Pages

24 Eylül 2010 Cuma

2010/09/16 - WWE Superstars


WWE Superstars her hafta olduğu gibi aksiyonla dolu! MVP ile Luke Gallows Main Event maçında karşılaşırken The Uso's ile Santino Marella & Vladimir Kozlov takımlarının mücadelesi göz dolduracak. Primo vs. The Great Khali gecenin maçları arasında.
WWE’nin en iyi şovu olan WWE Superstars bir değişikliğe gitmeyerek yine giriş videosu ile başlıyor. Benim gibi WWE Superstars’ı gönülden severlere bir şov daha hayırlı olsun! Luke Gallows vs. MVP, bütün ihtişamıyla bu gece! Michael Cole ve Jerry Lawler sıradaki maç için spikerlerimiz olacak.

Vladimir Kozlov & Santino Marella vs. The Uso’s w/Tamina

İki hafta önce Tamina’nın Santino’nun kobrasını öpüşünü izliyoruz, sıcak anlar yaşanıyor sayın seyirciler. Maça Santino ile Jey Uso başlıyor. Santino boşa yumruk ve tekmeler sallıyor, Jey onu tekmeyle yere seriyor. Santino Kozlov’a tag veriyor, Kozlov Arm Drag yapıyor. Jimmy tag alıyor, Kozlov onu da fırlatıyor. Jimmy Santino ile tartışıyor, Santino ringe girince hakem onu engellemeye çalışıyor ve Jey ringe girer gibi yapıyor. Jimmy Kozlov’a yumruk atıyor, Jey tag alıyor. Hiçbir şey yapmadan Jimmy’e geri tag veriyor. Jimmy yumruk atıyor, Jey’e tag veriyor ve Jey koşarak Kozlov’a vuruyor.

Headlock bağlıyor, Kozlov kurtularak Scoop Slam ile tuşa gidiyor ama olmuyor. Santino tag alıyor, köşeye Irish Whip yaparak koşuyor ve Clothesline vuruyor. Yeniden Irish Whip yapıyor, koşunca Jey tekme atıp Jimmy’e tag veriyor. Santino Drop Toe Hold yapıyor, Jimmy tag alıyor. Headlock bağlıyor, reklama gidiyoruz. Döndüğümüzde Uso Suplex yapıyor, tuşa gidince olmuyor. Headlock bağlıyor, Santino Back Suplex ile kurtuluyor. Jey ile Kozlov tag alıyor, Kozlov Headbutt vurup Big Boot yapıyor.

Bir tane daha Headbutt vurup Bodyslam yapıyor. Tuşa gidiyor, Jimmy bozuyor. Santino ringe girip koşunca Jimmy ipleri indirerek onu ring dışına yolluyor. Kozlov Big Boot yapıyor ve Jey onun üstüne koşunca Kozlov çekilip Uranage vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor.

Maçtan sonra Tamina geliyor ve Santino ona kobrayı gösteriyor. Nasıl yapılacağını öğretiyor ve yalıyor. Kobrayı yani.

NXT Rebound, 3. sezon berbat!


The Great Khali vs. Primo w/A.J

Hint fakiri The Great Khali sonrası “Superfantastico” Primo ve “Ultrafantastico” A.J geldikten sonra maç başlıyor. Khali Primo’yu köşede dövüyor, tokat atıyor. İplere yollayınca Primo ring dışına kaçıyor, gitmek istiyor ama A.J onu dönmeye ikna ediyor. Primo yumruklar vuruyor, tekmelerle devam ediyor. Köşede Khali’nin üstüne koşarak bir tane daha Clothesline yapıyor. Bir kez daha deniyor, Khali dirsek atıyor ve Primo da takla atıyor. Clothesline ve Chop sonrası Khali Punjabi Plunge yapıp maçı kazanıyor.

Maçtan sonra Khali bize “beyin bedava” dedirten dansını ediyor. MVP vs. Luke Gallows, SmackDown’ın bütün ihtişamı size bu gecede sunulacak! Sırayla Randy Orton ve The Undertaker vs. Kane promoları veriliyor. Night Of Champions maçları bundan sonra tanıtılıyor.

Ringde

MVP ve Luke Gallows’un maçı için bu gece denildi ama arada gereksiz promo yığını hariç bir şey yoktu. Utan WWE! Utan! Salak bir çocuk R-Truth gelirmiş gibi dans ediyor, pek de işe yaramıyor açıkçası. Çünkü NXT/Superstars/SmackDown! çekimlerine gelmiş. R-Truth RAW’da, aptal çocuk! Luke Gallows gelerek mikrofonu alıyor ve bu gece kendisinin tek başına her şeyi yapabileceğini kanıtlayacağını söylüyor.

İki ayağının üstünde duracağını ve başarıyı elde edeceğini söylüyor, bu gece parti kahramanları olan MVP üstünde bir örnek göstereceğini söylüyor. MVP cevap vererek partiyi başlatabildiğini söylüyor. Rap şarkısı söylüyor, Luke onu susturuyor. Luke Gallows’un bir lakaba ihtiyacı olduğunu söylüyor, “Big LG” diyor ve onu coşkulandırmaya çalışıyor. En iyisi olmadığını ama ona soyunma odasında denilenlerden daha iyi olduğunu söylüyor.

Luke Gallows vs. MVP

Maç başlıyor, MVP Headlock bağlıyor. Gallows onu iterek Big Boot vurup Headlock bağlıyor. Irish Whip sonrası Shoulder Block yapıyor, iplerden sekince MVP Arm Drag deniyor. Gallows izin vermeyince yumruklar vurup Drop Toe Hold yapıyor. İplerden sekerek tekme vuruyor, köşeye koşarak Player’s Boot vuruyor ve LG ring dışına düşüyor. Reklama gidiyoruz, dönmeden önce 4 dakikalık bir WWE Title promosu veriliyor. Dönüyoruz, Gallows Snap Suplex yapıyor. Tuştan sonuç gelmeyince Abdominal Stretch bağlıyor. MVP kurtularak iplerden sekiyor ama Gallows Big Boot vuruyor. Splash yapıyor, yumruklar atıp köşeye koyuyor. Koşarak Clothesline yapıp tuşa gidiyor ama olmuyor.

Headlock bağlıyor, MVP kurtularak köşeye Irish Whip deniyor. Gallows yapıp koşunca köşe korumalarına tutunup zıplıyor ama Gallows onu yakalayıp Bodyslam yapıyor. Elbow Drop yaptıktan sonra MVP kalkıp yumruklar atıyor, Gallows koşunca Belly-To-Belly Suplex yapıyor! Yeniden Gallows koşuyor, MVP Clothesline yapıp Exploder Suplex ile Gallows’u yere vuruyor! Playmaker vurarak tuşa gidip maçı kazanıyor!

Maçtan sonra MVP Gallows’u kaldırıp elini sıkmayı teklif ediyor, Gallows yumruk atmayı deneyince 305 yapıp iplerden sekerek Elbow Drop vurup seviniyor ve sevinirken şov bitiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz ... WWEci