Pages

15 Eylül 2010 Çarşamba

2010/09/10 - SmackDown! - Bu Hafta SmackDown

Bu hafta SmackDown'da The Undertaker dövüşmeye sonunda başlıyor. CM Punk ile yapacağı maç gecenin Main Event maçı. Ayrıca Drew McIntyre vs. Kaval ve Alberto Del Rio vs. Matt Hardy gecenin maçları arasında.


Şov Kane ile The Undertaker arasında geçenlerin bir tekrarının gösterimi ile açılıyor. Giriş videosu sonrası The Undertaker’ın bu gece CM Punk ile karşılaşacağını öğreniyoruz. Sonrasında ringde beliriyor.

Ringde

The Undertaker mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor. Kardeşi Kane’in her zaman bir hilkat garibesi olduğunu söylüyor. Onu kendinden ve başkalarından koruduğu çok zaman olduğunu ve Night Of Champions’da yapması gerektiği şeyden endişe duymadığını söylüyor. Kane salakça bir davranış yaparak ona saldırmış. Kane’in karanlığın gücünün kendi tarafında olduğunu düşündüğünü ama o güç Taker’ın yanındaymış ve hala kontrol kendisindeymiş. NoC’da Kane’e geçmişi hatırlatacağını ve her zaman daha kötü ve güçlü kardeşinin onun kemerini alacağını hatırlayacağını söylüyor. Burada olmasının nedeni ise zaman geldiğinde ve yüz yüze geldiklerinde cehennemin kapılarını açacaklarını, o zamanı heyecanla beklediğini söylüyor.

Onları durdurabilecek bir kural olmadığını ve bu yüzden NoC’da bu maçın No Holds Barred olması gerektiğini söylüyor. Küçük kardeşine cevabını soruyor, CM Punk’ın müziği çalıyor ve Punk alkış tutuyor. Herkesin ayağa kalkmasını ve efsanevi Deadman’e gereken saygıyı göstermelerini söylüyor. Eğer The Phenom’u seviyorlarsa onlardan bunu duymak istediklerini söylüyor, taraftarlar bağırıyor. The Undertaker’a bunun onun zamanı olduğunu ve bunu elde ettiğini ama herkesin Night Of Champions’dan sonra The Undertaker’ın görünmeyeceğini bildiğini söylüyor.

Kardeşler arasında geçen olayı izlemenin güzel olduğunu ve kardeşiyle geçen olayların onu güldürdüğünü söylüyor. Bu olayda efsanevi bir şey görmediğini, sadece çok dövüşmüş yaşlı bir adamın dayak yediğini gördüğünü söylüyor. Oturan seyircilere bencil diyor, yuhalama geliyor. Taker onu gördüğünde yeni kurbanını gördüğünü söylüyor, Punk bunun olmayacağını ve onu bu gece yendiğinde The Big Show, The Undertaker ve seyircilere uzun canavarların ve karanlık tarafın Straight Edge’in gücünü yenemeyeceği mesajını vereceğini belirtiyor. Taker gelmesini ve denemesini istiyor, başaramayacağını ekliyor. Punk Taker’ı pes ettirdiğini hatırladığını ve SmackDown’daki en tehlikeli adam olduğunu söylüyor. Taker onun sonunu bildiğini ve bu sonun huzur içinde yatmak olduğunu söylüyor.

Ringe doğru gelen Jack Swagger’ı destekliyoruz. Hadi Jack! “Get down on your knees MVP!” Geçen haftaki VIP Lounge’u izliyoruz, komik geçmemiş. MVP geldikten sonra maç başlıyor.

Jack Swagger vs. MVP

Swagger MVP’yi arkadan yakalayıp yere fırlatıyor. Yumruklar vurmaya başlıyor, köşeye Irish Whip yapıp koşuyor ama MVP köşe korumalarından arkasına zıplayıp Clothesline vurup yumruklarla devam ediyor. Swagger’ı itip tekmeyle ring dışına fırlatıyor, ringe getirerek German Suplex vurmaya başlıyor ve aynı Chris Benoit gibi üçüncüye gidiyor! Swagger dirsek atarak izin vermeyip iplerden sekiyor ama MVP Drop Toe Hold yapıp iplerden sekip diz atıyor! Swagger’ın üstüne koşuyor ama Swagger Clothesline vuruyor! Köşeye Irish Whip yapıp Clothesline vuruyor, tuşa gidiyor ve olmayınca Armbar bağlıyor.

Reklama gidip dönüyoruz, MVP yumruk vurup iplerden sekiyor ama Swagger Big Boot vuruyor. Koşarak köşeden Vader Bomb ile atlıyor ama MVP dizini kaldırıyor! Belly-To-Belly Suplex yapıp Player’s Boot ile tuşa gidiyor ama olmuyor! Yumruklar vurup Irish Whip yapıp Flapjack ile devam edip Clothesline vurmaya başlayıp itip Facebuster yapıp basketini atıp iplerden sekip Elbow Drop vuruyor. 305 deniyor ama Swagger ring dışına gidiyor. MVP basamakların yanına inince Swagger basamaklara Dropkick yapıp MVP’ye çarptırıyor! MVP ringe girince ayağını köşe demirine çarptırıyor, ringe girerek ayağına yumruk atıp Ankle Lock bağlayıp onu pes ettiriyor!

Arka alanda LayCool Teddy Long’un yanlış kararlar verdiğini söyleyip Melina ile hangisinin karşılaşacağını tartışıyor. Yanlarındaki Kaval onların çok konuştuğunu söyleyip taklitlerini yapıyor. LayCool da onu taklit ediyor ve Kaval bu gecenin ilk SmackDown’daki gecesi olduğunu, maçına hazırlanması gerektiğini söyleyip gidiyor. LayCool yine Melina ile kimin karşılaşacağını tartışmaya başlıyor.

Kane ile The Undertaker’ın geçmişi, az sonra! İkili hakkında dört dakikalık uzun bir video gösteriliyor. The Undertaker vs. CM Punk, bu gece!

Tony Chimel bize Ricardo Rodriguez’i, Ricardo Rodriguez ise bize Alberto Del Rio’yu anons ediyor.


Alberto Del Rio vs. Matt Hardy

Del Rio gelirken geçen haftaki kutlamayı hatırlıyoruz, hiçbir şekilde yılmayan, pes etmeyen ve ölmeyen Matt Hardy ringe geldikten sonra maç başlıyor. Hardy’nin zayıfladığı belli oluyor. Lock-Up sonrası ikili birbirini köşede sıkıştırıyor, Del Rio Matt’in sakat ayağına saldırıp sırtına tekme atıyor. Matt Del Rio’ya köşede Clothesline yapıp Bulldog ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Yumruklar atıp Irish Whip deniyor, Del Rio yapınca Matt iplerde tutunuyor ve Del Rio üstüne koşunca Matt onu ring dışına fırlatıp Baseball Slide yapıyor! Rio’yu ringe atıp apron’a çıkıyor ama Del Rio mükemmel bir Enzuigri ile onu ring dışına fırlatıyor!

Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Headlock Matt Hardy’e karşı bağlanmış durumda. Del Rio hareketi bırakarak Matt’i iplerde sıkıştırıyor, Irish Whip sonrası Spinebuster ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Headlock bağlıyor, Matt yumruklarla kurtulup iplerden sekip Sunset Flip ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Del Rio tekme atıyor, iplerde sıkıştırıp Slam yapıyor. Headlock bağlıyor, Matt kalkarak yumruklar atıp kurtularak koşmak istiyor. Del Rio onu tutunca yumruklar atıyor, Del Rio tekmeyle karşılık verip iplerden sekiyor ama Matt Clothesline vurmaya başlıyor!

Side Effect yapıp tuşa gidiyor ama olmuyor! Del Rio köşeye dayanarak kalkınca Matt ona üç kere Clothesline yapıp Bulldog deniyor. Del Rio onu iterek tekme atıyor. Slam deniyor ama Matt onu arkasından yakalayarak Elbow Drop yapıyor! Bodyslam yaparak Moonsault deniyor ve yapıyor!! Tuşa gidiyor ama Del Rio kurtuluyor!! Matt köşeye Irish Whip yapıp koşuyor, Del Rio köşeden arkasına zıplayınca tekme atıp Twist Of Fate deniyor ama Del Rio onu köşeye itip çarptırarak köşeye çıkıyor. Matt onu yakalıyor ve köşede dövüyor ama Del Rio ring dışına atlayarak Matt’i köşeye çarptırıp ringe girip omzunu köşe demirine çarptırıp Cross Armbar’ı bağlıyor! Matt pes ediyor ve Del Rio maçı kazanıyor!

Maçtan sonra koluna çalışıyor ancak Christian ringe geliyor ve Del Rio’yu kovalıyor! Legendary filmiyle ilgili bir tanıtım izliyoruz.

Drew McIntyre vs. Kaval

McIntyre sonrasında fareli köyün Kaval adlı güreşçisi geliyor ve maç başlıyor. Lock-Up bağlanıyor, McIntyre Kaval’ı köşede sıkıştırıyor. Bırakınca Kaval tekme vuruyor ama Drew yeniden onu köşeye sıkıştırıyor. Köşeye Irish Whip yapıyor, Kaval köşeye tutunarak zıplayıp tekme vuruyor ve Spinning Heel Kick yapıyor! Tuşa gidiyor, olmuyor. Drew Kaval’ı fırlatıyor, Kaval apron’a zıplayarak tekme atıp apron’dan atlamak istiyor ama Drew onu ring dışına fırlatıyor.

Yanına giderek onu Suplex ile ringe çarptırıyor, ringe atarak tuşa gidiyor ama olmuyor. Headlock bağlıyor, bırakınca Suplex deniyor ama Kaval inerek tekmeler atmaya başlıyor! Koşuyor, Drew onu fırlatınca Kaval köşeye zıplayıp Spinning Heel Kick yapıyor! Köşeye çıkıyor, atlamak istiyor ama Drew ring dışına çıkınca Kaval tekme atıp üstüne atlıyor, Drew onu tutarak bariyerlere Powerbomb ile yolluyor! Ringe atarak Future Shock yapıp tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Maçtan sonra LayCool Kaval’ın yanına geliyor, reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde “Dashing” Cody Rhodes’dan komik bir Grooming Tips promosu daha geliyor. Bize avokado maskesi yapmayı öğretiyor, hayalete döndü resmen. Yazıktır çocuğa, yüzünü yıkayın.

“Excuse me!” Vickie Guerrero yanında çaylağı ile geliyor. Adını bir türlü ezberleyemedim. Vickie’yi tanıtmak istiyor, Vickie onu iyi takdim edemediğini söyleyip mikrofonu geri alıyor ve herkesin kalkmasını istiyor. Yuhalama geliyor, Vickie Dolph Ziggler’ı anons ediyor. Ziggler ile Chavo Guerrero geliyor, bu Vickie Guerrero haininin Chavo’ya tag team maçından başka yerde ihtiyacı olmaz zaten, kahpe kadın!


Dolph Ziggler & Chavo Guerrero w/Vickie Guerrero & Kaitlyn vs. Kofi Kingston & Chris Masters

İki hafta boyunca olan Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler maçlarını görüyoruz, sonrasında Night Of Champions’da yine maç yapacaklarını öğreniyoruz. Count-Out ve DQ durumunda Dolph Ziggler kemeri kaybedecekmiş. NXT incelemeyi düşünüyordum ama bu Kaitlyn denen adı yazamadığım için vazgeçtim, neyse. Umarım buralarda çok gözükmez, yoksa SD yazmayı da bırakırım. Kingston ile Masters geliyor ve maça Masters ile Ziggler başlıyor. Masters Ziggler’ı fırlatıp Clothesline yapıyor, kaldırarak Military Press Slam ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Chavo tag alınca Masters Masterlock bağlamak istiyor, Ziggler engellemek isteyince Masters onu ring dışına fırlatıyor.

Chavo arkasından gelerek ayağına saldırıyor, Ziggler tag alarak ayağına saldırmaya devam ediyor. Her Chavo Guerrero maçında Guerrero’nun ailesini gündeme getiren Matt Striker yine bunu yaparken Masters tag vermeye çalışıyor. Ziggler engelleyemiyor ve Kofi tag alıyor! Springboard Clothesline yapıp Back Chop vurmaya başlıyor. Dropkick yapıp köşede yumruk vurmaya başlıyor, Ziggler ani bir tekme atıyor ve ikili birbirini Clothesline ile düşürüyor. Chavo tag alıyor ama hakem görmediğini söyleyerek Chavo’yu yolluyor! Bu sırada Kofi kalkarak Dolph Ziggler’a Trouble In Paradise vurup tuşa gidip maçı kazanıyor!!

Chris Masters Chavo Guerrero’yu ring dışına yollarken sonunda bir maç kazanabildiği için seviniyor, bu sevincin çok fazla sürmeyecek Masters, haftaya olacak Superstars şovunu bekle. Bu arada Chavo Guerrero değil de Ziggler tuş olduğu için sevindim.

CM Punk vs. The Undertaker, bu gece!

Matt Striker ile Todd Grisham aralarında konuştuktan sonra Night Of Champions maçlarını hatırlıyoruz. Josh Matthews’a gideceğimiz söyleniyor, onun yerine onun taklidini yapan Big Show çıkıyor. Show ikilinin konuşmasını birden yapıyor, Show Mercury ile Gallows’u dövdüğünü ve Punk’ın sonunda teke tek maçta olduğunu söylüyor. Josh Show’u övüyor, Show ise SES’in büyük bir problemi olduğunu söylüyor. Bu sırada Kelly Kelly gelerek onunla alay ediyor ve Show Josh Matthews’ı görünce mikrofonu koltuk altına saklıyor. Josh gelerek mikrofonunu soruyor, Show onu en sonunda veriyor ve bu garip promo da bitiyor.


CM Punk vs. The Undertaker

Punk Straight Edge Society ile gelirken onlara sinir olup ikisini de yolluyor ve tek başına ringe geliyor. 2.5 dakika sonunda The Undertaker anca ringe girebiliyor ve maç başlıyor. Punk Taker’ın yumruklarından kaçıyor, tekmesinden de Undertaker kaçıyor. Punk sonunda bir tekme vuruyor, devam edince Taker yumruk atıp onu köşede dövüyor. Tekmeler vurup koluna çalışıyor, Shoulder Block yapıyor. Koluna atlayıp tuşa gidiyor, olmayınca onu köşeye çarptırıyor. Old School’a gidiyor, Punk onu köşeden indirince tekme atıp tekrar deniyor ama Punk onu çekerek iplere düşürüyor!!

Punk iplerden sekiyor, Dropkick ile Taker’ı ring dışına düşürüyor. Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Punk Taker’ın koluna çalışarak Shoulder Block yapmakta. Reklamda Taker’ın koluna tekmeler atıp kafasını basamaklara çarptırmış. Leg Scissors bağlıyor, Taker kurtulunca ring dışına çıkıyor. Punk onu takip ederek bariyerlere çarptırıyor. Ayağıyla kafasını sıkıştırıp ringe doğru götürüyor, Taker yumruklar atınca Punk ringe girip geri çıkıyor. Taker dirsek vuruyor, Punk’ı ringe atıp kafasını dışarı çıkararak apron’dan Legdrop yapıyor. Ringe girerek köşeye doğru koşuyor, Punk çekilip Enzuigri yapıyor!!

Armbar bağlıyor. Bırakıp Headlock bağlıyor, Taker Back Suplex ile kurtuluyor. İplerden sekerek Elbow Drop ile atlıyor, Punk çekiliyor. Taker köşeye dayanınca ona Shining Wizard yapıp Bulldog ile tuşa gidiyor ama olmuyor! Punk yumruklar atmaya başlıyor, Taker karşılık veriyor. Punk tekme atıyor, Taker yumruklar karşılık veriyor. Taker üstün çıkıp köşede Headbutt vuruyor, köşeye Irish Whip yapıp Snake Eyes sonrası iplerden sekiyor ama Punk tekme atıyor! Punk apron’a giderek atlıyor ama Taker Chokeslam vurup tuşa gidiyor, son anda olmuyor! Tombstone’a gidiyor ama Punk inerek Taker’ı yakalayıp Go To Sleep yapıyor!! Tuşa gitmek istiyor ama Taker Hell’s Gate bağlayarak Punk’ı pes ettiriyor!

Maçtan sonra Taker’ın müziği çalarken araya Kane’in müziği giriyor ve Kane yine Tony Atlas’dan aldığı gülüş dersleri sonucu gülmeye başlıyor. Taker etrafına bakınırken şov sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci