Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2010/06/13 - Slammiversary VIII



13 Haziran 2010 tarihinde yapılan ve TNA'in kuruluşunun 7. yılının kutlandığı Slammiversary VII şovunda Rob Van Dam ana kemeri Sting'e karşı korumaya çalışıyor. Ayrıca, The Enigmatic Assholes vs. Beer Money, Inc maçını da izlediğimiz şovda Abyss ve Desmond Wolfe ise bir Monster's Ball maçında karşı karşıyalar.

TNA Slammiversary VII

Slammiversary’nin şanlı tarihine bir göz attıktan sonra havai fişek gösterisiyle şov başlıyor. Hemen ilk maç;

No 10 Contender Kazarian vs Kurt Angle
Angle’ın head lock bağlaması ile maç başlıyor. Kaz iplere yolluyor. Angle Shoulder Block yapıyor. Angle bir daha iplerden sekiyor, Kaz altından geçiyor. Üstünden atlıyor ve arm drag ile yere yıkıyor Angle’ı. Angle Kaz’i kolundan yakalıyor. Kaz atletik hareketlerle kurtuluyor. Head lock bağlıyor. Angle iplere yolluyor Kaz’i. Yakalayıp köşeye çarptırıyor. Diğer köşeye fırlatıyor. Köşede ezme peşinde ama Kaz apron’a çıkıyor. Devamında iplere çıkıp missile drop kick yapıyor. Ayağa kaldırıyor, Angle’ı. Angle hemen ofansa geçip German Suplex yapıyor. İkincisi de gelecekken, Kaz hakem Brian Hebner’ın burnunun dibinde low blow yapıyor. Hebner, Kaz’i DQ edecekken Angle onu durduruyor. Kaz hemen Angle’a saldırıp yumruklar atıyopr. Angle ring dışına kaçıyor, Kaz onun üstüne atlıyor! Kaz Angle’ı ringe atıp Slingshot Leg drop yapıyor. Kaz maçın ilk tuşunu deniyor ama başarısız.

Kaz iplerden sekiyor, Angle back breaker yapıyor. Angle köşeye atma peşinde rakibini. Kaz çevirip Angle’ı yolluyor. Angle köşeye çarpıyor, Kaz bir de clothsline yapıyor. Tuşa geçiyor başarısız. Kaz head kock bağlıyor. Angle kurtulup German Suplex yapıyor. İki adam da aynı anda ayağa kalkıyorlar. Ortada yumruklaşmalardan sonra Angle clothslinelar vuruyor. Ardından irish whip yapıp back body drop yapıyor. Köşeye atıp seken rakibine belly to belly Suplex yapıyor. Devamında Angle Slam deniyor, Kaz kurtulup spinning neckbreaker yapıyor. Tuş denemesi yine başarısız. Kaz iplerden sekiyor, Angle bir tekme atıp power bomb yapıyor. Tuş denemesi başarısız ama Kurt hemen bir Angle Lock bağlıyor. Kaz roll-up yapıyor. Yine tuş yok. İki adam da ayağa kalkıyorlar, Kaz Angle’ın darbesinin altından geçip iplerden sekiyor ve drop kick yapıyor. Tuş denemesi, yine başarısız.

Kaz iplere çıkıyor, Angle da onu takip edip belly to belly superplex yapıyor. Yine tuşa geçiyor. Yine başarısız oluyor. Angle’dan yine Angle Slam denemesi, Kaz sunset flip yaparak kurtulmaya çalışıyor. İki hareket de başarısız oluyor. Angle, Angle Lock bağlama peşinde, suratına tekme yiyor. Kaz, Angle’ın üstüne koşuyor, Angle onu apron’a yolluyor. Kaz omuz atıp Slingshot DDT yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Bir süre ikilinin üstünlüğü ele alma çabalarından sonra Angle dört kere German Suplex yapıyor. Ardından Angle Slam denemesi var. Ama Kaz engelleyip Kneeling back to belly piledriver yapıyor. Tuş denemesi, Angle yine omzunu kaldırıyor. Bu güzel maç devam ediyor. Kaz iplerden sekiyor, clothsline yapıyor. Tuş denemesinde yine sonuç yok. İplere çıkıyor, Angle’ın üstüne atlıyor ama Angle bir tekme atıp Angle Slam’i vuruyor! Tuş denemesi Kaz 2.99’da kurtuluyor.

Angle iplere çıkıyor. Moonsault yapma peşinde, Kaz power bomb yapıyor. İplerden destek alarak tuşa geçiyor ama Angle buna rağmen omzunu kaldırıyor. Kaz yine piledriver deniyor ama Kurt hareketi Angle Lock’a çeviriyor. Kaz pes ediyor.

Kazanan:Kurt Angle

X-Division Title
Brian Kendrick vs Douglas Williams©


Maçın ilk birkaç dakikası, Williams’ın Kendrick’i yerde tutma çabaları ve karşılıklı submissionlar’la geçiyor. Sonra Williams Kendrick’i ring dışına atıyor. Williams da ring dışında. Back Suplex yapıyor. Ringe dönüyoruz. Kendrick iplerden sekip cross body yapıyor, Williams onu yakalayıp Fallaway slam yapıyor. Tuş denemesi başarısız. Back breaker yapıyor. Bir çeşit submission bağlıyor. İsmini bilmiyorum, normalde bakarım internetten ama bu maç beni sıktı azizim. Kendrick kurtulup, ani bir tuş arıyor. Başarısız. Williams Suplex yapma peşinde, Kendrick apron’a çıkıyor. Williams iplerden sekiyor, Kendrick ringe atlayınca Williams’ın çarpmaya çalıştığı yerde kimse olmayınca ring dışına uçuyor. Kendrick de suicide dive yapıyor. Ringe dönüyoruz. Kendrick iplere çıkıp missile drop kick yapıyor. Devamında köşede bir darbe vurup, enzuigiri yapıyor. İplerden sekip bir de drop kick yapıyor. Tuş denemesi başarısız. Kendrick tekme atıp bir daha tuşa geçiyor. Başarısız. Williams köşeye atıyor Kendrick’i. Üstüne koşuyor, Kendrick ayağını kaldırıyor ama Williams yakalayıp Kendrick’in takımlarına bir tekme atıyor. Üst üste karşılıklı roll-uplar geliyor. Williams, snap Suplex yapıyor. Ardından guthwrench Suplex yapıyor. T-Bone Suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Williams Chaos Theory deniyor, Kendrick, Williams’ın kolunu ısırıyor. İplere çıkarıyor ve bir hareket yapamadan, Williams onu indirip tornado DDT yapıyor. Tuşa geçiyor ve kemerini koruyor.

Kazanan:Douglas Williams

Arka alanda Christy’nin yanında Eric Bischoff var. Christy, normal güreşçiler için TNA title’ı kazanmanın büyük bir olay olduğunu ama Sting bunun sadece planın bir parçası olduğunu söylediğini hatırlatıyor. Ve Sting’in bu lafının ne anlama geldiğini söylüyor. Bischoff hiçbir fikrinin olmadığını söylüyor. RVD’nin şampiyonluğundan söz ediyor. RVD’yi övüyor bir süre. Bu geceden sonra Sting’in ortalıkta daha az gözükeceğini umduğunu söylüyor.

TNA Knockouts Title
Roxxi vs Madison Rayne


Rayne maçtan önce mikrofon alıyor. Rayne, Roxxi’nin kendisine bir şey açıklamasını istiyor. Rayne bu maç için her şeyini ortaya koyuyormuş. Kazanacak hiçbir şeyi yokmuş amma velakin kaybedecek birçok şeyi varmış. Roxxi’nin de tam tersi olduğunu söylüyor. Roxxi’ye de bu maça kariyerini koymasını söylüyor. Roxxi tam cevap verecekken, Rayne kafasına mikrodonla vuruyor. Zil çalıyor ve maç başlıyor.

Roxxi’nin kafasının kanadığını görüyoruz. Rayne hemen tuşa geçiyor. Hemen başarısız oluyor. Rayne köşede boğuyor Roxxi’yi. Roxx bir tekme atıp clothsline yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Roxx iplerden sekiyor, Rayne onu ring dışına atıyor. Roxxi ringe girmeye çalışırken apron’da yolu kesiliyor. Rayne’e diz atıp köşeye çarptırıyor. Ardından iplere çıkıyor ama Rayne onun ayaklarından çekiyor. Clothsline yapıp tuşa geçiyor. Başarısız. Roxxi yumruklar atıp iplere yollamaya çalışıyor Rayne’i. Rayne engelleyip Roxx’iyi iplere atıyor. Roxxi bir tekme atmaya çalışıyor, Rayne engelliyor Roxxi enzuigiri yapıyor. Devamında köşede eziyor rakibini. Big boot yapıyor. Fallaway slam yapıyor. Ardından Voodoo Drop da geliyor! Tuş denemesi Rayne kurtuluyor! Ama Roxxi’den bir Voodoo Drop daha geliyor. Rayne ring dışına düşüyor. Roxxi de ring dışına inip Rayne’i ringe atıyor. Kendisi ringe girerken kafasına tekmeyi yiyor. Rayne ardından Inverted Overdrive yapıyor ve tuşa geçip bu heyecansız, dandik sonla kemerini koruyor.

Kazanan: Madison Rayne

Brother Ray vs Jesse Neal


Maçtan önce Shannon Moore ve Brother Devon da ringe geliyorlar. Brother Ray bir mikrofon alıyor. Ringdeki herkese bir özür borcu olduğunu söylüyor. Ray son birkaç haftadır bir geri zekalı gibi davrandığını söylüyor. Ray, Neal’a güreşmelerinin gereği olmadığını, Neal’ın aynı Ray ve Devon’ın kendisine öğrettiklerini yaptığını ve tüm taraftarların da onu gerçekten sevdiğini söylüyor. Ray sonunda herkesten özür diliyor. Team 3D ve Jesse Neal arka alanın yolunu tutuyorlar. Derken, Ray Neal’a bir tane geçirip ringe fırlatıyor. Hakem zili çalıyor.

Ray bir tane tekme atıyor. Aynı esnada Shannon Moore ve Devon ringe koşuyorlar. Görevliler onların ringe girmesine izin vermiyor. Ray bir süre rakibini hırpalıyor. Köşeye çıkarıp çok sert bir chop vuruyor ve neckbreaker yapıyor. Birkaç kere daha choplar vuruyor. Neal birkaç yumruk atıp nefes alıyor. Ardından iki tane clothsline yapıp köşeye atıyor Ray’i. Diğer köşeye çarptırma peşinde ama Ray onu engelliyor. Neal cross body yapıyor. Ardından belly to belly Suplex geliyor. Tuş denemesi başarısız. Neal iplerden sekiyor, Ray onu yakalayıp  Bubba Bomb yapıyor. Ardından Neal’ın sırtına darbeler vuruyor. O esnada taraftarların arasına yürüyen Tommy Dreamer’ı görüyoruz! Ringde Ray, Neal’a bir tekme atıyor. Devamında Senton Splash’i ıskalıyor. Jesse Neal kalkıp spear yapıyor ve tuşa geçip maçı kazanıyor.

Kazanan: Jesse Neal

Christy’nin yanında Hernandez var. Christy, Hernandez’in harika gözüktüğünü söylüyor. Ve bu Morgan için iyi bir haber olamazmış çünkü bu gece ikisinin maçı varmış. Hernandez konuşmaya başlıyor. Morgan, Hernandez’i üç aydır evde oturmaya zorlamış. Her hafta Morgan’ın çıkıp kendisiyle dalga geçtiğini görmek kendisini sinirlendirmiş. Geçen Perşembe intikamının birazını tatmış ve bu gece tüm yemeği yiyecekmiş.

Matt Morgan ve Hernandez arasında geçenlere göz atıyoruz.


Hernandez vs Matt Morgan

Matt Morgan ringe günlük kıyafetleri ile geliyor. Elinde bir mikrofon var. Kendisi bu gece PPV’de güreşemeyeceğini söylüyor. Bunun sorumlusu kendisi değilmiş. Sorumlusu kendisine arkadan saldırıp boynunu sakatlayan Hernandez’miş. Morgan cebinden doktoru tarafından bu gece güreşemeyeceğine dair imzalanmış bir not çıkarıyor. Morgan taraftarlarından özür diliyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Ve tahmin edin ne oluyor? Hernandez Morgan’a saldırıyor. Ringe atıyor ve maç başlıyor.

Hernandez bir süre iplerde Morgan’ı boğuyor. Sonra köşede eziyor. Hakem onları ayırmaya çalıştığında hakemi kaldırıp köşeye oturtuyor. Morgan’a dönüyor tekrar. Morgan diz çöküp saldırmaması için yalvarıyor Hernandez’e ardından ring dışına yolluyor onu. Kendisi de ring dışına inip clothsline yapıyor. Ardından ringe atıp köşeye çarptırıyor rakibini. Hernandez tekrar ring dışına düşüyor. Hakem 8’i saydığında Hernandez ringe giriyor. Morgan yine köşeye atıp kendine has omuz darbelerini vuruyor. Ardından köşede ezip, side slam yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Morgan irish whip yapma peşinde, Hernandez engelliyor. Morgan’ı köşeye atıp orada eziyor. Clothsline yapıyor. Ardından sert bir Shoulder Block vuruyor. Morgan’ın t-shirt’ünü çıkarıp boğazını sıkıyor. Hakem onları ayırıyor. Hernandez dayanamayıp hakemi kaldırıp fırlatıyor. Hakem maçı bitiriyor.

Kazanan: Matt Morgan via DQ


Maçtan sonra Hernandez saldırısına devam ediyor. Aynı istikrarla hakem Brian Hebner da onları ayırmaya devam ediyor. Sonunda Hernandez Morgan’ı demirlerde yakalıyor ve aynı Morgan’ın kendisine yaptığı gibi kafasına tekme atma peşinde ama Hebner Morgan’ın önüne geçiyor, dolayısıyla darbeyi de o alıyor. Morgan arka alana kaçıyor. Birçok hakem Brian Hebner’a yardıma gelirken, biz de arka alana Christy’nin yanına gidiyoruz.

Christy’nin yanında Hulkster var. Christy, Hogan’a Sting RVD olayında yorumlarını soruyor. Ne saçma bir cümle kurdum. Neyse, anladınız siz. Hogan Sting’e bir süre veriştiriyor. Ve Jeff Jarett’a yaptıklarıyla sınırı aştığını söylüyor. RVD Hogan’ın gördüğü en iyi atletlerden biriymiş. Ve bu gece geçen ayın tekrarını görmeyeceklermiş.

Monster’s Ball Match
Desmond Wolfe w/Chelsea vs Abyss


Maç Wolfe’un kendo sopasıyla Abyss’e çakma denemesiyle başlıyor. Abyss altından geçiyor. Irısh whip yapıyor. Wolfe bir tekme atıyor, iplerden sekiyor, big boot’a maruz kalıyor. Nigel’a büyük destek var bu arada. Abyss bir sandalye alıp taraftarları coşturmaya çalışıyor ama Wolfe sandalyeye tekme atıyor. Dolayısıyla sandalye Abyss’in kafaya çarpıyor. Wolfe sandalyeyi köşeye sıkıştırıyor. Abyss’i oraya atma peşinde ama Abyss engelliyor. Wolfe köşeden havalanıyor, Abyss onu yakalayıp side slam yapıyor. İlk tuş denemesi başarısız. Abyss ringin altından tel örgülerin bağlı olduğu bir masa çıkarıyor. Köşeye yerleştiriyor. Wolfe birkaç darbe vurup, yine Abyss’i köşedeki sandalyeye çarptırma peşinde. Abyss engelliyor ve Wolfe’u sandalyeye yolluyor. Chelsea’nin şaşkınlıkla dolu yüzünü görüyoruz, ölürüm ona ben.

Ring dışına çıkıp rampadaki çöp tenekesini alıyor Abyss. Ringe atıyor ama kendisi ringe girerken Wolfe’dan darbe yiyor. Wolfe çöp kutusunu alıp iki tane çakıyor Abyss’e. Rampaya gidip diğer çöp kutusunun içinden tel örgülerle sarılmış bir oyuncak ayı çıkarıyor. Ringe giriyor. Abyss onu köşede eziyor. Sonra oyuncak ayıyı alıp, Chelsea’ye hediye ediyor. Chelsea şaşkın, yavrum benim. Abyss ringin altından ufak bir çuval alıyor. Herkes içinde raptiyeler olduğundan emin. Abyss ringe döküyor ve içinden çam parçacıkları çıkıyor. Wolfe tırsıp ring dışına kaçıyor. Chelsea’nin arkasına saklanıyor. Bakın buradan söylüyorum, eğer Chelsea bir darbe alırsa bir daha TNA izlemem. Wolfe, Chelsea’yi Abyss’in üstüne itiyor. Abyss kibarca kenara çekiyor Chelsea’yi. Delikanlı adammış. Ama Wolfe kendo sopasıyla Abyss’e çakmaya başlıyor.

Sopayla boğuyor Abyss’i. O esnada anons masasına kadar ilerliyorlar. Wolfe demirlere çarptırıyor Abyss’in kafayı. Wolfe kendo sopasıyla bitirici darbeyi vurma peşinde, Abyss onu boğazından yakalıyor ve choke slam yapıyor! Wolfe’un düştüğü yer içine geçiyor. Abyss Wolfe’u ringe atıyor. Tuşa geçiyor, Wolfe ayağını iplere koyuyor. Abyss tel örgülü masayı yere indiriyor. Wolfe’u iplere çıkarıyor, masanın üstüne superplex çekme düşüncesinde ama Wolfe engelleyip power bomb yapıyor! Tuşa geçiyor, Abyss omzunu kaldırıyor. Abyss’in kollarının kanadığını görüyoruz. Wolfe kendo sopasıyla bir iki tane vuruyor. Abyss pek etkilenmeyip Shock Treatment yapıyor. Tuş denemesi, başarısız. Abyss, camların üstüne choke slam deniyor, Wolfe kurtulup bir diz atıyor. Devamında kendo sopasını alıp Abyss’in ensesine geçiriyor ve Abyss yüz üstü camlara geçiriyor! Wolfe tuşa geçiyor ama başarısız.

Wolfe, dönüp Chelsea’den knuckles’ı kendisine vermesini istiyor. Chelsea’nin çantasını alıyor ama içi boş. Chelsea gömleğinin içinden knuckles’ı çıkarıp Abyss’e atıyor! Bu arada o knuckles olmak için nelerini vermezdim? Abyss, knuckles’lı eliyle Wolfe’a geçirip ardından Black Hole Slam yapıyor. Ve tuşa geçip maçı kazanıyor.

Kazanan: Abyss

Arka alanda Rob Van Dam ile röportaj var. Christy RVD’ye şampiyonun aklında neler olduğunu soruyor. RVD şu anda en iyi halinde olduğunu söylüyor. Bu Sting için kötü habermiş.

Jay Lethal vs AJ Styles w/Ric Flair

Lock-up’la maç başlıyor. Styles köşeye sürüklüyor Lethal’i. Bir tane chop vuruyor. Lethal tokat atıyor. Styles ring dışını turlayıp geri ringe giriyor. Head lock bağlıyor. Lethal iplere yolluyor Styles’ı. Styles low drop kick yapıyor. Lethal yumruklar atıp chop vuruyor. Irisih whip yapıyor, Styles engelleyip kendisi bir chop vuruyor. LEthal köşeye atıyor Styles’ı. Monkey flip yapıyor ama Styles yere düşmüyor. Styles arm drag ile yere atmaya çalışıyor Lethal’i. Lethal engelleyip kendisi arm drag yapıyor. Ardından da drop kick. Lethal tuşa geçiyor, Styles daha hakem 1’i saymadan kurtuluyor. Lethal snap Suplex yapıp yine tuşa geçiyor. Yine başarısız. Bir tane chop vurup, köeye çarptırıyor. Ardından back breaker yapıyor. Tuş denemesi, Styles yine omzunu kaldırıyor. Lethal utanmadan bir daha tuşa geçiyor, yine başarısız.

Styles bir chop vurup irish whip yapıyor. Lethal head scissors yapıyor. Styles ring dışına kaçıyor. Lethal, Styles’ın üstüne atlıyor, Styles ringe kaçıyor. Kendisi Lethal’ın üstüne atlama peşinde ama Lethal çekiliyor, Styles apron’a düşüyor. Lethal ring dışından Styles’ın ayaklarını çekiyor. Styles yere düşürüyor. Alkış alıyor bu hareketler. Ringe dönüyoruz. Lethal chop vurup, Styles’ı köşeye atmaya çalışıyor. Styles engelleyip, Lethal’i atıyor. Lethal köşede havalanıyor ama Styles havada yakalayıp iplere atıyor. Lethal’in kasıklarına ipler giriyor. Styles bir chop vuruyor. Lethal karşılık verince Styles enzuigiri yapıyor. Ardından slam edip, knee drop yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Styles Lethal’i kaldırmaya çalışırken, Lethal birden canlanıp Styles’ı köşeye sürüklüyor. Omuz darbeleri vurup chop vuruyor. Bir an diğer köşeye atmaya çalışıyor, Styles engelliyor. Karşılıklı üstünlüğü ele alma çabalarından sonra Lethal scissors kick vuruyor ve tuşa geçiyor. Başarısız. 

Lethal, Styles’ı kaldırmaya çalışırken Styles back Suplex yapıyor. Ardından ring dışına atıyor rakibini. Ring dışında Ric Flair Lethal’i ceketiyle boğuyor. Ringe dönüyoruz. Styles tuşa geçiyor, başarısız. Head lock bağlıyor, Lethal kurtulacak gibi olunca irish whip yapıyor. Lethal iplerden sekip shoulder block yapıyor. Yumruklar atıp, atomic drop yapıyor. Ardından clothslinelar geliyor. İplere çıkıp leg lariat yapıyor. Ardından moonsault yapıyor, yine tuş gelmiyor. Köşeye yolluyor Styles’ı. Drop kick yapıyor. Ardından back breaker ve DDT kombosunu yapıyor. Styles son anda tuştan kurtuluyor. Lethal iplere çıkıyor. Styles onu havada yakalayıp omzuna alıyor ve ardından back breaker yapıyor. Tuş denemesi başarısız.
Styles rakibini kaldırıyor ama Lethal ondan kurtulup back to belly Suplex şeklinde kaldırıp neckbreaker vuruyor. Tuşa geçiyor, başarısız.

Lethal Styles’ı kaldırırken Styles rakibinin gözüne parmak atıp, figure four leg lock bağlıyor. Lethal ipleri yakalıyor. Styles brain buster Suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, yine sonuç yok. Styles, Styles Clash deniyor. Lethal hareketi çevirip Dragon Suplex yapıyor. Tuşa geçiyor, Flair, Styles’ın ayağını iplere koyuyor. Lethal Figure Four Leg Lock bağlıyor. Styles ipleri yakalıyor. Lethal, back breaker yapıp iplerin üzerinden elbow drop deniyor ama Styles çekiliyor. Styles Pele’yi vuruyor! Devamında iplere çıkmaya çalışıyor ama tökezliyor ve kafayı yastıklara vuruyor. Ardından cross body deniyor, Lethal onu havada yakalayıp Northern Lights Suplex yapıyor. Tuşa geçip maçı kazanıyor. Aman hep faceler kazansın.

Kazanan:Jay Lethal

Maçtan sonra Kaz de ringe geliyor. Flair Styles’a kızarken onu sakinleştirmeye çalışıyor.

Sting’i görüyoruz. Sting bu gece Eric Bischoff ve Hulk Hogan ile olan savaşında RVD’den ana kemeri alarak ilerleyecekmiş. Bazı adamlar dünyayı yönetmek istermiş. Bazıları dünyayı daha iyi bir hale sokmak istermiş. Sting’se sadece dünyayı yanarken izlemek istiyormuş.

Arka alanda Christy’nin yanında Mr. Anderson ve Jeff Hardy var. Christy, ikiliye yeni bir takım olarak nasıl olacaklarını soruyor. Hardy, geçen haftalarda Beer Money’nin nasıl eski takım partnerinin onu taşıdığını söylediklerini hatırlatıyor ve kimsenin Jeff Hardy’i taşıyamayacağını söylüyor. Anderson, tüm iyi takımların ismi olduğunu söylüyor. İkili bir isim düşünüyorlar. İlk önce Creatures of the Asshole düşünüyorlar. Sonra Charismatic Assholes onu da beğenmeyip, takımlarının ismini Enigmatic Assholes koyuyorlar. İlahi…
Beer Money Inc vs Enigmatic Assholes

Robert Roode ve Mr. Anderson maça başlıyorlar. Roode drop toe hold yapıp James Storm’a tag veriyor. Storm köşeye sürüklüyor Anderson’ı. Roode tekrar tag alıyor. Anderson da Jeff Hardy’e tag veriyor. Roode head lock yapıyor. Hardy iplere atıyor onu. Ama Shoulder Block yiyor. Storm tag alıyor tekrar. Roode atomic drop yapıyor ardından da Storm Russian Leg Sweap yapıyor. Hardy, Storm’un kolunu çevirip Anderson’a tag veriyor. Beraberce irish whip yapıyorlar. Ardından Double Shoulder Block geliyor. Hardy back splash, Anderson da knee drop yapıyor. Ardından ringe giren, Roode’u da yere indirip aynı anda leg drop yapıyorlar. Anderson Storm’u ayağa kaldırırken, Storm Anderson’ı köşeye sürüklüyor. Anderson tekmeler atıyor. İplerden sekme düşüncesinde ama Roode ipleri geriyor ve Anderson ring dışına uçuyor. Roode ring dışında Anderson’a geçirip ringe atıyor. Storm tuşa geçiyor, başarısız.

Roode tag alıyor. Beer Money beraberce Anderson’ın ayaklarını farklı yönlere attırıyorlar. Roode knee drop yapıp tuşa geçiyor. Anderson omzunu kaldırıyor. Storm tag alıyor. Birkaç yumruk atıp, köşeye yolluyor Anderson’ı. Üstüne koşuyor, Anderson onu apron’a yolluyor. Storm enzuigiri vuruyor. Ardından ringe girip iplerden sekiyor, Anderson’dan clothsline geliyor. Aynı anda Roode ve Hardy tag alıyorlar. Hardy’den clothslinelar ardından da front Suplex geliyor. Tuş denemesi, Storm bozuyor. Anderson ringe giriyor, Storm onu ring dışına fırlatıyor. Ringde, Roode, Hardy’i Storm’a yolluyor. Storm da DDT yapıyor. Roode tuşa geçiyor. Başarısız. Anderson, Storm’u ring dışına atıyor. Roode irish whip yapma peşinde ama Hardy engelleyip Twist Of Fate’i vuruyor! Üstüne de Swanton Bomb geliyor. Tuş denemesi, James Storm hakem Slick Johnson’ı ring dışına çekiyor.

Ringe dönüyoruz, Storm tag alıyor. Storm köşeye atmaya çalışıyor Hardy’i. Hardy engelleyip Storm’u gönderiyor. Ardından da köşede eziyor. Hardy köşede düşürüyor Storm’u. Geriliyor ama Roode ringe girip Hardy’i yakalıyor. Beer Money Double team reverse lungblower yapıyorlar. Storm yine tuşa geçiyor, başarısız. Hardy’i iplere yerleştiriyor. Oradan DDT çekiyor. Tuşa geçiyor, Hardy omzunu kaldırıyor. Roode tag alıyor. Back breaker yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Storm tag alıyor. O da tuş deniyor. O da başarısız oluyor. Beer Money Double team Suplex yapıyorlar. Ardından taraftarlara BEER! MONEY! çektiriyorlar. Storm Hardy’i slam ediyor. Hardy small package yapıyor. Storm tuş olmuyor. Kalktıkları gibi de Storm’dan clotshline geliyor. Roode tag alıp tuşa geçiyor. Başarısız. Hardy yumruklar atıyor. Roode onu köşeye atıyor. Hardy Whisper In The Wind yapıyor, Roode çekiliyor. Hardy sert bir şekilde yere çarpıyor. Roode Hardy’i kaldırırken, Hardy ani bir stunner çıkarıyor ve sonunda Mr. Anderson tag alıyor. Aynı anda Storm da almış.

Anderson ringe girip, Beer Money’i paketliyor. Roode’a Greenbay Plunge yapma düşüncesinde, Storm engelliyor. Anderson’a irish whip yapıyorlar. Anderson, Storm’a tekme atıp, Roode’a Greenbay Plunge’ı vuruyor bu sefer. Tuşa geçiyor, maçın içindeki resmi adam Storm olmasına rağmen hakem tuşu sayıyor. Neyse ki, Storm bozuyor. Hardy Storm’u ring dışına atıyor. Ardından Mr Anderson’ın sırtına basıp üstüne atlıyor. Ringde, Anderson’dan Mic-Check denemesi var. Roode engelleyip spine buster vuruyor. Tuşa geçiyor, Hardy bozuyor. Storm da ringe girip, Hardy’e power bomb yapıyor. Beer Money’den DWI denemesi ama Hardy kalkıp, Storm’u ring dışına atıyor. Devamında hareketi engelliyor. Takım arkadaşının ring dışına uçtuğunu görmeyen Roode bir saniye şaşa kalıyor ve boşa giden bir saniyede Anderson Mic-Check’i vuruyor. Tuş denemesi başarılı.Enigmatic Assholes ilk maçlarını kazanıyorlar.

Kazanan: Enigmatic Assholes

Maçtan sonra Mr. Anderson ve Jeff Hardy birbirlerinin galibiyetlerini açıklıyorlar.

RVD ve Sting arasında geçenlere bir göz atıyoruz. Sıra geldi Main Event’e.


TNA World Heavyweight Title
Rob Van Dam© vs Sting


Lock-up’la maç başlıyor. Sting hemen ring dışına sürüklüyor RVD’yi. Taraftarların arasına yolluyor. Demirlere çarptırma düşüncesinde, RVD onu engelleyip kendisi Sting’i demirlere çarptırıyor. Hem de birkaç kez. Ardından bariyerlere yerleştirip leg drop yapıyor. Sting ayağa kalkmaya çalışırken RVD üstüne koşuyor. Sting back body drop yapıyor. RVD tekrar taraftarların arasına uçuyor. Rakibini üst üste demirlere çarpa sırası bu sefer Stinger’a geçiyor. Sting ring dışında da biraz hırpalayıp RVD’yi ringe atıyor. Köşede ayağa kalkan RVD’ye splash yapıyor. Aynı hareketi bir kez daha yapıp, tuş deniyor. Başarısız. Sting head lock bağlıyor. RVD dirsek darbeleriyle kurtuluyor. Sting irish whip yapıyor. RVD spin kick vuruyor. İki adam da yerde. RVD clothslinelar vuruyor. Ardından da super kick çekiyor. Köşede kafasını yumrukluyor. Ardından Sting’i arkasına alıp iplerden tekme geçiriyor. Tuş denemesi başarısız.

Devamında slam edip, moonsault yapıyor. Tuş denemesi başarısız yine. Sting, RVD’yi köşeye sürüklüyor. Köşede yumruklarken, salak hakem Earl Hebner da gözüne bir darbe alıyor. Sting RVD’yi diğer köşeye yolluyor. RVD cross body yapıyor. Sting çekilince darbeyi Earl Hebner alıyor. Hebner sülalesi için şanssız bir gece. Sting beyzbol sopasını alıyor. RVD’yi pataklarken, Jeff Jarett ringe geliyor! JJ beyzbol sopasını Sting’i elinden alıp Sting’e iki tane sert darbe geçiriyor. RVD hemen Rolling Thunder yapıp tuşa geçiyor, Sting ikide kalkıyor! RVD köşede ayağa kalkan Sting’e bir darbe vurma peşinde ama Sting çekiliyor. Sting splash çekme düşüncesinde ama o da ıskalıyor. RVD Sting’e tekme atıp iplere çıkıyır ve Five Star Frog Splash’i vuruyor! Ve tuşa geçip kemerini koruyor!

Kazanan:Rob Van Dam

RVD kemeriyle galibiyeti kutlarken şov da sona eriyor. Şov bitti, ben de bittim

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci