Pages

16 Ekim 2010 Cumartesi

2010/10/01 - SmackDown!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/SmackDownWWElogo.png
SmackDown! SyFy'a taşınıyor, heyecan ikiye katlanıyor! The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçı gecenin önemli maçlarından.
Hazırlayan: "Dashing Scotsman" Çetin Zırhlı Half man, half "Dashing".

SmackDown SyFy'a geçiyor, şov yeni bir giriş videosu ile açılıyor.

WWE Intercontinental Championship
MVP vs. Dolph Ziggler w/Vickie Guerrero


Maç başlıyor, Lock-Up sonrası MVP Ziggler'ı köşede sıkıştırıyor,  bırakınca Ziggler yumruklar vuruyor. Elbow Drop vuruyor, Sleeper bağlamayı deniyor ama MVP izin vermeyip Arm Drag yapıyor. German Suplex yapmaya başlıyor, ikincide bırakıp tekme atıyor. Irish Whip yapıyor, Belly-To-Belly Suplex vuruyor ve Ziggler ring dışına düşüyor! Bu sırada Nexus geliyor ve Dolph Ziggler'a haince saldırıyor. MVP DQ oluyor.

Nexus'ın Saldırısı - Ringde

Nexus, ben küfür etmeden yürüyün ve gidin. MVP bahtsız bedevi Michael Tarver'a yumruklarla dalıyor ama diğer isimler MVP'yi yumrukluyor. David Otunga Uranage yapıyor ve Justin Gabriel 450 Splash vuruyor. Bu sırada The Big Show geliyor, Nexus 4 kişi onu zorlukla dövüp ring dışına yolluyor. John Cena geliyor, Heath Slater'a saldırıyor ve Nexus onu da dövüyor ama bu sefer Big Show geliyor ve Heath Slater'a sandalyeyle vuruyor. Nexus ringden kaçıyor. John Cena ve Big Show ringde Nexus'a bakarken Wade Barrett titantron'da gözüküyor ve John Cena'nın bu gece son kez kendi başına olacağını söylüyor. HIAC şovundaki maçlarının kurallarını hatırlatıyor. Teddy Long'un yanında olduğunu anlıyoruz, Barrett bu gecenin büyük olduğunu ve limiti yükseltmek için birkaç maç önerdiğini söylüyor. Teddy Long suratsız bir ifadeyle The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçlarını anons ediyor, Nexus beşlisi ise Lumberjack olacak isimler!

CM Punk vs. The Undertaker, bu gece!

LayCool & Maryse & Alicia Fox vs. Natalya & Kelly Kelly & The Bella Twins

İddia ediyorum, maç iki dakika içerisinde bitecek. Maça Kelly ile Alicia başlıyor. Alicia Slam deniyor ama Kelly Clothesline vuruyor. Maryse ile Natalya tag alıyor, Natalya Snap Suplex yapıyor. Slam yaptıktan sonra Sharpshooter'a gidiyor, Michelle McCool tekme atıyor. Natalya ring dışına düşüyor, Bella Twins gelerek Dropkick yapıyor ve Michelle'i yolluyor. Alicia Fox ve Maryse onları yollayınca Kelly ona saldırıyor. Layla Natalya'yı ringe çarptırıyor ve Hornswoggle ring altından onu çekiyor! Layla çıkınca onu kovalıyor, Michelle sert bir tekme vuruyor. Bu sırada Natalya LayCool'a tekme atıyor ve ringde Maryse tekme atıp DDT deniyor ama Natalya Sharpshooter bağlayarak onu pes ettirip maçı kazanıyor.

Jack Swagger's The All-American American Homecoming Celebration, az sonra!

WWE.Com'dan görüntülere bakıyoruz.


The All-American American Homecoming Celebration

Jack Swagger ve maskotu gibi gözüken bir kartal Boomer Sooner ile ringe geliyor, hoşgeldin Oklahoma! Swagger kral gibi giyinmiş durumda, ayrıca Michael Cole ona yalakalık yapmakta. JR'ın kusarken çıkardığı sesi Michael Cole'un en iyi sesine tercih ederim. Swagger konuşmaya başlıyor. Herkesin ona evine gelemeyeceğini söylediğini ama geldiğini söyleyip Oklahoma'ya teşekkür ediyor. SmackDown'ın SyFy'a Oklahoma'da geçişini ve The All-American American'ın memleketi oluşunu güzel değerlendiriyor. Oklahoma'nın tarihine geçecek bir anonsu olduğunu söylüyor. Öncesinde söylemesi gereken bir şey olduğunu ve buradaki herkes ile bir sorunu olduğunu belirtiyor. Oklahoma'yla bir sorunu olduğunu belirtiyor.

Oklahoma'yı haritada önemli bir yere kavuşturduğunu ama onun için özel bir gün bile çıkartılmadığını söylüyor. Oklahoma'nın anahtarının bile verilmediğini söylüyor. Onun ve maskotu Swagger Soaring Eagle'ın Oklahoma'ya kin duymasının sebebi buymuş. (Swagger Soaring Eagle süper bir ad!!) İnsanların büyük ve daha iyi olanı isteyeceğini ve bu yüzden Texas'ı desteklediğini söylüyor. "God bless Texas!!" Swagger gerçekten çok yetenekli. Texas'ın Oklahoma'yı futbolda yeneceğini söylüyor, Swagger Soaring Eagle onu destekliyor. Bu insanların ona yapmadığı şeylere karşılık maskotu ve kendisinin daha büyük olabileceğini söylüyor. Kendisinin bu insanların kralı olduğunu söylüyor, bu yere çıkabilecek tek kişinin kendisi olduğunu söylüyor.

Kendisini Oklahoma'nın kralı ilan ettiğini söylüyor ve kafasına tacını geçiriyor!! Seyircilere dizlerinin üstüne inmesini söylüyor, Edge'in müziği çalıyor. Hey, bu RAW'da bilgisayara Elbow Drop çeken adam değil miydi! RAW inceleyen ve çok konuşan adam daha iyi bilir, ona sormam lazım. Jack Swagger müziği kestirerek burada meşgul olduklarını söylüyor. Edge'e şimdi dikkatlerini vermelerini ve sonra devam edeceklerini söylüyor. Edge devam etmeyeceklerini söylüyor ve RAW'da yaptıklarından sonra kendisini WWE'de bir göreve adadığını söylüyor. RAW veya SmackDown içinde farketmeyeceğini, her türlü aptal davranışı engelleyeceğini söylüyor. Swagger kendi maskotunun olduğunu ve bunun aptalca olmadığını söylüyor.

Edge bunun komik olduğunu söylüyor, Swagger Soaring Eagle ile ilgili böyle konuşmaması gerektiğinin cevabını alıyor ama Edge "Thwagger Thoaring Theagle" hakkında böyle konuşacağını söylüyor. Bu krallığın, tacın ve her şeyin aptalca olduğunu söylüyor. Bunu halledeceğini belirtince Swagger maskotu arkasına alıyor, maskot Edge'e dikleniyor ve Edge ona yumruk atıyor. Swagger ring dışına çıkıyor, Edge Swagger Soaring Eagle'a Spear vuruyor!!! Yıkıl Jack Swagger...

John Cena vs. Kane, şimdiki promodan emin olun daha güzel olmayacak, ama bu gece yine de.

Arka alanda Nexus toplanmış durumda. Wade Barrett bu gece yeniden tarihe geçecek şeyler yapacaklarını ama yine de daha büyük şeyler yapmaları gerektiğini söylüyor. Bu gece Lumberjack olacaklarını hatırlatıyor, beşli aralarında konuşmaya başlıyor.

"Dashing" Cody Rhodes Grooming Tips, Cody Rhodes koltukaltının kıllarını almayan kişilere Dashing olmanın yolunu öğretiyor. Sağol Cody, sen söylemeden önce koltukaltımda patates yetiştiriyordum.

SmackDown! ile alakası olmayan Nexus ringe geliyor.


Handicap Match
The Big Show vs. The Nexus


Big Show gülümseyerek geliyor, günüm güzel geçecek! Maç başlıyor, Show üstüne gelen beş kişiyi birden itiyor. Beş kişi birden sürekli yumruk atıyor, Show ikisini ring dışına yolluyor. Heath Slater ve Justin Gabriel ring dışından onun ayaklarını tutuyor, Wade Barrett tekme atıyor ve yumruklardan sonra beş kişi aynı anda Show'un iki koluna, kafasına ve ayaklarına Submission hareketleri bağlıyor!! Show çaresizce bayılıyor!! Maç bitiyor.

Justin Gabriel maçtan sonra iki tane 450 Splash yapıyor, ikincisini Show'un kaburgalarına doğru gelsin diye tam oraya doğru yapıyor. Rey Mysterio dönüyor, bu gece. Çok önemliydi sanki.

4 dakika boyunca Kane vs. The Undertaker promosu izliyoruz, sıkıcı! CM Punk ringe doğru geliyor, "This fire burns, always!" Maçı az sonra. John Cena vs. Kane, bu gece.


CM Punk vs. The Undertaker w/Paul Bearer

The Undertaker'ın girişi, sıkıcı! Videoyu dört dakika ileri sarıyorum, maç başlıyor. Punk Taker'dan kaçıyor, yumruklar vuruyor. Taker onu tutarak köşeye fırlatıyor, Punk ring dışına düşüyor. Taker onu takip ederek bariyerlere fırlatıyor. Ringe atarak apron'dan Legdrop yapıyor, ringe atıyor. Tuşa gidiyor ve olmayınca Old School deniyor, yapıyor. Köşede üstüne koşuyor, Punk çekilerek tekmeler atıp Shining Wizard vurup Bulldog yapıyor. Taker aniden kalkınca tekmeler atıp Irish Whip deniyor, Taker yaparak Clothesline vurup köşeden köşeye Irish Whip yapıp koşarak Clothesline vuruyor. Snake Eyes yapıp iplerden sekip Big Boot yapıyor. Legdrop sonrası Chokeslam vurup Tombstone ile cilalayıp tuşa giderek maçı kazanıyor.

CM Punk'ın düştüğü hallere bakın...

SmackDown'ın sevimli bücürü geri dönüyor, Rey Mysterio'nun dönüşü az sonra!


Rey Mysterio Returns - Ringde

Todd Grisham bize Ricardo Rodriguez'i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio'yu takdim ediyor. Ricardo Rodriguez'e İngilizce bildiği için şaşırdığımı söyleyen bir mesaj yolladım, cevap vermedi. Mesajı Twitter'dan yolladım, neyse. Çok şaşırdım ben de. Alberto Del Rio gülümseyerek ringe geliyor, geçen hafta Christian'ı dövüşünü tekrar izliyoruz ve konuşmaya başlıyor. Onun adı Alberto Del Rio oluyormuş, ama biz bunu biliyormuşuz. Çok komiksin, gıdıkla da gülelim bari. SmackDown! SyFy'a gelmiş ve The Undertaker dışında bu şovda Meksika'nın efsanesi, en büyük Luchadore varmış. Alberto Del Rio oluyormuş bu adam. Bize dövdüğü adamı takdim ediyor, Rey Mysterio! Ricardo Rodriguez bize Rey Mysterio maskesi geçirilmiş küçük bir köpek getiriyor.

Bunun türünü söyleyemiyorum, çok zor bir adı var. Del Rio köpeği kaldırarak Rey ile konuşurmuş gibi yapıyor, sakat kolunun durumunu soruyor. Hadi köpek, ısır adamı! Köpekten özür diliyoruz, güçlü bir adam olduğu ve onun da küçük bir köpek olduğu için özür dilemiyormuş. Onu kırdığı için özür diliyormuş ve bu yüzden ona bir öpücük verecekmiş. Köpeği öpüyor, rahatsız oluyor ve Ricardo Rodriguez'e veriyor. Alay ederek Rey Mysterio'nun burada olacağını söylüyor, bu sırada onun müziği çalıyor ve Rey ringe koşuyor! Alberto'yu yumrukluyor, Drop Toe Hold ile iplere düşürüyor, Dropkick ile bir daha düşürüyor ama Ricardo Rodriguez ayağına takılıyor! Rey ona tekme atıyor, Alberto ring dışına kaçınca Rey onu iplere düşürüp 619 yapıyor!!

Randy Orton vs. "Dashing" Cody Rhodes w/Drew McIntyre

Orton'dan sonra eski ortağı, benim şimdiki kişiliğimi yansıtan insan "Dashing" Cody Rhodes ile Sinister Scotsman geliyor, Randy Orton gelirken Chris Jericho'ya Punt vuruşunu izliyoruz. Seni özleyeceğiz Jericho, Dashing gelirken Sheamus'ın RAW'da The Great Khali'yi dövüşünü tekrar izliyoruz ve maç başlıyor. Dashing koşuyor, Orton tekmeler vuruyor. Dashing tekmeyle karşılık veriyor, yumruklar atıp diz vurmayı deniyor. Orton izin vermiyor, Dashing iplerden sekince Scoop Slam yapıyor. Dashing ring dışına çıkıyor, Orton takip ediyor, arkasından Drew McIntyre gelince Orton ona bakıyor. Dashing Orton'ı köşe demirine çarptırıp ringe atıyor, tekmeler vuruyor. İplerden sekerek diz atıyor. Armbar bağlıyor, Orton kurtulunca Dashing Springboard Kick deniyor ama Orton Backbreaker vurup RKO ile Dashing'in işini bitiriyor.

Drew McIntyre maçtan sonra gelerek tekme atıp Future Shock deniyor ama Orton Back Body Drop sonrası RKO yapıyor!! Bu sırada Sheamus ringe geliyor ve Clothesline sonrası Pump Kick vuruyor!!

Kane vs. John Cena, bu gece! Make-A-Wish promosu, şimdi. Hani maç bu geceydi! Arada sadece bir promo vardı, niye az sonra demediniz?


Lumberjack Match
Kane vs. John Cena


John Cena gelince maç başlıyor. Lock-Up sonrası Kane tekmeler atıyor, Dropkick ile tuşa gidiyor. Olmayınca yumruklar atıp köşeye Irish Whip ile yolluyor. Headlock bağlıyor, Cena kurtulunca ring dışına atıyor. Nexus ona saldırıyor, ringe atıyorlar ve reklam araya giriyor. Döndüğümüzde Kane üstün durumda. Cena yumruklarla kurtuluyor ama Kane sert bir yumruk vuruyor. Flying Clothesline için köşeye çıkıyor, atlayınca Cena çekilerek Shoulder Block yapıp Protobomb vuruyor! Five Knuckle Shuffle yapıyor, Attitude Adjustment'a kaldırıyor. Kane kurtularak Chokeslam deniyor, Cena izin vermeyince Kane ring dışına düşüyor. Nexus apron'a çıkıyor, Cena David Otunga'yı fırlatıyor ve o Kane'e çarpınca Kane onları tekmeliyor. Cena beşini birden yumruklayarak gidiyor. Maç sonuçsuz bitiyor.

Gong çalıyor ve The Undertaker ringde belirerek Kane'i ring dışına fırlatıyor. Seyircilerin arasında dövüyor, ringe götürünce Kane Chokeslam deniyor. Paul Bearer gelerek Urn'ü kaldırıyor ve Taker güç alarak Chokeslam yapıyor. Kane ring dışına kaçıyor, Bearer Urn'ü Taker'a karşı kaldırırken ve Taker Kane'e bakarken şov sona eriyor.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/SmackDownWWElogo.png

SmackDown! SyFy'a taşınıyor, heyecan ikiye katlanıyor! The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçı gecenin önemli maçlarından.

SmackDown SyFy'a geçiyor, şov yeni bir giriş videosu ile açılıyor.

WWE Intercontinental Championship
MVP vs. Dolph Ziggler w/Vickie Guerrero


Maç başlıyor, Lock-Up sonrası MVP Ziggler'ı köşede sıkıştırıyor,  bırakınca Ziggler yumruklar vuruyor. Elbow Drop vuruyor, Sleeper bağlamayı deniyor ama MVP izin vermeyip Arm Drag yapıyor. German Suplex yapmaya başlıyor, ikincide bırakıp tekme atıyor. Irish Whip yapıyor, Belly-To-Belly Suplex vuruyor ve Ziggler ring dışına düşüyor! Bu sırada Nexus geliyor ve Dolph Ziggler'a haince saldırıyor. MVP DQ oluyor.

Nexus'ın Saldırısı - Ringde

Nexus, ben küfür etmeden yürüyün ve gidin. MVP bahtsız bedevi Michael Tarver'a yumruklarla dalıyor ama diğer isimler MVP'yi yumrukluyor. David Otunga Uranage yapıyor ve Justin Gabriel 450 Splash vuruyor. Bu sırada The Big Show geliyor, Nexus 4 kişi onu zorlukla dövüp ring dışına yolluyor. John Cena geliyor, Heath Slater'a saldırıyor ve Nexus onu da dövüyor ama bu sefer Big Show geliyor ve Heath Slater'a sandalyeyle vuruyor. Nexus ringden kaçıyor. John Cena ve Big Show ringde Nexus'a bakarken Wade Barrett titantron'da gözüküyor ve John Cena'nın bu gece son kez kendi başına olacağını söylüyor. HIAC şovundaki maçlarının kurallarını hatırlatıyor. Teddy Long'un yanında olduğunu anlıyoruz, Barrett bu gecenin büyük olduğunu ve limiti yükseltmek için birkaç maç önerdiğini söylüyor. Teddy Long suratsız bir ifadeyle The Big Show vs. Nexus ve John Cena vs. Kane maçlarını anons ediyor, Nexus beşlisi ise Lumberjack olacak isimler!

CM Punk vs. The Undertaker, bu gece!

LayCool & Maryse & Alicia Fox vs. Natalya & Kelly Kelly & The Bella Twins

İddia ediyorum, maç iki dakika içerisinde bitecek. Maça Kelly ile Alicia başlıyor. Alicia Slam deniyor ama Kelly Clothesline vuruyor. Maryse ile Natalya tag alıyor, Natalya Snap Suplex yapıyor. Slam yaptıktan sonra Sharpshooter'a gidiyor, Michelle McCool tekme atıyor. Natalya ring dışına düşüyor, Bella Twins gelerek Dropkick yapıyor ve Michelle'i yolluyor. Alicia Fox ve Maryse onları yollayınca Kelly ona saldırıyor. Layla Natalya'yı ringe çarptırıyor ve Hornswoggle ring altından onu çekiyor! Layla çıkınca onu kovalıyor, Michelle sert bir tekme vuruyor. Bu sırada Natalya LayCool'a tekme atıyor ve ringde Maryse tekme atıp DDT deniyor ama Natalya Sharpshooter bağlayarak onu pes ettirip maçı kazanıyor.

Jack Swagger's The All-American American Homecoming Celebration, az sonra!

WWE.Com'dan görüntülere bakıyoruz.


The All-American American Homecoming Celebration

Jack Swagger ve maskotu gibi gözüken bir kartal Boomer Sooner ile ringe geliyor, hoşgeldin Oklahoma! Swagger kral gibi giyinmiş durumda, ayrıca Michael Cole ona yalakalık yapmakta. JR'ın kusarken çıkardığı sesi Michael Cole'un en iyi sesine tercih ederim. Swagger konuşmaya başlıyor. Herkesin ona evine gelemeyeceğini söylediğini ama geldiğini söyleyip Oklahoma'ya teşekkür ediyor. SmackDown'ın SyFy'a Oklahoma'da geçişini ve The All-American American'ın memleketi oluşunu güzel değerlendiriyor. Oklahoma'nın tarihine geçecek bir anonsu olduğunu söylüyor. Öncesinde söylemesi gereken bir şey olduğunu ve buradaki herkes ile bir sorunu olduğunu belirtiyor. Oklahoma'yla bir sorunu olduğunu belirtiyor.

Oklahoma'yı haritada önemli bir yere kavuşturduğunu ama onun için özel bir gün bile çıkartılmadığını söylüyor. Oklahoma'nın anahtarının bile verilmediğini söylüyor. Onun ve maskotu Swagger Soaring Eagle'ın Oklahoma'ya kin duymasının sebebi buymuş. (Swagger Soaring Eagle süper bir ad!!) İnsanların büyük ve daha iyi olanı isteyeceğini ve bu yüzden Texas'ı desteklediğini söylüyor. "God bless Texas!!" Swagger gerçekten çok yetenekli. Texas'ın Oklahoma'yı futbolda yeneceğini söylüyor, Swagger Soaring Eagle onu destekliyor. Bu insanların ona yapmadığı şeylere karşılık maskotu ve kendisinin daha büyük olabileceğini söylüyor. Kendisinin bu insanların kralı olduğunu söylüyor, bu yere çıkabilecek tek kişinin kendisi olduğunu söylüyor.

Kendisini Oklahoma'nın kralı ilan ettiğini söylüyor ve kafasına tacını geçiriyor!! Seyircilere dizlerinin üstüne inmesini söylüyor, Edge'in müziği çalıyor. Hey, bu RAW'da bilgisayara Elbow Drop çeken adam değil miydi! RAW inceleyen ve çok konuşan adam daha iyi bilir, ona sormam lazım. Jack Swagger müziği kestirerek burada meşgul olduklarını söylüyor. Edge'e şimdi dikkatlerini vermelerini ve sonra devam edeceklerini söylüyor. Edge devam etmeyeceklerini söylüyor ve RAW'da yaptıklarından sonra kendisini WWE'de bir göreve adadığını söylüyor. RAW veya SmackDown içinde farketmeyeceğini, her türlü aptal davranışı engelleyeceğini söylüyor. Swagger kendi maskotunun olduğunu ve bunun aptalca olmadığını söylüyor.

Edge bunun komik olduğunu söylüyor, Swagger Soaring Eagle ile ilgili böyle konuşmaması gerektiğinin cevabını alıyor ama Edge "Thwagger Thoaring Theagle" hakkında böyle konuşacağını söylüyor. Bu krallığın, tacın ve her şeyin aptalca olduğunu söylüyor. Bunu halledeceğini belirtince Swagger maskotu arkasına alıyor, maskot Edge'e dikleniyor ve Edge ona yumruk atıyor. Swagger ring dışına çıkıyor, Edge Swagger Soaring Eagle'a Spear vuruyor!!! Yıkıl Jack Swagger...

John Cena vs. Kane, şimdiki promodan emin olun daha güzel olmayacak, ama bu gece yine de.

Arka alanda Nexus toplanmış durumda. Wade Barrett bu gece yeniden tarihe geçecek şeyler yapacaklarını ama yine de daha büyük şeyler yapmaları gerektiğini söylüyor. Bu gece Lumberjack olacaklarını hatırlatıyor, beşli aralarında konuşmaya başlıyor.

"Dashing" Cody Rhodes Grooming Tips, Cody Rhodes koltukaltının kıllarını almayan kişilere Dashing olmanın yolunu öğretiyor. Sağol Cody, sen söylemeden önce koltukaltımda patates yetiştiriyordum.

SmackDown! ile alakası olmayan Nexus ringe geliyor.


Handicap Match
The Big Show vs. The Nexus


Big Show gülümseyerek geliyor, günüm güzel geçecek! Maç başlıyor, Show üstüne gelen beş kişiyi birden itiyor. Beş kişi birden sürekli yumruk atıyor, Show ikisini ring dışına yolluyor. Heath Slater ve Justin Gabriel ring dışından onun ayaklarını tutuyor, Wade Barrett tekme atıyor ve yumruklardan sonra beş kişi aynı anda Show'un iki koluna, kafasına ve ayaklarına Submission hareketleri bağlıyor!! Show çaresizce bayılıyor!! Maç bitiyor.

Justin Gabriel maçtan sonra iki tane 450 Splash yapıyor, ikincisini Show'un kaburgalarına doğru gelsin diye tam oraya doğru yapıyor. Rey Mysterio dönüyor, bu gece. Çok önemliydi sanki.

4 dakika boyunca Kane vs. The Undertaker promosu izliyoruz, sıkıcı! CM Punk ringe doğru geliyor, "This fire burns, always!" Maçı az sonra. John Cena vs. Kane, bu gece.


CM Punk vs. The Undertaker w/Paul Bearer

The Undertaker'ın girişi, sıkıcı! Videoyu dört dakika ileri sarıyorum, maç başlıyor. Punk Taker'dan kaçıyor, yumruklar vuruyor. Taker onu tutarak köşeye fırlatıyor, Punk ring dışına düşüyor. Taker onu takip ederek bariyerlere fırlatıyor. Ringe atarak apron'dan Legdrop yapıyor, ringe atıyor. Tuşa gidiyor ve olmayınca Old School deniyor, yapıyor. Köşede üstüne koşuyor, Punk çekilerek tekmeler atıp Shining Wizard vurup Bulldog yapıyor. Taker aniden kalkınca tekmeler atıp Irish Whip deniyor, Taker yaparak Clothesline vurup köşeden köşeye Irish Whip yapıp koşarak Clothesline vuruyor. Snake Eyes yapıp iplerden sekip Big Boot yapıyor. Legdrop sonrası Chokeslam vurup Tombstone ile cilalayıp tuşa giderek maçı kazanıyor.

CM Punk'ın düştüğü hallere bakın...

SmackDown'ın sevimli bücürü geri dönüyor, Rey Mysterio'nun dönüşü az sonra!


Rey Mysterio Returns - Ringde

Todd Grisham bize Ricardo Rodriguez'i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio'yu takdim ediyor. Ricardo Rodriguez'e İngilizce bildiği için şaşırdığımı söyleyen bir mesaj yolladım, cevap vermedi. Mesajı Twitter'dan yolladım, neyse. Çok şaşırdım ben de. Alberto Del Rio gülümseyerek ringe geliyor, geçen hafta Christian'ı dövüşünü tekrar izliyoruz ve konuşmaya başlıyor. Onun adı Alberto Del Rio oluyormuş, ama biz bunu biliyormuşuz. Çok komiksin, gıdıkla da gülelim bari. SmackDown! SyFy'a gelmiş ve The Undertaker dışında bu şovda Meksika'nın efsanesi, en büyük Luchadore varmış. Alberto Del Rio oluyormuş bu adam. Bize dövdüğü adamı takdim ediyor, Rey Mysterio! Ricardo Rodriguez bize Rey Mysterio maskesi geçirilmiş küçük bir köpek getiriyor.

Bunun türünü söyleyemiyorum, çok zor bir adı var. Del Rio köpeği kaldırarak Rey ile konuşurmuş gibi yapıyor, sakat kolunun durumunu soruyor. Hadi köpek, ısır adamı! Köpekten özür diliyoruz, güçlü bir adam olduğu ve onun da küçük bir köpek olduğu için özür dilemiyormuş. Onu kırdığı için özür diliyormuş ve bu yüzden ona bir öpücük verecekmiş. Köpeği öpüyor, rahatsız oluyor ve Ricardo Rodriguez'e veriyor. Alay ederek Rey Mysterio'nun burada olacağını söylüyor, bu sırada onun müziği çalıyor ve Rey ringe koşuyor! Alberto'yu yumrukluyor, Drop Toe Hold ile iplere düşürüyor, Dropkick ile bir daha düşürüyor ama Ricardo Rodriguez ayağına takılıyor! Rey ona tekme atıyor, Alberto ring dışına kaçınca Rey onu iplere düşürüp 619 yapıyor!!

Randy Orton vs. "Dashing" Cody Rhodes w/Drew McIntyre

Orton'dan sonra eski ortağı, benim şimdiki kişiliğimi yansıtan insan "Dashing" Cody Rhodes ile Sinister Scotsman geliyor, Randy Orton gelirken Chris Jericho'ya Punt vuruşunu izliyoruz. Seni özleyeceğiz Jericho, Dashing gelirken Sheamus'ın RAW'da The Great Khali'yi dövüşünü tekrar izliyoruz ve maç başlıyor. Dashing koşuyor, Orton tekmeler vuruyor. Dashing tekmeyle karşılık veriyor, yumruklar atıp diz vurmayı deniyor. Orton izin vermiyor, Dashing iplerden sekince Scoop Slam yapıyor. Dashing ring dışına çıkıyor, Orton takip ediyor, arkasından Drew McIntyre gelince Orton ona bakıyor. Dashing Orton'ı köşe demirine çarptırıp ringe atıyor, tekmeler vuruyor. İplerden sekerek diz atıyor. Armbar bağlıyor, Orton kurtulunca Dashing Springboard Kick deniyor ama Orton Backbreaker vurup RKO ile Dashing'in işini bitiriyor.

Drew McIntyre maçtan sonra gelerek tekme atıp Future Shock deniyor ama Orton Back Body Drop sonrası RKO yapıyor!! Bu sırada Sheamus ringe geliyor ve Clothesline sonrası Pump Kick vuruyor!!

Kane vs. John Cena, bu gece! Make-A-Wish promosu, şimdi. Hani maç bu geceydi! Arada sadece bir promo vardı, niye az sonra demediniz?


Lumberjack Match
Kane vs. John Cena


John Cena gelince maç başlıyor. Lock-Up sonrası Kane tekmeler atıyor, Dropkick ile tuşa gidiyor. Olmayınca yumruklar atıp köşeye Irish Whip ile yolluyor. Headlock bağlıyor, Cena kurtulunca ring dışına atıyor. Nexus ona saldırıyor, ringe atıyorlar ve reklam araya giriyor. Döndüğümüzde Kane üstün durumda. Cena yumruklarla kurtuluyor ama Kane sert bir yumruk vuruyor. Flying Clothesline için köşeye çıkıyor, atlayınca Cena çekilerek Shoulder Block yapıp Protobomb vuruyor! Five Knuckle Shuffle yapıyor, Attitude Adjustment'a kaldırıyor. Kane kurtularak Chokeslam deniyor, Cena izin vermeyince Kane ring dışına düşüyor. Nexus apron'a çıkıyor, Cena David Otunga'yı fırlatıyor ve o Kane'e çarpınca Kane onları tekmeliyor. Cena beşini birden yumruklayarak gidiyor. Maç sonuçsuz bitiyor.

Gong çalıyor ve The Undertaker ringde belirerek Kane'i ring dışına fırlatıyor. Seyircilerin arasında dövüyor, ringe götürünce Kane Chokeslam deniyor. Paul Bearer gelerek Urn'ü kaldırıyor ve Taker güç alarak Chokeslam yapıyor. Kane ring dışına kaçıyor, Bearer Urn'ü Taker'a karşı kaldırırken ve Taker Kane'e bakarken şov sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci