Pages

6 Kasım 2010 Cumartesi

4 Kasım Güreşçi İncelemesi





Dolph Ziggler #5
Dolph Ziggler bu haftaki Smackdown Şovunda American Dragon Daniel Bryan ile yaptığı maçta fena olmayan bir performans çıkardı ve 5. olmayı hak etti ! Aslında bu bir kaç haftalık Daniel Bryan ve Dolph Ziggler Feuduna bir anlam çıkartmış değilim ! Ziggler'a herhalde rakip bulunamadığı için böyle bir yola başvuruldu , en yakın zamanda Intercontinental Champ Dolph Ziggler'a bir rakip bulunması gerekiyor !


Big Show #4
Big Show bu haftaki olan Tag Team maçında partneri Kofi Kingston'ın maçta düşük performans sağladığı halde maçı galibiyetle bitirmeyi bildi ! Yeni bir takım oluşması halinde Big Show'un performansı her an böyle kalmalı yoksa emin olun ki takım batışa gider !Cody Rhodes ve Drew McIntyre'ı baya bir hırpalıyan Big Show , Drew'e yapmak istediği ancak Cody'e yaptığı Chokeslam Big Show'u galibiyete taşırken kendisinide 4. yaptı !

Refree John Felix Cena #3
John Cena 1 Kasımda gerçeklesen RAW şovunun Main Eventer maçında hakemlik yaptığını herkes biliyordur . John Cena özel olarak çıktığı Wade Barret and Otunga vs Randy Orton and R-Truth maçında gerçekten özel bir hakem tavırları takındı . Bu maçta aldığı önemli kararlar maçın kaderini bir çok kez değiştirdi ! John Cena Otunga'nın tuş edilmesini izlerken yenilgisini kendi elleriyle verdi ! John Cena bundan sonra Nexus'ta neler yapabileceği merak konusu ! Bence bu Feud uzamadan bitirilebilir . Ancak işin içine biraz Extreme katılırsa ve Maç önü konuşmalar daha zevkli geçerse feuda bir kaç + atılabilir . Geçen hafta , " Haftanın Hareketi " seçilen hareket John Cena'dan gelmişti Bu hafta ise 3. olarak küfürlerimizi hakketti !

Daniel Bryan #2
Bu çocuk gerçekten yetenekli, istekli ve çok azimli ! Erkenden USA Champ olan Daniel Bryan'dan kısa bir sürede WWEC almasını dileriz ! WWE'nin kolay bulunmaz yeteneklerinden birisi olan Daniel Bryan geçen haftaki 4.lüğünden 2.liğe çıktı bir alkış

The Miz #1 [Haftanın Güreşçisi] The Miz bu haftaki RAW şovunda Big Show'la yaptığı maçtaki performansı göz alıcıydı . Yeri geldiğinde Big Show'u yere yatırmayı yeri geldiğinde ise Big Show'u maçtan bezdirmeyi başardı . Akıllarda kalan bir soru ise Mr. Money In The Bank'ın ne zaman Cash - In yapacağı ? Çoğunluk güreşseverin tahminleri Surivor Series diyor ama SS'de olacağını düşünmüyorum, TLC'de harika bir Extreme Şovu ile bize Cash In izletebilir . Bakalım Mr .MITB bu haftanın Güreşçisi oldu acaba diğer haftalarda neler olacak ?


Haftanın Hareketi => Haftanın hareketi Edge'den gelen Spear oldu . Gece başında Kane'e ve Gece sonundaki Reyin altında olan Alberto Del Rio 'ya yaptığı harika Spear'lar Haftanıın hareketi oldu ..! Alkışşşş

Haftanın Hatalısı => Haftanın hatalı güreşçisi Alberto Del Rio oldu . Edge Copeland vs Alberto Del Rio vs Rey Mysterio maçındaki kötü performansı onu buraya yerleştirdi . Açıkçası ondan hiç beklemediğim bir performans oldu ! Umarım bu hatalarını bir dahaki sefere tekrarlamaz ve bir dahaki No. Contender maçını galibiyetle sonuçlandırır !

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci