Pages

22 Eylül 2010 Çarşamba

WWE SmackDown vs Raw İncelemesi


THQ tarafında geliştirilen ve Dünya genelinde milyonlarca satış adedine ulaşmış olan WWE SmackDown vs Raw serisinin en son versiyonu olan WWE SmackDown vs Raw 2010 4 Kasım 2009 tarihinde satışa çıkarak hayranlarının beğenisine sunuldu.
2010 için hazırlanmış olan tüm oyunlar bu günlere birbiri ardına raflardaki yerlerini almaya başladı. WWE SmackDown 2010, diğer WWE SmackDown serilerinde olduğu gibi bu versiyonuda PlayStation 2, PlayStation 3 ve PlayStation Portable platformları için sürümleri yayınlandı. SmackDown serisinin son oyunu yep yeni özellikleri ve muhteşem grafikleri ile hayranlarını bir kez daha büyüleyecek gibi görünüyor.

WWE SmackDown vs Raw 2010 Yeni Özellikleri

  • Süperstar yaratın: Kişiselleştirme ekranı tamamen yenilendi ve geliştirildi. Artık WWE yıldızlarına rakip olacak kendi süperstar dövüşçünüzün özelliklerini daha ayrıntılı belirleyebilirsiniz. Dövüşçünüzü farklı kılacak dövmeler, logo ve eşsiz dizaynlar kullanabilirsiniz.
  • Yaratıcılığınızı paylaşın: Kendi süperstarınızı upload ederek WWE dünyasıyla paylaşabilirsiniz.
  • Dövüşçünüzün giysisini tasarlayın: WWE tarihinde bir ilk olarak rengini, logolarını, botlarını ve daha bir çok şeyini farklılaştırarak dövüşçünüzün ringde giyeceği alternatif giysiler yaratabilirsiniz.
  • Kendi WWE Hikayenizi oluşturun
  • Road to Wrestlemania: Popüler hikaye tabanlı mod yepyeni güncelleştirmeler ve hikaye örgüsüleriyle geri dönüyor.

1 yorum:

  1. saolun oyun çok güzel Road to Wrestlemania'ya bayılıyorum bu oyunda

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci