Pages

1 Ekim 2010 Cuma

2010/09/23 - TNA Impact

Geçen hafta double pin ile biten Jeff Hardy vs Kurt Angle maçından görüntüler izliyoruz. Eric Bischoff’un nasıl Dixie Carter’ın ayarladığı maçı değiştirip Bound For Glory’de Three Way maçı ayarladığını izliyoruz. Bir karar verdiğini söylüyor Bischoff. Eğer Dixie’nin hoşuna gitmişse iyiymiş ama eğer gitmediyse üzgünmüş. Dixie onu kararlar alması için tutmuş ve Bischoff’un geçen hafta yaptığı da buymuş.

Arenaya dönüyoruz. İnanılmaz! Impact maç ile başlıyor.

Rob Terry vs Abyss


Rob Terry ringe gelirken arka alanda Rob Van Dam’i görevlilerle tartışırken görüyoruz.

Maç daha başlamadan Abyss köşede pataklıyor Terry’i. Diğer köşeye fırlatıyor, Terry clothsline vuruyor. Terry irish whip yapıyor. Abyss kafasına tekme atıyor. Terry clothsline’ın altından kaçıp tekme atıyor. Abyss köşede kendine gelirken, Terry onu ezme peşinde. Abyss big boot yapıyor. Ardından clothsline geliyor. Köşeye götürüp eziyor Terry’i. Abyss’den choke slam denemesi, Terry engelliyor. Abyss iplerden sekiyor, Terry onu yakalayıp slam ediyor. Arkasına power slam de geliyor! Tuş denemesi, Abyss ikide kurtuluyor. Terry choke slam deniyor. O da başaramıyor, Abyss’den side slam geliyor. Tuşa geçiyor. Sonuç yok. Abyss yine choke slam deniyor. Başarısız bu sefer. Tuşa geçiyor, Terry kurtuluyor. Abyss clothsline ile ring dışına yolluyor Terry’i. Ekranda Rob Van Dam ve Jeff Hardy’i görüyoruz. Hardy RVD’nin ringe gelmesine izin veriyor sanırım. Abyss taraftarların önündeki bariyeri söküyor ve Terry’e onunla vuruyor. Ve DQ oluyor.

Maçtan sonra Abyss Terry’e saldırısına devam ediyor. RVD elinde sandalye ile ringe geliyor. Görevliler RVD’ye ringe gitmemesini söylüyorlar. Abyss de arka alana gidiyor bu arada. RVD ringe giriyor.

Mikrofon alıp taraftarlara teşekkür ediyor. Bu gece burada olmasının sebeplerinden birisi de taraftarlara hiçbir yere gitmediğini göstermekmiş. RVD Eric Bischoff’u ringe çağırıyor. Bischoff’un müziği çalıyor ve kendisi ringe geliyor. RVD Bischoff’un TNA title için hazırladığı turnuva konusunda üzgünmüş. Çünkü kendisine kemerinin koruma şansı verilmemiş. RVD Bound For Glory’de Main Event’e çıkacak olan 3 güreşçiye de iyi şanslar diliyor. Ve hangisi kemeri kazanırsa kemerde kendisi de bir şans istiyor. Ama burada olmasının sebebi bu değilmiş. RVD böyle sakat bir şekilde dolaşmaktan nefret ediyormuş. İnsanların kendisine umarım daha iyi olursun demesinden bıkmış. Kesinlikle daha iyi olacakmış ve hatta doktorlar ona bir gün bile vermiş. RVD 10.10.10’de hazır olacakmış. Yani Bound For Glory’de. Bound For Glory’de Abyss ile maç istiyor RVD. Bischoff da bu maçı ayarlıyor.

RVD’nin müziği çalıyor. Kendisi terk ediyor ringi. The Pope D’Angelo Dinero ringe geliyor. Pope bir mikrofon alıp, Bischoff’a burada nelerin döndüğünü kendisine açıklamasını istiyor. Pope oyuna yeni değilmiş. Kendisi dışkı kokusunu çok uzaklardan alabilirmiş. Ve Bischoff bunlarla doluymuş. Pope birkaç haftadır başardıklarından bahsediyor. Matt Morgan’ı yenmesi, Kazarian’ı ve Kurt Angle’ı tuş etmesi falan. Pope No Surrender konusunda şikayet etmeyecekmiş. Nasıl RVD’nin kendisinden önce kemer maçı alacağını sorguluyor Pope. Ardından da hem Jeff Hardy hem de Kurt Angle’ın maçlarını kazanamamışken nasıl Bound For Glory Main Event’ine çıkacaklarını soruyor. Bischoff umuyormuş ki, Pope onu düşündüğü şeyle suçlamıyormuş. Bischoff, Pope’un ve kendisinin arka alanda bir konuşma yapması gerektiğini söylüyor. Burada değil, şimdi değil diyor. Sonra da arka alanın yolunu tutuyor.

Arka alanda Angelina Love, Velvet Sky ve Lacey Von Erich var. Lacey üzgün gözüküyor. İkili ona iyi olup olmadığını soruyorlar. Lacey çok sinirli olduğunu söylüyor. Madison Rayne ve Tara’ya laf atıyor. O kadar çok fuck dedi ki olayın akışını kaçırdım ben.

Arka alanda Eric Bischoff ve Pope ile beraberiz. Pope hala esip gürlüyor. Hardy ve Angle’ın da maçlarını kazanmadan Kemer şansı elde ettiklerini söylüyor. Bischoff da eğer bu geceki maçını kazanırsa onu Main Event’e alacağını söylüyor. Samoa Joe vs The Pope D’Angelo Dinero bu akşam!

Shannon Moore ile ilgili uzun bir video izliyoruz.


Jeremy w/Max vs Chris Sabin

Jeremy ringe gelirken yanında Max’in ağzı yine garip bir şekilde yamuk. Dikkat çekmek istedim.

Sabin head lock bağlıyor. Jeremy irish whip yapıyor. Max ring dışından ayağını çekiyor, Sabin’in. Hakem ring dışından men ediyor Max’i! Jeremy de dikkatini o yöne çevirmişken Sabin roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Jeremy iplerden sekiyor. Sabin üstünden atlıyor. Jeremy tekrar sekiyor. Arm drag geliyor. Shoulder block geliyor. Tuş denemesi başarısız. Sabin arm lock yapıyor. Jeremy iplere tutunuyor. Ardından bir yumruk atıp apron’a çıkıyor ve face buster yapıyor. Tuşa geçiyor, Sabin kurtuluyor. Jeremy head lock bağlıyor. Sabin kurtulacak gibi olunca bir yumruk atıp neckbreaker yapıyor. Tuşa geçiyor, Sabin kurtuluyor. Köşeye itiyor Jeremy Sabin’i. Geriye çekilip üstüne koşuyor. Kafasına tekme yiyor. Sabin apron’a çıkıyor. Apron’dan ring dışına suplex etme peşinde Jeremy’i. Jeremy de apron’a geliyor. Arkasına apron’da neckbreaker’ı vuruyor! Ringe atıp tuşa geçiyor. Sabin kurtuluyor. Köşeye götürüyor Jeremy’i. Jeremy kurtulup reverse jaw breaker yapıyor. İplerden tornado DDT deniyor, Sabin engelleyip enzuigiri vuruyor. Roll-up yapıyor ardından. Ve Jeremy tuş oluyor.

Kazanan: Chris Sabin

Maçtan sonra Max ringe dalıyor. GenMe beraber Sabin’i dövüyorlar. Ardından iplerden bir DDT geliyor.

Taylor Wilde&Hamada© vs Beautiful People
TNA Knock-Outs Tag Team Titles

Taylor Wilde ile Lacey Von Erich ringdeler. Lacey arm drag yapıyor. Yahu bu Lacey güreşemiyor cidden bak. Wilde drop toe hold yapıyor. Head lock bağlıyor. Snap mare yapıp tuş gidiyor. Lacey kurtuluyor. Wilde head lock’u bozmuyor. Bir daha snap mare. Lacey irish whip yapıyor. Arm drag geliyor. Hamada tag alıyor. Ona da arm drag yapıyor. Bir hareket öğrenmiş sürtük, yapıyor herkese. Hamada’nın kolunu çeviriyor. Velvet Sky iplere çıkıyor. Tag alıp Hamada’nın kolunun üzerine atlıyor. Bu arada söylemezsem ölürüm yine. Sky tag aldığında ringin içindeydi. Sky da Hamada’nın kolunu çeviriyor. Hamada bir takla atıp iplerden sekiyor. Big boot geliyor. Taraftarları coşturuyor. Slam ediyor Sky’ı. Ardından iplere çıkıp moonsault yapıyor. Nobody home! Sky iplerden sekip low drop kick yapıyor. Sky’deki vücut anneannemde olsa dedem mezarından kalkar.

Her neyse, Wilde tag alıyor tekrar. Roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Small pack-age yapıyor. Yine sonuçsuz. Ayağa kalkıyorlar. Sky back slide pin deniyor. O da ne? Yine hüsran. Elbow drop yapıyor utanmadan. Lacey tag alıyor. Wilde onu yere yıkıp iplerden sekiyor. O esnada Hamada blind tag alıyor. Wilde drop kick yapıyor. Şampiyonlar double suplex yapıyor Lacey’e. Hamada heme tuşa geçiyor. Başarısız. Fisherman suplex yapıyor.(Taz burada fisherwoman suplex diyor. İlahi Taz) Yine tuşa geçiyor, yine başarısız. Wilde Lacey’nin bacağına tekme atıp iplerden sekiyor ve clothsline vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Wilde köşeye atmak istiyor Lacey’i. Lacey çevirip kendisi atıyor köşeye. Köşede ilk iplere çıkma teşebbüsünde başarısız oluyor. Dengesini kaybediyor beceriksiz kadın. Sonra çıkıp yumruklar atıyor ve hayatımda gördüğüm en iğrenç, en berbat hurracanrana’yı bile yapamıyor. Wilde’ın kendisi balıklama ringe atlıyor adeta. Tuşa geçiyor. Hamada bozuyor.

Sky girip Hamada’ya bulldog yapıyor. Wilde Sky’ı ring dışına yolluyor. Amma uzadı be maç. Ardından Lacey de Hamada’yı yolluyor. Hakem ring dışındakilerle ilgilenirken Madison Rayne ringe dalıp motorsiklet başlığıyla Lacey’e çakıyor. Lacey yere düşmeyi bile beceremiyor. Wilde bir enzuigiri yapıyor. Ve tuşa geçip takımına maçı kazandırıyor. TNA Knockouts Wrestle, WWE Divas Pose.

Kazanan: Taylor Wilde&Hamada

Samoa Joe vs The Pope D’Angelo Dinero


Maç Joe’nun köşede seri yumruklarıyla başlıyor. Irish whip geliyor. Leg lariat arkasına. Joe yumruklar atıyor. Pope bir tekme atıp STO yapıyor. Dirsek atıp iplerden sekiyor, Joe shoulder block yapıyor. Köşeye atıyor Pope’u. Orada ezip hayvansı enzuigiri’sini vuruyor. Tuşa geçiyor, Pope kurtuluyor. Joe head lock bağlıyor. Pope yumruklarla kurtuluyor. İplerden sekiyor. Joe’dan clothsline. Yine head lock. Pope kurtuluyor choplar vurup Inverted atomic drop yapıyor. İplerden flying forearm vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Pope yine iplerden sekiyor. Joe power slam yapıyor. (Yazar Notu: Bir analiz size, Pope maçın başından beri üç kere iplerden sekti. Üçünde de lehine bir hareketle bitti olay. Teşekkürler.) Tuşa geçiyor başarısız. Joe köşede yumruklar atıyor yine. Diğer köşeye atmak istiyor, Pope engelleyip Joe’yu yolluyor. Üstüne koşuyor, Joe ayaklarını kaldırıyor. Pope onu yakalayıp iplerden dışarı atıyor ve neckbreaker koyuyor. Jeff Jarett ring kenarına geliyor, Joe’yu desteklemek maksadıyla. Pope köşede tekmeler atıyor. O esnada Sting ve Kevin Nash de gelip Jeff Jarret’a dalıyorlar. Joe ringde, sanki istediği zaman yapabilirmişçesine rahat bir şekilde Kokina Clutch bağlıyor Pope’a. Pope bayılıyor, hakem de maçı Joe’ya veriyor.

Kazanan: Samoa Joe

Maçtan sonra Joe da ring dışına iniyor. Sting, Nash, JJ ve Joe kapışıyorlar. Görevliler ayırıyor.

Mr Anderson Ringde


Anderson mikrofonu alıp, ringe Kurt Angle’ı davet ediyor. Angle ringe geliyor. Anderson’ın ne olduğu büyük bir sır değilmiş. Ne olduğu da t-shirt’ünde yazıyormuş. Ayrıca t-shirt’ü de TNA’in internet sitesinden satın alabilirmişiz. Ve Anderson’ın ne olduğu Bound For Glory’e kadar değişmeyecekmiş. Ama en azından bunu Angle’ın suratına karşı söyleyebiliyormuş. Anderson’ın ve Angle’ın ortak noktası ikisi de şu anda oldukları yere torpille gelmemiş olmalarıymış. Burada bir-iki espri yapıyor ama çevirmiyorum. Espriler güzel kalsın. Ve Anderson’a göre hiç şüphe yokmuş ki, Angle bu işte en iyiymiş. Angle mikrofonu alıyor. Angle Anderson’ın bunu yüzüne karşı söylemesine saygı duyuyormuş. Angle bu işe başladığında en iyi olmak istemiş. En iyiden az olan her şey başarısızlıkmış. Kendisi, Hogan’dan, Flair’dan, Sting’den daha iyi olmak istemiş. Aradan on sene geçmiş ve Angle yapacağını söylediği her şeyi yapmış. Angle eğer Bound For Glory’de kaybederse emekli olacağını söylemiş önceden. Ama söylemesi gereken bir şey varmış. Kendisi ringdeyken, kendisi oluyormuş. Her şeyden fedakarlık etmiş bugüne kadar. Angle Anderson’a bir atlet olarak saygı duyuyormuş. Bir insan olarak da saygı duyuyormuş. Ama Bound For Glory’de kaybetmeyecekmiş. Çünkü bu ring, bu ipler, bu taraftarlar olmadan kendisinin hiçbir şey yokmuş. Anderson ve Angle el sıkışıyorlar. Anderson Angle’ın elini kaldırıyor.

Arka alanda Fortune’un yanındayız. Ric Flair, Bound For Glory’nin büyük bir gece olacağını söylüyor. Lethal Lockdown maçında dünyanın en iyi güreşçileri(Fortune) EV2.0’yu yenecekmiş ve EV2.0’yu TNA’den yollayacaklarmış. Ardından konu AJ Styles’ın bu gece Sabu’yla olacak olan Ladder maçına geliyor. Maçın kazananı Lethal Lockdown maçında kafesin anahtarına sahip olacak. Flar, Styles’ı gaza getiriyor. Ardından Fortune Flair’a bir içkiyi fondip yaptırıyorlar.

Yine arka alanda The Pope, Kevin Nash ve Sting’in yanındayız. Nash, Pope’a kendilerinin kullanabileceği bir bilgisi var mı diye soruyor. Eric Bischoff’un asistanından konuşuyorlar falan. Anlamsız, gereksiz bir promo. Sonunda Pope Nash ve Sting’le fist bomb yapıyor.

Fortune ve EV2.0 arasında geçenleri anlatan bir video izliyoruz. Ve sonunda Main Event!


Sabu vs AJ Styles w/Matt Morgan&Ric Flair
Ladder Match


AJ Styles’ın müziği değişmiş. Eskisi daha güzeldi.

Maçın başı, ikilinin üstünlük alma çabaları ve birbirlerini yumruklamalarıyla geçiyor. Styles chop vuruyor. Irish whip yapıyor. Sabu altından geçip, iplerden sekiyor ve hurracanrana yapıyor. Köşeye atıyor Styles’ı. Üstüne koşuyor, suratına tekme yiyor. Sabu toparlanıp, Styles’ı sertçe köşeye çarptırıyor arkasından da iplerden sekip clothsline vuruyor. Ring dışına inip bir merdiven alıyor. Styles da ring dışında onu takip, merdiveni Sabu’nun elinden düşürüyor. Sabu onu bariyerlere çarptırıyor. Tekrar merdiveni alıp ringe atıyor. Kendisi de ringe girerken Styles merdiveni ring dışına çekiyor tekrar. Sabu’yu iplere çekiyor. Styles’ın kendisi merdiveni alıyor. Ringe girerken Sabu iplerden sekip merdivene drop kick çekiyor. Merdiven de Styles’a çarpıyor dolayısıyla. Sabu ring dışına iniyor tekrar. Tekrar Styles’ı bariyerlere çarptırıyor. Bir sandalye alıp ringe atıyor. Ardından da merdiveni alıyor. Onu da ringe yolluyor. Ringe gelen Styles’ı yumruklayıp merdiveni kuruyor ve tırmanıyor. Styles onu ringe düşürüyor.

Köşeye atıyor Sabu’yu. Sabu Styles’ın darbesinden kaçınıp Styles’ın kafasını köşeye çarptırıyor. Merdiveni alıp Styles’a fırlatıyor. Arkasından Styles’ın kalkmasını bekliyor ve yine atıyor merdiveni ama bu sefer Styles çekiliyor merdiven ring dışında. Styles yine merdiveni alıp ringe girmek istiyor. Sabu yine masaya drop kick çekme peşinde ama bu sefer Styles çekiliyor. Sabu ring dışına uçuyor, Styles ringe girerken. Mick Foley ring kenarına geliyor. O gelirken biz de reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde Sabu sandalyeyi Styles’ın kafasına çarptırıyor. Ardından sandalyeyi kurup, sandalyeden destek alarak atlıyor ve köşede eziyor Styles’ı. Ardından sandalyenin üstüne face buster geliyor. Styles iplere tutunarak kalkmaya çalışırken Sabu cross body yapıyor. İki adam da ring dışında. Ric Flair Sabu’ya saldırmaya gidiyor. Mick Foley onu engelliyor. Matt Morgan, Foley’e arkadan saldırıyor. Tommy Dreamer yardıma geliyor. Kazarian, Dreamer ringe doğru koşarken başka bir yerden çıkıp Dreamer’a saldırıyor. Ringde Sabu sandalyeyi ring dışına atlamasına yardımcı olacak şekilde kuruyor. Styles ona chop vuruyor. Raven, Stevie Richards, Rhino ve Beer Money de ring dışındaki kavgaya katılıyorlar.

Ringde Styles merdiveni kuruyor. Anahtarı almaya çıkıyor. Sabu merdiveni deviriyor. Ardından iplerden sekiyor ve dışarıdaki kavgayı ayırmaya çalışan görevlilerin üstüne atlıyor. Ringde Sabu merdiveni kuruyor ve anahtarı alacak gibi. Robert Roode ringe girip onu aşağı indiriyor ve clothsline vuruyor. Rhino da ringe giriyor. Roode’a Gore yapıyor. James Storm ringe girip Rhino’ya super kick çekiyor. Hem Sabu hem de Styles merdivene çıkıyorlar. Sabu Styles’ı düşürmeyi başarıyor. Ama James Storm tekrar gelip Sabu’yu da indiriyor ve elindeki içi dolu bira şişesini Sabu’nun kafasında patlatıyor. Ardından Styles’a merdivene çıkmasında yardımcı oluyor. Styles anahtarı alıyor.

Kazanan: AJ Styles

Arka alanda Jeff Hardy ve RVD’nin yanındayız. Hardy Bound For Glory’den sonra RVD’nin kemer şansı bulan ilk kişi olacağını söylüyor. Çünkü RVD bunu hak ediyormuş. İkili el sıkışıyorlar. RVD, Hardy’den hiç şüphe duymadığını söylüyor. Ve Hardy’e sarılıyor. RVD odayı terk ediyor. Abyss gelip Hardy’e saldırıyor.

Abyss Ringde

Ringe dönüyoruz. Abyss omzunda Hardy’i taşıyor. Kendisi ringe giriyor. Ve Hardy’i de ringin ortasına bırakıyor. Abyss RVD’nin neden en iyi arkadaşı Jeff Hardy’nin Abyss’in yanında olduğunu merak ettiğine eminmiş. RVD’yi bu gece tekrar görmek tıpkı bir hayaleti görmek gibiymiş. RVD asla geri dönememeliymiş. Ve geri dönmesi sadece şu anlama geliyormuş. RVD Abyss’in sandığı kadar zavallıymış. “Onlar” Abyss’e RVD’yi TNA’den defetmesi için açık bir emir vermişler. Ve kendisi tek hata yapmış. O da RVD’yi nefes alarak bırakmasıymış. Ama 10.10.10’de hatasını düzeltecekmiş. Çünkü Bound For Glory’de “onlar” kendilerinin kim olduklarını açıklayacaklarmış ve TNA’i ele geçirmeye başlayacaklarmış. 10.10.10’de Abyss ve sevgili Janice, başladıkları işi bitireceklermiş. Janice ve kendisi RVD’yi incitmeyeceklermiş, onu sakatlamayacaklarmış. RVD’yi yok edeceklermiş. Ama Janice’le arka alanda konuşmuş ve Janice 10.10.10’i beklemek istemiyormuş. Janice RVD’den bir parça bu gece istiyormuş. Ardından RVD’yi ringe davet ediyor Abyss. RVD’nin müziği çalıyor. Elinde bir sandalye ile geliyor RVD. Daha ringe girmeden sandalyeyi Abyss’in kafasına çarptırıyor. Ardından bir kez daha çarptırıyor. Ama sandalyeyi kaldırdığında Abyss big boot yapıyor. Yumruklar atıyor, köşede eziyor Abyss RVD’yi. Ardından Janice’i eline alıyor. Ink Inc’in müziği çalıyor. Shannon Moore ringin arka tarafından ringe giriyor. Jesse Neal direk iplere çıkıyor. Abyss dikkatini Moore’a çeviriyor. Ama Neal ona missile drop kick yapıyor. Ardından Shannon Moore iplere çıkıp aynı hareketi yapıyor. Abyss ring dışına iniyor. Ve şov da sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci