Pages

16 Ekim 2010 Cumartesi

Matt Hardy Serbest Bırakıldı

WWE Matt Hardy ile olan sözleşmesini feshetti.

Uzun zamandır Matt Hardy gerek Twitter hesabından gerekse Youtube videolarından ayrılacağının sinyallerini veriyordu.

Matt Hardy'nin TNA'de kardeşi Jeff Hardy'nin yanına gitmesi bekleniyor.

2010/10/07 - WWE Superstars


WWE Superstars bu hafta size çok güzel maçlar sunuyor. The Hart Dynasty ile The Usos bitmek bilmeyen bir mücadele sunarken William Regal, Darren Young, Vance Archer ve Chris Masters bize güzel maçlar sunuyor.

Giriş videosuna Alberto Del Rio konmuş, adam WWE Superstars’a gelmiyor, oradaki yeri nasıl hak ediyor!

The Usos vs. The Hart Dynasty, bu gece! Bütün ihtişamıyla!


Chris Masters vs. Vance Archer w/Curt Hawkins

WWE’nin en iyi takımlarından birisi olan Vance Archer ve Curt Hawkins geliyor, en iyi takımlardan birisi olmalarının sebebi de WWE’de birkaç takım olması. Maç başlıyor, Lock-Up uzun sürüyor, Archer Headlock bağlıyor. Masters kurtulmaya çalışıyor, Irish Whip yapıyor. Archer Shoulder Block ile Masters’ı düşüremiyor. Tekme atıp iplerden sekiyor, Masters dirsek vurup onu köşede dövüyor. Irish Whip deniyor, Archer yapınca Masters tekme atıp yumruklardan sonra Dropkick vuruyor. Köşeye Irish Whip deniyor, Archer tekme atarak yapıp koşuyor ama Masters dirsek atıp köşeye çıkarak Shoulder Block ile atlıyor!

Koluna çalışıyor, Archer kurtularak tekmeler atıyor. Chinlock bağlayıp bırakınca Sit-Out Uranage yapıyor. Masters bir süre tekmelere maruz kaldıktan sonra Masterlock bağlamak istiyor ama Archer onu ring dışına fırlatıyor. Reklama gidip dönüyoruz, Archer Clothesline ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Armbar bağlıyor, bırakınca Masters yumruklar vurup köşeye Irish Whip deniyor. Archer yapınca Masters koşup Clothesline vurmaya başlıyor, Irish Whip sonrası Spinebuster ile tuşa gidiyor. Olmayınca Masterlock’a gidiyor, Archer Big Boot vuruyor. Masters ring dışına düşüyor, Hawkins yanına geliyor.

Archer Clothesline deniyor, Masters eğilince Archer Hawkins’e vuruyor! Masters’ı ringe atıyor, ikili tartışıyor. Masters onu apron’dan yakalıyor ve Masterlock bağlayarak Archer’ı bayıltıyor!!! Masters maçı kazanıyor! Chris Masters maç kazanıyor!

Maçtan sonra Curt Hawkins Archer’a tekme vurup köşeden Elbow Drop ile atlıyor. Yeşilçam’dan bir çınar daha devrildi.

NXT Rebound, NXT izlemek istiyorsak gideriz ve NXT izleriz. Superstars izlemek istiyorum ben! The Usos vs. The Hart Dynasty, bütün ihtişamıyla bu gece! WWE’nin askerlerine kıyak çektiğini biliyor muydunuz?


William Regal vs. Darren Young

Lütfen Regal bu adama da kaybetmesin... Hey! RAW’dan görüntülerin verildiği Bottom Line programını sunan adam var! Jerry “The King” Lawler’ın yanında! Michael Cole denen o iğrenç adamın yüzünü görmek zorunda değilim, şükürler olsun. Darren Young’ın müziği iğrenç, neyse. Maç başlıyor. Regal RAW’a yapılanlardan çok sinirli galiba, Young’a hemen saldırıyor. Young Armbar bağlıyor, Regal’ın koluna diz atıp yeniden bağlıyor. Regal kurtularak Headlock bağlıyor. Irish Whip sonrası Shoulder Block yapıyor ama Young ona saldırıp tuşa gidiyor.

Olmayınca Regal Headlock bağlıyor, Irish Whip yaparak dirsek vuruyor. Köşede yumruklar atıp köşeye Irish Whip yapıyor. Giderek yumruk vurup tuşa gidiyor ama olmuyor. Armbar bağlıyor, Young kurtulunca karşılıklı yumruklaşma geliyor. Young tekme atıp iplerden sekerek Clothesline vuruyor. Dirsek atıp Back Body Drop yapıyor, koşarak tekme vurup tuşa gidiyor ama olmuyor. Regal ring dışına çıkıyor, Young apron’a çıkınca ayağını kaydırarak yere düşürüp kalktığı anda ringde Knee Trembler’ı vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor.

Çok sevindim! William Regal ve Chris Masters aynı gecede bir maç kazandı! Süper bir geceydi!

The Usos vs. The Hart Dynasty, bu gece ancak bu sefer iki kişinin yüzlerini birleştirdiklerinde birbirine uymadı. Alberto Del Rio promosu, bu şova gelmeden seni kabul etmiyorum. RAW Rebound, RAW izlemek istersek gidip RAW izleriz.


The Hart Dynasty vs. The Usos w/Tamina

Hart Dynasty gelirken reklama gidip geliyoruz, Usos geliyor ve maça Kidd ile Jimmy Uso başlıyor. Kidd Waistlock bağlıyor, Armbar yapıyor. Koşunca Jimmy Shoulder Block vuruyor. Tekme atıyor, Irish Whip yapınca Kidd tekme atıp Drop Toe Hold yapıyor ve ayağına saldırıyor ama Jimmy iplere gidiyor. Kidd Smith’e tag verip Irish Whip yapıyor, Smith Scoop Slam ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Jimmy tokat atıyor, Jey’e tag veriyor. Smith Arm Drag yapıp Armbar bağlıyor, Slam yapıp tuşa gidiyor ama olmuyor. Kidd tag alıp yumruklar atıyor, koluna çalışıyor. Smith tag alıp Belly-To-Belly Suplex ile tuşa gidiyor ama olmuyor.

Kidd tag alıp köşeden atlıyor, tuşa gidiyor ama olmuyor. Armbar bağlıyor, Jey Irish Whip yapınca Kidd tekme atıp apron’a atlıyor. Jey arkasından takip edince ringe atlayıp Baseball Slide ile onu ring dışına düşürüyor, Jimmy yanına gidince Plancha ile atlıyor! Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Kidd ile Jimmy güreşmekte. Saç stilinden adamın Jimmy olduğunu anladım, Scott denen sunucu adam bana taktiği verdi. Jey tag alıyor, Jimmy Irish Whip yaptıktan sonra Kidd Double Dropkick vuruyor! Smith tag alıyor, ikisine birden Clothesline vuruyor. Jey’e vurarak Irish Whip yapıp tekme atıyor. İplerden sekerek Legdrop yapıp tuşa gidiyor ama Jimmy geliyor.

Smith onu yollayıp ring dışına kaçan Jey’i içeri atıyor. Apron’a çıkınca Jey yumruklar atıyor, hakemin bakmadığı sırada Tamina onu ring dışına fırlatıyor. Jey onu içeri atarak tuşa gidiyor, olmuyor. Jimmy tag alıyor, Clothesline vuruyor. Snap Suplex yapıp Headlock bağlıyor, Smith yumruklar atarak iplerden sekiyor ama Jimmy dirsek atıyor. Jey tag alıp tekme atıyor, Slam yaptıktan sonra tekmelere devam ediyor. Etrafına bakınıp tuşa gidiyor, olmayınca Smith ona saldırıyor ama Jimmy tag alıyor. İkili sırayla Samoan Clambakes yapıyor ve sonrasında Jimmy tuşa gidiyor, olmuyor.

Headlock bağlıyor, Smith kurtulunca Jimmy iplerden sekiyor ama Smith Belly-To-Belly Suplex yapıyor! Tyson Kidd sonunda tag alıp Clothesline vurup iplerden sekerek Dropkick yapıyor. Fisherman’s Neckbreaker yapıyor, tuş başarısız. Tekmeler atıp köşede üstüne gidiyor ve köşeye çıkarıyor, Jimmy onu apron’a atınca iplerden üstüne zıplamaya çalışıyor. Beceremeyince Jey’e Dropkick yapıp Jimmy’nin üstüne zıplayarak Hurracanrana yapıyor! Tuşa gidiyor, Jey bozunca Smith onun üstüne koşuyor. Jey onu ring dışına fırlatıyor, Kidd Jey’i fırlatıyor ve Jimmy Superkick vurup Superfly Splash ile tuşa giderek maçı kazanıyor.

Maçtan sonra The Hart Dynasty tartışırken şov sona eriyor. Bu arada TNA’de haftalardır Rob Terry’i göreniniz oldu mu?

2010/10/01 - SmackDown!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/SmackDownWWElogo.png
SmackDown! SyFy'a taşınıyor, heyecan ikiye katlanıyor! The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçı gecenin önemli maçlarından.
Hazırlayan: "Dashing Scotsman" Çetin Zırhlı Half man, half "Dashing".

SmackDown SyFy'a geçiyor, şov yeni bir giriş videosu ile açılıyor.

WWE Intercontinental Championship
MVP vs. Dolph Ziggler w/Vickie Guerrero


Maç başlıyor, Lock-Up sonrası MVP Ziggler'ı köşede sıkıştırıyor,  bırakınca Ziggler yumruklar vuruyor. Elbow Drop vuruyor, Sleeper bağlamayı deniyor ama MVP izin vermeyip Arm Drag yapıyor. German Suplex yapmaya başlıyor, ikincide bırakıp tekme atıyor. Irish Whip yapıyor, Belly-To-Belly Suplex vuruyor ve Ziggler ring dışına düşüyor! Bu sırada Nexus geliyor ve Dolph Ziggler'a haince saldırıyor. MVP DQ oluyor.

Nexus'ın Saldırısı - Ringde

Nexus, ben küfür etmeden yürüyün ve gidin. MVP bahtsız bedevi Michael Tarver'a yumruklarla dalıyor ama diğer isimler MVP'yi yumrukluyor. David Otunga Uranage yapıyor ve Justin Gabriel 450 Splash vuruyor. Bu sırada The Big Show geliyor, Nexus 4 kişi onu zorlukla dövüp ring dışına yolluyor. John Cena geliyor, Heath Slater'a saldırıyor ve Nexus onu da dövüyor ama bu sefer Big Show geliyor ve Heath Slater'a sandalyeyle vuruyor. Nexus ringden kaçıyor. John Cena ve Big Show ringde Nexus'a bakarken Wade Barrett titantron'da gözüküyor ve John Cena'nın bu gece son kez kendi başına olacağını söylüyor. HIAC şovundaki maçlarının kurallarını hatırlatıyor. Teddy Long'un yanında olduğunu anlıyoruz, Barrett bu gecenin büyük olduğunu ve limiti yükseltmek için birkaç maç önerdiğini söylüyor. Teddy Long suratsız bir ifadeyle The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçlarını anons ediyor, Nexus beşlisi ise Lumberjack olacak isimler!

CM Punk vs. The Undertaker, bu gece!

LayCool & Maryse & Alicia Fox vs. Natalya & Kelly Kelly & The Bella Twins

İddia ediyorum, maç iki dakika içerisinde bitecek. Maça Kelly ile Alicia başlıyor. Alicia Slam deniyor ama Kelly Clothesline vuruyor. Maryse ile Natalya tag alıyor, Natalya Snap Suplex yapıyor. Slam yaptıktan sonra Sharpshooter'a gidiyor, Michelle McCool tekme atıyor. Natalya ring dışına düşüyor, Bella Twins gelerek Dropkick yapıyor ve Michelle'i yolluyor. Alicia Fox ve Maryse onları yollayınca Kelly ona saldırıyor. Layla Natalya'yı ringe çarptırıyor ve Hornswoggle ring altından onu çekiyor! Layla çıkınca onu kovalıyor, Michelle sert bir tekme vuruyor. Bu sırada Natalya LayCool'a tekme atıyor ve ringde Maryse tekme atıp DDT deniyor ama Natalya Sharpshooter bağlayarak onu pes ettirip maçı kazanıyor.

Jack Swagger's The All-American American Homecoming Celebration, az sonra!

WWE.Com'dan görüntülere bakıyoruz.


The All-American American Homecoming Celebration

Jack Swagger ve maskotu gibi gözüken bir kartal Boomer Sooner ile ringe geliyor, hoşgeldin Oklahoma! Swagger kral gibi giyinmiş durumda, ayrıca Michael Cole ona yalakalık yapmakta. JR'ın kusarken çıkardığı sesi Michael Cole'un en iyi sesine tercih ederim. Swagger konuşmaya başlıyor. Herkesin ona evine gelemeyeceğini söylediğini ama geldiğini söyleyip Oklahoma'ya teşekkür ediyor. SmackDown'ın SyFy'a Oklahoma'da geçişini ve The All-American American'ın memleketi oluşunu güzel değerlendiriyor. Oklahoma'nın tarihine geçecek bir anonsu olduğunu söylüyor. Öncesinde söylemesi gereken bir şey olduğunu ve buradaki herkes ile bir sorunu olduğunu belirtiyor. Oklahoma'yla bir sorunu olduğunu belirtiyor.

Oklahoma'yı haritada önemli bir yere kavuşturduğunu ama onun için özel bir gün bile çıkartılmadığını söylüyor. Oklahoma'nın anahtarının bile verilmediğini söylüyor. Onun ve maskotu Swagger Soaring Eagle'ın Oklahoma'ya kin duymasının sebebi buymuş. (Swagger Soaring Eagle süper bir ad!!) İnsanların büyük ve daha iyi olanı isteyeceğini ve bu yüzden Texas'ı desteklediğini söylüyor. "God bless Texas!!" Swagger gerçekten çok yetenekli. Texas'ın Oklahoma'yı futbolda yeneceğini söylüyor, Swagger Soaring Eagle onu destekliyor. Bu insanların ona yapmadığı şeylere karşılık maskotu ve kendisinin daha büyük olabileceğini söylüyor. Kendisinin bu insanların kralı olduğunu söylüyor, bu yere çıkabilecek tek kişinin kendisi olduğunu söylüyor.

Kendisini Oklahoma'nın kralı ilan ettiğini söylüyor ve kafasına tacını geçiriyor!! Seyircilere dizlerinin üstüne inmesini söylüyor, Edge'in müziği çalıyor. Hey, bu RAW'da bilgisayara Elbow Drop çeken adam değil miydi! RAW inceleyen ve çok konuşan adam daha iyi bilir, ona sormam lazım. Jack Swagger müziği kestirerek burada meşgul olduklarını söylüyor. Edge'e şimdi dikkatlerini vermelerini ve sonra devam edeceklerini söylüyor. Edge devam etmeyeceklerini söylüyor ve RAW'da yaptıklarından sonra kendisini WWE'de bir göreve adadığını söylüyor. RAW veya SmackDown içinde farketmeyeceğini, her türlü aptal davranışı engelleyeceğini söylüyor. Swagger kendi maskotunun olduğunu ve bunun aptalca olmadığını söylüyor.

Edge bunun komik olduğunu söylüyor, Swagger Soaring Eagle ile ilgili böyle konuşmaması gerektiğinin cevabını alıyor ama Edge "Thwagger Thoaring Theagle" hakkında böyle konuşacağını söylüyor. Bu krallığın, tacın ve her şeyin aptalca olduğunu söylüyor. Bunu halledeceğini belirtince Swagger maskotu arkasına alıyor, maskot Edge'e dikleniyor ve Edge ona yumruk atıyor. Swagger ring dışına çıkıyor, Edge Swagger Soaring Eagle'a Spear vuruyor!!! Yıkıl Jack Swagger...

John Cena vs. Kane, şimdiki promodan emin olun daha güzel olmayacak, ama bu gece yine de.

Arka alanda Nexus toplanmış durumda. Wade Barrett bu gece yeniden tarihe geçecek şeyler yapacaklarını ama yine de daha büyük şeyler yapmaları gerektiğini söylüyor. Bu gece Lumberjack olacaklarını hatırlatıyor, beşli aralarında konuşmaya başlıyor.

"Dashing" Cody Rhodes Grooming Tips, Cody Rhodes koltukaltının kıllarını almayan kişilere Dashing olmanın yolunu öğretiyor. Sağol Cody, sen söylemeden önce koltukaltımda patates yetiştiriyordum.

SmackDown! ile alakası olmayan Nexus ringe geliyor.


Handicap Match
The Big Show vs. The Nexus


Big Show gülümseyerek geliyor, günüm güzel geçecek! Maç başlıyor, Show üstüne gelen beş kişiyi birden itiyor. Beş kişi birden sürekli yumruk atıyor, Show ikisini ring dışına yolluyor. Heath Slater ve Justin Gabriel ring dışından onun ayaklarını tutuyor, Wade Barrett tekme atıyor ve yumruklardan sonra beş kişi aynı anda Show'un iki koluna, kafasına ve ayaklarına Submission hareketleri bağlıyor!! Show çaresizce bayılıyor!! Maç bitiyor.

Justin Gabriel maçtan sonra iki tane 450 Splash yapıyor, ikincisini Show'un kaburgalarına doğru gelsin diye tam oraya doğru yapıyor. Rey Mysterio dönüyor, bu gece. Çok önemliydi sanki.

4 dakika boyunca Kane vs. The Undertaker promosu izliyoruz, sıkıcı! CM Punk ringe doğru geliyor, "This fire burns, always!" Maçı az sonra. John Cena vs. Kane, bu gece.


CM Punk vs. The Undertaker w/Paul Bearer

The Undertaker'ın girişi, sıkıcı! Videoyu dört dakika ileri sarıyorum, maç başlıyor. Punk Taker'dan kaçıyor, yumruklar vuruyor. Taker onu tutarak köşeye fırlatıyor, Punk ring dışına düşüyor. Taker onu takip ederek bariyerlere fırlatıyor. Ringe atarak apron'dan Legdrop yapıyor, ringe atıyor. Tuşa gidiyor ve olmayınca Old School deniyor, yapıyor. Köşede üstüne koşuyor, Punk çekilerek tekmeler atıp Shining Wizard vurup Bulldog yapıyor. Taker aniden kalkınca tekmeler atıp Irish Whip deniyor, Taker yaparak Clothesline vurup köşeden köşeye Irish Whip yapıp koşarak Clothesline vuruyor. Snake Eyes yapıp iplerden sekip Big Boot yapıyor. Legdrop sonrası Chokeslam vurup Tombstone ile cilalayıp tuşa giderek maçı kazanıyor.

CM Punk'ın düştüğü hallere bakın...

SmackDown'ın sevimli bücürü geri dönüyor, Rey Mysterio'nun dönüşü az sonra!


Rey Mysterio Returns - Ringde

Todd Grisham bize Ricardo Rodriguez'i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio'yu takdim ediyor. Ricardo Rodriguez'e İngilizce bildiği için şaşırdığımı söyleyen bir mesaj yolladım, cevap vermedi. Mesajı Twitter'dan yolladım, neyse. Çok şaşırdım ben de. Alberto Del Rio gülümseyerek ringe geliyor, geçen hafta Christian'ı dövüşünü tekrar izliyoruz ve konuşmaya başlıyor. Onun adı Alberto Del Rio oluyormuş, ama biz bunu biliyormuşuz. Çok komiksin, gıdıkla da gülelim bari. SmackDown! SyFy'a gelmiş ve The Undertaker dışında bu şovda Meksika'nın efsanesi, en büyük Luchadore varmış. Alberto Del Rio oluyormuş bu adam. Bize dövdüğü adamı takdim ediyor, Rey Mysterio! Ricardo Rodriguez bize Rey Mysterio maskesi geçirilmiş küçük bir köpek getiriyor.

Bunun türünü söyleyemiyorum, çok zor bir adı var. Del Rio köpeği kaldırarak Rey ile konuşurmuş gibi yapıyor, sakat kolunun durumunu soruyor. Hadi köpek, ısır adamı! Köpekten özür diliyoruz, güçlü bir adam olduğu ve onun da küçük bir köpek olduğu için özür dilemiyormuş. Onu kırdığı için özür diliyormuş ve bu yüzden ona bir öpücük verecekmiş. Köpeği öpüyor, rahatsız oluyor ve Ricardo Rodriguez'e veriyor. Alay ederek Rey Mysterio'nun burada olacağını söylüyor, bu sırada onun müziği çalıyor ve Rey ringe koşuyor! Alberto'yu yumrukluyor, Drop Toe Hold ile iplere düşürüyor, Dropkick ile bir daha düşürüyor ama Ricardo Rodriguez ayağına takılıyor! Rey ona tekme atıyor, Alberto ring dışına kaçınca Rey onu iplere düşürüp 619 yapıyor!!

Randy Orton vs. "Dashing" Cody Rhodes w/Drew McIntyre

Orton'dan sonra eski ortağı, benim şimdiki kişiliğimi yansıtan insan "Dashing" Cody Rhodes ile Sinister Scotsman geliyor, Randy Orton gelirken Chris Jericho'ya Punt vuruşunu izliyoruz. Seni özleyeceğiz Jericho, Dashing gelirken Sheamus'ın RAW'da The Great Khali'yi dövüşünü tekrar izliyoruz ve maç başlıyor. Dashing koşuyor, Orton tekmeler vuruyor. Dashing tekmeyle karşılık veriyor, yumruklar atıp diz vurmayı deniyor. Orton izin vermiyor, Dashing iplerden sekince Scoop Slam yapıyor. Dashing ring dışına çıkıyor, Orton takip ediyor, arkasından Drew McIntyre gelince Orton ona bakıyor. Dashing Orton'ı köşe demirine çarptırıp ringe atıyor, tekmeler vuruyor. İplerden sekerek diz atıyor. Armbar bağlıyor, Orton kurtulunca Dashing Springboard Kick deniyor ama Orton Backbreaker vurup RKO ile Dashing'in işini bitiriyor.

Drew McIntyre maçtan sonra gelerek tekme atıp Future Shock deniyor ama Orton Back Body Drop sonrası RKO yapıyor!! Bu sırada Sheamus ringe geliyor ve Clothesline sonrası Pump Kick vuruyor!!

Kane vs. John Cena, bu gece! Make-A-Wish promosu, şimdi. Hani maç bu geceydi! Arada sadece bir promo vardı, niye az sonra demediniz?


Lumberjack Match
Kane vs. John Cena


John Cena gelince maç başlıyor. Lock-Up sonrası Kane tekmeler atıyor, Dropkick ile tuşa gidiyor. Olmayınca yumruklar atıp köşeye Irish Whip ile yolluyor. Headlock bağlıyor, Cena kurtulunca ring dışına atıyor. Nexus ona saldırıyor, ringe atıyorlar ve reklam araya giriyor. Döndüğümüzde Kane üstün durumda. Cena yumruklarla kurtuluyor ama Kane sert bir yumruk vuruyor. Flying Clothesline için köşeye çıkıyor, atlayınca Cena çekilerek Shoulder Block yapıp Protobomb vuruyor! Five Knuckle Shuffle yapıyor, Attitude Adjustment'a kaldırıyor. Kane kurtularak Chokeslam deniyor, Cena izin vermeyince Kane ring dışına düşüyor. Nexus apron'a çıkıyor, Cena David Otunga'yı fırlatıyor ve o Kane'e çarpınca Kane onları tekmeliyor. Cena beşini birden yumruklayarak gidiyor. Maç sonuçsuz bitiyor.

Gong çalıyor ve The Undertaker ringde belirerek Kane'i ring dışına fırlatıyor. Seyircilerin arasında dövüyor, ringe götürünce Kane Chokeslam deniyor. Paul Bearer gelerek Urn'ü kaldırıyor ve Taker güç alarak Chokeslam yapıyor. Kane ring dışına kaçıyor, Bearer Urn'ü Taker'a karşı kaldırırken ve Taker Kane'e bakarken şov sona eriyor.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/SmackDownWWElogo.png

SmackDown! SyFy'a taşınıyor, heyecan ikiye katlanıyor! The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçı gecenin önemli maçlarından.

SmackDown SyFy'a geçiyor, şov yeni bir giriş videosu ile açılıyor.

WWE Intercontinental Championship
MVP vs. Dolph Ziggler w/Vickie Guerrero


Maç başlıyor, Lock-Up sonrası MVP Ziggler'ı köşede sıkıştırıyor,  bırakınca Ziggler yumruklar vuruyor. Elbow Drop vuruyor, Sleeper bağlamayı deniyor ama MVP izin vermeyip Arm Drag yapıyor. German Suplex yapmaya başlıyor, ikincide bırakıp tekme atıyor. Irish Whip yapıyor, Belly-To-Belly Suplex vuruyor ve Ziggler ring dışına düşüyor! Bu sırada Nexus geliyor ve Dolph Ziggler'a haince saldırıyor. MVP DQ oluyor.

Nexus'ın Saldırısı - Ringde

Nexus, ben küfür etmeden yürüyün ve gidin. MVP bahtsız bedevi Michael Tarver'a yumruklarla dalıyor ama diğer isimler MVP'yi yumrukluyor. David Otunga Uranage yapıyor ve Justin Gabriel 450 Splash vuruyor. Bu sırada The Big Show geliyor, Nexus 4 kişi onu zorlukla dövüp ring dışına yolluyor. John Cena geliyor, Heath Slater'a saldırıyor ve Nexus onu da dövüyor ama bu sefer Big Show geliyor ve Heath Slater'a sandalyeyle vuruyor. Nexus ringden kaçıyor. John Cena ve Big Show ringde Nexus'a bakarken Wade Barrett titantron'da gözüküyor ve John Cena'nın bu gece son kez kendi başına olacağını söylüyor. HIAC şovundaki maçlarının kurallarını hatırlatıyor. Teddy Long'un yanında olduğunu anlıyoruz, Barrett bu gecenin büyük olduğunu ve limiti yükseltmek için birkaç maç önerdiğini söylüyor. Teddy Long suratsız bir ifadeyle The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçlarını anons ediyor, Nexus beşlisi ise Lumberjack olacak isimler!

CM Punk vs. The Undertaker, bu gece!

LayCool & Maryse & Alicia Fox vs. Natalya & Kelly Kelly & The Bella Twins

İddia ediyorum, maç iki dakika içerisinde bitecek. Maça Kelly ile Alicia başlıyor. Alicia Slam deniyor ama Kelly Clothesline vuruyor. Maryse ile Natalya tag alıyor, Natalya Snap Suplex yapıyor. Slam yaptıktan sonra Sharpshooter'a gidiyor, Michelle McCool tekme atıyor. Natalya ring dışına düşüyor, Bella Twins gelerek Dropkick yapıyor ve Michelle'i yolluyor. Alicia Fox ve Maryse onları yollayınca Kelly ona saldırıyor. Layla Natalya'yı ringe çarptırıyor ve Hornswoggle ring altından onu çekiyor! Layla çıkınca onu kovalıyor, Michelle sert bir tekme vuruyor. Bu sırada Natalya LayCool'a tekme atıyor ve ringde Maryse tekme atıp DDT deniyor ama Natalya Sharpshooter bağlayarak onu pes ettirip maçı kazanıyor.

Jack Swagger's The All-American American Homecoming Celebration, az sonra!

WWE.Com'dan görüntülere bakıyoruz.


The All-American American Homecoming Celebration

Jack Swagger ve maskotu gibi gözüken bir kartal Boomer Sooner ile ringe geliyor, hoşgeldin Oklahoma! Swagger kral gibi giyinmiş durumda, ayrıca Michael Cole ona yalakalık yapmakta. JR'ın kusarken çıkardığı sesi Michael Cole'un en iyi sesine tercih ederim. Swagger konuşmaya başlıyor. Herkesin ona evine gelemeyeceğini söylediğini ama geldiğini söyleyip Oklahoma'ya teşekkür ediyor. SmackDown'ın SyFy'a Oklahoma'da geçişini ve The All-American American'ın memleketi oluşunu güzel değerlendiriyor. Oklahoma'nın tarihine geçecek bir anonsu olduğunu söylüyor. Öncesinde söylemesi gereken bir şey olduğunu ve buradaki herkes ile bir sorunu olduğunu belirtiyor. Oklahoma'yla bir sorunu olduğunu belirtiyor.

Oklahoma'yı haritada önemli bir yere kavuşturduğunu ama onun için özel bir gün bile çıkartılmadığını söylüyor. Oklahoma'nın anahtarının bile verilmediğini söylüyor. Onun ve maskotu Swagger Soaring Eagle'ın Oklahoma'ya kin duymasının sebebi buymuş. (Swagger Soaring Eagle süper bir ad!!) İnsanların büyük ve daha iyi olanı isteyeceğini ve bu yüzden Texas'ı desteklediğini söylüyor. "God bless Texas!!" Swagger gerçekten çok yetenekli. Texas'ın Oklahoma'yı futbolda yeneceğini söylüyor, Swagger Soaring Eagle onu destekliyor. Bu insanların ona yapmadığı şeylere karşılık maskotu ve kendisinin daha büyük olabileceğini söylüyor. Kendisinin bu insanların kralı olduğunu söylüyor, bu yere çıkabilecek tek kişinin kendisi olduğunu söylüyor.

Kendisini Oklahoma'nın kralı ilan ettiğini söylüyor ve kafasına tacını geçiriyor!! Seyircilere dizlerinin üstüne inmesini söylüyor, Edge'in müziği çalıyor. Hey, bu RAW'da bilgisayara Elbow Drop çeken adam değil miydi! RAW inceleyen ve çok konuşan adam daha iyi bilir, ona sormam lazım. Jack Swagger müziği kestirerek burada meşgul olduklarını söylüyor. Edge'e şimdi dikkatlerini vermelerini ve sonra devam edeceklerini söylüyor. Edge devam etmeyeceklerini söylüyor ve RAW'da yaptıklarından sonra kendisini WWE'de bir göreve adadığını söylüyor. RAW veya SmackDown içinde farketmeyeceğini, her türlü aptal davranışı engelleyeceğini söylüyor. Swagger kendi maskotunun olduğunu ve bunun aptalca olmadığını söylüyor.

Edge bunun komik olduğunu söylüyor, Swagger Soaring Eagle ile ilgili böyle konuşmaması gerektiğinin cevabını alıyor ama Edge "Thwagger Thoaring Theagle" hakkında böyle konuşacağını söylüyor. Bu krallığın, tacın ve her şeyin aptalca olduğunu söylüyor. Bunu halledeceğini belirtince Swagger maskotu arkasına alıyor, maskot Edge'e dikleniyor ve Edge ona yumruk atıyor. Swagger ring dışına çıkıyor, Edge Swagger Soaring Eagle'a Spear vuruyor!!! Yıkıl Jack Swagger...

John Cena vs. Kane, şimdiki promodan emin olun daha güzel olmayacak, ama bu gece yine de.

Arka alanda Nexus toplanmış durumda. Wade Barrett bu gece yeniden tarihe geçecek şeyler yapacaklarını ama yine de daha büyük şeyler yapmaları gerektiğini söylüyor. Bu gece Lumberjack olacaklarını hatırlatıyor, beşli aralarında konuşmaya başlıyor.

"Dashing" Cody Rhodes Grooming Tips, Cody Rhodes koltukaltının kıllarını almayan kişilere Dashing olmanın yolunu öğretiyor. Sağol Cody, sen söylemeden önce koltukaltımda patates yetiştiriyordum.

SmackDown! ile alakası olmayan Nexus ringe geliyor.


Handicap Match
The Big Show vs. The Nexus


Big Show gülümseyerek geliyor, günüm güzel geçecek! Maç başlıyor, Show üstüne gelen beş kişiyi birden itiyor. Beş kişi birden sürekli yumruk atıyor, Show ikisini ring dışına yolluyor. Heath Slater ve Justin Gabriel ring dışından onun ayaklarını tutuyor, Wade Barrett tekme atıyor ve yumruklardan sonra beş kişi aynı anda Show'un iki koluna, kafasına ve ayaklarına Submission hareketleri bağlıyor!! Show çaresizce bayılıyor!! Maç bitiyor.

Justin Gabriel maçtan sonra iki tane 450 Splash yapıyor, ikincisini Show'un kaburgalarına doğru gelsin diye tam oraya doğru yapıyor. Rey Mysterio dönüyor, bu gece. Çok önemliydi sanki.

4 dakika boyunca Kane vs. The Undertaker promosu izliyoruz, sıkıcı! CM Punk ringe doğru geliyor, "This fire burns, always!" Maçı az sonra. John Cena vs. Kane, bu gece.


CM Punk vs. The Undertaker w/Paul Bearer

The Undertaker'ın girişi, sıkıcı! Videoyu dört dakika ileri sarıyorum, maç başlıyor. Punk Taker'dan kaçıyor, yumruklar vuruyor. Taker onu tutarak köşeye fırlatıyor, Punk ring dışına düşüyor. Taker onu takip ederek bariyerlere fırlatıyor. Ringe atarak apron'dan Legdrop yapıyor, ringe atıyor. Tuşa gidiyor ve olmayınca Old School deniyor, yapıyor. Köşede üstüne koşuyor, Punk çekilerek tekmeler atıp Shining Wizard vurup Bulldog yapıyor. Taker aniden kalkınca tekmeler atıp Irish Whip deniyor, Taker yaparak Clothesline vurup köşeden köşeye Irish Whip yapıp koşarak Clothesline vuruyor. Snake Eyes yapıp iplerden sekip Big Boot yapıyor. Legdrop sonrası Chokeslam vurup Tombstone ile cilalayıp tuşa giderek maçı kazanıyor.

CM Punk'ın düştüğü hallere bakın...

SmackDown'ın sevimli bücürü geri dönüyor, Rey Mysterio'nun dönüşü az sonra!


Rey Mysterio Returns - Ringde

Todd Grisham bize Ricardo Rodriguez'i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio'yu takdim ediyor. Ricardo Rodriguez'e İngilizce bildiği için şaşırdığımı söyleyen bir mesaj yolladım, cevap vermedi. Mesajı Twitter'dan yolladım, neyse. Çok şaşırdım ben de. Alberto Del Rio gülümseyerek ringe geliyor, geçen hafta Christian'ı dövüşünü tekrar izliyoruz ve konuşmaya başlıyor. Onun adı Alberto Del Rio oluyormuş, ama biz bunu biliyormuşuz. Çok komiksin, gıdıkla da gülelim bari. SmackDown! SyFy'a gelmiş ve The Undertaker dışında bu şovda Meksika'nın efsanesi, en büyük Luchadore varmış. Alberto Del Rio oluyormuş bu adam. Bize dövdüğü adamı takdim ediyor, Rey Mysterio! Ricardo Rodriguez bize Rey Mysterio maskesi geçirilmiş küçük bir köpek getiriyor.

Bunun türünü söyleyemiyorum, çok zor bir adı var. Del Rio köpeği kaldırarak Rey ile konuşurmuş gibi yapıyor, sakat kolunun durumunu soruyor. Hadi köpek, ısır adamı! Köpekten özür diliyoruz, güçlü bir adam olduğu ve onun da küçük bir köpek olduğu için özür dilemiyormuş. Onu kırdığı için özür diliyormuş ve bu yüzden ona bir öpücük verecekmiş. Köpeği öpüyor, rahatsız oluyor ve Ricardo Rodriguez'e veriyor. Alay ederek Rey Mysterio'nun burada olacağını söylüyor, bu sırada onun müziği çalıyor ve Rey ringe koşuyor! Alberto'yu yumrukluyor, Drop Toe Hold ile iplere düşürüyor, Dropkick ile bir daha düşürüyor ama Ricardo Rodriguez ayağına takılıyor! Rey ona tekme atıyor, Alberto ring dışına kaçınca Rey onu iplere düşürüp 619 yapıyor!!

Randy Orton vs. "Dashing" Cody Rhodes w/Drew McIntyre

Orton'dan sonra eski ortağı, benim şimdiki kişiliğimi yansıtan insan "Dashing" Cody Rhodes ile Sinister Scotsman geliyor, Randy Orton gelirken Chris Jericho'ya Punt vuruşunu izliyoruz. Seni özleyeceğiz Jericho, Dashing gelirken Sheamus'ın RAW'da The Great Khali'yi dövüşünü tekrar izliyoruz ve maç başlıyor. Dashing koşuyor, Orton tekmeler vuruyor. Dashing tekmeyle karşılık veriyor, yumruklar atıp diz vurmayı deniyor. Orton izin vermiyor, Dashing iplerden sekince Scoop Slam yapıyor. Dashing ring dışına çıkıyor, Orton takip ediyor, arkasından Drew McIntyre gelince Orton ona bakıyor. Dashing Orton'ı köşe demirine çarptırıp ringe atıyor, tekmeler vuruyor. İplerden sekerek diz atıyor. Armbar bağlıyor, Orton kurtulunca Dashing Springboard Kick deniyor ama Orton Backbreaker vurup RKO ile Dashing'in işini bitiriyor.

Drew McIntyre maçtan sonra gelerek tekme atıp Future Shock deniyor ama Orton Back Body Drop sonrası RKO yapıyor!! Bu sırada Sheamus ringe geliyor ve Clothesline sonrası Pump Kick vuruyor!!

Kane vs. John Cena, bu gece! Make-A-Wish promosu, şimdi. Hani maç bu geceydi! Arada sadece bir promo vardı, niye az sonra demediniz?


Lumberjack Match
Kane vs. John Cena


John Cena gelince maç başlıyor. Lock-Up sonrası Kane tekmeler atıyor, Dropkick ile tuşa gidiyor. Olmayınca yumruklar atıp köşeye Irish Whip ile yolluyor. Headlock bağlıyor, Cena kurtulunca ring dışına atıyor. Nexus ona saldırıyor, ringe atıyorlar ve reklam araya giriyor. Döndüğümüzde Kane üstün durumda. Cena yumruklarla kurtuluyor ama Kane sert bir yumruk vuruyor. Flying Clothesline için köşeye çıkıyor, atlayınca Cena çekilerek Shoulder Block yapıp Protobomb vuruyor! Five Knuckle Shuffle yapıyor, Attitude Adjustment'a kaldırıyor. Kane kurtularak Chokeslam deniyor, Cena izin vermeyince Kane ring dışına düşüyor. Nexus apron'a çıkıyor, Cena David Otunga'yı fırlatıyor ve o Kane'e çarpınca Kane onları tekmeliyor. Cena beşini birden yumruklayarak gidiyor. Maç sonuçsuz bitiyor.

Gong çalıyor ve The Undertaker ringde belirerek Kane'i ring dışına fırlatıyor. Seyircilerin arasında dövüyor, ringe götürünce Kane Chokeslam deniyor. Paul Bearer gelerek Urn'ü kaldırıyor ve Taker güç alarak Chokeslam yapıyor. Kane ring dışına kaçıyor, Bearer Urn'ü Taker'a karşı kaldırırken ve Taker Kane'e bakarken şov sona eriyor.

2010/09/30 - WWE Superstars





WWE'nin en iyi şovu giriş videosundan sonra başlıyor, WWE'nin en iyi şovunun Superstars olmadığını söyleyenler yalancıdır!

Alicia Fox & Jillian w/Maxine vs. The Bella Twins w/Jamie

Maçtan önce Jillian mikrofonuyla konuşmaya başlıyor. Şarkı söylüyor, kulaklarımızın pası çıkıyor. Ne mükemmel şarkı söylemek o öyle! WWE'den hala kovulmadığı için günlerdir ağlamama sebep olan ikili The Bella Twins gelince bu sıkıcı maç başlıyor ama hangi Bella ile başlıyor! Alicia Fox ile bu Bella Lock-Up'a girişiyor. Bella Monkey Flip yapıyor, yumruklar atıyor. Alicia Fox dirsek atıp Bella'yı köşeye çarptırmaya çalışıyor ama Bella izin vermeyerek diğerine tag veriyor. İkiz kardeşler hareket yapıyor, Bella #2 tuşa gidiyor ama olmuyor. Jillian tag alıyor, #2 saldırıyor ama Jillian tekme atarak köşeye Irish Whip yapıyor. Taklalar atarak gidiyor, Bella tekme atarak tag veriyor. Alicia koşunca ikili onu yumrukluyor ve Alicia ring dışına gidiyor.

Bella Jillian'a Irish Whip deniyor, Jillian yapınca Alicia Bella'yı ring dışına çekiyor. Jillian onu ringe atarak tuşa gidiyor, olmuyor. Alicia tag alıyor, tekmeler atıp Armbar bağlıyor. Bella kurtulunca köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Bella çekilince Alicia köşeye çarpıyor. Bella tag veriyor, Jillian tag alıyor. Bella Headscissors sonrası Dropkick ve Bulldog yapıyor. Tuşa gidiyor, olmuyor. Jillian Samoan Drop sonrası Irish Whip yapıyor, Bella iplerde tutununca Alicia geliyor ama Bella onu yolluyor! Alicia ringe girince diğer Bella geliyor ve ona vurup Jillian'a Sunset Flip yapıyor! Hakem farketmeyerek tag almayan kişiye tuşu sayıyor ve bu maçı haksız şekilde Bella Twins kazanıyor.

Onlardan nefret ediyorum! NXT Rebound, nefret ediyorum. Randy Orton vs. Chris Jericho, az sonra! Bir an yüreğinizin ağzınıza geldiğini biliyorum, ancak RAW'daki maçın tekrarı bu. Maç uzun uzun veriliyor. Kofi Kingston vs. Jack Swagger, az sonra! Bu gece diyorlar ama arada sadece promo olacak. Hell In A Cell maçları tanıtılıyor.

Kofi Kingston vs. Jack Swagger

RAW'da göremeyeceğiniz mükemmel bir maç! RAW veya SD incelemesi yerine bunu okuyun! Lock-Up sonrası Kofi Waistlock bağlıyor. Swagger onu fırlatıyor, Kofi ani tekmeler vuruyor. İplerden sekince Sunset Flip deniyor ama Swagger Ankle Lock'a gidiyor! Kofi kurtuluyor, Swagger Kofi'yi köşede yumruklayıp çapraz köşeye Irish Whip ile yollayıp koşuyor ama Kofi çekilerek Swagger'ın üstüne atlayıp yumruklar vuruyor! Swagger ani bir tekme vurup Shoulder Block yapıyor. İplerden sekiyor, Kofi Dropkick deneyince iplerde tutunuyor. Kofi Monkey Flip deneyince Swagger onun ayağını yakalıyor ama Kofi onu ring dışına yolluyor! Swagger ringe giriyor, Kofi yumruklar vurup koşuyor, Swagger diz attıktan sonra Kofi iplerden sekiyor ve Crossbody deniyor ama Swagger ona vuruyor!

Reklama gidip dönüyoruz, Swagger Kofi'yi iplere Suplex ile yollayıp tuşa gidiyor. Olmayınca Abdominal Stretch bağlıyor, bırakınca yumruklar atıyor. Tokat vurup Irish Whip yapıyor, Kofi tekme atıp koşuyor ama Swagger onu fırlatıyor. Kofi apron'a düşünce Swagger tekme atıp apron'a çıkarak Abdominal Stretch bağlıyor! Kofi onu ring dışına fırlatıyor. Swagger onu ayağından tutarak Ankle Lock bağlıyor! Kofi Trouble In Paradise deniyor, Swagger izin vermeyerek harekete devam ediyor! Kofi tekme atarak kurtuluyor, Swagger köşede üstüne koşunca Kofi çekilerek Pele Kick vurup köşeden Clothesline ile atlıyor!

Back Chop yapıp Dropkick vuruyor. İplerden sekerek yumruk atıp Boom Drop vurup Trouble In Paradise'a gidiyor ama Swagger çekiliyor! Kofi koşarak köşeye zıplayıp Crossbody ile atlayıp tuşa gidiyor ama olmuyor! Swagger Kofi'yi köşeye çarptırıp yumruklar atıp koşarak Vader Bomb ile atlıyor ama Kofi ayaklarını kaldırıyor! Swagger Kofi'nin ayağını tutarak Ankle Lock bağlamak istiyor ama Kofi Roll-Up'a çeviriyor! Sonuç çıkmayınca Swagger tekme atıp Gutwrench Powerbomb'a gidiyor. Kofi kurtularak S.O.S yapıyor! Swagger kalkarak Ankle Lock bağlıyor!! Kofi iplere tutunuyor, Swagger hareketi bırakmayınca Kofi Kingston DQ ile maçı kazanıyor.

Kofi ring dışında sevinirken Jack Swagger arkadan yumrukla saldırıp Ankle Lock bağlıyor. Hareketi bırakıyor, kendisi sinirle giderken bu güzel şovu sona erdiriyoruz.