Pages

16 Ekim 2010 Cumartesi

2010/10/07 - WWE Superstars


WWE Superstars bu hafta size çok güzel maçlar sunuyor. The Hart Dynasty ile The Usos bitmek bilmeyen bir mücadele sunarken William Regal, Darren Young, Vance Archer ve Chris Masters bize güzel maçlar sunuyor.

Giriş videosuna Alberto Del Rio konmuş, adam WWE Superstars’a gelmiyor, oradaki yeri nasıl hak ediyor!

The Usos vs. The Hart Dynasty, bu gece! Bütün ihtişamıyla!


Chris Masters vs. Vance Archer w/Curt Hawkins

WWE’nin en iyi takımlarından birisi olan Vance Archer ve Curt Hawkins geliyor, en iyi takımlardan birisi olmalarının sebebi de WWE’de birkaç takım olması. Maç başlıyor, Lock-Up uzun sürüyor, Archer Headlock bağlıyor. Masters kurtulmaya çalışıyor, Irish Whip yapıyor. Archer Shoulder Block ile Masters’ı düşüremiyor. Tekme atıp iplerden sekiyor, Masters dirsek vurup onu köşede dövüyor. Irish Whip deniyor, Archer yapınca Masters tekme atıp yumruklardan sonra Dropkick vuruyor. Köşeye Irish Whip deniyor, Archer tekme atarak yapıp koşuyor ama Masters dirsek atıp köşeye çıkarak Shoulder Block ile atlıyor!

Koluna çalışıyor, Archer kurtularak tekmeler atıyor. Chinlock bağlayıp bırakınca Sit-Out Uranage yapıyor. Masters bir süre tekmelere maruz kaldıktan sonra Masterlock bağlamak istiyor ama Archer onu ring dışına fırlatıyor. Reklama gidip dönüyoruz, Archer Clothesline ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Armbar bağlıyor, bırakınca Masters yumruklar vurup köşeye Irish Whip deniyor. Archer yapınca Masters koşup Clothesline vurmaya başlıyor, Irish Whip sonrası Spinebuster ile tuşa gidiyor. Olmayınca Masterlock’a gidiyor, Archer Big Boot vuruyor. Masters ring dışına düşüyor, Hawkins yanına geliyor.

Archer Clothesline deniyor, Masters eğilince Archer Hawkins’e vuruyor! Masters’ı ringe atıyor, ikili tartışıyor. Masters onu apron’dan yakalıyor ve Masterlock bağlayarak Archer’ı bayıltıyor!!! Masters maçı kazanıyor! Chris Masters maç kazanıyor!

Maçtan sonra Curt Hawkins Archer’a tekme vurup köşeden Elbow Drop ile atlıyor. Yeşilçam’dan bir çınar daha devrildi.

NXT Rebound, NXT izlemek istiyorsak gideriz ve NXT izleriz. Superstars izlemek istiyorum ben! The Usos vs. The Hart Dynasty, bütün ihtişamıyla bu gece! WWE’nin askerlerine kıyak çektiğini biliyor muydunuz?


William Regal vs. Darren Young

Lütfen Regal bu adama da kaybetmesin... Hey! RAW’dan görüntülerin verildiği Bottom Line programını sunan adam var! Jerry “The King” Lawler’ın yanında! Michael Cole denen o iğrenç adamın yüzünü görmek zorunda değilim, şükürler olsun. Darren Young’ın müziği iğrenç, neyse. Maç başlıyor. Regal RAW’a yapılanlardan çok sinirli galiba, Young’a hemen saldırıyor. Young Armbar bağlıyor, Regal’ın koluna diz atıp yeniden bağlıyor. Regal kurtularak Headlock bağlıyor. Irish Whip sonrası Shoulder Block yapıyor ama Young ona saldırıp tuşa gidiyor.

Olmayınca Regal Headlock bağlıyor, Irish Whip yaparak dirsek vuruyor. Köşede yumruklar atıp köşeye Irish Whip yapıyor. Giderek yumruk vurup tuşa gidiyor ama olmuyor. Armbar bağlıyor, Young kurtulunca karşılıklı yumruklaşma geliyor. Young tekme atıp iplerden sekerek Clothesline vuruyor. Dirsek atıp Back Body Drop yapıyor, koşarak tekme vurup tuşa gidiyor ama olmuyor. Regal ring dışına çıkıyor, Young apron’a çıkınca ayağını kaydırarak yere düşürüp kalktığı anda ringde Knee Trembler’ı vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor.

Çok sevindim! William Regal ve Chris Masters aynı gecede bir maç kazandı! Süper bir geceydi!

The Usos vs. The Hart Dynasty, bu gece ancak bu sefer iki kişinin yüzlerini birleştirdiklerinde birbirine uymadı. Alberto Del Rio promosu, bu şova gelmeden seni kabul etmiyorum. RAW Rebound, RAW izlemek istersek gidip RAW izleriz.


The Hart Dynasty vs. The Usos w/Tamina

Hart Dynasty gelirken reklama gidip geliyoruz, Usos geliyor ve maça Kidd ile Jimmy Uso başlıyor. Kidd Waistlock bağlıyor, Armbar yapıyor. Koşunca Jimmy Shoulder Block vuruyor. Tekme atıyor, Irish Whip yapınca Kidd tekme atıp Drop Toe Hold yapıyor ve ayağına saldırıyor ama Jimmy iplere gidiyor. Kidd Smith’e tag verip Irish Whip yapıyor, Smith Scoop Slam ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Jimmy tokat atıyor, Jey’e tag veriyor. Smith Arm Drag yapıp Armbar bağlıyor, Slam yapıp tuşa gidiyor ama olmuyor. Kidd tag alıp yumruklar atıyor, koluna çalışıyor. Smith tag alıp Belly-To-Belly Suplex ile tuşa gidiyor ama olmuyor.

Kidd tag alıp köşeden atlıyor, tuşa gidiyor ama olmuyor. Armbar bağlıyor, Jey Irish Whip yapınca Kidd tekme atıp apron’a atlıyor. Jey arkasından takip edince ringe atlayıp Baseball Slide ile onu ring dışına düşürüyor, Jimmy yanına gidince Plancha ile atlıyor! Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Kidd ile Jimmy güreşmekte. Saç stilinden adamın Jimmy olduğunu anladım, Scott denen sunucu adam bana taktiği verdi. Jey tag alıyor, Jimmy Irish Whip yaptıktan sonra Kidd Double Dropkick vuruyor! Smith tag alıyor, ikisine birden Clothesline vuruyor. Jey’e vurarak Irish Whip yapıp tekme atıyor. İplerden sekerek Legdrop yapıp tuşa gidiyor ama Jimmy geliyor.

Smith onu yollayıp ring dışına kaçan Jey’i içeri atıyor. Apron’a çıkınca Jey yumruklar atıyor, hakemin bakmadığı sırada Tamina onu ring dışına fırlatıyor. Jey onu içeri atarak tuşa gidiyor, olmuyor. Jimmy tag alıyor, Clothesline vuruyor. Snap Suplex yapıp Headlock bağlıyor, Smith yumruklar atarak iplerden sekiyor ama Jimmy dirsek atıyor. Jey tag alıp tekme atıyor, Slam yaptıktan sonra tekmelere devam ediyor. Etrafına bakınıp tuşa gidiyor, olmayınca Smith ona saldırıyor ama Jimmy tag alıyor. İkili sırayla Samoan Clambakes yapıyor ve sonrasında Jimmy tuşa gidiyor, olmuyor.

Headlock bağlıyor, Smith kurtulunca Jimmy iplerden sekiyor ama Smith Belly-To-Belly Suplex yapıyor! Tyson Kidd sonunda tag alıp Clothesline vurup iplerden sekerek Dropkick yapıyor. Fisherman’s Neckbreaker yapıyor, tuş başarısız. Tekmeler atıp köşede üstüne gidiyor ve köşeye çıkarıyor, Jimmy onu apron’a atınca iplerden üstüne zıplamaya çalışıyor. Beceremeyince Jey’e Dropkick yapıp Jimmy’nin üstüne zıplayarak Hurracanrana yapıyor! Tuşa gidiyor, Jey bozunca Smith onun üstüne koşuyor. Jey onu ring dışına fırlatıyor, Kidd Jey’i fırlatıyor ve Jimmy Superkick vurup Superfly Splash ile tuşa giderek maçı kazanıyor.

Maçtan sonra The Hart Dynasty tartışırken şov sona eriyor. Bu arada TNA’de haftalardır Rob Terry’i göreniniz oldu mu?

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci