Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2006/12/14 - TNA iMPACT!



TNA iMPACT! - Orlando, FL - 14 Aralık 2006

Kurt Angle arka alanda Samoa Joe'yu ararken bir Impact şovu daha başlıyor. Robert Roode ringe gelip Eric Young'ın kendi şirketine katılmasını istiyor ve Young'ı kontrat imzalaması için ringe çağırıyor. Gelen isim Kurt Angle oluyor ve Angle Roode'a onun kemiklerini kırmadan önce ringden ayrılmasını söylüyor. Angle Samoa Joe'dan rövanş isteyince Samoa Joe büyük ekranda belirip Angle'ın "başka rövanş olmayacak" dediğini hatırlatıyor ve rövanş yapmayacaklarını söylüyor. Kurt Angle ringden ayrılırken Don West haftalar önce Kurt Angle'ın bir daha rövanş istemediğini söylediğini hatırlatınca Kurt Angle onun yanına gelip Don West'e Ankle Lock yapıyor! Güvenlik görevlileri gelip Angle'ı ayırmaya çalışırken Impact giriş videosu gösteriliyor. Bu gece tüm şampiyonlar maça çıkacak.

Abyss (w. James Mitchell) vs. Ron Killings

Maçta kemer ortada değil. Killings hızlı başlayıp enzuigiri vuruyor ve clothesline'la Abyss'i ring dışına gönderiyor. Killings hemen plancha yapıyor ve Sting olanları çatıdan izlerken reklam vakti geliyor. Döndüğümüzde Abyss ile Killings ring dışındalar. Abyss Killings'i ring basamaklarına çarptırıp ringde Shock Treatment yapmak istese de Killings engelleyip Flying Jalapeño vuruyor. Killings hemen Axe Kick vurmak isterken Abyss engelleyince Killings leg lariat vuruyor ve köşedeki Abyss'in kasıklarına kafa atıyor. Abyss ring dışına inince Killings onun üzerine atlamak istiyor ama Abyss çekiliyor ve Killings ona tokat atıp Mitchell'ı kovalıyor. Mitchell ringe girince Killings arkasından gidiyor ama Abyss birden Black Hole Slam yapıp maçı kazanıyor! (7:45)

Don West'i sağlık görevlileri götürünce anons takımına Jim Cornette katılıyor.

Christian arka alanda Tomko'yla birlikte ve Abyss'den kemer maçı istediğini söylüyor, eğer istediği maça çıkamazsa Abyss'in sırrını açıklayacakmış. Miss Brooks, Young'a kontrat imzalamaya çalışırken Kurt Angle gelip Young'a Samoa Joe'nun nerede olduğunu soruyor. Young cevap vermeyince Angle ona uppercut vuruyor. Bu paragrafta yazdıklarım bir dakikadan daha kısa bir süre içinde gerçekleşti.

Reklamların ardından Paparazzi'ler arka alanda şınav yarışması yapıyor. Jay Lethal kazanarak 5 puan alıyor. Böylece Senshi 8, Lethal 7, Austin Starr 6, Alex Shelley 5, Sonjay Dutt da 4 puana yükseliyor.


Christopher Daniels vs. Petey Williams

Maçta X-Division kemeri ortada değil. Williams dropkick ve spinning wheel kick vurarak başlayıp hurricanrana'yla tuş arıyor ama Daniels kurtuluyor. Williams bir kaç kez chop vurduktan sonra Daniels'ı köşeye çarptırıp iplerden geriliyor ama Daniels birden STO yapıyor. Daniels body slam ve elbow drop yaptıktan sonra yerde chinlock bağlıyor. Williams yumruk atarak kurtulup Daniels'ın üzerine koştuğunda Daniels onu yakalayıp body slam yapıyor. Daniels split-legged moonsault yapmak isterken Williams dizlerini kaldırarak hareketten kurtuluyor ve springboard Codebreaker vuruyor! Bu sırada Chris Sabin X-Division kemerini alıp ringe geliyor. Daniels'a vurmak için hazırlanırken Lynn gelip Sabin'in elinden kemeri kapıyor. Jerry Lynn arkasını döndüğünde Daniels ona enzuigiri vuruyor ama toparlanan Williams birden Daniels'a school boy yapıp maçı kazanıyor! (3:50)

Kurt Angle arka alanda Samoa Joe'yu aramaya devam ediyor ve hakem Slick Johnson'a Ankle Lock yapıyor. Voodoo Kin Mafia'nın başlattığı $1,000,000'lık iddiadan ve Turning Point'teki DX parodisinden görüntüler gösterildikten sonra Kurt Angle ringe geliyor.

Kurt Angle ring kenarındaki SoCal Val'i yakalayıp ringe çekiyor ve ayağıyla saçına basarak Samoa Joe'yu ringe çağırıyor. Jim Cornette hemen ringe girip Angle'ı durdurmaya çalışıyor. Cornette maçın kurallarına göre Angle ile Joe'nun bir daha rövanş yapamayacaklarını belirtiyor ama anlaşmada takım maçlarıyla ilgili bir kural olmadığını hatırlatıyor, haftaya Angle ile Joe takım maçında karşılaşacaklarmış.

NWA Tag Team Championship
Latin America Xchange (w. Konnan) vs. America's Most Wanted (w. Gail Kim)


Konnan'ın maça karışmaması istenildiğinden ring kenarındaki küçük bir kafese kapatılıyor. Bu arada eğer AMW maçı kaybederse bir daha takım olamayacaklar. Maçın başında Harris Hernandez'i kafese çarptırıyor ve Homicide ile Storm ring dışında yumruklaşırken reklam vakti geliyor. 3 dakikalık bir reklamın ardından LAX üstün. Homicide basement dropkick vururken Jim Cornette haftaya Samaoa Joe'nun partnerinin AJ Styles, Kurt Angle'ın partnerinin de Rhino olacağını açıklıyor. Harris'in bir gözünün sargılı olduğunu da hatırlatayım. Hernandez Harris'i omuzlarına alıyor ve Homicide köşeye çıkıyor ama hareket yapamadan Harris Hernandez'i yere düşürüp Homicide'ı Hernandez'in üzerine fırlatıyor. James Storm tag alsa da hakem Hernandez'i yerine göndermekle meşgul olduğundan tag'i görmüyor. Storm Homicide'a enzuigiri ve Hernandez'e dropkick vursa da hakem onu yerine gönderiyor ve Homicide Harris'i köşeye çekiyor. Bu sırada Storm ring kenarından bira şişesini alıp ringe giriyor ve şişeyi Harris'in kafasında kırıyor! Storm ringden ayrılırken Homicide hemen Harris'i tuş ediyor ve LAX kemerlerini koruyor. (6:52) Maçın ardından Konnan Küba bayrağı çıkarıyor. Petey Williams ring kenarına geldiğinde Storm onu ittirip arka alana gidiyor.

Christian Cage ile Tomko ringe geliyor ve Christian Abyss'ten ses çıkmadığını, bu yüzden Abyss'in sırrını açıklayacaklarını söylüyor. Bu sırada Abyss'in müziği çalıyor ve Abyss-Mitchell ikilisi ringe geliyor. Tomko ona saldırsa da Abyss clothesline vurarak onu ring dışına gönderiyor. Christian Abyss'e arkadan vurduğunda Abyss onu iplere gönderip flapjack yapıyor. Abyss Christian'ı köşeye gönderip üzerine koşacakken Tomko ringe girip Abyss'e sert bir clothesline vuruyor. Hakemler gelip Christian ile Tomko'yu arka alana gönderirken Abyss hakemlere saldırıp Earl Hebner'a yumruk atıyor.

Abyss hemen Rudy Charles'a Shock Treatment, Andrew Thomas'a da Black Hole Slam yapıyor! Jim Cornette ringe gelince Abyss onun boğazına yapışıyor ama bu sırada arenanın ışıkları sönüyor ve Sting ringde beliriyor! Sting Abyss'e durmasını söylerken Abyss Cornette'i bırakıp Mitchell'ı boğazından yakalıyor! Sting ring kenarındaki NWA Championship kemerini alıp arka alana giderken Abyss Mitchell'ı bırakıp ona bakıyor ve geceyi özetleyen bir videoyla Impact bitiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci