Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2010/05/16 - Sacrifice



TNA'in 16 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirdiği Sacrifice şovunda, ana kemerin ortada olduğu maçta Rob Van Dam ve AJ Styles karşılaşıyor. Ayrıca Sting vs. Jeff Jarrett, Jeff Hardy vs. Mr. Anderon ve Abyss vs. Desmond Wolfe maçları da programda.

TNA Sacrifice 2010
Hazırlayan: Yusuf Demirçelik

Havai Fişek gösterisinden sonra hemen ilk maça geçiyoruz.

Number one contenders match for the TNA Tag titles
Motor City Machine Guns vs Beer Money Inc vs Team 3D


Alex Shelley ve Robert Roode ringdeler. İkilinin karşılıklı üstünlüğü ele geçirme çabalarından sonra Roode shoulder block yapıyor. İplerden sekiyor Shelley eğiliyor. Roode onu arkasından yakalıyor Shelley iplere tutunuyor, Roode yere düşüyor. Shelley Hurracanrana yapıyor. İplerden sekip bulldog yapıyor. Maçın ilk tuş denemesi, Roode kurtuluyor. Shelley bir chop vurup iplerden sekiyor ama Roode back breaker yapıyor. Tuş denemesi daha iki olmadan kurtuluyor Shelley. James Storm tag alıyor. Storm köşedeki Sabin’e çakıyor ilk olarak. Ringdeki Shelley’e head lock bağlıyor. Shelley onu iplere gönderiyor. Devamında super kick çekme düşüncesinde ama Storm ring dışına kaçıyor. Ring dışında Sabin ona bir tekme atıyor. Ringde Roode Shelley’e saldırıyor. Shelley ona irish whip yapıp atomic drop çakıyor. Sabin ringe girip ayağına vurup düşürüyor Roode’u. Shelley chin lock bağlıyor, Sabin low drop kick yapıyor. Sabin tag alıyor. Axe handle yapıyor Storm’a.

Sabin, Storm’un kolunu çeviriyor. Storm parmaklarını onun gözüne sokarak hareketten kurtuluyor. Storm irish whip yapıyor. Devamında high knee buluyor. Storm taraftarları ayaklandırırken ya da laf atarken Brother Ray blind tag alıyor. Ray, Sabin’in kolunu çeviriyor. Sabin atletik hareketlerle kurtulup kendisi Ray’in kolunu çeviriyor. Ray onu yere düşürüyor ama elbow drop’u ıskalıyor. Sabin üst üste tekmeler atıyor. Bir daha Ray’in kolunu çeviriyor ama suratına tekmeyi yiyor. Ardından big boot. Brother Devon tag alıyor. Team 3D beraberce side slam ediyorlar Shelley’i. Devon tuşa geçiyor ama başarısız oluyor. Devon irish ship yapıyor, Sabin onun üstünden atlayıp köşedeki Ray’e geçiriyor. Devamında ring dışına atlıyor ama Ray çekilince yere çakılıyor. Ringe dönüyoruz. Ray Sabin’i köşeye çarpıp slam ediyor. Ardından leg drop yapıp, tuşa geçiyor, Robert Roode bozuyor.

Brother Ray tag alıyor. Çok sert bir chop vuruyor Sabin’e. Köşedeki Beer Money’i paketliyor. Sonra Sabin’i slam ediyor. İplere çıkıp back splash yapıyor ama Sabin çekiliyor. Shelley tag alıyor. Bir süre Team 3D’nin icabına çıkıyor. İplere çıkıp ikisine de cross body yapma düşüncesinde ama Team 3D onu havada yakalıyor. Ardından Sabin iplere çıkıp missile drop kick yapıyor. Ardından köşedeki Robert Roode’a drop kick yapıyor. Guns Ray’i köşede eziyor. Devon arkalarından koşuyor ama onu da Ray’in üzerine yolluyorlar. Ardından Ray’i diğer köşeye atıp üst üste eziyorlar. Shelley ring dışındaki Storm’a bir tekme atıyor. Sabin de suicide dive yapıyor. Shelley Ray’i yere düşürüp iplere çıkıyor. Splash yapma düşüncesinde ama Ray çekiliyor. Robert Roode Ray’den tag alıp Shelley’e clothsline vuruyor. Roode bir-iki chop vurup, back breaker yapıyor. Tuşa geçiyor, yine başarısız.

Storm tag alıyor. Beer Money Double team Suplex yapıp taraftarlara BEER! MONEY! Çektiriyorlar. Ardından Storm köşede bir neckbreaker yapıyor Shelley’e. Tuşa geçiyor yine başarısız. Roode tag alıyor yine. Storm slam ediyor Shelley’i. Devamında elbow drop geliyor. Roode da knee drop yapıyor. Yine tuş denemesi yine başarısızlık. Roode chin lock bağlıyor. Shelley dirsek darbeleriyle kurtuluyor ama Roode bir omuz atıp yine tuşa geçiyor, akıllanmadılar. Tuş olmuyor tabi Shelley’i. Zamandan çalıyorlar anlayacağınız. Storm tag alıyor, köşeye atıyor Shelley’i. Üstüne koşuyor ama Shelley çekiliyor. Bir enzuigiri geçiriyor. Roode tag alıyor ama onu da defediyor Shelley. Sabin tag alıyor. Hızlı darbelerle hırpalıyor Roode’u. Köşedeki Storm’u ring dışına yollayıp, iplerden hurracanrana yapıyor Roode’a. Devamında ring dışındaki Storm’a cross body yapıyor. Tekrar iplere çıkıp Roode’a tornado DDT yapıyor ve tuşa geçiyor. Devon bozuyor.

Ray, Roode’dan tag alıyor. Team 3D Guns’ı ring dışına postalıyor. Ray, Roode’u omzuna alıyor. Devon iplere çıkıp clothsline yapıyor. Sabin ringe gelip iplere çıkıyor o da Ray’e cross body yapıyor. Tuşa geçiyor yine başarısız. Sabin Ray’in üstüne koşuyor ve kendini ring dışında buluyor. Team 3D Roode’a 3D yapmak için bekliyor. Storm ringe girip hakem bakmazken Ray’in suratına bira fışkırtıyor. Devon onunla uğraşırken, Guns ringe girip Roode’un icabına bakıyorlar. Ardından Ray’e falling neckbreaker-diving Crossbody kombosunu yapıyorlar. Sabin tuşa geçiyor ve MCMG maçı kazanıyor. Biz de rahatlıyoruz.

Maçla ilgili ilginç bir not: Maçta hiç Team 3D ve Beer Money karşı karşıya gelmedi. Hep Sabin veya Shelley maçın içindeydi.

Kazanan: Motor City Machine Guns


Maçtan sonra Guns galibiyeti kutlarken diğer takımlar yerle yeksan olmuş gözüküyor.

Global Title Match
Orlando Jordan vs Rob Terry©


Rob ringe girdiği gibi Jordan hemen atağa geçiyor. Rob pek etkilenmeyip yumruklar atıyor. Jordan’ı köşeye götürüp omuz atıyor. Ardından köşede clothsline geçiriyor. Sonra gerilip bir daha clothsline vuruyor. Irısh whip yapıp back body drop yapıyor. Köşede ezip side slam yapıyor. Tuş denemesi başarısız. Rob spin kick yapıyor. Jordan iplerde kalkmaya çalışırken Rob bir clothsline daha vuruyor ve Jordan ring dışında uçuyor. Rob onu tekrar ringe fırlatıyor. Running power slam yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Jordan, Rob’ın ayağını yakalayıp sonunda ofansa geçebiliyor. Ayağını iplere yerleştirip tekme atıyor. Ardından yere yıkıyor. Yaklaşık 4 dakika boyunca aynı ayağa çalışıyor. Asla geri alamayacağım 4 dakika gidiyor genç ömrümden. Knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor. Rob kurtuluyor. Jordan iplerin üzerinden knee drop yapıyor ama Rob çekiliyor. Jordan Rob’ı ayağa kaldırıyor Rob kalktığı gibi choke slam’i vurup tuşa geçiyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Rob Terry


Maçtan sonra Jordan, Rob’ın sakat olan ayağına arkadan saldırıyor. Bir hakem gelip onu uzaklaştırırken biz de arka alana gidiyoruz.

Arka alanda Shannon Moore ve Jesse Neal Team 3D’nin yanına geliyorlar. Devon Neal ve Moore’a şans diliyorlar. Ray Neal’a dikkatli olmasını söylüyor. The Band’in hala 3D ile sorunları varmış, bu yüzden Neal’a odaklanacaklarmış. Moore onlara sakin olmalarını söylüyor. Team 3D şu anda yeni takım şampiyonlarına bakıyorlarmış. Team 3D için Band’in icabına bakacaklarmış. Ve odadan ayrılıyorlar. Nedense Ray “sizin için Band’in icabına bakacağız.” Lafına bozuluyor. Daha bu adamlar iki senedir bu işteymiş ve kendileri için Band’in icabına mı bakacakmış. Devon ona aşırı tepki verdiğini söylüyor.


X-Division Title
Kazarian vs Doug Williams


Karşılıklı submissionlar’la ikili üstünlüğü ele geçirme çabasında. İlerliyen saniyelerde Williams shoulder block buluyor. Williams head lock bağlıyor. Kaz onu iplere atıyor. Sonra üstünden atlıyor. Arm drag yapıyor. Bir süre maç ikilinin birbirlerini yerde tutmalarıyla devam ediyor. Amatör güreş izliyormuşuz gibi. Her şey var TNA’de! Kaz, Williams’ı ring dışında atıyor. Üstüne atlayacak gibi oluyor ama Williams ringe girince apron’a düşüyor. Slingshot roll-up yapıyor. Williams tuş olmuyor. Kaz, Williams’ın ellerinden tutup yere yapıştırıyor. Williams alabildiğine modified chin lock bağlıyor. Kaz hareketi çevirip kendisi aynı hold’u bağlıyor. Williams köşeye gidiyor. Kaz onu iplere çıkarıyor. Ama Williams ringe inip ring dışına yolluyor Kaz’i. Kaz ringe girmeye çalışırken, Williams ipleri de kullanarak back breaker yapıyor. Kaz yine ring dışında.

Ringe döndüğümüzde, Williams front face lock bağlıyor. Ring dışında çıkıp Kaz’in kafasını ringe çarptırıyor. Ringe dönüyoruz. Yine front face lock bağlıyor. Kaz onu apron’a yolluyor. Drop kick yapıyor. Williams ring dışında. Kaz cross body yapıyor. Williams’ı ringe yolluyor Kaz. Kendisi iplere çıkıp missile drop kick yapıyor. Kaz omuz atıp, clothsline vuruyor. Devamında spin kick ardından spinning swimmink neckbreaker yapıyor. Tuşa geçiyor, Williams ikide kurtuluyor. Williams ani bir Chaos Theory girişiminde bulunuyor, Kaz roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Back slide yapıyor, yine tuş gelmiyor. Devamında Kaz’den slingshot DDT geliyor. Tuş denemesinde sonuç yok yine. Williams clothsline yapıyor. High knee yapıyor. Williams iplere çıkacak gibi oluyor. Sonra “Kandırdım lan fakirler” dercesine elini kaldırıyor. Ringe girdiğinde Kaz roll-up yapıyor. Williams irish whip yapıyor. Kaz iplerden sekip Williams’ın üstüne atlıyor. Pile-driver deniyor, Kaz hareketi çevirip Kaz’i köşeye power bomb ediyor. Brain buster suplex yapıyor ve tuşa geçiyor. Başarısız.

Williams arkadan yakalıyor Kaz’i. Kaz köşeye gidip kurtuluyor. Face buster yapıyor. Tuş denemesi, yine başarısız. Kaz back body drop yapıyor. Köşede omzunu alıyor Williams’ı. Williams kurtulup köşeye götürüyor Kaz’i. Ardından Chaos Theory’i vuruyor ve tuşa geçip kemeri kazanıyor. Bak sen şu talihin oyununa.

Kazanan: Doug Williams


Arka alanda Desmond Wolfe ve afet-i devran Chelsea’yi konuşurlarken görüyoruz. Chelsea böyle olmaması gerektiğini söylüyor. Wolfe ona işe yarayacağını söylemiş. Wolfe şu andan itibaren kimin fikri olduğunun önemi olmadığını söylüyor. Hiçbir şey değişmemiş Wolfe’a göre. Chelsea polis soruşturmasından falan bahsediyor. Artık yüzüğü istemiyormuş. Wolfe onu sakinleştiriyor. Bu iş Abyss ve Wolfe arasındaymış. Chelsea Wolfe’a aitmiş ve hiçbir şey bunu değiştiremezmiş. Boş lafta sınır yok.

Title vs Career Match
Tara vs Madison Rayne©


Maçın başlarında Rayne üstün gibi tara ring dışına kaçıyor. Rayne onu takip edince Tara ring dışında onu köşeye çarptırıyor. Ringe atıp tuşa geçiyor, başarısız. Rayne köşede ayağa kalkarken Tara onun üstüne koşuyor. Rayne üstünden atlayıp sunset flip yapıyor. Tuş gelmiyor. Karşılıklı tuş denemelerinden iki taraf da sonuçsuz ayrılıyor. Rayne back slide yapıyor. Rayne clothsline yapıyor. Tara face buster yapıyor. Suplex yapıp head lock bağlıyor. Tara, Rayne’in ayağından tutuyor. Rayne boştaki ayağıyla tkmeyi geçiriyor. Rayne üst üste tekmelerle Tara’yı yıkıyor. Devamında bir hareket yapma peşinde ama Tara engelleyip clothsline’ı vuruyor. Tara Widow’s Peak deniyor, Rayne kurtuluyor ama ikinci denemeden kurtulamıyor, Tara vuruyor hareketi. Ama Rayne ring dışına uçuyor. Tara da tuşa geçemiyor. Ring dışına inip ringe atıyor Rayne’i. Devamında slam edip iplerden moonsault yapıyor. Tara iplere çıkıp bir daha moonsault yapıyor ama Rayne bu sefer kurtuluyor. Ardından inverted overdrive yapıp tuşa geçiyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor.

Kazanan: Madison Rayne

Maçtan sonra Tara taraftarları selamlıyor.

Christy’nin yanında The Band var. EY herkesin merak ettiği şeyi söyleyecekmiş. Neden The Band’e katılmış. Roster’a bakalım diyor EY. TNA’de kimse The Band’le takılacak kadar zeki, yetenekli ve havalı değilmiş. Scot Hall, ilk başlarda EY’a güvenmediğini ama EY’ın kendisine yanıldığını kanıtladığını söylüyor. Kevin Nash Ink Inc’ın çok iyi bir geleceğe sahip olduğunu söylüyor ama bu gece onların gecesi değilmiş. Scott Hall ve Kevın Nash takım şampiyonları gibi gözüküyormuş ama asıl şampiyonlar The Band’miş. EY birkaç birayı buzluğa koyacağını söylüyor. Konudan konuya atlıyor dalgacılar. Tekrar ringe dönüyoruz.

TNA Tag Team Titles
The Band vs Ink Inc


Scott Hall ve Shannon Moore ringde. Moore bir tokat atıyor. Hall onun kolunu çevirip aşağılayıcı darbeler vuruyor Moore’un kafasına. Moore kurtulup roll-up yapıyor. Hall kurtuluyor. Moore taraftarları coşturuyor. Hall köşeye yolluyor, Moore’u. Clothsline yapıyor. Sonra diğer köşeye atıyor, Moore ona diz atıyor. İplerden drop kick çekiyor. Yerde tekmeliyor. Hall irish whip yapıyor. Moore spin kick vuruyor. Tuş denemesi başarısız. Big Sexy tag alıyor. Nash, Neal’ı gösteriyor. Onu ringe çağırıyor. Jesse Neal tag alıyor. Nash köşede diz darbeleri vuruyor Neal’a. Omuz darbeleriyle devam ederken, Neal çekiliyor ve kendisi ofansa geçiyor. Nash köşede eziyor. Hakem Nash’i uzaklaştırırken, Hall clothsline yapıyor. Nash tuşa geçiyor, başarısız. Hall tag alıyor. Back lock bağlıyor. Nash’den yardım alarak. Hakem kilidi bozuyor. Neal Hall’i yere çarptırıyor. Elbow drop’u ıskalıyor ama devamında. Nash tag alıyor.

Nash köşede ezmeye çalışıyor Neal’i. Neal çekiliyor. Moore tag alıyor. Moore Nash’in üstünden atlayıp Hall’a drop kick yapıyor. Nash’e yumruklar atıyor. Devamında iplerden cross body yapıyor. Neal tag alıyor. Moore iplere çıkıp swimming neckbreaker yapıyor. Sonra Hall’a çakıp onu da ring dışına atıyor ve ona da bir cross body hediye ediyor. Neal, Nash’e spear yapma peşinde; ama Nash çekilince hakeme vuruyor. Eric Young ringe geliyor. Ve Kevin Nash’e bir kendo sopası veriyor. Nash iki kere Neal’a vurmaya çalışsa da ıskalıyor. Sonunda arkasındaki Moore’a vuruyor ama dönünce Neal’dan spear yiyor. Kendisi kendo sopasını alıyor. Tam Nash’e çakacakken, EY onu engelliyor. Aniden Brother Ray ortaya çıkıyor ve arkadan EY’a çakıyor. Ringe giriyor, Nash’in suratına bir şeyler bağırıyor ama en son kendo sopasıyla Neal’a vuruyor! Eric Young ringe girip Nash’i Neal’ın üstüne koyuyor. Hakem zor da olsa üçü sayıyor ve The Band kemerlerini koruyor.

Kazananlar:The Band

Brother Ray, ringde galibiyetlerini kutlayan Band’e sert bakışlar atarken biz de Abyss vs Desmond Wolfe feud’una göz atıyoruz. Hatırlarsanız geçen Perşembe Chelsea, Abyss kendisine saldırmış gibi yapmıştı. Ama Wolfe’un ve kendisinin bu işi hazırlarkenki video’su ortaya çıkınca maf-ı perişan olmuşlardı.


Desmond Wolfe w/Chelsea vs Abyss

Abyss daha Wolfe zevcesi Chelsea ile rampada yürürken arkadan saldırıya geçiyor. Chelsea “Peki ben kalkayım artık” dercesine arka alanın yolunu tutuyor ama hakem onu geri ring kenarına yolluyor. Hatırlatmakta fayda var: Chelsea maç boyunca ring kenarında olacak. Gerçi durduğu yer tam olarak ring kenarı değil ya, neyse. Abyss kısa süre ring dışında hırpalıyor rakibini. Sonra ringe atıyor ve maç resmi olarak başlıyor.

Wolfe bir iki tekme atıp irish whip yapma peşinde. Abyss onu engelleyip kendisi yapıyor hareketi. Wolfe bir kere Abyss’in altından geçip cross body yapıyor ama Abyss hiç etkilenmiyor.  Abyss biraz yerde rakibini yumruklayıp choke slam için taraftarları coşturuyor. Chelsea ringe doğru yönelince, Abyss dikkatini ona çeviriyor. Wolfe, Abyss’e arkadan saldırıp ring dışına düşürüyor. Wolfe, Abyss’i demire çarptırıyor. O esnada kamera, Chelsea’nin gülümseyen yüzünü gösteriyor. Çok güzel kız lan. İzmir’li olmasın? Düşününce Chelsea’ye Çağla ismi de gider yani. Ringe dönüyoruz. Wolfe Abyss’in kolunu çeviriyor. Abyss yere atıyor Wolfe’u. Wolfe kalkıp big boot yapıyor. Bir süre daha sol koluna çalışıyor. Abyss yine kurtulunca, Wolfe üst üste shoulder block yapıyor ama Abyss yıkılmıyor. Sonunda Wolfe bir shoulder block yiyor.

Wolfe kalkıp bir daha Abyss’in sol kolunu kilitliyor. Bu sefer kolayca kurtulup irish whip yapıyor. Choke slam arayışında, olmayınca bir tekme vuruyor. Köşede clothsline yapıp, side slam vuruyor. Tuş denemesi, başarısız. Abyss’den bir choke slam arayışı daha, Wolfe kurtulup, Abyss’in kolunu çeviriyor. Arkasından DDT yapıyor. Tuş denemesi, başarısız. Abyss’i köşeye götürüp kendine has chop’unu vuruyor. Ardından gerilip europan upper cut vuruyor. Birkaç kere onmuz darbeleri vuruypr ama Abyss etkilenmiyor. Devamında Abyss choke slam buluyor. Chelsea yine ringe doğru ilerliyor, Abyss onu boğazından yakalıyor. Chelsea’ye bir şey yaparsa Abyss TNA’deki en nefret ettiğim adam olur. Chelsea çaktırmadan, cüzdanındaki nuckle’ı Wolfe’a veriyor. Hakem Chelsea’yi uzaklaştırırken, Wolfe nuckle’ı eline geçirip Abyss’e çakıyor. İçimin yağları eridi. Wolfe tuşa geçiyor, Abyss hulk-up oluyor. Yumruklar atıp irish whip yapıyor. Ardından Black Hole Slam geliyor ve tuş. Abyss maçı kazanıyor.

Kazanan:Abyss

Abyss maçtan sonra Chelsea’ye Perşembe günü görüşürüz diyor.

Christy’nin yanında Mr.Anderson var. Anderson bir süre Jeff Hardy hayranıymış gibi davranıyor. Sonra bunu yapmayacağını, yapmak istemediğini söylüyor. Neden mi? Çünkü kendisi bir asshole’muş. Hardy’nin taraftarları varmış. Ama Anderson’ın da kendi takipçileri varmış. Anderson onlara, Anderson’ın assholelar’ı diyormuş. Ve bu gece onlar yüksek sesle ve gururla bağıracaklarmış. “Maçın kazananı bir kez daha Mrrrrrr” Anderson kısmını taraftarlar söylüyor. Anderson “Teşekkürler asshole’lar.” Diyor. Christy tam röportaşı bitirecekken Anderson gelip bir daha Andersooooooon diyor. Ben de bir asshole’um, söylemeden geçemeyeceğim.


Jeff Hardy vs Mr.Anderson

Lock-up’la maç başlıyor. Anderson, Hardy’i köşeye ötürüp tekmeliyor. Hardy spine buster’a benzeyen bir hareketle yere yıkıyor Anderson’ı. Yumruklar atıyor. Hardy bir flying clothsline peşinde ama Anderson eğilince ring dışına uçuyor.  Anderosn ring dışında Hardy’nin beline çalışıyor. Sonra ringe atıyor ama elbow drop’u ıskalıyor. Bu arada taraftarlarda büyük bir “We are assholes” tezahuratı var. Hardy köşede clothslinelar vuruyor. Sonra yere çökmüş rakibine drop kick yapma peşinde ama Anderson ayağını kaldırınca geriye düşüyor. Anderson, Hardy’nin karnına knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Anderson, Hardy’i köşeye götürüp yumruklar atıyor. Anderson Hardy’nin kolunu kilitliyor, hardy kurtulup iplerden sekiyor ama Anderson diz darbesi vuruyor. Tuş denemesi, başarısız. Anderson iplere çıkıyor. Hardy’nin üstüne atlıyor, hardy ayaklarını kaldırıyor, Anderson, Hardy’nin ayaklarını yakalayıp elbow drop yapıyor. Tuş denemei, Hardy ikide kurtuluyor. Anderson, Hardy’nin sırtına diz darbeleri vurup yine tuşa geçiyor. Yine başarısız oluyor.

Anderson yumruklar atıp köşeye gönderiyor rakibini. Hardy köşeden havalanıyor ama Anderson onun ayaklarından yakalayıp iplere atıyor. Anderson, iplerde ayağa kalkan Hardy’nin üstüne koşuyor ama back body drop ile kendini ring dışında buluyor. Hardy de ring dışına çıkıp ringin altından bir sandalye alıyor. Rampaya kurup üstünden Anderson’a leg laritat yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. İki adam da aynı anda ayağa kalkıyorlar. Ortada yumruklaşmalardan Hardy üstün çıkıyor. Üst üste clothslinelar’ı vurup tuşa geçiyor. Yine başarısız oluyor. Köşeye atıyor Anderson’ı. Köşede clothsline yapıp, bulldog yapıyor. Tuşa geçiyor, yine sonuçsuz. Hardy sitout inverted Suplex slam deniyor. Anderson engelleyip, Green Bay Plunge yapıyor. Tuş denemesi, Hardy son anda kurtuluyor. Anderson, Mic-Check deniyor, Hardy engelliyor. Anderson onu iplere çarptırıp ikinci denemede vuruyor Mc-Check’i tuş denemesi, yine Hardy ipleri yakalıyor. Anderson onu ortaya çekip yine tuşa geçiyor, yine başarısız oluyor.

Hardy bir tekme atıyor. Ardından sitout inverted Suplex slam’i vuruyor. İplere çıkıyor; ama Anderson’ın ayaklandığını görünce tekrar ringe iniyor. Twist of Fate yapıyor. İplere çıkıyor, Anderson ipleri sallayıp Hardy’i düşürüyor. İplerin üstünden Gren Bay Plunge denemesi var, Hardy engelleyip, Anderson’ın suratının üstüne düşmesini sağlıyor. Ardından da iplere çıkıp, Anderson’ın sırtına Swanton Bomb’u vurup tuşa geçiyor ve maçı kazanıyor. Hüsranlardayız.

Kazanan:Jeff Hardy


Maçtan sonra Anderson Hardy’e elini uzatıyor ama Hardy kendisine sunulan eli kabul etmeyip arka alanın yolunu tutuyor. Bayağı yuhalanıyor bu olay.

Arka alanda Ric Flair ve AJ Styles ile röportaj var. Christy, birkaç dakika sonra Rob Van Dam’in Styles karşısında kemerini korumaya çalışacağını söylüyor. Ama Christy’nin asıl merak ettiği Ric Flair’ın ne düşündüğüymüş. Flair AJ’e güvendiğini söylüyor. Asıl konuşması gereken AJ’miş. Styles’a göre TNA’i temsil etmekle hiç alakası olmayan biri tutuyormuş şu anda ana kemeri. Kendisine saygı duymayan bir adama nasıl saygı duyabilirlermiş. Styles kemeri geri alacağını söylüyor. Sadece kendisi için değil Flair için de alacakmış. Çünkü bunu hak ediyormuş.

Sting vs Jeff Jarett

JJ’in müziği çalıyor ama kendisi ortalıkta yok. Arka alana dönüyoruz, Sting saldırınsa başlamış bile. JJ’in kafasının kanadığını görüyoruz. Sting, bir yandan JJ’i ringe getirirken bir yandan da sert bulduğu her yere çarptırıyor. Rampaya geldiklerinde spiker masasına sürttürüyor kafasını. Demir merdivene vuruyor. Beyzbol sopasıyla çakıyor. Ringe atıyor ve hakem zili çalıyor. Stinger Scorpion Death Drop’u vurup tuşa geçiyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan:Sting


Sting maçtan sonra bir mikrofon alıyor. Ve JJ’e onun, “o adamlar”dan farklı olmadığını söylüyor. Ve onlar da aynı JJ’in bu gece ödediği gibi ödeyeceklermiş. O adamlar kim lan? JJ’i sedyeye koyup götürürlerken Sting bir daha saldırıyor. Hulk Hogan rampaya gelip, JJ’i daha fazla hasardan koruyor.

Christy’nin yanında RVD var. Christy ilk ekz bir PPV’de kemerini koruyacağını söylüyor. RVD, bunun birçok defa tekrarlanacağından dem vuruyor. Şu ana kadar birçok kemer kazanmış. Aralarında bazıları ringde unutacağı kadar değersizmiş. Ama bu öyle değilmiş. Bu kemer kendisini en iyi güreşçi yapıyormuş, en havalı yapıyormuş ve Mr. TNA yapıyormuş. Bu yüzden TNA şampiyonu olarak kalacakmış.


TNA World Heavyweight Title
Rob Van Dam© vs AJ Styles w/Ric Flair


Maçın ilk üç dakikası RVD’nin taraftarları coşturması ile geçiyor. Sonra lock-up’la maç başlıyor. Styles, RVD’yi köşeye götürüyor. Hakem onları ayırıyor. İkili yine sözlü olarak tartışıyorlar. RVD tam taraftarlara “R V D” çektirecekken Styles bir yumruk atmaya çalışıyor. RVD altından geçiyor. Styles iplerden sekiyor, RVD’nin darbesinin altından geçiyor yine, diğer iplerden sekerken RVD clothsline’ı vuruyor. Styles ring dışına uçuyor. RVD ringde yalnız kalınca yine taraftarlara “R V D” çektiriyor. Sürü olmaya hazır AKP seçmenleri gibi olan TNA taraftarı da hemen RVD diye bağırıyor. Styles RVD’yi ring dışına çekiyor. Chop vuruypr iki tane. RVD yumruklar atıyor. Styles yine chop vuruyor. Bir iki yumruk atıp RVD’nin kafasını rampaya çarpmaya çalışıyor. RVD engelleyip Styles’ın kafasını çarpmaya çalışıyor. Styles dirsek atıyor ve rampaya çıkıp moonsault yapıyor. RVD altından geçip kendisi rampaya çıkıyor ve moonsault yapıyor.

Styles apron’a çıkıyor. RVD’ye omuz atıyor. İplere çıkıp RVD’nin üstüne atlıyor ama RVD çekilince hiçbir hareket tamamlanmıyor. RVD Rolling Thunder için iplerden sekiyor, Flair onun ayağından tutup çekiyor. Hakem Earl Hebner bunu görüyor ve Flair’ı ring kenarından men ediyor. Styles ring dışına inip itiraz ediyor. RVD ring dışına iniyor ama clothsline yiyor. Bu arada Flair spiker masasına oturuyor. Styles ringe giriyor. RVD de arkasından ringe girmeye çalışıyor ama Styles ona omuz atıp ring dışındaki RVD’ye flip dive yapıyor! Ringe dönüyoruz, Styles tekmeler atıp slam ediyor RVD’yi. Devamında knne drop yapıp tuşa geçiyor. Başarısız oluyor. RVD bir tekme atıyor. Köşeye atmaya çalışıyor, Styles’ı. Styles engelleyip, RVD’yi yolluyor. RVD iplere çıkıyor. Styles arkadan yaklaşıp RVD’yi ring dışına itiyor. RVD’nin suratı rampaya çarpıyor. Styles, RVD’yi tekrar ringe atıp tuşa geçiyor, başarısız oluyor.

Styles chin lock bağlıyor. RVD ipleri yakalıyor. Styles chop vuruyor. RVD yumruk atıyor. RVD yumruklar atıp, AJ’i köşeye yolluyor. Üstüne koşuyor, suratına tekmeyi yiyor. Styles iplere çıkıp tornado DDT yapıyor. Tuş denemesi, RVD ikide kurtuluyor. Stylse snap mare yapıp, RVD’nin sırtına bir tekem atıyor. İplerde sıkıştırıyor RVD’nin kafasını.  RVD bir iki yumrukla maça dahil olacakmış gibi oluyor. Dizlerinin üstüne kadar yükseliyor hatta ama Styles bir iki yumruk daha atıp drop kick çekiyor. Styles tuşa geçiyor, RVD ikide kurtuluyor. Styles head lock bağlıyor, RVD yumruklarla kurtuluyor. Bir süre ikili birbirlerinin ofansa geçmelerini engelliyorlar. Devamında RVD bir tekme atıyor. İki tane clothsline yapıp super kick vuruyor. Styles köşeye yapışıyor. RVD taraftarlara RVD çektiriyor yine. Sonra Styles’ın üstüne koşuyor ama Styles kaçıyor. Şaklabanlık yapacağına maçına baksa bunlar olmayacak. Styles yumruklar atıyor.

Chop vurup diğer köşeye atmaya çalışıyor. RVD engelleyip Styles’ı diğer köşeye atıyor. Ardından monkey flip yapıyor. Sonra iplere çıkıp taraftarlara RVD çektiriyor. Bıktık artık. Ardından frog splash yapıyor ama Styles çekiliyor. Burada Flair amcam “ RVD her defasında bunu yaptığında AJ’e kendisini iyileştirecek, ayaklarının üstünde yükselecek, nefesini düzenleyecek zamanı veriyor. “ diyor. Benle aynı fikirde yani. Styles Springboard clothsline yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Side roll-up yapıyor aniden, RVD tuştan kurtuluyor. Styles RVD’yi kaldırıyor, RVD rakibinin kafasını indirip kurtuluyor. Ama Styles iplerden sekip Pele’yi vuruyor! Tuş denemesi, başarısız. RVD köşede ayağa kalkıyor. Styles üstüne koşuyor, RVD çekiliyor. Northern Lights Suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, Styles ikide omzunu kaldırıyor.

RVD, Styles’ı ayağa kaldırırken, Styles small package yapıyor. RVD yine tuş olmuyor. RVD inverted atomic drop yapıyor. Devamında Styles’ı iplere koyup, iplerden tekme atıyor. Rolling Thunder yapıyor ama Styles dizlerini kaldırıyor. Darbeyi RVD alıyor. Styles hemen tuşa geçiyor. Başarısız oluyor yine. Stylse bir submission uyguluyor ardından power bomb yapıp yine tuşa geçiyor. Ona yine hüsran kalıyor. RVd’yi kaldırırken, RVD onu ayaklarıyla itiyor ama Styles hızlı davranıp RVD köşede ayağa kalkarken onu eziyor. Tuşa geçiyor, RVD son anda kurtuluyor. Styles, Styles Clash deniyor. RVD back body drop yapıyor. Styles roll-up yapıyor. Karşılıklı tuş denemelerinden iki taraf da sonuç alamıyor. Sonunda ikili iplerden sekip aynı anda vurdukları clothslinelar’la yerde kalıyorlar. İkili aynı anda ayağa kalkıyorlar. RVD tekme atmaya çalışıyor, Styles yakalıyor, RVD roll-up yapıyor. Styles tuş olmuyor. Devamında Figure Four deniyor, RVD yine roll-up ile kurtuluyor. Yine tuş gelmiyor.

Styles RVD’yi köşeye yolluyor, üstüne koşuyor RVD onu apron’a yolluyor. Styles üstüne atlıyor RVD onu havada yakalıyor. Styles Inverted atomic drop yapıyor. Tuşa geçiyor, yine başarısız. Styles 450 Splash yapıyor, RVD çekiliyor. Flair spiker masasını terk edip ringe doğru yürüyor. Jay Lethal’in müziği çalıyor. Flair onu sallamayıp ringe doğru yürümeye doğru devam ediyor. Lethal arkadan saldırıyor Flair’a. Flair önce üstün çıksa da low blow yiyor. Devamında Lethal, Flair’a figure four leg lock bağlıyor. Ringde de RVD iplere çıkıyor, Styles onu engellemeye çalışsa da, RVD Styles’ın kafasını iplere çarptırıyor. Devamında iplere çıkıp Frog Splash’i de vuruyor. Tuşa geçip, kemerini koruyor.

Kazanan:Rob Van Dam

RVD kemerini kaldırırken şov da sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci