Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2006/12/07 - TNA iMPACT!



TNA iMPACT! - Orlando, FL - 7 Aralık 2006
Rhino ringde AJ Styles'a meydan okuyor ama Christopher Daniels gelip Rhino'yu yatıştırmaya çalışıyor. Bu sırada AJ Styles gelip Rhino'ya saldırıyor ve Daniels onları ayırmaya çalışıyor. Daniels başarılı olamayınca güvenlik gelip ayırıyor ikiliyi.

o Petey Williams vs. Homicide (w. Hernandez & Konnan)

Williams maç başlamadan saldırıyor ve üstün başlıyor. Williams hurracanrana'nın ardından spinkick vuruyor ama tuş denemesi başarısız. Williams Homicide'ı köşeye gönderip üzerine koşuyor ama Homicide onu yakalayıp köşeye çarptırıyor. Hommicide Butterfly Bomb yapıyor ama tuş denemesi başarısız. Williams yumruk atmak isterken Homicide eğilerek kurtulup RKO benzeri bir Cutter vuruyor ama burası WWE olmadığı için Williams tuş olmuyor. Homicide Williams'ı dışarı gönderiyor ama Williams apron'da kalıp slingshot facebuster yapıyor. Williams Russian Legsweep'in ardından Canadian Destroyer deniyor ama Homicide kurtulup Williams'ı Gringo Killa pozisyonuna alıyor. Williams da kurtuluyor ve sunset flip yapıp maçı bitiriyor. Maçtan sonra LAX Williams'a saldırıyor ve Hernandez Border Toss yapıyor. Bu sırada America's Most Wanted ringe geliyor ve Williams'ı kurtarıyor. (2:10)

Kip James haber sunuyor, dalga amaçlı tabii ki. James "bir dakika" diyerek elini kulağına götürüyor ama kulaklık yüzünden değil kulağını karıştırmak için. BG James'e bağlanıyoruz ve taraftarlar "DX Sucks" diye bağırıyorlar. Ayrıca ellerindeki pankartlarda HHH ve Michaels karşıtı yazılar var. Bu sırada BG James'in pantolonsuz olduğunu görüyoruz ama don giyiyor tabii ki.

o Senshi vs. Eric Young

Maçtan önce Young ring dışında şınav çekiyor ama Senshi gelip ona saldırıyor. Senshi chop vurduktan sonra Young'ı ringe atıyor ve maç başlıyor. Senshi tekme ve chop vurarak devam ediyor ama Young yumruklarla öne geçiyor. Sesnshi spinkick vuruyor ama tuş denemesi başarısız. Senshi springboard roundhose kick deniyor ama Young çekilince Senshi yere çarpıyor. Eric birkaç kez yumruk attıktan sonra dropkick vuruyor ve bu sırada Miss Brooks oraya geliyor. Brooks üstündekini çıkarıyor ve Young ona hayranlıkla bakıyor ama Brooks'un arkası dönük olduğundan biz birşey göremiyoruz. Bu sırada Senshi dropkick ile Young'ı yere düşürüp diving double stomp yapıyor ve maç sonlanıyor. (2:43)

LAX arka alanda AMW'yu Turning Point'te bir flag match için meydan okuyor. * VKM Ana Haber Merkezi'ndeyiz. VKM bu sefer John Cena'nın The Marine filmiyle dalga geçiyor. BG James'e bağlanıyoruz ve bir adamın Marine'i izlerken uyuya kalışı gösteriliyor.

Jim Cornette ringde Turning Point için LAX ve AMW arasındaki bayrak maçını resmileştirirken Christian Cage yanında Tomko ile ringe geliyor. Christian Abyss'e laf atarken Abyss'in müziği çalıyor ve Abyss birden gelip ikiliye saldırıyor. Abyss'in üstünlüğü fazla sürmüyor ve Cage-Tomko ikilisi Abyss'i dövmeye başlıyorlar. Bu sırada Sting gelip Abyss'i kurtarıyor ve ona elini uzatıyor. Abyss biraz etrafına bakındıktan sonra Sting ile el sıkışıyor ama birden Sting'i yakalayıp Black Hole Slam yapıyor! Abyss kemeriyle poz verirken reklam vakti geliyor.

Jeremy Borash arka alanda ve Petey Williams ile Christopher Daniels arasındaki X-Division Title maçının özel hakeminin Jerry Lynn olacağını duyuruyor. JB Turning Point'te yapılacak diğer maçları da sıralıyor ve VKM'nın da şovda bulunacağını öğreniyoruz.

Angle ve Joe ile yapılan röportajlardan kesitler gösteriliyor. Angle 96 Olimpiyatlarında Abbas Jadidi adlı bir güreşçiyi yendiğini ve bunu hiç unutamadığı söylüyor çünkü o maç hayatını değiştirmiş. Angle Joe'nun karşılaştığı en zor adam olduğunu söylüyor ancak ne olursa olsun onu yenecekmiş. Joe ise Angle'ın boyun sakatlığını kullanacağını söylüyor, geçen sefer galibiyete çok yakınmış ancak bu sefer maçtan galip ayrılacakmış. Bu sırada promo bitiyor ve main-event'e geçiyoruz.

o Six-Way All-Star War
Samoa Joe vs. Kurt Angle vs. Sting vs. Abyss (c)
(w. James Mitchell) vs. Christian Cage (w. Tomko) vs. Rhino

Maç başlamadan önce Rhino ringe gelirken AJ Styles ortaya çıkıp Rhino'ya saldırıyor ve Rhino maçtan çıkıyor. Zil çalıyor ve Angle ile Cage maça başlıyor. Angle üstün başlıyor ve suplex vuruyor ancak maçın ikinci dakikasında reklam vakti geliyor. 3 dakikalık bir reklamın ardından maç devam ediyor. Abyss ile Angle ringde ve Abyss Shock Treatment yapıyor ama tuş denemesini Samoa Joe bozuyor. Joe Abyss'e powerslam vuruyor ama Cage de Joe'ya falling inverted DDT yapıyor. Sting ringe girip Christian Cage'e Scorpion Death Drop yapıyor ve ayaktaki tek isim Sting. Sting clothesline ile Abyss'i ring dışına attıktan sonra arkasından gidip onu dövmeye devam ediyor. Ringde Christian köşeye çıkıyor ama Joe Cage'e enzuigiri vuruyor. Joe hemen Cage'i Muscle Buster pozisyonuna alıyor ama Tomko gelip Joe'ya big boot vuruyor. Cage Joe'yu tuş etmek istiyor, Joe 2'de kurtuluyor. Angle Cage'i belly-to-belly suplex ile ring dışına atınca Angle ve Joe ringde yalnız kalıyor. Angle Joe'nun durumunu kontrol ederken birden Angle Slam yaparak PPV yerine haftalık şovda yapılarak harcanan bir başka maçı kazanıyor! (7:29)

Turning Point'te yapılacak maçların öncesinde yaşananlar gösterilirken şov sonlanıyor. Turning Point pazar günü Impact Zone'da yapılacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci