıyor!

Matt Hardy vs. MVP – ECW 2 Aralık 2008

Matt Hardy vs. MVP – 02/12/2008


Montel Vontavious Porter vs. Matt HardyECW – 2 Aralık 2008
MVP maçın başında Hardy’nin karnına tekme atıp clothesline vurmak istiyor ama Hardy onun kolunun altından geçip Side Effect yapınca MVP ring dışına kaçıyor. Hardy arkasından gidip onun kafasını anons masasına çarptırıyor ve ringe gönderip köşeye çıkıyor. Hardy double axe handle yapıyor ancak MVP tuş olmayınca Hardy headlock yapıyor. MVP Hardy’yi iplere gönderdiğinde Hardy shoulder block yapıp tekrar headlock bağlıyor. MVP Hardy’yi iplere yatırarak kurtuluyor ve Hardy Side Effecy yapmak istiyor ancak MVP engelliyor. Hardy Twist of Fate yapmak istese de MVP ring dışına kaçıyor ve reklam vakti geliyor. Dört dakikalık reklamın ardından Hardy clothesline vurup MVP’nin üzerine koşuyor ama MVP onu köşe yastığına çarptırıp koşarak Hardy’nin kafasına tekme atarak onu ring dışına gönderiyor. MVP Hardy’yi ringe sokup neckbreaker yapsa da Hardy tuş olmuyor. MVP abdominal stretch yaptığında Hardy yumruk atarak kurtuluyor ancak MVP birden belly-to-belly suplex yapıyor. MVP bir süre tekme ve yumruklarla üstünlüğünü sürdürüyor ve snapmare yapıp chinlock bağlıyor. Hardy yumruk atarak kurtulup MVP’yi köşeye çarptırıyor ve neckbreaker yapıyor. Hardy body slam ve leg drop yapsa da MVP tuş olmuyor ve Hardy’yi iplere gönderip big boot vuruyor. MVP Player’s Boot vurmak isterken Hardy çekilip corner clothesline vuruyor. MVP bulldog’u engelleyip Playmaker pozisyonu alıyor ancak Hardy kurtulup Side Effect vuruyor. Matt Hardy hemen Twist of Fate yapıyor ve maçı kazanıyor!

TNA Xplosion Exclusive Match – 13 Ocak 2010

Xplosion Exclusive Match – 13/1/2010

TNA Xplosion Exclusive Match – 13 Ocak 2010
Eric Young kemerini ABD vatandaşlarına karşı korumayacağını söylediği için bu maçta Global Championship kemeri ortada değil.
Consequences Creed vs. Eric Young
Maçın başında iki isim de kilit hareketleri yaparak üstünlük sağlamaya çalışıyor. Creed EY’ı iplere gönderiyor, EY shoulder block vuruyor. EY iplerden gerilip Creed’in üzerine koşunca Creed crossbody yapıyor. Creed takla atıp clothesline vursa da EY tuş olmuyor. Creed chop vurduktan sonra EY’ı köşeye gönderince EY turnbuckle’a çıkıyor. Creed gelip EY’ı yakalıyor ancak EY onun gözüne parmak atıp missile dropkick vuruyor. Creed tuş olmayınca EY body slam yapıp köşeye çıkıyor. EY elbow drop yapıyor, Creed tuş olmuyor. EY headlock bağlayınca “675 numaralı profesyonel güreş kuralı” sayesinde Creed dirsek atarak kurtuluyor. Creed discus clothesline ve enzuigiri vursa da EY tuş olmuyor. Creed köşeye çıkıp crossbody yapıyor ancak EY yine tuş olmuyor. EY Creed’i iplere gönderiyor, Creed geldiğinde tekme atıp EY’ın arkasına geçiyor ancak bu sırada EY hakemi oyalayıp çaktırmadan Creed’in bacak arasına tekme atıyor. TNA Global Champion Eric Young hemen Piledriver yapıp maçı kazanıyor.

Money in the Bank Ladder Match – WrestleMania 26

MITB Ladder Match – 28/3/2010


Money in the Bank Ladder MatchWrestlemania 26 – 28 Mart 2010
Katılan güreşçiler Evan Bourne, Kane, Drew McIntyre, Kofi Kingston, Dolph Ziggler, Matt Hardy, Jack Swagger, Christian, MVP ve Shelton Benjamin. Maç başlar başlamaz herkes birbirine dalıyor. Ziggler Kane’e hemen sleeper bağlayınca Kane onu ring dışına fırlatarak kurtuluyor ve arkasını döndüğünde McIntyre Kane’e big boot vurup yerde tekmeliyor. McIntyre hemen merdiven kurup tırmanınca Matt Hardy onu yere düşürüp Twist of Fate yapıyor! McIntyre ayağa kalktığında MVP koşup Player’s Boot vuruyor ve McIntyre ring dışına düşüyor. Evan Bourne hemen merdivene tırmanıp çantaya dokunsa da Kane onu yakalıyor ve ring dışındaki MVP ile Shelton Benjamin’in üzerine Chokeslam yapıyor! Matt Hardy ile Jack Swagger merdivene tırmanmışken Kofi Kingston başka bir merdiven alıp ikisine vuruyor ve onları düşürüp merdiven kurmaya çalışıyor. Christian gelip Kingston’ı yumrukluyor ve Hardy’yi köşedeki Swagger’ın üzerine gönderip merdiveni Hardy’nin üzerine atıyor. Kingston Christian’ın üzerine koştuğunda Christian monkey flip yaparak Kingston’ı merdivene çarptırıyor! Christian hemen merdiveni kurup tırmandığında Ziggler ringe girip zıplıyor ve Christian’a Zig Zag yapıyor! Ziggler tırmanmışken MVP gelip onu düşürüyor ama kendisi tırmanırken Kane onu durdurup merdivene çarptırıyor ve Chokeslam için boğazına yapışıyor. Kingston merdivenle Kane’e vurarak onu durduruyor ve Kingston-MVP-Benjamin üçlüsü merdivenle Kane’e vuruyor. Kingston koşup köşedeki Kane’in üzerine zıplıyor ve yumruklamaya başlıyor ama Kane birden merdivenin üzerine powerbomb yapıyor! MVP Kane’e Player’s Boot vuruyor ancak arkasını döndüğünde Benjamin ona Paydirt yapıyor! Benjamin ring dışındaki McIntyre’a baseball slided dropkick vurup merdiveni kuruyor ve tırmanmaya başlıyor. Swagger gelip başka bir merdivenle Benjamin’e vuruyor. Swagger apron’a çıkan Kane ile MVP’ye de merdivenle vuruyor ama arkasını döndüğünde Evan Bourne ona diving double knee drop yapıyor! Evan Bourne merdivene tırmanırken Matt Hardy ile Christian ringe giriyor ve Swagger Bourne’u merdivenden düşürürken Hardy ile Christian aynı anda Swagger’a merivenle vuruyor!
Hardy ile Christian merdivene tırmanırken aynı anda Bourne da Swagger’ın üzerine basıp zıplıyor ama çantaya ulaşamadan Christian onu durdurup Killswitch pozisyonu alıyor. Bourne tekmelerle Christian’ı ringe düşürüp Airbourne yapıyor! Bourne hemen merdivene tırmanıyor ama çantayı alamadan Matt Hardy gelip hip toss yaparak Bourne’u yere düşürüyor. Jack Swagger hemen Hardy’yi durdurup yerdeki merdivenin üzerine düşürürken kendisi de diğer merdivenin üzerine düşüyor. Shelton Benjamin ile MVP merdivene tırmanıyorlar ve Benjamin üstün çıkıp MVP’yi yere düşürüyor ancak MVP tekrar gelip Benjamin’i yakalıyor ve powerbomb pozisyonu alıyor. Benjamin hurricanrana yaparak MVP’yi dışarı gönderiyor ve kendisi de düşüyor. Kane merdiven alıp ikisine birden vuruyor ve ringe girip merdivene tırmanıyor. Ziggler Kane’in üzerinden geçip çantaya dokunuyor ancak Kane merdiveni ittirerek Ziggler’ı iplere düşürüyor ve yerdeki merdivenin üzerine Chokeslam yapıyor! Kane Ziggler’ı merdivenin arasına sıkıştırıp bir kaç kez vuruyor ancak bu sırada Kofi Kingston gelip ona Trouble in Paradise yapıyor! Kingston ikiye ayrılmış olan merdivenlerin ikisini de tutarak harika bir dengeyle merdivene ulaşmaya çalışsa da McIntyre gelip onu ring dışına düşürüyor ve başka bir merdiven alıp tırmanmaya başlıyor. McIntyre çantaya dokunsa da alamadan önce Matt Hardy gelip merdiveni ittiriyor ve McIntyre’ın bacak arasını iplere geçiriyor! Matt Hardy merdivene tırmanırken Kane başka bir merdivenle gelse de Hardy onu durduruyor ve çantaya uzanıyor. Christian hemen Kane’in getirdiği merdivene tırmanıp Hardy’yi durduruyor. Kane de merdivene tırmanıyor ve ikiliye double Chokeslam yapmak istiyor ancak Hardy ile Christian engelleyip onu yere düşürüyorlar. Christian Hardy’ye merdivenin üzerinden yere doğru reverse DDT yapıyor ama Matt Striker aslında Hardy’nin Twist of Fate yaptığını söylüyor. Christian Striker’ın dediğini inkar eder şekilde ayağa kalkıp merdivene tırmansa da Swagger da tırmanıp çantayı Christian’ın kafasına geçiriyor ve çantayı alıp maçı kazanıyor!

10-Diva Tag Team Match – WrestleMania 26

10-Diva Tag Team Match – 28/3/2010



Mickie James, Kelly Kelly, Eve, Gail Kim & Beth Phoenix vs. Michelle McCool, Maryse, Layla, Alicia Fox & Vickie GuerreroWrestlemania 26 – 28 Mart 2010
Vickie maça Gail Kim’i iterek başlıyor ama “kas gösterisi” yaparken Beth Phoenix tag alıyor ve Vickie’yi kendi köşesine çekiyor. Face divalar sıra sıra Vickie’yi kendi köşelerinde dövüyorlar ve son olarak Kelly tag aldığında Vickie çığlık atıp “Benim kim olduğumu biliyor musun?” diye bağırıyor. Kelly onun karnına tekme atarak cevap verip K-2 yapıyor! Michelle McCool ringe girip tuşu bozuyor ve Kelly’ye Faithbreaker yapıyor! Mickie James gelip Kelly’ye MickieDT yapıyor! Layla gelip Mickie’ye neckbreaker yaptıktan sonra Gail Kim gelip Layla’ya Eat Defeat yapıyor! Maryse koşup French Kiss DDT yapıyor ama hemen arkasından Eve Torres koşup yerdeki Maryse’e somersault senton yapıyor! Alicia Fox hemen Eve’e Axe kick vursa da Beth Phoenix onu arkadan yakalayıp Glam Slam yapıyor! Beth Vickie’yi yakalamışken Michelle McCool ringe girip Beth’e big boot vuruyor. Layla ile McCool hemen Vickie’nin köşeye çıkmasına yardım ediyorlar ve Vickie havayı işaret edip Frog Splash yapıyor! Vickie tuş denerken Kelly’nin bacağını fazla kaldırınca Kelly’nin omzu yerden kesiliyor ve hakem haklı olarak saymayı bırakıyor. Vickie tekrar Kelly’nin üzerine yatıyor ve hakem 3′e kadar sayıp maçı bitiriyor!

Chris Jericho vs. Kofi Kingston – SmackDown! 30 Nisan 2010

Chris Jericho vs. Kofi Kingston – 30/4/2010



Chris Jericho vs. Kofi Kingston – SmackDown! 30 Nisan 2010
Jericho Kingston’ı köşeye gönderip üzerine koştuğunda Kingston big boot vurup köşede yumruklamaya başlıyor ama Jericho onu yakalayıp powerbomb yapıyor! Reklamların ardından Jericho baseball slide yapıp Kingston’ı dışarı gönderiyor. “Boom-boom” hareketiyle dalga geçip onu ringe sokuyor ve sleeper yapıyor. Kingston yumruk atarak kurtulup Jericho’yu köşeye gönderiyor ve üzerine zıplıyor ancak Jericho çekilip Kingston’ı iplerde boğuyor. Jericho tekrar sleeper bağladığında Kingston kurtulur gibi olunca Jericho onu köşeye gönderiyor ve Kingston köşe yastığından zıplayıp crossbody yapıyor! Jericho tuş olmayınca Kingston chop ve flying clothesline vurup Boom Boom Drop işareti veriyor. Jericho birden Walls of Jericho pozisyonu alsa da Kingston inside cradle yaparak kurtuluyor. Jericho enzuigiri vurmak isterken Kingston eğilip Trouble in Paradise için zıplıyor ancak Jericho onun ayağını yakalayıp Walls of Jericho bağlıyor! Kofi Kingston iplere ulaşarak hareketten kurtuluyor ve dropkick vuruyor. Tekrar boom boom drop yapmak istese de Jericho çekilip Codebreaker yapıyor! Kingston ring dışına yuvarlanınca Jericho onu ringe sokup tuş deniyor ama Kingston tuş olmuyor. Jericho iplerden gerilip koşarken Kofi Kingston birden Trouble in Paradise yapıp maçı kazanıyor!