Pages

7 Kasım 2010 Pazar

2010/11/04 - Tna İmpact!

Geçen hafta Morgan’ın Anderson hakkındaki itirazlarını görüyoruz. Bu halle güreşmesinin doğru olmadığını söylemişti. Ardından JJ maçına Morgan çıkmıştı. Face turn yapmasına ve Fortune’dan kovulmasına şahit olduk. Ve şovların kralı TNA başlıyor!!!
Bischoff ve Flair ile başladık. Bischoff’un elinde eldivenler var. Şov zamanı deyip Flair ve yanında bir hakemle gitti. Ringe geldiler. Bakalım Bischoff ne diyecek?
Morgan’dan bahsediyorlar. Fortune için kolay olmuş.(Onu pataklamak) Hogan ile konuşmuşlar Morgan konusunu. Anderson’a laf atmaya başladı. Ben mi yanlış anladım Kenny Anderson ‘‘she’’ mi dedi? Kafa ağrısıyla ve Asshole lakabı ile dalga geçti. Anderson’a ringe çağırdı kendisini tuş etmesini istedi böylece Hardy ile maç yapacakmış. Ama sakat o da biliyor. Hakemi yanına çağırdı. Bu hakem sanırım geçen hafta maçtan sonra Morgan’ın kelepçesini çözen hakemdi. Bischoff’da bunu hatırlattı. Jarret’ın kariyerini mi bitirmek istiyorsun ? dedi. Hakemin açıklaması basit. Maç bitti kelepçeyi çözebilirim. Ama Bischoff hakemede vuruyor! Ve hakemi kovuyor! Flair seyirciyle dalga geçti Anderson’ın Assholelarına bak dedi Very Happy Bischoff’a tapıyor sonra… Ringi terk ettiler. Gecenin tag team maçını görüyoruz. Tara & GenMe vs Ink Inv & Mickie James! Ve bu gece Abyss ve Pope’un maçı var! Arka alanda Fortune espiri yapıp gülerken Dougles Williams espirilerden pek anlamamışa benziyor. Neyse EV2.0’yu görüyoruz. Brian halen Foley’in kitabını okuyor. Haftalardır bitiremedi herhalde. Aynı anda masajda yaptırıyor. RVD geliyor. Geçen hafta olanlardan şikayetçi. Raven’ın Bischoff’un adamı olduğunu düşünüyor. Tommy farklı düşünüyor. Neyse onlar tartışırken Fortune geldi AJ önderliğinde dalga geçiyorlar. AJ Turning Pointde onları parçalayacaklarını alaycı bir dille anlatıyor. Rhino ayağa kalkınca geri adım astada artizlik tam gaz devam.Spear atıyor Rhino ama kime? RVD’ye. Bu adamın hiçbir işi yerinde gitmezmi! Şimdi Hardy’nin Twist of Hate ile Anderson’ın omzunu sakatlamasını tekrar izledik. Anderson’ın başını sakatlamasınıda gördük.
Mike Tenay ve Taz’ın yanındayız. Onlarda Turning Pointdeki WHC maçını değerlendirdiler. Anderson’a bir telefon bağlantısı yaptık. Cidden telefondan İngilizce anlamak zor. Anderson arkadan Hardy’nin sandalye ile vurmasıyla sakatlanmıştı. Bunu hatırlattı. Ne zaman döneceğini ve güreş kariyerinin durumunu bilmiyormuş! Sakatlık bu kadar ciddi mi yoksa ciddi mi gösteriyorlar?! Gerçekten korkunç ağrıları varmış. 2gün öncesine kadar daha iyiymiş ama ne zaman dönecek bilmiyormuş ( Yanlış çeviri olabilir!) Son kısmı anlamakta zorlandım ama Morgan hakkında olumlu konuştu. Sırada Sarita vs Velvet maçı var. Velvet ve Angelina’nın yanındayız. Velvet takımını seviyormuş ama maçın teke tek kalmasını istiyormuş. Allah aşkına Lacey nerde!? Aha gene aynadaki kadın. Film ismi gibi oldu. Angelina görünce küfür etti Very Happy Endişe etmemesini onunla olmak istediğini söylüyor. Angelina’da yalnızken görünüp yanında biri olunca görünmemesine sitem etti. Ve orayı terk etti. Ve gecenin ilk maçı.

Sarita vs Velvet Sky:
Sarita ringe geldi. Velvet’de geliyor. Nasıl bir kadın bu yarabbim! Ringe gelişine laf yok zaten. Harika!
Maça Velvet hızlı başladı. Chop darbeler ardından hurricanrana geliyor. Arm lock bağladı Velvet. Sarita’dan bir dirsek darbesi ve köşede tokatlıyor. Velvet’den ard arda darbeler. DDT yapacakken Sarita iplere tutundu. Sarita’dan clotheslinelar. Sarita köşede Velvet’i yumrukluyor. Lacey’den bahsediyorlar. Antremanda elinden sakatlanmış sanırım. Bir ınjured kelimesi falan duyamadım sadece tahmin. Neyse. Sarita tuş deniyor. 2de kaldı. Velvet’den chop darbeler ama Sarita’dan bir elbow drop Velvet yerde. Sarita’dan finisher denemesi başarısız Velvet’den chop darbeler ardından Running Bulldog! Sarita Velvet’in kaldırayım derken olay crossbodye döndü tuş denemesi. Başarısız. Sarita Velvet’in dışarı attı tam içeri girecekken bir tekme ardından bir powerbomb ve tuş ediyor.

Kazanan: Sarita
Velvet çok üzüldü. Kıyamam:D Arka alanda Bischoff yumruk çalışıyor. Jarret ile birlikte. Bischoff Joe’nun durumunu sordu. Jarret pek önemsemiyor. Bu yumrukları Anderson’a saklaya diyor o O(Jarret) beklermiş. TNA’in sanırım yeni güreşçilerini yaptırdığı bir olayı. Hayat hikayelerini dinliyoruz nasıl güreşçi olduğunu dinliyoruz. Mickie konuğumuz. Pek çevirme gereği duymadım. Abisi babası fazla sinirliymiş sanırım dirseğini incitmiş. Çocukkende güzelmiş. Pek gerekli görmedim burayı çevirmeyi. Mickie’nin yeni tarzıda hoşuma gitti bu arada. TNA’i evi Nashville gibi görüyormuş.( Tam tersi mi yoksa? :) )

Flair ve Fortune arka alanda. Dougles Williams ve Kazarian arasında bir ufak tartışma var. Flair ikisinin problemini ringe çözmelerini istedi. Bu bir maç mı oluyor? Neyse Fortune gitti Dougles kaldı. Christy Hemme’nin yanına gitti.( Ona yavşarsa kötü olur) Biraz zamanı varmıymış? Christy’de yayına hazırlanıyordu. Biraz bekleyecek Dougles. Neyse biz yeni maça geçelim

GenMe & Tara vs Ink Inc & Mickie James:
GenMe ringe geldi. Tara geldi sonra. Motorla harika:D Ink Inc ringe geliyor. Sırada Mickie James var. Vallahi tarzına bayılıyorum Very Happy Maç başlıyor.

Maça Shannon ve Jeremy başlıyor. Jeremy biraz hızlı başlıyor. Köşeye gönderdi üstünden atlayım dedi ama Shannon gelmediki:) Shannon’dan bir dirsek darbesi ardından crossbody geliyor. Jesse’ye tag verdi. Shannon’dan bir suplex Jesse’den bir backsplash geliyor. Armlock bağladı Tuş denemesi 1de kaldı. Shannon tag aldı. Double elbow drop ardından backsplash geliyor. Max tag aldı. Swinging neckbreaker geliyor Jesse’den. Tara Jesse’yi tuttu Jesse vuracaktı ki karşısındakinin bayan olduğunu hatırladı. Max Jesse’ı boynundan yakaladı. Jeremy’den bir drop kick! Tuş denemesi 1de kaldı. Tara köşede poposuyla Jesse’ın kafayı sıkıştırdı :) GenMe Jesse’yi yakaladı bırakmıyorda. Max tag aldı. Headlock bağlıyor. Jesse dışarıda Max’den clothesline yiyecekti eğildi ama Tara’dan superkick geliyor! Max tuş deniyor. Başarısız. Jeremy ringde. O da ne? Jesse biranda kurtuldu ve Shannon’a tag verdi. Shannon’dan önce springkick ardından köşedeki Jeremy’e vurdu. Tara sırtını çizdi:D Max köşeye çıktı tam atlayacaktıki Mickie ayağını kaydırdı! Ovvv. Mickie’den köşeden bir hurricanrana geliyor! Ink Inc hızlandı. Jeremy’i dışarı attılar. Shannon’dan bir moonsault tuş denemesi tara engel oluyor Mickie Tara’nın üstüne atladı yumrukluyor! Max Mickie’ye vuracak gibi ama Mickie eğildi ve superkick geliyor! Ardından Ink Inc’s finisher ( adını bulamadım araştırdım) Tuş denemesi başarılı!

Kazanan: Ink Inc & Mickie James

Maç sonrası GenMe ve Tara saldırıyor

Arka alanda Magnus ve tanıyamadığım bir adamla birlikteyiz. Karı koca gibi tartışıyorlar. Takım olacaklar sanırım. Bu konuda anlaşamamışlar. Psikolog eşliğindeler.
Jarret ringe geliyor sanırım.
Team 3D ve MCMC konuşuyor. Maç ve kemerler hakkında konuşuyorlar. Chris Sabin onların çok büyük olduğunu ama kemerin kendilerinde kalacağını söylüyorlar. Zaten dikkat ettiyseniz MCMG ve Team 3D arasında iyi bir iletişim var iki takımda face ve birbirlerini çok övüyorlar. Team 3D’den iddaalı laflar. Kemerlerle birlikte uyuyacaklarmış. Kim kazanırsa iyi maç olacakmış ve TNA kazanacakmış.
Jarret’ın yaptıklarını görüyoruz. Ringe geliyor. Kurt hakkında konuşuyor. Ona yaptıklarından bahsediyor. Ama Kurt ne yaptığını bilmiyormuş. her şeyi o yapmış Bischoff veya Flair değil. Şimdi Joe’ya sataşıyor. Ona yaptıklarından bahsediyor. Karşına bir daha çıkarsa olacaklar belliymiş. Jarret ringden gidiyor. O da ne?! Joe!! Joe Jarret’a saldırıyor. Adam resmen yerin altından çıktı! Joe resmen Jarret’ı parçalıyor. Eddie ve Murphy (güvenlik görevlileri) Joe onlarıda yere seriyor. Jarret’da Joe’nun müziği eşliğinde kaçıyor! Güvenlik görevlileri Joe’ya arkadan saldırdı. Jarret gülüyor ama Joe ikisinide yumrukluyor. Ardından birini köşeye çıkardı ve Muscle Buster geliyor!!! Joe’dan Taker’ın ‘‘BOĞAZ KESME’’ tauntunu gördük Very Happy
RVD arka alanda. RVD’nin durumuna parantez açmak gerekir. Tam ortada kendisi. RVD için zor bir durum. Ki o da diyor dostum düşmanım kim bilmiyorum? Bischoff’da halen çalışıyor.
Neyse şimdi harika bir maça geçiyoruz. TNA TVC match

Rhino vs A.J Styles © vs RVD TNA Television Championship match:

Maç başlıyor. AJ RVD’nin aklını çelmeye çalıştı herhalde. RVD’yi A.J’i Rhino’ya itti. Rhino’da A.J’i dışarı attı. Rhino A.J’i basamaklara yollayama çalıştı ama A.J onu yolladı. RVD’den bir baseball slide geliyor. RVD içeri gireyim derken A.J’den bir drop kick! A.J’den RVD’ye ard arda darbeler. Köşeye yollamaya çalıştı ama RVD onu yolladı. Ardından monkey flip yapıyor. A.J RVD’nin gözünü parmaklardı. A.J’den ard arda yumruklar ve dirsek darbeleri. Rhino A.J’in ayağını kaydırdı. Rhino’dan ard arda darbeler ve clotheslinelar. Bir belly to belly suplex geliyor. Spear için bekliyor Spear atacaktı ki A.J çekildi Rhino kendini köşede buldu! A.J Rhino’yu tekmeliyor. Arkasını dönüyor ve RVD’den bir fly kick ! AJ’i slam ediyor. Kaldırıyor tekrar yapacak ama A.J kurtuldu. RVD’yi köşeye attı. Üstüne koşuyor ama RVD üstünden attı. A.J iplerden atlayacak ama tam atlarken ayağına tekme atıyor A.J düşüyor! RVD üstüne atlayacaktı ki Rhino onu çekti bir tartışmaya girdiler. A.J bu tartışmadan faydalanıyor ve Rhino’ya springboard shoulder block yapıyor. RVD’yi roll-upa aldı. Tuş mu geliyor? 1 .. 2 .. 3 ! A.J kazanıyor

Kazanan: A.J Styles and steel Television Champ tittle

Maçtan sonra RVD ile Rhino tartışıyor ama ses alamıyoruz ağız hareketlerinide okuyamıyoruz. EV2.0 geldi ayırıyor ama Rhino halen ısrarcı. RVD’yi Raven sakinleştirecekti ki tam adamı ya zaten Raven’ı itiyor. Dreamer mikrofonu aldı. Bu kadar yeter diyor. Dreamer bukadar yeter bunlar doğru değil diyor. RVD’de sen doğrusun Jeff gibi değil mi? Diyor. Niye bakıyorsun diyor. Benim arkadaşlarım Bischoff’un adamı değil diyor. Dreamer Bischoff’un planını görmüyorsun diyor. Ve turning pointde Dreamer maç yapacağız diyor. Böylece yeni bir maç açıklandı. Dreamer vs RVD

Abyss konuşuyor. Pope’a yaptıklarından bahsetiyor. Hepsi bukadarda değilmiş. Daha devam edecekmiş.
Flair’ın müziğini duyduk. Taz ve Mike Tenay ile yorumlayacak sanırım maçı. Evet bu akşam Fortune arasında bir maç var. Durumdan rahatsız olan Dougles Williams ile Kazarian arasında. Neyse maça geçelim.

Dougles Williams vs Kazarian:
Maça geçmeden Flair amca kameraman mı desem ne desem bir bayanı kesiyor.
Maç arm locklarla başladı. Birbirlerini geri atarak başladılar. Hızlı maç iyi olacak gibi. Beer Money geliyor ilginç. Dougles head lock bağladı ama sırtı 2 kere yere geldi. Kazarian’ın 2 tu denemeside boşa oldu. Elleri tuttular. Birbirlerine güçlerine geçirmeye çalışıyorlar. Beer Money’nin köşede olması Dougles’ı rahatsız etmiş gibi duruyor. Karşılıklı olarak birbirlerini eğdiler. Kaz biraz daha hızlı ard arda darbeler. Tuş denemesi. 2de kaldı. Dougles’ı köşeye gönderdi Dougles koşarak döndü ikiside birbirine shoulder block vurdular. 2side yerde. Kaz clothesline deniyor ama Dougles eğildi ve elbow drop geliyor. Köşeye yolladı Kaz’ı ama Kaz üstüne uçuyor crossbody ile tuş denemesi ama olay tersine döndü Dougles deniyor 2de kaldı! Kaz’ı köşeye yolladı bir knee drop geliyor. Ardından bir back suplex geliyor. Tuş denemesi 2de kaldı. Dougles Kaz’i iplere yolluyordu ki Kaz onu yolladı ve Jesse Strom’a vuruyor Dougles! Roll upa aldı Kaz 1 .. 2 .. 3! Tuş geliyor!

Kazanan: Kazarian

Maçtan sonra 4lü arasında tartışma çıktı. Dougles’da buldular suçu 3kişide Dougles’a yükleniyor. Flair geldi ellerini tuttu barıştırdı Very Happy Böylece izlerken beklediğim herhangi bir face turn olmadı.
Pope’u dinledik olaylar bitmemiş Pope gelecek kazanacakmış. Pope Abyss’e mesaj yolladı kısaca.
Gene psikoloğun ordayız. Magnus ve arkadaşının sorunlarını dinliyoruz. Halen tag-team sorunları var. Sıradaki maça geçelim

Pope vs Abyss:
Abyss’in müziğini duyduk. Ringe geliyor. Geçen hafta Pope’a yaptıklarını görüyoruz. Ve Pope ringe geliyor
Pope ringe girer girmez saldırdı. Pope’dan ard arda yumruklar. Abyss sersemledi resmen. Pope iplerden geliyordu ki big boot yedi. Köşedeki Pope’un üstüne uçtu! Evet Pope yerde Pope’u dışarı attı. Orda vurmaya devam ediyor. 2 izleyici fazla sinirli you suck diyip duruyor. Ve Abyss fazla sinirlendi 2seyirciyede saldırdı! Hakem maçı bitiriyor

Kazanan: No Contest

Abyss halen saldırıyor millete. Zor durdurdular. Pope eline mikrofonu aldı. Ve Turning Point’de maç yapacaklarını söyledi. Hemde lumberjack match! Böylece yeni bir maç açıklandı. Abyss vs Pope lumberjack match. Abyss’de Pope Bischoff veya Hogan’a sormadan bir şey yapmadığını ama onunla maç yapacağını söyledi.

Robbie E ve Cookie’nin yanındayız. Robbie Turning Point’de Lethal’ı yenip kemeri alacağını söylüyor. Cookie’de onu destekliyor. Lethal ağlayarak annesinin yanına gidecekmiş. Turning Point maçlarını gördük tekrar. Team 3D’nin maçının önemi ayrı. Kaybederlerse TNA’den ayrılıyorlar.
Bischoff’u görüyoruz. Ringe geliyor. Bir Asshole sesi duyduk. Anderson mı geldi yoksa?!
Hardy’nin bir videosunu izliyoruz. Turning Point’de kemeri koyacağından bahsediyor. Dikkat ettiniz mi bilmem adam sanki git gide çöküyor. Gözler falan… Tekrar kazanıp bunu kutlayacakmış. Hardy’i kutlayın diyor .

Mr Anderson vs Eric Bischoff:
Bischoff elinde birkaç kağıtla ringe geldi. Bir kağıdı verdi maçları açıklayan adama. Gecenin maçını açıklayacak. Destan okudu. Bischoff’un istatisliklerini dinledik. Karatede kick boksda uzman yenilgisiz TNA undisputed şampiyonuymuş. Anderson hakkında kötü espiriler yapıp durdu. Çokta gülünmez yani bunlara. Maçı okuyan adam bunları okumam deyince ona sadece oku dedi. Sonrada adama birtane geçirdi. Adamı tekmeleyip duruyor. O da ne?!!! Anderson’ın müziğini duyuyoruz. Ama tekrar o da ne!!! Morgan Bischoff’un arkasında bitti! ‘‘Anderson’’ dedi ve geriye 2 adım attı. Bischoff hafifce arkasını dönüyor. Bir big boot geçirdi!. Ve Bischoff’u tuş etti. Turning Point’de Hardy’nin karşına çıkacak kişi Morgan oluyor. Kontratıda imzaladı.
Kazanan: Matt Morgan

Flair ringe geldi. Ne yapıyorsan koca adam diyor. Fortune’ı karşısına alarak hayatının hatasını yapmış. O bitmiş. 3 gün sonra Hardy’i yenemeyecekmiş. Tribünlere çenenizi kapayın dedi. Hardy’i yenemeyecekmiş Morgan’ın işi bitmiş.
Daha sonra Bischoff’u yerden kaldırdı ve sarıldılar. Şovda böylece bitti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci