Pages

6 Kasım 2010 Cumartesi

27 Ekim Güreşçi İncelemesi

Ted Dibia$e and Maryse #5(BR) Ted her ne kadar maçında yenilsede gerçekten harika bir performans çıkardı . Maçın çoğunluğunu önde götüren Ted Yaptığı göz alıcı hareketlerlede 5. sırada yer alırken Maryse'in sadece ringe gelmesi Ted ile 5.liği paylaşmasına neden oldu !

Daniel Bryan #4Hem BR'da hemde RAW Şovunda gösterdiği performansı Bryan'ı 4. yapmaya hak kazandırdı ! Gerçekten istekli savaşan Bryan, şu ana kadar gördüğüm en azimli güreşçilerdendir diyebiliriz !

Randy Orton #3İlk başta söylemek istediğim bir şey var ! Eminim ki herkes bunun farkına varmıştır ! Yeni bir Cena doğuyor . Oda Randy , kendisi Face olmak istemediğini açıklamıştı ! Umarım Heel Turn yapar ... Randy SD'de Champ vs Champ maçında , BR'de Wade vs Orton maçında ve en son olarak son günkü RAW şovundaki ustalıkları göz alıcıydı ! 3 haftada 2 Galibiyet 1 yenilgi alan Randy bu şekilde 3. sıraya girdi !

Wade Barret ve onun şımarık Nexus'u #2Wade Barret son haftalarda yaptığı şımarıklıklar çok göze batıyor ancak yinede son haftalarda güzel performans gösteren Wade ve onun grubu hem Randy hemde Undertaker'a saldırıları Nexus'u güçlendirdi !

The Undertaker #1İşte Gerçek bir Efsane Güreşçi ... SD şovunda Champ vs Champ maçında yaptığı olay hala aklımızdadır , bunun yanı sıra Buried Alive maçındaki profili harikaydı ! Maçın en sonunda yenilsede göz dağıcı veren şovu Undertaker'ı 1. olmaya hak kazandırdı !




Haftanın Hareketi : John Cena bugünün kahramanlarından biri oldu hem Otunga'ya hemde Şımarık Barret'a yaptığı AA bazı Güreş severlerin  beyninde geri dönüyor mu sorusunu yaktı ve bu şekilde Haftanın Hareketi Cena'dan gelen AA'ler oldu !

Haftanın Güreşçisi : Edge hem SD'de hemde SD'nin ardından gelen BR PPV'sindeki RAW vs. SD maçında çok büyük bir rol oynayarak haftanın Süperstarı olmaya hak kazandı !

Haftanın hatalısı : Haftanın hatasını yapan Güreşçi Rey Mysterio oldu Rey Ezekiel Jackson'a yaptığı Body Press'de İpleriden ayağını kaydırarak dengesini kaybetti ve Ezekiel'ın üzerine düşerek komik bir olay yaşattı !

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci