Pages

1 Ekim 2010 Cuma

2010/09/27 - RAW

The Miz ve Daniel Bryan arasında geçenleri hatırlatan bir video izliyoruz. Ve açılış video’sundan sonra ringe dönüyoruz.

The Miz ringe geliyor. Ringe gelirken elinde bir de mikrofon var. Daniel Bryan’ın kendisine ve Alex Riley’e bir tag team maçında meydan okuduğunu söylüyor Miz. Bryan geçen hafta dersini öğrenememiş. Her pazartesi Bryan Miz tarafından utanç verici bir duruma düşürülüyormuş. Çünkü o Miz’miş ve derken Daniel Bryan’ın dandik müziği çalıyor. Bryan ringe geliyor. Miz Bryan’ın ortağının kim olduğunu soruyor. Bryan anlamalıymış ki kendisi Miz’miş ve kendisi derken bu sefer de John Morrison’ın müziği çalıyor!


John Morrison&Daniel Bryan vs The Miz&Alex Riley

Bryan ve AR(İ Ray diye okuyunuz.) ringde. Bryan seri tekmeler atıyor. Irish whip yapmak istiyor, Riley çeviriyor. Bryan clothsline vuruyor. Ardından dizleri üstündeki rakibine bir tekme daha atıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Morrison tag alıyor. Riley ona tekme atıyor. Slam etmek istiyor, Morrison kurtulup drop kick yapıyor. Tuşa geçiyor. Başarısız. Köşeye çarptırıyor. Irish whip yapmak istiyor, AR çevirip kendisi yapıyor ama suratına tekme yiyor. Ardından Morrison üstüne koşuyor, AR onu iplere çarptırıyor. Köşeye götürüp Miz’e tag veriyor. Miz iplerde sıkıştırıyor Morrison’ı. Ardından slam etmek istiyor ama Morrison cross body tipi bir harekete çevirip tuşa geçiyor! Miz kurtuluyor. Üstünlük hala Miz’de. Tekmeler atıyor. Riley tag alıyor. Köşede darbeler vurup sonunda slam’i vurabiliyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Riley köşedeki Bryan’a vuruyor. Morrison’ı köşeye götürüp Miz’e tag veriyor.

Miz ringe girince taraftarlardan “You tapped out” tezahüratları yükseliyor. Miz, Morrison’a köşede clothsline vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Miz Morrison’ı kollarından yakalıyor. Morrison snap mare yapıyor. Bryan’a tag vermek istiyor. Miz onu havada yakalayıp itiyor. Morrison atletikliğini kullanıp Miz’in altından geçiyor. Miz yine de Morrison’ın ayağından yakalıyor. Ama sonunda kafaya tekme yiyor ve Bryan sonunda tag alıyor! Bryan köşedeki Riley’e drop kick vuruyor. Miz’e big boot yapıyor. Back to belly suplex geliyor. Köşede missile drop kick vurup tuşa geçiyor. Miz ikide kurtuluyor. Bryan köşede bir daha ezme peşinde Miz’i. Miz dirsek atıyor. Bryan LeBellock deniyor. Miz onu köşedeki Morrison’a çarptırıyor. Ardından Skull Crushing Finale de geliyor. Ve tuş. Miz maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Alex Riley&The Miz

Maçtan sonra Miz Daniel Bryan’a saldırıyor. Morrison ringe girip Miz’i ring dışına yolluyor. Kendisi de ring dışında. Miz ve Morrison kapışırlarken Bryan ikisinin üstüne suicide dive yapıyor. Ring dışında Miz, Morrison ve Bryan birbirlerine dalmışken GM’den Mail geliyor. GM’imiz bu Pazar günü Daniel Bryan’ın kemerini hem Miz’e hem de Morrison’a karşı koruyacağını söylüyor. Ve maç da submission count anywhere maçı olacakmış!

Divas Battle Royal
Kazanan Unified Divas Kemeri için Number One Contender Olacak(Türkçe İngilizce Mix)


Maçtan Önce Michelle McCool ve Layla spikerlerin arasına katılıyor.

Maçın başında Tamina Melina’yı ring dışına atıyor. Gail Kim Tamina’yı dışarı yollamak istiyor. Tamina iplere tutunuyor. Maryse drop kick yapıyor Gail Kim’e ama o da iplere tutunuyor. Gail Kim Tamina’ya head scissors yapıp onu elemek istiyor. Tamina onu ring dışına atıyor. Eve de Tamina’yı ring dışına atıyor. Bela Twins Alicia Fox ve Jillian’ı ring dışına yollamak istiyor, ikili apron’da kalınca baseball slide yapıyorlar. Ama Fox ve Jillian çekilince elenenler Bella kardeşler oluyor. Eve ayağa kalkmaya çalışırken Maryse onun üstüne koşuyor, Eve zamanında eğip Maryse’i ring dışına itiyor. Fox, Eve’i eliyor. Son üç kaldı. Natalya, Alicia Fox ve Jillian. Fox ve Jillian Natalya’ya double team suplex yapıyorlar. Ardından Natalya’yı ring dışına atıyorlar ama Natlya tutunuyor. Fox Jillian’ı paketliyor. Tekrar Natalya’ya dönüyor. Natalya apron’da, Fox’a back body drop yapıyor ve Fox’u eliyor. Number One Contender oluyor. Abimin rüyaları gerçek oldu.

Kazanan: Natalya

Bu gece Cutting Edge! Konuk da İsimsiz GM’imiz!

Arka alanda Maryse ve Ted DiBiase var. Maryse bu gece Eve’in kendisini elemesinden yakınıyor. Dibiase’nin ise hiç umrunda değilmiş bu durum. Geçen hafta Maryse ikisine maçlarını kaybettirmiş. Ergen çift gibi lan bunlar. Sürekli kavga. İkilinin bulundukları odanın kapısı çalıyor. Kapının altından bir not odaya atılıyor. Notta haftaya benim olacaksın yazıyor.


Sheamus ringe gelip İrlanda’da bir prensin kral olmak için yaptığı fedakarlıklardan bahsediyor. Kendi elini kesmiş falan. Ben de anlamadım şerefsizim ki. Sheamus bu hikayeyi Randy Orton için anlatmış. Kendisi de tekrar WWE şampiyonu olabilmek için elini kesebilirmiş. Orton hep kendisini küçümsemiş. Orton gidip Triple H ile konuşabilirmiş. HHH Hell In A Cell maçlarının ustasıymış ve Sheamus onun kariyerini bitirmiş. Ve bu Pazar da Hell In A Cell’in içinde çok iyi zaman geçirecekmiş. Sheamus ardından isteyen güreşçinin kendisiyle karşılaşabileceğini söylüyor. Reklamlara gidiyoruz. Geldiğimizde hala kimse Sheamus ile karşılaşmak için ringde değil. Sheamus kimsenin kendisiyle karşılaşmak istemediğini falan söylüyor. Ama arkasından The Great Khali’nin müziği çalıyor.


The Great Khali vs Sheamus

Maçın başında Khali Sheamus’u köşeye götürüp chop vuruyor. Ama Sheamus çıldırıp tekme atıyor. Yumruklar atıp ring dışına kovalıyor Khali’yi. Ring dışına spiker masasının üstünü çıkarıp Khali’ye çarptırıyor. Ondan sonra Spikerlerin koltuklarını alıp Khali’ye fırlatıyor. Sonunda da Brogue Kick geliyor iki tane. Sheamus DQ oldu tabi.

The Cutting Edge

Ringde GM’imizin bilgisayarı var. Edge bu gecenin konuğunun İsimsiz GM olduğunu söylüyor. Edge aralarındaki anlaşmazlıklara rağmen, GM’e şovuna konuk olmayı kabul ettiği için teşekkür ediyor. Ringdeki bilgisayar GM’in sesini değiştirecekmiş ve böylece GM’in kimliği yine ortaya çıkmayacakmış. Edge GM’e neden korkak biri olduğunu soruyor. Bilgisayar bir çeşit robot sesiyle Edge’e, Edge’in neden bir ahmak olduğunu soruyor. GM’imizin kim olduğu ortaya çıkarsa bu her şey değiştirirmiş. Bu yüzden kimliğini saklamak zorundaymış. Edge ilk önce bu sesin hayatında duyduğu en iğrenç ses olduğunu söylüyor. Edge GM kim olursa olsun onun büyük bir yalancı olduğunu söylüyor. GM’imiz Edge’in duygularını incittiğini söylüyor. İlahi GM. GM Edge ile bir barış yapmak istemiş ama Edge bunu istemiyormuş. Neden Edge kendisinden bu kadar nefret ediyormuş. Edge asıl GM’in neden kendisinden nefret ettiğini soruyor. Neden sürekli kendisini böldüğünü soruyor. Ve kendisine neden bilgisayarla tartıştığını soruyor. Komik lan. Stone Cold’un zamanında Vince McMahon’a Stunner yapmasından Edge’in bir bilgisayarla tartışmasına kadar düşmüşler. Edge şimdi gidip Chris Jericho’ya GM’in kim olduğunu soracakmış. GM, Jericho’nun blöf yaptığını ve onun hiçbir şey bilmediğini söylüyor. Ama kendisi birçok şey biliyormuş. Mesela Edge’in bu geceki rakibini biliyormuş. Edge bu gece bir rakibi olmadığını söylüyor. Edge konuşmaktan sıkılmış. Tam ringi terk edecekken, GM Edge için bu gece maç ayarladığını söylüyor. Edge’in rakibi de bu gelen adammış: John Cena’nın müziği çalıyor!

Edge vs John Cena


Edge köşeye götürüyor Cena’yı. Yumrukluyor. Cena drop toe hold yapıyor. STF deniyor. Edge onu ring dışına itiyor. Cena ringe girmeye çalışırken, Edge ona bir tekme daha koyuyor. Cena ringe giremiyor en nihayetinde. Edge de ring dışına iniyor. Cena’yı demir merdivene çarptırıyor. Ringe dönüyoruz, Edge tuşa geçiyor. Cena kurtuluyor. Cena ani bir Attitude Adjusment deniyor. Edge kurtulup reverse face buster yapıyor. Edge’den yumruklar geliyor. Cena altından geçip, shoulder block yapıyor. İplerden sekip bir daha shoulder block yapıyor. Cena çekilince hareket boşa gidiyor. Edge tuşa geçiyor, Cena kurtuluyor. Köşeye çarptırıyor Cena’yı. Arkasına suplex deniyor, Cena engelleiyp kendisi fisherman suplex yapıyor. Cena yine Attitude Adjusment deniyor, Edge kurtulup Edgeucation yapıyor. Tuş denemesi, başarısız. Edge kaldırıyor Cena’yı. Cena yumruklar atıyor. Bir de tekme vurup iplerden sekiyor ve bulldog geliyor. Cena Edge’i iplere çıkarıp AA deniyor. Edge engelliyor. Cena’yı indirip köşeye atma peşinde Cena çeviriyor. Edge köşede. Cena üstüne koşuyor Edge kurtulup çekilip iplerden sekiyor ve Spear! Tuşa geçiyor, Cena’nın ayağı iplerin altında olmasına rağmen hakem üçü sayıyor. Edge maçı kazanıyor!

Kazanan: Edge

Maçtan sonra GM’in dandik, robot sesini duyuyoruz yine. GM, Edge’e kurallara göre oynaması gerektiğini söylüyor. Çok açıkmış ki, Cena’nın ayağı iplerin altındaymış. Edge’e bir tekrar izletiyor GM. Ardından da maçın devam edeceğini ilan ediyor.

Edge vs John Cena
Edge yine Spear deniyor. Cena drop toe hold yapıp STF bağlıyor. Edge pes ediyor. Maçların bitip tekrar başlamasından hoşlanmıyorum.

Kazanan: John Cena

Maçtan sonra Edge GM’in bilgisayarının yanına gidiyor. GM’in robot sesi, Edge’e adil bir şekilde kaybettiğini ve kendisine o şekilde bakmamasını söylüyor. Neyse Edge sonunda kendisini kaybedip GM’in bilgisayarına saldırıyor. Bilgisayarı ikiye ayırıyor. Kafa falan atıyor. Kendi kafası kanıyor ama. Sandman gibi.

The Nexus(Justin Gabriel&Heath Slater) vs Evan Bourne&Mark Henry


Slater ve Bourne içeride. Slater hemen köşeye çarptırıyor Bourne’u. Gabriel tag alıyor. Gabriel tuşa geçiyor, başarısız. Slater tag alıyor. Gabriel, slam ediyor Bourne’u. Slater da iplerden sekip knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Slater chin lock bağlıyor. Bourne tekme darbeleriyle kurtuluyor. Slater onu köşeye atıyor. Üstüne koşuyor, Bourne çekiliyor. Gabriel’ın da darbesinden kaçınıp Slater’a diz atıyor. Mark Henry ve Justin Gabriel aynı anda tag alıyor. Mark clothsline yapıyor. İki tane head butt vuruyor. Yumruk atıp köşeye atıyor Gabriel’ı. Slater ringe giriyor ama o da clothsline yiyor. Gabriel’ı kaldırıp çok sert bir şekilde yere çarptırıyor. Gabriel’ı Shooting Star Press’i rahat yiyebileceği bir yere seriyor Mark. Ardından Bourne tag alıyor. Ama Slater o anda Mark’ı ring dışına atıyor. Gabriel da kalkıp köşeye çıkan Bourne’u yere ringe düşürüyor. Gabriel iplere çıkıyor. 450 Splash! Bourne çekiliyor! Gabriel boşa vuruyor hareketi. Bourne iplere çıkıyor. Shooting Star Pres geliyor. (Air Bourne demeyeceğim lan.) Tuşa geçiyor, Heath Slater ring dışından tuşa karışıp, tulu tersine çeviriyor. Bourne ne olduğunu anlamadan tuş oluyor.

Kazanan. The Nexus

Maçtan sonra Nexus’un diğer üyeleri Mark Henry’i demir merdivene çarptırıyorlar. Arkasından ringe girip, Bourne’u pataklıyorlar. David Otunga clothsline yapıyor. Slater finisher’ını vuruyor. Tarver yumruk atıyor. Wade Barrett Wasteland yapıyor. Gabriel da 450 Splash vuruyor. Barrett bir mikrofon alıyor. Bize tee başlangıçta söylemişler. Ya Nexus’ın yanındasınız ya da karşısında. Bu Pazar Barrett Cena’yı yendikten sonra Cena artık onlara karşı olamayacakmış. Çünkü Cena da onlardan biri olacakmış. Nexus’ın Cena’ya ihtiyacı yokmuş ama Cena onlara tüm WWE’yi domine etmelerinde yardımcı olacakmış. David Otunga mikrofonu alıyor. Bu Cuma Smackdown’a davetli olduklarını söylüyor. SD’daki tüm güreşçileri uyarıyorlarmış. Michael Tarver alıyor mikrofonu. Ve kötü haber şuymuş ki, kötü haber kendileriymiş. Hiç kimse kendilerini durduramazmış.

The Hart Dynasty vs Cody Rhodes&Drew McIntyre

Tyson Kidd ve Drew McIntyre ringdeler. Rhodes tekme atıp iplere itiyor Kidd’i. Kidd onun altından geçiyor. Rhodes onu apron’a yolluyor. Kidd roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Rhodes iplerden sekip tekme atıyor Kidd’e. McIntyre tag alıyor. İkili Kidd’i köşeye çarptırıyorlar. McIntyre tekme atıyor. Rhodes ve McIntyre bir süre tag’leşerek dövüyorlar Kidd’i. Sonunda McIntyre’ın clothsline’ı geliyor. Tuşa geçiyor, başarısız. McIntyre suplex deniyor. Kidd kurtulup tekme atıyor. Aynı anda David Hart Smith ve Cody Rhodes tag alıyorlar. Smith iki tane clothsline vuruyor. High knee yapıyor. Köşede eziyor Rhodes’u. Slam etmek istiyor, Rhodes kurtuluyor ama Smith back suplex yapıyor yine de. Tuşa geçiyor, başarısız. McIntyre ringe giriyor. Smith onu ring dışına atıyor. Hart Attack denemesi, McIntyre iplerdeki Kidd’i düşürüyor. Rhodes da hengamede Smith’den kurtulup Cross Rhodes’u vuruyor. Ve tuş geliyor.

Kazanan: Cody Rhodes&Drew McIntyre

Maçtan sonra Smith sinirli gözüküyor. Tyson Kidd’e kızıyor. Ve hışımla arka alana gidiyor.

Arka alanda John Cena’nın yanına R-Truth geliyor. R-Trtuh Pazar günü ne olursa olsun her zaman Cena’nın arkasını kollayacağını söylüyor. Cena’ya dikkatli olmasını söylüyor. Cena kendisinin her zaman dikkatli olduğunu söylüyor. Bu hafta Nexus’ın SD’da olacağına geliyor konu. Belki Cena da orada olacakmış. Reklam yapıyorlar yani.


Chris Jericho ringe geliyor. Elinde bir mikrofon var. Jericho bu gece Randy Orton’ı yenip number one contender olacakmış ve ardından da WWE title’ı kazanacakmış. Orton iyi bir rakipmiş ve tehlikeli bir adammış. Orton kesinlikle Viper’mış. Bir yılan gibi bakıyor, düşünüyor ve saldırıyormuş. Eskiden Orton kendisine Legend Killer dermiş. Jericho da kendisine Viper Killer diyecekmiş. Çünkü bu gecenin sonunda Orton da Jericho tarafından malubiyete uğratılan şampiyonlar listesine girecekmiş. Jericho utanmadan listeyi saymaya başlıyor. Stone Cold Steve Austin, The Rock, Triple H, Kane, Shawn Michaels, Eddie Guerrero, Rey Mysterio, JBL, The Big Show, Edge, The Undertaker, MVP, CM Punk, Invader I, Invader II, Villano I, Villano II, Villano III, Villano IV, Villano V, Juventud Guerrera, Apolo Dantes Ringo, Mendoza Jr., The Great Muta, Masahiro Chono, Funaki, Fuyuki, Jado Gedo Yoshi Tatsu, Perry Saturn, Dean Malenko, Lex Luger, Sting, Ric Flair, Bill Goldberg, Booker T, Stevie Ray, Scott Norton, Buff Bagwell, Flash Flanagan, Flash Funk, Kevin Nash, Diesel, Oz, Scott Hall, Razor Ramon, America's Starship, Eagle, Mr. X daha da saydı da bir ara reklama gittiği için duyamadık. Neyse sonunda Randy Orton’ın müziği çalıyor.

Randy Orton vs Chris Jericho

Jericho tekme atıyor. Köşeye fırlatıyor Orton’ı. Orton clothsline vuruyor. Bir süre yumruklar atıyor. Jericho kendisine gelip karşılık vermeye başlıyor. Orton tekme atıyor. Irish whip yapıyor. Jericho iplere tutunuyor. Orton clothsline ile ring dışına atıyor Jericho’yu. Kendisi de ring dışına iniyor. Bariyerlere çarptırmak istiyor Jericho’yu. Jericho engelleyip kendisi Orton’ı bariyerlere çarptırıyor. Reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Orton’dan clothsline geliyor. Yine. Sheamus’u rampada geliyoruz. Orton dikkatini ona çeviriyor. Jericho ona saldırınca, Orton çekiliyor ama arkasına enzuigiri yiyor. İplerden yardım alarak tuşa geçiyor, başarısız. İplere çarptırıyor Orton’ı. Ardından yine ipleri kullanarak boğuyor. Hakem ayırıyor. Jericho iplerde sıkıştırma peşinde yine, Orton çekiliyor. Orton köşeye atıyor Jericho’yu. RKO denemesi, Jericho back slide pin deniyor. Orton kurtuluyor.

Jericho’dan drop kick. Tuş denemesi, Orton ikide kurtuluyor. Jericho head lock bağlıyor. Orton yumruklarla kurtuluyor. İplerden sekiyor, Jericho’dan bir drop kick daha. Yine tuş denemesi, yine başarısız. Jericho’dan knee drop geliyor. Tuşa geçiyor, Orton ikide kurtuluyor. Jericho chin lock bağlıyor. Orton back suplex yapıyor. İki tane clothsline ve arkasından scoop slam geliyor. Orton köşeye atıyor Jericho’yu. Jericho Orton’ın kafasına tekme atıp bulldog yapıyor. Lionsault yapıyor, Orton çekiliyor. Ardından, Jericho’yu arkasından yakalayıp back breaker vuruyor. Ardından RKO geliyor ama Jericho engelleyip Orton’ı yere düşürüyor. Bu sefer Lionsault başarılı! Tuşa geçiyor, Orton son anda kurtuluyor. Jericho bir tekme atıyor. Orton apron’a çıkıyor. Jericho iplerden sekiyor, Orton’a tekme atmak istiyor Orton çekilince kendisi apron’da. Orton DDT yapmak istiyor. Jericho Walls Of Jericho’ya çeviriyor! Orton uzun uğraşlar sonucu ring dışına itmeyi başarıyor Jericho’yu.

Jericho ringe girerken apron’da Orton’a yakalanıyor. DDT geliyor. Orton RKO için beklerken, Sheamus ringe giriyor. Orton ondan kurtulup onu da apron’a yolluyor ve bir DDT de ona! Hakem maçı bitiriyor bu arada.

Maçtan sonra Orton Sheamus’a Punt vurmak istiyor. Jericho’dan Code Breaker’la kurtarıyor Sheamus’u! Ardından ring dışından bir sandalye alıyor. Orton’ın kalkmasını bekliyor ama Orton darbenin altından geçip Jericho’ya RKO hediye ediyor. Arkasına da Jericho’ya Punt geliyor!  Orton ve Sheamus bakışırken, Jericho'yu sedyeye yüklüyorlar ve şov da sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci