Pages

15 Eylül 2010 Çarşamba

2010/09/13 - RAW - Bu Hafta RAW

Şovun başında arka alanda Randy Orton, John Cena ve Josh Matthews ile beraberiz. Bu gece John Cena vs Randy Orton maçı var! Ayrıca yine bu gece RAW Roulette de dönüyor! Cena, Orton ve Matthews ikilinin maçını belirlemek için çarkı çevirecekler. Matthews bize bu gecenin Main Event’inin bir Falls Count Anywhere maçı olabilieceğini söylüyor. Ya da Steel Cage maçı da olabilirmiş. Hatta bir yastık savaşı bile olabilirmiş. Eve gelip çarkı çeviriyor. Gecenin Main Event’i bir Tables maçı! Matthews Cena’ya, Cena’nın en son yaptığı Tables maçında WWE title’ı Sheamus’a kaybettiğini söylüyor. Cena bu gece şanslı hissediyormuş falan.

Chad Ochocino Ringde

Açılış video’sundan sonra ringe dönüyoruz. Guest Star Chad Ochocino ringe geliyor. Ochocino(soy ismine kurban olduğum) bu gecenin heyecanlı ve unutulmaz bir gece olacağını söylüyor. RAW Roulette geri dönmüş derken The Miz’in müziği çalıyor. Miz RAW’ın kendi şovu olduğundan bahsediyor. Sonunda RAW’a kendisinin iletişim kurabileceği bir guest star gelmiş. Miz Ochocino ve kendisinin başarılarından bahsediyor. Miz sonra lafı değiştirip Ochocino ve kendisinin hiç benzemediğini söylüyor. Kendisi bir şampiyonmuş. Ve kemerini Night Of Champions’da koruyacakmış ama Ochocino bu tecrübeyi asla yaşayamayacakmış. Ochocino takımının başarılarından bahsediyor. Miz Ochocino’nun takımına laf atmaya devam ediyor. GM’imiz mail atıyor o esnada. GM’imiz yeter konuştuğunuz diyor. Şimdi Miz’in maçının şeklini belirleme zamanıymış. Alicia Fox çarkı çeviriyor. 50 puan değerinde bir sessiz harf değil bir submission maçı çıkıyor. GM’imiz Miz’in rakibini seçme şansını Ochocino’nun eline bırakıyor. Ochocino da Daniel Bryan vs The Miz maçı ayarlıyor!

Daniel Bryan vs The Miz
Submission Match


Maçın başında reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde Bryan köşede tekmeler vuruyor Miz’e. Diğer köşeye atıyor. Misilse drop kick yapıyor, Miz çekiliyor. Miz, Bryan’ın bacağını iplere sıkıştırıp bir süre bacağına çalışıyor. Alex Riley ring kenarına gelmiş bu arada. Miz figure four leg lock bağlıyor. Bryan hemen tersine çeviriyor hareketi. Ardından LeBellock bağlıyor. Miz ring dışına kaçıyor.

Mikrofonu alıp Riley’i uzaklaştırıyor ve fıtığının attığını söylüyor. Pazar gecesi kemerini koruyabilmesi için bu maçtan çekilmesi gerekmiş. Ama kendisi yerine Alex Riley’i güreştirecekmiş.

Daniel Bryan vs Alex Riley


Riley hemen tekmeler atıyor. Bir çeşit leg lock bağlıyor. Bryan hareketi LeBellock’a çeviriyor. Riley pes ediyor.

Kazanan: Daniel Bryan

Miz maçtan sonra hemen ringe dalıp Daniel Bryan’a yumruklar atmaya başlıyor. İplerden sekip big boot vuruyor. Ardından kemeri ringe serip kemerin üstüne Skull Crushing Finale yapma peşinde ama Bryan çevirip ona da LeBellock bağlıyor! Hakem Bryan’ı Miz’den ayırıyor. Miz yerle yeksan olmuş görünürken Bryan’ın güldüğünü görüyoruz.

Edge ve Jillian Edge’in bu geceki maçının şeklini belirlemek için çarkı döndürüyorlar. Reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde Edge ringe geliyor. Edge’in rakibi Evan Bourne olacakmış. Maçın şekli de Body Slam Challange.


Evan Bourne vs Edge
Body Slam Challenge


Bourne tekmeler atıp köşeye atmaya çalışıyor Edge’i. Edge engelleyip onu yolluyor. Bourne iplerden yükseliyor ama Edge onu yakalıyor. Bourne kurtulup Edge’in kafasına çok sert bir tekme atıyor. Ardından slam deniyor, Edge kurtulup reverse face buster yapıyor. Arkasına da slam geliyor. Edge maçı kazanıyor.

Kazanan: Edge

Maçtan sonra Edge’den bir de spear geliyor.

GM’imiz mail atıp Edge için bir maç daha ayarlıyor. Yine Body Slam Challenge olacakmış. Mark Henry’nin müziğini duyuyoruz.

Mark Henry vs Edge
Body Slam Challange


Henry hemen köşedeki Edge’e saldırıyor, Edge hızını kullanıp çekiliyor. Yumruklar atıyor. Henry diğer köşeye atıyor Edge’i. Üstüne koşuyor Edge çekiliyor. Edge’den slam denemesi Henry’nin cross body’sine dönüşüyor. Ardından World Strongest Slam de geliyor. Mark Henry maçı kazanıyor.

Kazanan: Mark Henry

Maryse&Ted Dibiase vs R-Truth&Eve
Song&Dance contest


Maçın şekli şöyle: Takımlardan biri şarkı söyleyecek biri dans edecek. Budur, budur RAW.

R-Truth bir şarkı söylüyor. Eve dans ediyor.  Sonra Dibiase bir mikrofon alıp bu işin çok saçma olduğunu ve yapması gerekenin bu yarışmadan çekilmek olduğunu söylüyor. Ama çekilmeyecekmiş. Çünkü kendisi sürprizlerle doluymuş. Dibiase de bir şarkı söylüyor berbat sesiyle. Maryse de dans edemiyor. Dibiase ve Maryse saldırıya geçiyorlar. Dibiase köşede dövüyor R-Truth’u. Eve Maryse’i paketliyor. Dibiase Dream Street’de başarısız oluyor. Eve yumruk atıyor Dibiase’ye. R-Truth da drop kick yapıyor. Dibiase ring dışına çıkıyor. R-Trtuh yine şarkı söylemeye başlıyor. Bu saçmalık da böyle bitiyor.

Arka alanda William Regal’in maçını belirlemek için çarkı döndürüyoruz. Tradeing places maçı çıkıyor. Yani Regal rakibi gibi giyinecek. Aynı şekilde rakibi de Regal gibi. Regal rakibinin kim olduğunu soruyor. Goldust gelip peruğunu Regal’e veriyor ve Regal’in buna ihtiyacı olacağını söylüyor. Goldust vs William Regal bu gece!

Bella Twins Chad Ochocino ile beraberler. Sheamus yanlarına geliyor. Chad Sheamus eğer bu gece John Morrison ile olan maçını kaybederse John Morrison Pazar gecesi Chris Jericho’nun yerine 6 pac challenge maçına katılacakmış. Yine çarkımızı çeviriyoruz. İFLAS çıkıyor. Yok yok, Falls Count Anywhere çıkıyor. Sheamus Chad’in ismiyle dalga geçiyor. Dün gece Pats’in Bengals’i yendiği gibi Sheamus da Morrison’ı yenecekmiş. Reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde arka alanda Edge ile birlikteyiz. Zack Ryder yanına geliyor. Ryder GM’in Edge ile probleminin ne olduğunu soruyor. Edge’e GM’in sevgilisini mi çaldığını soruyor. Edge daha GM’in kim olduğunu bile bilmediğini söylüyor. Edge Pazar günü kemeri kazanacağından bahsediyor. Sheamus geliyor. Edge’den birazdan John Morrison’a yapacaklarını izlemesini istiyor.

John Morrison’ı antrenman yaparken görüyoruz.


John Morrison vs Sheamus
Falls Count Anywhere


Sheamus yumruk atıyor ve köşeye çarptırıyor Morrison’ı. Morrison clothsline’ın altından geçip roll-up yapıyor. Tuş gelmiyor. Sheamus irish whip yapıyor. Morrison altından geçip drop kick yapıyor. Tuş denemesi başarısız yine. Sheamus diz atıyor. Ardından ring dışına atıyor Morrison’ı. Kendisi de ring dışına iniyor, Morrison geri ringe giriyor ve bir tekme atıyor Sheamus’a. Sheamus Morrison’ı ayaklarından yakalıyor. Morrison ring dışında hurracanrana yapıyor. Sert bit tekme atıp tuşa geçiyor. Başarısız. Sheamus Morrison’ı bariyerlere çarptırıyor. Ardından üstüne koşuyor ama Morrison onu taraftarların arasına yolluyor. Ardından üstüne atlayıp yumruklar atıyor. Tuşa geçiyor, Sheamus ikide kurtuluyor. Morrison bir iki yumruk daha atıyor. Sheamus backbreaker vuruyor.  Demirlere çarptırıyor Morrison’ı. Tuş denemesi başarısız.

Sheamus yumruklar atıyor. İkili kapışarak rampanın sonuna kadar geliyorlar. Sheamus Morrison’ın kafasını yere çarptırıyor. Tuşa geçiyor, Morrison kurtuluyor. Sheamus Morrison’ı Night Of Champions neon’una çarptırıyor. Ardından rampadan aşağı yolluyor ama Morrison iki ayağının üzerine düşüyor. Morrison’dan flash kick geliyor! Tuş denemesi başarısız. Sheamus tekrar rampaya çarptırıyor Morrison’ı. Tuş denemesi başarısız yine. Sheamus bir sandalye alıyor. Morrison Night Of Champion yazan yerin üstüne çıkıp oradan cross body yapıyor! Tuşa geçiyor, Sheamus yine son anda kurtuluyor. Chris Jericho gelip sandalye ile John Morrison’a çakıyor. Sheamus tuşa geçip maçı kazanıyor.

Kazanan: Sheamus


Chris Jericho Ringde

Chris Jericho ringe girip, bir sandalyeye oturuyor ve istediği şeyi alana dek ringden ayrılmayacağını söylüyor. Jericho eğer mecbur kalırsa o sandalyede bütün gece oturabilirmiş. Jericho GM’den kendisini tekrar Pazar günkü 6 pac maçına dahil eden bir mail gelene kadar oturacakmış. Kendisini maçtan çıkarmak aptallıkmış. Morrison’dan kendisinin yerini almasını beklemek delilikmiş. Kendisi adalet istiyormuş, adalet talep ediyormuş ve bu gece adaleti alacakmış. Ve eğer istediğini alamazsa istifa edermiş. Eve gidip WWE’ye yanarken izlermiş. Eğer Jericho’ya inanmıyorsak onu deneyebilirmişiz. GM’den ses seda çıkmayınca Jericho gitmeden önce de GM’i takip edip kimliğini ortaya çıkarırmış. Ve GM’den mail geliyor. Michael Cole ayağa kalkınca Jericho direk onu kesiyor ve hemen mail’i okumasını istiyor. GM’imiz ultimatomlardan hoşlanmıyormuş. Bunun işe yarama şansı yokmuş. No Chance In Hell. Jericho GM’in Vince McMahon olduğuna inanmıyor. McMahon bir bilgisayarın arkasına saklanmazmış. Eğer söyleyeceği bir şey varsa çıkıp kendisi söylermiş. Ayrıca Vince en değerli güreşçisinin bu hafta PPV’de olması gerektiğini de bilirmiş.

GM’den bir mail daha geliyor. Jericho yine Cole’dan direk mail’i okumasını istiyor. GM’imiz 5 Pac maçını tekrar 6 Pac elemination maçına çeviriyormuş tekrar. Maç 6 kişiyle başlayacakmış ve sadece bir kişi kalana dek devam edecekmiş. Jericho Cole’un sözünü kesip. Şovun devam etmesine izin vereceğini söylüyor. Tekrar 6 Pac maçında olduğuna göre Pazar gecesi arenayı WWE şampiyonu olarak terk edeceğine dair de söz veriyor. GM’den bir mail daha geliyor. GM Jericho’ya bir daha asla sözünü kesmemesini söylüyor. Devamında Jericho’yu 6 Pac’ına koyacakmış eğer bu geceki maçını kazanırsa. Bu arada Jericho’nun üzerinde takım elbise var. Ve Jericho yaptığı işte en iyi olduğuna göre bu bir handicap maçı olacakmış. Chris Jericho vs The Hart Dynasty. Ve bu maç bir Steel Cage maçı olacak!

Chris Jericho vs The Hart Dynasty
2 on 1 Handicap Steel Cage Match

Maçtan önce reklamlara gidiyoruz yine.

Döndüğümüzde Hart Dynasty Jericho’nun kafesten çıkmasını engelliyor. Ardından Tyson Kidd low drop kick vuruyor. Kidd, Jericho’yu David Hart Smith’in üzerine atıyor. Smith scoop slam yapıyor. Ardından Hart Attack geliyor. Hart Dynasty kafesten çıkmaya çalışıyorlar. David Hart Smith başarıyor ama Kidd’i Jericho durduruyor. Kidd Jericho’yu düşürüp cross body yapıyor. Tuşa geçiyor, başarısız. Jericho’dan clotshline geliyor. Ardından kafese çarptırıyor Kidd’i. Kidd aniden ring dışına kaçmaya çalışıyor. Jericho engelleiyp back suplex yapıyor. Head lock bağlıyor. Kidd kurtulup arm drag yapıyor. Drop kick vuruyor. Ardından bir tekme atıyor. Kidd köşeye atıyor Jericho’yu. Jericho kafesten kaçmaya çalışıyor. Kidd onu ringe düşürüp üstüne atlıyor ama Jericho ayaklarından yakalıyor. Walls Of Jericho denemesi, Kidd small package yapıyor. Tuş gelmiyor. Kidd Sharp Shooter bağlıyor. Jericho iplerden güç alıp hareketten kurtuluyor. Kidd Jericho’nun üstüne atlıyor. Jericho onu kafese çarptırma peşinde, Kidd kafesten kaçmaya çalışıyor. Jericho onu yakalıyor. İkili köşeye geliyorlar. Kidd Hurracanrana deniyor ama Jericho Walls Of Jericho’ya çeviriyor hareketi. Kidd pes ediyor.

Kazanan: Chris Jericho

William Regal vs Goldust

Goldust William Regal gibi giyinmiş. Regal de Goldust gibi. İkisi de yakışıksız. Eskiden bir tanesi i.ne gibiydi. Şimdi ikisi de öyle. Neyse maçın başında Regal Goldust’ın taklidini yapıyor. O esnada Goldust cebinden bir knuckle çıkarıyor ve Regal’e çakıyor. Tuşa geçip bu kısa, keyifsiz, gereksiz maçı bitiriyor.

Kazanan: Goldust


Randy Orton vs John Cena
Tables Match


Lock-up’tan sonra Cena head lock bağlıyor. Orton irish whip yapıyor. Shoulder block yiyor. Taraftarlardan iki adama da büyük tezahürat var. Orton head lock bağlıyor. Cena irish whip yapıyor. Orton shoulder block vuruyor bu sefer. İkili bir süre bakışıyorlar. Cena Orton’ı arkasından yakalayıp back to belly suplex yapmıyor. Çünkü Orton dirsek atıyor. Ama atmasa kesin Cena yapardı. Orton bir süre hırpalıyor Cena’yı. Ardından ring dışındaki masalardan birine suplex etmek istiyor. Cena kurtulup ring dışına itiyor Orton’ı. Reklamlara gidiyoruz.

Döndüğümüzde ikili yumruklaşıyor. Cena irish whip yapmak istiyor ama Orton çevirip kendine has back breaker’ını vuruyor. Cena apron’a çıkıyor. Orton orada yumrukluyor Cena’yı. Ring dışında kurulu masaya çarptırma peşinde. Cena bir yumruk atıp ringe giriyor. Yumruklar atıp köşeye yolluyor. Fisherman suplex geliyor. İki adam da aynı anda ayağa kalkıyorlar ve karşılıklı clothslinelar ile yerde kalıyorlar. İki adam da aynı anda ayağa kalkıyorlar. Cena Attitude Adjusment deniyor. Orton kurtulup DDT vuruyor! Orton ring dışından bir masa alıp ringin köşesine yerleştiriyor. Ama tekrar dikkatini Cena’ya çevirdiğinde Cena’dan shoulder blocklar geliyor. Blue Thunder Bomb ve Five Knuckle Shuffle da cabası. Attitude Adjusment deniyor. Orton kurtulup iki tane clothsline vuruyor. Ardından scoop salm geliyor. RKO denemesi, Cena iplere itip drop toe hold yapıyor ve STF! Nexus ringe dalıyorlar. 

Beşli ilk önce Cena’yı pataklıyor. Michael Tarver dikkatini Orton’a çeviriyor ve günün ilk talihlisi olarak RKO yiyor. Heath Slater, Wade Barrett ve Justin Gabriel Orton’a saldırırken Otunga Cena’yla tek başına kalıyor ve Attitude Adjusment yiyor. Heath Slater Cena’nın üstüne koşuyor. Cena çekilip, Slater’ı ring dışındaki masanın üstüne fırlatıyor! Barrett’dan Cena’ya Wasteland yapıyor. Barrett bir masa alıp kuruyor. Cena’yı oraya yerleştirme peşinde. Gabriel da çıkıp köşeden 450 Splash vuracak. Orton köşeye çıkıp Gabriel’ı bir başka masanın üzerine fırlatıyor. Heath Slater ve Justin Gabriel çok pis düştü yalnız. Orton ringe giriyor. Barrett’tan big boot yiyor. Barrett Orton’ı ring dışındaki başka bir masanın üzerine Wasteland etmek istiyor. Orton engelleyip Barrett’ı oraya yolluyor! Kırılan 3. masa. Orton ringdeki kurulu olan masanın üzerine RKO çekmek istiyor Cena’ya. Edge ve Chris Jericho ringe geliyorlar.

İkili Orton’a girişiyor. Orton ikisini de yumruklamaya başlıyor. Edge’i köşeye götürüyor. Arkasını dönünce Jericho Code Breaker deniyor. Orton onu yakalayıp üstünden atıyor. Edge’den spear denemesi Orton çekiliyor. Darbeyi Jericho alıyor, iki güreşçi de köşedeki masaya çarpıyorlar. Sheamus ringe dalıyor. Orton’a vurup, Cena’yı ring dışına atıyor. Ring dışında Cena’ya diz atıyor. Köşedeki merdivene çarptırmaya çalışıyor ama Cena engelleyip ring dışında Attitude Adjusment yapıyor! Ringe girerken Orton tekme atıyor. Apron’dan DDT vurmak istiyor. Cena Attitude Adjusment şeklinde yakalıyor Oton’ı. Masanın üstüne doğru yapmak istiyor hareketi ama Orton harika bir şekilde RKO’ya çeviriyor. Ve masa da kırılıyor. Orton maçı kazanıyor. 

Kazanan: Randy Orton

Maçtan sonra Randy Orton çılgın gibi mutluyken maçın tekrarını izliyoruz ve şovumuz da bitiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci