Pages

1 Ekim 2010 Cuma

2010/09/23 - WWE Superstars


WWE Superstars bu hafta size mükemmel iki maç sunuyor. JTG ile Primo'nun mücadelesi göz doldururken Goldust ile William Regal WWE'nin olabilecek en teknik mücadelelerinden birisini size sunuyor.

WWE’nin en iyi şovu olma unvanını hiçbir yere kaptırmayan WWE Superstars her zamanki neşeli yüzlerimizi görüp bize güzel maçlar göstereceğinin, RAW ve SD’da kullanılmayan yetenekli güreşçilerin merkezi olacağının göstergesiyle başlıyor. Hadi hepimize hayırlı olsun. Gauntlet Match, RAW’ın tekrarını izleyeceksiniz yani. Kahretsin ki bu gece! Brooklyn! Brooklyn!

JTG vs. Primo w/A.J

Amerika’nın kalbinden gelen JTG sonrası “Superfantastico” Primo ile “Ultrafantastico” A.J taklalar atarak geliyor, maç başlıyor. Primo yine neşeden takla atıyor, JTG’nin koluna çalışıyor. Drop Toe Hold yapıp Headlock bağlıyor ama aklıma bir şey geliyor. JTG SmackDown’da ve Primo RAW’da değil miydi? Bu iki şov çekilmesi iyice olayları karıştırmış anlaşılan. Ben burada konuşurken maç bir klasik WWE maçı gibi devam ediyor. JTG Arm Drag yapıyor, ikili bakışıyor. JTG Headlock bağlıyor, Primo Irish Whip yapınca JTG Dropkick vuruyor. Arm Drag sonrası diz vurup iplerden sekerek Neckbreaker ile tuşa gidiyor ama olmuyor.

Hell In A Cell şovu da rövanş şovu gibi olacak. JTG köşede yumruklar atarken Primo onu itip ring dışına fırlatıp Baseball Slide deniyor. JTG çekilip Clothesline deneyince Primo eğiliyor ve JTG A.J’e vurmanın eşiğinden dönüyor. Primo yumruk atıp JTG’yi basamaklara fırlatırken reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde JTG Sunset Flip yapıyor, Primo taklayla kalkıp tekme atıyor. Dropkick vurup Snap Suplex yapıyor. Leg Scissors bağlıyor, bu arada Shad ortalıktan kayboldu iyice. Tekli kalınca güreş yeteneği anlaşıldı galiba. JTG Arm Drag yapıyor, Primo üstüne koşunca tekme atıyor.

Yine koşunca dirsek atıyor ama Primo Drop Toe Hold yapıp Splash ile atlıyor, JTG çekiliyor. JTG izleyicileri çıldırtarak yumruklar atmaya başlayıp Irish Whip yapıyor, Back Body Drop vurduktan sonra tuşa gidiyor ve olmuyor. JTG apron’a çıkıyor, Primo’nun sırtından taklayla kalkıp iplerden sekerek Primo’nun üstüne atlıyor. Köşede kalkan Primo’nun üstüne giderek Mugshot yapıyor. Shoot Out’a gidiyor ama Primo onu yakalayarak Backstabber yapıp tuşa gidip hayatında ilk kez bir maç kazanıyor!!

Primo çıldırıyor çünkü hayatında ilk kez bir maç kazandı. Milattan önce bir maç kazanmış olabilir ama Dünya’nın yazılı tarihinde Primo’nun kazandığı ilk maç oluyor! Kutlarız Primo! (A.J sayesinde kazandığını bilmiyor muyuz, çakal?)

NXT Rebound, küfür ettirmeyin bana. Müzikli sandalye saçmalığı yarışması ne ya! Michael Cole’un gidişiyle beraber ilk kez bir hareketine anlam verdim. Superstars’a az maç koydukları için RAW’dan bir bölümü uzunca verecekler, az sonra! WWE askerlere torpil çekiyormuş, hiç de hak etmiyorlar. Benim WWE’ye Amerikan askerlerinden daha fazla katkım var. Yürüyün gidin! Bana bedava bilet sağlayın! Cena yine önüne geleni devirmiş, umurumda değil. Hell In A Cell’de mükemmel bir maç var. John Cena vs. Wade Barrett, maçın özelliği maçı güzel yapan özellik. Eğer John Cena yenerse Nexus kapanacak ama eğer Wade Barrett yenerse John Cena Nexus üyesi olacak!


Goldust w/Aksana vs. William Regal

The Goldie One Twitter’ın başından zorla kaldırılıp ringe getirildikten sonra Twitter, Facebook veya o tür zırvalarla işi olmayan William Regal bütün ihtişamıyla ringe geliyor, burada size vermek istediğim mesajın William Regal’ın kazanmasını ve ana kemeri bu maçtan sonraki yaptığı maçta almasını istiyorum olduğunu anlamadıysanız bu incelemeyi bir daha okumayın. Haftaya olanı okuyabilirsiniz. William Regal’ın mükemmel giriş müziğinden sonra maç başlıyor. Lock-Up sonrası Regal mükemmel bir Arm Drag yapıp Goldust’ın koluna çalışıyor, Goldust aynı şekilde ama daha kötü bir halde bunu yapıyor, ikili bakışıyor.

WGN America bu sırada alttan reklam geçirip duruyor, ben maça konsantre olamıyorum ama! Regal Headlock bağlıyor, Goldust bağlayınca Regal onu itiyor ama Goldust Shoulder Block yapıyor. İkili bir süre birbirine Submission hareketleri bağlıyor. Regal Headlock bağlıyor, Irish Whip sonrası Goldust kalçasıyla vurup Regal’ı ring dışına yolluyor. Regal Aksana’yı takip ediyor, Goldust gelerek yumruk atıp demir basamaklara çıkıyor ama Regal onu düşürüyor!

Bacak arasına tekme atıyor, reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde Michael Cole bize Regal’ın reklam boyunca Goldust’ı dövdüğünü söylüyor. Şu anda da dövüyor zaten. Regal Goldust’ın sağ ayağına çalışıyor, Goldust yumruk atınca Regal Drop Toe Hold yapıp sağ ayağa çalışmaya devam ediyor. Goldust Monkey Flip yapıyor, Regal yine Goldust’ın sağ ayağına vuruyor. Regal yumruklar atarken Goldust aniden Final Cut vurup tuşa gidip maçı kazanıyor, yazıklar olsun.

Maçtan sonra iki efsane isme de haklarını veriyorum, WWE’yi WWE yapan adamlar bunlar. Goldust Aksana ile Twitter’a gideceğinin sevincini yaşarken şov sona eriyor. Şimdi hatırladım, Yoshi Tatsu, neredesin





0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci