Pages

16 Ekim 2010 Cumartesi

2010/09/30 - WWE Superstars





WWE'nin en iyi şovu giriş videosundan sonra başlıyor, WWE'nin en iyi şovunun Superstars olmadığını söyleyenler yalancıdır!

Alicia Fox & Jillian w/Maxine vs. The Bella Twins w/Jamie

Maçtan önce Jillian mikrofonuyla konuşmaya başlıyor. Şarkı söylüyor, kulaklarımızın pası çıkıyor. Ne mükemmel şarkı söylemek o öyle! WWE'den hala kovulmadığı için günlerdir ağlamama sebep olan ikili The Bella Twins gelince bu sıkıcı maç başlıyor ama hangi Bella ile başlıyor! Alicia Fox ile bu Bella Lock-Up'a girişiyor. Bella Monkey Flip yapıyor, yumruklar atıyor. Alicia Fox dirsek atıp Bella'yı köşeye çarptırmaya çalışıyor ama Bella izin vermeyerek diğerine tag veriyor. İkiz kardeşler hareket yapıyor, Bella #2 tuşa gidiyor ama olmuyor. Jillian tag alıyor, #2 saldırıyor ama Jillian tekme atarak köşeye Irish Whip yapıyor. Taklalar atarak gidiyor, Bella tekme atarak tag veriyor. Alicia koşunca ikili onu yumrukluyor ve Alicia ring dışına gidiyor.

Bella Jillian'a Irish Whip deniyor, Jillian yapınca Alicia Bella'yı ring dışına çekiyor. Jillian onu ringe atarak tuşa gidiyor, olmuyor. Alicia tag alıyor, tekmeler atıp Armbar bağlıyor. Bella kurtulunca köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Bella çekilince Alicia köşeye çarpıyor. Bella tag veriyor, Jillian tag alıyor. Bella Headscissors sonrası Dropkick ve Bulldog yapıyor. Tuşa gidiyor, olmuyor. Jillian Samoan Drop sonrası Irish Whip yapıyor, Bella iplerde tutununca Alicia geliyor ama Bella onu yolluyor! Alicia ringe girince diğer Bella geliyor ve ona vurup Jillian'a Sunset Flip yapıyor! Hakem farketmeyerek tag almayan kişiye tuşu sayıyor ve bu maçı haksız şekilde Bella Twins kazanıyor.

Onlardan nefret ediyorum! NXT Rebound, nefret ediyorum. Randy Orton vs. Chris Jericho, az sonra! Bir an yüreğinizin ağzınıza geldiğini biliyorum, ancak RAW'daki maçın tekrarı bu. Maç uzun uzun veriliyor. Kofi Kingston vs. Jack Swagger, az sonra! Bu gece diyorlar ama arada sadece promo olacak. Hell In A Cell maçları tanıtılıyor.

Kofi Kingston vs. Jack Swagger

RAW'da göremeyeceğiniz mükemmel bir maç! RAW veya SD incelemesi yerine bunu okuyun! Lock-Up sonrası Kofi Waistlock bağlıyor. Swagger onu fırlatıyor, Kofi ani tekmeler vuruyor. İplerden sekince Sunset Flip deniyor ama Swagger Ankle Lock'a gidiyor! Kofi kurtuluyor, Swagger Kofi'yi köşede yumruklayıp çapraz köşeye Irish Whip ile yollayıp koşuyor ama Kofi çekilerek Swagger'ın üstüne atlayıp yumruklar vuruyor! Swagger ani bir tekme vurup Shoulder Block yapıyor. İplerden sekiyor, Kofi Dropkick deneyince iplerde tutunuyor. Kofi Monkey Flip deneyince Swagger onun ayağını yakalıyor ama Kofi onu ring dışına yolluyor! Swagger ringe giriyor, Kofi yumruklar vurup koşuyor, Swagger diz attıktan sonra Kofi iplerden sekiyor ve Crossbody deniyor ama Swagger ona vuruyor!

Reklama gidip dönüyoruz, Swagger Kofi'yi iplere Suplex ile yollayıp tuşa gidiyor. Olmayınca Abdominal Stretch bağlıyor, bırakınca yumruklar atıyor. Tokat vurup Irish Whip yapıyor, Kofi tekme atıp koşuyor ama Swagger onu fırlatıyor. Kofi apron'a düşünce Swagger tekme atıp apron'a çıkarak Abdominal Stretch bağlıyor! Kofi onu ring dışına fırlatıyor. Swagger onu ayağından tutarak Ankle Lock bağlıyor! Kofi Trouble In Paradise deniyor, Swagger izin vermeyerek harekete devam ediyor! Kofi tekme atarak kurtuluyor, Swagger köşede üstüne koşunca Kofi çekilerek Pele Kick vurup köşeden Clothesline ile atlıyor!

Back Chop yapıp Dropkick vuruyor. İplerden sekerek yumruk atıp Boom Drop vurup Trouble In Paradise'a gidiyor ama Swagger çekiliyor! Kofi koşarak köşeye zıplayıp Crossbody ile atlayıp tuşa gidiyor ama olmuyor! Swagger Kofi'yi köşeye çarptırıp yumruklar atıp koşarak Vader Bomb ile atlıyor ama Kofi ayaklarını kaldırıyor! Swagger Kofi'nin ayağını tutarak Ankle Lock bağlamak istiyor ama Kofi Roll-Up'a çeviriyor! Sonuç çıkmayınca Swagger tekme atıp Gutwrench Powerbomb'a gidiyor. Kofi kurtularak S.O.S yapıyor! Swagger kalkarak Ankle Lock bağlıyor!! Kofi iplere tutunuyor, Swagger hareketi bırakmayınca Kofi Kingston DQ ile maçı kazanıyor.

Kofi ring dışında sevinirken Jack Swagger arkadan yumrukla saldırıp Ankle Lock bağlıyor. Hareketi bırakıyor, kendisi sinirle giderken bu güzel şovu sona erdiriyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci