Pages

21 Ekim 2010 Perşembe

2010/10/14 - WWE Superstars


WWE Superstars tam gaz devam ediyor. Darren Young ile Primo bize mükemmel bir maç sunarken gecede bulunan iki Diva maçı göz dolduruyor.


WWE’nin bel kemiği Superstars başlıyor!

Kelly Kelly w/Natalya vs. Layla w/Michelle McCool

WWE’nin görüp görebileceği en sıkıcı maç olacak, WWE Superstars’ı utandıracak bir maç olacak! Maç başlıyor, Layla saçma ısınma hareketleri yapıyor. Kelly tokat alıyor, Lock-Up sonrası ikili birbirinin saçlarını yolarken hakem onları ayırıyor. Kelly Back Suplex sonrası tuşa gidiyor, tekmeyle yine tuşa gidiyor. İkisi de başarısız olunca tekmelerine devam ediyor, köşeye Irish Whip deniyor. Layla yapınca koşuyor ama Kelly tekme atarak köşeye çıkıp Crossbody ile atlıyor, Layla çekiliyor!

Tuşa gidiyor, olmuyor. Tekmeler atıp Leg Scissors bağlıyor, bırakınca tekme atıp saçından çekmeye başlıyor. Kelly tekme atıyor, yumrukla yere fırlatarak Clothesline vurmaya başlıyor. Irish Whip yapıyor, Layla Roll-Up’a çeviriyor ama olmuyor! Kelly Facebuster sonrası tuşa gidiyor, olmayınca Layla tekme atıp Sharpshooter bağlıyor! Kelly bunu Roll-Up’a çeviriyor. Olmayınca Layla ring dışına çıkıyor, içeri girecekken Kelly onu tutunca onu iplere çarptırıyor. Apron’a çıkıyor, Natalya gizlice onu yere düşürünce Kelly Roll-Up yapıyor ve bununla Layla’nın işini bitiriyor!

Diva rezaleti bitmiyor, Melina vs. Alicia Fox, bütün ihtişamıyla bu gece!

Curt Hawkins vs. Trent Baretta

Curt Hawkins EdgeHeads’in müziğiyle geliyor! Mükemmel bir müzik olduğunu söylemeliyim. Vance Archer ile ayrılmalarına ailecek çok üzüldük, çünkü biz manyak bir aileyiz. Bütün işim Curt Hawkins ile Vance Archer’ın dostluğuydu, onlar neşe kaynağımdı. İkisi kavga edince çok üzüldüm, bunalıma girdim. Trent Baretta arkasından hayali merdiveni çıkacak arkadaşı olmadan geliyor, adını şimdi unuttum. Neyse, maç başlıyor. Lock-Up sonrası Curt hareketi bırakıp Trent’e sataşıyor. Trent onu kaparak yere fırlatıp tekme atıyor, Arm Drag yapıp Headlock bağlıyor.

Irish Whip yaptıktan sonra Curt Shoulder Block vurup iplerden sekiyor ama Trent Shoulder Block yapıyor. Üstüne atlayıp tuşa gidiyor, olmayınca onu köşe demirine çarptırıyor. Curt apron’dayken Trent’i ringe çarptırıyor, reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde Trent iplerden sekiyor, Curt arkasından hızlıca koşarak ring dışına inip onu ayağından çekiyor. Snap Suplex yapıyor, tuş denemesi başarısız olunca Chinlock bağlıyor. Trent kurtularak iplerden sekiyor ve Curt yine koşarak ring dışına çıkıyor. Trent bu sefer uzaklaşarak Baseball Slide yapıp Plancha ile atlıyor!!

Ringe atarak koşup Clothesline vurmaya başlıyor, köşeye koşarak ona diz vurup apron’a gidiyor. Springboard Dropkick ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Hawkins’in kalkmasını bekleyip tekme atmak istiyor, Hawkins çekilerek Slam vurup tuşa gidiyor ama olmuyor. Hawkins Elbow Drop’a gidiyor, Trent gelerek yumruklar atıp köşeye çıkıyor ama Hawkins onu ringe fırlatarak Elbow Drop ile atlıyor ve tuşa giderek maçı kazanıyor.

EdgeHeads’in müziği çalıyor! Ama ben bunu söylemiştim, unuttum. Zack Ryder ile yeniden birleşse ikili şu anki halinden bile daha iyi olur, her şeyi rezil ettin WWE. Aferin sana WWE. Melina vs. Alicia Fox, bütün ihtişamıyla bu gece!

Primo w/A.J vs. Darren Young

“Superfantastico” Primo ile çaylağı “Ultrafantastico” A.J geliyor, arkasından müziği David Flair ile adını unuttuğum bir WCW jobber’ının müziğine benzeyen Darren Young geliyor ve maç başlıyor. Primo ani bir tekme vuruyor, yumruklar attıktan sonra Irish Whip yapıyor ve Clothesline vuruyor. Bu arada Darren Young saçlarını indirmiş. Primo iplerden sekiyor, Young yumruk vurarak Slam yapıp iplerden sekip Legdrop ile atlıyor. Tuşa gidiyor, olmayınca yumruk atıyor. Headlock bağlıyor, Clothesline sonrası tuşa gidiyor ama olmuyor. Köşeden köşeye Irish Whip deniyor.

Primo yaparak koşuyor ama Darren dirsek atıyor ve köşeye çıkıyor, Primo onu ayağından çekerek ringe fırlatıyor! Tuşa gidiyor, olmuyor. Onu köşeye çarptırıp Irish Whip yapıp Dropkick ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Chinlock bağlıyor, bırakınca yumruk atıp Slam deniyor. Darren Roll-Up yapıyor ve olmuyor. Primo sert bir Clothesline vuruyor, Legdrop yapıyor. Tuşa gidiyor, olmuyor. Young ona köşede sert bir yumruk vuruyor, birkaç tane daha vurarak Irish Whip deniyor. Primo yapınca Shoulder Block vuruyor. Tekme atıp European Uppercut vurmaya başlıyor, üç tane vuruyor. Primo kalkınca Backstabber’a gidiyor ama Darren Young Full Nelson Flipjack vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor.

Make-a-Wish promosu veriliyor, hep yalakasın WWE. Melina vs. Alicia Fox, aslında az sonra ama arada yığınla promo olduğu için bu gece diyorlar. The Miz promosu, zaten adamı aylardır yükseltiyorsunuz. Bu kadar promoya ne gerek var? RAW Rebound sonrası Wade Barrett vs. Randy Orton maçı hatırlatılıyor, WWE Superstars gibi mükemmel bir şov varken sizce umurumda mı?

Melina vs. Alicia Fox w/Maxine

Melina ringe geliyor, maç az sonra! Reklama gidip dönüyoruz, ben de o sırada tuvalete gitmiştim zaten. Jerry Lawler Diva maçlarını sevdiğini söylüyor, elbette seversin Lawler. “Puppies!” Maç başlıyor, Alicia yumruk atıyor. Armbar bağlıyor. Melina hareketi çevirip kendisi bağlayınca Alicia kurtulup Melina’nın saçlarını çekiyor. Melina ani bir tekme vurup onu iplerde sıkıştırıyor. Köşeye Irish Whip deniyor, Alicia yapıp koşunca apron’a çekilip köşeye çıkmaya çalışıyor.

Maxine ayağını tutunca tekme atıyor ama Alicia onu ring dışına fırlatıyor. Tekmeler atıyor ama Melina kalkınca Flapjack yapıyor. Yumruklar vurup Clothesline ile devam edip iplerden sekerek diz atıyor. Köşeye Irish Whip deniyor, Alicia yapıp gelince Melina aniden Sunset Split yapmaya çalışıyor ama Alicia Fox Gory Special’a çeviriyor! Alicia tekme atıp ilerden sekerek Scissors Kick deniyor.  Melina çekilip Backslide yaparak maçı kazanıyor!!

WWE’nin şovu böyle sona eriyor, haftaya bir kez daha Superstars’lanmak için görüşmek üzere. Kimselere vermeyin. Randevu yani.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci