Pages

24 Eylül 2010 Cuma

2010/09/17 - SmackDown!


Bu hafta SmackDown'da çok heyecanlı anlar yaşanıyor. Kane The Undertaker'ın geçen haftaki sözlerine cevap verirken Main Event maçında Christian ile CM Punk karşılaşıyor. Ayrıca Drew McIntyre & Cody Rhodes vs. The Hart Dynasty gecenin maçları arasında.

Şov giriş videosu ile açılıyor. Kane The Undertaker’a cevap verecek ve CM Punk vs. Christian, ikisi de bu gece!

The Peep Show

“For the Peeps, by the Peeps!” Hayran olunası adam Christian şovuna başlıyor. Her yaştaki peep seyircileri için Peep Show’a hoş geldin diyor ama Ricardo Rodriguez İspanyolca sözleriyle lafını kesiyor. İspanyolca’yı çeviremem çünkü bilmiyorum, özür dilerim. Alberto Del Rio veya diğer adıyla JBL ringe geliyor ve taunt yapıyor. Christian Alberto’ya hoş geldiğini söyleyip SmackDown’daki kısa süresinde kendi anonsörünü, arabalarını ve terzisini elde ettiğini söylüyor. Takım elbisesini övüyor ve belki de iki farklı kişiye baktığını söylüyor. Şu an baktığı kişinin ikinci yönünün uzun ve sıkıcı tanıtım videolarında göründüğünü söylüyor.

Alberto mikrofonu alıyor, Rey Mysterio’yu deviren adam olduğunu Christian’ın bilmesinin yeterli olduğunu söylüyor. Christian yıllardır burada olduğunu ve seyircilerinin onu bildiklerini söylüyor. Erkek amigolar gibi giyinip gelen kişileri, The Next Big Thing’i ve Boogeyman olduğuna inanan kişiyi bile gördüğünü söylüyor. Ona neyinin ilgi çekici olduğunu soruyor, Alberto Christian’ın komik olduğunu düşündüğünü söylüyor. Kendisinin WWE’yi sonsuza kadar değiştirecek adam olduğunu söylüyor. Amerikalı güreşçilerin Meksikalı güreşçilere yaptığı gibi bir espri yapıp bir Meksikalı olarak onu parasıyla tutabileceğini ve evini temizletebileceğini söylüyor.

Christian arkadaşı için çok üzüldüğünü ve bu yüzden Alberto’ya meydan okuduğunu söylüyor. Night Of Champions’da dövüşmeleri için cevabını bekliyor, Alberto pek aklından geçmediğini söylüyor. Eğer dövüşürlerse durumu çok kötü olabilirmiş. Gitme zamanının geldiğini söylüyor ve o maç ile ilgili düşüneceğini söylüyor. Christian tokat atıyor, Alberto kıyafetlerini çıkararak sinirleniyor ama saldırmayıp gidiyor. Mikrofonu geri alarak sinirlenmiş gibi davranıyor ama gülümseyerek hayır diyor. Bu iş bu tokatla bitmeyecek gibi duruyor.

The Hart Dynasty vs. Cody Rhodes & Drew McIntyre, az sonra!

The Hart Dynasty w/Natalya vs. Cody Rhodes & Drew McIntyre

“Dashing” Cody Rhodes yine ortalığı deşerek (Lütfen bu kelimeyi Dashing’e benzetin.) geliyor. İskoçya’nın Lochness canavarı Drew McIntyre geldikten sonra maça Smith ile Drew başlıyor. Todd Grisham Cody Rhodes ile Drew McIntyre’ın ikinci takım oluşu diyor ama RAW’da John Morrison ve R-Truth ile olan maçı unutuyorlar. Hiç RAW izlemez mi bunlar. Lock-Up sonrası Drew tekme atıp Irish Whip yapıyor, Smith Sunset Flip ile sonuca gitmek istiyor. Olmayınca Drew iplerden sekiyor ve Smith Scoop Slam ile tuşa gidiyor. Olmayınca Drew Cody’e tag vermek istiyor.

Smith Belly-To-Belly Suplex yapıyor, Tyson tag alıyor. Irish Whip sonrası Tyson tuşa gidiyor. Olmayınca Irish Whip yapıyor, Cody yanından geçip ayağını yakalıyor. Tyson izin vermeyince tekme atıyor, ring dışına fırlatıyor ama Tyson iplerde tutunuyor. Cody koşunca çekiliyor, o ring dışına çekilince tekme atıyor. Natalya da ona tokat atıyor! Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Drew Smith karşısında üstün durumda. Tyson tag alıyor, iplerden sekerek Drop Toe Hold yapıyor. Elbow Drop vuruyor, tekme atıyor. Drew aniden Slam vurup tekmeler atıyor. Armbar bağlıyor, Tyson iplerden takla atarak Arm Drag yapıp Roll-Up yapıyor ama olmuyor! Apron’a çıkıyor, Cody ona karışınca Drew yumrukla ring dışına yolluyor.

Cody tag alıyor, Tyson’ı ringe atıp tekmeler atıyor. Slam yapıp diz atarak tuşa gidiyor ama olmuyor. Drew tag alıyor, Kidd’in eline ayağıyla basıyor. Armbar bağlıyor, Tyson kurtulunca tag vermek istiyor ama Cody tag alarak Smith’i yumruklayıp Kidd’e Headlock bağlıyor. Kidd kurtulunca Cody üstüne koşuyor. Kidd dirsek atınca Cody Back Suplex deniyor, Kidd arkasından inince Springboard Kick ile tuşa gidiyor ama olmuyor! Drew tag alıp tekme vuruyor, Clothesline yapıp Future Shock deniyor ama Tyson kurtulup Swinging Neckbreaker yapıyor! DH Smith ile Cody tag alıyor.

Smith Shoulder Block vurmaya başlayıp Irish Whip ile devam ediyor, Cody yumruk atıp iplerden sekince Smith diz vurup Sharpshooter’a gidiyor! Drew gelince onu yumrukla yollayıp Cody’i kaldırıyor ve Hart Attack deneniyor ama Drew Kidd’i ring dışına çekip anons masasına çarptırıyor! Cody bu sırada Smith’i alarak Cross Rhodes vuruyor ve tuşa gidip maçı kazanıyor!

Kane The Undertaker’a cevap verecek, bu gece! WWE.Com reklamı izliyoruz, sonrasında Kofi Kingston ringe geliyor.

Kofi Kingston Ringde

Konuşmaya başlıyor. Herkesin Dolph Ziggler’ın galibiyetlerinin sorumlusunun Vickie Guerrero olduğunu bildiğini söylüyor. Bir erkeğin arkasındaki kadının onun mücadelesini verdiğini ve bu kadının iğrenç bir kadın olduğunu söylüyor. Vickie’nin gücünün bu kemeri Ziggler’ın şimdiye kadar tutmasına yettiğini ama iki gün sonra Night Of Champions’da durumun farklı olacağını çünkü eğer diskalifiye olursa veya ringe dönmezse kemeri alacağını söylüyor.

WWE Universe için bu kemeri kazanacağını ve bu Pazar günü bu kemeri kazanmakla kalmayıp SD tarihindeki en güzel maçlardan birisini çıkaracağını söylüyor. Night Of Champions’da Trouble In Paradise olacağını bize garanti ediyor ama Jack Swagger’ın müziği çalıyor. Swagger pis bir şekilde Kingston’a bakıyor, maçları az sonra. Parmaktan sonra.

Kane Taker’a cevap verecek, hay senin cevabına tüküreyim Kane.

Jack Swagger vs. Kofi Kingston

Maç başlıyor, Swagger Kofi’yi yakalıyor ama Kofi kurtuluyor. Lock-Up sonrası Swagger Kofi’yi yere atıp ayağına çalışıyor, Kofi tekme atıyor. Swagger Kofi’yi yakalamaya çalışınca Kofi yine tekme atıyor. Swagger Kofi’yi yakalayıp arkadan yere fırlatıyor. Waistlock’dan Ankle Lock’a geçiyor ama Kofi kurtulup yumruklar atıyor. Irish Whip deniyor, Swagger yapınca Kofi onun yumruklarından kaçıp Crossbody ile tuşa gidiyor, olmuyor.

Kofi tekmeler atıyor, Swagger ring dışına gidiyor. Geri girdiği anda tekme atıp Kofi’ye saldırıyor. Koluna çalışıyor, Kofi tekmeler atıyor ama Swagger ayağını tutup Catapult ile Kofi’yi fırlatıyor. Kofi ring dışına düşmekten kurtulup apron’a çıkıp atlıyor ama Swagger mükemmel bir Spinebuster ile hareketi bitiriyor! Reklama gidip dönüyoruz, Swagger Kofi’yi iplerde sıkıştırmakta. Belly-To-Belly Suplex yapıp koşarak Vader Bomb deniyor ve yapıyor! Ring dışına çekip iplerde sıkıştırıyor, ringde tuşa gidiyor ama olmuyor. Kafasına çalışıyor, Kofi kurtularak üstüne koşan Swagger’a tekme atıp Pele Kick yapmayı deniyor ama Swagger onu yakalayarak iplerden ringe fırlatıyor!

Kofi’yi iplere doğru itip Catapult ile iplere çarptırıyor. Abdominal Stretch bağlıyor, Kofi kurtulmaya çalışınca yumruk atıyor. Ring dışına fırlatmak istiyor, Kofi tutununca Swagger koşuyor ama Kofi apron’dan tekmeler atıp köşeye çıkarak Crossbody yapıyor! Back Chop vurup Dropkick yapıp iplerden sekiyor ve Swagger onu tutunca SOS deniyor. Swagger onu itince Trouble In Paradise’a gidiyor, Swagger çekilerek Ankle Lock bağlıyor! Kofi iplere tutunuyor, ring dışına çıkıyor. Swagger onu takip edince Kofi basamaklardan zıplayıp Crossbody ile atlıyor!

Ringde köşede yumruklar vuruyor ve Swagger durumu Powerbomb’a çeviriyor! Kofi Hurracanrana deneyince ayağını yakalayıp Ankle Lock deniyor, Kofi tekme atınca Swagger ona Big Boot yapıyor! Yine Vader Bomb deniyor ama Kofi kurtularak Trouble In Paradise’ı vurup tuşa giderek maçı kazanıyor!!

2 hafta önce Hornswoggle’a yapılan terapiyi izliyoruz. Sonrasında Hornswoggle’ın bir rahibeden ders aldığını görüyoruz. Rahibe alfabenin ilk üç harfini yazıyor ve Horny’den yazmasını istiyor. Hornswoggle kağıtları değiştiriyor ve rahibe kağıdında saçma bir resim olan Teddy’e kızıyor. Kağıttan uçak atarak Teddy’i suçluyor, Teddy’nin eline cetvelle vurmak istediğinde Hornswoggle onun elini ısırıyor ve tahta silgisinin tozunu üfleyerek gidiyor.

Kelly Kelly & Rosa Mendes w/Naomi vs. LayCool w/Kaval

Maçtan önce LayCool Naomi’ye saldırmak istiyor, Kelly ile Rosa onlara saldırıyor ve bariyerlere fırlatıyor. Maça Michelle ile Kelly başlıyor. Michelle kendine gelmeye çalışırken Kelly ikisine de saldırıyor. Layla tag alıyor, Kelly Double Clothesline yapıyor. Köşeye Irish Whip yapıyor, Rosa tag alıyor. İplere koşuyor, Michelle onu engelleyince onunla tartışıyor ve Layla Rosa’yı yere fırlatıyor. Michelle hakem bakmıyorken Rosa’yı ayağıyla sıkıştırıyor. Layla Headlock bağlıyor, Rosa tag vermek istiyor. Layla Kelly’i yumrukla ring dışına yolluyor. Kelly sinirlenip ringe girmeye çalışınca hakem onu engelliyor, Rosa Layla’yı tutarken Michelle tekme atıyor. Layla Rosa’yı yakalıyor ve Lay-Out vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor.

Christian vs. CM Punk ve Kane’in The Undertaker’a cevabı bu gece!

WWE’nin Make-A-Wish ile çocukları 25 yıldır mutlu ettiğini bilmiyordunuz. Şimdi öğrendiniz, yalan söylemeyin. WWE Championship ile ilgili bir promo veriliyor. Night Of Champions’daki bütün maçlar hatırlatılıyor.

Arka alanda LayCool ve Kaval beraber. Michelle elindeki şapkanın içine kağıtların olduğunu ve Kaval’ın çekeceği kişinin Melina ile karşılaşacağını söylüyor. Kaval Michelle’i çekiyor, Layla pek sevinmiyor. Michelle gidiyor ve Layla ile Kaval bütün kağıtlarda Michelle yazdığını fark ediyor. Layla sinirle Kaval’ın ona şok olup olmadığını sorusuna Michelle’in Pazar günü şok olacağını söyleyerek cevap verip gidiyor.


CM Punk vs. Christian

CM Punk geliyor, reklamlar araya giriyor ve döndüğümüzde Alberto Del Rio’nun spiker masasına oturduğunu görüyoruz. Christian geliyor ve maç başlıyor. Christian Headlock bağlıyor, Punk Irish Whip yapınca Christian iki kez Shoulder Block vuruyor. İplerden tekrar sekiyor, yeniden Shoulder Block vuruyor. İkili yeniden mücadeleye girişiyor, Punk yumruklar vurup Irish Whip yapıyor, Christian ayaklarının altından geçip tokat atıp iplerde sıkıştırıyor. Ring dışına çıkarak tokat atıyor. Koşuyor ama Punk diz vuruyor. Tekme ile devam edip sürekli tuşa gidiyor, olmayınca Leg Scissors bağlıyor.

Headlock bağlayıp iplere Suplex ile fırlatıyor. Christian apron’dayken Springboard Dropkick ile ring dışına fırlatıyor. Reklama gidiyoruz, döndüğümüzde Punk Leg Scissors bağlamış durumda. Bırakarak Abdominal Stretch bağlıyor, bırakarak Clothesline yapıyor. Tuşa gidiyor, olmayınca Sidewalk Slam yapıyor. Christian aniden Headlock bağlıyor, Punk köşeye Irish Whip yapıp koşunca Christian dönüyor ve ikili çarpışarak yere düşüyor. İkili son anda kalkıyor, Punk tekme atıyor ama Christian yumruklar atıp Irish Whip deniyor. Punk yapınca Christian yumruklar vuruyor, köşeye çıkarak Elbow Drop ile atlıyor.

Killswitch deniyor, Punk kurtularak Go To Sleep deneyince Christian kurtulup köşeden Sunset Flip ile atlıyor! Tuş olmayınca yeniden Killswitch deniyor. Punk Roll-Up’a çeviriyor ve Christian da aynı şekilde çeviriyor ama olmuyor! Köşede Shining Wizard yapıp Bulldog deniyor ama Christian DDT yapıyor! Alberto Del Rio ring kenarına gelerek mikrofonu alıyor ve Christian dediğinde Christian ona bakıyor. Punk aniden Christian’ı yakalayarak Go To Sleep’i vurup maçı kazanıyor.

Maçtan sonra Alberto Del Rio sandalyeyi Christian’ın kollarını oynatamayacağı şekilde koyuyor. Meydan okuma teklifinin hala hayır olduğunu söylerken Big Show’un müziği çalıyor ve Show Punk’ı kovalıyor! Alberto ile bakışırken Punk tekme atıyor ve Alberto kaçıyor. Show Shining Wizard’a izin vermeyerek Knock-Out Punch vuruyor!!

Kane The Undertaker’a cevap veriyor, az sonra!


Kane Answers The Undertaker – Ringde

Kane ringe geliyor ve bu Pazar günü Night Of Champions’da kardeşi ile kendisi arasındaki büyük hikayenin son parçasının yaşanacağını söylüyor. The Undertaker’ın karanlığın gücüyle dönmeye çalıştığını ama bu sefer olmadığını çünkü bu sefer kardeşi olan kendisinin Taker’ın düşmanı olduğunu söylüyor. Olayın her zaman başladığı gibi yine aynı şekilde başladığını söylüyor. Bu sefer karanlık tarafın The Undertaker’ı ihanete uğrattığını ve ona hizmet ettiğini söylüyor.

Bu sefer Night Of Champions sonrası kemer ile kalmayacağını, The Phenom olacağını söylüyor. Bu sefer bunun onun dönüşü olduğunu söylüyor ve geçen hafta Taker’ın maçlarının No Holds Barred olması gerektiğini söylediğini ve Kane Pazar günü hiçbir kural olmayacağını söylüyor. No Holds Barred olacağını söylüyor, bu sefer Taker’ın huzur içinde yatacağını söylerken gong çalıyor ve etraf kararıyor. Taker gelirken etraf yine kararıyor, aydınlandığında Kane arkasında kemer ile bekler vaziyette gözüküyor! Taker arkasını döner dönmez vurmaya başlıyor. Uzun bir süre dövüp ringe atarak Clothesline vurup Chokeslam’e gidiyor. Yaparak Taker kalktığı anda Tombstone’u vurup Taker gibi dilini çıkarıyor, şov burada sona eriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci