Pages

31 Ekim 2010 Pazar

2006/11/30 - TNA iMPACT!

 

TNA iMPACT! - Orlando, FL - 30 Kasım 2006

Geçen hafta yaşananların özeti gösteriliyor ve arka alana bağlanıyoruz. LAX kendilerinin Amerikan vatandaşları olduğunu hatırlatıp kendilerinin de hakları olduğunu hatırlatıyor. Bu gece ABD'yi temsil eden abartılı Angle ile Kanadalı Williams'ı yeneceklerini söylüyorlar. * Açılış videosunun ardından Tenay ile West seyircileri karşılıyor ve Christian Cage yanında Tomko'yla ringe geliyor.

Christian güreş dünyasında güvendiği tek kişiyi tanıtıyor, kendisi geçen hafta Sting karşısında kendisini göstermiş ve tam bir katilmiş, o kişi Tomko. Christian kendisinin TNA'deki en iyi güreşçi olduğunu söyleyip Abyss'i ringe çağırıyor. Abyss ve James Mitchell giriş rampasına geliyor ama orada duruyorlar. Christian ona ringe gelmesini söylerken arenadaki ışıklar gidiyor ve Sting çatıda gözüküyor. Kısa sürede bunun bir kukla olduğu anlaşılıyor ve Sting elinde beyzbol sopasıyla ringe geliyor! Christian ile Tomko hemen kaçıyorlar ringden. Sting Abyss'le şimdi konuşmayacağını çünkü yanlız konuşmak istediğini söylüyor.

BG James ile Kip James WWE binasına gidiyor ve bir koniyi megafon olarak kullanıp Vince McMahon'ın pantolon giyerek dışarı çıkmasını istiyor. * Reklam dönüşünde LAX'in arka alanda James Storm'u dövdüğünü görüyoruz. Sıradaki maç için X-Division Champion Christopher Daniels anons takımına katılıyor.

o X-Division Title #1 Contendership
Jay Lethal vs. Chris Sabin vs. Sonjay Dutt


Sabin hızlı başlasa da Dutt ile Lethal ortak çalışıp Sabin'i alt ediyor. Lethal standing moonsault yapıyor ve Sabin ring dışına yuvarlanıyor. Dutt Lethal'ı yere düşürse de devam edemeden Sabin ringe giriyor ve ikili Sabin'i ring dışına gönderiyor. Lethal Dutt'a hip toss ve low dropkick vuruyor. Sabin iplerden zıplıyor ancak Lethal onu yakalayıp Lethal Combination yapıyor. Dutt gelip Lethal'a Dragon DDT yapsa da Lethal tuş olmuyor. Dutt iplerden zıpladığında Lethal onu yakalayıp Full Nelson Suplex yapıyor. Sabin gelip Lethal'ı ring dışına gönderiyor ve Dutt'ı tuş edip maçı kazanıyor. (1:57) Maçın ardından Sabin ile Daniels atışınca Jerry Lynn gelip ikiliyi ayırıyor.

LAX arka alanda Chris Harris'i dövüyor. * Mike Tenay, AJ Styles'la röportaj yaparken AJ sinirleniyor ve bağırıp çağırmaya başlıyor. Rhino gelip onu yatıştırmaya çalışsa da yeterli değil. * Paparazzi Productions arka alanda. Kevin Nash hepsine idrar testi yapıyor ve Shelley ile Starr'a bu geceki maçları için başarı diliyor.

o Lance Hoyt & Ron Killings vs. Austin Starr & Alex Shelley

Starr ile Shelley arkadan saldırıyor. Starr Hoyt'un dizine çalışırken Killings de Shelley'ye spinebuster yapıyor. Hoyt Shelley'ye big boot yapıyor ve iki Paparazzi üyedi de dışarıdayken Killings plancha yapıyor. Hoyt big boot yapmak isterken Starr dropkick vuruyor ve köşeye çıkıyor. Killings ring dışından Starr'ı çekiyor ve bu sırada Shelley Hoyt'a roll-up yapıp taytını çekerek maçı bitiriyor. (1:55) Starr maçın ardından maçı kaydeden kamerayı hakeme gösteriyor ve hakem Shelley'yi hile yaptığı için diskalifiye edip maçı Killings ile Hoyt'a veriyor.

Miss Brooks arka alanda Eric Young'a eğer meydan okumasını kabul etmezse kovulacağını söylüyor. Güreş maçı değil, bikini contest.

Sting elinde beyzbol sopası ve sandalyeyle ringe gelip Abyss'i çağırıyor. Abyss gelince Sting Abyss'in dört yıldır süren yükselişini izlediğini, raptiye ve dikenli tellerle boğuştuktan sonra sonunda ana kemeri kaptığını ancak James Mitchell'ın kendisini kullandığını söylüyor. James Mitchell gülerek titantron'da gelirip Sting'in vaktini boşa harcadığını söylüyor. Sting Abyss'in kendi seçimlerini kendisi yapabileceğini söyleyip ringden ayrılıyor. Bu sırada Christian Cage ile Tomko ringe gelip Abyss'a saldırıyor! Tomko TKO yapıyor ve Sting ringe geri dönünce Christian ile Tomko hemen ringden kaçıyor. Sting Abyss'le el sıkışmak isteyince James Mitchell gelip ona tokat atıyor ve Abyss'i ringden çıkarıp arka alana götürüyor.

LAX bu sefer de Petey Williams'a saldırıyor. Main-event için Angle ringe tek geliyor ve maç ikiye tek handicap maçı oluyor.

o NWA Tag Team Championship
LAX (w. Konnan) vs. Kurt Angle


Maça Hernandez başlıyor. Angle headlock takedown yaptıktan sonra tokat atıyor. Hernandez shoulder block yapıp iplerden koşunca Angle onu yakalayıp belly-to-belly suplex yapıyor. Homicide tag alıp yumruk atmaya başlıyor ama Angle onu yakalayıp tilt-a-whirl backbreaker yapıyor. Angle ring kıyafetinin askılarını indirip Olympic Slam yapmak istese de Homicide'ı havaya kaldırdığında Hernandez ringe girip hareketi bozuyor. Homicide Angle'ın dizini hırpalayıp Hernandez'e tag veriyor. Bu sırada Samoa Joe ring kenarına gelip Angle'dan tag istiyor! Hernandez belly-to-belly suplex yapıp rear chinlock bağlayınca Angle back suplex yaparak kurtulup Joe'ya tag veriyor. Joe Homicide'a enzuigiri ve Hernandez'e Yakuza kick vuruyor. Yerdeki Hernandez'e senton splash yaptıktan sonra üzerine koşan Homicide'a powerslam yapıyor. Homicide Cutter yapmak istese de Joe birden Coquina Clutch bağlıyor. Angle ringe girip Hernandez'e Ankle Lock bağlamışken Jim Cornette gelip maçı durduruyor! (4:20) Jim Cornette, Joe'nun maçta olmadığını söyleyip maçın sonucunun no contest olduğunu söylüyor, kemer halen LAX'de.

Angle ile Joe ringde el sıkışıyor ve bu geceyi özetleyen bir videoyla bir Impact bölümü daha bitiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci