Pages

1 Ekim 2010 Cuma

2010/09/25 - Madison Square Garden House Show


Madison Square Garden House Show - 25 Eylül 2010

WWE'nin düzenlediği bu SmackDown house show'unda 13 yılın ardından MSG'ye dönen Bret Hart ve Raw güreşçileri de bulunuyor. Dolph Ziggler elinde mikrofonla ringe gelirken şov başlıyor.

Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler

Dolph Ziggler kemerini daha yeni koruduğunu söyleyerek bu gece kemer maçına çıkmayı reddediyor, böylece kemer ortaya konulmuyor. Ziggler shoulder block yaparak başlayıp Sleeper bağlıyor. Kingston takla atarak kurtulunca Ziggler ring dışına iniyor. Ziggler döndüğünde Kingston yumruk atarak üstün çıksa da köşedeki Ziggler'ın üzerine uçtuğunda Ziggler çekiliyor ve Kingston köşeye çarpıyor. Ziggler rear chinlock bağladığında Kingston yuvarlanarak Ziggler'ı tuş pozisyonuna getiriyor ama Ziggler kurtulup snapmare vuruyor. Ziggler yerde body scissors bağladığında Kingston savaşarak kurtulup chop ve dropkick vuruyor. Kingston Trouble in Paradise denediğinde Ziggler engelleyince Kingston tekme atıp crossbody yapıyor. Kofi Kingston boom boom drop yaptıktan sonra Trouble in Paradise yapmak istese de Ziggler engelleyip inverted suplex vuruyor. Kingston tuş olmayınca Ziggler sleeper bağlıyor ve Kingston kurtularak kendisi sleeper bağlıyor. Bu fazla uzun sürmüyor ve Ziggler, Kingston'ı köşe yastıklarına çarptırarak kurtuluyor. Buna rağmen Kingston toparlanıyor ve TROUBLE IN PARADISE! Kingston Ziggler'ı tuş ederek maçı kazansa da kemer halen Ziggler'da kalıyor.

Ring anonsçusu Tony Chimel WWE Hall of Famer Howard Finkel'ı ringe davet ediyor. Finkel seyircilere "hoş geldiniz" deyip bu gece maçların arasında Bret Hart'ın çıktığı MSG şovlarından bazı kesitler gösterileceğini söylüyor.

WWE Tag Team Championship
Cody Rhodes & Drew McIntyre vs. Chris Masters & MVP


McIntyre MVP'ye köşede tekme atarak başlasa da MVP onun kafasına diz atınca McIntyre tag veriyor. Masters da tag alıyor ve göğüs kaslarını oynatıyor. Masters Rhodes'un kafasını köşeye çarptırıp chop vuruyor. Rhodes birden Masters'ın suratına tekme atıyor ve McIntyre'a tag veriyor. McIntyre ile Rhodes bir süre Masters karşısında üstünlük kurduktan sonra Masters sonunda tag veriyor ve MVP heel ikiliye saldırıyor. Rhodes ring dışına düşüyor, McIntyre da Ballin' Elbow'a maruz kalıyor. Rhodes ringe girdiğinde MVP onu yine ring dışına gönderiyor ama arkasını döndüğünde McIntyre onun suratına tekme atıyor. Masters tuşu bozuyor ve ardından tag alan Rhodes, MVP'ye gourdbuster vuruyor. McIntyre tekrar tag alıp MVP karşısında üstünlüğünü devam ettiriyor ve MVP kurtulup tag vermeye çalışıyor ancak McIntyre onu durdurup Rhodes'a tag veriyor. Rhodes rear chinlock bağladığında MVP electric chair yapıp sonunda Masters'a tag veriyor. Chris Masters back body drop yaparak başlayıp spinebuster vuruyor ve MASTERLOCK! Drew McIntyre ringe girince Masters hareketi bozup McIntyre'ı yakalıyor ve yine MASTERLOCK! Legal adam McIntyre olmadığı için Masters hareketi bırakıyor ve MVP clothesline vurarak McIntyre'ı dışarı gönderiyor. Bu sırada toparlanan Cody Rhodes birden Masters'ı yakalıyor ve CROSS RHODES! Rhodes hemen Masters'ı tuş ederek ortalamanın üzerinde güzellikte geçen bu maçı bitiriyor.

Bret Hart'ın Curt Hennig'i yenerek ilk kez Intercontinental kemerini kazanması gösteriliyor.

Alberto Del Rio vs. Chavo Guerrero

Alberto Del Rio içinde oldukları Madison Square Garden'ın tarihinden bahsedip kendisinin Muhammed Ali ve Rocky Marciano gibi isimlerle aynı düzeyde olduğunu söylüyor. Meksika'dan buraya gelip bir "sahte Meksikalı"yla güreşeceğine inanamadığını söylüyor ve Chavo Guerrero ring kenarına geliyor. Guerrero, Del Rio'nun atkısını alıp Tony Chimel'ın boynuna dolayarak Del Rio'yla dalga geçince Del Rio onu kovalamaya başlıyor. Anlaşılan Guerrero bu gece babyface. Guerrero dropkick vurarak başlayınca Del Rio onu ring dışına gönderiyor ama Guerrero geri döndüp double leg takedown yapıyor ve yumruk atmaya başlıyor. Rel Rio ring dışına inip 9'a kadar orada duruyor ve ringe döndüğünde Guerrero dropkick vuruyor. Guerrero clothesline vurduktan sonra Del Rio birden enzuigiri vurarak Guerrero'nun ofansını kesiyor ve Guerrero ring dışına düşüyor. Del Rio ring dışında Guerrero'nun elini bariyerlere yaslayıp tekme atıyor. Ringe döndüklerinde Del Rio armbar bağlıyor ve bir süre Guerrero'nun koluna çalışıyor. Guerrero sonunda yumruk atıp dropkick vuruyor ve hurricanrana yapıyor. Del Rio dropkick vurmak isterken Guerrero çekilince Del Rio ring dışına düşüyor. Guerrero hemen plancha yaptıktan sonra flying bodypress ve tornado DDT'yle devam etse de Del Rio tuş olmuyor. Del Rio birden DDT vurduktan sonra superplex denerken Guerrero onu yere düşürüyor ve FROG SPLASH! Del Rio iplere tutunarak tuştan kurtuluyor ve arkasından Guerrero'yu köşe demirine çarptırıyor! Hareketi tekrarladıktan sonra Guerrero'nun kolunu yakalıyor ve CROSS ARMBREAKER! Guerrero çaresizce pes ediyor ve Del Rio MSG'de çıktığı ilk maçını kazanıyor.

Bret Hart'ın Wrestlemania X'de Yokozuna'yı yenip WWF Champion oluşu gösteriliyor.

Kelly Kelly & Melina vs. Michelle McCool & Layla

Kelly maçın başında McCool'a sunset flip yapsa da Layla'yı apron'dan düşürdüğünde McCool Kelly'nin suratına tekme atarak üstünlük sağlıyor. Layla tag alıp head scissors yaptıktan sonra LayCool bir süre Kelly'nin karşısında üstünlüklerini sürdürse de Melina sonunda tag alıp Layla'yı etkisiz hale getiriyor. Melina iplerden zıpladığında McCool onu çekerek suratını yere çarptırıyor. Kelly yardım etmek için geldiğinde clothesline yiyor ve bu sırada Hornswoggle ringe geliyor. Hornswoggle McCool'u biraz kovaladıktan sonra Layla ona saldırıyor ve ringe gönderiyor. Ringde Hornswoggle (aynı Hulk Hogan'ın yaptığı Hulk-Up gibi) coşuyor ve ring iplerini (Ultimate Warrior gibi) sallıyor. Toparlanan Kelly Kelly ile Melina ringe giriyor ve heel ikiliye double clothesline vurarak tuş ediyorlar. Maçın ardından Hornswoggle Layla'yı ısırdıktan sonra McCool'un ayağına basıyor ve STUNNER! Büyük reaksiyon alan bu hareketin ardından Hornswoggle arka alana Kelly ve Melina'yla gidiyor.

Survivor Series 1996'da Bret Hart'ın Steve Austin'le çıktığı maçtan görüntüler gösteriliyor.

SmackDown! vs. Raw
Jack Swagger vs. Mark Henry


Swagger maçın başında Henry'yi havaya kaldırmaya çalışsa da başaramıyor ve ring dışına iniyor. Swagger ringe döndüğünde Henry onu yere düşürüp Earthquake Splash yapmak istese de Swagger çekiliyor ve Henry'nin dizine çalışıyor. Swagger bir kaç kez Vader Bomb yaptıktan sonra Henry'yi ring dışına düşüyor ancak arkasından gittiğinde Henry onu apron'a çarptırıyor. Buna rağmen Swagger Henry'nin bacağına vurarak onu yere düşürüyor ve step-over toehold bağlıyor. Henry tekme atarak kurtulunca Swagger tekrar onun ayağını yakalıyor ve ANKLE LOCK! Mark Henry pes etmeyip tekme atarak hareketten kurtuluyor ve slam yapıyor. Mark Henry running splash yaptıktan sonra World's Strongest Slam denerken dizi yüzünden hareketi gerçekleştiremiyor. Jack Swagger iplerden gerilip Henry'nin üzerine uçtuğunda Mark Henry onu yakalıyor ve WORLD'S STRONGEST SLAM!! Mark Henry hemen Swagger'ı tuş ederek kimsenin MOTYC olmasını beklemediği bu maçı kazanıyor.

Ashley Valence gelip WWE eşyalarını gösteriyor ve taraftarlara tişört dağıtıyor. Kısa bir aranın ardından Bret Hart anısına bir seramoni düzenleniyor. Howard Finkel, Jerry Lawler ve Hart Dynasty geliyorlar. Finkel, Bret Hart'ı takdim etmekten onur duyduğunu ve onun "Best there was, best there is and the best there ever will be" olduğunu söylüyor. Bret Hart'ın fotoğrafları gösteriliyor; annesiyle, Owen Hart'la ve Bret'in kardeşleriyle fotoğrafları var. Bu sırada arenada "OWEN-OWEN-OWEN" tezahüratları yükseliyor.

Bret Hart üzerinde New York Rangers formasıyla ve "Thank You Bret" tezahüratlarıyla gelip 13 yılın uzun bir süre olduğunu ve NYC'yi özlediğini söylüyor. Kendisi, yıllar önceden beri, bir gün taraftarlara teşekkür etmek için geri döneceğini biliyormuş, çünkü taraftarlar en iyi kişilermiş. Bu sırada Nexus üyeleri Michael Tarver, Justin Gabriel ve Heath Slater ringe geliyor. Tarver burada bir problem olduğunu söylüyor, kimse Nexus'ı davet etmemiş. "The best there ever will be"nin kendileri olduğunu söylüyor ve Bret'e bir şans veriyorlar; Nexus'a katılmak. Elbette Bret Hart bunu kabul etmeyince 6 kişilik tag maçı başlıyor.


Bret Hart & The Hart Dynasty vs. Nexus

Maçın özel hakemi Jerry Lawler.   Bu maç hem Bret Hart'ın MSG'ye dönüş maçı, hem de Nexus'ın ilk MSG maçı. Maçın başında Kidd ile Smith hızlı tag'lerle Slater'ı kontrol altında tutuyor. Gabriel tag aldığında powerslam yiyor ve Bret Hart tag alıp Gabriel'ın koluna çalışıyor. Hart bir süre armbar yaptıktan sonra Kidd'e tag veriyor. Gabriel iplerin yakınındayken Natalya ona tokat atarak maça karışıyor ama Lawler maçı devam ettiriyor. Kidd dropkick vurduktan bir süre sonra Gabriel spinkick denerken Kidd çekilse de Gabriel onu yakalayıp ring dışına gönderiyor. Slater tag alıp rear chinlock bağlıyor ve seyirciler "We Want Bret" diye bağırmaya başlıyor. Kidd hareketten kurtulup enzuigiri vursa da Bret'e ulaşamadan önce Tarver tag alıp Kidd'i köşede dövüyor. Kidd sonunda ona dropkick vurup Bret Hart'ı içeri sokuyor ve Hart tag alan Slater'ı yumruklamaya başlıyor. Slater'ı köşeye gönderip apron'daki Gabriel'i yere düşürüyor ve Slater'a inverted atomic drop yapıyor. Hitman dirsek atıp backbreaker vuruyor ve Slater'ın tekme denemesini boşa çıkarıp Sharpshooter pozisyonu alıyor. Slater onun gözüne parmak atarak hareketten kurtulsa da arkasından high knee vurmak isterken Bret çekilince darbe apron'da duran Tarver'a geliyor. Smith tag alıp ringi temizlerken Bret de iplere çıkan Gabriel'ın sırtına tekme atıyor. Dynasty üyeleri Gabriel'a Hart Attack yapmak istiyor ancak Slater ringe girince Kidd ona springboard dropkick vuruyor. Bret Hart tag alıyor ve SHARPSHOOTER! Gabriel pes ediyor ve Hart ailesi maçı kazanıyor.

Maçın ardından Hart'lar galibiyeti kutlarken Nexus arkadan saldırıp Dynasty üyelerini dışarı gönderiyor. Lawler gelip Bret Hart'ı kurtarıyor ve Slater'a fist drop yapıyor. Bret hemen Slater'a Sharpshooter bağlıyor ve Slater çaresizce elini yere vuruyor. Hart'lar galibiyeti kutlayarak arka alana gidiyorlar, seyircilerin reaksiyonu harika.

Big Show vs. CM Punk

Punk maçtan önce mikrofon alıp kendi memleketi Chicago'nun New York'tan çok daha iyi olduğunu söylüyor. "Second City" Chicago'yla ilgili bir şarkı söyleyince seyirciler yuhalamaya başlıyor. Big Show'un müziği şarkıyı bölüyor ve Big Show ringe gelirken Punk da seyircilere laf atıyor. Maçta Show chop vuracakken Punk eğilip tekme atmak istese de Show onun bacağını yakalıyor. Punk tokat atmak isteyince Show onu da engelleyip göğsüne chop vuruyor. Punk'ı köşede ezip stinkface yaptıktan sonra slam yapıp ayağıyla göğsüne bastırıyor. Big Show chop vurmaya devam ediyor ve back body drop'ın ardından Chokeslam yapmak istiyor ancak Punk onun gözüne parmak atıp engelliyor. Punk tekme ve yumruklarla devam edip Show'u yere yıksa da Show onu havaya fırlatarak tuşu engelliyor. Punk sleeper bağladığında Show pes etmiyor ve Punk'ı havada takla attırarak hareketten kurtulup clothesline vuruyor. Big Show koşup köşedeki Punk'a back splash yapıyor ama devam edemeden Punk onun bacağının arkasına vurarak yere düşürüyor. CM Punk springboard clothesline yapmak istediğinde Show onu havadayken yakalıyor ve CHOKESLAM! Punk ayağa kalktığında KO PUNCH! Show hemen Punk'ı tuş ederek onu bir hafta içinde ikinci kez yeniyor.

New York Street Fight - World Heavyweight Championship
The Undertaker vs. Kane


Paul Bearer ortalarda yok. Taker hemen Kane'e saldırıyor ve ring kenarında dövüşüyorlar. Taker sandalyeyle vurduktan sonra Kane'i köşe demirine yaslıyor ve bir kaç kez vuruyor. Ringe döndüklerinde Taker bir süre daha üstün götürse de Kane kaptığı bir mikrofonla Taker'a vuruyor ve tekmeyle ring dışına gönderiyor. Kane Taker'ı köşe demirine çarptırdıktan sonra karnına diz atarak üstünlüğünü sürdürüyor ancak Taker birden onu boğazından yakalıyor. Chokeslam denerken Kane hareketi engelliyor ve Taker'ın boğazına yapışıyor. CHOKESLAM! Kane tuş denemiyor ve Taker'ı köşeye gönderiyor. Taker clothesline vurarak Kane'i yere düşürüp apron'dan sarkıtıyor ve guillotine legdrop yapıyor. Giriş rampasında bir süre dövüşüyorlar ve Kane, Taker'ın whip denemesini engelleyerek onu ring basamaklarına çarptırıyor. Ringe döndüklerinde Kane yerdeki Taker'ı tekmeliyor ve Taker'ın bacağına elbow drop yapıyor. Kane Taker'ın bacağını köşe demirine çarptırdıktan sonra Taker'ın karşı atağını engelliyor ve ring kenarından gongu alıp Taker'ın bacaklarına geçiriyor. Kane flying clothesline vuruyor ve Taker tuş olmuyor. Taker birden Hell's Gate bağlamak istese de Kane sıyrılıyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyor. Taker Kane'in kolunun altından geçip big boot vuruyor ama devamını getiremeden önce dizleri yüzünden duraksıyor. Taker buna rağmen Kane'in boğazının altından geçip Chokeslam pozisyonu alıyor. Kane Taker'ın karnına tekme atarak kurtulup boğazına yapışıyor ve CHOKESLAM! Kane hemen Taker'ı tuş ederek kemerini koruyor.

Yeni nesil seyircilerin ilgi duyabildiği bu feud devam ederken bir MSG şovu daha bitiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci