Pages

1 Ekim 2010 Cuma

2010/09/24 - SmackDown!


SmackDown'da bu hafta gerilim artıyor. Kane ile The Undertaker'ın geçmişinden birisi onlara sürpriz yaparken haftaya SyFy'a taşınma telaşı sürüyor.

Şov giriş videosu sonrası açılıyor. Kane ve Taker ile ilgili olaylar devam ediyor, bu gece!

Kane vs. Chris Masters

Chris Masters bu maçı kazansın istiyorum! Maç başlıyor, Kane Headlock bağlıyor. Irish Whip sonrası Shoulder Block vuruyor. Masters tekme atıp Shoulder Block yaptıktan sonra Masterlock bağlıyor!!! Hadi! Hadi! Hadi! Kane Masters’ı köşeye çarptırıyor ama Masters hareketi bozmuyor! Kane iki kere daha çarptırıyor, hareket bozuluyor. Masters yumruklar atıyor, Kane tekme vuruyor. Dropkick yapıyor, uzun süre maçı üstün götürüyor. Masters Back Chop vuruyor ama Kane tekmelerine devam ediyor. Dropkick ile tuşa gidiyor, olmayınca Masters’a saldırmaya devam ediyor. Masters Back Chop vurup dirsek atıp köşeden atlıyor ama Kane yumruk atıyor. Chokeslam ve Tombstone vurduktan sonra maçı kazanıyor. Haksız bir kazançtı, Chris Masters bu maçı daha çok hak ediyor!

Kane Konuşuyor

Maçtan sonra Kane mikrofonu alıp Chris Masters’dan özür dilediğini ve kemerini ona verdiğini söylemiyor. Karanlık tarafın Taker ile kaldığını ama gücün hala onda olduğunu ve kimsenin onu durduramayacağını söylüyor. Güçlü kardeş olduğunu tekrarlıyor, büyük kardeşinin kimin iyi olduğunu bildiğini söylüyor. Bu Dünya üzerinde bu şovu izleyen milyonlarca kişi arasından Kane’in daha iyi olduğunu onun da bildiğini söylüyor.

Seyircilerin arasına giderek herkesin Kane’den korktuğunu söylüyor. Çocuk bir izleyicinin dibine gidiyor, çocuk Kane’den uzak durmaya çalışıyor. Bu canavarın hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor ve kardeşine Pazar günü onun vücudunu dağıttığını ama yetmediğini belirtiyor. Onun efsanesini ve ruhunu dağıtacakmış.

“Dashing” Cody Rhodes girişe gelerek bize ortağı Drew McIntyre’ı takdim ediyor.

WWE Unified Tag Team Championship Match
“Dashing” Cody Rhodes & Drew McIntyre vs. The Hart Dynasty w/Natalya


Maça Drew ile Smith başlıyor. Drew Smith’i köşede sıkıştırıp tekme atıyor. Köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Smith çekiliyor ve Kidd’e tag veriyor. Irish Whip sonrası Drop Toe Hold yapıyor, Kidd Elbow Drop vuruyor. Drew ring dışına çıkınca Kidd Baseball Slide deniyor. Drew onu tutunca Hurracanrana yapıyor! Reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde Drew Smith’i dövmekte. Smith yumruk atıyor, Cody tag alarak yumruklar vurmaya başlıyor. Diz vuruyor, Smith kafa atarak karşılık veriyor. Smith Irish Whip yaparken Drew tag alıyor ama Smith ona Powerslam yapıyor.

Cody tag alarak Headlock bağlıyor, Smith onu kaldırarak arkasına fırlatıyor. Kidd ile Drew tag alıyor! Kidd iplerden sekerek Dropkick vurup tuşa gidiyor. Olmayınca tekmeler atıp köşeye Irish Whip deniyor. Drew yapıp koşunca tekme atıp Springboard Neckbreaker ile tuşa gidiyor ama Cody bozuyor! Tekmeler atıyor, Smith ringe girerek tekme atıp onu ring dışına fırlatıyor. Drew Smith’e Big Boot yapıp köşe korumasını çıkartıyor. Koşan Kidd’i oraya fırlatıp Future Shock vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor!!

The Undertaker arka alanda düşünmekte. Alberto Del Rio’nun yanına gidiyoruz ve Christian yerde yatmakta! Alberto başka bir zaman Christian ile karşılaşacağını söylediğini ve o zamanın şimdi olduğunu söylüyor. Christian’ın omzu kötü durumda. Hakemler gelerek Alberto’yu yolluyor.

RAW Rebound sonrası Hell In A Cell maçları tanıtılıyor.

Arka alanda Hornswoggle’ı gülerken görüyoruz. Karşısına Trent Baretta ile Caylen Croft çıkıyor. İkili ona DudeBusters dedirtmeye çalışıyor. Teddy Long gelerek ne olduğunu soruyor, ikisinin işçi kıyafetlerini soruyor. İkili şovun SyFy’a taşındığını ve onların taşımacılık yapacağını söylüyor. Kemer şansı elde etmeyi umuyorlar, Bragging Rights kupasını götürüyorlar. Hornswoggle onları takip ediyor.

Arka alanda CM Punk tek başına otururken Luke Gallows geliyor. Gallows’dan sadece gitmesini istiyor. Punk Gallows’un asla S.E.S’de olmadığını söyleyince Gallows Punk’ı duvarda sıkıştırıp herkesten iyi olduğunu düşündüğünü ama kafasına tekmeyi yediğinde gerçeği göreceğini söylüyor. Onu bu gece yendikten sonra kutlama yapacağını söylüyor, gittikten sonra Punk öksürüyor.


Chavo Guerrero vs. Kaval

Mexican Warrior ringde hazır, bakalım Chavo Kaval’ı öttürebilecek mi? Maç başlıyor. Chavo tekme atıyor. Köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Kaval köşe korumalarından zıplayıp tekme atıyor. Chavo yumruk atıp Kaval’ı ring dışına fırlatmak istiyor, Kaval geri dönerek tekme atıp tuşa gidiyor ama olmuyor. Tekmeler atıyor, Chavo’yu köşeye çarptırıp yumruklar atıyor. Chavo onu apron’a fırlatıyor. Kaval oradan tekmeler vurup Chavo’yu sıkıştırıyor. Chavo onu tekmeyle ring dışına yollayıp bariyerlere çarptırıyor. Uppercut yapıp ringe atıyor, Hilo ile atlıyor.

Submission hareketi bağlıyor, bırakınca Irish Whip yapıyor ve Kaval yumruklar vurmaya başlıyor. Tekme atıp son bir tekme daha vuruyor. Springboard Kick vuruyor, Chavo karşılık vererek Three Amigos vuruyor. Frog Splash ile atlıyor ama Kaval çekiliyor! Chavo takla atarak ayağa kalkıyor, Kaval Dropkick ile tuşa gidiyor ama Chavo ayağını iplere koyuyor. Kaval onu köşeye koyup Hurracanrana ile atmak istiyor ama Chavo onu iterek Frog Splash ile atlayıp tuşa gidip maçı kazanıyor!!!

Chavo sonunda bir maç daha kazandı! Ana kemere doğru giden yolunda başarılar dileriz Chavo!

Rey Mysterio hakkında bir gelişme var, az sonra. Smack Of The Night, Rey’in birkaç hafta önce Alberto tarafından saldırıya uğrayışını görüyoruz.


Update On Rey Mysterio – Ringde

Tony Chimel bize Ricardo Rodriguez’i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio’yu takdim ediyor. Duyduğuma göre JBL ringlere dönmeye hazırmış, eğer Alberto Del Rio ile maç yaparsa ne efsane bir maç olur ama! Alberto ringe gelerek konuşmaya başlıyor. Adı Alberto Del Rio, ama biz bunu biliyormuşuz. Haftalar boyunca bir maça hazır olduğu zaman çıkabileceğini ama Christian’ın onun hazır olduğu hafta olmadığını söylüyor. Christian’ın park alanında şu an ağlamakta olduğunu söylüyor. Bütün rakiplerinin sonunun hastanede bittiğini söylüyor, aynı Rey Mysterio gibi!

Rey Mysterio’yu dövüşünü bize tekrar izletiyor, şovu izleyenler için güzel bir haberi olduğunu söylüyor. Rey Mysterio’nun SmackDown’a haftaya döneceğini söylüyor! Alberto sevinirken Christian’ın müziği çalıyor! Christian omzunu tutarak ringe geliyor, Alberto’ya saldırıyor! Yumruklar atarken Ricardo Rodriguez ayağına tutunuyor ve Alberto tekme atıyor! Cross Armbar’ı bağlıyor ve Christian acılar içerisinde inleyerek ring dışına kadar sürünüyor. Sandalye alarak Christian’ın koluna sıkıştırıp onu köşe demirine çarptırıyor. Üzücü bir an oldu.

Arka alanda Undertaker hala düşünmekte. Ringe dönüyoruz, Vance Archer ve Curt Hawkins ringde.

Handicap Match
The Big Show vs. Vance Archer & Curt Hawkins


Maça Hawkins ile Show başlıyor. Show Hawkins’e tokat atıyor. Köşede üstüne koşuyor, Hawkins çekilip sonra üstüne koşuyor ama Show sadece bir tokatla Hawkins’i dağıtıyor. Archer tag alıyor, Show Shoulder Block yapıyor. Archer’ı arkasından yakalayıp yere fırlatarak Camel Clutch bağlıyor. Archer pes ediyor ve maç bitiyor.

Josh Mathews arka alanda, bu seferki konuğu Jack Swagger! Jack aylardır ilk kez gülümseyerek karşımıza çıkıyor. Mathews haftaya şovun onun evi Oklahoma’da olacağını söylüyor, Jack onun lafını bitirmesine izin vermeden evine geri döneceğini söylüyor. İki kıyafetini gösteriyor, konuşurken DudeBusters ile Hornswoggle kıyafetleri alıp gidiyor! SmackDown’a bol bol Swagger getireceğini söylerken röportaj bitmeden oradan ayrılıyoruz.

WWE askerlere torpil çekiyormuş, bunu biliyor muydunuz?


CM Punk vs. Luke Gallows

Joseph Mercury nerede? Maç başlıyor, Gallows Punk’a saldırıyor ama Punk çekiliyor. Tekme savuruyor, Gallows ayağını tutarak yumruklar vuruyor. İplerden sekerek Big Boot yapıyor, Flapjack yapıp Punk’ı fırlatıyor. Punk apron’a çıkarak Gallows’u iplere çarptırıp Springboard Clothesline yapıyor. Headlock bağlıyor, Gallows onu kaldırınca Sunset Flip deniyor. Gallows Punk’ın üzerine atlayınca Punk çekiliyor. Tekme atıp tuşa gidiyor, olmayınca Gallows yumruk atıyor. Punk tekmelerle karşılık veriyor. Gallows köşeden üstüne koşarak Clothesline vuruyor. İki kez daha vurup iplerden sekerek Splash yapıyor! Köşede üstüne koşuyor, Punk çekilerek Go To Sleep’i vurup tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Taker hala yerinde oturmakta. SyFy ile ilgili bir reklam veriliyor. SmackDown! haftaya orada! Matt Striker ve Todd Grisham bize SyFy’ı överken Vickie Guerrero ile Kaitlyn geliyor. Vickie “Excuse me!” diyerek bize Dolph Ziggler’ı takdim ediyor.

Dolph Ziggler w/Vickie Guerrero & Kaitlyn vs. MVP

Maç hızlı başlıyor, MVP Arm Drag yapıyor. Lock-Up sonrası MVP Headlock bağlıyor. Ziggler Irish Whip yapınca MVP Shoulder Block vurup iplerden sekiyor ve Arm Drag yapıyor. Ziggler ring dışına kaçıyor, ringe geri geliyor. Aniden tekme atıyor, Irish Whip yapıyor. MVP tekme atarak koşan Ziggler’ı Military Press Slam ile fırlatıyor. İplerden sekerek tekme atıyor, Ziggler ring dışına düşüyor. Kaitlyn onu kaldırınca Vickie onu kıskanıp onu uzaklaştırıyor. Kaitlyn Vickie’yi itiyor! İkisi sırayla giderken reklam araya giriyor. Geri dönüyoruz. Ziggler Roll-Up yapıyor, olmuyor.

Tekmeler atıyor, tuşa gidiyor ama olmuyor. Elbow Drop yapmaya başlıyor, bitirince Headlock bağlıyor. MVP kurtulunca Ziggler tekme atıyor. Köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, MVP çekilerek Belly-To-Belly Suplex yapıyor. Yumruklar atmaya başlayıp Irish Whip yapıp Back Body Drop ile Ziggler’ı yere vurup kalkmasını bekleyip Playmaker vurmak istiyor ama Ziggler kurtularak Roll-Up yapıyor! Sonuç gelmeyince MVP Exploder Suplex vuruyor, koşarak Player’s Boot yapıyor! Tuşa gidiyor, Ziggler ayağını ipe koyuyor. Apron’da MVP’yi iplere çarptırıp Zig-Zag deniyor ama MVP iplere tutunup iplerden sekip Elbow Drop deniyor! Ziggler ring dışına çıkıp kemerini alıyor. Count-Out ile maçı MVP’ye veriyor.

Arka alanda Rosa Mendes ip atlarken DudeBusters gelip onu kutuya atıyor. Hornswoggle’a veriyor ve o kutuyu getirirken Vickie Guerrero gelip Kaitlyn’i aramaya başlıyor. Hornswoggle’a soruyor, onu tehdit ediyor. Sesi oradan çıkınca arabaya giriyor, DudeBusters arabayı kilitleyerek ikisini arabayla beraber yolluyor!

Taker’a en sonunda sesler geliyor ve Taker şaşkınlıkla açılan kapıya bakıyor. Kimin olduğunu görmüyoruz.


Kane Has A Challenge For The Undertaker – Ringde

Kane ringe geliyor ve artık yeni bir kıyamet olduğunu söylüyor. The Undertaker’ın ona baktığını belirtiyor. Artık ringin kendi alanı olduğunu söylüyor, uzun uzun konuşup neden Pazar günü sona erdiğini onun merak ettiğini bildiğini söylüyor. Bitmediğini söyleyerek sadece başladığını söylüyor. The Undertaker’ın sonunun geldiğini ve bunun Hell In A Cell’de olacağını söylüyor! Şeytanın ona kısa bir süre öncesine kadar cevap verebileceğini ama şeytanın favori adamının artık kendisi olduğunu ve cevapların hepsinin artık ona geldiğini söylüyor. Taker’a huzur içinde yatmasını söyledikten sonra cehennemde yanmasını söylüyor.

Gong çalıyor ve Taker’ın karanlık adamları ring kenarına kırmızı bir tabut getiriyor. Tabutun içinden Urn ile Paul Bearer çıkıyor!!! Bearer kalkarak Urn’ü eline alıyor!! Urn’ü kaldırıyor ve gongun çalmasıyla The Undertaker Kane’in arkasında beliriyor! Yumruklaşma başlıyor, Clothesline sonrası Kane ringden kaçıyor ve Bearer’ın Urn’ü kaldırmasıyla Taker güçleniyor. Şov burada sona eriyor.





0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci